سلام
البته نمیتوان سرانجام تمام آنان را یكسان دانست، چرا كه برخی از آنان كه صرفاً در حد اختلاف سلیقهی سیاسی و حتی رقابتهای درون نظام وارد این مسایل شده بودند، پس از برخورد با واقعیتها و مشاهدهی اقدامات افراطی و ساختارشكنانه مسیر خود را جدا خواهند ساخت و با حفظ مواضع انتقادی در درون نظام به فعالیت خواهند پرداخت. اما گروه دیگری كه برخی اشخاص را قبول یا باور داشته اما اینك با خیانتها و اشتباهات سنگین آنها مواجه شدهاند به نوعی سرخوردگی و بیتفاوتی خواهند رسید. گروهی دیگر هم كه از ابتدا اعتقادی به اسلام و نظام جمهوری اسلامی نداشته و حتی وقایع آشكاری كه وابستگی یا همسویی جریان آشوبطلب با بیگانه و ماهیت برانداز آن را افشاء میكند هم حجتی برای آنها به حساب نمیآید، به خط نفاق و دورویی ادامه میدهند؛ چرا كه فضای پس از اغتشاشات و برملا شدن چهرهی وابسته یا معاند اجازه فعالیت آشكار به آنان را نمیدهد.
آخر این كه عدهای نیز كارشان به سقوط كشیده شده و به تقابل و عناد با نظام رو میآورند كه امثال میرحسین موسوی چنین رویهای را تاكنون طی كرده است.
آنچه پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم به وقوع پیوست، تنها یك اغتشاش مقطعی و گذرا نبوده است كه صرفاً با دستگیری عوام میدانی و حتی عوامل هدایتكنندهی آن پایان یابد. در آشوبها و حتی كودتاهای معمولی سركوب عوامل میدانی و یا دستگیری سران آشوب یا كودتا میتواند پایان آن تلقی شود. اما جنس وقایع پس از انتخابات متفاوت است و در مقولهی تهدیدات نرم یا انقلابهای مخملین قرار میگیرد كه در آن خطدهی و حمایت بیگانه و ارتباطات و اقدامات چند لایه وجود دارد كه با جمع شدن و ضربه زدن به هر لایه بلافاصله امكان جایگزینی و ترمیم وجود دارد.
این وقایع ریشه در سرخوردگیها، انحرافات و مقابلههای بخشی از همراهان دیروز انقلاب و نوعی همسویی نیروهای اپوزیسیون و حمایت كشورهای غربی دارد كه متأسفانه با ارتباط قبلی و حتی سازماندهی نیروها و عوامل مرتبط با آن از ابتدای دههی 70 شكل گرفته و تكمیل شده است. به گونهای كه در یك مقطع تحت عنوان تقویت جامعهی مدنی حتی نیروهای درون نظام امكاناتی از نظام را مثل بودجه برای راهاندازی سازمانهای مردم نهاد به آن اختصاص دادهاند.
همچنین در پوشش آموزش خبرنگاری و روابط علمی و آموزشی برخی گروههای مؤثر با سفر به خارج و یا آمدن عوامل بیگانه به داخل برای چنین اقدام براندازانهای آماده شدهاند. به طوری كه عوامل و عناصر لازم برای پیاده كردن سناریوهای مختلف فراهم آمده كه فعلاً یك سناریو یعنی اقدام به كودتا یا انقلاب مخملی به بهانهی انتخابات به اجرا در امده است. كما این كه قبلاً نیز سناریوی حاكمیت دوگانه با تحصن نمایندگان مجلس ششم به اجرا گذاشته شد. لذا میتوان گفت هنوز سناریوها و لایههای دیگری از عوامل و بازیگران مرتبط با سناریوهای بیگانه باقی مانده است كه احتمال اجرایان در آینده وجود دارد. تأكید امثال میرحسین موسوی به این كه راه ما بیپایان و برگشتناپذیر است حكایت از همین موضوع دارد. به علاوه ادامهی فشار غرب و حمایتهای علنی از اغتشاشطلبان گویای برنامهریزی و تلاش برای استمراربخشی به این تهدید نرم میباشد.