به نقل از سایت خانه ISI ایران،تحقیق و جنبههای شخصیت از کارآفرینی که اخیراً در 5 فراتحلیل خلاصه شده و در طول 2 دههی گذشته افزایش یافته است. در سطح بین المللی کارآفرینی به عنوان اصل مهم برای شکوفایی اقتصادی- اجتماعی تشخیص داده شده است. بعد از بحث در مورد جنبههای اساسی در ارتباط با وظیفه و زمینهی کارآفرینی، برای ویژگیهای شخصیتی و نتایج اصلی از فراتحلیلها گزارش شده است.
ر سیستم 5 بزرگ (Big Five)ویژگیهای شخصیتی یک ائتلاف ایجاد میکنند، زمانی که کارآفرینان با مدیران مقایسه میشوند آنها تقریباً با پیشبینی ملاحظات کارآفرینی و عملکرد کارآفرینان درگیر هستند. برای مقیاسهای دیگر که به طور مستمر استفاده میشوند و میتوانند فراتحلیلی که گزارش شده با ایجاد سازمان و موفقیت سازمان ارتباط مهمی داشته باشند. استعداد ریسکپذیری یافتههای سازمانی را حمایت میکند ولی ضرورتاً موفقیت سازمان را تضمین نمیکند. به دست آوردن انگیزش برای یافتههای سازمانی و موفقیتهای سازمانی مطلوب است. اندازههای اثربخش بیشتر کوچکاند و بعضی از آنها متوسطاند. مکمل نتایج فراتحلیلها بعضی مطالعات فردی اخیر در اثرات واسطهای و تعدیل کننده را به طور خلاصه بررسی کرده است.
در طول دو دههی گذشته کارآفرینی یک رشتهی بسیار فعال تحقیقاتی در اصول علمی متنوع جامعه شناسی و یک توجه اصلی در سیاست اقتصادی میباشد. تطبیق سیستمهای اقتصادی برای تغییر شرایط، نوعآوری محصولات و خدمات، ایجاد شغلها و رشد اقتصادی فرض میشود که بستگی زیادی به آمادگی و تمایل افراد به شروع یک سازمان خصوصی مستقل و تلاشها و مهارتهای موسسان برای موفقیت دارد (Cf.Boheim Stiglbaure &winter-Ebmer,2009;Erken, Donselaar,& Thurik,2008; Van Praag & Versoolt, 2007)این به ویژه در رشتهی تکنولوژی جدید که فعالیتهای کارآفرینی بستگی زیادی به سطح بالایی از دانش در عرصهی تحقیق و توسعه و خلاقیت بالا در گرفتن مزیت بازار دارد صحیح میباشد. دهههای بعد از سپتامبر 1912/1988 به اهمیت کارآفرینی برای توسعهی اقتصادی اشاره شده و جستجوی ویژگیهای شخصیتی منحصراً کارآفرینان به طور ویژه موضوع تحقیق است. اگرچه نسبت متعادلتری به موفقیت هم دارد. در نتیجه در دههی 1970تا 1980 رویکرد شخصیت برای مطالعه رفتار کارآفرینی توصیف شده است(e.g. Gartner, 1989) اما آن یک شتاب جدیدی در سال 1990 که بر طبق نظر ژئو و سایبرت که احتمالاً انعکاس داده شده افزایش پذیرش در متحد کردن مدل 5 فاکتوری (FFM) از شخصیت و تجزیهوتحلیل فراتحلیلی به عنوان حرفهایی برای درگیری و تعمیم نتایج بسیاری از مطالعات. رویهم رفته علاقه، افزایش، و اصول تحقیق در مورد شخصیت تغییرات زیادی را برای بهتر شدن داشته است. بیشتر مطالعات انتشار یافته در طول دو دههی اخیر در فراتحلیلهای گذشته بازبینی شده است(Rauch & Feres 2007; Stewart & Roth ,2001; Zhao , Seibert & Lumpkin,2010, on personality; Collins, Hankes & locke, 2004; Stewart & Roth, 2007 . on achievement motivation) بنابراین تحقیق حاضر بر فراتحلیل ها در یک شکل فراتحلیل ابتکاری تمرکز میکند(Sipe & curlette ,1997) به عنوان یک تلاش برای ادغام نتایجشان به سبک (FFM) به عنوان سیستم مرجع برای ویژگیهای شخصیتی. مطالعات فردی تنها زمانی که طرحشان یا نتایجشان اهمیت ویژه داشته را بررسی کردهاند این به دلیل این است که آنها اثرات واسطهایی یا تعدیلکننده در اثر ویژگیهای شخصیتی بر رفتار کارآفرینان که به طور مستمر مواجه نمیشود را دارا بوده است. بنابراین به عنوان اثرات متوسط در فراتحلیلها گزارش نشده است.
فراتحلیلها به طور عموم طراحی نشدهاند، بلکه برای تست فرضیات و همچنین برای کشف یک سری از تحقیقات برای تجانس یا عدم تجانس نتایج بسیاری از مطالعات فردی که در ادبیات تحقیق گزارش شده طراحی شدهاند. بنابراین به نظر میرسد که نه لازم هست و نه منطقی که در این زمینه توضیح دهیم. انتظارات تئوری گذشته را در مورد اثرات ویژگیهای شخصیتی بر رفتار کارآفرینانه، مفاهیم تئوری و تفاسیر نتایج فراتحلیلها بعداً بحث خواهد شد.
شخصیت تاثیراتی در همه دارد که باید از ویژگی های اساسی نقش کارآفرینانه مطمئن شد: یک زندگی شروع می شود از خودمختاری ، وابستگی ، استقلال (ثبات احساس)، یافتن فرصتهای جدید و روشهایی از ساختاردهی و توسعهی شرکت (آزادی برای تجربه)، کار سخت و پایدار در بدست آوردن هدف (بدست آوردن عنصر انگیزش در هوشیاری) نهادینه کردن یک شبکه اجتماعی (برون گرایی) و ریسکپذیری در شکست (استعداد ریسکپذیری، احتمال یک ترکیبی از ثبات احساس، آزادی و برونگرایی). بعد از شفافیت تعاریف کارآفرینی و ویژگیهای شخصیتی، 5 فراتحلیل که گزارش شده با نتایج اصلیشان خلاصه، ادغام و کامل شده به وسیلهی مطالعات موردی از اثرات تعدیلکننده و واسطهایی آنها. این باید به عنوان یک اساس دانشی که از آن تحقیقات آینده میتواند شروع شود باشد و همکاری نماید در جهت تفکر در مورد مسائل حل نشدنی، تغییرات لازم در مباحثات تحقیقی و رویکردهای تئوریک و روش شناختی.
دانلود رایگان مقاله ISI مربوط به جنبه های شخصیتی کارآفرینی