• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1279روز قبل
ایرانگردی

 

 

هزار و 800 کیلو گرم  پسماند خشک طی دهه نخست ماه محرم از مراسم های عزاداری منطقه 15 جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه با اشاره به مشارکت خوب شهروندان در تفکیک پسماند خشک گفت: ماشین های ملودی دار هرشب  پس از انجام مراسم های عزاداری با گشت زنی اقدام به جمع آوری پسماندهای خشک مساجد، هیئات و تکیه ها منطقه کردند.

به گفته وی، در این راستا 80 مخزن 120 لیتری، 250 کارتن پلاست و 400 کیلوگرم کیسه زباله تجزیه پذیر در میان مساجد و هیئات  مذهبی توزیع شد.

کریمی پور به دوره آموزشی اداره مدیریت پسماند برای خادمین مساجد و تکایا، نمازگزاران و عزاداران حسینی  اشاره کرد و گفت: 30 دوره آموزشی در مساجد به منظور ارتقای آگاهی های عمومی و جلب مشارکت شهروندان در جایگزینی ظروف یکبار مصرف تجزیه پذیر به جای ظروف پلاستیکی، تفکیک پسماند خشک و تر  و کاهش و کم حجم سازی پسماند انجام شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه  ادامه داد: همچنین به منظور آموزش چهره به چهره 18 غرفه اطلاع رسانی در کنار مساجد و نقاط پرتردد محله برپا و بروشور آموزشی و کیسه های نایلکس نیز میان شهروندان توزیع شد.

چهارشنبه 20/6/1398 - 14:57
ایرانگردی

 

آئین 80 ساله سنگ زنون صبح عاشورا در محله قدیمی کن منطقه 5 ، به زودی در آثار ملی کشور ثبت می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، محله قدیمی کن که از 5 بخش سرآسیاب، اسماعیلان، بالان، میان ده و دار قاضی تشکیل شده است، جلوه گاه سنت های دیرین محلی واجرای آیین های محرم است .

یکی از معتمدین محله کن، درباره شیوه اجرای آئین سنگ زنون که قدمت آن به 80 سال می رسد می گوید : در این مراسم، عزاداران به نشانه اندوه با برهم زدن دوچوب یا سنگ و خواندن مرثیه در عزای سالار شهیدان، به سوگ می نشینند.

وی افزود : مراسمی که به" سنگ زنون " معروف است، از دیرباز مورد توجه اهالی کن بوده و این آئین، نمادی از سنگ برسر زدن به نشانه عزا است و به قولی دیگر، اهالی محلات کن، با سنگ زنی، به زیارت اهل قبور رفته تا یاد آور واقعه عاشورا شوند.

وی درباره علت نامگذاری این مراسم به سنگ زنون افزود : در ایام گذشته، این مراسم با سنگ های یک دست انجام می شده و امروزه اهالی کن، به جای سنگ، با کوبیدن دو چوب استوانه ای شکل یکدست که قبلا درون روغن مخصوص قرار گرفته تا صدایی شبیه به سنگ زدن به خود بگیرد ، عزاداری کرده و بعد ازاین اعلان عمومی، نوحه خوانی، سینه زنی و بقیه مراسم تا اذان ظهر ادامه دارد.

دراین میان خانم ها در حسینیه مشغول عزاداری بوده و فقط برای شام غریبان به داخل محله می روند.

امسال نیز از ساعت 9صبح روز عاشورا ، دسته سنگ زنی از حسینیه محله سرآسیاب به سمت محله اسماعیلان و بالان ملحق شده و در قالب هیئت سنگ زنی به میان ده و پس از آن در حسینیه نور محله در قاضی با حضور حداکثری، مصیبت اهل بیت را به سوگ نشستند.

چهارشنبه 20/6/1398 - 14:53
ایرانگردی



زهرا نژاد بهرام عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران از روند اجرای الگوی نوسازی در محلات اتابک و مینابی در منطقه 15 بازدید کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران به همراه مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، شهردار منطقه 15 و جمعی از معاونان و مدیران از آخرین وضعیت پروژه های بهسازی و نوسازی در محلات اتابک و مینابی واقع در منطقه 15 بازدید کرد.
نژاد بهرام در جلسه ای که پس از این بازدید در مرکز محله شیرین دخت برگزار شد، با بیان این که در سال های گذشته مداخلات زیادی برای نوسازی در منطقه 15 صورت گرفته است، عنوان کرد: محله های اتابک و مینابی، محله های الگوی ما در نوسازی هستند و تأکید من این بود که بازدید را از این محله ها شروع کنم.
وی در این جلسه پس از استماع گزارش اقدامات صورت گرفته از سوی سازمان نوسازی و موانع و مشکلات نوسازی در محلات اتابک و مینابی که از سوی مدیران دفاتر توسعه محله ای و سایر اعضاء حاضر در این جلسه مطرح شد، نکاتی را برای پیشبرد هر چه بهتر امور متذکر شد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران بر ضرورت حفظ درختان در فرآیندهای ساخت و ساز تأکید کرد و یادآور شد: علیرغم اینکه قوانین و قواعد زیادی در این رابطه وجود دارد، اما درختان بسیاری در این شهر در جریان ساخت و ساز از بین رفته اند که ضروری است با ایجاد خلاقیت در طراحی، تلاش کرد تا درختی قطع نشود.
نژاد بهرام در خصوص املاک معارض در محدوده پیرامون امامزاده سید ملک خاتون در منطقه 15، از شورایاران منطقه خواست تا با تعامل شایسته با مالکان نسبت به تسریع روند تملک املاک باقی مانده در این محدوده اقدام نمایند.
ضرورت شناسنامه دار شدن و سنجش ایمنی گودهای موجود در منطقه نیز از دیگر مواردی بود که از سوی عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.

چهارشنبه 20/6/1398 - 14:51
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 از کاهش پسماندهای دهه اول محرم با مشارکت شهروندان و سازمان های مردم نهاد این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش به لزوم فرهنگ سازی و آموزش شهروندان نسبت به کاهش تولید پسماندهای خشک و تر به خصوص در ایام عزاداری ها گفت: شهروندان و سازمان‌های مردم‌نهاد به‌صورت داوطلبانه در این ایام، اقدام به جمع‌آوری پسماندها در سطح شهر و معابر کردند و به کسانی که زباله‌های خود را در سطح شهر رها می کردند نیز تذکر دادند.

به گفته ی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3، 3000 عدد لیوان کاغذی، 130 عدد مخزن 120 لیتری کارتن پلاست زباله، 300 کیلوگرم کیسه زباله پسماند، 500 عدد بروشور، 1700 کیلوگرم میزان جمع آوری پسماند، 200 عدد کیسه پارچه ای، 300 نفر خادمین و نمازگزاران در مساجد و حسینیه ها، 170 نفر از شهروندان آموزش دیده در سرای محلات، چاپ و نصب 6 تخته بنر پرتابل و 20 عدد پوستر در سطح مساجد و حسینیه ها، خدمات ارائه شده به ایستگاه های صلواتی و .... در ایام محرم است.

 

چهارشنبه 20/6/1398 - 14:43
ایرانگردی




 مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران از پذیرش 153 هزار و 689 نفر شب مددجو در گرمخانه‌های پایتخت طی شش ماه نخست امسال خبر داد.

به گزارش شهرنوشت به نقل از روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، سید نجم‌الدین محمدی ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه آمارها نشان می‌‌‌دهد که در شش ماه نخست امسال، گرمخانه خاوران بیشترین تعداد مددجویان را پذیرش کرده است، گفت: از 153 هزار و 689 نفر شب مددجو، 63 هزار و 500 نفر در مددسرای خاوران پذیرش شده‌‌اند.
وی ادامه داد: نکته مهم این است که 5 هزار و 620 نفر از مددجویان برای نخستین بار در گرمخانه ها پذیرش شدند و پس از آن به طور مرتب در این مراکز حضور پیدا کرده اند.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به پذیرش بیست هزار و 366 نفر شب مددجوی زن در گرمخانه منطقه 12 و 22 اظهار داشت: قاعده پذیرش در گرمخانه‌‌‌‌ها این است که افراد زیر ۱۸ سال و بالای ۵۰ سال به دلیل سن پایین یا کهولت به مراکز بهزیستی ارجاع داده شوند. در نتیجه از میان گروه‌‌‌‌‌های سنی موجود، زنان و مردان ۳۵ تا ۵۰ سال بیشترین فراوانی مددجویان در گرمخانه‌‌ها را تشکیل می‌‌دهند.
محمدی افزود: به طور معمول 14 گرمخانه دائمی ذیل نظارت شهرداری تهران فعالیت می‌‌کنند که در شب‌‌‌‌های سرد پاییز و زمستان در کنار این مراکز، 4 گرمخانه‌ی اضطراری در مناطق 1، 6، 13 و 14 نیز مددجویان را پذیرش می‌‌‌کنند. تلاش مدیریت شهری این است تا هیچ یک از افراد بی‌‌خانمان شب را در خیابان سپری نکنند.

چهارشنبه 20/6/1398 - 13:5
ایرانگردی



 مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از کاهش چشمگیر ظروف یکبار مصرف جمع شده در معابر و خیابان ها نسبت به سال های گذشته خبر داد و گفت: ۳ هزار پاکبان به همراه 500 دستگاه خودرو از ابتدای دهه اول محرم  در حالت آماده‌باش بودند.



صدرالدین علی پور در گفت‌و‌گو با  شهرنوشت با اشاره به آماده باش 3000پاکبان به همراه 500 دستگاه خودرو از ابتدای محرم اظهار کرد: این آماده باش به مناطق 22 گانه ابلاغ شد و پاکبانان به رفت و روب، نظافت و جمع آوری پسماندهای جمع شده در خیابان‌ها به‌ خصوص اطراف تکیه‌ها، مساجد، هیات‌ها و حسینه‌ها پرداختند.

وی به اجرای کمپین «پس از این» اشاره کرد و گفت: امسال متعاقب شکل گیری این کمپین، پویش‌های اجتماعی دیگری هم شکل گرفت که شهروندان را به استفاده نکردن از ظروف پلاستیکی و جمع آوری آنها دعوت می‌کرد، همچنین با حضور برخی از تشکل‌های مردم نهاد شاهد جمع آوری زباله توسط اعضای تشکل‌ها و البته افزایش ضریب مشارکت اجتماعی بودیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از کاهش چشمگیر ظروف یکبار مصرف جمع شده در معابر و خیابان ها نسبت به سال های گذشته خبر داد و عنوان کرد:خوشبختانه کمپین «#پس از این» و اقدامات فرهنگی که در این زمینه انجام شد نقطه عطفی در ارتقای سطح فرهنگی مردم به خصوص متولیان هیات ها و گروه های متولی به شمار می رود.

علیپور تاکید کرد: امسال به طور کلی وضعیت نسبت به سال‌های قبل متفاوت بود؛ به این معنی که ناظران در سطح مناطق 22گانه حضور داشتند و چهره شهر مثل سال‌های گذشته نبود.

چهارشنبه 20/6/1398 - 13:0
ایرانگردی

جایگاه پروانه تخصصی شركت‌های حمل ونقل دانش آموزی در نظام سازمان تاکسیرانی شهر تهران ارتقا یافته است.
به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران؛ علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاكسیرانی در كارگاه آموزشی پیمانكاران و رانندگان سرویس های حمل و نقل دانش آموزی كه با مشاركت پلیس راهور تهران بزرگ برگزار شد، از تغییر نوع نگاه و رویكرد این سازمان به شركت های پیمانكار حمل و نقل دانش آموزی خبر داد.


وی در این  كارگاه،  ناوگان حمل و نقل دانش آموزی را از دو جهت  در حوزه حمل و نقل شهری حائز اهمیت دانست و گفت: نكته اول آن كه در شروع سال تحصیلی و آغاز پیك اصلی ترافیك شهری، شركت های حمل و نقل دانش آموزی، نقش بسیار مهم و موثری در کاهش ترافیك شهری دارند. و نکته حائز اهمیت دیگر، مسافرین آنهاست كه نسبت به مسافرین معمولی از اهمیت بالاتری برخوردارند.

قنادان با اشاره به اینكه نوع نگاه سازمان طی سال های اخیر به شركت های پیمانكاری تغییر كرده است و دورنمای فعالیت سازمان تاكسیرانی در حوزه حمل و نقل دانش آموزی حركت به سمت ارتقا سطح كمی و كیفی خدمات شركتهای حمل و نقل دانش آموزی با پروانه تخصصی و به رسمیت شناختن نقش این شركت ها به عنوان اركان حمل و نقل شهری خواهد بود این نكته را عنوان كرد: در حال حاضر پروانه های این شركت ها به عنوان یك پروانه تخصصی شناخته می شود.


مدیر عامل سازمان تاكسیرانی با اشاره به پیشرفت در حوزه عملكردی شرکت های حمل و نقل دانش آموزی نسبت به سال های گذشته، گفت: برای اولین بار در نیمه شهریور ماه حدود 50درصد از ناوگان رانندگان صلاحیت سنجی شده اند و برچسب های آنان در هفته آینده طی مراسمی با حضور فرماندهی محترم نیروی انتظامی و پلیس راهور، فرماندار تهران و مسئولین آموزش پرورش  رونمایی  خواهد شد. نكته حائز اهمیت آن است كه امسال درخصوص ارائه برچسب ها سختگیری بیشتری اعمال خواهد شد.

قنادان درخصوص ارائه خدمات رفاهی سازمان تاکسیرانی به رانندگان ناوگان حمل و نقل دانش آموزی خبر داد و گفت: امسال سازمان تاكسیرانی خدمات جدیدی مانند ارائه لاستیك به نرخ دولتی، بهره مندی از مزایای  بیمه درمان  تكمیلی و استفاده از برخی تسهیلات باشگاه رفاه تاكسیرانان را برای رانندگانی كه برچسب سرویس مدرسه دریافت می نمایند، در نظر گرفته است.


در پایان قنادان با اشاره به رویكرد حمایتی و پشتیبانی ناوگان حمل و نقل دانش آموزی از سیستم آموزشی كشور، از مسئولین شركت های پیمانكاری خواست تا حساسیت های فرهنگی و تربیتی دانش آموزان را درك کرده و اخلاق و رفتار رانندگان حمل و نقل دانش آموزی، الگویی مناسب برای دانش آموزان باشد.

چهارشنبه 20/6/1398 - 12:58
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 19 از ارائه آموزش های تئوری و عملی مباحث ترافیکی به شهروندان منطقه در دو بخش کودکان و بزرگسالان در منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علیرضا مرآتی در تشریح این خبر گفت: عبور و مرور ایمن، دوچرخه سواری و آموزش های شهروندی در راستای ارتقای دانش ترافیکی شهروندان در دو گروه سنی کودکان و بزرگسالان، صبح ها و عصرها، در پارک ترافیک منطقه آموزش داده می شود.

وی ادامه داد: پارك ترافیك با هدف آموزش حضوری مستقیم و با درآمیختن آموزش نظری و عملی، در چهار محور «عابرپیاده»، «دوچرخه»، «خودرو» و «علائم» به شهروندان آموزش داده می شود و با تجسم واقعیت در كنار آموزش، بر بعد تفریح و سرگرمی نیز تمركز شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه گفت: روزانه بالغ بر150 نفر از شهروندان منطقه از این آموزش ها بهره مند می شوند که با بازگشایی مدارس بر این تعداد افزوده خواهد شد.

 
 
 
 

چهارشنبه 20/6/1398 - 12:55
آموزش و تحقيقات

چهارشنبه 20/6/1398 - 2:35
آموزش و تحقيقات

چهارشنبه 20/6/1398 - 2:30
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته