• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1283روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه ۲۰ در جلسه کمیته هماهنگی برنامه‌های استقبال از مهر ١٣٩٨ گفت: همکاری و  تعامل شهرداری و آموزش و پرورش برای اجرای فعالیتهاى ترافیكى، عمرانى، خدمات شهرى، اجتماعى و فرهنگى و آموزشى و ایجاد بسترى مناسب برای ارتقاء كمى و كیفى آموزش در مدارس حائز اهمیت است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20؛فرهاد افشار با بیان اینکه اجرای برنامه های آموزشی باید از لحاظ کمی و  کیفی متناسب با فضای مدارس و یک مکان آموزشی باشد گفت: انجام فعالیتهای موثر در راستای ارتقاء تکالیف شهروندی و همکاری و تعامل بهینه بین شهرداری و آموزش و پرورش برای بهینه سازی فضاهای آموزشی و کسب مهارتهای خاص برای دانش آموزان ضروریست.

افشار با اشاره به اهمیت آموزش،مهارت آموزی و آسیب شناسی اجتماعی گفت: کسب مهارتهایی نظیر کنترل خشم، نه گفتن و ارتباطات صحیح کلامی و رفتاری موجب جلوگیری از بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی می شود.

وی به اهمیت نقش پرورش در کنار آموزش اشاره کرد و افزود: اقدامات موثر در راستای ارتقاء مهارت آموزش شهروندی و حس تعلق شهروندان نظیر حفاظت از محیط زیست و المانهای شهری، اهمیت تفکیک پسماندها،کاهش زباله و استفاده از ظروف یکبار مصرف و یا حمل و نقل عمومی ضروریست.

افشار استفاده از پتانسیلهای موجود در شهرری از جمله فضاهای فرهنگی برای گذران ساعات آموزشی-تفریحی و ورزشی دانش آموزان را مهم برشمرد و گفت: ارائه تسهیلات برای استفاده دانش آموزان از مرکز آموزش و تفکیک پسماند، بوستان آموزش ترافیک، مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره گل و گیاه، ستاد مدیریت بحران، فرهنگسرای ولاء، سینما راگا و دیگر مراکز تفریحی- ورزشی برای ارتقاء مهارتهای جسمی و روانی آنان امکان پذیر است.

در ادامه این جلسه حجت الاسلام شاهین معبودی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 20 با اشاره به برنامه‌های استقبال از مهر گفت:  تهیه و توزیع کتابچه و بروشور آموزشی با موضوع استفاده از سرویس مدرسه، تهیه و توزیع اقلام آموزشی (شامل cd ، بروشور ، کتابچه و ...) با موضوع حقوق و تکالیف شهروندی و  مهارت های زندگی ، تهیه سبد فرهنگی و لوازم التحریر برای دانش آموزان بی بضاعت از جمله ویژه برنامه های اجرایی در منطقه 20 است.

در این جلسه توزیع مخازن پسماند خشک، آذیین بندى كلبه هاى بازیافت در مدارس فعال، رنگ آمیزى نماى بیرونى مدارس، بازپیرایى فضاى بیرونى و داخلى مدارس، برگزارى كلاسهاى آموزشى بازیافت و محیط زیست و توزیع بسته هاى آموزشى و تشویقى از جمله برنامه های استقبال از مهر حوزه خدمات شهری عنوان شد.

همچنین بهسازى مدارس در قالب توزیع آسفالت، تجهیز سرویس هاى بهداشتى،رفع مشکلات عمرانی، ایمن سازی ترافیکی محورهای اصلی و منتهی به مدارس در قالب خط کشی و نصب تابلوی گذر دانش آموز از جمله اقدامات حوزه های فنى عمرانی و ترافیك بیان شد.

جلسه کمیته هماهنگی برنامه‌های استقبال از مهر ١٣٩٨ با حضور شهردار، معاونین، مدیران ارشد و شهرداران نواحی هفتگانه منطقه ٢٠ و معاونان مالى آموزش و پرورش نواحی یك و دو شهررى برگزار شد.

دوشنبه 25/6/1398 - 16:4
ایرانگردی

 
 

 

 

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 گفت: با توجه به غیر مسطح بودن بستر کانال زیر گذر بزرگراه همت-شریعتی، عملیات لایروبی مکانیکی این محدوده در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، عباس فخارمنش گفت: لایروبی مکانیکی کانال سرپوشیده و زیرگذر بزرگراه همت – شریعتی در انتهای مسیل زرگنده در محدوده زیر بزرگراه همت ( تقاطع همت -  شریعتی ) در حال اجرا است.

وی با بیان اینکه این عملیات از نهم شهریورماه به مدت 22 روز در محدوده مذکور اجرا می شود، افزود: از آنجایی که در فصل بارندگی با توجه به غیر مسطح بودن بستر کانال مقداری زیادی شن و ماسه و لجن در سرتاسر کانال جمع آوری و رسوب می کند این عملیات به منظور جلوگیری از احتمال آبگرفتگی بزرگراه و پاکیزگی محیط زیست و جلوگیری از استشمام بوی تعفن ناشی از لجن انجام می شود.

فخارمنش با بیان اینکه این کانال در سال نیاز به لایروبی دستی و مکانیکی دارد تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و نزدیک شدن به فصل بارندگی لایروبی مکانیکی این کانال یک یا دو سال در سال اجرا می شود.

وی ادامه داد: ماشین آلات سنگین مانند: دستگاه لودر، کامیون، مایلر و بابکت از جمله وسایل مورد استفاده در این عملیات است.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 3 اظهار داشت: جنس دیواره، بستر و سقف کانال زیرگذر بزرگراه همت – شریعتی بتنی است، طول آن600 متر، عرض آن 8-6 متر و ارتفاع کانال 4 متر است.

فخارمنش اذعان کرد: شن و ماسه و لجن استحصالی از داخل کانال زیرگذر بزرگراه همت – شریعتی توسط کامیون ها به مراکز مجاز تخلیه ، حمل می شود.

 

دوشنبه 25/6/1398 - 15:59
اخبار

جلسه تکریم و معارفه مدیریت امور شعب استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل بانک ایران زمین با حضور معاون عملیات بانکی، مدیریت امور شعب استان ها، معاونین استان و تمامی همکاران ستاد و صف در این استان ها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، هادی قدیمی معاون عملیات بانکی، بانک ایران زمین، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مدیرسابق امور شعب استان های آذربایجان شرقی، غربی و اردبیل این بانک و خیر مقدم به "رسول اسدی" مدیر جدید این استان ها، خواستار تلاش بیش از پیش همکاران در راستای تحقق اهداف بانک شد.

وی ضمن تاکید بر حمایت از رونق تولید، بر تلاش شعب برای جذب منابع ارزان تاکید کرد و گفت: از این طریق می توان با ارائه طرح های مختلف از طرح های رونق تولید و کارآفرینی حمایت کرد.

قدیمی گفت: صدور ضمانت نامه و گشایش اعتباری اسنادی باید در دستور کار شعب قرار گیرد زیرا این امر به طور حتم با تلاش و مساعی کارکنان در این زمینه محقق می شود.

وی در ادامه به اهمیت موضوع آموزش و ارتقاء کیفی آموزش تأکید فراوان کرد و افزود: کارکنان باید خود را با استراتژی بانک که حول محور بانکداری دیجیتال است همگام کنند تا بانک به بهترین شکل پاسخگوی نیازهای مشتریان در عصر تکنولوژی باشد.

در ادامه حسینی کناروئی به ارائه آمار کلی و جامع استان پرداخت و رتبه و جایگاه مدیریت را در بین سایر مناطق مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و نقاط ضعف و قوت استان را بررسی کردند.

در پایان این جلسه شهرود مدیرسابق استان در خصوص عملکرد 3 ساله خود به ارائه گزارش و آمار پرداخت.

دوشنبه 25/6/1398 - 15:40
ایرانگردی

 

 

ارزیابی دستاوردها، اقدامات و برنامه های محیط زیستی شهرداری منطقه 11 با حضور مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و شهردار منطقه 11  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11،  در نشست ارزیابی فعالیت های زیست محیطی در بخش مرکزی شهر تهران، دستاوردها، پروژه‌ها و برنامه های آتی زیست محیطی منطقه 11 تشریح شد و از فعالیت های محیط زیستی منطقه  از جمله توسعه انرژی‌های تجدید پذیر در بوستان ها مانند آبگرمکن های خورشیدی، مدیریت پسماند در سوله بازیافت و اقدامات انجام شده در مرکز تحقیق و آموزش فضای سبز بازدید به عمل آمد.

نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 با بیان این که تا پایان سال 3 ایستگاه مترو در این منطقه افزایش می یابد؛ گفت:خطوط 2-3-7-4 از منطقه 11 عبور می کند وتعداد ایستگاه های تبادلی نیز در این محدوده زیاد است . همچنین ارتقای عمومی هواکش های مترو و پله های فرار نیز انجام شده است.

شهردار منطقه 11 افزود: در سال 99 تمام ایستگاه های منطقه تکمیل خواهد شد و هیچ ایستگاهی باقی نمی ماند . همچنین در بازنگری خط 2و3 در تقاطع ولی عصر(عج) و امام خمینی(ره) برای اجرای ایستگاه های تبادلی در سنوات آینده عملیاتی می شود.

او با اشاره به این که 58% اتوبوس های تند رو از منطقه 11 عبور می کنند؛ به آلودگی صوتی و کاهش عمر ناوگان حمل و نقل عمومی و ناوگان فرسوده تاکسی رانی اشاره کرد.

آبادیان راه اندازی 33 ایستگاه دوچرخه تا آذر ماه را از دیگر اقدامات انجام شده در این منطقه عنوان کرد و ادامه داد: با هدف ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و توجه به سلامت شهروندان و رونق حمل و نقل پاک ایستگاه های دوچرخه رو به افزایش است و روز سه شنبه همین هفته نیز یک ایستگاه دوچرخه در ضلع شمال منطقه از خیابان جمهوری تا انقلاب افتتاح خواهد شد.

وی همچنین به تشریح پروژه پهنه فرهنگ و هنر رودکی و نیز برنامه هایی برای ارتقای فضای کیفی پیاده روی در خیابان های نوفل لوشاتو ، جمهوری و چهارراه ولی عصر (عج) ، کارهای بین بخشی و تعاملی در جغرافیای منطقه 11 و ... پرداخت که همگی آن ها اهداف زیست محیطی را دنبال می کنند .

در ادامه شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان این که اقدامات و برنامه های محیط زیستی این منطقه نشان دهنده رویکرد محیط زیستی در مدیریت این مجموعه است؛ گفت: در سیاست های کلان کشور و در سطح جهان ،محیط زیست یک نیاز و ضرورت است.

انصاری افزود: در مورد انرژی ها ، مدیریت مصرف بهینه انرژی در دستگاه های اجرایی مد نظر قرار گرفته و در منطقه 11 اجرا می شود. انرژی های تجدید پذیر خوب است اما نکته حائز اهمیت راهبری و نگهداشت سیستم هایی است که با هزینه بالا راه اندازی شده اند و حتما باید نگهداری آن ها مد نظر قرار گیرند.

وی با تأکید بر لزوم توجه به اطلس کاهش آلاینده ها و ایستگاه های پایش در منطقه 11 ابراز امیدواری کرد: استقرار سیستم مدیریت زیست محیطی و ممیزی داخلی ارتقا یافته و به ممیزی خارجی برسد.

مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به پیوستن تهران به کمپین " روز جهانی بدون خود رو " خبر داد و گفت: 25تا 31  شهریور در هفته حمل و نقل پاک توسعه مترو ،اتوبوس های تند رو و دوچرخه سواری مورد توجه قرار می گیرند و در این نگاه باید زیر ساخت های حمل و نقل پاک به ویژه دوچرخه سواری ارجح باشد.

او همچنین ویژگی کلان شهرها بر اساس انسان سواره را مورد بررسی قرار داد و بر اهمیت پیاده روی برای کاستن از وابستگی به اتومبیل تأکید کرد و گفت: پیاده روی هم باید در ارتقای کیفیت سیستم حمل و نقل پاک مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه کورش خرد به تشریح اقدامات و برنامه های منطقه 11 که با هدف ارتقای کیفیت محیط زیست و زندگی در بخش مرکزی شهر تهران انجام شده است ؛ پرداخت که از جمله آن ها هوشمند سازی آبرسانی فضای سبز در بوستان های اوستا ، دانشجو ، رازی و امیریه است.

وی عنوان کرد:  رونمایی از اپلیکیشن سمپا که در منطقه 11 تجربه موفقی در خصوص مشارکت شهروندان برای تفکیک پسماند از مبدأ بوده و نیز عقد تفاهم نامه با معاونت شهرسازی برای  الزام صدور پروانه ساختمانی بر اساس جانمایی محل نصب مخازن پسماند در ساختمان های بیشتر از 20 واحد و مجتمع های تجاری و اداری بر روی نقشه ها از دیگر اقدامات این منطقه بوده است که با اهداف ارتقای کیفیت محیط زیست انجام شده است.

در این جلسه با توجه به فرارسیدن هفته حمل و نقل پاک «۲۵  لغایت ۳۱ شهریور » با شعار «تهران را با ما قدم بزن» بر اقدامات اجرایی زیست محیطی منطقه یازده نظیر  توسعه خطوط مترو در راستای گسترش حمل و نقل عمومی و ایجاد پهنه رودکی به منظور ارتقای فضای پیاده شهری تاکید شد .

دوشنبه 25/6/1398 - 14:40
ایرانگردی

 

 

 

هفته دفاع مقدس با نواخته شدن زنگ حماسه در مدارس منطقه 15 آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، اکبر مختاری معاون امور اجتماعی فرهنگی منطقه با اعلام این خبر گفت: زنگ حماسه همزمان با نخستین روز هفته دفاع مقدس و آغار سال تحصیلی 31  شهریور در مدارس پایه اول ابتدایی و دبیرستان نواخته خواهد شد .

وی به تشریح این ویژه برنامه ها پرداخت و افزود: برگزاری مسابقه خاطره نویسی با موضوع  دفاع مقدس، برگزاری همایش های دفاع مقدس با حضور خانواده های معزز شهدا و جانبازان و ایثارگران ، عطر افشانی و غبارروبی مزار مطهر شهدای گمنام با عنوان «مهمانی لاله ها»، برگزاری مراسم شب شعر با عنوان «شب شعر دفاع مقدس» و برگزاری یادواره شهدا در مساجد منتخب نواحی هفت گانه و سراهای محله از جمله برنامه های تدارک دیده در این هفته است.

مختاری در ادامه به برپایی نمایشگاه یاد یاران در بوستان آزادگان منطقه 15 اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه  از 31 شهریور با مشارکت مناطق 11، 12، 13، 14 و 16 ، قرارگاه قدر ثارالله و نواحی مقاومت بسیج مناطق یادشده  آغاز به کار می کند.

معاون امور اجتماعی فرهنگی منطقه اضافه کرد: در این نمایشگاه بخش هایی از عملیات کربلای 3 یادآور عملیات سرنوشت ساز انهدام سکوهای نفتی الامیه – البکر عراق و نمایشگاه هایی از جنگ نرم، ادوات جنگی، فرهنگی و مذهبی به نمایش گذاشته می شود.

شایان ذکر است؛ با هدف هویت بخشی سیمای بصری شهر، پوستر و بنر های تبلیغاتی هفته دفاع مقدس با بهره گیری از آموزه های امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری( مدظله العالی) تهیه و در معابر و ساختمان های منطقه نصب شد.

 

 

دوشنبه 25/6/1398 - 14:35
ایرانگردی

 

تعدادی از مخازن ذخیره آب در دست احداث منطقه21 همزمان با نزدیک بودن زمان افتتاح پل تقاطع غیر همسطح بزرگراه شهید لشگری-سه راهی اندیشه (دوگاز) آماده بهره برداری خواهند شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، مهدی قره خانی معاون فنی و عمرانی این منطقه با بیان خبر فوق گفت: مخزن بهمن (وین) اولین مخزن ذخیره آب آماده بهره برداری در این منطقه با ابعاد  20 در 30 متر و ارتفاع 6 متر است که اخیرا با حضور کاظمی مشاور عالی و مدیرکل دفتر شهردار تهران جهت تست و راه اندازی اولیه به صورت نمادین افتتاح شد.

وی در ادامه افزود: سطح منطقه21 به لحاظ اینکه وسعت زیادی را از غرب شهر تهران در برگرفته و دارای فضاهای باز و صنعتی بسیاری است، لذا توسعه فضاهای سبز در مناطق صنعتی و مسکونی آن از اولویت بالایی برخوردار است.

این مقام مسئول همچنین تاکید کرد: در سنوات گذشته براساس نیازسنجی های انجام شده و تشکیل کارگروه فضای سبز، محل احداث این مخازن در نقاط مختلف و مورد نیاز منطقه21 مشخص و عملیات اجرایی آن آغاز شد؛ که هم اکنون شاهد بهره برداری قریب الوقوع این پروژه های حیاتی هستیم.

معاون فنی و عمرانی منطقه21 در ادامه یادآور شد: تا کنون احداث هفت مخزن ذخیره آب در این منطقه درنظر گرفته شده که پنج مخزن در مراحل پایانی عملیات قرار دارند و سه مخزن در قالب پروژه های مرمر، بهمن و قوری چای همزمان با پروژه تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید لشگری-سه راهی اندیشه (دوگاز) آماده بهره برداری خواهند شد.

قره خانی در خاتمه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در غرب شهر تهران سه ورودی بزرگ رودخانه ای داریم که به نوعی در منطقه21 قرار داشته و یا از این منطقه تاثیر می گیرند؛ پروژه مخازن بتنی جمع آوری آب جهت آبیاری فضای سبز شهری جزء پروژه های ماندگاری است که نه تنها برای این منطقه بلکه برای حفاظت از محیط زیست کلانشهر تهران نیز مفید واقع خواهد شد.

 

دوشنبه 25/6/1398 - 14:30
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه چهار  از جمع آوری زباله گردها در سطح منطقه خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح تفکیک پسماند از مبدا روزانه بیست نفر از کتفی ها و زباله گردها از سطح معابر جمع آوری می شوند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، "حمیدرضا رشیدی فرخی" در این باره گفت: امروزه زباله به عنوان طلای کثیف در کلان‌شهر تهران به وفور یافت می‌شود و  متاسفانه به دلیل نبود مدیریت مناسب پسماند در گذشته مافیاها و سودجویان بسیاری را شکل داده که مشکلات عدیده ای را برای شهر ایجاد کرده‌‌اند.        

وی ادامه داد: یکی از این مشکلات و معضلات در مدیریت شهری وجود افراد کتفی کولی ها و زباله گردها بوده که در طی شب ها و گاهی حتی در طول روز مشغول جمع آوری و پاره کردن کیسه های زباله و جمع آوری آنهاهستند؛ این افراد گاهی به صورت گونی بر دوش و گاهی به همراه چرخ دستی ها در جستجوی زباله هستند.

فرخی افزود: این افراد با جست و جو در زباله ها، اقلام مورد نیاز خود را از مخازن جدا کرده و پس از پر شدن کیسه هایی که بر روی کتف یا چرخ دستی های آنها قرار دارد، با مراجعه به مراکز غیرمجاز جمع آوری ضایعات آنها را به فروش رسانده تا هزینه زندگی خود و خانواده شان را تأمین کنند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به پیام های مردمی سامانه 137 و نارضایتی شهروندان از این افراد در این رابطه گفت: در راستای ساماندهی مدیریت پسماند و برنامه‌های شهرداری در این خصوص این منطقه روزانه به طور میانگین 20 نفر از این افراد را جمع آوری می کند.

فرخی در خصوص شیوه صحیح جمع آوری زباله در شهر گفت: امروزه مدیریت شهری جمع آوری زباله و پسماندها را از دو طریق اپلیکیشن بهماند و خودروهای ملودی انجام داده که سهولت و بهداشتی بودن کار رضایت خاطر بالای شهروندان را موجب شده است.

وی در پایان گفت: این طرح همچنان ادامه خواهد داشت و شهروندان شمال شرق تهران کتفی کولی ها و افراد زباله گرد  را کم و کمتر مشاهده خواهند کرد.

 

دوشنبه 25/6/1398 - 14:26
ایرانگردی

 

در بازدید 4 ساعته رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران از میدان مرکزی میوه و تره بار و جلسه‌ای که بعد از این بازدید در سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران برگزار شد، راهکارهای توسعه کیفی و کمی میادین و بازارهای میوه و تره بار و ساز و کارهای خدمات رسانی هر چه بهتر و بیشتر این مراکز خدماتی به شهروندان، مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در جلسه‌ای که با حضور مدیرعامل، معاونان و مدیران این سازمان برگزار شده بود، بازدید از سازمان‌ها، شرکت‌ها و مناطق شهرداری تهران را از برنامه‌های سالانه این کمیسیون اعلام کرد و ضمن ابراز خوشحالی از حضور در سازمان مدیریت میادین گفت: از تلاش‌ها و زحمت‌های بی وقفه مدیران و کارکنان به ویژه مدیرعامل این سازمان تشکر می‌کنم.
زهرا صدر اعظم نوری افزود: مدیران و کارکنان سازمان مدیریت میادین در مقاطعی، فشار کاری بیشتر و زحمت زیادتری را متحمل می‌شوند که تلاش مضاعفی را می‌طلبد تا بتوانند رضایت‌مندی شهروندان را جلب کنند و از جمله این مقاطع می‌توان به عرضه دام از طریق مراکز عرضه بهداشتی در عید قربان و تاسوعا و عاشورا اشاره کرد که با توجه به دریافت گوشت سالم با قیمت کمتر، مورد استقبال مردم است.

کمک اثرگذار سازمان مدیریت میادین به دولت در عرضه انواع محصولات
وی اظهار کرد: امسال عرضه دام در 24 جایگاه بهداشتی از سوی سازمان مدیریت میادین، کار خوب و با نظم و انضباطی بود که مورد استقبال شهروندان قرار گرفت و بازخورد خوبی داشت که جا دارد از دست اندرکاران این طرح به خصوص معاون خدمات شهری شهرداری تهران تشکر کنم.
صدر اعظم نوری تصریح کرد: خدمات میادین و بازارهای میوه و تره بار یک نوع خدمت روزانه مورد نیاز مردم است که علاوه بر میوه و تره بار، محصولات دیگر را به عنوان نیازهای جاری و مستمر مردم تأمین می‌کند و بنابراین، چگونگی ارائه محصولات، قیمت‌گذاری محصول و نحوه برخورد با مشتریان، می‌تواند در رضایت شهروندان اثر بگذارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: هنگام بروز معضلاتی در عرضه گوشت، مرغ، شکر و سایر محصولات، سازمان مدیریت میادین با 246 میدان و بازار میوه و تره بار، وسط میدان آمده است و با حضور بسیار اثرگذار، توانسته در کاهش مسائل و مشکلات و مدیریت امور به دولت کمک کند و البته دولت نیز از خدمات شهرداری تهران در این ارتباط ممنون بوده است.
صدر اعظم نوری افزود: مردم از خدمات سازمان مدیریت میادین منتفع می‌شوند و می‌توانند از میوه و تره بار گرفته تا گوشت و مرغ مورد نیاز خود را به قیمت به مراتب کمتر از سطح شهر از میادین و بازارهای میوه و تره بار تهیه کنند که اتفاقاً هدف مدیریت شهری نیز ارائه خدمات با کیفیت جهت زندگی بهتر در شهری برای همه شهروندان است که مصداق آن را در سازمان مدیریت میادین و خدمات این سازمان به همه اقشار شاهد هستیم.

تبلور خدمت‌رسانی مدیریت شهری در خدمات سازمان مدیریت میادین
وی اظهار کرد: ارتقای کیفیت زندگی شهری و لذت‌ بخش کردن زندگی در شهر و در مجموع، ایجاد رضایت‌مندی، سرزندگی، شادابی و خرسندی شهروندان در قالب خدماتی که به آنها ارائه می‌شود، تجلی پیدا می‌کند که بخشی از این مهم، در خدمات رسانی سازمان مدیریت میادین تبلور پیدا می‌کند و مسئولان این سازمان را ملزم می‌کند که همواره به کیفیت، توجه ویژه‌تری داشته باشند.
صدر اعظم نوری تصریح کرد: رویه مکان یابی بازارهای میوه و تره بار باید به گونه‌ای باشد که دسترسی به آنها برای عموم شهروندان مناسب باشد و بازارهای جدید به راحتی در دسترس اهالی محل باشند و این مهم در توسعه بازارهای محله‌ای می‌بایست دنبال شوند و شورای شهر هم در بودجه سالانه شهرداری تهران، گسترش بازارهای میوه و تره بار را مد نظر قرار می‌دهد.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران در پایان با تاکید بر اینکه همه محلات به بازارهای میوه و تره بار نیاز دارند و احداث بازار جدید در محله‌های فاقد این امکان و توسعه بازارهای موجود در فضاهایی که این امکان را دارند از جمله مطالبات اهالی محلات مختلف شهر تهران است، خاطرنشان کرد: جانمایی بازارها چه از لحاظ دسترسی و چه از لحاظ خدمات جانبی، خیلی مهم است.

يکشنبه 24/6/1398 - 18:2
ایرانگردی


 
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری تهران از پرداخت یارانه برای تعویض کاتالیست‌های فرسوده به تاکسیرانان طی هفته جاری خبر داد. 

 

به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران؛ علیرضا قنادان مدیرعامل سازمان تاکسیرانی درباره وضعیت فنی و نقش کاتالیست در ناوگان تاکسیرانی شهر تهران گفت:  کاتالیست یا کاتالیزور خودرو که معمولا در مسیر خروجی هوای موتور قرار می‌گیرد، باعث می شود تا درصد زیادی از کربن و سایر آلاینده های هوا و محیط زیست، به بیرون انتقال نیافته و در نتیجه آلایندگی خودرو را تا حد زیادی کاهش می دهد.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی گفت: کاتالیست نیز همچون سایر قطعات موجود در خودرو، یک طول عمر مفید داشته و پس از آن کارایی اولیه خود را از دست می دهد. در همین راستا درنظر داریم طی هفته جاری یارانه‌ای جهت تعویض کاتالیست‌های فرسوده به تاکسیرانان بدهیم تا همزمان با رسیدن سال تحصیلی جدید گامی موثر در کاهش آلودگی  هوا برداریم.

 

يکشنبه 24/6/1398 - 17:56
ایرانگردی


نوزدهمین جلسه کمیته خدمات وزیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلانشهر تهران با هدف تسریع در روند اجرایی اقدامات بازآفرینی و رفع موانع و مشکلات نوسازی در منطقه 16 برگزار شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، این جلسه به ریاست معاون امورعمرانی استاندار تهران و با حضور مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران، عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، شهردار منطقه 16 و سایر اعضاء کمیته در سالن جلسات شهرداری منطقه 16 برگزار شد.
در این جلسه گزارشی از وضعیت بافت های فرسوده و اولویت اقدامات بازآفرینی منطقه 16 ارائه شد و پس از بحث و بررسی کارشناسی، تصمیمات لازم جهت تسریع در روند اجرای موضوعات مطرح شده اتخاذ شد.
زیرزمینی کردن کابل های برق فشار قوی، جابجایی تیرهای برق مزاحم در محلات بافت فرسوده، ارتقاء روشنایی معابر، تخریب، احداث و تجهیز پست برق، جابه جایی شالترهای برق معارض در پیاده رو های سطح منطقه، انتقال شیرهای اصلی گاز خطوط BG از سطح کندرو شرق به غرب آزادگان، جابه جایی پست گاز مقابل پروژه مسافر در ناحیه 6 ، جابجایی کافوهای مخابرات معارض در پیاده رو های سطح منطقه، نصب شیرهای هیدرانت در محلات بافت فرسوده درسطح منطقه، مدارس نیازمند عقب نشینی برای بازگشایی معابر در سطح منطقه (ناحیه 3 و 6)، مدارس نیازمند بازسازی در ناحیه 6، مشکلات ناشی از حرایم راه آهن، بررسی وضعیت صدور سند در املاک قولنامه ای شمال خزانه (کوی پروران)، تغییرات طرح تفصیلی، پهنه بندی و تدقیق بافت فرسوده از جمله موضوعاتی بود که در دستور کار نوزدهمین جلسه کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران قرار داشت.
صدور سند برای املاک فاقد سند مالکیت با جمع آوری استشهاد محلی توسط اداره ثبت، نصب 32 عدد شیر هیدرانت درمحلات منطقه 16 با همکاری آبفا و آتش نشانی، برگزاری کارگروه تخصصی در خصوص زمین کارخانه چیت سازی در استانداری تهران، تخریب و بازسازی 1 مدرسه و بهسازی 2 مدرسه در سطح منطقه، امکان سنجی از محدوده متراکم مسکونی( شامل 200 پلاک) وارائه گزارش به کمیسیون ماده 5 در خصوص تغییر پهنه از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

يکشنبه 24/6/1398 - 17:34
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته