• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1300روز قبل
ایرانگردی


 شهردار تهران درباره بودجه سال آینده شهرداری و افزایش 25 درصدی آن گفت: ما در بودجه سال 99 به سراغ شهر فروشی نرفته ایم و منابع پایدار را توسعه داده ایم.

به گزارش شهرنوشت، شهردار تهران با اشاره به حاشیه های افتتاح پروژه زیرگذر استاد معین و طولانی شدن اجرای این پروژه گفت: متاسفانه در اجرای این پروژه مشکلاتی به وجود آمد. این پروژه تا سال ۹۸ حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشت اما امسال این پروژه با 80 درصد پیشرفت فیزیکی افتتاح شد.
 

 

وی درباره علت دو طرفه نبودن این تونل گفت: در شمال تونل استاد معین هنوز تمهیدات لازم برای بار ترافیکی حاصل از تردد خودروها اندیشیده نشده است و اگر امروز این تونل دو طرفه باشد مشکلاتی در بالا دست آن ایجاد خواهد شد.  به لحاظ فنی امروز هیچ مشکلی برای دو طرفه کردن تونل نداریم اما همان طور که گفتم باید برخی تمهیدات برای انجام آن اندیشیده شود تا بار ترافیکی بیشتری به این منطقه تحمیل نشود.
 

 

حناچی تاکید کرد: این پروژه یک بار دیگر بررسی خواهد شد. همکارانم در حال بررسی هستند تا اگر امکانش باشد پروژه دو طرفه اجرا شود. امروز شهید اکبری در شمال پروژه یک دسترسی محلی است که حتما تحمل بار ترافیکی جنوب به شمال استاد معین را نخواهد داشت.
 

 

شهردار تهران درباره سخنان درباره پل صدر و بی اثری آن در ترافیک آن منطقه گفت: اگر روی تعریف پروژه ها بررسی دقیقی صورت گیرد مطمئن باشید برخی پروژه ها اجرا نمی شود و یا پروژه های کم هزینه تری به شهر تحمیل می شود. امروز دنیا به سراغ استفاده هر چه بیشتر از مترو و ناوگان حمل و نقل عمومی رفته اما ما در سالهای قبل یک پروژه هایی ساخته ایم که امروز تاثیری مانند کاهش بار ترافیکی ندارد مثل پروژه دو طبقه کردن بزرگراه صدر.
 

 

وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران درباره بودجه سال 99 و افزایش 25 درصدی آن نسبت به بودجه امسال گفت: در این دوره از بودجه و برای افزایش 25 درصدی آن به منابع پایدار توجه ویژه ای شده است و اتفاقا اصلا به سراغ شهر فروشی نرفته ایم.
 

 

حناچی درباره افزایش عوارض شهری گفت: عوارض حتما به شکل معقولی افزایش می یابد چون خدمات ارایه شده به مردم هم تفاوت پیدا کرده است. به هر صورت مقدار افزایش عوارض را شورای شهر تعیین می کند و تلاش می شود این افزایش به اندازه منطقی باشد.
 

 

وی درباره پروژه های محله محور هم گفت: پروژه های محلی با مگاپروژه ها در اندازه و هزینه بر بودنشان متفاوت هستند. در این پروژه ها تلاش می شود کمکی به مردم یک محله و ارتقای کیفیت زندگی آنها شود.

سه شنبه 15/11/1398 - 10:4
ایرانگردی

 

 

مدیران تیم‌ها و شرکت‌های بازی‌سازی می‌توانند تا تاریخ 23 بهمن‌ماه 1398 جهت بهره‌مندی تیم یا شرکت خود از خدمات حمایتی قابل ارائه در ساختار حمایتی همگرا از طریق این درگاه اقدام به ثبت‌نام نموده و پس از تکمیل اطلاعات فرم و ارسال مستندات لازم، تیم یا شرکت آنها مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت تایید عضویت در این ساختار رتبه‌بندی خواهند شد. مدت اعتبارنامه اعضا تا پایان سال 1399 خواهد بود و در این مدت، اعتبار اختصاص یافته به هر عضو (مبتنی بر رتبه همگرا)، قابل دریافت در قالب خدمات حمایتی معرفی‌شده خواهد بود.

ساختار حمایتی همگرا با هدف شناسایی و حمایت از استعداد‌های بازی‌سازی، توانمندسازی بازی‌سازان نوپا، تقویت توانمندی بازی‌سازان در حال رشد و بهره‌مندی از توانمندی شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی در جهت توسعه صنعت بازی‌های ویدئویی کشور ایجاد شده است که تلاش شده تا با طراحی ساختاری شفاف و عادلانه، منابع حمایتی «بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای»، «مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری» و «ستاد توسعه فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری» و نهادهای دیگر ذیل این ساختار تجمیع شده و براساس شیوه‌نامه بهره‌برداری از این ساختار به شرکت‌ها و تیم‌های عضو اختصاص یابد.

ساختار حمایتی همگرا مشتمل بر 4 سطح (7 رتبه) است که سطح یک از «بازی‌سازان رشدیافته» (رتبه‌های سیمرغ و هما)، سطح دو از «بازی‌سازان در حال رشد» (رتبه‌های ققنوس و شیردال)، سطح سه از «بازی‌سازان نوپا» (رتبه‌های هدیوش و یوز) و سطح چهار از «تیم‌های بازی‌سازی مستعد» (معرفی‌شده از طرف مبادی) تشکیل شده است.

-          در سطح یک همگرا (رتبه‌های سیمرغ و هما)، شرکت‌های بزرگ بازی‌سازی قرار دارند که همکاران حمایتی این ساختار نیز محسوب می‌شوند. این شرکت‌ها از خدمات حمایتی ارائه‌شده معمول در این ساختار استفاده نخواهند کرد و امکانات و تسهیلات ویژه‌ای به منظور حمایت از نقش مربی‌گری، مشاوره و خدمت‌دهی آنها به رتبه‌های پایین‌تر همگرا اعطا خواهد شد و ثبت‌نام از این شرکت‌ها در طول سال بصورت مستمر ادامه خواهد یافت.

-          در سطح دو همگرا که شامل رتبه‌های ققنوس (شرکت‌ها) و شیردال (تیم‌ها) می‌شود، شرکت‌ها و تیم‌های «در حال رشد» بازی‌سازی قرار دارند که از خدمات حمایتی معمول این ساختار در حیطه داخلی و بین‌المللی با سطح اعتباری بالاتر از اعضای سطح سه بهره می‌برند و فقط امکان ثبت‌نام در موعد ثبت‌نام سالیانه را دارند.

-          در سطح سه همگرا که شامل رتبه‌های هدیوش (شرکت‌ها) و یوز (تیم‌ها) می‌شود، شرکت‌ها و تیم‌های بازی‌سازی «نوپا» قرار دارند که از خدمات حمایتی معمول این ساختار در حیطه داخلی و بین‌المللی با سطح اعتباری پایین‌تر از اعضای سطح دو بهره می‌برند و فقط امکان ثبت‌نام در موعد ثبت‌نام سالیانه را دارند.

-          در سطح چهار همگرا (رتبه غزال)، تیم‌های بازی‌سازی «مستعد» هستند که از طریق «مبادی همگرا» و در طی سال به این ساختار معرفی می‌شوند و بدون گذراندن مراحل ارزیابی به رتبه غزال می‌پیوندند که می‌توانند از خدمات حمایتی خاص و محدود‌تری نسبت به سطوح دو و سه بهره‌مند شوند. فهرست مبادی همگرا و سهمیه‌ای که برای معرفی تیم‌های مستعد بازی‌سازی دارند، توسط «شورای همگرا» به تایید خواهد رسید.

حمایت‌های همگرا به طور غیرمستقیم و از طریق خرید خدمات توسط بازی‌سازان عضو از «همکاران حمایتی همگرا» و یا «فهرست تامین‌کنندگان خدمات مورد تایید همگرا» و تامین درصدی از هزینه‌ها توسط ساختار همگرا صورت خواهد گرفت.

حمایت‌های همگرا شامل طیف وسیعی از خدمات مورد نیاز بازی‌سازان در راستای رشد و توسعه فعالیت‌های بازی‌سازی می‌شود. این خدمات شامل موارد ذیل خواهد بود:

1.      مشاوره و منتورینگ در حوزه‌های مرتبط از جمله «تولید و توسعه بازی»، «مسائل حقوقی و مالکیت فکری»، «بازاریابی، فروش و برندینگ»، «مسائل بیمه و مالیات» و «تامین مالی»

2.      شرکت در دوره‌ها، نشست‌ها، کارگاه‌ها و رویداد‌های آموزشی در زمینه‌های «فنی، هنری و طراحی بازی»، «مدیریت تولید بازی» و «توسعه کسب‌وکار و تجاری‌سازی»

3.      تبلیغات، بازاریابی و نشر از طریق «پلتفرم‌های تبلیغات دیجیتال داخلی و بین‌المللی»، «رسانه‌های تخصصی بازی‌های ویدئویی»، «بومی‌سازی بازی‌های ایرانی برای بازار بین‌المللی» و «نشر بازی توسط ناشر در بازار داخلی»

4.      حضور در رویداد‌های تجاری تخصصی «داخلی» و «بین‌المللی» و رویداد‌های تجاری تخصصی «آنلاین»

5.      خرید «لایسنس نرم‌افزارهای تخصصی بازی‌سازی»، «منابع آماده بازی‌سازی»، «حق عضویت پایگاه‌های تخصصی بازی‌سازی»، «گزارش‌های تحقیقات بازار بین المللی» و «ثبت محصولات و علائم تجاری در حیطه بین‌الملل»

6.      استقرار در فضاهای کاری اشتراکی

7.      خدمات زیرساختی و پشتیبانی از جمله «دریافت و پشتیبانی سِرور»، «رندرینگ»، «موشن کپچر»، «صداگذاری و موسیقی» و «آزمون کیفیت و عملکرد بازی»

8.      «بهره‌مندی از وام‌های کم‌بهره»

9.      تحقیقات کاربردی شامل سفارش تمامی تحقیقاتی که برای تولید، نشر و صادرات بازی موردنیاز است و توسط تیم یا شرکت عضو همگرا به یک فرد یا تیم تحقیقاتی بیرونی برون‌سپاری می‌شود از قبیل: «تحقیق‌وتوسعه فناوری‌های زیرساختی برای بازی‌سازی»، «تدوین طرح‌های امکان‌سنجی و تجاری تولید بازی» و «پروژه‌های داده‌کاوی و یادگیری ماشین»

10.  سایر حمایت‌های معنوی که به شرکت‌های عضو ساختار همگرا که به طور خودکار به فهرست شرکت‌های خلاق برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق افزوده خواهند شد، تعلق می‌گیرد از قبیل: «برخورداری از مزایای بیمه‌تکمیلی»، «برخورداری از تسهیلات نظام وظیفه»، «امکان استفاده از اماکن با کاربری مسکونی شهر تهران به منظور بازی‌سازی» و «معافیت حق بیمه قراردادها»

ضمنا در ساختار همگرا سال 1399، برای بازی‌سازان جدی عضو این ساختار، خدمات حمایتی افزوده و ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.

شایان ذکر است که از این پس، حمایت‌های بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعم از حمایت‌های هوشمند مالی و حمایت‌های معنوی، فقط با ثبت‌نام در ساختار حمایتی همگرا قابل بهره‌برداری خواهد بود و خارج از این ساختار، به شرکت‌ها و تیم‌های بازی‌سازی حمایتی تعلق نخواهد گرفت.

سه شنبه 15/11/1398 - 10:0
ایرانگردی

 

 


معاون خدمات شهری شهرداری تهران برنامه های این معاونت بمناسبت دهه مبارک فجر و برگزاری هر چه باشکوه تر مراسم چهل و یکمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مهندس مجتبی یزدانی در تشریح این اقدامات به برنامه های سازمان زیباسازی شهر تهران بمناسبت دهه مبارک فجر و راهپیمایی22بهمن اشاره کرد و گفت: آذین بندی شهر بمناسبت دهه مبارک فجر و در مسیرهای راهپیمایی22بهمن، اکران طرح های مدیریت تبلیغات فرهنگی با هماهنگی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شامل: طراحی، چاپ و نصب سازه های بیلبورد، عرشه و پرتابل و همچنین نصب بنر در سطح شهر با مفاهیم انقلاب اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین تکریم و نکوداشت شهید حاج قاسم سلیمانی در سطح شهر تهران، طراحی و نصب داربست های طاق نصرت و نصب بنرهایی با مضامین انقلابی و سخنان امام راحل و مقام معظم رهبری در مسیرهای راهپیمایی، آذین بندی جایگاه سخنرانی ریاست محترم جمهوری اسلامی در روز 22 بهمن، اجرای مراسم نورافشانی در تعدادی از میادین شاخص سطح شهر تهران، برگزاری نمایشگاه های مرتبط با پیروزی انقلاب اسلامی، نصب تلویزیون های شهری در مسیر راهپیمایی روز 22 بهمن، اجرای نورپردازی لیزری در میدان انقلاب اسلامی، به پرواز درآوردن بادکنک های رنگی از فراز برج آزادی در مراسم 22 بهمن، راه اندازی کمپین تبلیغات فرهنگی به مناسبت دهه فجر و... از جمله اقدامات این سازمان می باشد.

وی اقدامات مناطق 22گانه به مناسبت راهپیمایی 22 بهمن را برشمرد و گفت: رسیدگی و بهبود نگهداشت شهر بخصوص در مسیرهای دوازده گانه راهپیمایی، فضاسازی مناسب سطح شهر توسط مناطق به وسیله نصب بنر و پرچم جمهوری اسلامی ایران (بعنوان نماد ملی) به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، ایجاد تمهیدات لازم (بخصوص مناطق 2، 5، 6، 7، 9، 10، 11، 12، 17، 18، 21 ) به منظور آمادگی در صورت بارش نزولات آسمانی در روزهای 21 و 22 بهمن، هماهنگی مدارس، مساجد و... واقع در مسیرها به منظور بازبودن و امکان استفاده از سرویس های بهداشتی جهت راهپیمایان(مناطق 2، 5، 6، 7، 9، 10، 11، 12، 17، 18، 21)، برپایی ایستگاههای فرهنگی و پذیرایی توسط مناطق 16، 17، 18، 19 و 20 در محل برگزاری مراسم 12 بهمن (مراسم جایگاه جلوس) در بهشت زهرا(س)، انجام اقدامات و پیش بینی های لازم و فضاسازی های شهری مسیر حرکت حضرت امام خمینی(ره) از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا(س) در روز 12بهمن (مناطق2- 6- 9-10-11-12-16 و 19)، استقرار عوامل کارگری جهت حفظ پاکیزگی مسیرها در طی برگزاری مراسم و... توسط مناطق 22گانه از جمله این اقدامات می باشد.

آذین بندی نوری در محورها و میادین شاخص پایتخت

به گفته یزدانی حذف زوائد بصری، تبلیغات غیرمجاز و ... در طول مسیرهای راهپیمایی به شکل مستمر، رنگ آمیزی المان های شهری موجود در مسیرهای راهپیمایی (در صورت نیاز)، تعویض پرچم های جمهوری اسلامی ایران بر روی پایه پرچم های کوتاه و بلند، تعمیر ریسه های نوری موجود و نصب آذین بندی نوری در محورها و میادین شاخص، آذین بندی مسیرهای راهپیمایی 22بهمن با ریسه پارچه ای با طرح پرچم جمهوری اسلامی ایران(از 12 تا 22 بهمن)،اکران طرح های فرهنگی ابلاغی از سوی سازمان در زمان و مکان مناسب در سطح شهر، آسیب شناسی، شستشو و رفع مشکلات سرویس های بهداشتی مسیر راهپیمایی تا قبل از 22بهمن ماه نیز از جمله اقدامات مشترک مناطق 22گانه و سازمان زیباسازی شهر تهران می باشد.

پاکیزه سازی مسیرهای راهپیمایی قبل،حین و پس از مراسم با استفاده از 222دستگاه ماشین آلات خدمات شهری و بکارگیری 1721نفر نیرو

یزدانی به اقدامات سازمان مدیریت پسماند شهر تهران به همین مناسبت اشاره کرد و گفت: پشتیبانی از مناطق درگیر با مسیرهای راهپیمایی به منظور پاکیزه سازی و آماده سازی مسیرهای راهپیمایی قبل، حین و پس از مراسم با استفاده از 222 دستگاه ماشین آلات خدمات شهری شامل کامیونت، وانت ملودی و... و بکارگیری 1721 نفر نیروی خدمات شهری و کارگری جهت رفت و روب و جمع آوری پسماند، توزیع 1650 کیسه پلاستیکی زیست تخریب پذیر توسط این سازمان در مراسم 22 بهمن و... از جمله اقدامات این سازمان می باشد.


تامین شاخه گل جهت گلباران مراسم های 12 و 22بهمن

معاون شهردار تهران در ادامه افزود: رسیدگی ویژه به نگهداشت فضای سبز مسیرهای راهپیمایی، آماده سازی بوستانهای واقع در مسیر راهپیمایی(بخصوص سرویس های بهداشتی)، تامین شاخه گل برای گلباران مراسم های 12 و 22 بهمن، انجام تبلیغات محیطی، پخش سرودهای ویژه ایام الله دهه فجر، برگزاری نمایشگاه با موضوع انقلاب اسلامی، آذین بندی و نصب طاق نصرت در بوستان های سطح شهر تهران، برگزاری مراسم جشن با حضور مردم، مدارس و سمن ها در مراکز آموزشی گل و گیاه مناطق 22گانه و انجام دوره های آموزشی ویژه و اهداء گل و گلدان و... نیز از جمله اقدامات سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران به این مناسبت می باشد.


استقرار تیم های عملیاتی آتش نشانی و شهربان در طول مسیرهای راهپیمایی 22بهمن و در نقاط تعیین شده

به گفته یزدانی استقرار اکیپ های خودرویی و موتورسوار به همراه نیروهای اجرایی شرکت شهربان در مسیرهای راهپیمایی در مناطق 2-5-6-7-9-10-11- 12 – 17 - 18- 21 و پشتیبانی مناطق : 1-3-4-8-13-14-15-16-19-22، انجام هماهنگی های لازم با یگان حفاظت شهرداری تهران و... جهت تعیین تیم های عملیاتی در مسیرهای راهپیمایی، پیش بینی مكانهای مناسب در خیابان های فرعی مسیر راهپیمایی جهت ساماندهی دستفروشان و... نیز توسط شرکت شهربان صورت می گیرد.

وی ادامه داد:همچنین تیم های عملیاتی سازمان آتش نشانی به همراه خودروهای سبک و سنگین، موتورسیکلت و نیروهای اجرایی در طول مسیرهای راهپیمایی مستقر خواهند شد. ضمنا پیش از برگزاری مراسم راهپیمایی 22بهمن بازدیدهای لازم از مسیرهای راهپیمایی جهت تامین ایمنی مسیرها توسط این سازمان صورت خواهد گرفت.

یزدانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آماده سازی فضای جغرافیایی بهشت زهرا(س) و پیش بینی برنامه های لازم به منظور برگزاری هرچه با شکوه تر مراسم دهه فجر (بخصوص مراسم 12 بهمن – جایگاه جلوس و میهمانی لاله ها)،حمایت و پشتیبانی از ایستگاه های صلواتی مستقر در گلزار شهدا با مشارکت شهروندان و خانواده های معظم شهدا و... نیز بخشی از اقدامات سازمان بهشت زهرا(س) می باشد.

اعلام مسیرهای دوازده گانه راهپیمایی 22بهمن در تهران

وی در ادامه مسیرهای دوازده گانه راهپیمایی 22بهمن را برشمرد و گفت: مسیر شماره 1 : مسجد امام حسین(ع)، خیابان انقلاب، خیابان آزادی، میدان آزادی، مسیر شماره 2 : مسجد جامع ابوذر، خیابان ابوذر، خیابان شهید سعیدی، میدان آزادی،مسیر شماره 3 : مسجد امام هادی (ع) ، بلوار معلم، خیابان شهید سعیدی ، میدان آزادی،مسیر شماره 4 : مسجد دارالسلام، میدان منیریه ، خیابان کارگر، خیابان آزادی، میدان آزادی،مسیر شماره 5 : مسجد الجواد(ع) ، میدان 7 تیر، خیابان شهید مفتح، خیابان آزادی، میدان آزادی، مسیر شماره 6 : مسجد حضرت امیر(ع) ، خیابان کارگرشمالی، خیابان آزادی، میدان آزادی،مسیر شماره 7 : مسجدالمهدی(عج)، خیابان ستارخان، خیابان آزادی، میدان آزادی،مسیر شماره 8: مسجدحضرت ابوالفضل(ع)، خیابان توحید، خیابان آزادی، میدان آزادی،مسیر شماره 9 : مسجدامام سجاد(ع)، خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان جناح، میدان آزادی،مسیر شماره 10 : مسجد امام جعفر صادق(ع)، فلکه دوم صادقیه، خیابان جناح، میدان آزادی، مسیر شماره 11 : مسجد جامع رسول اکرم (ص)، تهرانسر، بلوار تهرانسر، بزرگراه لشکری، میدان آزادی، مسیر شماره 12 : مسجد نظام مافی، بلوار آیت اله کاشانی ، فلکه دوم صادقیه ، میدان آزادی مسیرهای دوازده گانه راهپیمایی 22بهمن در تهران می باشند.

سه شنبه 15/11/1398 - 9:56
ایرانگردی

 

 

مجموعه فرهنگی و گردشگری عباس آباد، میزبان 158کشور جهان در قالب برگزاری اجلاس جهانی گردشگری شهری 2021 است.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، کمتر از 6‌ ماه پس از عضویت مجموعـه‌ فرهنگــی‌ و ‌گردشگری عباس‌آباد تهران در سازمان‌جهانی گردشگری (UNWTO) حالا مدیران شهری از میزبانی تهران به مرکزیت این مجموعه، از اجلاس جهانی گردشگری شهری ۲۰۲۱ خبر می‌دهند.

پیشنهاد میزبانی تهران از بزرگ‌ترین رویداد گردشگری جهان، اخیرا از سوی هیأتی از طرف شهردار تهران در دیدار از نمایشگاه گردشگری فیتور اسپانیا به زوراب پولولیکا شویلی، معاون دبیرکل سازمان ملل و رئیس سازمان جهانی گردشگری ارائه شده و آن‌طور که گفته می‌شود این موضوع با استقبال رئیس سازمان جهانی گردشگری قرار است اجرایی شود. در سفر هیأت شهردار تهران به اسپانیا که برای بازدید از نمایشگاه گردشگری فیتور انجام شد، حسن قشقاوی، سفیر ایران در اسپانیا، حسن خلیل آبادی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران، محمدرضا جوادی یگانه، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری و مدیرعامل منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد حضور داشتند. این هیأت علاوه بر ارائه پیشنهاد برگزاری اجلاس جهانی گردشگری در تهران، دعوتنامه پیروزحناچی را هم به زوراب، رئیس UNWTO تقدیم کرد. با این حساب از حالا می‌توان تهران را میزبان یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای گردشگری جهانی در سال 2021دانست. موضوعی که اهمیت این اتفاق بین‌المللی را دوچندان می‌کند، عضویت 158کشور و 500نهاد گردشگری در سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) است؛ ضمن اینکه برگزاری چنین رویدادی در پایتخت می‌تواند راهی که مدیران شهری در سال‌های اخیر برای تبدیل تهران به مقصد گردشگران داخلی و خارجی دنبال کرده‌اند را هموارتر و چراغ پولساز‌ترین صنعت جهان را در پایتخت روشن کند.

 

تبدیل تهران از معبر به مقصد گردشگری

محمدرضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری تهران که عضوی از هیأت شهردار تهران در سفر به فیتور اسپانیا بود دیروز در این‌باره به همشهری گفت:« متأسفانه گردشگری در تهران مغفول مانده و این کلانشهر، بیش از اینکه مقصد گردشگری باشد، معبری برای گردشگران است. از این‌رو تغییر سیاست کلی در گردشگری در سطح شهر تهران، یک ضرورت به شمار می‌آید. در همین راستا در سفری که همراه آقای خلیل آبادی، رئیس کمیته گردشگری شورای شهر تهران و آقای حجازی، رئیس منطقه گردشگری عباس‌آباد به اجلاس فیتور داشتیم، پیشنهاد شهرداری تهران مبنی بر برگزاری اجلاس جهانی گردشگری شهری در سال ۲۰۲۱ را به زوراب پولولیکا شویلی، رئیس سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) دادیم و قرار شد که این رویداد مهم بین‌المللی در سال 2020یا 2021در تهران و مجموعه فرهنگی وگردشگری عباس آباد برگزار شود. البته برآورد ما برای سال 2020است که اگر این اتفاق برای امسال رخ ندهد، میزبانی تهران از اجلاس جهانی گردشگری می‌تواند در سال 2021به‌عنوان بخشی از برنامه‌های تهران 1400 باشد.»

معاون شهردار تهران اظهار کرد:«این اجلاس می‌تواند بخشی از گردشگری جهانی را به سمت تهران منتقل کند؛ چراکه معمولا گردشگران داخلی و خارجی از تهران یا به‌عنوان محل عبور و یا محل پرواز استفاده می‌کنند. نکته دیگری هم که به این مسئله دامن زده، این است که تهران در زمان‌های اوج گردشگری خالی از جمعیت می‌شود؛ از این‌رو تقویت گردشگری تهران آن هم با مشارکت بخش خصوصی یکی از راهبردهای مدیریت شهری در این سال‌هاست.»

 

تقویت کسب و کار برپایه گردشگری

جوادی یگانه در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد:« از سوی دیگر، تلاش مدیریت شهری این است که بخشی از کسب و کار درتهران برپایه گردشگری شکل بگیرد. به همین‌خاطر در سال‌های اخیر، شاهد شکل‌گیری و توسعه راسته‌های فرهنگی در تهران بوده‌ایم و این موضوع، فضای مناسب و امید بخشی را در این شهر ایجاد کرده است.»

معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به توسعه زیرساخت‌های توسعه گردشگری در تهران بیان کرد: «شکل‌گیری راسته‌ای فرهنگی، مسیرهای پیاده‌روی، دوچرخه سواری و همه امکانات جانبی آن از موضوعات مهمی است که مدیریت شهری به‌طور جدی پیگیر آن است و این موضوع، گام مهمی در راستای توسعه گردشگری پایتخت خواهد بود. در همین راستا از مدتی پیش با همت شورای شهر و مدیریت شهری تهران برنامه‌هایی شروع شده و در حال راه‌اندازی راسته‌های فرهنگی هستیم. برای مثال، منطقه رودکی که اخیرا به یک محله تبدیل شده از حد فاصل تئاتر شهر تا تالار رودکی، منطقه‌ای است که روزانه ده‌ها اجرای تئاتر را در آن شاهد هستیم و به‌تدریج کافه‌های مختلف دیگر در این منطقه درحال شکل‌گیری است؛ ضمن اینکه راه‌اندازی چند منطقه گردشگری دیگر را در جنوب، شمال و مناطق دیگر شهر دنبال می‌کنیم که این‌ اقدامات، زیرساخت‌های اولیه گسترش گردشگری هستند.»

او اضافه کرد: «تغییر فضای کسب و کار به سمت گردشگری، دومین زیرساخت است و ما در این زمینه به‌دنبال اصلاح قوانین هستیم و امید زیادی داریم که کسب و کار در مناطق گردشگری رونق پیدا کند. پردیس سینمایی ملت تا ساعت‌های انتهایی شب، پذیرای بازدید‌کنندگان و مورد استقبال هم قرار گرفته است؛ بنابراین چنین الگوهای موفقی می‌تواند در بخشی از شهر تهران مثلا در فاصله میدان قدس تا میدان تجریش، بخشی از میدان توحید تا خیابان ستارخان و... هم شکل بگیرد. به هر روی، نکته اصلی این است که شهرداری باید نخست، فضای کسب و کار را آماده کند که اتفاقا ظرفیت بخش خصوصی در تهران آماده حرکت به این سمت است.»

 

   تغییر سیاست‌های کلی در گردشگری

محمدرضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و امور اجتماعی شهرداری تهران، به موانع پیش روی توسعه گردشگری در تهران هم اشاره کرد و دراین باره گفت:« بسیاری از موزه‌های تهران به‌دلیل اینکه مدیریت دولتی دارند، صرفا در ساعات اداری پذیرای گردشگران و بازدیدکنندگان هستند که این، برای گردشگران مناسب نیست؛ به همین‌خاطر است که تغییر سیاست کلی در گردشگری در سطح شهر تهران باید به‌عنوان یک ضرورت دنبال شود.» جوادی یگانه، ترافیک و کمبود هتل‌ها و اقامتگاه‌های استاندارد را یکی دیگر از موانع پیش روی گردشگری تهران عنوان کرد و ادامه داد:« شورای اسلامی شهر تهران در این زمینه طرحی دارد که در مناطق مرکزی تهران با استفاده از املاکی که شهرداری در اختیار دارد، با همکاری و مشارکت بخش خصوصی هتل‌هایی در مناطق مختلف تهران ساخته شود که پیشنهاد اولیه آن هم توسط شرکت توسعه فضای فرهنگی در حال آماده‌سازی‌ است. به‌طور کلی این اقدامات در مجموع از مواردی است که می‌تواند گردشگری تهران را تقویت کند.

 

سه شنبه 15/11/1398 - 9:51
ایرانگردی

 

 

مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران گفت: در نظر داریم جهت ارتقای فعالیت های فرهنگی مجموعه های شهربانو منطبق با ماموریت های اصلی اداره كل امور بانوان و رویكرد جدید مدیریت شهری، امکانات و خدمات مجموعه های مذکور را مورد بازبینی قرار داده و ارتقا دهیم.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، زهرا بهروزآذر با اشاره به برنامه سوم توسعه شهر تهران تصریح کرد: ماده 76 این سند بر اعمال تبعیض مثبت در تامین سرانه‌های اجتماعی، فرهنگی و ورزشی و همچنین بهره‌مندی عادلانه از فضاهای شهری با لحاظ کردن مولفه‌های جنسیتی تاکید کرده و یکی از برنامه های کلان اداره کل امور بانوان جهت تحقق این ماده، ایجاد و توسعه فضاهای مختص زنان است.

وی ادامه داد: از جمله این فضاها می توان به مجموعه های شهربانو، شهردخت‌، بوستان‌های بانوان، مراکز مهارت‌آموزی کوثر و بازارچه‌های کارآفرینی زنان اشاره کرد. از آنجائیکه این فضاها خدمات و امکانات متنوع فرهنگی، ورزشی، آموزشی و اشتغال زایی را به طور خاص برای زنان فراهم می کنند، سهم به سزایی در افزایش دسترسی زنان به امکانات شهری از طریق اعمال تبعیض مثبت دارند.

بهروز آذر با اشاره به اینکه این مجموعه ها باید متناسب با نیازهای امروز زنان و دختران و تغییرات جدید جامعه شهری باشد، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده و تغییر دستورالعمل های مربوطه، برآنیم کارکرد فرهنگی و اجتماعی مجموعه ها را با تاکید بر تسهیل فعالیت های کارآفرینی اجتماعی، استارتاپی و گفتگو محور، ترویج فعالیت های مشارکتی و داوطلبانه از طریق جلب همکاری سمن ها و تشکل های اجتماع محور محلی و توجه به سلامت جسمی و روحی زنان به صورت توامان ارتقا دهیم.

وی افزود: از آنجا که برخی از خدمات فعلی از جمله سالن مد و لباس و زیبایی، به وفور و با تنوع زیاد در سطح شهر قابل دسترس هستند، از مجموعه خدمات حذف شده و امکانات دیگری از جمله استودیو خلاقیت و کارآفرینی، مرکز کار گروهی، پاتوق گفتگو و مرکز بازی ویژه دختران نوجوان به این مجموعه ها افزوده خواهد شد.

مدیر کل امور بانوان شهرداری تهران در پایان اظهار کرد: علاوه بر بازبینی نوع خدمات و امکانات، در این مجموعه ها تغییرات دیگری نیز اعمال شده است که از آن جمله می توان به تسهیل در دسترسی به مجموعه ها از طریق اختصاص وسائل حمل و نقل عمومی، کاهش نرخ خدمات به خصوص در مناطق کم برخوردار، تغییر ساعت ارائه خدمات جهت استفاده گروه های مختلف بانوان (بانوان شاغل، دانشجویان، مادران و ...) و اختصاص امکانات ویژه برای گروه های با نیازهای خاص(سالمندان، معلولین، بانوان باردار، کودکان و ...) اشاره کرد.

سه شنبه 15/11/1398 - 9:47
ایرانگردی



دومین نشست علمی- تخصصی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با عنوان «حریم باغ،الگوی حفاظت فعال در حریم شهر تهران» با حضور عبدالرضا گلپایگانی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، زهرا نژاد بهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، مجتبی شکری مدیرکل حریم شهر تهران، بنار مدیرعامل سازمان سرمایه گذاری شهرداری تهران و برخی مدیران کل و معاونان شهرسازی و معماری مناطق برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران؛در این جلسه پس از ارائه طرح حریم باغ توسط مشاور طرح و ارائه دریافت دیدگاه های افراد صاحب نظر در حوزه حفاظت فعال از حریم پایتخت؛ عبدالرضا گلپایگانی گفت: ما در حوزه شهرسازی اقداماتی انجام می دهیم که در آن رابطه مشاور و کارفرما خیلی محدود است، به همین دلیل مشاور نمی تواند نقطه نظرات همه ذی نفعان را کسب کند.
وی افزود: به همین دلیل تصمیم گرفتیم اگر درون شهرداری موضوع با اهمیتی مطرح است، حتماً نظرات همه کسانیکه درگیر مساله هستند، گرفته شود تا مشاور بتواند از پیشنهادی که داده است،دفاع کند.
معاون شهردار با بیان اینکه هدف اصلی ما در این نشست عرضه این پیشنهاد به صاحب نظران این موضوع است،گفت: قرار است ما این رویکرد را در سایر زمینه ها نیز داشته باشیم.
وی افزود: در مصوبات طرح جامع رویکرد صیانت هوشمند و فعال از حریم شهر تهران مطرح است؛ چون با قراردادن دوربین و پاسپان در هکتار به هکتار حریم نمی توانیم آن را حفظ کنیم و اگر این روش جواب می داد پهنه های جنوب تهران حفظ می شد، اما شاهد هستیم که در عمل سوداگری زمین و بورس بازی زمین و مستغلات آنقدر قدرتمند است که با این شیوه، حفاظتی قابل کنترل نیست که در نتیجه ما به هدف پاسداشت و نگهداری و نگهبانی از حریم نخواهیم رسید بنابراین لازم است به گونه ای دیگر به مساله حریم نگاه کنیم.
گلپایگانی گفت: به همین منظور کار روی بحث ساختاری حریم توسط مشاور در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود:رویکرد حفاظت فعال با بررسی نیازهای خدماتی شهر و ظرفیت های موجود تلاش می کند نیازها را تأمین کند اما اصل و اساس کار، باید حفاظت از حریم باشد، بر این اساس اگر بدانیم با انجام هر اقدامی در حریم به اصل و اساس رویکرد، که حفاظت از حریم است آسیب می رسد نباید این کار را بکنیم.
معاون شهردار گفت: در دهه هفتاد تصور می شد حریم قلک شهر است و هر چیزی اضافه بود باید در حریم نگهداری شود، در حالیکه نوع بهره برداری و حفاظت و استفاده باید جور دیگری باشد، چون جنس حریم از جهت توسعه و ساخت و ساز و نگهداشت با داخل محدوده فرق دارد.
وی بیان کرد: ما باید ببینیم برای حفظ و نگهداری حریم چه باید بکنیم؟ اینکه هیچ کاری نکنیم منجر به حفظ و صیانت و نگهداری نمی شود. اما باید مراقب سمت دیگر ماجرا هم باشیم تا مثل مساله باغات نشود.چون در مساله باغات اجازه دادیم صاحبان ملک در سطح اشغال سی درصد ده طبقه بسازند.در حالیکه این کار باعث قطع قنات ها و ریشه های درختان شد و سایه اندازی ساختمان بر روی باغها اثر منفی گذاشت.
گلپایگانی گفت: هزینه کلانی در کمربند سبز حاشیه تهران می شود اما آیا این کمربند سبزهدفمند است و کسی راجع به پوشش گیاهی ،مسیرهای دسترسی، نوع استقرار و نگهداری آن مطالعه ای کرده است.
وی افزود:باید ببینیم آیا با خود کمربند سبز برخورد علمی تری می توانستیم بکنیم؟در واقع اگر بخواهیم بدون مطالعه کاری را انجام دهیم، صرفاً هزینه ای را به مدیریت شهری تحمیل کرده ایم.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران تأکید کرد:وقتی از حفاظت از محیط صحبت می کنیم، فرقی نمی کند که این محافظت داخل تهران باشد یا حومه، شمال کشور باشد یا جنوب کشور. چون ما همگی بر هم تأثیر داریم و از لحاظ کار و فعالیت هم پیوند هستیم.
وی با بیان اینکه هنوز نمی دانیم پیشنهادی که برای حفاظت از حریم در قالب طرح «حریم باغ » داده شده،درست و دقیق هست یا خیر،گفت: ما تجربه هایی داریم که می توانیم به آنها رجوع کنیم.مثلاً می دانیم اگر مجموعه فرهنگی ورزشی ارتفاعات توچال نبود حتماً بالای ولنجک هم ساخت و ساز می شد.در واقع وجود توچال باعث کنترل و حفظ محیط شده است.
وی افزود: این تجربه و تجربه های مشابه آن نشان می دهد اگر در جایی ما اقدام ایجابی انجام دادیم واین اقدامات به مصلحت ملی توجه داشته باشند و منطقی باشند، می توانند به حفاظت از حریم کمک کنند. اما زمانی که جاهایی که موضوع را رها کرده ایم،اتفاقات نامبارکی افتاده است. مثلاً در فاصله بین اسلامشهر و تهران، چندین روستا با سرعت زیادی در حال تبدیل به شهر هستند.

تصویب قانون در مجلس شورای اسلامی باعث تعریف یک حریم قابل حفاظت می شود
در ادامه زهرا نژاد بهرام عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ویژگی های مثبت طرح ارائه شده گفت: در موضوع حفاظت فعال از حریم شهر تهران باید به چهار موضوع توجه کنیم،مباحث ساختاری،عملکردی، حقوقی و مدیریتی.
وی افزود: درباره موضوعات حقوقی باید توجه داشت که مالکیت زمینهای واقع در حریم مشخص باشد، یعنی اگر تملکی هم صورت نمی گیرد، باید در قالب تفاهمنامه ای چندجانبه این وضعیت مشخص بشود. چون جذب سرمایه گذار زمانی اتفاق می افتد که اسنادی وجود داشته باشد که براساس آن بتوانیم ظرفیت سرمایه گذاری در حریم را ایجاد کنیم.این تفاهمنامه با وزارت دفاع، منابع طبیعی یا مالکان خصوصی یا هر مالک دیگری باید تنظیم شود.
نژاد بهرام گفت: موضوع دیگر این است که برای مثال اراضی عباس آباد به این دلیل قابلیت اجرای پروژه پیدا کرد، چون قانون مجلس را داشت، در حالیکه اگر قانون شهرداری را داشت مسلماً دچار جرح و تعدیل می شد. پس ما باید موارد قانونی را در نظر بگیریم. ضمن اینکه باید در نظر داشت ساختار حاکمیتی ما با ساختار حکمرانی محلی ما فاصله بسیار جدی دارد و مفهومی با عنوان کالای محلی در ادبیات سیاسی حکمرانی ایران معنا ندارد و ما هر کالایی داریم،کالای ملی است.در نتیجه تصویب قانون در مجلس شورای اسلامی باعث تعریف یک حریم قابل حفاظت می شود.
وی با بیان اینکه در حوزه مدیریتی موافقم موضوع پروژه ای دیده شود،گفت: در قالب یک ماده واحده امکان تعریف ساختار وجود دارد تا یک حوزه مدیریتی نسبت به انجام پروژه های اینچنینی در هر نقطه از حریم شهر تهران اقدام کند. مدیریتی که از جنس حفاظت فعالانه و هوشمندانه است نه پیشگیرانه.
عضو شورای شهر گفت: حفاظت پیشگیرانه نه تنها باعث حفظ حریم نمی شود، بلکه توسعه آن هم از جنس توسعه نابهنگام و نامتوازن و غیر قابل استفاده خواهد بود.
وی افزود: مورد بعدی بحث عملکردی است که در آن باید دید اتصال طرح با منابع داخلی چگونه است، چون یکی از ویژگی های حریم پارک ها این است که بتوانند اتصالشان را با منابع سبز داخلی بزرگ مقیاس حفظ کنند.
نژاد بهرام گفت: مورد بعدی بحث ساختاری است که باید بتواند حوزه عملکردی خودش را با توجه به طرح های متعددی که در این حوزه داریم، معنادار کند.در نتیجه اگر بتوانیم کانون های عملکردی مان را در قالب ظرفیت های ساختاری تعریف کنیم، احتمال رسیدن به اهدافی که برای حفاظت از حریم داریم، بالا می رود.
وی تأکید کرد: برای حفاظت از حریم شهر تهران نیازمند استفاده از ظرفیت طرح هایی چون حریم پارک هستیم اما باید ساز و کار لازم آن فراهم شود.
حفظ حریم را با منافع مالکان پیوند بزنیم
در همین رابطه مجتبی شکری مدیر کل حریم شهر تهران گفت: بخش عمده باغات ما در حریم شهر تهران است و اگر ما نگاه هوشمندانه ای نداشته باشیم، به جای حفظ، باغات کم کم خشک می شوند. در حالیکه اگر بتوانیم آنها را فعال نگه داریم و از حیز انتفاع خارج نکنیم، می توانیم باغات و حریم را حفظ کنیم
وی افزود: در احداث کمربند سبز ما نیازمند تملک، کاشت و نگهداشت هستیم. در حالیکه اکنون ما نه امکان تملک داریم نه پولی برای کاشت و نگهداشت. در نتیجه راهی نداریم جز اینکه این موارد را با مالکان و انگیزه مندی آنها طبق یک طرح کلان پیوند بزنیم.
مدیر کل حریم با بیان اینکه در نظر داریم با اجرای طرح حریم باغ علاوه بر حفاظت فعال از حریم شهر، به تأمین سرانه های خدماتی و تفریحی مردم بپردازیم،گفت: ضمن اینکه با توجه به عرصه گسترده حریم می توان از طرح های این چنینی به عنوان یک بسته سرمایه گذاری در راستای درآمدزایی شهرداری استفاده کرد که لازمه آن بررسی طرح توسط متولیان و تصویب در شورای اسلامی شهر تهران است.

سه شنبه 15/11/1398 - 9:45
ایرانگردی

 

 

ساعت 9 صبح  سه شنبه 15 بهمن ماه نخستین رویداد رقابتی تولید انیمیشن با موضوع شهید قاسم سلیمانی آغاز به کار می کند

به گزارش روابط عمومی شتابدهنده رضوان، با حضور هنرمندان 15 استان کشور و شرکت 92 انیمیشن ساز در قالب 25 گروه، ماراتن تولید 72 ساعته تولید انیمیشن های کوتاه با محوریت زندگی و سیره اخلاقی شهید سپهبد قاسم سلیمانی ساعت 9 صبح  سه شنبه مورخ 15 بهمن ماه در باشگاه کسب و کار دانش بنیان آغاز می شود.

 همچنین هیئت داوران رویداد متشکل از؛ محمدرحیم لیوانی، دکتر محمدعلی صفورا و مهدی جعفری جوزانی آثار شرکت کنندگان این رویداد را داوری خواهند کرد.

نخستین رویداد رقابتی تولید انیمیشن طی روزهای سه شنبه 15 تا پنجشنبه 17 بهمن ماه و اختتامیه آن ساعت 16 تا 18 روز جمعه مورخ 18 بهمن ماه در تهران، خیابان آزادی، خیابان حبیب الهی، خیابان قاسمی، جنب دانشگاه شریف، باشگاه کسب و کار دانش بنیان برگزار می شود.   

این رویداد رقابتی به همت شتابدهنده رضوان و مشارکت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معاونت فضای مجازی صدا و سیما، مرکز پویانمایی صبا و شبکه کودک برگزار می‌شود و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی www.animationevent.ir مراجعه نمایند.

 

سه شنبه 15/11/1398 - 9:44
ایرانگردی


آئین بهره برداری از تونل زیرگذر استادمعین_آزادی با حضور شهردار حناچی شهردار تهران، هاشمی رفسنجانی رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر تهران و مدیران ارشد شهری در منطقه خلاق و نوآور انجام شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۹، در این مراسم تونل زیرگذر استاد معین_ آزادی رابط مناطق ۲به ۹ که با تلاش شبانه روزی پیش از موعد مقرر با هدف کاهش بار ترافیکی میدان آزادی در غرب تهران افتتاح شد.
شایان ذکر است در حاشیه آئین بهره برداری،مراسم کلنگ زنی توسط خانواده معظم شهدا در مناطق،۱۷،۹و ۱۸ از طریق ویدئو کنفرانسی که در سالن آمفی تئاتر منطقه۹ به صورت مستقیم و در حضور مدیران ارشد شهری اکران می شد، انجام شد.

سه شنبه 15/11/1398 - 9:39
ایرانگردی

 

معاون برنامه ریزی شهرداری منطقه 5 ، از تدوین بودجه سال 99 به روش مبتنی بر تصمیم گیری مشترک برای نخستین بار در شهرداری تهران خبر داد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، فاطمه سادات حمیدیان معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه 5 از تدوین بودجه سال 99 شهرداری منطقه به روش بودجه ریزی مشارکتی خبر داد و گفت : بودجه ریزی مشارکتی شیوه ای از بودجه ریزی است که شهروندان در تدوین آن مشارکت داشته و منجر به توزیع متوازن عدالت می شود .

وی تصریح کرد : در بودجه نویسی به شیوه مشارکتی همزمان نظرات شهروندان در خصوص نیازهای شهر دریافت و با اولویت های نهاد بالادستی تلفیق شده که نمونه ای از برنامه ریزی دو سویه شهروند مدار به شمار می رود .

معاون برنامه ریزی منطقه 5 اعلام کرد : در این فرایند با هدف جلب اعتماد و مشارکت مستقیم شهروندان از پتانسیل شورایاران به عنوان بازوان اجرایی و کنشگران محلی در جمع بندی نیاز ها و ضرورت های محلات استفاده شده است .

حمیدیان ادامه داد : برای بررسی این نظرات ، چندین جلسه با حضور شورایاری محلات ، مدیران محلات ، شهرداران نواحی ، و با ریاست معاون برنامه ریزی منطقه برگزار شد تا نیازهای هر منطقه در قالب پروژه های مختلف شناسایی و اولویت بندی شود .

وی افزود : در پی ضرورت سنجی انجام شده ، هر یک از برنامه ها به معاونت های تخصصی ارسال شد تا مورد کارشناسی دقیق و انطباق با اولویت های مدیریت شهری در هر حوزه قرار گیرد .

معاون برنامه ریزی منطقه اعلام کرد : با اجرای این شیوه برای هر محله به صورت تقریبی 3 پروژه کوچک مقیاس محلی تعریف شد که بر همین اساس منطقه 5 ضمن افزایش رضایت اجتماعی از عملکرد شهرداری تهران بیشترین تعداد پروژه های کوچک مقیاس را در بین مناطق به خود اختصاص داد .

حمیدیان در خصوص پروژه های منطقه که در قالب پروژه های کوچک مقیاس قابل تعریف نبود نیز گفت : اجرای برخی از اولویت های مدیریت شهری به لحاظ حجم و وسعت قابل اجرا در قالب پروژه های کوچک مقیاس نیستند ، بنابراین پروژه های دیگر در قالب موضوع نگهداشت شهرتعریف می شوند تا پس از تصویب آنها در شورای شهر تهران و تخصیص اعتبار لازم بلافاصله در برنامه نگهداشت منطقه اجرایی شوند .

وی از ارسال بودجه پیشنهادی منطقه زودتر از زمان تعیین شده خبر داد و گفت : با توجه به برنامه ریزی انجام شده و متناسب سازی تخصیص ها بر مبنای بودجه ریزی عملیاتی می توان امیدوار بود که منطقه 5 درسال 99 هیچگونه مشکل اعتباری نداشته باشد ، چرا که در اجرای آزمایشی این طرح در چند ماه گذشته ، منطقه 5 موفق شد که به لحاظ پیشرفت فیزیکی و ریالی علی رغم وجود پروژه های احداثی بسیار کم بین مناطق اول تا چهارم شهرداری تهران قرار گیرد .

سه شنبه 15/11/1398 - 9:37
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به تلاش مدیریت شهری در راستای ساماندهی وضعیت  زباله گردی و مقابله با این پدیده مذموم گفت: با هدف تحقق برنامه‌های مدیریت شهری پیرامون اجرای طرح کاپ (کاهش پسماند)، مخازن سه گانه زباله در مراکز مهم و پرتردد شهر تهران جانمایی و نصب می شوند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، صدرالدین علیپور با اشاره به انجام اقدامات مربوط به جمع آوری مخازن پسماند اضافی، شناسایی مراکز مهم و پرتردد مناطق 22 گانه و استقرار مخازن سه گانه «سبز» ویژه شیشه، «آبی» مخصوص کاغذ و مقوا و «زرد» برای ظروف پت، پلاستیک و فلزات در اماکنی که تولید زباله انبوه است، اظهار کرد: تعامل و همکاری شهروندان در تفکیک و جداسازی پسماند از مبدا و تحویل آن به غرفه های بازیافت یا عوامل جمع آوری پسماند خشک، مهم ترین اصل مقابله با معضل زباله گردی است.

وی گفت: هر چه ضریب همكاری شهروندان در مدیریت بهینه پسماند، تفكیك از مبدا و تحویل پسماندهای تفكیك شده به عوامل شهرداری بالاتر باشد، کمتر شاهد پدیده زباله گردی خواهیم بود. از این رو، انجام امور مرتبط با طرح کاپ (کاهش پسماند) به تامین هدف مذکور کمک می کند.

علیپور در ادامه با اشاره به اینکه جمع آوری کامل مخازن پسماند از معابر غیر ممکن است، تاکید کرد: این سازمان در راستای مقابله با پدیده زباله گردی علاوه بر ممنوعیت بكارگیری افراد صغر سنی و كبر سنی در قراردادهای شهرداری با پیمانكاران، ممنوعیت برداشت از مخازن، تحویل مخازن پسماند تر و خشك به مجتمع ها و تولیدكنندگان پسماند؛  جانمایی و نصب نوع سه گانه مخازن زباله را در دستور کار خود قرار داده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر جانمایی و نصب مخازن سه گانه در مناطق 12، 20 و 2 اجرایی شده و به زودی در سایر مناطق نیز اجرا خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به برنامه های فرهنگی، اجتماعی، تشویقی و آموزشی طرح کاپ که با هدف ایجاد یک جریان اجتماعی در شهر اجرا می شود، تصریح کرد: تشویق شهروندان به تولید کمتر پسماند در کنار جداسازی زباله ها در بدو تولید از رویکردهای جدید این سازمان محسوب می شود.

وی با تاکید بر اینکه آموزش شهروندان در زمینه تفکیک پسماند از مبدا همواره در دستور کار قرار دارد، خاطرنشان کرد: همکاری و تعامل مردم با طرح های سازمان مدیریت پسماند، مسیر دستیابی به اهداف طرح کاپ را تسهیل می کند؛ طرحی که نتیجه اجرای آن بهبود کیفیت محیط زیست و سلامت شهروندی خواهد بود.

سه شنبه 15/11/1398 - 9:33
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته