• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1286روز قبل
ایرانگردی


پروژه های کوچک مقیاس محلی منطقه 2  در نشست هم اندیشی معاونین برنامه ریزی و توسعه شهری و اجتماعی وفرهنگی،شهرداران نواحی 9 گانه و دبیران شورایاری محلات نیاز سنجی و پیش بینی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه، زهرا مبینی،معاون برنامه ریزی و توسعه شهری منطقه دو  با اعلام این خبر تصریح کرد:  با توجه به اهتمام مدیریت شهری بر اجرای  پروژه‌های کوچک مقیاس ، پس از مطالعات کارشناسی و نیاز سنجی های محله‌ای منطبق با  مطالبات مردمی تدوین و پیش بینی  شده است.
 وی  اجرای پروژه‌های کوچک‌مقیاس محلی را اقدامی ارزشمند در توسعه محلات برشمرد و گفت: این پروژه ها اگر چه به  لحاظ مقیاس و مساحت کوچک و کم‌هزینه‌تر از پروژه‌های کلان هستند، اما به‌مراتب تأثیرات مثبت و اثرگذاری بیشتری در افزایش رفاه و آسایش مردم خواهند داشت.
وی با بیان اینکه رویکرد مدیریت شهری در  اجرای این پروژه‌ها، رفع نیاز‌های واقعی و ضروری شهروندان است، افزود: برهمین اساس در جلسات توجیهی با دبیران شورایاری،چارچوب و شاخص های مورد توجه در پروژه ها تشریح شد و برهمین اساس تلاش شد تا با هم اندیشی با دبیران شورایاران خدمات شهرداری در جهت رفع نیازهای محلی و ایجاد آرامش و توسعه محلات سوق داده شود.
وی افزود:بدون تردید سازوکار و روش اجرای پروژه‌های کوچک‌مقیاس محلی در محلات  که با بهره‌گیری از دیدگاه و نظر خود مردم صورت می‌گیرد، می‌تواند زمینه مشارکت شهروندان و در نهایت رضایتمندی آنها را فراهم کند
 
 

دوشنبه 2/4/1399 - 15:23
ایرانگردی



سومین جلسه کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران به ریاست تقی زاده، معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار تهران در منطقه سه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه سه، در این جلسه که با حضور نژاد بهرام عضو شورای اسلامی شهر تهران، مفاخریان مدیر عامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران، سلیمی شهردار منطقه سه و سایر اعضاء کمیته برگزار شد، گزارشی از وضعیت بافت‌های فرسوده و اولویت اقدامات بازآفرینی منطقه سه در 11 بند توسط دفاتر توسعه محله‌ای مستقر در این منطقه ارائه شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بر مبنای گزارشات ارائه شده در این جلسه، اصلاح و بازسازی شبکه آب و فاضلاب، تغییر تعرفه برق سرای محلات از تجاری به فرهنگی، تسهیل رفع مسائل و مشکلات ثبتی حقوقی، ثبت و ساماندهی عناصر و محوطه های تاریخی و فرهنگی، ساماندهی مشاغل مزاحم، استفاده از ظرفیت اراضی موجود به منظور تامین سرانه خدماتی، ارتقاء امنیت، جابه جایی و تعویض تیرهای برق معارض و فرسوده، تاکین روشنایی معابر، نصب شیرهای ایستاده، نوسازی، مقاوم سازی یا مرمت مدارس محلات بافت فرسوده سه بحث و تبادل نظر شد.
بر این اساس، جهت تسهیل رفع مسائل و مشکلات ثبتی حقوقی در محلات دارای بافت فرسوده منطقه سه قرار شد کارگروهی با عضویت رییس ثبت شمیرانات، املاک شهرداری منطقه سه، دفاتر تسهیل گری، رییس کاداستر، شورایاری ها و نماینده دفاتر سازمان نوسازی تشکیل شود و اعضا برطبق وظایف محوله در محدوده ی زمانی سه ماه نسبت به حل آن اقدام کنند.

دوشنبه 2/4/1399 - 15:17
ایرانگردی



معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از عدم واریز سهم شهرداری تهران از جرایم راهنمایی و رانندگی گلایه کرد و گفت: جرایم راهنمایی و رانندگی تهران بر اساس قانون باید صرف حل مشکلات تهران اعم از توسعه حمل و نقل عمومی و توسعه مترو شود.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل ونقل و ترافیک؛ «سید مناف هاشمی » صبح امروز ( 1 تیر ماه ) در شورای مدیران حوزه حمل ونقل و ترافیک که با حضور « محمد علیخانی» رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر در معاونت حمل ونقل و ترافیک برگزار شد با اشاره به اینکه باید برای منابع و بودجه ی تصویب شده ی شهرداری تهران برنامه ریزی داشته باشیم گفت: توسعه مترو یکی از اولویت های مدیریت شهری است و بهره برداری از 12 ایستگاه در خط 6 و 7 تا پایان سال در دستور کار قرار دارد از اینرو باید 50 درصد بودجه ی حمل ونقل و ترافیک از سوی معاونت برنامه ریزی در اختیار ما قرار گیرد.
معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران از مجتمع های ایستگاهی مترو به عنوان یکی از منابع درآمدی شهرداری در بخش حمل ونقل یاد کرد و تصریح کرد: کسب بالغ بر 5 هزار میلیارد تومان درآمد از طریق مجتمع های ایستگاهی مترو هدف گذاری شده است و معتقدم مسیرهای که برای رسیدن به منابع مالی طی میکنیم تحقق پذیر است .
هاشمی با بیان اینکه برای تکمیل و تجهیز خط 6 و 7 مترو با دستور شهردار تهران مقرر شد 100 میلیارد تومان برای خط 6 و 100 میلیارد تومان برای خط 7 از سوی شهرداری تهران در اختیارمان قرار گیرد تصریح کرد: تاکنون برای خط 6 و 7 مترو بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان هزینه شده این در حالیست که هدف گذاری بهره برداری از 12 تا 14 ایستگاه تا پایان سال جاری در این دو خط حدود 3 هزار میلیارد تومان نیاز دارد، اما برابر توافقاتی که با پیمانکاران داشتم اکنون با تزریق 1300 میلیارد تومان میتوانیم درصد بیشتری از کار را به سرانجام برسانیم .
معاون شهردار تهران در ادامه به منابع دولت اشاره کرد و گفت : به عنوان مثال سالانه بالغ بر 1000 میلیارد تومان از طریق دوربین های ثبت تخلف شهرداری تهران به عنوان جرایم رانندگی به خزانه ی دولت واریز میشود ، که برابر قانون سهمی از آن به شهرداری تهران تعلق میگیرد این در حالیست که متاسفانه دولت این پول را به شهرداری پرداخت نکرده است.
هاشمی از عدم واریز سهم شهرداری تهران از جرایم راهنمایی و رانندگی گلایه کرد و گفت : بر اساس ماده 23 جرایم راهنمایی و رانندگی مصوب مجلس شورای اسلامی، 60 درصد از جرایمی که بابت تخلفات رانندگی از مردم اخذ می‌شود مربوط به ساماندهی امور شهری است که بر اساس قانون 60 درصد از کل مبلغ جرایم مربوط به شهرداری‌ها و 30 درصد مربوط به دهیاری‌ها است بنابراین 42 درصد از مبلغ جرایم راهنمایی و رانندگی متعلق به شهرداری تهران است.
وی با تاکید بر اینکه جرایم راهنمایی و رانندگی تهران بر اساس قانون باید صرف حل مشکلات تهران اعم از توسعه حمل و نقل عمومی و توسعه مترو شود و هر مبلغی که از جرایم راهنمایی و رانندگی پرداخت شود مجددا منابع آن به جیب مردم پایتخت برمی‌گردد ادامه داد : معتقدم این ظلم بزرگی است که توسعه و نوسازی ناوگان عمومی پایتخت را با مشکل مواجه کرده است .

در سایه ی تعامل پیگیر مطالبات شهروندان هستیم
«محمد علیخانی» رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل ترافیک شورای اسلامی شهر تهران در ادامه این جلسه با انتقاد از عدم ارایه اطلاعات و آمار این حوزه در دوره گذشته مدیریت معاونت حمل ونقل و ترافیک گفت: گرچه اطلاعات دقیق از این حوزه طی دو سال گذشته ارایه نشده اما کارشناسان ما با آماری که خودشان به دست آورده اند پیگیر مطالبات بخش حمل ونقل بوده اند البته معتقدم اگر با تعامل و همکاری هم، مطالبات را پیگیری میکردیم حتما زودتر و بهتر به نتیجه میرسیدیم .
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تصریح کرد: معتقدم وصول مطالبات در این بخش گره از مشکلات شهروندان باز خواهد کرد و باید فراجناحی و فارغ از مباحث سیاسی و به اصطلاح « این دوره و آن دوره ی مدیریت شهری»، مطالبات را پیگیری کرد، به عنوان مثال برابر مصوبه سال 95 شورای اقتصاد ، تامین و خریداری 2 هزار دستگاه واگن برای مترو کلانشهرها در دستور کار قرار گرفت که برابر آن مصوبه ، 1هزار و 50 دستگاه واگن متعلق به کلانشهر تهران بود معتقدم اگر نگاه سیاسی و تقابلی بین شهرداری و دولت وجود نداشت، امروز شهروندان پایتخت با کمبود واگن مواجه نبودند، اما حالا دود این تقابل و عدم تعامل دولت و شهرداری تنها به چشم شهروندان رفته است .
وی با تاکید بر اینکه در این شورا در سایه ی تعامل پیگیر مطالبات شهروندان در دوره ی گذشته هستیم گفت: این مصوبه از سوی شورای شهر پیگیری شده و نتایج خوبی به همراه داشته است، اگرهمان زمان به سرانجام میرسید حتما شهروندان امروز از نتایج آن بهره مند شده بودن چرا که ساخت واگن بیش از 2 سال طول میکشد و نتایج این تعامل هم به این دوره از مدیریت شهری نخواهد رسید .

دوشنبه 2/4/1399 - 15:14
ایرانگردی


نیروگاه برق خورشیدی20کیلوواتی بوستان کوهسار با هدف کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، و با نصب 76 پنل خورشیدی به بهره‌برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 5گفت : با توجه به ضرورت تامین 20درصد انرژی مصرفی ساختمان‌های دولتی و اماکن عمومی از محل انرژی‌های تجدیدپذیر ، نیروگاه 20 کیلو واتی خورشیدی بوستان کوهسار به بهره‌برداری رسید .
رضا علی زمانی افزود : این نیروگاه با نصب 76 پنل خورشیدی، در زمینی به مساحت 100 متر و در هوای پاک و ارتفاع بالای بوستان کوهسار احداث شده است.
معاون خدمات شهری منطقه5، به کاهش 13تنی گاز CO2 با بهره برداری از این نیروگاه اشاره کرد و اظهار داشت: از مزیت‌های این نیروگاه خورشیدی توان تولید برق سالانه 36 مگاوات بر ساعت است.
علی زمانی تصریح کرد: با احداث این نیروگاه ، انرژی‌های پاک ، ارزان و تجدید شونده توسعه و انتشار گازهای گلخانه‌ای و استفاده از منابع سوختی تجدید ناپذیر و فسیلی کاهش می‌یابد .
او جایگزینی فرم‌های سبزتر انرژی را گامی مهم برای حفاظت از محیط زیست عنوان کرد و گفت : انرژی پنل‌های خورشیدی با محیط زیست سازگار است و با جایگزینی آن می‌توان از هدر رفت سوخت و آب برای تولید برق و تخریب منابع جلوگیری کرد .
پنل خورشیدی طول عمر بلندی دارد و در شرایط نگهداری مناسب ، تا 25 سال و حتی بیشتر قابل استفاده است.

دوشنبه 2/4/1399 - 15:6
ایرانگردی


مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران گفت: لایحه ساماندهی پیاده‌روها فقط به ده گروه شغلی با رعایت ضوابط تعیین‌شده اجازه بهره‌برداری از پیاده‌روها را می‌دهد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان در جلسه کمسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری که با موضوع بررسی طرح ساماندهی استفادهٔ اصناف از پیاده‌روها (ساپ) برگزار شده بود، با تأکید بر لزوم وجود چنین لایحه‌ای برای بهبود وضعیت موجود پیاده‌روها اظهار کرد: بخش زیادی از پیاده‌روهای شهر تهران هم‌اکنون در تصرف واحدهای صنفی است و افراد سودجو بدون رعایت هیچ ضابطه‌ای از آن بهره‌برداری و حقوق شهروندان را تضییع می‌کنند. بنابراین تصویب و اجرای لایحه مورد بحث به ساماندهی فضاهای شهری می‌انجامد.


وی با اشاره به لایحه مستثنا شدن شهرداری از قانون مالک و مستأجر مصوب ۵۹ و تبصره ۶ ماده ۹۶ قانون شهرداری‌ها اظهار کرد: بر اساس اسناد فرادست پیاده‌روها در حوزه اختیارات شهرداری تهران است و شهرداری و شورای شهر مجاز به تعیین تکلیف نسبت به وضعیت محورهای پیاده‌رو هستند.
مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل
شهر در ادامه تصریح کرد: فاز مطالعاتی برای آیین‌نامه اجرایی این لایحه در حال انجام است تا طی آن شناسایی ظرفیت‌ها، ارزیابی عملکرد بهره‌برداران، آسیب‌شناسی شرایط موجود و ارائه پیشنهادهای کارآمد به‌دقت بررسی شود و در همین مرحله از نظرات کمیته بررسی هم بهره‌مند می‌شویم.

مفاخریان با اشاره به این که ۴۰۰ هزار واحد صنفی در شهر تهران فعال‌اند که کمتر از ۱۵۰۰ واحد صنفی مخاطب لایحه ساماندهی پیاده‌روها می‌شوند، گفت: همان‌طور که بر اساس نظر اعضا در جلسه‌های پیشین اصناف مجاز در این لایحه افزایش پیدا کرد. واحدهای کتاب‌فروشی و گل‌فروشی و صنایع‌دستی هم مشمول این لایحه شدند تا علاوه بر ایجاد انتفاع به سرزندگی شهری هم بیانجامد.

وی درباره روند بهره‌برداری از ظرفیت پیاده‌روها برای کسبه گفت: واحدهای صنفی متقاضی، باید درخواست خود را برای بهره‌برداری از این طرح به کمیته اجرایی ارائه کنند. کمیته اجرایی به ریاست شهردار منطقه و عضویت شرکت‌های ساماندهی صنایع و مشاغل و شهربان و حریم بان، معاونت امور شهری در مناطق تشکیل خواهد شد و مسئولیت اجرایی امور را بر عهده خواهد گرفت.


مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر در این خصوص افزود: کمیته اجرایی پس از وصول تقاضا از سوی واحدهای صنفی، از محل بازدید و با بررسی ظرفیت آن منطقه، همین‌طور ارزیابی وضعیت پروانه کسب متقاضی درباره این درخواست تصمیم‌گیری می‌کند.


مفاخریان در پایان تأکید کرد: نباید فراموش نیم که در حال حاضر پیاده‌رو در تصرف مشاغل مختلف شهر است اگر قرار بر ساماندهی باشد باید فضای موجود را به صنوفی اختصاص دهیم که به بهبود حیات شهری و اقتصاد شهری کمک می‌کنند و از سو استفاده سایرین از فضاهای عمومی جلوگیری کنیم و اجازه ندهیم که هیچ یک از پیاده‌روها به تصرف هیچ نوع صنفی دربیاید.

در این جلسه اعضای شورای شهر با کلیات طرح موافقت کردند اما تصویبان را منوط به مطالعات تطبیقی تکمیلی اعلام کردند.

دوشنبه 2/4/1399 - 15:3
ایرانگردی

 

 

 

در ادامه بازدید های روزانه از محلات، شهردار منطقه9 به همراه مدیران شهری در پیمایشی 8700متری از محله های دکتر هوشیار و امام زاده عبدالله بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهردار منطقه9، سید مصطفی موسوی شهردار منطقه در بیست و هفت و بیست و هشتمین پیمایش از محلات، در 2روز متوالی از محله دکتر هوشیار در ناحیه یک و محله امام زاده عبدالله در ناحیه دو بازدید به عمل آورد.

بیست و هفتمین بازدید میدانی با 11000 قدم و در مسافتی به طول 3300متر از بزرگراه یادگار امام(ره) تا حد فاصل خیابان های طوس و دامپزشکی در محله دکتر هوشیار رقم خورد که 25مورد از مباحث شهری مرتبط با نگهداشت شهر در حوزه های خدمات شهری، ترافیکی و عمران احصا شد.

همچنین در پیمایش بیست و هشتم که از محله امام زاده عبدالله حد فاصل خیابان رویایی تا سی متری جی در مسافتی معادل 5400متر با 18000قدم انجام شد، 16مورد از موارد مرتبط با خدمات شهری و عمران به منظور رفع کم و کاستی ها رصد و در دستور کار قرار گرفت.

دوشنبه 2/4/1399 - 14:55
موبایل

 

هوآوی با پشت سر گذاشتن رقبای نام‌دار خود، تبدیل به پرفروش‌ترین برند گوشی‌های هوشمند در ماه آوریل 2020 شد.

 

با اینکه هوآوی با برخی محدودیت‌های تجاری از سوی ایالات متحده آمریکا روبرو شده، اما این تولیدکننده بزرگ گوشی‌های هوشمند موفق شده با پشت سر گذاشتن سامسونگ، به سازنده شماره یک گوشی موبایل در دنیا تبدیل شود. به این ترتیب در حال حاضر هوآوی محبوب‌ترین برند گوشی هوشمند در دنیا شناخته می‌شود.

بر اساس گزارش منتشر شده از سوی موسسه معتبر Counterpoint Research، هوآوی در ماه آوریل 2020 برای اولین بار کمپانی سامسونگ را پشت سر گذاشته است. با این دستاورد هوآوی توانست دراین ماه 21.4 درصد از کل بازار جهانی گوشی موبایل را به دست بگیرد و سامسونگ را با سهم 19 درصدی پشت سر بگذارد.

در ماه آوریل در مجموع 69.37 میلیون دستگاه گوشی هوشمند در دنیا به فروش رفت که سهم هوآوی از آن، نزدیک به 15 میلیون دستگاه است.

 

 

پیش از این نیز هوآوی بالاتر از اپل قرار داشت و دومین برند پرفروش موبایل در دنیا بود. اما در آوریل امسال با پیشی گرفتن از سامسونگ، عنوان پرفروش‌ترین برند گوشی موبایل در دنیا را از آن خود کرد.

با اینکه ممکن است جایگاه شرکت‌ها در ماه‌های میلادی آینده عوض شود، اما هوآوی ثابت کرده پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به پرفروش‌ترین برند گوشی موبایل در سال 2020 را دارد. این کمپانی در چشم‌انداز پنج ساله خود این هدف را دنبال می‌کند و به نظر می‌رسد که حتی تحریم‌های دولت آمریکا نیز نتواند مانعی برای رسیدن به این هدف باشد.

دوشنبه 2/4/1399 - 14:51
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 19 با اشاره به کسب سطح چشمگیری از پیشرفت در ارزیابی های یکساله عملکرد منطقه، بر ارتقاء رضایت شهروندان بعنوان ملاک ارائه خدمات و عملکرد مجموعه این شهرداری تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، علی توکلی شهردار منطقه در نشست فصلی با معاونین و مدیران شهرداری این منطقه گفت: طی ارزیابی عملکرد منطقه 19 در سال 98 برای بررسی نقاط ضعف و قوت، این منطقه توانست با عزم عمومی و تلاش همه همکاران مجموعه به سطح قابل توجهی از پیشرفت در ارائه خدمات به شهروندان در حوزه های مختلف دست یابد و برهمین اساس نیز نیاز است تا ضمن استمرار خدمات در مسیر توسعه منطقه، ارزیابی سال گذشته را ملاک قضاوت و پیشرفت فعالیت ها در سال جاری قرار دهیم.

به گفته او براساس ارزیابی انجام شده طی یکسال گذشته، این منطقه در تعداد قابل توجهی از شاخص ها به سطوح مطلوب و خیلی مطلوب دست یافته است.

توکلی با بیان اینکه در برخی از حوزه ها نیاز به تلاش بیشتر برای کسب رتبه مطلوب هستیم خواستار تقویت نقاط قوت و رفع نقاط ضعف در شاخص های مورد ارزیابی شد.

براساس این گزارش در نشست فصلی با معاونین و مدیران منطقه 19 نتایج ارزیابی یکساله عملکرد شهرداری این منطقه در حوزه های مأموریتی مالی و اقتصاد شهری، منابع انسانی، برنامه ریزی و توسعه شهری، فنی وعمرانی، حمل و نقل و ترافیک، خدمات شهری و محیط زیست، اجتماعی و فرهنگی، 1888 و 137  و نیز سایر حوزه ها تشریح و شهردار منطقه از حوزه هایی که موفق به کسب رتبه مطلوب و بسیار مطلوب در عملکرد یکساله خود شدند قدردانی کرد.

 

دوشنبه 2/4/1399 - 14:24
ایرانگردی

 

مرکز محله چند منظوره «درخشان» امروز با حضور معاون شهرسازی و معماری، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان نوسازی تهران و شهردار منطقه  15 در محله اتابک افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه در این ارتباط با اشاره به اینکه این پروژه به همت سازمان نوسازی شهرداری تهران ساخته شده است، افزود: سومین مرکز محله  این منطقه با هدف افزایش سرانه‌های سلامت و بهداشت و ارتقای سطح کیفی زندگی شهروندان در زمینی به مساخت 400 متر مربع به بهره برداری رسید.

او در ادامه به تشریح امکانات مرکز محله درخشان پرداخت و گفت: احداث یک ساختمان به مساحت 120 متر مربع برای ارائه خدمات سلامت و مشاروره بهداشتی به شهروندان و300 متر مربع محوطه سازی شامل احداث فضای سبز، نصب مبلمان شهری، آبنما  و میز شطرنج از جمله بخشهای این مرکز است.

شهردار منطقه ادامه داد: برای اجرای طرح مرکز محله «درخشان» هشت پلاک ثبتی تملک شده است.

براساس این گزارش، پیش از این دو مرکز محله با نام های«شیرین دخت« و «خاتون» در بافت فرسوده منطقه 15 به بهره برداری رسیده است که امور فرهنگی و اجتماعی محله در آن با مشارکت شهروندان انجام می پذیرد.

دوشنبه 2/4/1399 - 14:19
ایرانگردی



مدیریت ارشد شهرداری تهران شخصی دانش محور است و ما باید امروز شهر را بر پایه دانش و با هزینه حداقلی و مشارکت حداکثری اداره کنیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک؛ سید حمید موسوی شهردار این منطقه در جلسه شورای مدیران منطقه با بیان مطلب فوق گفت: منطقه یک باید بهترین عملکرد را در شهر تهران داشته باشد چرا که از ظرفیت مناسبی از حیث منابع درآمدی ، انسانی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی برخوردار است.

موسوی ضمن تاکید بر افزایش نظارت و رصد فعالیت‌ها اظهار داشت: با برنامه ریزی هوشمندانه و مدیریت منابع، افزایش نظارت‌ها و پایش های مستمر تعداد پیام های شهروندی در سامانه های نظارتی ۱۳۷ و ۱۸۸۸ شهرداری تهران در منطقه یک روند کاهشی داشته است که نشان از رضایت مندی شهروندان در این منطقه دارد.

وی با اشاره به عملکرد حوزه فضای سبز منطقه گفت: عملکرد این حوزه در سال ۹۸ و ۹۹ بسیار متفاوت از سال های گذشته بود چرا که در اقصی نقاط منطقه شاهد بازپیرایی، توسعه فضای سبز، اصلاح گونه‌های گیاهی و ... بودیم.

موسوی خاطر نشان کرد: در حوزه شهرسازی نیز عملکرد منطقه یک متفاوت با مناطق دیگر بود و علی رغم همه پیچیدگی ها در این حوزه کاهش مدت انتظار در فرایند صدور پروانه‌، نشان از اقدام مناسب و بهنگام در حوزه شهرسازی دارد.

شهردار منطقه یک گفت: با تشکیل ستاد ناحیه محوری تلاش شد با مدیریت منابع انسانی و افزایش نظارت ها و بررسی بازخوردها در حوزه خدمات شهری و عمرانی بیشترین فعالیت را در سال اخیر داشته باشیم و پروژه های نیمه تمام را کامل و پروژه های جدید را آغاز کردیم.

موسوی در پایان تصریح کرد: مردم نسبت به کار خوب عکس العمل مثبت و نسبت به ضعف ما عکس العمل منفی دارند و چون هزینه های شهر از مردم گرفته می شود ما به عنوان نماینده مردم باید از حق آنها صیانت کنیم

دوشنبه 2/4/1399 - 14:18
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته