• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 13516
تعداد نظرات : 591
زمان آخرین مطلب : 1274روز قبل
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 14/5/1399 - 0:44
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 14/5/1399 - 0:31
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 14/5/1399 - 0:29
آموزش و تحقيقات

سه شنبه 14/5/1399 - 0:27
موبایل

 


هواوی در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۰، تقریبا ۵۰ درصد از فروش گوشی‌های هوشمند در بازار داخلی چین را دراختیار داشته و بیشترین سهم در تاریخ این شرکت را به‌دست آورده است.

یک‌سال گذشته برای کسب‌وکار گوشی‌های هوشمند هواوی بسیار چالش‌برانگیز بوده است؛ زیرا در جدیدترین گوشی‌های هوشمندی که شرکت مذکور خارج از چین عرضه می‌کند، امکان استفاده از خدمات موبایل گوگل (GMS) وجود ندارد. درحالی‌که عرضه‌ی جهانی گوشی‌های هواوی کاهش یافته، عملکرد درخشان این شرکت در بازار داخلی چین به‌وضوح متضاد با فروش این محصولات در کشورهای دیگر است.

براساس گزارشی جدید از مؤسسه‌ی Counterpoint، هواوی در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۲۰ میلادی ۴۶ درصد از فروش گوشی‌های هوشمند در بازار داخلی چین را دراختیار داشته و بیشترین سهم در تاریخ این شرکت را به‌دست آورده است. با افزایش ۱۴ درصدی فروش محصولات این شرکت در چین نسبت‌به بازه‌ی زمانی مشابه در سال گذشته، هواوی توانسته رقبایی چون شیائومی، اوپو و ویوو را از سر راه بردارد.

فلورا تانگ، تحلیلگر مؤسسه‌ی تحقیقاتی Counterpoint می‌گوید با توجه‌به اینکه به‌دلیل کاهش علاقه‌ی کاربران به گوشی‌های هواوی، عملکرد این شرکت در کشورهای دیگر تضعیف شده، چین تبدیل‌به مهم‌ترین بازار برای هواوی شده است. او دلیل کاهش اقبال عمومی در سطح جهان نسبت‌به گوشی‌های هواوی را نبود اپلیکیشن‌های GMS می‌داند.

 

تانگ اشاره می‌کند که دلیل رشد هواوی در نمودار‌ها، سرمایه‌گذاری عظیم این شرکت روی شبکه‌های توزیع آنلاین و آفلاین است. عامل دیگر افزایش فروش محصولات این غول صنعت گوشی‌های هوشمند، گسترش سبد محصولات 5G هواوی، با رونمایی مدل‌هایی همچون سری میت ۳۰ و پی ۴۰ و سری نووا ۷ است.


با تمامی موارد یادشده، عملکرد خوب هواوی برای شرکت‌هایی همچون ویوو، اوپو و شیائومی که در میزان فروش محصولاتشان کاهش شدیدی را تجربه کرده‌اند دردسرساز شده است. بازار گوشی‌های هوشمند چین، روند نزولی در پیش گرفته و نسبت‌به سال قبل ۱۷ درصد کوچک‌تر شده است. درواقع، جهت بازگشت وضعیت تقاضا برای گوشی‌های هوشمند به پیش از بیماری همه‌گیر کووید ۱۹، هنوز راهی طولانی در پیش است. بااین‌حال، میزان فروش محصولات مذکور در چین نسبت‌به سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۲۰ با ۹ درصد افزایش روبه‌رو بوده که نشانه‌ای از بهبود وضعیت است.

دوشنبه 13/5/1399 - 22:6
ایرانگردی


رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران پژوهش ها و گزارش های تحلیلی را نیاز جدی مدیریت شهری و بخصوص کمیسیون ها و حوزه های تخصصی شورا و شهرداری تهران عنوان کرد.
محمد سالاری در جلسه خود با رئیس و معاونان مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران ضمن تقدیر از به کارگیری تمام ظرفیت های مجموعه مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران در حل مسایل شهری با بیان این مطلب افزود: برنامه ریزی بر مبنای اقتضائات زمانی و مکانی، الزامات، محدودیت ها و ظرفیت های به وجود آمده، مولفه های اصلی تدوین خط مشی این سازمان هستند و مرکز مطالعات باید در انجام پژوهش ها و تهیه گزارش ها این موارد را مورد توجه قرار دهد.
وی با اشاره به اولویت های مدیریت شهری در این دوره، اولویت کیفی سازی، بخصوص در حوزه شهرسازی دانست و اثرات این رویکرد در ارتقای کیفی فضاهای شهری، تامین سرانه ها و حتی درآمدزایی برای شهرداری را یکی از خروجی ها اجرایی این طرح در بسیاری از محلات شهر تهران برشمردند و ادامه داد: یکی از موضوعاتی که اکنون برای تصمیم گیری ها در حوزه شهری باید به آن توجه بیشتری شود، ارائه پژوهش ها و گزارش های تحلیلی است. در جلساتی که با دوستان سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز داشتم نیز به این موضوع اشاره کرده ام به رغم ظرفیت های خوبی که این سازمان در شهرداری تهران دارد، اما هر زمان که نیاز به گزارش های تحلیلی برای تصمیم گیری داریم خیلی نمی توانیم دریافتی از این مجموعه داشته باشیم.
رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران با تاکید بر ضرورت نیاز به گزارش تحلیلی یادآور شد: بعد از گذشت سال ها از اجرای طرح جامع و تفصیلی شهر تهران باید با صراحت اعلام کنیم روند توسعه آینده و آتی شهر به چه سمت و سویی باشد به عنوان مثال جمعیت پذیری و یا میزان بارگذاری ها در کدام مناطق بیشتر شده و تاثیرات آن در سرانه های خدماتی اکنون چگونه است؟ یا اینکه در نهایتا کیفیت زندگی در مناطق و محلات مختلف اکنون به در چه وضعیتی است و برای حل مشکلات محلات باید به چه شاخص هایی توجه کنیم و چه برنامه هایی را عملیاتی کنیم.
وی اضافه کرد: تمام این بررسی ها در صورتی که گزارش های تحلیلی در این زمینه وجود داشته باشد، میسر خواهد بود.
سالاری بیان کرد: همچنین طرح تفصیلی که قرار بوده در طول عملیاتی و اجرایی شدن منعطف باشد، ما باید در گذر زمان از این ظرفیت انعطاف پذیری بتوانیم در تصمیم گیری ها استفاده کنیم و براساس بازخوردی که از پایش و ارزیابی مبتنی بر پژوهش و گزارش های تحلیلی به دست می آوریم نسبت به تغییرات در مفاد طرح تفصیلی و تغییر میزان بارگذاری بهره ببریم. اما متاسفانه از این مسائل تنها در بازدیدهای منطقه ای و گزارش هایی که شهرداران، مدیران و شورایاری ها ارائه می دهند، میزان تاثیرگذاری این قوانین را متوجه می شویم. این در حالی است که به نظر می رسد مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری با آن ظرفیت های که دارند باید بتوانند گزارش های تحلیلی درباره موضوعات شهری در اختیار شورای شهر قرار دهند تا ما بر مبنای آن بتوانیم تصمیم گیری درستی داشته باشیم.
وی ضمن تاکید بر ضرورت عبور از برنامه ریزی های بلند مدت و سلب در کشور و مدیریت های شهری گفت: کشورهای توسعه یافته بیش از نیم قرن است به سمت برنامه ریزی های منعطف و غلتان و اقتضایی روی آورده اند و این در حالی است که کشور ما همچنان در مدار تهیه و تصویب برنامه های بلند مدت تصمیم می گیرد و این اشتباه استراتژیک است.
محمد سالاری افزود: در زمان تصویب و تدوین برنامه توسعه سوم شهر تهران را تصویب می کردیم بارها به اعضای شورای شهر اعلام کردم درست است که شهر تهران نیاز به یک برنامه 5 ساله دارد که به عنوان یک قانون فرا دست از آن استفاده شود. اما اگر این برنامه 5 ساله چه در سطح ملی و چه در سطح محله ای اگر به نتیجه نمی رسند به این دلیل است که در فرآیند تدوین، حسابرسی مالی به منظور تعیین میزان بودجه لازم برای اجرای مفاد برنامه ها انجام نمی شوند و یا میزان تحقق پذیری آن بر اساس قوانین فرادست و الزاماتی که در این زمینه وجود دارد زیاد مورد توجه و بررسی قرار نمی گیرد به همین دلیل است که غالب این برنامه ها به صورت آرمانگرایانه تدوین می شود.
وی در همین خصوص افزود: به عنوان مثال در برنامه سوم توسعه شهر تهران به رغم اینکه برنامه ای جامع بوده و به مسائل کلیدی تاکید دارد اما اینکه ما به چه میزان بودجه ریزی نیاز داریم و اینکه آیا براساس اسناد فرا دست امکان تحقق این برنامه ها وجود دارد، یا خیر؛ هیچ وقت توجه نمی شود بعضا شاهد این مساله هستیم در فرایند اجرا نیز مدیران شهری بخش هایی از این برنامه ها را که خود فکر می کنند مناسب است و مورد علاقه آنهاست انجام دهند و به این ترتیب کلیت برنامه به انحراف می رود.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: بارها اعلام کرد که باید در کنار برنامه 5 ساله توسعه شهر تهران به یک برنامه اولویت محور و تحقق پذیر از همان ابتدای این دوره تدوین می کردیم. اکنون با توجه به شرایط منابع درآمدی که در شهر تهران با آن روبه رو هستیم و بدهی هایی که از سال های گذشته وجود دارد محدودیت هایی برای تامین منابع در شهرداری تهران وجود دارد. به هر حال بخش های درآمدزای طرح تفصیلی هزینه شده از همه مهمتر اینکه امروز دیگر کسی به دنبال اجرای پروژه های بزرگ مقیاس مانند ساخت مال و مگامال در شهر تهران نیست چرا که در سال های گذشته بیش از اندازه کافی ساخته شده است. همچنین مدیریت شهری در دوره های گذشته بیش از حد از املاک و اراضی شهر تهران به عنوان دارایی استفاده کرده و به فروش رسانده است لذا بحث من این بود که باید براساس نیازی که محلات و مناطق شهر تهران دارند، یک برنامه اولویت محور و تحقق پذیری آن هم مبتنی بر نیازهای محلات و مناطق تدوین کنیم که اسناد فرادست امکان اجرای کامل آن را به ما بدهند. البته اکنون بعد ازدوسال شورا و شهرداری نسبت به این مهم تفاهم کردند که امیدواریم شهرداری تهران همه ظرفیت خود را در اجرای این برنامه اولویت محور و تحقق پذیر و 1000 پروژه محله ای مصوب به کار گیرد.
وی با بیان اینکه در یک سال گذشته در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران مطالعات خوب و تاثیرگذاری در حال انجام است، یادآور شد: اما باید فرصت زمانی اجرای این مطالعات را نیز در نظر گرفت تا مدیران در آینده بتوانند این موضوعات را پیش ببرند. اگر ما رویکرد دوره پنجم شورای شهر تهران و همچین نگاه این دوره مدیریت شهری و مرکز مطالعات را تغییر نحوه اداره شهر تهران از کمی سازی به سوی کیفی سازی می دانیم، در شهر باید این کیفی سازی برای عموم جامعه شهری خروجی ملموسی داشته باشد. این در حالی است که می دانیم خروجی و نتایج در کیفی سازی در یک پروسه میان مدت و بلند مدت قابل رویت است و اما در همین مدت زمان باقی مانده بخش قابل توجهی از پژوهش ها و گزارشات ارائه شده در جلسه امروز با مدیران این مرکز قابلیت تحقیق دارد مشروط بر اینکه تمامی ظرفیت مرکز و همراهی های مدیریت شهری به این محورها معطوف گردد.
محمد سالاری با تاکید مجدد بر اینکه پژوهش هایی که در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران انجام می شود، بخش زیادی از آن در یک بازده زمانی میان مدت و کوتاه مدت و در همین دوره باید به نتیجه برسد، گفت: این کار باعث می شود تا آیندگان و جامعه شهری رویکرد و استراتژی مبتنی بر کیفی سازی و ارتقاء کیفیت توسط مجموعه مدیریت شهری را بصورت عینی مشاهده نمایند و از آیندگان نیز آن ها را مطالبه کنند.
وی افزود: خوشبختانه نگاه شهردار تهران مطالعاتی است و دکتر حناچی می تواند در مدت زمان باقی مانده اگر با شورای شهر تهران همراهی کند کارنامه خوبی را از خود به یادگار بگذارد به این دلیل که مبنای فکری ایشان پژوهش محور و کیفی سازی و توجه به هویت شهر است.

دوشنبه 13/5/1399 - 17:31
اهل بیت


منطقه ۱۳ شهرداری تهران به جمع مناطق دارای طرح مصوب بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه پیوست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه با اشاره به ایجاد رینگ پیوسته پیاده روی و دوچرخه سواری به طول ۵۰۰ کیلومتر در شهر تهران بر اساس چشم انداز طرح بهسازی معابر پیاده و احداث مسیرهای دوچرخه گفت : در این رینگی که قرار است ایجاد شود، منطقه ۱۳ با محوریت خیابان پیروزی به مناطق ۸ ، ۱۲ و ۱۴ متصل و از این طریق به رینگ پایتخت می پیوندد.
شهردار منطقه۱۳ با بیان اینکه طراحی مسیر های مناسب سازی شده به گونه ای است که همه شهروندان اعم از عابران پیاده، دوچرخه سواران و افراد کم توان جسمی از مواهب آن برخوردار می شوند ، ادامه داد : با توجه به ابلاغیه معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران ، عملیات بهسازی معابر پیاده رو و احداث مسیرهای دوچرخه با توجه به نقشه ها و نشانی های ارسالی منطقه ۱۳ اجرایی می شود.
وی ادامه داد : این طرح در منطقه ۱۳ به وسعت ۱۶ کیلومتر در مسیر خیابان های پیروزی، سی متری نیروی هوایی ،امامت ، پنجم نیروی هوایی و... اجرا می شود.
شهردار منطقه ۱۳ با اشاره به موقعیت و اهمیت خیابان پیروزی به عنوان شریان اصلی تصریح کرد : از سالیان گذشته عملیات پیاده روسازی و احداث مسیر دوچرخه سواری به منظور تسهیل شهروندان و اتصال به مسیر دوچرخه سایر مناطق همجوار در دستورکار معاونت فنی و عمرانی این منطقه قرار گرفته و در حال حاضر ۹۰ درصد از طول این مسیر دارای مسیر دوچرخه سواری و آماده بهره برداری است.
وی اضافه کرد : در سال جاری نیز احداث مسیر دوچرخه در مسیر رفت و برگشت بزرگراه شهید دوران نیز در دستور کار قرار دارد که با اجرای آن ، شهروندان می توانند از خیابان پیروزی تا درب اول سرخه حصار و در ادامه تا پیست دوچرخه سواری داخل بوستان جنگلی سرخه حصار رکاب بزنند.

دوشنبه 13/5/1399 - 17:25
ایرانگردی


معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 تهران از توزیع مخازن پسماند خشک در ادارات، سازمان ها و مجتمع های مسکونی خبر داد و گفت: آموزش تفیک زباله ها از مبدا و آموزش شهروندان از مهمترین اقدامات منطقه 4 در ادارات، سازمان ها و مجتمع های مسکونی است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، "حمیدرضا فرخی" در این باره گفت: به منظور افزایش سطح مشارکت مردمی به ویژه کارکنان سازمان ها و ادارات و نیز ترویج فرهنگ تفکیک زباله از مبدا از ابتدای سال جاری تاکنون حدود 110 مخزن زباله و کارتن پلاست مخازن 120 لیتری، 240 لیتری، 1100 لیتری و تعدادی کیسه های زیست تجزیه پذیر در مجتمع های مسکونی، ساختمان های تجاری و سازمانها توزیع شد.
معاون خدمات شهری با بیان اینکه این طرح ابتدا از ساختمان های شهرداری آغاز شد، گفت: توزیع حدود 1320 مخزن کارتن پلاست به ادارات سطح منطقه و توزیع حدود 1560 مخزن در ادارات و ساختمان های وابسته به شهرداری ازجمله سرای محلات از اقدامات چند ماه گذشته به شمار می رود.
فرخی با اشاره به نقش بالای آموزش شهروندی در کاهش زباله های تولیدی است، خاطرنشان کرد: آموزش اصناف، شهروندان و دانش آموزان از جمله اقداماتی است که با هدف كاهش تولید زباله و تفكیك زباله از مبدأ در دستور کار قرار دارد.
معاون خدمات شهری در پایان گفت: متاسفانه به علت شیوع ویروس کرونا امروزه آموزش چهره به چهره به افراد میسر نبوده و مدیریت شهری با استفاده از آموزش های مجازی و توزیع بروشور و نصب بنرهای آموزشی این دغدغه را سامان بخشیده است.

دوشنبه 13/5/1399 - 17:20
ایرانگردی

‍ 

 معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: به دنبال ضرورت ایجاد داشبورد مدیریتی برای این معاونت، این پروژه در اداره کل برنامه ریزی و توسعه شهری تعریف و هم اکنون پس از راه اندازی ، آماده بهره برداری است.

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل معاونت خدمات شهری شهرداری تهران، مجتبی یزدانی با اعلام این مطلب گفت: با بهره برداری از پروژه های فناوری اطلاعات در سطح سازمان ها و شرکت های این حوزه و فراهم نمودن بستر اطلاعاتی مناسب ، از ابتدای سال جاری کار روی پروژه راه اندازی داشبورد مدیریتی آغاز شد و این سیستم هم اکنون آماده بهره برداری می باشد.

 یزدانی در ادامه افزود: این داشبورد مدیریتی در واقع یک سامانه اطلاع رسانی آنلاین و آفلاین است که مدیران ارشد در لحظه می‌توانند آخرین شاخص‌های مدیریتی شهر و شهرداری را مشاهده کنند و در واقع تسهیل گر بستر تصمیم گیری برای مدیران خواهد بود.

 وی در خصوص اهمیت و لزوم استفاده از ابزارهای فناورانه نظیر داشبوردهای مدیریتی برای مدیران ارشد در شهرداری گفت: از آنجا که دامنه وظایف در شهرداری بسیار گسترده است و خدمات مختلفی توسط این نهاد به شهروندان ارایه می شود، فرایند تصمیم گیری برای مدیران امر پیچیده ای است و وجود سامانه ای مانند داشبورد مدیریتی کمک می کند تا شاخص های مشخص و مدونی برای طبقه بندی و سنجش آمار و اطلاعات ایجاد شود.

 یزدانی تاکید کرد: با کمک این ابزار فرآیند جمع آوری، پردازش و ارائه گزارشات آماری مکانیزه می شود و امکان مدیریت متوازن و نظام مند در کلیه حوزه ها ایجاد می شود.

 به گفته یزدانی مزیت این اتفاق، تسهیل در امر تصمیم گیری های کلان و استفاده از شاخص های مختلف در مدیریت خدمات شهری تهران است.

 وی با بیان این که امکان دریافت گزارش های کلان، تجمیعی و مقایسه ای به همراه تحلیل روندها و پیش بینی رویدادها و شرایط آینده از دیگر امکانات این ابزار مدیریتی است، تصریح کرد: هدف اصلی ما از ایجاد داشبورد و سامانه های مدیریتی، بهره گیری مدیران ارشد شهرداری به صورت مستقیم از آمار و اطلاعات در جهت تصمیم سازی های کلان است.

 وی در پایان اظهار امیدواری کرد: کلیه سازمان ها و شرکت ها و ادارات حوزه معاونت خدمات شهری شهرداری تهران همچنان با رویکرد اصلاح و ارتقاء کیفیت داده های ثبتی در سامانه های مربوطه؛ گامی بلند به منظور ساماندهی آمار و اطلاعات بردارند.

دوشنبه 13/5/1399 - 17:13
ایرانگردی

 

طرح معبر پاک در شمال تهران با هدف حفظ محیط زیست و زیباسازی شهری، با مشارکت شهروندان و تبدیل مخازن پلاستیکی به فلزی اجرایی شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مانی جعفریان معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری این منطقه با حضور در طرح معبر پاک که به همت شهرداری ناحیه پنج منطقه یک در خیابان های شهید قاسمی و گلستان جنوبی در محله کاشانک اجرا شد ضمن رونمایی از این طرح گفت: برای داشتن محله و منطقه ای پاک باید از تمامی ظرفیت های موجود استفاده کنیم و این طرح را از کوی صاحبقرانیه به سایر محلات تسری دهیم و حمایت مردم را در مشارکت طرح های شهری بدست آوریم.

وی با اشاره به اجرای گام اول این طرح ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت فعالانه و خوب شهروندان کوی صاحبقرانیه برای تامین مخازن فلزی، گفت: در گام نخست کلیه مخازن پلاستیکی به فلزی تبدیل و برای اولین بار در شمال تهران زیر مخزنی بتنی اجرا شد .

مجید صالحی سرپرست شهرداری ناحیه پنج نیز با اشاره به اینکه در طرح معبر پاک، بیش از یک هزار واحد ساختمانی این محدوده مشارکت خواهند کرد گفت: در طرح معبر پاک بزودی مخازن سه گانه بازیافت (کاپ) در کنار مخازن پسماند تر قرار خواهد گرفت و در گام بعدی مخازن سه گانه طرح کاپ به داخل منازل شهروندان قرار می گیرد و خودروهای ملودی بازیافت نسبت به جمع آوری زباله های خشک اقدام می نمایند.

دوشنبه 13/5/1399 - 17:11
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته