• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 4142
تعداد نظرات : 10
زمان آخرین مطلب : 1279روز قبل
اخبار

 

 

به نقل از دیلی میل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه با پایگاه خبری آکسیوس در شبکه «اچ بی او» در اظهاراتی عجیب مدعی شد کرونا در آمریکا تحت کنترل است و کشورش پایین‌ترین نرخ مرگ و میر ناشی از کرونا را در سطح جهان داراست.

ترامپ در مصاحبه با پایگاه خبری آمریکایی «اکسیوس» در شبکه «اچ بی او» که سه شنبه هفته گذشته ضبط شده بود، اما شب گذشته پخش شد، با وجود آمار میانگین روزانه ۶۵ هزار ابتلای جدید و یک‌هزار فوتی در آمریکا مدعی شد کرونا ویروس در سراسر آین کشور به خوبی تحت کنترل است.

مجری این برنامه در حالی که از سخنان ترامپ تعجب کرده بود، خطاب به وی گفت: «چطور؟ روزانه هزار آمریکایی دارند می‌میرند؟»

ترامپ در واکنش به این سخن مجری گفت: «آن‌ها می‌میرند؛ درست است، همینی که هست.»

او در ادامه گفت: «این بدان معنا نیست که ما هر کاری که از دستمان بر می‌آید را انجام نمی‌دهیم. این به همان اندازه تحت کنترل است که شما می‌توانید آن را کنترل کنید. این یک طاعون وحشتناکی است که ما را احاطه کرده است.»

مجری بار دیگر تلاش کرد تا ترامپ را به چالش بکشد و گفت: «شما واقعا فکر می‌کنید این تمام چیزی است که ما می‌توانیم آن را کنترل کنیم؟ هزار مرگ در روز؟»

ترامپ پاسخ داد: من به تو گفتم دوست دارم بدانم آیا کسی هست (که بتواند این کار را کند؟) اول از همه ما کار بزرگی انجام داده ایم.

او سپس با تلاش برای استناد به برخی گراف‌ها و چارت‌ها گفت: آمریکا پایین‌ترین (نرخ مرگ و میر) را در رده بندی‌ها دارد. ما پایین‌تر از (کشور‌های دیگر) جهان هستیم.

مجری برنامه که به شدت متعجب شده بود، گفت: پایین‌تر از جهان؟ این یعنی چه؟
ترامپ بار دیگر تلاش کرد تا حرف خود را توجیه کند و گفت: ما پایین‌تر از اروپا (در آمار مرگ و میر) هستیم. به این برگه یک نگاه بیانداز.

 
اما این سخنان عجیب ترامپ در خصوص وضعیت کرونا، صدای رسانه‌های آمریکایی را نیز در آورد.

روزنامه «واشنگتن پست» با نقل این سخنان او نوشت: ترامپ واقعا به نظر می‌رسد که نمی‌داند اوضاع همه گیری چقدر بد است.

 
همچنین حساب توییتری پایگاه ایندیپندنت انگلیس با توییت فیلم صحبت‌های ترامپ نوشت: ترامپ به غلط می‌گوید آمار مرگ و میر آمریکا پایین‌تر از (دیگر نقاط) جهان است.

 

روزنامه دیلی میل هم با تیتر «همینی که هست» نوشت: ترامپ میانگین هزار مرگ ناشی از کووید-۱۹ را در روز رد می‌کند و می‌گوید مدیریت همه گیری در آمریکا بهتر از دیگر کشور‌ها بوده است.

 

گفتنی است آمریکا با دارا بودن بیش از ۴ میلیون و هشتصد هزار مورد ابتلا، رتبه نخست را در میان دیگر کشور‌های جهان از آن خود کرده است. این در حالی است که تا کنون نیز بیش از ۱۵۹ هزار نفر در این کشور بر اثر کرونا جان خود را از دست داده اند.

 

 

 

 

 

چهارشنبه 15/5/1399 - 6:29
سلامت و بهداشت جامعه

 

ایرج حریرچی، معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به شیوه نامه‌های بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در ایام محرم اظهار کرد: تهیه شیوه نامه‌های بهداشتی با هماهنگی هیئت ها، متولیان، سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه صورت گرفته است و کاملا بومی و قابل اجراست.

او افزود: خطوط قرمز در شیوه نامه‌های بهداشتی مشخص شده است و از آن جایی که اصل تجمع، خلاف پروتکل و دستورالعمل است؛ بنابراین تمامی این موارد در شیوه نامه‌های بهداشتی زمان محرم ذکر شده است.

حریرچی تصریح کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که هیئت‌ها و مراسم عزاداری ما کاملا موارد بهداشتی را رعایت خواهند کرد و تشکل‌های مذهبی و جمعیت‌های عزادار محرم بهترین نمونه برای رعایت الگو‌های بهداشتی به منظور پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا خواهند بود.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه برخی از مراسم‌ در زمان ویروس کرونا ممنوع شده است، تاکید کرد: برنامه‌هایی مانند قالی شویان، نخل گردانی یا دسته جات بوشهر و خوزستان در ایام محرم ممنوع شده است و بهترین ناظر در این قضیه خود مردم خواهند بود.

استفاده از روش های نوین عزاداری

حریرچی ادامه داد: ۳ هدف اصلی را دنبال می کنیم،مانند اینکه بزرگداشت شعائر اسلامی باید حتما انجام شوند، خط قرمز ما حفظ سلامتی مردم است تا در اواخر کرونا حتی یک بچه هیئتی هم تب نکند، از روش‌های نوین عزاداری که در تلفیق با مراسم عزاداری هستند مانند شعار هر خانه یک حسینیه باید مورد توجه تمام مردم قرار بگیرد.

توصیه معاون وزیر بهداشت به مداحان

او گفت: هیچ ایرادی ندارد که مداح مشهور ما برای دو نفر در خانه شهدا یا در کوره پزخانه ها در اتاق ۱۰ متری روضه بخواند  چرا که حفظ سلامتی مردم بسیار حائز اهمیت است.

نظارت ۸۰ هزار ناظر در دوران محرم

حریرچی با بیان اینکه حدود ۸۰ هزار هیئت رسمی در سطح کشور وجود دارد، تاکید کرد: هماهنگی که با حضور وزیر محترم بهداشت و وزیر کشور در هیئت‌های رسمی انجام شده است، آقای قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی مسئولیت اعلام موارد و نظارت را خواهند داشت و ایشان بهتر از همه با ما همکاری می‌کنند.

او اظهار کرد: اصل کسانی که موارد بهداشتی را در ایام کرونا رعایت می‌کنند خود مسئولان هیئت‌ها هستند و در آئین نامه اولویت با آنان است، حتی خود مردم هم وظیفه مهمی در دوران محرم برای پیشگیری از ویروس کرونا و رعایت مسائل بهداشتی دارند.

معاون کل وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: ناظران ایام محرم برای رعایت مسائل بهداشتی در سطح کشور حدود هشتاد هزار نفر با یونیفرم‌های مختلف خواهند بود، در مورد برخی مسائل مانند هیئت و برگزاری کنکور واکنش یا حساسیت نشان می‌دهیم، اما مسافرت، مهمانی و بیرون رفتن‌های غیر ضروری یا گشت و گذار در پاساژ‌ها را جدی نمی‌گیریم؛ بنابراین با همکاری یکدیگر و رعایت آن سه دستورالعمل هیچ فردی در دوران محرم بیمار نخواهد شد.

کاهش موارد بستری طی دو هفته اخیر/ممکن است هیچ واکسن کنترل کننده اپیدمی ساخته نشود

وی افزود:از ۱۵ تیر استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی افزایش پیدا کرده است از این رو تعداد بستری کل کشور خوشبختانه در یکی دو هفته اخیر روند نزولی داشت.موارد مثبت کاهش پیدا کرده است و استانهای قرمز ما کمرنگ شده است.

حریرچی گفت:این بیماری تا چند دهه اثر خواهد داشت و هیچ راه حل کوتاهی ندارد و ممکن است هیچ وقت واکسن موثر که اپیدمی را کنترل کند ساخته نشود.موفق ترین واکسنی که صحبت ساخته شده است ایمنی ۷۳ روزه دارد.

 

 

چهارشنبه 15/5/1399 - 6:25
سلامت و بهداشت جامعه

 

 

چگونگی برگزاری مراسمات عزاداری ایام محرم که توسط دکتر رئیسی به شرح زیر اعلام شد:
١. دسته‌های عزاداری در محیط‌های باز با حفظ فاصله فیزیکی بین هر فرد به اندازه چهار متر مربع (از هر طرف ۱.۵ متر)
۲. زدن ماسک برای عزاداران حسینی در تمام مراسمات و محافل ضروری و مهم‌ترین عامل کنترل شیوع کرونا است.
۳. افراد مسن و دارای بیماری‌های مزمن در منزل عزاداری کنند و در مجالس عمومی به هیچ وجه شرکت نکنند.
۴. برگزاری مراسمات در فضای باز اولویت اصلی مجالس حسینی باشد، و در صورت اضطرار در محیط‌های بسته می‌بایست یک چهارم ظرفیت مکان و با حفظ فاصله فیزیکی برگزار شود. (هر چقدر ارتفاع سقف محیط‌های بسته بلند‌تر باشد مثل ۶ یا ۸ متر، به فضای باز نزدیک‌تر می‌باشد. مسئله اصلی تهویه هوا است.)
۵. حرکت هیأت‌ها از یک هیأت به یک هیأت دیگر و تجمع هیأت‌ها، یکی از عواملی است که به شدت در انتقال کرونا موثر است و نباید صورت بگیرد.
۶. جهت زنجیر زنی در دسته‌های عزاداری، حتما از زنجیر‌های شخصی استفاده شود و یا زنجیر‌ها به اشخاص تا پایان دهه عزاداری واگذار شود تا زنجیر‌ها بین افراد دست به دست نشود.
۷. استفاده از طبل و سنج و دمام و دیگر ادوات به دلیل تحرک بالای افراد و تجمع افراد یکی از عوامل انتقال کرونا است و نباید صورت بگیرد.
۸. تمهیداتی انجام پذیرد که در هنگام ورود و خروج عزاداران از مجالس تجمع مردم نباشد. مردم به نوبت و با فاصله وارد یا خارج شوند.
۹. حتی الامکان نذورات حسینی به سمت کمک‌های مومنانه و توزیع مواد غذایی درب منازل برود، اگر در جایی نذر غیر قابل تغییر بود، با نظارت کارشناس‌های بهداشتی پخت و توزیع صورت بگیرد و بصورت بیرون بر در ظرف‌های یکبار مصرف به نحوی توزیع شود که تجمع مردم را به دنبال نداشته باشد.
۱۰. مهم‌ترین مسئله که در مورد عزاداری‌ها هنوز به اتفاق نرسیده ایم، برگزاری مراسمات در محیط بسته به مدت بیش از یک ساعت می‌باشد.

 

 

 

چهارشنبه 15/5/1399 - 6:18
آموزش و تحقيقات

چهارشنبه 15/5/1399 - 1:3
آموزش و تحقيقات

چهارشنبه 15/5/1399 - 0:58
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه با توجه به ارزیابی‌های میدانی، بررسی‌های کارشناسی و اسناد راهبردی این سازمان، شهر تهران نیاز به 65 بازار جدید میوه و تره بار دارد، گفت: کار ساخت 26 بازار از این تعداد در سال 99 آغاز شده یا به اتمام می‌رسد.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر اینکه فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه و گسترش ویروس کرونا، وظیفه ما را در خدمت‌ به شهروندان دوچندان کرده است، افزود: برای اینکه خدمات‌رسانی این سازمان را به تمام سطح شهر گسترش دهیم تا امکان بهره‌مندی از این مراکز برای تمامی شهروندان فراهم شود، عمران و توسعه بازارهای میوه و تره بار را به عنوان برنامه محوری سال 99 در دستور کار قرار داده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه عملیات طراحی و ساخت 17 بازار میوه و تره بار در نیمه اول سال جاری، آغاز شده و شروع طراحی و ساخت 9 بازار دیگر نیز برای نیمه دوم سال برنامه‌ریزی شده است، اظهار کرد: در ساخت بازارهای میوه و تره بار، علاوه بر تعداد جمعیت ساکن در هر محله، میزان دسترسی ساکنان آن محله به بازارهای میوه و تره بار محلات همجوار نیز مورد ارزیابی و سنجش قرار می‌گیرد.
راد با بیان اینکه 116 بازار میوه و تره بار در دو سال برای توان‌یابان مناسب‌سازی شده و می‌شود، تصریح کرد: 60 بازار در سال 98 برای سالمندان گرامی، جانبازان عزیز و افراد دارای معلولیت، بهسازی شده است و مناسب‌سازی 56 بازار دیگر شامل 26 بازار جدید و 30 بازار قدیمی نیز برای سال 99 در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان با اعلام اینکه بهره‌برداران این سازمان باید بتوانند محصول مورد نیاز شهروندان را فراهم کنند از توانایی تامین این محصولات در طول سال برخوردار باشند، خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت که فاصله تولید تا مصرف را به حداقل میزان ممکن کاهش دهیم و بتوانیم محصولات را به صورت مستقیم در اختیار شهروندان قرار دهیم.

 

 

 

 

 

 

سه شنبه 14/5/1399 - 20:31
ایرانگردی


رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران اعتقاد دارد با ورود شهرداری کلانشهرها به سامانه پژوهشیار برای به اشتراک گذاشتن مطالعات و پژوهش های این حوزه باعث به اشتراک گذاشتن دانش مدیریتی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران؛ محمد حسین بوچانی در وبینار کلانشهرها و شورای اسلامی شهر تهران درخصوص سامانه پژوهشیار با حضور بهاره آروین، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، محمد فرجود، رئیس سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران و جمعی از نمایندگان کلانشهرهای کشور به صورت آنلاین برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: مطالعاتی که در شهرداری ها به منظور حل مسائل شهری در کل کشور انجام می شود، جنس آن کاربردی است و چون عمده مسائل شهرهای کشور از جنس ساختاری به هم شباهت دارد، در نتیجه مدیران شهری می توانند از تجربیات یکدیگر در حل موضوعات خود استفاده کنند.
وی ادامه داد: اگر این مطالعات کاربردی در کنار هم و در یک سامانه در دسترس تمامی مدیران شهری قرار گیرد، می توانیم برای کنترل و حل مسائل شهری با ثبات بیشتری حرکت کنیم. به عنوان مثال اگر قرار باشد در رابطه با مبارزه با حیوانات موذی در شهرها ورود کنیم تمام معاونت های خدمات شهری برای مدیریت این مساله راهکارهایی دارند اگر این مطالعات درکنار هم قرار گیرد و چون کاربردی است می توان از آن به عنوان یک روش بهینه و پایدار در حل مساله شهری از آن استفاده کرد.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران تغییر مدیریت های شهری را یکی دیگر از دلایل لزوم ایجاد هم افزایی در مدیریت دانش کلانشهرها دانست و بیان کرد: همانطور که میدانید هر 4 سال یک بار ساختارهای مدیریت اجرایی و سیاست گذاری شهری اعم از اعضای شورای شهر و شهرداری تهران به سرعت جابه جا می شوند. زمانی که تیم جدید بر مسند مدیریت می نشیند، لازم است به تجربه دانشی هم افزایی که در گذشته بوده به راحتی استفاده کنند.
وی با اشاره به اینکه امکان دسترسی به مطالعات انجام شده در دوره های گذشته مدیریتی جزئی از مسئولیت اجتماعی ما برای مدیریت دانش است، یادآور شد: اگر تمام مطالعات کاربردی مجموعه های مدیریت شهری در یک سامانه قرار بگیرد به عنوان بخشی از مسئولیت اجتماعی می تواند در اختیار تیم اجرایی بعدی قرار گرفته تا آنها نیز به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.
بوچانی با بیان اینکه مدیریت دانش و انتقال دانش به ساختارهای آینده از جمله تکالیفی است که برعهده داریم، تاکید کرد: باید به این نکته توجه کرد که ما در تهیه مطالعات و پژوهش ازمنابع عمومی شهر استفاده می کنیم و حق نداریم امکان انتقال تجارب را به مدیران بعدی میسر نکنیم.
وی با تاکید بر اینکه این جلسه می تواند از طریق هم افزایی به انتقال مدیریت دانش کمک کند، گفت: مساله دیگر این است که اگر مطالعات کاربردی ای که در شهرهای مختلف برای حل مسائل شهری انجام می دهند، در یک جا به صورت سیستماتیک در دسترسی عموم شهروندان و مدیریت های اجرایی قرار گیرد، می تواند در بلند مدت به زبان های دیگر منتشر شود تا در شناخت بین المللی درباره مطالعات کاربردی در ایران تاثیرگذار باشد.
به اعتقاد رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریز شهر تهران؛ در این هدف و ماموریت ما صرفا مصرف کننده دستاوردها بیرون ازمرزهای میهن نیستیم و خودمان به راهکارهای خلاقانه ای دست پیدا کرده ایم که می توانیم این دانش را در حوزه بین الملل به اشتراک بگذاریم.
وی با بیان اینکه انسجام عملکردی ما در رابطه با حوزه پژوهش و انتشار آن در فضای مجازی می تواند به سرعت بخشیدن به حل مسائل شهری کشور منجر شود، گفت: به عنوان مثال اکنون با پدیده های نوظهوری مانند بیماری کرونا روبه رو هستیم که این پدیده ها باعث می شود مدیریت شهری به یک باره در مقابل مسائل بسیار پیچیده ای دراداره شهرها مواجه شوند از سوی دیگر محدودیت های سفر و ارتباطات چهره به چهره در این شرایط کاهش می یابد. بنابراین به اشتراک گذاری این مطالعات هم افزا باعث می شود که در مواجهه با مسائل جدید و نوظهور واقعا بتوانیم ازتجربه های یکدیگر استفاده کنیم.
بوچانی افزود: با اشتراک گذاری پژوهش ها در سامانه پژوهشیار و انجام تحلیل محتوا در رابطه با موضوعات بررسی شده در این مطالعات توسط مجموعه هایی مانند مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و یا سایر شهرها و ترجمه آن به زبان انگلیسی باعث خواهد شد تا درجامعه جهانی نقش خودمان را در مورد مسائل شهری نشان دهیم.
وی با تاکید بر اینکه با مدیران فرادست را در کلانشهرها متقاعد کنیم تا بدون تعصبات نقطه ای و در راستای مطلوبیت مدنی بتوانیم دانشمان را با دیگران به اشتراک بگذاریم، ادامه داد: باید به این مساله توجه کنیم که منابع پژوهشی ای که از آن استفاده می کنیم هزینه آن از محل منابع مردم تامین شده است به همین دلیل اعتقاد دارد شهروندان نیز می توانند در بلند مدت از این دانش مدیریتی استفاده کنند.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به تجربه موفق این مجموعه در همکاری با شورای شهر پایتخت در رابطه با نظام مند کردن سیستم پژوهش و مطالعه در شهرداری تهران بیان کرد: حمایت شورای شهر باعث شد تا مطالعات درداخل مدیریت شهری تهران به صورت واحد انجام نشود اما یکپارچه شود. ما از طریق تبصره ای که در قانون بودجه وجود داشت، تلاش کردیم تمام مطالعات در سامانه پژوهشیار ثبت و ضبط شده تا فرآیند تایید آن انجام شود. این کار مانع از بین رفتن منابع در شرایطی که درآمد شهرها کاهش یافته، می شود.

امکان استفاده کلانشهرها برای اشتراک گذاری دانش مدیریتی وجود دارد
مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز با بیان اینکه سامانه پژوهشیار به صورت زیرساختی امکان استفاده در سایر کلانشهرهای کشور را نیز دارد، گفت: خوشبختانه فرآیندها و مدل مدیریتی این سامانه قابلیت استفاده چندگانه دارد و هم اینکه بستری برای انتشار مطالعات و پژوهش ها در آن ایجاد شده، این قابلیت را دارد کلانشهرها برای به اشتراک گذاری تجارب دانش مدیریتی خود به آن دسترسی داشته باشند. محمد فرجود افزود: سعی می کنیم که یک سطح جدید از مدیریت دانشی در شهرداری تهران و سایر کلانشهرها ایجاد شود. امکان توسعه این سامانه وجود دارد تا ظرفیت استفاده از آن را در اختیار سایر کلانشهرها قرار گیرد.

امکان استفاده کلانشهرها از پژوهش های شهرداری تهران در سامانه پژوهشیار
عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مجمع کلانشهرها ظرفیت خوبی برای به اشتراک گذاری پژوهش هایی که در سایر شهرها و کلانشهرها انجام می شود، دارد گفت: تجربه نشان داده است مسائل شهری در کلانشهرها مشابه است با توجه به اینکه برای حل این موضوعات تجربیاتی نیز وجود دارد اما مدیران شهری به صورت پراکنده و غیر سیستماتیک برای بهره بردن از این مطالعات کاربردی مطلع می شوند.
بهاره آروین با بیان اینکه برای حفظ منابع عمومی و جلوگیری از حدر رفت آن باید امکان استفاده مشترک از تمامی تجربیات کلانشهرها در حل مسائل شهری برای مدیریت های شهری ایجاد شود، افزود: متاسفانه در شرایط کنونی شاهد این مساله هستیم که در رابطه با یکی از مسائل شهری پژوهشی در یکی ازشهرها انجام شده و نتایج خوبی در پی داشته است اما در عین همین مشکل در شهر دیگری نیز دیده می شود که دوباره از منابع عمومی هزینه می شود تا پژوهش جدیدی در این زمینه انجام شود این در حالی است که در این زمینه چندین پژوهش در شهرها و کلانشهرهای کشور وجود دارد که با قرار گرفتن در یک سامانه مشترک و با تحلیل و یکپارچه کردن می توان آن را در بعد ملی و بین المللی به اشتراک گذاشت.
وی با تاکید بر اینکه باید بتوانیم پژوهش ها را در یک بسترگردآوری کنیم، بیان کرد: باید تمامی کلانشهرها امکان دسترسی به این تجربیات و پژوهش ها را داشته باشند به همین دلیل اشتراک گذاری این منابع بر روی سامانه ای در رابطه با پژوهش در حوزه شهرداری است، می تواند به عنوان یک منبع ارجاع برای تمامی مدیران شهری شناخته شود.
این عضو شورای شهر تهران با اشاره به راه اندازی سامانه پژوهشیار در مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران یادآور شد: خوشبختانه این زیر ساخت را شهرداری تهران ایجاد کرده است. به نظر می رسد این سامانه بستر مناسبی است تا کلانشهرها پژوهش های خود را روی آن بارگذاری کنند.
آروین پیشنهاد کرد: این کار می تواند در قالب تفاهمنامه ای که بین شهرداری تهران با سایر کلانشهرها منعقد می شود انجام شود. در این تفاهمنامه باید مشخص شود سطح دسترسی ها و خروجی آن برای شهرها چگونه است. این کار باعث می شود هم پژوهش های سایر شهرها در سامانه پژوهشیار بارگذاری شود و هم امکان استفاده از مدیریت دانش شهرداری تهران برای سایر شهرها به وجود آید.
براساس این گزارش در ابتدای جلسه نیز لیدا مقدم نژاد مسئول و راهبر سامانه پژوهش یار ایده طرح جامع پژوهشیار مبتنی بر فناوری "رایانش ابری" جهت بهره برداری کلیه کلانشهرها و ارتباط آن ها با سامانه پژوهشیار را ارائه کرد.

سه شنبه 14/5/1399 - 20:0
ایرانگردی


 مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با حضور در جلسه آنلاین ارتباط مستقیم شهروندان از طریق سامانه ۱۸۸۸ با مسئولین حوزه خدمات شهری پاسخگوی برخی از تماس‌های شهروندی درباره بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها، سد معبر صنفی و ... بود.

 به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، سید علی مفاخریان، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر، صبح امروز با شرکت در جلسه آنلاین ارتباط مستقیم با شهروندان، پاسخگوی تماس‌های مرتبط با شرح وظایف شرکت بود. اغلب این تماس‌ها با موضوع اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها بود. علاوه بر این، مسائل مربوط به سد معبر موضوعات دیگری بود که شهروندان در تماس‌های خود به آن اشاره کردند.
مفاخریان در این جلسه، پس از شنیدن پیام‌ها و درخواست‌های شهروندان، دستورات لازم جهت رفع مشکلات مطرح شده از سوی آنان را صادر می‌کرد تا روند اصلاح و رفع اشکال تسریع شود.
 در این جلسه، همه مدیران عامل سازمان‌ها و شرکت‌های زیر مجموعه خدمات شهری حضور داشتند و به درخواست‌ها و پیام‌های مردم پاسخ می‌دادند.

سه شنبه 14/5/1399 - 19:48
ایرانگردی

 

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه 15 از راه اندازی کاروان نمادین غدیر و بازسازی و مستند سازی این واقعه تاریخی با عنوان "تا همیشه غدیر" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۵، اکبر مختاری ضمن عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن عید سعید غدیر خم گفت: این مراسم با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد، ناحیه مقاومت بسیج مالک اشتر، مجمع تعزیه آل طاها و فرهنگسرای خاوران با حرکت سه کاروان نمادین طی روزهای 16، 17 و 18 مرداد از ساعت 16 الی 20 به اجرا در می آید.

او به مسیر حرکت کاروانها اشاره کرد و گفت: کاروان نخست 16 مرداد ماه از مسیر فرهنگسرای خاوران ، خیابان نصر، خیابان گلستان ، خیابان فاضل بجستانی ، بلوار ابوذر و مسجد ولیعصر (عج) حرکت می کند و کاروان دوم نیز در شب عید غدیر ماه مسیر سه راه افسریه، مسجد حضرت علی اکبر (ع)، خیابان عباس کاشی ، خیابان هاشم آباد ، بازار اتابک و خیابان ذوالفقاری را طی خواهد کرد.

 مختاری با اشاره به اینکه کاروان سوم 18 مرداد ماه از مسجد امام سجاد (ع) محله رضویه حرکت خود را آغاز می کند و به در پایان به بوستان بنفشه محله مشیریه می رسد، افزود: در این راستا 3 کاروان سیار با خودروی صوت، استیج سیار، کاروان اسب و شتر، تعزیه خوانی، گروه موزیک، دمام زنی، سنج زنی، اجرای خواننده و مجری واقعه غدیر را برای شهروندان بازسازی می کنند.

او اضافه کرد: خطبه خوانی غدیر، ارسال پیام غدیر در مسیر حرکت کاروان ها، اهدای هدیه به نام ها و القاب حضرت علی (ع) و پخش زنده مراسم از شبکه های مجازی از دیگر برنامه های این مراسم است.

معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه از برپایی جشن های ویژه عید غدیر و دهه ولایت با مشارکت شهروندان، موسسات و سازمان های مردم نهاد، هیات مذهبی و سازمان ها و ادارات جنوب شرق تهران در محله ها، مساجد و بوستان های منطقه 15 خبر داد و افزود: برپایی جشن غدیر در مجموعه ورزشی قدس، راه اندازی کاروان غدیر در نواحی، اجرای ویژه برنامه های «از نسل پیامبر» و «کتاب مشق» در سراهای محله، برپایی جشن های ولایت در فضای مجازی، اجرای برنامه نورافشانی در بوستان گلزار و اطعام علوی از جمله این جشنها و برنامه ها است.

مختاری ادامه داد: برنامه های کمک های مومنانه به منظور یاری رساندن به خانواده های کم برخوردار و آسیب دیده از شرایط کرونا ادامه دارد و برنامه هایی نظیر اطعام غدیر، نقالان علوی، تجمیع عیدی سادات و مواسات غدیر نیز به همین مناسبت به اجرا درمی آید.

او در پایان به برگزاری این جشنها در مساجد شاخص اشاره کرد و گفت: مساجد حضرت رقیه درکیانشهر، فاطمیه در افسریه، حضرت ابوالفضل در مسعودیه، امام حسن مجتبی(ع) در محله بروجردی، امام حسن عسگری(ع) در محله مینابی و المهدی در محله ابوذر با رعایت پروتکلهای بهداشتی میزبان شهروندان است.

برپایه این گزارش؛ با هدف هویت بخشی و آذین بندی سیمای بصری شهر، پوستر، بنر های تبلیغاتی و ریسه نوری و پارچه ای در معابر و ساختمان های منطقه نصب شده است.

سه شنبه 14/5/1399 - 19:45
ایرانگردی


شهردار منطقه۱۳ از احداث بازار میوه و تره بار در محلات این منطقه در قالب پروژه های کوچک مقیاس خبر داد و افزود :اولویت توسعه با محلات کم برخوردار از سرانه های خدماتی و فاقد بازار است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با بیان اینکه محلات شورا ، پیروزی ،نیروی هوایی و زاهد گیلانی در این منطقه فاقد بازار میوه و تره بار هستند افزود : طبق برنامه ریزی و در سال جاری ، پیگیری های لازم را برای احداث بازار تره و بار در این محلات در قالب پروژه های کوچک مقیاس انجام می دهیم.
وی افزود : در حال حاضر، عملیات احداث بازار میوه و تره بار در مسیل منوچهری تقاطع شورا واقع در محله امامت در فضایی به مساحت ۱۵۰ متر مربع داخل سرای این محله آغاز شده است.
وی همچنین با بیان اینکه در راستای مناسب سازی تجهیزات شهری و بهبود سیمای شهر و افزایش امنیت کودکان در بوستان ها و فضاهای تفریحی و گردشگری، پروژه بهسازی و ایمن سازی آبنماهای سطح منطقه در برنامه کاری قرار دارد، افزود : در حال حاضر ، ایمن سازی آبنمای بوستان خیام با اجرای تخریب ، نوسازی و ایجاد موتور خانه در خارج از فضای آبنما برای امنیت شهروندان به ویژه کودکان انجام شد.

سه شنبه 14/5/1399 - 19:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته