• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1299روز قبل
ایرانگردی



 اختتامیه مراسم پیاده سازی مدل تعالی منابع انسانی در منطقه۲۲ با حضور کارشناسان انجمن مدیریت منابع انسانی ایران و مدیریت شهری منطقه۲۲با رویکرد تغییر در گفتمان مدیریت شهری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه۲۲، علی نوذرپور شهردار منطقه۲۲در این جلسه با بیان اینکه، با حضور مردم و رای مردم به اصلاح طلبان، تغییر گفتمان در مدیریت شهری صورت گرفته است،گفت: راهبرد اصلی گفتمان اصلاح طلبی، تصمیم گیری بر مصلحت شهر است نه بر مصلحت قدرتمندان و ثروتمندان.
نوذرپور در ادامه گفت: مدیریت منابع انسانی منطقه22، در مسیر گفتمان اصلاح طلبی با عنوان‌های عملکرد صحیح، مسولیت پذیری، حفظ اصول و ارزش ها، شفافیت در تصمیم گیری و ... قرار گرفته است و مستمر و پایدار به راه خود ادامه می دهد.
شهردار منطقه 22 در ادامه سخنان خود به رویکرد ها و سیاست های مدیریت جدید شهری نسبت به مدیریت شهری گذشته اشاره کرد و ادامه داد: اولین رویکرد مدیریت شهری، تغییر مدیریت روزمره به مدیریت برنامه محور برای رسیدن به یک شهر با توسعه پایدار است.
نوذرپور با بیان اینکه تغییر از مدیریت مسئله محور به مدیریت دارای مبنا دومین رویکرد مدیریت شهری است، افزود: توجه به پتانسیل ها و سرمایه های طبیعی منطقه از الویت های برنامه ریزی مدیریت شهری است. نیروی انسانی توانمند و متخصص نیز جزی از سرمایه های انسانی منطقه است که در حال حاضر از این سرمایه ها به صورت مفید و مستمر استفاده می شود.
وی با بیان اینکه با تغییر ماموریت ها و وظایف شهرداری تهران از ابتدای تاسیس تا به امروز و تغییر  آن از یک نهاد صرفا خدماتی به یک نهاد اجتماعی نگاه ها و خواسته های مردم نیز نسبت به آن تغییر کرد است، اظهار داشت: تلاش برای تحقق زیرساخت ها و ایجاد آرامش و رفاه برای شهروندان تنها در سایه شکل گیری سیاست یکپارچه مدیریت شهری محقق می شود، اما متاسفانه آنگونه که باید و شاید سیاست گذاری ها آنهم در بحث کلان به خوبی صورت نگرفته است.
شهردار منطقه22 با بیان اینکه ما خدمتگزار شهروندان هستیم و در همین راستا ایجاد رفاه شهروندان باید در اولویت برنامه های مدیریت شهری قرار گیرد، گفت: علی رغم ساخت و سازها و امکانات شهری زیادی که در شهر تهران وجود دارد اما تا به امروز سیاست گذاری های صورت گرفته در برخی از حوزه ها با کاستی هایی مواجه بوده است و می توان گفت تغییر سیاست ها و جهت گیری ها خواسته مردمی بوده است که در انتخابات شرکت و خواستار تغییرات در شهر تهران شدند.
وی تغییر از مدیریت مساله محور به دارایی محور را بر اساس سند چشم انداز شهر تهران لازمه مدیریت شهری دانست و افزود: تغییر از مدیریت سنتی به مدیریت دانایی مبنا،تغییر مدیریت غیرشفاف به مدیریت شیشه ای،مدیریت عمرانی محور به مدیریت اکولوژیک مبنا، تغییر از رویکرد خودبسندگی به رویکرد دیپلماسی محور، مدیریت صرفا کالبدی به مدیریت فرهنگ مبنا، مدیریت جزیره ای به مدیریت هماهنگ،مدیریت مالی شهری به مدیریت اقتصاد شهری مبنا و توجه به بحث اشتغال، کسب و کار مردم و تولید ثروت، تحقق مدیریت هوشمند، تغییر مدیریت بحران محور ، تغییر رویکرد مرد محور به خانواده محور، رویکرد رئیس مبنا به سازمان مشارکت محور، مدیریت سازمان مبنا به مردم محور، و تغییر مدیریت خیر خاصه به خیر عامه و ...  از جمله برنامه های در نظر گرفته شده است که در شهرداری منطقه 22 باید به آن توجه ویژه ای شود.
به گفته نوذرپور توجه صرف به مسائل عمرانی شهر غلط است و مسائل فرهنگی و اجتماعی و تلاش برای داشتن یک شهر با کیفیت با استفاده از ظرفیت های موجود و جذب دانش،سرمایه و تخصص افراد، ایجاد بسترهای مناسب برای اشتغال مردم و بکارگیری مشارکت مردم در اداره محلات باید مورد توجه قرار گیرد.

شنبه 24/9/1397 - 18:39
ایرانگردی



نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه گفت: در حال حاضر کارت‌های مدت‌دار با مبلغ مشخص برای استفاده از مترو در نظر گرفته‌ایم و تمامی شهروندان می توانند این کارت ها را خریداری كنند.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه مهندس فرنوش نوبخت با اشاره به اینكه  در صورت تمایل شهروندان و مسافران مترو کارت‌های مدت‌دار و مبلغ‌دار ارائه می شود و همه اقشار جامعه می‌توانند آن را خریداری کنند. افزود: سال های گذشته کارت‌های مدت‌دار بدون سقف ریالی ارائه می شد اما به دلیل سو استفادهایی كه از این کارت‌ها می شد کارت‌های مدت‌دار با مبلغ مشخص را در نظر گرفته‌ایم که افراد می توانند با مراجعه به سایت http://eticket.tehran.ir// این کارت را خریداری کنند.

وی تصریح كرد: کارت‌های مدت دار در سه بازده زمانی سه ماه، شش ماه و یكساله عرضه می شوند و شهروندان و مسافران می توانند بنابر نیاز خود آنها را خریداری نمایند. گفتنی است كارت های مدت دار سه ماهه 112 هزار و 500 تومان، 6 ماهه 187 هزار و 500 تومان و یکساله به مبلغ 337 هزار و 500 تومان به فروش می‌رسد و به این رقم‌ها 25 درصد تخفیف داده می شود که به اعتبار اصلی كارت اضافه می‌شود.

شنبه 24/9/1397 - 18:38
ایرانگردی

 

 

 

سرپرست معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران در نخستین آیین تقدیر از پژوهشگران منطقه چهار  در هفته پژوهش به کمبودهای پژوهشی در زمینه شهری و شهرسازی اشاره و تاکید کرد: گره ها و مشکلات پایتخت با اتکا بر پژوهش زودتر باز می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران " عبدالرضاگلپایگانی" با بیان اینکه در مسائل کیفیت  زندگی شهری از جهت تولید دانش مرتبط باحوزه شهری، شهرسازی و مدیریت شهری فقیر هستیم افزود: در بین حدود 70 هزار نفر از خانواده بزرگ شهرداری تهران،  صاحب نظران بسیاری وجود دارند که دغدغه رشد دانش در زمینه مدیریت شهری را داشته که اگر از این ظرفیت ها درست استفاده شود، مدیریت شهری می تواند در حل  و فصل مسایل پیچیده امیدوار باشد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت پژوهش در مسائل شهری و شهرداری افزود: یکی از مهمترین ارکان پژوهش در مسائل شهری ، یافتن معضلات شهری و منطقه ای است که بهتر است این مسائل از دیدگاه کارکنان مدیریت شهری مطرح و در جهت رفع آن با همکاری یکدیگر گام های بزرگی برداشته شود.

وی با تشکر از نگاه ویژه مدیریت شهری منطقه چهار به موضوع پژوهش گفت: مدیریت شهری منطقه چهار همواره در بسیاری از اقدامات پیشتاز بوده است و این نگاه و اهمیت به پژوهش نیز جای قدردانی دارد و امیداست این تالیفات و پژوهش ها به شکوفایی پژوهش کمک شایانی کند .

در ادامه این مراسم سید علیرضا حسینی شهردار منطقه چهار تهران با اشاره به اهمیت پژوهش افزود: پژوهش زمانی اهمیت خواهد داشت که در مسیراجرا قرار گیرد و اثر بخشی آن مشاهده شود.

وی بابیان اینکه در سنوات گذشته بسیاری از اقدامات در منطقه بدون کار پژوهشی و مطالعاتی اجرایی شده است افزود: در گذشته اگر پژوهش های خوبی در منطقه چهار صورت می گرفت ، نیازها وکمبودها احصا می شد  و قطعا منطقه چهار با  پتانسیل  بالایی که در ارائه خدمات به شهروندان دارد، با مشکلات و معضلات کنونی مواجه نبود.

شهردار منطقه چهار گفت: ما در منطقه از هر پژوهشی در زمینه نیازهای محلات استقبال می کنیم و از پژوهشگران منطقه در زمینه مطالعات منطقه ای  و محله ای دعوت می کنیم تا با یاری یکدیگر نتایج بسیار ارزنده ای را در منطقه چهار اجرایی کنیم.

در ادامه این مراسم" محمدصادق صارمی"  معاون مدیرکل اقتصاد دانش بنیان معاونت علم و فن آوری ریاست جمهوری نیز از منظر سرمایه های دانشی گفت:  حدود 20 درصد کل دانشجویان کشور در تهران مشغول به تحصیل بوده و از این میان 27 از درصد کل دانشجویان تحصیلات تکمیلی  و 43 درصد  دانشجویان مقطع دکترا در تهران مشغول  به تحصیل هستند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه 45 درصد شرکت های دانش بنیان در تهران قرار دارند افزود: شهر تهران از نظر سرمایه دانشی در کشور جایگاه ویژه ای دارد ، چنانچه هفت دانشگاه برتر ،  حدود 3800 شرکت دانش بنیان در تهران دارد که خدمات خود را عرضه می کنند.

صارمی با اشاره به  پژوهش های کاربردی و نقش محوری شهرداری درسیستم اقتصاد بنیان، گفت: شهرداری تهران می تواند در ماموریت های خود  نقش بسیار مهمی در سیستم اقتصاد بنیان داشته باشد و بسیاری از مسایل مرتبط به شهرداری را از این طریق حل و فصل کند.

"محمد زندی" رئیس پژوهشکده کشاورزی سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران نیز در ادامه این مراسم گفت: منطقه چهار به عنوان تهران کوچک با پتانسیل هایی که در زمینه  فضای سبز و بوستانهای جنگلی دارد  می تواند با همکاری شرکت های دانش بنیان اتفاقات بسیار خوبی را  در عرصه های مختلف خدمات رسان به شهروندان رقم بزند.

وی در ادامه افزود: می توان با استفاده از تکنیک های پیشرفته وگیاهان دارویی در محدوده لویزان و تلو  با همکاری شرکتهای دانش بنیان در جهت تقویت جاذبه گردشگری ، جذب توریست و اشتغال اقدام کرد.

گفتنی است این مراسم به مناسبت هفته پژوهش  و تجلیل از 42 مدیر و کارشناس  پژوهشگر منطقه چهار در زمینه تالیف کتاب، مقاله  و پروژه های مطالعاتی در سه سطح برجسته، نمونه و شایسته قدردانی، برگزار شد.

شنبه 24/9/1397 - 18:26
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 11 تهران گفت: با هدف کاهش ترافیک میدان راه آهن  و  باز زنده سازی این میدان تاریخی،  تمام خطوط بی،آر،تی پایانه میدان راه آهن شامل خط راه آهن-تجریش و پارک وی به خیابان معینی انتقال یافت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، نصراله آبادیان ضمن اعلام این خبر افزود: میدان راه آهن یکی از میادین تاریخی شهر تهران است که طی چند سال اخیر باز زنده سازی آن در دستور کار قرار داشته است که در همین رابطه با توجه به کندی حرکت اتوبوس های تندرو در میدان راه آهن و در راستای کاهش بار ترافیکی این میدان تصمیم گرفته شد تا ایستگاه ابتدایی خط 7 تندروی شهری که مسیر میدان راه آهن تا "پارک وی" را طی می کند؛ به داخل پایانه "معین" منتقل شود.

آبادیان همچنین در ارتباط با سایر اهداف انتقال این خط گفت: بهبود سیما و منظر شهری در میدان تاریخی راه آهن یکی دیگر از اهداف این انتقال  بوده است. همچنین  استقرار اتوبوس های تندرو در میدان راه آهن نارضایتی کسبه خیابان ولی عصر(عج) را به همراه داشت  که با این انتقال رضایت آنها نیز جلب می شود.

وی در ادامه  خاطرنشان کرد: پس از این انتقال، اولین ایستگاه خط مذکور در ابتدای خیابان شوش غربی جانمایی و احداث شد و مقرر گردید اتوبوس های این خط از داخل خیابان معینی به این ایستگاه و سپس خیابان ولی عصر(عج) وارد شوند.

شهردار منطقه 11 در خاتمه گفت: از دیگر اقداماتی که در راستای  اجرای این پروژه انجام شد تجهیز و استاندارد سازی ایستگاه خیابان معینی است که در حال حاضر آماده ارائه خدمات به مسافران است.

بر اساس این گزارش شهروندان می توانند برای دسترسی به ایستگاه خطوط تندرو میدان راه آهن-تجریش به پایانه معین در خیابان معینی مراجعه کنند.

شنبه 24/9/1397 - 18:25
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 20 در مراسم جشن عیدانه سیدالکریم با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری«ری قبله تهران است» گفت: امروز یکی از مشکلاتی که در جامعه جهانی مطرح است ، بحث هویت شهری و هویت مند شدن مکانها است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 فرهاد افشار با بیان این مطلب افزود : مدیران شهری با توجه به مسئله جهانی شدن در دنیا ، آیتم های تشخص را برای هر مکان تعریف می کنند تا هر مکان متمایز از سایر مکانها شود و ری به واسطه بزرگانی که در آن مدفون هستند و در راس آن حضرت عبدالعظیم (ع) از موقعیت ویژه ای برخوردار است.

افشار با اشاره به اینکه به واسطه حضرت عبدالعظیم (ع) شخصیت های بزرگی از جمله شیخ صدوق ،شیخ کلینی و ... در راستای حفظ و صیانت از دین در ری حضور یافتند گفت: یکی از چالشهای بزرگی که دین را به انحراف کشاند احادیث تقلبی بود که به سرعت رواج یافت و به واسطه تلاش همین بزرگان و تالیف کتبی از جمله کتب اربعه شیعه، این مسیر تصحیح شد.

وی تدوین برنامه های شهرداری منطقه 20 را در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری و همچنین اعتلای فضای فرهنگی ری برشمرد و گفت: یکی از اهداف استراتژیک مجموعه شهرداری این منطقه مسائل اقتصادی ری است و با توجه به حدیث نقل از معصوم که «اقتصاد پایه اخلاق و رفتار اسلامی است» تصمیم گرفته ایم شرایطی را ایجاد کنیم که با رونق اقتصادی ری ، رفتار مردم در قالب محاسن اخلاقی قابل رویت شود.

وی ادامه داد: در این راستا نیاز بود پتانسیل های ری شناسائی شود تا بر اساس آن، این فضای اقتصادی برای افراد خارج از ری به عنوان فرصت سرمایه گذاری بروز داده شود و به شهروندان داخل ری نیز شناسانده شود.

افشار  با بیان اینکه سه نقطه موضعی که بیشترین تاثیر را در اقتصاد ری داشتند و به عنوان موتور محرک ری بودند تعریف شد گفت: مهمترین کانونی که علاوه بر هویت بخشی منجر به توسعه اقتصادی ری می شود، فضای پیرامونی حرم حضرت عبدالعظیم(ع) است.

وی افزود: این مکان مقدس به واسطه شخصیت های بزرگ مدفون علاوه بر اینکه بر ابعاد معنوی زائرین تاثیر به سزایی دارد به عنوان موتور محرک ری می تواند مورد توجه قرار گیرد و امید داریم با سرعتی که حوزه معاونت شهرسازی شهرداری تهران برای تدوین طرحهای شهری با حوزه توسعه مدیریت شهری منطقه همکاری دارد بتوانیم در کوتاه ترین زمان رونق اقتصادی که به نوعی زمینه ساز حرکت به سمت تعالی اخلاق برای مردم است را فراهم کنیم.

شهردار منطقه 20 در خاتمه گفت: امیدواریم به برکت وجود حضرت عبدالعظیم (ع) و سایر بزرگان در ری شاهد بروز صفات اخلاقی که خود جاذبه حضور مردم را فراهم می کند باشیم و ریی در سنوات آتی به عنوان یکی از مقاصد گردشگری زیارتی – سیاحتی ایران قرار گیرد.

در پایان این مراسم که با حضور مدیران ارشد شهرداری تهران و سازمان فرهنگی هنری ، شهردار و مدیران ارشد منطقه 20 ، و عضو شورای اسلامی شهر تهران، تجریش و ری و مسئولان شهری شهرری در سالن شیخ صدوق برگزار شد نماز ظهر و عصر به جماعت در مصلی بزرگ ری اقامه و زیارت آستان حضرت عبدالعظیم (ع) انجام شد.

زیارت تعدادی از مدیران ارشد شهرداری تهران از حرم حضرت عبدالعظیم (ع) در قالب ویژه برنامه  ولادت حضرت عبدالعظیم (ع) در تالار شیخ صدوق واقع در آستان مقدس آن حضرت همزمان با هفته فرهنگی ری انجام شد.

شنبه 24/9/1397 - 18:11
ایرانگردی

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 در نشست صمیمانه با معاونان ترافیکی شهرداران مدارس تاکید کرد با ترویج دوچرخه سواری در میان دانش آموزان می توان شاهد کاهش ازدحام خودروها مقابل مدارس بود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3: علیرضا اسفراینی نژاد خطاب به معاونان ترافیکی شهرداران مدارس گفت: باید از ظرفیت دانش آموزان و سرای محلات جهت هم افزایی درجهت  پیشبرد امور استفاده کرد.

وی با اشاره به ازدیاد تردد خودروها در معابر شهری ابراز داشت: عریض کردن خیابان ها و استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی دو راهکار کاهش ترافیک در کلان شهر تهران است، البته اولویت مسئولین شهری توقف توسعه خیابان ها و معابر و گسترش حمل و نقل عمومی است.

اسفراینی نژاد با بیان اینکه استفاده از سیستم حمل و نقل عمومی در سایر کلانشهرهای جهان توسط مردم رایج است افزود: با عدم استفاده از خودروهای شخصی به طور حتم شاهد کاهش بار ترافیکی در شهر و گسترش آسمانی آبی و سلامتی شهروندان خواهیم بود.

وی خطاب به معاونان ترافیکی شهرداران مدارس منطقه 3 ابراز داشت: استفاده از دوچرخه توسط دانش آموزان، هم سلامتی این قشر از جامعه را بدنبال دارد و هم از ادحام خودروها و سرویس ها در خیابان مدارس کاسته می شود.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 توضیح داد: باید مطالبات اجتماعی را به سمت استفاده شهروندان از وسائل حمل و نقل عمومی سوق داد.

وی تاکید کرد: در درجه اول پلیس خودتان باشید و نظم و ترتیب را در تمامی امور رعایت کنید.

این جلسه توسط اداره آموزش های شهروندی شهرداری منطقه 3 تهران و با حضور اسفراینی نژاد معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3، کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3، رحمانی رییس اداره آموزش های شهروندی شهرداری منطقه 3 و جمعی از معاونان ترافیکی شهرداران مدارس این منطقه برگزار شد.

 

شنبه 24/9/1397 - 18:9
ایرانگردی



اجرایی شدن طرح پیاده راه حدفاصل میدان قدس- تجریش مستلزم جلب نظر، موافقت و حمایت ذینفعان ، اهالی و کسبه تجریش است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مهندس محسن هاشمی رفسنجانی رییس شورای اسلامی شهر تهران در سومین نشست انجمن دوستداران تهران با موضوع " تجریش فردا" که با حضور دکتر بهمن ادیب زاده عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی، محمود منیعی مشاورعالی شهردارمنطقه یک و رییس انجمن دوستداران تهران، معاونان و مدیران شهری این منطقه در سینما آستارای تجریش برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طرح پیاده راه حد فاصل میدان قدس- تجریش یکی از طرح های ماندگار شمال تهران خواهد بود که هویت فرهنگی، تاریخی و مذهبی این منطقه را حفظ می کند و اگر ذینفعان این طرح موافق اجرای طرح باشند و کمپین آن شکل بگیرد و موفق عمل کند امکان اجرای آن نیز فراهم می شود .
هاشمی اتصال مترو میدان قدس به خیابان ولیعصر (عج) را از طرح های ساماندهی ترافیکی این منطقه دانست و گفت: مترو یک ایستگاه باقی مانده تا به تجریش برسد که امیدواریم 2 ایستگاه مترو این محدوده بتواند به پروژه پیاده راه تجریش نیز کمک کند.
هاشمی تصریح کرد: همه ما به عنوان شهروندان، مدیران و دوستداران تهران باید کمک کنیم تا شهر زیست پذیر و زنده‌ای داشته باشیم و مسئولیت اجتماعی ما این است که میراث و هویت این شهر را به همه بشناسانیم و معرفی کنیم.
وی بازسازی سینما آستارا را نیز یکی از طرح های هویتی این منطقه دانست و گفت: یکی از طرح های شورای شهر حفظ و بازسازی اماکن فرهنگی فرسوده و بازگرداندن آنها به چرخه فعالیت است که سینما آستارا با همکاری موسسه بشرا فیلم در حال بازسازی است که این اقدام نیاز به تحسین دارد .
دکتر ادیب زاده استاد دانشگاه شهید بهشتی و طراح قدمگاه صالحیه نیز در این نشست با اشاره به تجریش گذشته ، حال و آینده پرداخت و گفت: تجریش در داخل کریدور سبزی که از راه آهن تا اینجا کشیده شده هم مبدا و هم مقصد است برای همین اینجا را قطب گردشگری فرهنگی شمال تهران معرفی می کنند و ما برای بازگرداندن هویت تجریش اقدام به مطالعه و طراحی کرده ایم که از پروژه های متعددی که در اجرای طرح قدمگاه مطرح شد تا کنون 10 پروژه اجرا شده است و سعی داریم تجریش را با پیرایش و نه با آرایش بسازیم.
رئیس هیات مدیره انجمن دوستداران تهران نیز در این نشست ضمن سپاسگزاری از رئیس شورای شهر تهران به خاطر حضور ارزشمندشان اظهار داشت: انجمن دوستداران تهران در راستای حفظ آداب، رسوم و هویت و میراث ارزشمند تهران تاسیس شده است و برگزاری 50 نشست تخصصی با موضوعات تهران‌شناسی، فقط یکی از آثار فعالیت‌های این انجمن است

شنبه 24/9/1397 - 18:7
ایرانگردی

 

 

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه شش از جمع آوری حدود 4تن تایر فرسوده در سطح منطقه و واگذاری آنها به شرکت مربوطه جهت بازیافت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، افشین خدامی با اشاره به آنکه همزمان با رشد روزافزون خرید خودروهای شخصی، لاستیک‌ یکی از عناصر مهم در زندگی بشر شده است و استفاده از آن روز به روز در حال افزایش است، گفت: سالانه میلیون ها لاستیک در داخل کشور تولید و مصرف می‌شود و بخش عظیمی از آنها هر سال مستعمل می شوند و از این رو نحوه مدیریت در جمع آوری آنها امری ضروری در حوزه بازیافت است.

خدامی با بیان اینکه لاستیک‌ها از مواد پلیمری تشکیل شده‌اند که به راحتی در طبیعت تجزیه نمی‌شوند و خطرات جدی برای محیط زیست و سلامت انسان‌ها به همراه دارد، ادامه داد: در بسیاری از موارد لاستیک‌های مستعمل در طبیعت رها شده و به شکل کوهی از زباله مناظر زشتی را به وجود آورده که خطر آتش‌سوزی را به همراه دارد.

معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه شش تصریح کرد: در مواردی دیده شده که این لاستیکها را سوزانده ویا مدفون می کنند که هر کدام از این روشها مضراتی برای انسان و محیط زیست به همراه دارد و باید به شیوه اصولی بازیافت شود.

خدامی در پایان افزود: تاکنون در منطقه شش در دو مرحله  امر جمع آوری لاستیک های مستعمل صورت گرفته است و در نهایت 4500 کیلوگرم تایر فرسوده جهت بازیافت به شرکت بازیافت مربوطه تحویل داده شده است.

شنبه 24/9/1397 - 18:6
ایرانگردی

 

 

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه 11 در راستای بازدیدهای میدانی که با فرا رسیدن فصل زمستان و بارش های جوی از معابر سطح منطقه انجام شد؛ از بررسی کارشناسی وضعیت انهار منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، محمد علی شاه حسینی در این باره گفت: پیرو بازدید میدانی از محله های جنوبی منطقه به منظور جلوگیری از آبگرفتگی و آب ماندگی در معابر سطح منطقه، بازدید میدانی از معابر و انهار سطح منطقه با بررسی و تجزیه و تحلیل مشكلات انجام و راهكارهای لازم برای رفع این مشكلات اتخاذ شد.

وی افزود:  خیابان احمدی سخا یكی از خیابان­های ناحیه 4 در بخش جنوبی منطقه 11 است كه در بافت فرسوده قرار دارد و با توجه به تكمیل شبكه فاضلاب در این محدوده نیاز است كارهای تكمیلی عمرانی برای بهینه شدن وضعیت جمع آوری آب های سطحی انجام شود.

شنبه 24/9/1397 - 18:5
ایرانگردی

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 15، از  اجرای عملیات هرس زمستانه درختان منطقه همزمان با فصل سرما خبرداد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبر کریمی پور با اعلام مطلب فوق افزود: این عملیات در راستای ارتقای کیفی امور نگهداشت فضای سبز و اجرای استراتژی های کنترل تلفیقی عوامل خسارت زا و کاهش مصرف سموم شیمیایی به منظور دستیابی به الگوی پایدار در فضای سبز شهری از ابتدای آذر آغاز و تا نیمه اسفند ادامه دارد.

وی ادامه داد: بنا به وسعت نواحی حداقل 2 اکیپ هرس با تجهیزات لازم درختان معابر، خیابانها و بوستان ها را تمام وقت  به منظور جوان سازی کنترل حجم تاج و کنترل ارتفاع درختان هرس می کنند.

کریمی پور با بیان اینکه یکی از اقدامات مهم شهرداری در فصول پاییز و زمستان هرس درختان است، افزود: در این راستا درختان توت، نارون، بید و اکالیپتوس هرس زمستانه می شوند.

وی ادامه داد: مواردی که توسط شهروندان از طریق  سامانه 137 اعلام می شود در همان لحظه انجام می شود.

کریمی پور عملیات هرس درختان را مطابق تقویم باغبانی و از ضروریات تقویم باغبانی فضای سبز خواند و عنوان‌کرد: انجام عملیات هرس درختان، علاوه بر زیبایی بخشی به درخت از ازدیاد آفات و بیماری‌ها جلوگیری نموده و دیر زیستی درخت را افزایش خواهد داد

شنبه 24/9/1397 - 18:4
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته