• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 45
تعداد نظرات : 2
زمان آخرین مطلب : 1478روز قبل
فلسفه و عرفان

 

بسمه تعالی

 

 

 

جمله کوتاه من :

 

 

 

 

 

 

 

عباس (ع) فخر حسین (ع) شد که فانی ِ فی الله  گشت

 

 

 

 

 

 

نویسنده : سید محمد حسین شرافت مولا

 

 

 

 

 

 

شنبه 16/6/1398 - 21:51
ایرانگردی

 

رئیس و عضو کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، ضمن بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار پایتخت، از نزدیک در جریان اقدامات و خدمات سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران قرار گرفتند و با تاکید بر اینکه مدیریت شهری باید برای سلامت شهروندان هزینه کند، از عملکرد این سازمان در خدمت رسانی به شهروندان تقدیر کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ در این بازدید رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران، با تاکید بر اهمیت تغذیه سالم در تامین سلامت شهروندان، گفت: برای فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن تغذیه سالم، باید زمینه لازم جهت حمایت از تولید و مصرف محصولات ارگانیک فراهم شود.
زهرا صدر اعظم نوری با تاکید بر اهمیت و ضرورت جانمایی عادلانه بازارهای میوه و تره بار در مناطق مختلف شهر تهران، افزود: امکان دسترسی آسان و ارائه خدمات جانبی نظیر تأمین پارکینگ و تعبیه سرویس بهداشتی در توسعه بازارهای میوه و تره بار باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
وی از مجموعه شهرداری تهران به عنوان یک ظرفیت بزرگ نام برد و اظهار کرد: باید از این ظرفیت عظیم جهت ارائه خدمات هر چه بهتر و بیشتر به شهروندان استفاده شود و به عنوان نمونه، استفاده از صنایع جانبی مربوط به محصولات کشاورزی در میدان مرکزی میوه و تره بار می‌بایست مورد توجه جدی قرار گیرد.
در ادامه این بازدید، رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران نیز مخاطب یک میلیون نفری میادین و بازارهای میوه و تره بار را فرصت خوبی برای شهرداری تهران در جهت جلب رضایتمندی شهروندان دانست و گفت: آنچه که مهم‌تر از اختلاف 40 درصدی قیمت محصولات عرضه شده در میادین و بازارهای میوه و تره بار نسبت به سطح شهر است، نوع برخورد کارگران غرفه‌ها با مراجعه کنندگان است.
آرش حسینی میلانی با تاکید بر لزوم ارتقای استانداردهای رفتاری کارگران میادین و بازارهای میوه و تره بار، افزود: عملکرد سازمان مدیریت میادین در خدمت‌رسانی به شهروندان در وضعیت سخت اقتصادی کشور از اهمیت مضاعف برخوردار است و لذا ارائه گزارش عملکرد این سازمان در صحن شورای شهر، می‌تواند بخشی از خدمات گسترده این سازمان به شهروندان را به تصویر بکشد.
وی با اعلام اینکه حمایت از تولید و مصرف محصولات ارگانیک، از مسئولیت‌های اجتماعی سازمان مدیریت میادین به عنوان سازمانی خدماتی است، تصریح کرد: باید از فضای عمومی میادین میوه و تره بار، علاوه بر تبادلات اقتصادی برای تعاملات اجتماعی و فرهنگی نیز استفاده شود.
همچنین در این جلسه، معاون خدمات شهری شهرداری تهران با اعلام اینکه بازارهای میوه و تره بار با توجه به نیاز اهالی محلات جانمایی می‌شوند، گفت: پراکندگی این بازارها، نشان دهنده نیاز ساکنان هر محله است و طبق بررسی‌های به عمل آمده و نیازسنجی‌های صورت گرفته، 65 محله دیگر نیازمند راه‌اندازی بازار میوه و تره بار هستند که طراحی و اجرای آنها در دستور کار سازمان مدیریت میادین قرار دارد.
مجتبی یزدانی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به ارائه خدمات جانبی در میادین و بازارهای میوه و تره بار، افزود: نه تنها در ساخت بازارهای جدید به امکاناتی همچون احداث پارکینگ‌ها و ایجاد سرویس‌های بهداشتی توجه شده است، بلکه در نوسازی بازارهای موجود نیز این امر را در اولویت قرار داده‌ایم.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران نیز در ابتدای جلسه‌ای که بعد از بازدید از میدان مرکزی میوه و تره بار برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از خدمات این سازمان و نقش آن در کمک به اقتصاد خانواده‌های شهری گفت: پس از اعمال تحریم‌های ظالمانه اخیر و برخی محدودیت‌های اقتصادی ناشی از آن، تمام تلاش خود را برای حل مسائل و مشکلات شهروندان و کمک به دولت به کار گرفته‌ایم.
سید سعید راد در این گزارش با اعلام اینکه سازمان مدیریت میادین در بخش‌های احداث، بهسازی و نوسازی، ایمن سازی و مناسب سازی از برنامه‌های تکلیفی جلوتر است، خاطرنشان کرد: سال گذشته هر 26 روز یک بازار جدید میوه و تره بار راه‌اندازی شده است و در توسعه بازارها، محلات کم برخوردار را مورد توجه ویژه قرار داده‌ایم.
گفتنی است، در این جلسه موضوعاتی همچون فعال سازی کارگاه تولید نایلکس‌های پایه گیاهی، راه اندازی سردخانه در میدان مرکزی، تبدیل ضایعات میوه در میدان مرکزی به کود کمپوست، حمایت از تولید و مصرف محصولات ارگانیک و ارائه گزارش خدمات سازمان مدیریت میادین به مردم در صحن شورای شهر جهت معرفی اقدامات و خدمات این سازمان، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شنبه 16/6/1398 - 17:42
ایرانگردی

 

پایش هوشمند رفتارهای ترافیکی رانندگان در سطح منطقه 5 با نصب دوربین های نظارت تصویری و ثبت تخلف سرعت امکان پذیر شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه5، محمدباقر اسدی معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه، از افزایش دوربین‌های ثبت تخلف و نظارت تصویری با هدف کاهش تصادفات در سطح منطقه خبر داد.

وی گفت : با توجه به گزارش پلیس راهور این منطقه و استناد به گزارش سیستم ثبت پیام مرکز کنترل ترافیک ، نصب دوربین‌های مذکور ، موجب نظارت دقیق و کامل تر محورهای تحت پوشش ،کاهش تخلفات و تصادف و متعاقب آن روان سازی ترافیک محورهای مورد نظر شده است .

اسدی افزود : منطقه5 که در سال 1397 رتبه برتر را در کاهش تصادفات در بین مناطق22گانه شهرداری تهران کسب کرده ، به منظور کاهش هرچه بیشتر تصادفات، نسبت به نصب دوربین‌های ثبت تخلف سرعت و دوربین‌های نظارت تصویری، از طریق شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران اقدام کرده تا شهروندان از امنیت تردد مناسبی در معابر منطقه برخوردار باشند .

وی به آدرس نصب دوربین‌های ثبت تخلف درمنطقه اشاره کرد و گفت:

تقاطع خیابان عدل- میرزابابایی ، تقاطع اتوبان ستاری – مخبری از معابری است که مجهز به دوربین ثبت تخلف شده و در میدان آزادی(زیرگذر غربی)، تقاطع خیابان عدل- میرزابابایی و انتهای کوهسار، دوربین های نظارت تصویری در حال کار است.

شنبه 16/6/1398 - 17:37
ایرانگردی


محمدی با اعلام همکاری شهرداری و سازمان جهاد دانشگاهی تاکید کرد : استقرار پنجره واحد رفاه اجتماعی در شهرداری تهران ضرورت دارد .
به گزارش روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران، سید نجم‌الدین محمدی مدیرعامل این سازمان با اعلام خبرهمکاری مشترک شهرداری و جهاد دانشگاهی گفت : با توجه به اسناد بالادستی، سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌‌های اجتماعی طی همکاری مشترک با سازمان جهاد دانشگاهی واحد علامه طباطبایی با هدف استقرار پنجره واحد رفاه اجتماعی در شهرداری تهران در سال 1398 اقدام نموده است.
محمدی همچنین اعلام کرد : با توجه به عدم یکپارچگی در ارائه خدمات رفاه اجتماعی و ضرورت نگاشت نهادی و تعیین شاخص های ابعاد رفاه اجتماعی در شهرداری تهران و آسیب شناسی خدماتی که در این حوزه به شهروندان داده می شود، این سازمان در نظر دارد با همکاری جهاد دانشگاهی نسبت به جمع آوری این داده ها اقدام و در راستای رفع خلاء های موجود برنامه ریزی نماید.

شنبه 16/6/1398 - 17:36
ایرانگردی


در راستای ارتقاء کیفیت محیط زیست شهری فعالیت ها و پروژه های محیط زیستی منطقه 13 بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، در راستای ارتقاء کیفیت محیط زیست شهری، خدمات، فعالیت ها و پروژه های منطقه 13 شهرداری تهران از جمله نیروگاه ها و آبگرمکن های خورشیدی، سوله بازیافت، ایستگاه میانی زباله و فعالیت های فرهنگی آموزشی سرای محلات در زمینه محیط زیست مورد بررسی و نظارت محیط زیستی قرار گرفت.
در این بازدید، پروژه نگرش تغییر رفتار در خصوص تفکیک پسماند خشک در محله نیروی هوایی بعنوان یکی از اقدامات شاخص این منطقه بررسی شد.
قابل ذکر است تفکیک پسماند از مبدا علاوه بر کاهش هزینه های شهری نسبت به جمع آوری آن نقش مهمی در مسائل زیست محیطی خواهد داشت به طوریکه درآمد مازاد آن را می توان در ایجاد فضای سبز و تغییر مبلمان شهری هزینه نمود.
بر این اساس، تشکیل کارگروه های مردمی در خصوص تفکیک پسماند خشک از مبدا، برگزاری همایش های آموزشی جهت تفکیک صحیح پسماند، جمع آوری پسماند خشک و تحویل به اداره بازیافت و کسب درآمد از بازیافت و هزینه آن برای بهبود کیفیت خدمات به مردم از جمله اقداماتی است که توسط مدیریت محله نیروی هوایی با همکاری شهرداری ناحیه 2، اداره بازیافت منطقه و اداره محیط زیست از سال 1393 صورت گرفته و تاثیرات موثری در فرهنگسازی این امر به همراه داشته است.
لازم به ذکر است نظارت های میدانی و کارشناسی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار در سطح مناطق 22گانه همچنان ادامه دارد.

شنبه 16/6/1398 - 17:34
ایرانگردی

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران با تاکید بر ضرورت ساماندهی دیوارنگاری های سطح شهر تهران، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی و مطالعات انجام شده قرار است در یک بازه زمانی 5 ساله تمام دیوارنگاری‌های یادمانی شهر تهران را بازنگری کنیم.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان زیباسازی شهر تهران؛ سید مجتبی موسوی با اشاره به ورکشاپ 2 روزه ایده پردازی و طراحی دیوارنگاری یادمانی شهدا که در عمارت عین الدوله برگزار شد، گفت: سالهاست که در سازمان در خصوص بحث دیوارنگاری‌های یادمانی به خصوص موضوع شهدا و انقلاب اسلامی فعالیت‌هایی انجام می‌دهیم.

وی با بیان اینکه آثار بسیار زیادی در خصوص یادمان شهدا طراحی، خلق و اجرا شده است، افزود: حتی 2 دوره از دوسالانه دیوارنگاری شهری تهران را به دلیل اهمیت یادمان شهدا به این موضوع اختصاص داده‌ایم.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران در ادامه با تاکید بر اینکه ضرورت دارد تا دیوارنگاری‌های سطح شهر تهران را ساماندهی کنیم، تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی و مطالعات انجام شده قرار است در یک بازه زمانی 5 ساله تمام دیوارنگاری‌های یادمانی شهر تهران را بازنگری کنیم.

به گفته موسوی همه آثاری که نیازمند بازسازی و مرمت هستند را مجدد ترمیم خواهیم کرد. همچنین آنهایی که نیاز به طراحی و اجرای مجدد دارند را دوباره طراحی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه باید در بسیاری از نقاط شهر آثار جدیدی به مجموعه دیوارنگاری های شهر اضافه کنیم، عنوان کرد: نیاز به ارائه الگوهای جدید در زمینه طراحی نقاشی دیواری شهدا داریم. به دلیل ضرورت این موضوع در شورای هنری به صورت مفصل در خصوص آن بحث‌هایی انجام شده است.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: در نهایت با بحث و گفتگوهای صورت گرفته، برگزاری یک دوره ورکشاپ ایده پردازی و طراحی دیوارنگاری یادمانی شهدا از سوی شورای هنری پیشنهاد شد.

موسوی اضافه کرد: پس از این پیشنهاد قرار شد ما با هنرمندان به گفتگو بنشینیم و سیاست‌ها و رویکردهای جدیدی مشخص کنیم تا در سایه توصیه‌ها و نظارت شورای هنری بتوانیم فاکتور خلاقیت را در زمینه طراحی اینگونه آثار ارتقا و افزایش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه به دنبال استفاده از ظرفیت هنرمندان برای خلق و ارتقاء کیفیت آثار بودیم، گفت: می‌خواهیم تجربه‌ای که از این ورکشاپ به دست آمده را با دیگر هنرمندان در این حوزه هم در میان بگذاریم. در آینده ورکشاپ‌های دیگری نیز در خصوص مباحث مختلف برگزار می‌شود و هنرمندان رشته‌های گوناگون می‌توانند در آنها شرکت کنند.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران تاکید کرد: با مشاهده آثار هنرمندان به نظر می‌رسد که تا حد قابل توجهی به هدفی که از برگزاری این ورکشاپ داشتیم، رسیده‌ایم.

شنبه 16/6/1398 - 17:32
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران از آغاز ساخت 3500 واحد مسکن امید در زمین های شهرداری از فروردین 99 خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، اواخر سال‌96 بود که خبرهایی درباره طرح دولت برای خانه‌دار‌شدن شهروندان منتشر شد و مسکن امید نام گرفت. از آن زمان تا کنون به غیر از یک دوره در دهه فجر 96 و در زمان شهرداری نجفی، ساخت مسکن امید شهر تهران را همزمان با 7 کلانشهر کلنگ زد، اقدامات قابل توجهی صورت نگرفت تا اینکه سرانجام دولت اواخر فروردین امسال نخستین طرح مسکن امید شهر تهران را در قالب ۳۲۴ واحد مسکونی و ۶۳ واحد تجاری در مجاورت بافت فرسوده منطقه ۱۸ شهر تهران و با عنوان پروژه بهاران شرقی به بهره برداری رساند.البته انتظار می رفت حالا که دولت طرح جایگزینی را برای نوسازی بافت فرسوده آورده ، با مشارکت شهرداری تسهیلات خوبی را هم برای اجرای آن درنظر بگیرد. این در حالی است که با توجه به سخنان برخی مدیران شهری ، دست کم بخشی از وعده های دولت تاکنون رنگ عمل به خود نگرفته؛ با این حال مدیریت شهری تهران به تازگی از آغاز طرحی خبر می دهد که ساخت 3500 واحد مسکن امید را در زمین‌های شهرداری تا فروردین 99 عملیاتی می‌کند؛ طرحی که اجرای پروژه های محرک بازآفرینی شهری و نوسازی بافت فرسوده را در سراسر کشور و تهران نشانه رفته و قرار است معضل چندین ساله بافت‌های فرسوده را با همکاری دولت و شهرداری و مشارکت انبوه‌سازان برطرف کند. به ویژه این که همسو شدن دولت و شهرداری بیش از هر زمان دیگر، زمینه بازآفرینی بافت های ناکارآمد و فرسوده پایتخت را فراهم خواهد کرد؛ موضوعی که تا کنون آنطور که لازم است محقق نشده و شهرداری در انتظار عمل دولت به وعده هایش درزمینه طرحی است که خود آن را ارائه و تدوین کرده است.


اختصاص 14 قطعه زمین از سوی شهرداری

کاوه حاجی‌علی‌اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران در این‌باره به همشهری گفت: «شهرداری تهران حدود 76 قطعه زمین را شناسایی کرده که عمدتا متعلق به آموزش و پرورش، بنیاد، وزارت نیرو و... بود. از بین این زمین‌ها در نهایت 14قطعه زمین را شناسایی و معرفی کردیم. به‌خاطر اینکه همه این 76 قطعه به لحاظ پهنه‌بندی، کاربری و نوعیت، قابلیت نقد‌شوندگی نداشتند، 14 قطعه زمینی که از این‌ قابلیت برخوردار بوده‌ و اولویت اول ما به شمار می‌آیند، انتخاب شدند تا طرح مسکن امید در این زمین‌ها ساخته شود. در گام بعد، سازندگان و توسعه‌گران این اراضی شناسایی و قراردادهای مشارکتشان منعقد شد. به‌طور کلی، در زمینه اجرای مسکن امید، ظرفیتی حدود 3500 واحد مسکونی به قرارداد مشارکت رسیده و حجم سرمایه‌گذاری آنها دست‌کم هزار میلیارد تومان خواهد بود. البته سازندگان بعد از انعقاد قرارداد مشارکت، در حال اخذ مجوزها از کمیسیون ماده ‌7، کمیسیون ماده‌‌5 و گرفتن پروانه و مواردی از این‌دست هستند. به هر حال، تلاش می‌کنیم تا پایان سال همه این واحد‌ها را وارد چرخه ساخت‌وساز کنیم.» او همچنین افزود: «به‌رغم اینکه دولت هنوز زمینی را تخصیص نداده، اما شهرداری در این زمینه پیشگام بوده و زمین‌هایی را در این زمینه اختصاص داده است. خوشبختانه از ابتدای سال، دولت هم امکان اعطای تسهیلات با سود 9 درصد به سازندگان را فراهم کرده و به یکی از مطالبات مردم در 5سال گذشته پاسخ داده است. البته در این حوزه انتظار می‌رفت بحث تخفیف و تقسیط انشعابات هم اتفاق بیفتد که تا امروز منابع مالی آن فراهم نشده است. به هر حال امیدواریم این تسهیلات هم برای ساکنان مناطق مورد نظر محقق شود تا این طرح را‌ به‌خوبی پیش ببریم.»


اسکان شهروندان ساکن بافت در مسکن‌های امید

کیوان خلیجی، معاون هماهنگی و امور مناطق سازمان نوسازی شهر تهران سال ‌97 هم در تشریح آیین‌نامه مسکن امید، گفت: آیین‌نامه اجرایی برای حمایت از مشارکت‌کنندگان در این طرح نوشته شده و کار به اجرا رسیده است. ایده اولیه این بود که زمین داخل این بافت‌های دولتی بارگذاری شود و بعد جابه‌جایی صورت بگیرد؛ یعنی شهروندان ساکن ساختمان‌هایی که داخل بافت فرسوده هستند، در این خانه‌ها مستقر شوند و ‌بعد بافت فرسوده را نوسازی کنند . اما به هر حال ممکن است این طرح مورد اقبال ساکنان بافت فرسوده قرار نگیرد و آنها راغب به جا‌به‌جایی نباشند؛ به همین دلیل این ایده در خلال طرح تلطیف و قرار شد آنهایی هم که ملکشان در معبر یا طرح قرار دارد و اجازه خرید، فروش یا ساخت و تعمیرات ندارد، بیایند و ملک‌شان را با این خانه‌ها جابه‌جا کنند؛ آن هم با سازوکار تشویقی.
 

او با اشاره به افتتاح نخستین طرح مسکن امید تهران شامل 324 واحد مسکونی و 63 واحد تجاری در 9 بلوک در مجاورت بافت فرسوده منطقه 18 تهران، گفت: ما از این مجموعه برای جابه‌جایی پلاک‌هایی در محور زینبیه در منطقه ‌18 و طالقانی در منطقه ‌19 استفاده می‌کنیم و با جابه‌جایی برخی واحدها توانستیم به توسعه معابر و فضای سبز در این منطقه کمک کنیم. تا امروز برای 3500 واحد مسکونی قرارداد بسته‌ایم و شرکت‌های مختلف هم برای سرمایه‌گذاری پای کار آمده‌اند.

سهم 10 هزار واحدی تهران از مسکن امید

کاوه حاجی‌علی‌اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران: پروژه مسکن امید که از سوی دولت و برای سال‌های ‌98 و 99 مطرح شده، ساخت 100 هزار واحد را در‌بر‌می‌گیرد که سهم تهران از این تعداد، 10 هزار واحد است. طبق پیش‌بینی‌ها قرار شده که 8 هزار واحد آن به‌صورت خودمالکی و 2 هزار واحد دیگر از طریق ساخت در اراضی متعلق به دولت محقق شود.

البته شرایط ما در تهران با این پیش‌بینی کمی متفاوت است. در روش خودمالکی فقط در سال ‌98 قرار است تعداد 15 هزار واحد در بافت‌های فرسوده تهران از طریق مالکان، ساکنان و سرمایه‌گذاران پروانه ساخت بگیرند و وارد مرحله ساخت شوند. اما درخصوص اراضی متعلق به دولت متأسفانه تاکنون برای اجرای این طرح در شهر تهران، دولت هیچ زمینی را برای این ‌منظور اختصاص نداده است. البته حدود یک ‌ماه پیش دستوری را از رئیس‌جمهوری گرفتیم که دولت 14 قطعه زمین را برای این منظور اختصاص دهد که هم‌اکنون، این موضوع در وزارت راه و شهرسازی و وزارت اقتصاد در حال بررسی است‌ و امیدواریم دولت هم در اجرای طرحی که خودش آن را ارائه کرده، بیشتر مشارکت کند.»

شنبه 16/6/1398 - 17:28
ایرانگردی

 

با تأکید شهردار منطقه ۱۳ فرآیند احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری محلات ناحیه یک در دستور کار مدیران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳، مرتضی رحمان زاده در جلسه شورای مدیران با اشاره به بازدیدهای میدانی انجام شده مدیر کل دفتر شهردار تهران از منطقه ۱۳ گفت: املاکی که ضرورت دارد به قید فوریت تملک شود، شناسایی و اقدامات بعدی جهت نوسازی بافت های فرسوده در این ناحیه به عنوان اولویت نخست در دستور کار قرار گیرد.

وی همچنین در این جلسه ضمن تقدیر از همکاران خود در اجرای طرح جمع آوری بساط گران خیابان پیروزی، بر رفع سد معبر وانت ها در معابر تأکید کرد و افزود: نقاط دارای سد معبر وانتی در سطح نواحی شناسایی و با هماهنگی پلیس راهور این نقاط نیز ساماندهی شوند.

مرتضی رحمان زاده در عین حال خواستار حضور و بازدید مستمر شهرداران نواحی ۴ گانه از سطح محلات شد و تصریح کرد: شهرداران نواحی مسئول اصلی شناسائی مشكلات و معضلات ناحیه خود هستند و اقدامات مثبت نواحی موجبات رضایتمندی شهروندان را فراهم می کند.

توجه به موضوع نگهداشت شهر، شناسایی فضاهای شهری برای افزایش سرانه های فضای سبز، انجام پروژه های رنگ در شهر با بهره گیری از ظرفیت دانش آموزان، تعامل با شهرداری مناطق و تبادل تجربیات برای پیشبرد بهتر خدمت رسانی به شهروندان و هماهنگی لازم برای اسکان نیروهای خدمات شهری برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز خسروی و... از جمله مهمترین بخش های سخنان شهردار منطقه ۱۳در این جلسه بود.

شنبه 16/6/1398 - 17:26
ایرانگردی



نایب رئیس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از خدمات ویژه مترو به دانش آموزان و دانشجویان همزمان با بازگشایی مدارس خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه فرنوش نوبخت گفت: دانشجویان و دانش آموزان می توانند روز دوشنبه یكم مهرماه ۹۸ در خطوط یک، دو، سه، چهار، پنج، شش و هفت از خدمات رایگان مترو استفاده کنند.
وی تصریح كرد: از دیگر تسهیلات شركت بهره برداری متروی تهران و حومه همزمان با بازگشایی مدارس ارائه کارت بلیت الکترونیک تخفیف دار ویژه دانش آموزان و دانشجویان است.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه با اشاره به اینكه دانش آموزان و دانشجویان می توانند با ورود به سامانه.eticket.tehran.ir برای ثبت نام كارت بلیت های دانش آموزی  و دانشجویی اقدام و  از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند شوند. 
وی هدف از اعطای کارت بلیت های الکترونیکی تخفیف دار به دانش‌آموزان و دانشجویان را ترغیب افراد به استفاده بیشتر از حمل و نقل عمومی بیان كرد.

شنبه 16/6/1398 - 16:39
ایرانگردی

 

در جلسه هماهنگی طرح "استقبال از مهر" که با حضور شهردار منطقه9، مدیران شهری، روسای ادارات و پلیس راهور برگزار شد؛ پیرامون موضوعات ترافیکی، خدمات شهری، عمرانی تبادل نظر شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه با اشاره به طرح "استقبال از مهر"، اجرای آن را در سطح مناطق شهری برای هماهنگی سازمان های ذیربط مناسب دانست و گفت: برگزاری جلسات طرح "استقبال از مهر" فرصت مناسبی برای هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص برگزاری مراسم مربوط به بازگشایی مدارس در آغازین روز ماه مهر است که منجر به ارائه خدمات بهینه به دانش آموزان و خانواده های آنها می شود.
وی با اشاره به انجام اقدامات مد نظر توسط مجموعه شهری در حوزه های ترافیکی، عمرانی و خدمات شهری افزود: ایمن سازی معابر، استفاده از تابلوهای ترافیکی مرتبط در حریم مدارس، خط کشی محوری، لکه گیری آسفالت معابر منتهی به مدارس، زیباسازی محیط پیرامونی مدارس و کاشت نهال در معابر و محوطه مراکز آموزشی از جمله اقدامات ترافیکی، عمرانی و خدمات شهری در سطح منطقه است.
شهردار منطقه9 با تاکید بر انجام اموری که در فصل بازگشایی مدارس سبب کاهش ترافیک در سطح منطقه می شود اشاره و اظهار کرد: هماهنگی لازم به منظور انتقال سرویس مدارس به فضای آموزشی مربوطه سبب کاهش ترافیک در زمان خروج دانش آموزان از مدرسه می شود، همچنین همکاری مدارس در راستای ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و استفاده از آن و انتقال مباحث آموزشی ترافیکی با همکاری آموزش و پرورش از طریق شهرک آموزش ترافیک منطقه سبب مدیریت ترافیک در آغازین روزهای فصل شروع مدارس در مهر ماه می شود.

شنبه 16/6/1398 - 16:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته