• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 319
تعداد نظرات : 59
زمان آخرین مطلب : 5429روز قبل
سينمای ایران و جهان
اكران جهانی
 
دوستان احمد که پس از سال‌ها زندگی در آلمان به ایران بازگشته، به صورت پنهانی در تلاش هستند تا همسری را ...
 
با پشت سر گذاشتن تقریبا یك ماه از اكران «درباره الی...» ساخته تحسین شده اصغر فرهادی در جشنواره‌های جهانی، این فیلم که در رقابت با سه فیلم عامه‌پسند و کمدی به فروش 600 میلیون تومان دست یافته است.

هر چند طبق تحلیل‌ها و بررسی‌ها و آنچه در مطبوعات منعكس شده است، این فیلم می‌توانست بیش از این فروش داشته باشد. با تمام اینها اقبال جهانی به این فیلم ادامه دارد و آنطور كه ایسنا خبر داده اكران جهانی آن از كشور فرانسه از نهم سپتامبر (18 شهریور) توسط كمپانی «ممنتو فیلمز» momento ) films ( آغاز می‌شود.
روز چهارشنبه گذشته (اول ژوئیه) اولین پخش فیلم «درباره الی» برای مطبوعات، روزنامه‌نگاران و منتقدین در سینما «لینكولن» پاریس انجام شد كه بسیار مورد توجه منتقدین و روزنامه‌نگاران حاضر در مراسم قرار گرفت.

همچنین از تاریخ هشتم ژوئیه تا 31 اگوست، 7 نمایش برای مطبوعات و روزنامه‌نگاران و منتقدین قبل از شروع اكران عمومی در فرانسه برنامه‌ریزی شده است.

براساس اعلام كمپانی «ممنتو فیلمز» كه حق پخش و توزیع «درباره الی» در فرانسه را برعهده دارد، اكران عمومی این فیلم از روز نهم سپتامبر ـ 18 شهریور ماه ـ با حداقل 30 سینما آغاز می‌شود. «درباره الی» پیش از این در بخش رقابتی دو جشنواره بین‌المللی شركت كرد و از هر دو جایز گرفت.

«درباره الی» سال گذشته خرس نقره‌ای بهترین كارگردانی را در برلین گرفت و رابرت دنیرو در جشنواره «ترابیكا» جایزه بهترین فیلم بلند را به اصغر فرهادی برای «درباره الی» داد. چندی قبل نیز مایكل مور كارگردان مطرح آمریكایی، درخواست نمایش این فیلم را در جشنواره‌اش اعلام كرد و قرار است این فیلم برای نمایش در این جشنواره فرستاده شود.

همچنین این فیلم در جشنواره‌های «سیاتل»، «ترانسیلوانیا» رومانی و «سیدنی» استرالیا و.... به نمایش درآمده است.

دیتر کسلیک مدیر جشنواره برلین این فیلم را نشانه‌ای از آغاز موجی نو در سینمای ایران دانست. خبرگزاری فرانسه از این فیلم به عنوان «درامی ایرانی که قلب‌ها را شکست»، یاد کرده‌است. دیوید بوردول، از بزرگ‌ترین منتقدان و نظریه‌پردازان سینمای جهان به تازگی فیلم را دیده و آن را یک شاهکار و بهترین فیلم سال جهان تا به حال می‌خواند.

در فیلم «درباره الی...» بازیگرانی چون گلشیفته فراهانی، ترانه علیدوستی، شهاب حسینی و مریلا زارعی ایفای نقش داشته‌اند.

داستان فیلم روایتگر زندگی چند خانواده‌ است که برای گذراندن تعطیلات به شمال کشور سفر کرده‌اند. دوستان احمد (شهاب حسینی) که پس از سال‌ها زندگی در آلمان به ایران بازگشته، به صورت پنهانی در تلاش هستند تا همسری را برای او بیابند. به همین خاطر، یک معلم مهدکودک به نام «الی» (ترانه علیدوستی) با دعوت سپیده (گلشیفته فراهانی)، به همراه دیگران به این سفر آمده‌است. اما پس از ناپدید شدن الی در ساحل دریا، ماجرا به یک تراژدی تبدیل می‌شود و هرکس در مورد این مساله به قضاوت پرداخته و دیگری را مقصر می‌داند. تا آنجا که جمع به خاطر منافع خود، تصویری منفی از الی ارائه می‌دهند.

 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:25
سينمای ایران و جهان
فروش «درباره الی» 630 میلیون در تهران
 
فروش «درباره الی» بعد از نزدیك به یك ماه نمایش به 630 میلیون تومان رسید...
 
 علی سرتیپی پخش‌كننده این فیلم در گفتگو با ایسنا با اعلام این مطلب گفت: متاسفانه همه چیز در اكران این فیلم تاثیرگذار بوده و این روزها هم گرفتار آلودگی هوا شده‌ایم اما اكران فیلم در 25 سینما ادامه دارد.
در فیلم «درباره الی...» بازیگرانی چون«گلشیفته فراهانی»، «ترانه علیدوستی»، «شهاب حسینی» و «مریلا زارعی» ایفای نقش داشته‌اند و در خلاصه داستان آن آمده است «سه روز تعطیلی در پیش‌روست و چند خانواده برای تفریح راهی شمال‌اند، اما شلوغی‌های شمال باعث می‌شود محل مناسبی برای اسكان پیدا نكنند و...»
 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:23
خواستگاری و نامزدی
تاس کباب
 
تاس كباب یكی از خوراك‌های خوشمزه گوشتی قدیمی است كه آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می‌كنند.
 
تاس كباب یكی از خوراك‌های خوشمزه گوشتی قدیمی است كه آن را همراه مواد و سبزیجات مختلفی درست می‌كنند.
خانم‌های كدبانوی خانه نیز طی این سال‌ها بنا به سلیقه خود سبزیجات دیگری را به آن اضافه كرده‌اند كه در میان آنها به، این غذا را به یك غذای پاییزی تبدیل كرده و باعث خوش طعم شدن آن شده است. بنابراین با توجه به اینكه به از جمله میوه‌هایی است كه مدت زمان طولانی‌ای در بازار یافت نمی‌شود، از فرصت كوتاه باقی مانده استفاده كرده و خاطرات گذشته را با پختن این خوراك لذیذ زنده كنید.

 مواد لازم برای 4 تا 5 نفر:

ـ گوشت گوسفندی بدون استخوان، نیم كیلو
ـ پیاز، 5 عدد متوسط
ـ هویج، 5 عدد متوسط
ـ سیب‌زمینی، 2 عدد بزرگ
ـ به، 2 عدد متوسط
ـ بادمجان،2 عدد بزرگ
ـ آلو،300 گرم
ـ  گوجه‌فرنگی، یك قاشق سوپ‌خوری
ـ زردچوبه، یك قاشق چای‌خوری
ـ دارچین، یك قاشق سوپ‌خوری سرخالی
ـ روغن، 3 تا 4 قاشق سوپ‌خوری
ـ نمك و فلفل، به مقدار لازم

 طرز تهیه:

1 ـ ابتدا گوشت را پاك كرده و به صورت ورقه‌های باریك 4×2سانتی‌‌متری ببرید. پیازها را پوست‌كنده و حلقه‌حلقه كنید. این كار را در مورد هویج‌ها به صورت برش‌های اریب انجام دهید. به را نیز پس از پوست كندن به شكل هلالی ببرید. بادمجان‌ها را هم پوست كنده و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حالا آلوها را نیز شسته و در ظرفی حاوی آب خیس كنید.
2 ـ قابلمه‌ای آماده كرده و كمی روغن در آن بریزید. سپس حلقه‌های پیاز را در 2 ردیف، كف ظرف بچینید. حالا ورقه‌های گوشت را روی پیازها قرار دهید.پس از آن مقداری آلوی خیس‌شده، چند ورق هویج، به و سپس بادمجان را به ترتیب روی هم بچینید. این كار را از ابتدا دوباره با همین مواد تكرار كنید تا مواد تمام شود. حالا حدود یك تا 2 لیوان آب در قابلمه بریزید و با در بسته روی شعله ملایم اجاق گاز بگذارید تا مواد كم‌كم بپزند.
نكته: حین چیدن لایه‌های مختلف سبزیجات،‌ مقداری نمك، فلفل، دارچین و زردچوبه نیز روی مواد بپاشید.
3 ـ از طرفی دیگر، سیب‌زمینی‌ها را پوست كنده و حلقه حلقه ببرید. سپس حلقه‌ها را با چاقو نصف كنید.هنگامی كه پخت مواد به‌خصوص گوشت داخل آن به مرحله پایانی نزدیك شد، نوبت به اضافه كردن سیب‌زمینی‌ها و رب گوجه‌فرنگی می‌رسد؛ حلقه‌های سیب‌زمینی را روی مواد بچینید و رب گوجه‌فرنگی را در آب موجود در خوراك حل كنید و بگذارید پخت خوراك تكمیل شود.

نكته 1: اگر سیب‌زمینی را در مرحله اول اضافه كنید تا پایان پخت غذا، سیب‌زمینی‌ها له می‌شوند.
نكته 2: این غذا به خاطر وجود آلو و به، طعم و مزه شیرینی دارد؛ بنابراین اگر به خوردن خوراكی ترش و شیرین تمایل دارید، می‌توانید همزمان با اضافه كردن نمك، فلفل و ادویه كمی هم گرد لیمو عمانی یا گرد غوره در آن بریزید.
 منبع:ircook
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:23
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
سنت کاریکاتور اروپای پیش از نازیسم
 
براستی چرا آثار سائول استاینبرگ آن قدر قابل اهمیت‌اند که برای واشکافی و بررسی کاریکاتور ایران، به چنین قیاسی با آن دست زده‌ام؟...
 
 بهانه صدوسیزدهمین سالروز انتشار نشریه سمپلی سی سی موس

 پیشتر، در مقاله‌ای با عنوان از روزنامه تا سینة دیوار1، در بررسی زمینه پیدایش کاریکاتورهای نمایشگاهی در ایران، اشاره کردم، «در زمانی که سائول استاینبرگ، با تحول در کاریکاتور و با درک‌وبرداشت از عنصر بصری خط، این هنر را به مفهومی معاصرتر نزدیک کرده بود، در ایران هنوز نشریه‌ای به نام چلنگر منتشر نمی‌شد!»

چلنگر، که کاریکاتوریست‌هایی نظیر بیوک احمری و غلامعلی لطیفی با آن همکاری داشتند، در زمستان 1329، منتشر شد. به گفته غلامعلی لطیفی، که اولین اثرش در 20 شهریور 1331، در چلنگر منتشر شد، این نشریه «روزنامه نوظهوری بود که در شکل و محتوا با معیارهای رایج روز، به کلی تفاوت داشت و، علاوه بر پیروی کامل از سیاست‌های حزب توده، زبان و نگرش متفاوت و بخصوص کاریکاتورهای محکمی داشت.» در آن زمان- همان طور که در نشریه چلنگر به آن اشاره شده- در برخی از موارد، کاریکاتوریست‌ها از روی آثار هنرمندان خارجی کپی می‌کردند و آنها را با امضای خود به چاپ می‌رساندند.2 بنابراین، قاطعانه باید گفت: چلنگر بر رشد کاریکاتور فکاهی ایران تأثیر به سزایی داشته است. اما نمی‌توان این حقیقت را نادیده گرفت که: ورود کاریکاتور معاصر، از جنس آنچه در اروپا در حال پوست‌اندازی و بلوغ بود، نزدیک به دو دهه، پس از انتشار اولین شماره چلنگر، به درازا کشید.

براستی چرا آثار سائول استاینبرگ آن قدر قابل اهمیت‌اند که برای واشکافی و بررسی کاریکاتور ایران، به چنین قیاسی با آن دست زده‌ام؟

استاینبرگ، 1914، در رومانی به دنیا آمد و پس از گذراندن رشته روان‌شناسی در دانشگاه بخارست (1932)، به ایتالیا رفت و در آنجا از رشته معماری فارغ‌التحصیل شد. نُه سال بعد به امریکا رفت و از 1941 به این طرف به طراحان مجله نیویورکر پیوست. از این تاریخ به بعد است که به شهرت فراگیر دست می‌یابد. در واقع، تأثیری که آثارش بر کاریکاتور جهان می‌گذارد، آن قدر است که وی را گشاینده فصل جدیدی در کاریکاتور می‌نامند.

استاینبرگ، از اولین هنرمندان کاریکاتوریستی است که راهش را از کاریکاتورهای متداول نشریات انتقادی و سیاسی سوا کرد و، با توجه به عنصر خط و با به تصویر کشیدن مفاهیمی بر اساس عناصر بصری، کاریکاتورهایی خلق نمود که در نوع خود منحصر به فرد بودند. در مجموعه آثار او کاریکاتورهای فراوانی وجود دارد که در آنها یک لکه‌رنگ، خط صاف یا منحنی، نقش اول داستان را بر عهده دارند یا موضوع، با توجه به عناصر بصری و مفاهیم بصری مرتبط، با آن خلق شده‌اند.

 اما، برای توجیه کوشش‌های استاینبرگ، می‌بایست نگاهی هم به سنت کاریکاتور اروپا در سال‌های بین دو جنگ بیندازیم. برای این کار مناسب‌ترین گزینه نشریه سمپلی‌سی‌سی‌موس3 است. صدوسیزده سال پیش (فروردین 1275/ آوریل 1896)، اولین شمارة نشریه‌ سمپلی‌سی‌سی‌موس در آلمان منتشر شد. آلبرت لانگن- سردبیر نشریه سمپلی‌سی‌سی‌موس و مدیر انتشارات لانگن- کسی بود که شناخت عمیقی از ادبیات کهن آلمان داشت. لانگن، تصویر سگ قرمزی را از نژاد بولداگ به عنوان نماد نشریه برگزید (تصویر سگ غُرنده‌ای که زنجیرش را پاره کرده و به بیننده، با حالتی تهدیدآمیز، خیره مانده است).

توماس تئودور هاینه، طراح این نماد، از اولین کاریکاتوریست‌هایی بود که به نشریه سمپلی‌سی‌سی‌موس پیوست. از هنرمندان دیگر می‌توان به ادوارد تونی، اولاف گولبرانسون، برونو پائول، رودلف ویلکه، فردیناند فُن رایزینک، ویلهلم شولتز، کارل آرنولد، جورج گروس، مارسل فریشمان، ... اشاره کرد.

سمپلی‌سی‌سی‌موس، نشریه‌ای قدرتمند و مؤثر بود که نویسندگان مطرحی با آن همکاری می‌کردند؛ از جمله: آناتول فرانس، اوگوست استریندبرگ، توماس مان، هاینریش مان، راینر ماریا ریلکه و هرمان هسه. 

در بین آثار هنرمندان این نشریه، که همگی دانش‌آموختگان مدارس هنری بودند، می‌توان تأثیر گراورسازی آلمان، طرح‌های کنده‌کاری و کار روی چوب را دید. همچنین تأثیر هنرمندانی نظیر هانری تولوز لوترک، چاپگر و نقاش وقایع ناب اجتماعی (1864- 1901)، آدولف منتسل، نقاش واقع‌گرا (1815- 1905)، فلیکس والوتون، چاپگر، نقاش و عضو گروه نبی‌ها (1868- 1925) و ماکس کلینگر، چاپگر، نقاش و مجسمه‌ساز موضوعات خیالی و تاریخی (1857- 1920) را می‌توان یافت.

ظهور سبک‌های هنری مانند اکسپرسیونیسم، که با زمان انتشار نشریه مصادف بوده است، بر کار هنرمندان این نشریه تأثیر گذاشته است. «کارهای تصویرگری در سمپلی‌‌سی‌سی‌موس، قبل از این که، به طور کامل، به کاریکاتور نزدیک شود، کارهای پرقدرت در طراحی و گرافیک با شیوه برداشتی ناتورالیستی است. تونالیته رنگ، ارزش هاشورها، سایه‌روشن‌ها، استفاده از رنگ‌های خاکستری، رنگ زرد سوخته مایل به قهوه‌ای و خط‌‌های قوی در حاشیه دور طراحی‌ها از ویژگی‌های این آثار است. در سمپلی‌سی‌سی‌موس می‌توان کاربرد سیاه‌قلم بر روی زینک را دید. نمونه‌هایی از این طرح‌ها، با کنتراست بسیار قویِ بین رنگ‌ها، به حالت پوستر درآمده است.»4

با دیدن آثار هنرمندان این نشریه، بیش از آنچه شاهد طنز و اغراق در فیگورها باشیم، با آثاری روبه‌رو می‌شویم که بی‌شباهت به یک نقاشی تام‌و‌تمام نیست. آثاری که ترکیب‌بندی نقاشانه، طراحی فیگوراتیو و رئالیستی و خطوط محکم و قوی‌شان، سوژه‌های تلخ و گزنده این آثار را باورپذیر کرده‌اند.

در زمان انتشار این نشریه، هنرمندان و نویسندگان سمپلی‌سی‌سی‌موس شاهد وقوع جنگ جهانی اول بودند. جنگی که از سوی کشور خودی (آلمان) به راه افتاد. تا 1933، که آخرین شماره این نشریه منتشر شد، وقایع بسیاری اتفاق افتاد که می‌توان آنها را در کاریکاتورهای این نشریه به تماشا نشست. 1933، سال ظهور نازیسم و به قدرت رسیدن هیتلر است. هرچند هنرمندان این نشریه نسبت به ظهور نازیسم هشدار داده بودند، اما، این هشدارها هم نتوانست مردم جهان را از جنگی مهیب، که هفت سال بعد اتفاق افتاد، در امان بدارد. این نشریه را باید سندی قابل اعتنا از چهار دهة پرهراس از زندگی مردم قرن بیستم دانست. ثبت وقایعی نظیر مقدمات جنگ جهانی اول، تبعات ناشی از جنگ و بحران‌های متعدد، تشکیل جمهوری وایمار و مقدمات ظهور فاشیسم اسنادی هستند که تاریخ جهان را با تمامی حماقت‌ها، آرزوها، سراب‌ها و امیدهایش به ما می‌نمایاند.

اگر از تفاوت طراحی، دغدغه‌‌های تکنیکی و تنوع تجارب تجسمی بین کاریکاتورهای سمپلی‌سی‌سی‌موس و استاینبرگ صرفنظر کنیم، مهم‌ترین تفاوت را باید در توجه به انسان دانست؛ به این معنا که: اگر کاریکاتور سنتی در پی هجو و به تصویر کشیدن ناکامی‌هایی مثل جنگ، اقتصاد، فاشیسم، بیکاری و گرسنگی بود تا بر اذهان عمومی و عاطفة جمعی تأثیر بگذارد، در عوض، استاینبرگ با ریشخندی فلسفی به خود انسان، حماقت‌ها، آرزوها، افکار، توهمات و سرگشتگی‌ او را به تصویر ‌کشید؛ کاری که تا پیش از او متداول نبود.

آثار استاینبرگ را به دفعات دیده‌ایم. کاریکاتورهایی که، بیش از هر چیز، به مبانی زیبایی‌شناسی مکاتب هنری قرن نوزدهم و آغاز قرن بیستم، پای‌بند بودند. 

پی‌نوشت
1- تندیس، شمارة 116، 25 دی 1386، صص 14 و 15.
2- برای کسب اطلاعات بیشتر رجوع کنید به: سالنامه گل‌آقا، سال چهارم، 1373، و معرفی یک نشریه طنز: چلنگر، مراد محبی، صص 50 – 81.
3. Simplicissimus.
4- کاتالوگ نمایشگاه سمپلی‌سی‌سی‌موس در تهران، 1 تا 10 دی 1379. ناشر: مؤسسه گل‌آقا. 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:22
دعا و زیارت
مزار زینب (س) کجاست؟
 
انقلاب ها راه آرامش پیش می گیرد، قیامها خاموش می شود ، حماسه ها فراموش می شود و ... اما ...
 
انقلاب ها راه آرامش پیش می گیرد، قیامها خاموش می شود ، حماسه ها فراموش می شود و ... اما عاشورا روز به روز با صلابت تر و حماسی تر و انقلابی تر رخ می نماید و تجدید عهد با آن پرشور تر برگزار می شود چرا؟!
عاشورا قیامی است که با فطرت آدمی سرو کار دارد و اصل توحید در جهان بینی آن حضوری ژرف و شگرف دارد. آدمیان نیازهای فطری خود را در عاشورا در جریان می یابند و کمال و تعالی معنوی خود را در دل بستن به عاشورا و پیمودن راه سرخ شهیدان آن تعریف می کنند. بر این بنیاد شخصیت های عاشورایی حضوری پر رنگ در دلها دارند و هیچ گاه نمی میرند. از آن جمله : زینب(س).
زینب که پیامبرش به این نام ، نام نهاده است در خانه فاطمه (س) و علی (ع) نقش آفرین بوده و در کنار امام مجتبی (ع) نیز به مبارزه پرداخته است. با این همه حضور زینب(س) در عاشورا حضوری دیگر گونه است؛ حضوری که آن چنان ژرف و پرشور است که هر گاه نام عاشورا بر زبان می آید نام او هم در آیینه ذهن با تصویر از حماسه و صلابت و صبر رخ می نماید.
زندگانی زینب در سال 60 و61 هجری سراسر مبارزه است . از مدینه به مکه ، از مکه به کربلا، از کربلا به کوفه ، از کوفه به شام و از شام به مدینه ، زینب (س) با گفتار و رفتار خود حماسه آفریده است.
او حتی در مدینه نیز آرام نگرفت. صاحب«اخبار الزینبات» نقل می کند که مصعب بن عبدالله گفت:« زینب، دختر علی (ع) ، در دوران حضورش در مدینه مردم را به قیام برای گرفتن انتقام خون حسین (ع) وادار می کرد. چون عبدالله بن زبیر در مکه قیام کرد، مردم را برای گرفتن انتقام خون حسین (ع) و خلع یزید بر انگیخت. چون این خبر به اهل مدینه رسید(و زمینه قیام فراهم گردید) زینب (س) در میان آنها به سخنرانی پرداخت و آنان را بر قیام برای خون خواهی تشویق می کرد. وقتی این خبر به عمربن سعید رسید ، طی نامه ای به یزید وی را از این خبر آگاه ساخت. او در پاسخ نوشت که زینب(س) را از مردم جدا کن. او نیز فرمان داد که به ایشان بگویند که باید از مدینه خارج شود و هرجا که بخواهد برود. زینب (س) فرمود: خداوند می داند که چه بر سر ما آمده است . برگزیدگان ما را کشتند و ما را راندند و برشتران بی جهاز سورا کردند. به خدا سوگند اگر خون ما را هم بریزید ، بیرون نمی رویم.
زینب دختر عقیل به آن حضرت گفت: ای دخترعمو، خداوند وعده اش را درباره ما راست گردانید و زمین را به ما ارث داد، هر کجای آن که بخواهیم منزل می کنیم. پس خاطرتان آرام و چشمتان روشن باد و خداوند ستمگران را کیفر خواهد داد. آیا می خواهی پس از این خوار گردی؟ به سرزمین امن سفر کن. سپس زنان بنی هاشم بر وی گرد آمدند و با او سخن مهر آمیز گفتند و یاری اش دادند»
طبق برخی نقل ها ، یزید به انتقال وی از مدینه دستورداد:« ای محمد، ابوالقاسم بن علی، شنیدم که می گفت: هنگامی که زینب ، دختر علی (ع) ، همراه زنان و کودکان از شام به مدینه رفت، میان او و عمربن سعید بن اشاق- حاکم یزید د رمدینه- اختلاف و آشوب بروز کرد. او نیز طی نامه ای به یزید خواستار خروج زینب(س) از مدینه شد. یزید نیز همین مطلب را برای وی نوشت و در نتیجه عمر و حضرت زینب(س) و دیگر زنان بنی هاشم را که می خواستند ، آماده سفر مصر کرد؛ و ایشان چند روز مانده از رجب به آنجا رسیدند»
آنچه نقل شد ، نشان از روح انقلابی زینب کبری(س) در سال های پایانی عمر داد. سکوت در مرام زینب (س) نبود و چنان بود که هیأت حاکم احساس خطر می کرد. تبعید ایشان حکایت از آن دارد که فریاد های زینب و افشاگری‌های وی فراتر از یک زن معمولی بوده است.
اما چرا مصر؟! اما چرا شام؟! نمی دانیم. مع الاسف در این باره تحقیقات جامعی ارائه نشده است. آیا حکومت وقت زینب (س) را به رفتن به مصر یا شام مجبور کرده بود یا اختیار انتخاب یکی از این دو یا جای دیگر را به خود او داده بود؟! آیا با توجه به اذیت و آزار مردم شام و خاطرات نا گوار کاروان اهل بیت (س) به شام، زینب دیگر بار به شام بر می گردد؟!
آیا – آن طور که برخی نقل کرده اند- عبدالله بن جعفر، شوهر زینب(س) در شام زمینی داشته و زینب به سبب آن به شام بازگشته است؟! آیا واقعه حره یا قحطی در مدینه در این سفر تاثیر داشته است؟! آیا این سفر جمعی بود، و فاطمه و سکینه – دختران امام حسین (ع) – نیز با او همراه شدند؟!
این پرسش‌ها ، مهم است که باید محققان به آن پاسخ گویند. با این همه ، باور راسخ داریم که مزار زینب کبری (س) پیش از آنکه در شام یا مصر یا مدینه باشد ، در دلهای مشتاقان و ارادتمندان به عاشوار است. زینب در دل ها حضور دیگر گونه ای دارد. مزار او همانند مادرش فاطمه (س) در دل هایی است که شیفته ولایت و امامت اند.
مزار او در دل‌هایی است که آماده اند عاشقانه جان خود را در راه اهداف بزرگ اسلام نثار کنند.مزار زینب (س) چه در شام ، چه در مصر، مردم ما در کربلا از او تجلیل می کنند، آن هنگام که به زیارت تل زینبیه می روند، و آن هنگام که خیمه گاه را ملاقات می کنند . راهش پر رهرو.
 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:21
سينمای ایران و جهان
هنرمندان به «عروسی در سایه» دعوت شدند
 
نمایش «عروسی در سایه» به كارگردانی «علی عابدی» چهارشنبه 17 تیر ماه در تالار سایه ویژه هنرمندان اجرا می‌شود...
 
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر، نمایش «عروسی در سایه» نوشته «علی عابدی» است كه با فضایی كمدی از 21 تیر ماه در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر در حال اجرا است.
این نمایش كه هر روز به جز شنبه‌ها ساعت 19 اجرا می‌شود، روز چهارشنبه 17 تیرماه، ساعت 17 ویژه هنرمندان به روی صحنه می‌رود. 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:20
دانستنی های علمی
مراسم خاکسپاری مایکل جکسون دیروز در استیلز سنتر لس آنجلس در میان سیل عظیم هوادانش انجام شد.
 

 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:19
ورزش و تحرک
علی كریمی را مجبور به خداحافظی از تیم ملی كردند!

 

 

مربی استقلال اهواز عقیده دارد كه علی كــریـمــی را مـجـبــور كــردنــد تـا از تـیـم مـلـی خداحافظی كند. ‌مهدی هاشمی نسب گفت: تمـرینـات استقـلال اهواز با جدیت برگزارمی‌شود و در پی این هستیم تا با آمادگی كامل به استقبال لیگ نهم برویم.
بازیكن سابق پیام خراسان افزود: تیم ما هنوز كامل نشده و با جذب 4 بازیكن دیگر تیم بسته خواهد شد كه فكر می‌‌كنم تا اواخر این هفته تمام شود. ما هنوز قراردادی نبسته ایم چون عجله ای نداریم. مربی استقلال اهوازدر مورد فوتبال ملی نیز تصریح كرد: بروید از فوتبالی ها در مورد تیم ملی سوال كنید. ما كه فوتبالی نیستیم و هیچ وقت بازی نكرده ایم.
آنها مدیر هستند و می‌دانند چطور مشكلات فوتبال را حل كنند؟ به گزارش پانا، هاشمی نسب ادامه داد: تیم ملی نمانده كه بخواهم در مورد آن صحبت كنم.
شكر خدا قطبی هم كه قرار شده قرارداد خود را تمدید كند. ما دیگر مشكلی نخواهیم داشـت. در مـقدماتی جام ملت ها مالدیوو لائوس را می‌بریم و اگر در گروه كره جنوبی و شمالی، عربستان، ژاپن، بحرین و امارات قرار نگیریم، قطعا به فینال خواهیم رسید.
وی در مورد خداحافظی كریمی نیز گفت: كریمی با این مشكلات فوتبال ما می‌‌ماند، چكار می‌كرد؟ البته باید بگویم كه اگر با خود علی بود، خداحافظی نمی‌كرد. او را مجبور كردند تا خداحافظی كند. مگر كریمی فوتبالیست بدی است و مثل او چند بازیكن داریم.
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:18
دانستنی های علمی
یک تصویر عجیب و منحصر بفرد!!

برای مشاهده تصویر در اندازه بزرگتر آن را save نمائید.
 
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:17
بیماری ها
آیا یادگیری در خواب امکان پذیر است؟!

یادگیری در حال خواب ممکن است. این آزمایش را یک روانشناس آمریکایی به نام «لارنس لی شان» در سال 1942 انجام داد.
این روانشناس خود را در اتاقی حبس کرد که گروهی از پسرهای کم سن در آن خوابیده بودند.
تمام پسرها عادت ناخن جویدن داشتند و این دانشمند درحالی که آنها خواب بودند مرتب این جمله را تکرار می‌کرد: «ناخن‌های من به طرز وحشتناکی تلخ هستند.»
در پایان این آزمایش 40 درصد از کودکان عادت بد خود را کنار گذاشتند. نتیجه: درحال خواب هم می‌توان یاد گرفت.
چهارشنبه 17/4/1388 - 13:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته