• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 416
تعداد نظرات : 359
زمان آخرین مطلب : 4567روز قبل
اخبار

پایان تأسف بار برای Novell

این روزها که در رسانه ها دائماً خبر خریدن شرکت‏های مختلف کامپیوتری را توسط دیگر شرکت‏های بزرگ کامپیوتری می‏شنویم، باید شنیدن خبر فروخته شدن شرکت قدیمی Novell به مبلغ 2/2 میلیارد دلار هم برایمان عادی به نظر بیاید. اما فقط کارشناسان می‏توانند حدس بزنند و کاربران باید در انتظار بمانند تا ببینند که چه بر سر شرکت Novell و مجموعه گسترده محصولات این شرکت خواهد آمد.

 

فروش Stuxnet در بازار سیاه

بر اساس برخی از گزارشات، ویروس مشهور Stuxnet برای فروش در بازار سیاه عرضه شده است.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی شبکه گستر، پنجشنبه چهارآذر ماه، شبکه خبری Sky News انگلیس، یک برنامه خبری کامل را به این موضوع اختصاص داد. در این برنامه، با مصاحبه با برخی کارشناسان امنیتی، احتمال استفاده گروه های تروریست بین المللی از این ویروس برای اختلال در انواع سیستم‏های عمومی، مانند بیمارستان‏ها و نیروگاه‏های برق، بطور جدی مطرح شد.

 

فعالیت مجدد مایکروسافت در بازار ضدویروس

اخیراً شرکت مایکروسافت ابزار امنیتی رایگان Security Essential   خود را از طریق سیستم بروز رسانی خودکار Windows Update   بر روی کامپیوترهایی که فاقد نرم افزار ضد ویروس هستند، نصب می کند. البته کاربر می تواند گزینه نصب این ابزار امنیتی را به دلخواه فعال یا غیر فعال کند. ولی در واقعیت، کمتر کاربر عادی پیدا می شود که بداند این گزینه در کدام بخش از سیستم عامل Windows   است. ارائه ابزار امنیتی Security Esseutial از اوایل آبان ماه آغاز شده و بر روی سیستم های عامل Win XP، Win Vista و Win 7 نصب می شود.

 

حتی بهتر از McAfee!

سعید مهدیون،مدیر عامل شرکت فناوری اطلاعات، در مصاحبه اخیر خود با خبرگزاری مهر با اشاره به مسائل امنیت فضای تبادل اطلاعات و با تاکید بر اینکه 10 تا 15 درصد حجم بازار متعلق به نرم افزارهای امنیتی است، گفت: « هم اکنون آنتی ویروس ایرانی بسیار قوی در کشور داریم که تولید داخل است و حتی در بسیاری از موارد در شناسایی بدافزارها از آنتی ویروس McAfee   هم بالاتر قرار گرفته است.»

 

انتشار اصلاحیه های جدید مایکروسافت

روز سه شنبه 18 آبان ماه، شرکت مایکروسافت طبق برنامه ماهانه خود، اقدام به انتشار اصلاحیه های امنیتی جدید برای ماه میلادی نوامبر کرد. این ماه، فقط 3 اصلاحیه برای ترمیم 11 نقطه ضعف امنیتی منتشر شده است   که تنها یک اصلاحیه دارای درجه اهمیت "حیاتی" و دو اصلاحیه دیگر، دارای درجه اهمیت "مهم" هستند. اصلاحیه های این ماه  شماره های MS10-087   تا MS10-089   هستند.

 

 

 

 

جمعه 1/7/1390 - 19:28
آشپزی و شیرینی پزی

مواد لازم:

پودر قند=300 گرم

روغن جامد=100 گرم

روغن مایع=50 گرم

تخم مرغ=3 عدد

آرد=250 تا 300 گرم

وانیل=8/1 قاشق چایخوری

کشمش=150 گرم

آب=100 گرم

طرز تهیه:

 پودر قند را با روغن مایع و روغن جامد مخلوط کرده و با همزن آنقدر بزنید تا سفید رنگ شود.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و مرتب هم بزنید. همزن را خاموش کرده و آرد،وانیل و کشمش را اضافه کنید.آب را بتدریج اضافه کنید تا خمیر خیلی شل نشود.
3. درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. مواد شیرینی را داخل قیف ماسوره دار ساده بزرگ بریزید و با فاصله و به اندازه های کوچک در سینی بگذارید.
4. فر از قبل گرم کنید. سپس شیرینی ها را داخل فر با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه بگذارید تا بپزد.

 

http://3.bp.blogspot.com/_F2mXAmmZDvM/TTc09xOucYI/AAAAAAAACKQ/7XrehD6-LBc/s1600/Untitled-5.jpg

 

 

جمعه 1/7/1390 - 19:13
اهل بیت

نظریه حضرت امام جعفرصادق علیه السلام راجع به مولكولهای آب وتجزیه آنها

 

در محضر درس حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) برای ادراك قوانین علوم ،تجربه هم بكار می رفت و طبیعی است كه نباید فكر بكنیم كه در محضر درس آن دانشمند بزرگ آزمایشگاهی مانند یكی از آزمایشگاههای بزرگ امروزی وجود داشته و در آنجا قوانین فیزیكی و شیمیائی را مورد آزمایش قرار می دادند .


آزمایشگاه محضر درس حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) متناسب با زمان بوده اما ثابت می كند كه آن دانشمند بزرگ در علوم فقط به تئوری اكتفا نمی كرده و تا آنجا كه امكان داشته تئوری را به محك تجربه می زده است .

دیدیم كه حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) متوجه شده بود كه هوا یك عنصر نیست و پی بردن باین موضوع بدون تجربه بعید به نظر می رسد .

برای شیعیان هیچ یك از علوم حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) غرابت ندارد .

برای اینكه شیعیان وی را امام میدانند و عقیده دارند كه او با علم امامت همه چیز را میدانست و بر همین قیاسی هیچ یك از معجزات حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) در نظر آن ها غرابت ندارد و تمام معجزاتی را كه در كتب مورخین شیعه به حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) نسبت داده اند بدون احتجاج می پذیرند ولی مورخ بیطرف برای هر مورد علمی یا اعجاز احتجاج می کند و نمی تواند بدون برهان بپذیرد .

مورخ بی طرف وقتی می شنود كه حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) گفت :

كه هوا یك عنصر بسیط نیست بلكه از چند قسمت بوجود آمده و یك قسمت از آن سبب می شود كه اشیاء بسوزد و هم بعضی از اشیاء را فاسد می نماید می خواهد بفهمد كه چگونه وی باین موضوع پی برده بود .
اعجاز حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) این نبود كه كوه را بحركت در آورد ( كه از لحاظ عقلائی قابل قبول نیست بلكه اعجاز او این است كه در دوازده قرن و نیم قبل از این بوجود اكسیژن در هوا پی برد و نیز در همان موقع پی برد كه در آب چیزی هست كه می سوزد و به همین جهت گفت كه آب مبدل به آتش می شود .

آنهائی كه می گویند بر جسته ترین اعجاز یك پیغمبر كلام اوست ، مثل اینكه حرف بی اساس نمی زنند . چون ما كه امروز در تاریخ می خوانیم كه حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) كوه ( صفا ) را بحركت درآورد و كوه به او نزدیك گردید و آنگاه دور شد نمی توانیم این روایت را باور كنیم و نمی پذیریم . كه حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) این اعجاز را كرده باشد .

اما وقتی می شنویم كه او در نیمه اول قرن دوم هجری بوجود اكسیژن و هم بوجود هیدروژن ( درآب ) پی برده بود و در قلب خود تصدیق می نمائیم كه این اعجاز است می گویند که حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) بوسیله پدرش که او هم مردی دانشمند بود بوجود هیدروژن در آب پی برد و بعد خود او فهمید كه در هوا اكسیژن وجود دارد .

متأسفانه ما نمی دانیم كه آیا او توانست اكسیژن و هیدروژن خالص بدست بیاورد یا نه ؟

بظاهر پی بردن بوجود هیدروژن و اكسیژن خالص مستلزم این است كه آنرا بدست بیاورند و بدست آوردن هیدروژن خالص دشوارتر است از بدست آوردن اكسیژن خالص بود . چون اكسیژن بطور خالص در طبیعت ( درهوا ) هست اما هیدروژن بطور خالص در طبیعت نیست . بهمین جهت در ادوار اخیر تا روزی كه آب را تجزیه نكردند نتوانستند هیدروژن خالص بدست بیاورند .

انسان مبهوت می شود كه چگونه حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) یا پدرش امام محمد باقر (علیه السلام) بوجود گاز هیدروژن كه خالص آن در طبیعت نیست . و رنگ و بو و طعم ندارد پی برد .

حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) یا پدرش نمی توانسته اند جز در آب بوجود هیدروژن پی ببرند و بدون تجزیه كردن آب نمی توانسته اند آنرا بشناسند .

تجزیه كردن آب هم مستلزم استفاده از جریان برق است زیرا بطور دیگر نمی توان آب را تجزیه نمود . و آیا یكی از آن دو توانسته بود از جریان برق برای تجزیه آب استفاده كند كه این هم قابل قبول نیست و در اعصار جدید اولین كسی كه موفق به جداكردن هیدروژن از آب گردید ( هانری - كاواندیش ) انگلیسی است كه در سال 1810 میلای در سن هشتاد و یك سالگی زندگی را بدرود گفت .

او سالها برای تجزیه آب کوشش کرد و بعد از اینكه هیدروژن را بدست آورد اسمش را ( هوای قابل اشتعال ) گذاشت و اولین مرتبه كه هیدروژن را مشتعل كرد نزدیك بود كه خود و خانه اش بسوزد .

كاواندیش در روز 27 ماه مه سال 1766 میلادی شعله ای را بظرفی كه پر از گاز هیدروژن بود نزدیك كرد و آن ظرف یك مرتبه مشتعل و منفجر شد و آتش باطراف پاشید و دست ها و قدری از صورت دانشمند انگلیسی سوخت و اگر اهل خانه بر اثر فریاد كاواندیش نمی دویدند و حریقی را كه بوجود آمده بود خاموش نمی كردند خانه و اثاث البیت مرد دانشمند می سوخت و دانشمند انگلیسی ، بدو علت اسم آن گاز را هوای قابل اشتعال گذاشت .

اول اینكه با یك تجزیه تلخ بر او معلوم شد كه آن گاز مشتعل می شود دوم اینكه قدما تصور می كردند كه آب هوای مایع است آنها میدیدند كه وقتی آب حرارت می بیند تبخیر می شود و به فضا می رود و نیز میدیدند كه آب بشكل باران از فضا می ریزد . و لذا فكر می كردند كه آب چیزی نیست غیر از هوای مایع . این بود كه كاواندیش هم اسم آن گاز را هوای قابل اشتعال نهاد .

اسم هیدروژن به زبان عربی ( مولد الماء - بوجود آوردنده آب ) نامی است كه از طرف ( لاووازیه ) دانشمند معروف فرانسوی كه او را با گیوتین بقتل رسانیدند برای آن گاز انتخاب شد و تا وقتی ( لاووازیه ) آن اسم را وضع نكرد در كشورهای اروپا آن گاز را ( هوای قابل اشتعال ) می خواندند . گاز هیدروژن زمانی كشف شد كه استفاده از نیروی برق آنقدر پیش رفته بود كه می توانستند از آن برای تجزیه آب استفاده كنند .

اما در زمان حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) استفاده از نیروی برق در حدود همان استفاده از كهر با و کاه بود كه جنبه سرگرمی و بازی را داشت و قطعه ای از كهربار را به یك پارچه پشمی می مالیدند و به كاه نزدیك می كردند و كهربا پرهای كاه را جذب می نمود .

آیا حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) یا پدرش امام محمد باقر (علیه السلام) برای جداكردن هیدروژن از آب بوسیله ای پی برده بودند كه هنوز دانشمندان از آن بی اطلاعی هستند ؟ و آنها توانسته بودند با وسیله ای غیر از جریان برق ، هیدروژن را از آب جدا كنند ؟
از روزی كه كاواندیش برای اولین بار موفق شد كه هیدروژن را بدست بیاورد تا امروز وسیله جدا كردن هیدروژن از آب غیر از جریان برق نبوده است و تا كنون دانشمندان نتوانسته اند كه جز باین وسیله هیدروژن را از آب جدا نمایند .

در چند سال اخیر كه بر اثر آلودگی فضای زمین بخصوص در امریكا كه خیلی احتیاج به انرژی دارد این فكر بوجود آمده كه از هیدروژن استفاده نمایند مسئله بكار بردن روشی غیر از استفاده از برق برای تجزیه آب مطرح می باشد ، اما هنوز وارد مرحله تحقیق نشده است .

بنابراین امام محمد باقر (علیه السلام) یا پسرش حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) كه بوجود هیدروژن پی بردند از جریان برق استفاده كردند تا بدان وسیله آب را تجزیه كنند یا با روشی كه هنوز بر دانشمندان معلوم نشده است توانستند هیدروژن خالص بدست بیاورند و حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) یا پدرش با فلسفه نمی توانستند بوجود هیدروژن پی ببرند .

اگر حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) از طرز تجزیه آب برای بدست آوردن هیدروژن آگاه بوده و از ابراز آن خودداری كرده باید تصدیق كرد كه كاری صواب كرده است زیرا می بینیم كه جدا كردن هیدروژن از آب بجای اینكه كمك به بهبود وضع زندگی بشر نماید سبب اختراع بمب هیدروژنی شده و این سلاح چون اجل معلق بالای سر نوع بشر میباشد و هر لحظه ممکن است سقوط کند و منفجر شود و نوع بشر را نابود نماید و اگر هیدروژن كشف نمیشد بهتر از این بود كه این بلای معلق برای نوع بشر بوجود بیاید 




_________________
جمعه 1/7/1390 - 19:5
آلبوم تصاویر

  بعد از هزاران هزار سال...(لطفا هرکس این مطلب رو خوند نثار شهدای اسلام و انقلاب....صلوات)

 

http://www.askdin.com/gallery/images/2732/1_1240432135.jpg

http://s1.picofile.com/file/7106346769/Copy_of_masjid_al_haram1.jpg

 

 

 

 

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

جمعه 1/7/1390 - 14:20
آلبوم تصاویر

خانه های عجیب و غریب

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

www.3jokes.com - عکس، کلیپ، جوک، SMS

 

جمعه 1/7/1390 - 14:16
کامپیوتر و اینترنت

مبانی شبکه : سخت افزار شبکه  

در مجموعه مطالبی که با این هدف بر روی وبلاگ منتشر خواهد شد با مفاهیم مهم و کلیدی شبکه آشنا خواهیم شد تا از این رهگذر بتوانیم یک شبکه عملیاتی را ایجاد نمائیم . برای مطالعه این مقاله بر روی ادامه مطلب کلیک کنید .

کارت شبکه

به کارت شبکه ، کارت اینترفیس شبکه و یا NIC ( برگرفته از Network Interface Cards ) نیز گفته می شود . مهمترین وظیفه کارت شبکه ، اتصال فیزیکی یک کامپیوتر به شبکه است تا امکان مبادله اطلاعات برای وی فراهم گردد .

کارت شبکه می بایست با نوع محیط انتقال مطابقت و به نوعی با آن سازگار باشد . منظور از محیط انتقال ، نوع کابلی است که از آن در شبکه استفاده می گردد ( مثلا شبکه های بی سیم شرایط مختص به خود را دارند) .

با توجه به وجود استانداردهای متعدد ، تشخیص سازگاری کارت شبکه با محیط انتقال ، کار چندان مشکلی بنظر نمی آید . قبل از ایجاد شبکه و خرید تجهیزات سخت افزاری مورد نیاز( نظیر کارت شبکه و کابل ) ، می بایست در ابتدا مشخص گردد که قصد استفاده از کدام استاندارد شبکه را داریم .

اترنت ، Token ring و Arcnet نمونه هائی از استانداردهای مختلف شبکه می باشند . توجه داشته باشید که هر فناوری شبکه دارای نقاط قوت و ضعف مختص به خود می باشد و همواره می بایست گزینه ای انتخاب گردد که قادر یه تامین نیازهای یک سازمان با شرایط مطلوب تری باشد .

اکثر فناورهای شبکه که به آنها اشاره گردید ، منسوخ و در حال حاضر تقریبا" اترنت تنها گزینه برای ایجاد شبکه های کابلی در اکثر سازمان ها (صرفنظر از ابعاد آنها ) می باشد . شکل زیر یک نمونه کارت شبکه را نشان می دهد .

                                                                 کارت شبکه wireless   

 


              

     

                                                         کارت شبکه اترنت (کابلی)

در شبکه های اترنت پیشرفته ، از کابل های بهم تابیده موسوم به twisted pair با هشت رشته سیم استفاده می شود  که با یک نظم خاص سازماندهی می گردند . از یک کانکتور RJ-45 در دو سر کابل استفاده می گردد . کانکتور RJ-45 نظیر کانکتورهای استفاده شده در خطوط تلفن است با این تفاوت که اندازه آن بزرگتر می باشد . در خطوط تلفن از کانکتورهای RJ-11 استفاده می شود . شکل زیر یک کابل اترنت به همراه یک کانکتور RJ-45 را نشان می دهد . 

 

                       

 

                                                               کابل اترنت به همراه یک کانکتور RJ-45

هاب و سوئیچ

کامپیوتر های موجود در یک شبکه  از کارت شبکه به منظور ارسال و دریافت داده استفاده می نمایند. داده بر روی کابل های اترنت منتقل می گردد . معمولا" نمی توان صرفا" از یک کابل اترنت بین دو کامپیوتر استفاده نمود و نام آن را هم شبکه گذاشت .

همزمان با گسترش و عمومیت دستیابی سریع به اینترنت ، احتمالا" با واژه broadband بدفعات برخورد نموده اید . در شبکه های broadband ، ارسال و دریافت داده بر روی رشته سیم های مشابه انجام می شود . در شبکه های اترنت از  فناوری Baseband به منظور مبادله اطلاعات استفاده می گردد . در این نوع شبکه ها به منظور ارسال و دریافت داده از رشته سیم های جداگانه ای استفاده می گردد . این بدان معنی است که اگر کامپیوتری در حال ارسال داده از طریق رشته سیم هائی خاص از یک کابل اترنت باشد ، کامپیوتر دریافت کننده داده نیازمند رشته سیم هائی است که به پورت دریافت هدایت شده اند.

با استفاده از روش فوق می توان دو دستگاه کامپیوتر را به یکدیگر متصل نمود . در چنین مواردی می بایست از یک کابل کراس ( cross ) استفاده نمود . کابل کراس ، یک کابل شبکه است که رشته سیم های ارسال و دریافت آن بصورت معکوس بسته شده اند . بدین ترتیب ، می توان دو کامپیوتر را مستقیما" به یکدیگر متصل نمود .

به منظور مبادله موفقیت آمیز داده ، رشته سیم های دریافت و ارسال می بایست در نقاط خاصی معکوس گردند . این وظیفه بر عهده هاب و یا سوئیچ است . در ابتدای شکل گیری شبکه های کامپیوتری ، استفاده از هاب بسیار متداول بود ولی امروزه این وضعیت وجود ندارد و سوئیچ جایگزین آن شده است . به منظور تشریح عملکرد سوئیچ ، بد نیست که در ابتدا با نحوه عملکرد هاب آشنا شویم .


با این که هاب در شکل و اندازه های متعددی تولید و ارائه شده است ولی آنها چیزی بیشتر از یک جعبه به همراه تعداد محدودی پورت
RJ-45 نمی باشند .هر کامپیوتر موجود در شبکه از طریق یک کابل اترنت به هاب متصل می شود . شکل زیر یک نمونه هاب را نشان می دهد .

 

یک نمونه هاب

   هاب دارای دو وظیفه عمده در شبکه است :

·     ارائه یک نقطه مرکزی برای اتصال تمامی کامپیوترهای موجود در شبکه . هر کامپیوتر موجود در شبکه به هاب متصل می گردد . در صورت نیاز می توان چندین هاب را به یکدیگر متصل تا بتوان کامپیوترهای بیشتری را به شبکه متصل نمود .

·     سازماندهی پورت های ارسال و دریافت داده . در صورتی که یک کامپیوتر اقدام به ارسال داده نماید ، داده بر روی رشته سیم های دریافت کننده ارسال گردد .

همانگونه که اشاره گردید ، در مواردی که کامپیوترهای موجود در یک شبکه از طریق هاب به یکدیگر متصل می گردند ، هر بسته اطلاعاتی برای هر یک از کامپیوترهای موجود در شبکه ارسال خواهد شد . یکی از نکات قابل تامل در این سناریو ، ارسال فرازمانی داده توسط هر کامپیوتر است ( در هر زمان دلخواه امکان ارسال داده وجود خواهد داشت ) . این وضعیت مشابه طرح سوال همزمان از طرف دو دانشجو در یک کلاس درس است که قصد استفاده از یک منبع مشترک ( معلم ) را دارند . وضعیتی اینچنین بدفعات در شبکه اتفاق می افتد .

زمانی که یک کامپیوتر قصد ارسال داده را داشته باشد ، در ابتدا بررسی می نماید که سایر کامپیوترها چنین قصدی را نداشته باشند و در صورت آزاد بودن محیط انتقال ، اقدام به ارسال داده مورد نظر می نماید . در صورتی که کامپیوتری دیگر سعی در مبادله اطلاعات و در زمان مشابه را داشته باشد ، بسته های اطلاعاتی حاوی داده در طول شبکه با یکدیگر برخورد و از بین خواهند رفت . به همین علت است که به این نوع شبکه ها یک collision domain نیز گفته می شود . در صورت بروز تصادم ، دو کامپیوتر مجبور خواهند بود که پس از یک مدت زمان کاملا" تصادفی ، مجددا" تلاش نمایند تا داده خراب شده را ارسال نمایند . 

به موازات افزایش کامپیوترهای موجود در یک collision domain ، احتمال بروز تصادم نیز افزایش خواهد یافت . وضعیت فوق کارآئی شبکه را به شدت کاهش خواهد داد . به همین علت است که سوئیچ در شبکه مطرح و جایگزین هاب گردید .

شکل زیر یک نمونه سوئیچ  را نشان می دهد.

                                       
                                                                                 یک نمونه سوئیچ

عملکرد سوئیچ ، همانند هاب است و تمامی کارهای مشابه یک هاب را انجام می دهد با این تفاوت که زمانی که یک کامپیوتر نیازمند مبادله داده با کامپیوتر دیگر باشد ، سوئیچ از مجموعه ای مدارات منطقی داخلی به منظور ایحاد یک مسیر منطقی و اختصاصی بین دو کامپیوتر استفاده می نماید . این بدان معنی است  که دو کامپیوتر بدون نگرانی در خصوص بروز یک تصادم می توانند با یکدیگر داده مبادله نمایند .

استفاده از سوئیچ بطرز کاملا" محسوسی افرایش کارآئی شبکه را به دنبال خواهد شد و باعث حذف تصادم در یک شبکه می گردد . ویژگی فوق تنها مزیت سوئیچ محسوب نمی گردد و علاوه بر آن می تواند مسیرهای مبادله داده موازی را ایجاد نمایند . به عنوان نمونه زمانی که کامپیوتر A با کامپیوتر B ارتباط برقرار می نماید ، دلیلی ندارد که کامپیوتر C نتواند با کامپیوتر D داده مبادله نماید . در یک collision domain این نوع مبادله داده موازی امکان پذیر نمی باشد .

در این مقاله ، با برخی از عناصر پایه و کلیدی که از آنها به منظور ایجاد یک شبکه استفاده می گردد ، آشنا شدیم.

شرکت طوفان رایان جوان 

جمعه 1/7/1390 - 14:11
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته