• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14
تعداد نظرات : 1409
زمان آخرین مطلب : 4658روز قبل
خاطرات و روز نوشت

با من باشید ، برای هفته ی بعد اطلاعات بهتری دارم؟؟؟؟

سه شنبه 26/6/1387 - 11:50
دانستنی های علمی

ای گل باغ محمد ولادتت مبارک!!!!!

سه شنبه 26/6/1387 - 11:48
دانستنی های علمی

یک درمان سنتی برای آنکه بعد از حمام کردن عرق نکنید؟!!!!!

بهتر از هر گونه مواد شیمیایی مانند مام وغیره !!!!!

پس وعده ما در هفته بعد ........

سه شنبه 26/6/1387 - 11:48
دنیای گیاهان و حیوانات

به نام خدا
دلفین سلطان هوش حیوانی!!
شاید بعضی ها فکر کنند میمون یا گوریل ویا حتی شامپانزه ، باهوشترین حیوانات جهانند ! اما من با این مقاله ، نظر این دسته از افراد را تغییر میدهم و نشان میدهم باهوشترین حیوان پستاندار جهان موجود دیگری است ، که به او لقب سلطان هوش حیوانی داده اند.
دانشمندان دانشگاه کمبریج انگلیس با تحقیق و آزمایش هوش دلفین ها ، در داخل یک آکواریوم ، به این نتیجه رسیدند که دلفین باهوشترین پستاندارجهان است .
در ذیل میتوانید شرح چند آزمایش را که دانشمندان را به این نتیجه رسانده است را مشاهده کنید :
ازمایش اول : در این تست ؛ غواصان چند ماهی ساردین به دلفین نشان دادند ، سپس ماهی ها را مقابل چشمان دلفین درون یک جعبه که بر روی آن عکسمثلث بود گذاشتند . سپس دلفین را به حال خود رها کردند ، دلفین به سراغ جعبه هایی که در مقابلش گذاشته شده بودند رفت و درست جعبه ایکه تصویر مثلث داشت انتخاب کرد و با این کار به پاداش کار خودرسید ؛ این آزمایش حاکی ازحافظه قوی او بود .
در مرحله ی بعدی آزمایش : غواصان چشم دلفین را بستند و سلردین ها را در جعبه ای که عکس دایره روی آن بود گذاشتند و همچنین کنار عکس جعبهای که تصویر مثلث رویش بود؛ یک علامت خطر گذاشته و  به این جعبه یک منبع برق دوازده ولت وصل کردند و پس از این کارها دلفین را آزاد کردند ، دلفین که به خیال خود ساردین ها را در جعبه ی مثلثدار میپنداشت ، مستقیم به سوی جعبه ی مثلث دار رفت ، ولی هنگامی که در حال بازکردن جعبه بود برق دوازده ولت او را گرفت و دلفین سریع خود را به عقب کشیده و به سراغ جعبه دایره دار رفت و ساردین ها را دریافت کرد ؛ در نوبت بعدی، دانشمندان عکس کار قبلی را انجام داده و ماهی ها را در جعبه مثلث دار گذاشته و علامت خطر و برق را به جعبه سوم وصل کرده و دلفین را رها کردند . دلفیندوباره اشتباه کرد و این دفعه هم با برق دوازده ولت پذیرایی شد ، ولی این پایان ازمایش نبود.
در مرحله بعدی دانشمندان دو جعبه ی مربع دار و لوزی دار به جعبه های مذکور افزوده ، سپس ساردین ها را در جعبه لوزی دار گذاشتند و در کنار سه جعبه ی دیگر علامت خطر گذاشته و دوباره دلفین را رها کردند .
نتیجه این ازمایش شگفت اور بود ؛:  دلفین رها شده ،  در مقابل جعبه ها ایستاد وبعد از کمی تعلل جعبه صحیح را انتخاب و پاداشش را دریافت کرد( بدون اینکه ببیند دانشمندان ساردین هارا کجا میگذارند) . و این نشان از قدرت یادگیری فوق العاده و عبرت گیری این حیوان از گذشته میداد ؛ که بعد از آنکه دوبار از جعبه ای که علامت خطر کنارش بود، صدمه دید ، فهمید که محتویات جعبه هایی که این علامت در کنارشان استاصلا خوب نیست و در نتیجه در مرحله چهارم به سراغ جعبه ی درست رفت و پاداشش را گرفت.
آزمایش دوم : دانشمندان در این مرحله توانایی یادگیری و مهارت دلفین را در شرایط سخت، تست کردند ، به اینصورت که در مرحله اول ازمایش ؛ غواصان یک وزنه را در مقابل چشمان دلفین بلند کرده و در داخل یک لوله که انتهای آن به یک شاسی میرسید انداختند ، پس از رها سازی ، این وزنه با شاسی در گیر شد و در یک جعبه که حاوی چند ساردین بود را باز کرد .  پس از این کار ، در جعبه رادوباره بسته و  وزنه را به جای اولیه خود بازگردانده و دلفین را رها کردند . دلفین مذکوربه محضرهایی وزنه را با دهان خود ازروی زمین بلند کرده و به داخل لوله انداخت و پاداش خود را دریافت نمود . در مرحله دوم این آزمایش کار پیچیده تر شد ؛ به این گونه که در جعبه فقط به مدت چند دقیقه باز میماند و اگرکمی میگذشت ،در بسته میشد. برای بار مجدد دلفین رها شد ، اینبار این حیوان سعی کرد که مانند دفعه اول عمل کند ، اما هر بار  قبل از رسیدن او به جعبه ، درآن بسته میشد ؛ دلفین چندبار این حرکت را انجام داد ، ولی هنگامی که نتیجه نیافت ، استراتژی خود را عوض کرد وتصمیم گرفت که عملیات را پر سرعت تر انجام دهد ،  و باپیاده کردن این امرموفق شد و توانست به ساردین های خودبرسد و بار دیگر هوش و توانایی خودرا به همه ثابت کند .  در مرحله سوم کار از این هم سختتر شد؛ به ایگونه که علاوه بر زمانی شدن دریچه ، تعداد کارهایی هم که باید برای باز شدن آن انجام میشد هم افزایش یافت ، به اینصورت که دلفین میبایست: به جای دو وزنه ، چهار وزنه در لوله های مخصوص می انداخت و سپس بسرعت به سوی جعبه میرفت . البته این کار راحتینبود ودلفین حدود ده یا یازده بار موفقیتی به دست نیاورد، امابالآخره دلفین با سعی زیاد توانست بر این مرحله هم چیره شود واز این آزمایش هم سربلند بیرون آید.
هوش دلفین در دنیای بیرون : علاوه بر این آزمایشات ما می توانیم در دنیای بیرون نیز شاهد توانایی ها و هوش این حیوان باشیم . برای مثال در جزایر مولاوی که یکی از جزیره های دور افتاده افریقا است ؛ سالهاست که ماهیگیران محلی با کمک دلفینها ، ماهیگیری خوبی میکنند . به اینگونه که : این ماهیگیرها در ساعت خاصی از روز، تورهای خود را به صورت افقی در چند متری ساحل پهن میکنند و دلفینها هم طبق عادت چندین ساله ی خود، ماهیها را در این ساعت از روز، به طرف تورها رم میدهند و با اینکار باعث میشوند که ماهیهای رم داده شده به تور ماهیگیران گرفتار شوندو ماهیگیران بدون اتلاف وقت زیاد به نفع و سود زیادی برسند . البته اینکار برای دلفینها هم ، سود دارد؛ زیرا ماهیگیران بعد از صید خود ، مقداری از ماهیهای صید شده را به دلفینها میدهند و بهاین ترتیب به آنها هم غذای چرب و نرمی میرسد و آنان نیز به سهم خود میرسند.                    ادامه دارد.....     
   

سه شنبه 26/6/1387 - 11:35
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته