• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 760
تعداد نظرات : 84
زمان آخرین مطلب : 3922روز قبل
سلامت و بهداشت جامعه
هشت قدم تا پاهايي باطراوت و زيبا

 

1. با استفاده از لاک پاک کن، لاک هاي قديمي ناخن هاي پاي خود را پاک کنيد.

2. پاهاي خود را در تشتي از آب گرم فرو بريد و ماساژ دهيد تا استرس از آن ها دور شود.

3. ناخن هاي خود را کوتاه کنيد.

4. ناخن هاي خود را با استفاده از يک سوهان ناخن با حرکات ملايم به يک سمت مدل دهيد.

5. مقداري از کرم مولتي ويتامين ناخن و کوتيکول را روي کوتيکول هاي خود قرار دهيد و بگذاريد چند دقيقه بماند و سپس به ارامي کوتيکول ها را به عقب برانيد.

6. براي جداکردن لايه مرده پوست از اسکراب لايه بردار پا و سپس از سوهان پا استفاده کنيد و سپس پاهاي خود را بشوييد.

7. کرم نرم کننده پا را بر تمام قسمت هاي پا ماساژ دهيد.

8. پاهاي خود را خشک کنيد و پودر ضد بوي پا را استفاده کنيد.

يکشنبه 22/3/1390 - 8:51
خودرو

صندلي خودروي فورد، ضربان قلب راننده را کنترل مي کند

حمله قلبي در هنگام رانندگي اتفاق نادري نيست و براي برخي افراد در جاده و خيابان رخ مي دهد. در چنين مواقعي به خصوص اگر فرد در جاده پشت فرمان سکته بکند، جان خودش و افرادي که در اتوموبيل هاي نزديک هستند به خاطر احتمال تصادف به شدت در خطر مي افتد. ‏
‏حالا شرکت خودرو سازي فورد يک راه حل مناسب براي اين مشکل پيدا کرده است. روي اين صندلي راننده ? عدد سنسور مخصوص تعبيه شده که قادر است وضعيت قلب راننده را درست مانند يک دستگاه ‏ نوارقلب (الکتروکارديوگراف) ‏تحت نظر بگيرد. جالب اينجا است که اين سنسورها به گونه هستند که نياز به تماس مستقيم با بدن راننده ندارند و از روي لباس هم کار خودشان را به خوبي انجام مي دهند. ‏
‏علاوه بر اين، فورد آنها را به گونه اي تعبيه کرده که براي افراد با سايز و قد متفاوت کاملا مناسب هستند و نيازي به جابجايي آنها براي افراد مختلف نيست. ‏
‏در صورتي که راننده هنگام رانندگي دچار حمله قلبي بشود صندلي فورا متوجه شده و اطلاعات را به سيستم ايمني خودرو منتقل مي کند تا اتومبيل را به گونه اي ايمن و بدون تصادم با ديگر خودرو ها متوقف بکند. ‏
فورد اين طرح را فعلا به صورت آزمايشي آغاز کرده اما اعلام کرده که سيستم جديد در همين مرحله هم بسيار خوب و با دقت عمل کرده. به گونه اي که در ?? درصد تست هاي انجام شده با موفقيت عمل کرده است.

يکشنبه 22/3/1390 - 8:49
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (8) تعيين هدف
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

هدف چيزي است که شما مي خواهيد به آن دست يابيد. هدف کوتاه مدت چيزي است که مي خواهيد زود به آن دست يابيد. نمونه هاي هدف کوتاه مدت چيزهايي مثل تمام کردن تکاليف و عملکرد خوب در امتحان فردا هستند. هدف بلند مدت چيزي است که مي خواهيد در زماني طولاني تر به آن دست يابيد. مثال هاي هدف بلند مدت مواردي مثل پاس کردن يک ترم و نوشتن يک مقاله هستند.
براي تنظيم اهداف مناسب، حتماً بايد بدانيد چه چيزي براي شما مهم است که تمامش کنيد. سپس بايد اهدافي خاص و کاملاً شفاف تنظيم کنيد. اگر اهدافي شفاف نداشته باشيد، تلاش شما جهت و مکان درست را از دست مي دهد. اهدافتان را بنويسيد تا سندي از آنها داشته باشيد.

درخت اهداف :

هر هدفي که تنظيم مي کنيد بايد بيان کننده ي چيزي که شما انجام خواهيد داد و زماني که آن را به انجام مي رسانيد، باشد. مفهوم ضمني هر هدفي که تنظيم مي کنيد، آرزو (عزم) شما براي انجام آن است. مثلاً هدف براي يک مقاله تحقيقاتي مي تواند اين چنين بيان شود: من جمع آوري اطلاعات مقاله تحقيقي را تمام مي کنم (نشان دهنده ي عزم شما و کاري که انجام خواهيد داد) تا بيستم شهريور ماه (زماني که آن را تمام مي کنيد).

ويژگي هاي هدف مناسب :

اهداف شما بايد :

1- در حد توانايي ها و مهارت هاي شما باشد :

دانستن قوت ها و ضعف هاي شما به شما در تنظيم اهدافي که مي توانيد تکميل شان بکنيد کمک خواهد کرد.

2- واقع بينانه باشد :

تنظيم هدفي مبني بر يادگيري املاي 3 لغت جديد در هر روز واقع بينانه است. تلاش براي يادگيري املاي 50 لغت جديد در يک روز غير واقع بينانه است.

3- انعطاف پذير باشيد :

برخي مواقع اوضاع آن طوري که شما پيش بيني مي کنيد، پيش نمي رود و شايد براي شما لازم شود، اهداف خود را تغيير دهيد. بايد آن قدر انعطاف پذير باشيد که وقتي تشخيص داديد تغييري نياز است، آماده شويد تا تغيير را اعمال کنيد.

4- قابل اندازه گيري باشد :

مهم است که بتوانيد پيشرفت تان را به سمت يک هدف اندازه بگيريد. به ويژه اين که بدانيد چه زماني به هدف دست يافته ايد و نيازي به ادامه دادن بيشتر نيست، مهم است. ناتواني در اندازه گيري ميزان پيشرفت به سمت هدف و تشخيص تکميل شدن آن، موجب تلاشي مي شود که در جهت درست قرار نمي گيرد و تلف مي شود.

5- تحت کنترل شما باشد :

به غير از وقتي که به عنوان بخشي از يک گروه کار مي کنيد، به انجام رساندن هدفتان نبايد به ديگر دانش آموزان بستگي داشتنه باشد. شما مي توانيد آن چه را که انجام مي دهيد، کنترل کنيد، اما براي کاري که ديگران انجام مي دهند کنترل کمي داريد يا اصلا کنترلي نداريد. شما ممکن است کاري را که بايد انجام دهيد را به پايان برسانيد و انجامش دهيد، اما اگر ديگران انجام ندهند، شما هم هدف تان را به انجام نمي رسانيد.
خيلي مواقع ، معلمان شما ، پدر و مادرتان و مشاورانتان براي شما هدف تنظيم مي کنند. وقتي چنين کاري مي کنند ، حرفشان را قبول کنيد. آنها مي دانند که چه چيزي براي شما مهم است و نگران موفقيت شما هستند. همچنين مي توانند به شما کمک کنند که اهدافي را که برايتان تنظيم مي کنند، به انجام برسانيد البته فراموش نکنيد چنين کاري تا قبل از دانشگاه نهايتاً جواب مي دهد. تنظيم هدف کلي زندگي به عهده خود شماست. براي هدف درسي مي توانيد از افراد امين به خصوص مشاوران کمک بگيريد. اهدافي را در مدرسه تنظيم کنيد که به شما جهت درست را بدهد و شما را به سمت موفقيت هدايت کند.
منبع انگليسي مقاله : How-to-study.com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:46
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (7) برنامه اي براي خواندن کتاب درسي
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

SQRW برنامه اي چهار مرحله اي براي خواندن و يادداشت برداري از کتاب درسي است. هر کدام از حروف SQRW مخفف يکي از مراحل اين برنامه است. استفاده از برنامه SQRW به شما کمک خواهد کرد که آن چه را مي خوانيد بفهميد و دست نوشته اي از آن چه که يادگرفته ايد، آماده کنيد. اين نوشته ها براي زماني که در بحث کلاسي و امتحان مي خواهيد شرکت کنيد، مفيد خواهد بود. ادامه مقاله را بخوانيد تا بدانيد در هر مرحله يSQRW چه بايد بکنيد:

1- Survey يا مطالعه ي اجمالي :

مطالعه ي اجمالي به معني چيزي است که شما در مورد موضوع فصل کتاب مي دانيد و شما را براي يادگيري بيشتر آماده مي کند. براي مطالعه اجمالي يک فصل کتاب، سرفصل را بخوانيد و مقدمه و عناوين و خلاصه يا نتيجه گيري را هم مطالعه کنيد. همچنين به بررسي همه ي تصاوير مثل عکس ها، جدول ها، نقشه ها و نمودارها و زيرنويس هاي هر کدام بپردازيد. با مطالعه ي اجمالي يک فصل کتاب شما چيزي را که کتاب در آن فصل به آن مي پردازد، سريعاً ياد مي گيريد.

2- Qeustion يا سؤال کردن :

شما همان طور که مي خوانيد، سوالاتي در ذهن تان خواهيد داشت. سوالات هدفي براي خواندن به شما مي دهند و شما را بر روي چيزي که مي خوانيد متمرکز مي کند. با تغيير زير عنوان هاي هر فصل کتاب، سوال بسازيد. مثلاً براي "کاربرد الکتريسته" در يک فصل از کتاب در مورد چگونگي بهبود زندگي ها توسط علم، شما احتمالاً سوالاتي به اين شکل خواهيد ساخت "چند تا از کاربردهاي الکتريسته را نام ببريد؟" اگر خود زيرعنوان به صورت سؤالي است، همان را استفاده کنيد. وقتي که يک زير عنوان بيش از يک موضوع را در بر مي گيرد، براي هر موضوع يک سؤال بسازيد. براي مقدمه، خلاصه و نتيجه گيري فصل، سؤال نسازيد.

3- Read ، خواندن :

مطالبي را که در ادامه ي هر زيرعنوان آمده است، بخوانيد تا جواب سوالاتي که ساخته ايد، بيابيد. وقتي اين کار را کرديد، احتمالاً مي خواهيد يک سوال را تغيير دهيد يا آن را به چندين سوال تبديل کنيد، تا جواب داده شوند. همچنان متمرکز (بر روي کار) و انعطاف پذير بمانيد تا بتوانيد تا آنجا که ممکن است اطلاعات بيشتري در مورد پاسخ هر سوال بيابيد.

4- Write ، نوشتن :

هر سوال را به همراه جوابش در دفتر خود بنويسيد. هر پاسخ را دوباره بخوانيد تا مطمئن شويد که هر پاسخ روشن است و همه ي اطلاعات مهم براي پاسخ به سؤال را در بر مي گيرد.
وقتي شما استفاده از برنامه ي SQRW را تمرين مي کنيد، خواهيد فهميد که بيشتر ياد مي گيريد و يادداشت هاي بهتري براي آمادگي جهت شرکت در کلاس و امتحان خواهيد داشت.

يک تذکر :

وقتي مطالعه اجمالي فصل را کامل کرديد ، مراحل سوال ، خواندن و نوشتن را براي زيرعنوان اول کامل کنيد. سپس مراحل سوال ، خواندن و نوشتن را براي زيرعنوان دوم کامل کنيد و همين طور براي ديگر زيرعنوان هاي باقي مانده از فصل ادامه دهيد. span class=p_zam>منبع انگليسي مقاله : How-to-stuidy.com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:46
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (5) يک مکان خوب براي مطالعه
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

براي آماده شدن براي مطالعه به مکان مناسبي براي مطالعه نياز داريد. بايد بتوانيد به تمامي سوالاتي که در ادامه مي آيد جواب بله دهيد :

1- آيا مکان مطالعه ي من هر وقت که بخواهم در دسترس است؟

اگر هر موقع که بخواهيد از مکان مطالعه تان استفاده کنيد، قادر به اين کار نباشيد، مکان مطالعه تان براي شما سود چنداني نخواهد داشت. اگر داريد از مکاني براي مطالعه استفاده مي کنيد که به هر دليل مجبوريد با ديگران شريک باشيد، برنامه اي بريزيد تا بدانيد چه موقع مي توانيد از آن استفاده کنيد.

2- آيا محل مطالعه ي من عاري از هر گونه وقفه و اختلال است؟

مهم است که اوقات مطالعه اي عاري از اختلال داشته باشيم.
شايد لازم باشد که تابلوي مزاحم نشويد را روي درب نصب کنيد يا تلفن خود را از پريز بکشيد.

3- آيا محل مطالعه ي من عاري از هر عامل حواس پرت کننده است؟

تحقيقات نشان مي دهد که اکثر دانش آموزان در يک محيط ساکت با بهترين بازده، مطالعه مي کنند. اگر هم فکر مي کنيد که پخش کردن يک فايل صوتي يا تلويزيوني، حالت شما را بهبود مي بخشد، صداي آنها را پايين نگه داريد.

4- آيا مکان مطالعه ي من همه ي لوازم مطالعه اي را که من نياز دارم ، در خود دارد؟

حواستان باشد که در محل مطالعه تان منابع مرجع (مثل کتابهاي درسي و غيره) و ملزوماتي مثل خودکار، مداد، کاغذ، خط کش، ماشين حساب و هر چيز ديگري که ممکن است نيازتان شود، قرار داده شده باشد. اگر از يک کامپيوتر براي انجام تکاليف درسي تان استفاده مي کنيد، بايد در محل مطالعه تان آن کامپيوتر را قرار دهيد.

5- آيا فضاي مطالعه اي من داراي ميز يا ميز تحريري با اندازه ي مناسب است؟

وقتي که در حال کار بر روي يک تکليف هستيد يا براي امتحان مطالعه مي کنيد، از يک ميز يا ميز تحريري که به اندازه ي کافي بزرگ باشد براي نگه داشتن همه ي آن چيزي که نياز داريد، استفاده کنيد. فضاي کافي براي نوشتن در نظر بگيريد و سعي کنيد از درهم و برهمي جلوگيري کنيد.

6- آيا محل مطالعه ي من فضاي نگه داري (ذخيره سازي) کافي دارد؟

شما بايد فضاي کافي براي نگه داري ملزومات مطالعه اي داشته باشيد. بايد مطمئن شويد که فضاي ذخيره اي کافي داشته باشيد تا بتوانيد ميز کار يا هر فضاي کاري ديگري که داريد از وسايل غير لازم که ممکن است مزاحم کارتان شوند، خالي نگه داريد.

7- آيا مکان مطالعه ي من يک صندلي راحت دارد؟

يک صندلي که راحت نباشد مي تواند موجب عدم آسايش يا درد شود که منجر به تداخل در مطالعه تان خواهد شد. يک صندلي هم که خيلي راحت باشد، موجب خواب آلودگي تان خواهد شد. آن صندلي را انتخاب کنيد که بتوانيد براي مدت زمان هاي طولاني روي آن بنشينيد و توجه خود را از دست ندهيد.

8- آيا محل مطالعه ي من نور کافي دارد؟

ميزان نوري که نياز داريد، به کاري که مي کنيد بستگي دارد. موضوع مهم اين است که بدون آن که دچار ناراحتي يا فشاري شويد، آن چيزي را که نياز داريد به وضوح ببينيد.

9- آيا محل مطالعه ي من دماي مناسبي دارد؟

اگر محل مطالعه تان خيلي گرم باشد، احتمالاً احساس خواب آلودگي خواهيد کرد. اگر خيلي سرد باشد، احتمالاً سرعت فکر کردن شما کاهش مي يابد و فکر کردن شما دچار اختلال مي شود. دمايي را انتخاب کنيد که در آن بدن و مغزتان به بهترين نحو کار مي کنند.
داشتن يک محيط مطالعه ي خوب براي داشتن مطالعه اي خوب، مهم است.
منبع انگليسي مقاله : How-to-study.com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:45
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (4) مهارت هاي مطالعه ي رياضي
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

رياضيات موضوع منحصر به فردي است. رياضيات شامل علائم، فرمول ها، روش هاي ويژه، کتاب هاي درسي اي که سخت به نظر مي آيند و خيلي کلمات و اصطلاحات منحصر به فرد است. در نتيجه، مهم است که از مهارت هاي مطالعه اي استفاده کنيد که اختصاصاً مناسب رياضيات باشد. در ادامه برخي که بايد از آنها استفاده کنيد، مي آيد:
1- شما نمي توانيد رياضيات را فقط با خواندن و گوش دادن ياد بگيريد. قسمت زيادي از يادگيري رياضيات به فعالانه تمرين کردن بستگي دارد. اين بدان معني است که شما حتماً بايد همه ي تکاليف و وظايف محوله ي درسي خود در رياضيات را انجام دهيد. ياد گرفتن چگونگي استفاده از فرمول ها و روش ها، حياتي است.
2- رياضيات يک موضوع زنجيره اي است. چيزي که در يک روز معين درس داده مي شود بر اساس آموخته هاي روز قبل از آن است. همين که عقب افتاديد، دوباره رسيدن به درس سخت مي شود. آماده شدن براي امتحان آن هم در دقايق آخر، به شما کمک نخواهد کرد. بايد در همه ي کلاس ها شرکت کنيد و پابه پاي معلم تان پيش برويد.
3- رياضيات مبحث سختي است که به طور فزاينده اي پيچيده مي شود.
شايد لازم باشد که شما زمان مطالعه بيشتري براي رياضيات نسبت به ديگر مباحث اختصاص دهيد.
4- سعي نکنيد که روش خود در رياضيات را حفظ کنيد. به سادگي بگويم که فرمول ها و روش هاي بسيار زيادي در رياضيات وجود دارد. سعي کنيد که بر روش هاي کليدي مسلط شويد. اين کار ميزان اطلاعاتي را که بايد به خاطر بسپاريد کاهش خواهد داد.
5- وقتي که روشي را براي حل يک مسئله ياد گرفتيد، دقيقاً همان روش براي ديگر مسائل هم در اغلب موارد مي تواند استفاده شود.
وقتي که با مسئله ي جديدي روبرو مي شويد، سعي کنيد آموخته هاي قبلي خود را بر مسئله جديد اعمال کنيد.
6- فرهنگ لغات رياضي را ياد بگيريد. اغلب کلمه اي که در رياضي مورد استفاده قرار مي گيرد، وقتي در مبحثي غير از رياضي مورد استفاده قرار مي گيرد، معناي متقاوتي مي دهد. کلمات و اصطلاحات جديد رياضي و معناي رياضي آنها را در قسمت هاي خاصي از دفتر خود وارد کنيد.
7- رياضيات مبحثي است که بسياري از دانش آموزان را مضطرب مي کند. به همان سادگي که به نظر مي آيد، داشتن اعتماد به نفس مي تواند اضطراب شما را کاهش دهد.
اين روش هاي مطالعه رياضي مي تواند به شما در موفقيت در رياضيات کمک کند. اما مغرور نشويد تا زماني که تشخيص مي دهيد به راهکار هايي بيش از اين ها نياز داريد، کمک بگيريد و تلاش بسياري بکنيد.
منبع انگليسي مقاله : How-to- study.com

يکشنبه 22/3/1390 - 8:45
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (3) مديريت زمان در مطالعه
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

فقط ساعات مشخصي در يک روز، در يک هفته و يک ترم تحصيلي (نيمسال تحصيلي) وجود دارد. شما نمي توانيد تعداد ساعات را تغيير دهيد، اما مي توانيد تصميم بگيريد که چگونه حداکثر استفاده را از آنها بکنيد. براي موفق بودن در تحصيل، حتماً بايد زمان مطالعه ي خود را با دقت تمام، مديريت کنيد. در ادامه مقاله راهکاري براي انجام اين کار ارائه داده ايم.

يک تقويم ترمي آماده کنيد :

در اول يک ترم (نيمسال)، يک تقويم ترمي(به روشي که گفته مي شود) آماده کنيد. اطلاعات را همزمان با به پيش رفتن ترم به روز کنيد و جديد نماييد. در ادامه کارهايي که بايد براي آماده کردن اين تقويم انجام دهيد، آمده است:
1- تکاليف محوله خود را در مدرسه (يا دانشگاه) را به همراه موعد سررسيد آنها و امتحانات از قبل مشخص شده تان را يادداشت کنيد.
2- فعاليت از قبل برنامه ريزي شده مدرسه اي (يا دانشگاهي) خود را يادداشت کنيد.
3- فعاليت هاي شناخته شده غير درسي خود را يادداشت کنيد.

يک برنامه هفتگي آماده کنيد :

هر جمله قبل از آغاز هفته ي درسي تان، يک برنامه هفتگي معين کنيد. همان که هفته به پيش مي رود، اطلاعات اين برنامه هفتگي را بروز کنيد. در ادامه روش آماده کردن اين برنامه هفتگي آمده است:
1- کلاس هاي روزانه ي خود را يادداشت کنيد.
2- از تقويم ترمي خود استفاده کنيد و کارهايي که در هفته اي که دارد مي آيد، بايد انجام دهيد، وارد کنيد.
3- جزوه هاي کلاسي هفته قبل خود را مرور بکنيد تا ببينيد که آيا نياز است که فعاليت يا تکليفي را به فعاليت هاي مدرسه اي خود اضافه کنيد يا نه.
4- همه ي فعاليت هاي غيردرسي که در هفته اي که دارد مي آيد درگير آن ها مي شويد را يادداشت کنيد.
5- فراموش نکنيد که زمان هايي را براي انجام تکاليف، کار بر روي پروژه ها(تحقيق) و مطالعه براي امتحان ها قرار دهيد. اين زمان ها ممکن است در طي روزهايي باشد که به مدرسه مي رويد، پس از آمدن از مدرسه(دانشگاه) باشد، در هنگام شب باشد يا در آخر هفته باشد.

يک برنامه ي سازمان دهنده ي روزانه آماده کنيد :

قبل از هر روزي که بايد به مدرسه برويد، يک برنامه ي سازمان دهنده براي روز بعد آماده کنيد. هر وقت يک کار را انجام داديد، در کنار آن يک تيک بزنيد. در اين جا روش آماده کردن برنامه ي سازمان دهنده ي روزانه را شرح داده ايم:
1- کارهايي که بايد در روز بعد انجام دهيد از برنامه ي هفتگي خود استخراج کنيد و وارد نماييد.
2- کارهايي که از برنامه ي سازمان دهنده ي روز قبلي تان باقي مانده و هنوز نياز به انجام دادن دارد را هم وارد کنيد.
3- جزوه کلاسي امروزتان را مرور کنيد که ببينيد آيا لازم است کاري را به فعاليت ها(يا تکاليف) درسي تان اضافه کنيد.
4- هر گونه فعاليت غير درسي را که فردا با آن روبرو خواهيد شد، وارد کنيد.
برنامه هفتگي شما جزئيات بيشتري را نسبت به تقويم ترمي تان در بر مي گيرد. و برنامه سازمان دهنده ي روزانه شما بايد جزئيات بيشتري نسبت به برنامه هفتگي تان داشته باشد. استفاده از تقويم ترمي، برنامه هفتگي و برنامه ي سازمان دهنده روزانه به شما کمک خواهد کرد که حداکثر استفاده را از زمان خود بکنيد.
منبع انگليسي مقاله : How- to- study.com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:45
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (2) افزايش تمرکز
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون

خيلي از دانش آموزان و دانشجويان مشکل تمرکز در حين مطالعه را دارند. توانايي تمرکز گرفتن در حين مطالعه براي عملکرد خوب در حين کلاس و در هنگام امتحان دادن، حياتي است.
در ادامه مقاله 10 راه براي افزايش تمرکز در حين مطالعه آورده است:
1- در مکان ساکتي که شما را دچار حواسپرتي و وقفه در مطالعه نکند، به مطالعه بپردازيد. سعي کنيد فضايي فقط مخصوص مطالعه ايجاد کنيد.
2- يک برنامه ريزي درسي انجام دهيد که نشان دهد چه کارهايي بايد انجام دهيد و هر کار (يا تکليف و مطالعه درسي را) در چه زماني بايد انجام دهيد. اين کار ساختاري را به شما مي دهد که براي مطالعه مؤثر به آن نياز داريد.
3- سعي کنيد در زماني از روز به مطالعه بپردازيد که بهترين بازدهي را داريد. بعضي افراد در صبح زود عملکرد خوبي دارند و برخي در آخر شب. شما خودتان مي دانيد که چه ساعتي بهترين عملکرد را داريد.
4- فراموش نکنيد هنگامي که مي خواهيد به مطالعه بپردازيد گرسنه يا خسته نباشيد در غير اين صورت انرژي لازم براي تمرکز را نخواهيد داشت. همچنين تناسب جسماني خود را حفظ کنيد.
5- سعي نکنيد در يک زمان دو کار را با هم انجام دهيد. شما نمي توانيد بر روي هيچ کدام از آنها تمرکز خوبي داشته باشيد. تمرکز به معناي توجه کردن به يک چيز و چشم پوشي از ديگر چيزهاست.
6- کارها(تکاليف) بزرگ را به مجموعه اي از کارهاي کوچکتر بشکنيد به طوري که در هر مرتبه يکي از آنها را انجام دهيد. اگر تلاش کنيد که يک کار(تکليف) بزرگ را به طور يک مرتبه انجام دهيد، ممکن است احساس مضمحل شدن و در هم فروشکستن پيدا کنيد و قادر به حفظ تمرکز خود نباشيد.
7- ريلکس و راحت باشيد. وقتي که عصبي و هيجان زده هستيد، سخت مي توانيد تمرکز کنيد. داشتن آرامش در هنگام انجام کاري که نياز به تمرکز دارد، مهم است. مديتيشن براي خيلي از دانش آموزان (دانشجويان) مفيد است.
8- ذهن تان را از افکار مزاحم پاک کنيد. ثبات فکري براي تمرکز مهم است. ممکن است شما به وسيله ي افکار خودتان دچار حواس پرتي شويد. مراقب افکار خود باشيد و از افکاري که ادامه دادن به آنها حواس شما را پرت مي کند، بپرهيزيد. خيال پردازي نکنيد.
9- نسبت به آن چه که در حال مطالعه اش هستيد، خود را علاقه مند کنيد. سعي کنيد با مربوط کردن آن چه مطالعه مي کنيد به زندگي خودتان، تا آن جا که ممکن است آن را معني دار کنيد. اين کار مي تواند شما را به تمرکز وادار کند.
10- هر وقت حس کرديد خسته شده ايد، استراحت کنيد. هيچ فرمول ثابتي براي زمان استراحت دادن به خود، وجود ندارد. خودتان خواهيد دانست که چه زماني نياز به استراحت دادن به خودتان داريد.
مطالعه کردن بدون تمرکز مثل اين است که بخواهيد سطلي را که ته آن سوراخ است ، پر کنيد. مشخص است که جواب نمي دهد.
منبع انگليسي مقاله : How- to- study.com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:45
کنکور
چگونه مطالعه کنيم ؟ (1) انعطاف پذير باشيد
نويسندگان : دکتر منگروم ، دکتر استري چارت
مترجم : محمود کريمي شروداني
منبع : راسخون


براي اين که مطالعه کننده انعطاف پذيري داشته باشيد، بايد بدانيد که چگونه روش خواندني را انتخاب و استفاده کنيد که با اهداف شما از خواندن سازگار باشد. 3 روش مهم خواندن (مطالعه) وجود دارد که شما بايد نحوه ي استفاده از آنها را ياد بگيريد. هر کدام هدف خودش را دارد. دانستن اين که چه زمان و چگونه از اين روش هاي خواندن و مطالعه استفاده کنيد، شما را به يک مطالعه کننده ي انعطاف پذير تبديل مي کند. ادامه ي مقاله را بخوانيد از 3 روش مطالعه که توسط مطالعه کنندگان انعطاف پذير استفاده مي شود، آگاه شويد:

1- خواندن مطالعه اي :

روش خواندني است که توسط مطالعه کنندگان انعطاف پذير براي زماني که هدف آنها، خواندن مطالبي سخت با نياز به ادراک بالا مي باشد، مورد استفاده قرار مي گيرد. وقتي که از روش خواندن مطالعه اي استفاده مي کنيد، بايد با سرعتي آهسته تر از سرعت معمولي خواندن خود، به خواندن مطالب بپردازيد، به علاوه همان طور که مي خوانيد هم بايد مطالبي را که مي خوانيد، بفهميد. در اين شيوه شما بايد در اغلب موارد بيشتر از يک بار يک مطلب را بخوانيد تا به خوبي آن را بفهميد برخي موارد خواندن مطالب آن هم با صدايي بلند به شما کمک مي کند که ادارک خود از مطالب خوانده شده را بالا ببريد.

2- روش خواندن سطحي خواني :

اين روش توسط خوانندگان (مطالعه کنندگان) انعطاف پذير براي زماني استفاده مي شود که هدف آنها، فهميدن سريع مفهوم کلي (مقصود اصلي) مطالب خوانده شده است.
روش سطحي خواني براي زماني خوب است که شما بايد حجم زيادي از مطالب را در زمان کمي بخوانيد. وقتي از روش سطحي خواني استفاده مي کنيد، بايد مفاهيم اصلي هر بند(پاراگراف) را تشخيص دهيد و از جزئيات اضافي در جملات توضيحي چشم پوشي کنيد. از آنجا که شما فقط به دنبال مفهوم کلي هر پاراگرافي که مي خوانيد هستيد، به فهميدن کمتري نسبت به زماني که از روش خواندن مطالعه اي استفاده مي کنيد، نياز داريد.

3- روش مرور اجمالي :

روشي است که توسط مطالعه کنندگان انعطاف پذير وقتي که هدف شان پيدا کردن سريع يک مطلب خاص در ميان مطالب مورد مطالعه است، مورد استفاده قرار مي گيرد.
آن مطلب خاص که بايد جايش پيدا شود ممکن است در فهرستي از نام ها، کلمات، اعداد، عبارات کوتاه و يا حتي بعضي مواقع در يک پاراگراف باشد. از آن جا که مي دانيد دقيقاً دنبال چه چيزي هستيد، سريعاً بايد چشمان خود را بر روي مطالب حرکت دهيدتا مطلبي را که نياز داريد، پيدا کنيد.
قبل از آن که مطالعه ي بعدي خود را آغاز کنيد، هدف خود را از مطالعه (خواندن) مشخص کنيد. بايد تعيين کنيد که آيا نياز به فهم بالاي مطالب مورد مطالعه داريد يا داريد تلاش مي کنيد که مفهوم کلي چيزي را که داريد مي خوانيد بفهميد يا اين که دنبال مطلب خاصي هستيد. سپس از روش مطالعه (خواندن) سازگار با هدف تان استفاده کنيد.
منبع انگليسي مقاله : How -to- Study. com


يکشنبه 22/3/1390 - 8:44
آرایشی و زیبایی
ده پله به سوي زيبايي کامل صورت

1. براي از بين بردن حلقه هاي سياه دور چشم از کانسيلر هاي مايع استفاده کنيد. براي زدن آن از برسهاي کانسيلر استفاده کنيد که کمک ميکند تا نزديک رستنگاه مژه آنرا بماليد. به گوشه هاي داخلي چشم دقت بيشتري بکنيد. براي يکدست شدن آن با انگشت خود آنرا پت کنيد. اگر سياهي چشم خيلي زياد است اول با صورتي آنرا کمرنگ کنيد و بعد کانسيلر خود را استفاده کنيد.

2.
براي پيدا کردن کرم فونداسيون مناسب خود آنرا روي گونه خود در زير نور طبيعي روز آزمايش کنيد. کرمي که روي پوست شما ناپديد ميشود و فرق آن با جاهاي ديگر پوست ديده نميشود رنگ مناسب پوست شماست. فونداسيون را فقط جاهايي از صورت که نياز دارد يکدست شود مانند کناره هاي دماغ و دور لب استفاده کنيد. سعي کنيد از برسهاي فونداسيون استفاده کنيد تا در موادتان صرفه جويي کنيد. اسفنج ها مواد فونداسيون را جذب ميکنند و کرم به صورت يک دست روي صورت نميخوابد.

3.
براي اينکه آرايش و فونداسيون شما به صورت خطهاي چروک مانند روي صورتتان ديده نشود از پودرها استفاده کنيد. براي دور چشم از پودر هاي با ته رنگ زرد و اگر خيلي سفيد هستيد از پودر هاي سفيد با برسهاي کوچکتر مناسب دور چشم استفاده کنيد و براي بقيه صورت از پودري که مناسب رنگ فونداسيون شماست استفاده کنيد.

4.
براي روژگونه از رنگهاي صورتي ملايم در حاليکه ميخنديد روي گونه ها تا نزديک گوش با برس مخصوص بزنيد و دوباره به محل اول برگرديد. ميتوانيد براي براق شدن از پودرهاي براق روي روژ گونه اول يک لايه ديگر بزنيد.

5.
لبها را با کيسه نرم بسابيد تا يک لايه از پوستهاي مرده آن برداشته شود و لب شما نرم بشود. بهترين ماتيکها آنهايي هستند که به رنگ طبيعي لب شما نزديک ترند يا کمي تيره تر هستند.

6.
براي اينکه لب شما شکل بگيرد و زيبا ديده شود از مداد لب استفاده بکنيد که براي اينکه به مدت طولاني تر بماند اول خط لب را بکشيد و بعد از ماتيک استفاده کنيد. در انتها با برس مخصوص لب خط لب را با ماتيک بلند کنيد.

7.
براي اينکه به صورت شما شکل قشنگي بدهد ابروها را با موچين برداشته و تميز کنيد. با مداد ابرو از داخل ابرو بطرف بيرون به صورت خطهايي که مثل و به اندازه موهاي ابرو به نظر مي آيند ابرو را پر کنيد و شکل آنرا کامل کنيد. براي سايه چشم از سايه هايي که به رنگ موي شما مي آيند استفاده کنيد.

8.
سايه روشن اولين پايه سايه چشم را روي همه جاي پلک بزنيد. سايه دوم تيره تر بوده و آنرا تا خط چروک بالاي چشم ادامه بدهيد.

9.
از سايه تيره تر براي آرايشهاي خليجي و عربي استفاده بکنيد و خط چشم را روي رستنگاه مژه ها بکشيد و براي اينکه طولاني تر بماند برس را کمي مرطوب بکنيد.

10.
از ريمل براي اينکه آرايش خود را کامل کنيد استفاده کنيد. برس ريمل را موازي کف زمين بگيريد و از ريشه مژه ها شروع کنيد و سعي کنيد تا برس را همين طور بچرخانيد تا مژه ها از هم جدا بشوند و لکه اي ديده نشود. اگر قرار است که از فر مژه استفاده کنيد بهتر است آنرا قبل از ريمل زدن استفاده کنيد در غير اين صورت ممکن است که باعث شکستن مژه ها بشود و چشمان زيباي شما منظره بدي پيدا کند.

سه شنبه 10/3/1390 - 10:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته