• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1263روز قبل
ایرانگردی



معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه دو ، جشنواره بادبادک ها با شعار "همدردی با کودکان زلزله زده" در مجموعه فرهنگی هنری کانون قدس برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو ، مسعود خسروی با اعلام این مطلب گفت : در راستای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان و ایجاد بستر مناسب جهت تفریح کودکان در کنار والدین، شهرداری منطقه دو با همکاری کانون فرهنگی قدس و با مشارکت پلیس راهور، سازمان آتش نشانی، اورژانس و ... اقدام به برگزاری جشنواره بادبادک ها با شعار "همدردی با کودکان زلزله زده" واقع در خیابان ایران زمین 12 کرد .
خسروی گفت : این جشنواره با هدف همدردی با کودکان زلزله زدگان منطقه غرب کشور و تقویت روحیه نشاط در بین آن کودکان عزیز و اینکه به آنها بگوییم " همـیشه و در همه حال در کنارتـان هستیم " برپا شد وی افزود : داشتن شهر پویا و سرزنده همواره نیازمند مشارکت و همراهی شهروندان است . لذا یکی دیگر از رویکردهای برپائی این جشنواره ، ایجاد روحیه نشاط و سرگرمی در بین قشر های مختلف جامعه شهری به ویژه کودکان و نوجوانان ، تحکیم بنیان خانواده ، پرکردن اوقات فراغت و تعامل و همفکری اعضای خانواده در انجام کار های گروهی می باشد .
شایان ذکر است در این برنامه، مضامین فرهنگی، آموزشی، تفریحی و اجتماعی در قالب غرفه های آموزش شهروندی، ورزش و سرگرمی، سلامت، مشاوره کودک، مدیریت پسماند، آموزش ترافیک، خلاقیت، ایمنی و آتش نشانی و... به مخاطبان گرامی ارائه شد .

يکشنبه 5/9/1396 - 12:35
ایرانگردی

 

سید رضا میرصادقی در سی و چهارمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، عنوان کرد: اطلس آسیب های اجتماعی در فرآیند نوسازی بافت های فرسوده مور استفاده قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، سی و چهارمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار با حضور اعضای ستاد، مدیرعامل سازمان نوسازی و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهر تهران برگزار و مواردی از جمله اقدامات کارگروه ارتقاء اقتصادی و مشارکت‌های مردمی و تسهیلات، اطلس آسیب‌های اجتماعی کشور و برنامه و بودجه بازآفرینی شهری محلات هدف مورد بررسی قرار گرفت.

سید رضا میرصادقی، مدیرعامل سازمان نوسازی و دبیر ستاد بازآفرینی پایدار شهر تهران در این جلسه با بیان این نکته که مسئله آسیب‌های اجتماعی باید پس از شناسایی به تفکیک محلات، مورد بررسی و رفع قرار گیرند، گفت: این اقدام نه تنها بر مجموعه کالبدی شهری تأثیر خواهد داشت بلکه با استفاده از اطلس آسیب‌های اجتماعی (که از سوی سازمان کار، رفاه و تعاون اجتماعی تهیه شده است) در این مسیر می‌توانیم در امر سیاست‌گذاری نیز آن را دخیل کرده و شاهد نقش آن هم در حوزه نرم‌ افزاری و هم سخت ‌افزاری باشیم.

عشایری، دبیر ستاد ملی بازآفرینی پایدار شهری نیز در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت مسئله آسیب‌های اجتماعی در کشور بیان کرد: برای رسیدگی و شناسایی هرچه بهتر بسترهای پرورش‌دهنده این آسیب‌ها باید ارتباط بهتر و نزدیک‌تری با مرکز آمار ایران داشته و اطلاعات مربوط به وقوع آن‌ها را در برش شهری و محله‌ای بررسی کنیم.

وی همچنین با اشاره به برنامه ملی بازآفرینی شهری پایدار با افق ۱۴۰۰ بیان کرد: طبق ماده ۵۹ قانون برنامه ششم توسعه وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و کشور و شهرداری‌ها مکلفند نسبت به احیا، بهسازی، نوسازی، مقاوم‌سازی و بازآفرینی سالانه ۲۷۰ محله از بافت‌های ناکارآمد میانی، تاریخی و سکونتگاه‌های غیررسمی اقدام نمایند. در همین راستا اعتبارات مورد نیاز به پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی با همکاری شهرداری‌ها به تصویب ستاد ملی بازآفرینی رسیده و در قالب بودجه سنواتی در اختیار دستگاه‌ها قرار می‌گیرد که برنامه‌های عملیاتی این فرآیند در ۲ بخش نوسازی مسکن و تأمین خدمات و زیرساخت‌ها توسط تمامی دستگاه‌های عضو ستاد ملی، برای ارتقای دسترسی به خدمات و بهبود زیرساخت‌ها با رویکرد محله‌محوری تهیه می‌شود.

شایان ذکر است سی و چهارمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی پایدار شهری، با دستور کار -ارائه گزارش کارگروه ارتقا اقتصادی و مشارکت‌های مردمی و تسهیلات و طرح تکاپو توسط معاونت کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی -ارائه گزارش اطلس آسیب‌های اجتماعی کشور توسط معاونت رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و -ارائه برنامه و بودجه بازآفرینی شهری محلات هدف در برنامه ششم به تفکیک دستگاه‌های عضو با حضور اعضای ستاد در محل وزارت راه و شهرسازی برگزار شد.

يکشنبه 5/9/1396 - 9:25
ایرانگردی

 
 

 

مدیر عامل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه از افزایش یازده درصدی ظرفیت قطارهای خط 5 متروی تهران خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه؛ مهندس نوبخت با بیان اینکه با اضافه کردن یک واگن به تمام قطارهای این خط برون شهری، ۳۰۰ نفر به ظرفیت هر قطار اضافه می‌شود، تصریح کرد: با اضافه شدن 26 واگن دو طبقه به قطارهای خط 5 شاهد افزایش بیش از هفت هزار نفر به ظرفیت جابجایی این خط هستیم.   
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه گفت: خط 5 قدیمی‌ترین خط متروی تهران است که ۱۹ سال از آغاز بهره‌برداری آن می‌گذرد و اکنون بهسازی زیرساخت‌ها و تجهیزات آن در حال انجام است و انشاءالله با افزایش ظرفیت جابجایی این خط، بتوانیم به کاهش بار ترافیکی اتوبان تهران - کرج کمک کنیم.

شنبه 4/9/1396 - 17:37
ایرانگردی

 

 

 

سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران گفت: بنا بر این بود تا این منطقه، به عنوان یکی از مناطق الگو و پیشگام در الگوی توسعه پایدار شهری در تهران و حتی کشور باشد؛ چرا که این منطقه یکی از مناطق بکر شهر تهران به شمار می رفت. اما امروزه این منطقه به یکی از آشفته ترین مناطق 22 گانه شهر تهران تبدیل شده است.

 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 22، دکتر سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در دیدار با دبیران و اعضای شورایاری منطقه22 در سخنانی عنوان کرد: منطقه 22 یکی از مناطق استراتژیک تهران است و حضور در این مقطع زمانی در این منطقه در منسب شهردار منطقه کار دشواری است. متاسفانه منطقه 22 به مرحله ای رسیده که کسی که در جایگاه شهردار منطقه قرار دارد، هر روز در فرآیند تصمیم گیری  و تصمیم سازی ها دچارمشکلات جدی خواهد بود.نحوه مدیریت این منطقه با چنین مشکلات و همچنین فرصت های ارزشمندی دشوار است.

 

وی افزود: با توجه به شعارها و وعده وعیدهایی که مجموعه همکاران ما در فرآیند انتخابات به مردم و افکار عمومی دادند، یکی از رویکردهای جدی شفاف سازی و مشارکت دهی مجموعه تشکل های مردم نهاد و تشکل های حرفه ای به ویژه تشکل های شورایاری درفرآیند تصمیم گیری ها و تصیم سازی ها بوده و معتقدیم که اگر بخواهیم در شهر تهران با این مجموعه گسترده از مشکلات، موفقیتی پیدا نماییم؛ راهی جز مشارکت دهی واقعی مردم نخواهیم داشت و این مشارکت دهی در سایه ایجاد یک بستر مناسب برای ایجاد یک گفتمان عمومی و یک دغدغه عمومی بین آحاد مردم و ذینفعان میسر خواهد شد.

 

سالاری بیان کرد: در اوایل راه اندازی منطقه22، بنا بر این بود تا این منطقه، به عنوان یکی از مناطق الگو و پیشگام در الگوی توسعه پایدار شهری در تهران و حتی کشور باشد؛ چرا که این منطقه یکی از مناطق بکر شهر تهران به شمار می رفت. اما امروزه این منطقه به یکی از آشفته ترین مناطق 22 گانه شهر تهران تبدیل شده است. به موجب قانون قرار بر این بود، 70 درصد عرصه املاک بزرگ مقیاس آن، در اختیار سرانه های هفت گانه شهرتهران، قرار گیرند که نه تنها سرانه های جمعیت منطقه، بلکه یکسری سرانه های فرامنطقه ای برای سایر مناطق و حتی مناطق مجاور و مرکزی تهران را فراهم نماید که متاسفانه این چنین نشد.

 

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: در حال حاضر، منطقه22 از جهت برخورداری سرانه های آموزشی، جزء 5 منطقه محروم شهر تهران به شمار می رود. قرار بود، به موجب طرح تفضیلی، تا افق 1400 برای سکونت 500 هزار نفر در این منطقه ظرفیت ایجاد شود؛ بگذریم از اینکه شورای عالی شهرسازی و معماری طرح تفضیلی و طرح جامع منطقه را نیز مغایر با طرح جامع شهری شهر تهران می داند و منطقه 22 امروزه به منطقه ای تبدیل شده که هیچیک از اصول معماری و شهرسازی در آن رعایت نشده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در دوره مدیریت جدید شهر تهران، مردم با رای های خود، به نخبگان،دانشگاهیان و دیده بانهای شهری به عنوان اعضای شورای شهر تهران نشان دادند که انتظار تغییر، در وضع شهر را دارند و به هیچ عنوان عدم موفقیت مدیریت شهری در دوره پنجم را نخواهند پذیرفت.امروزه شهردار تهران که منتخب مردم است، مدیریت شهری و اعضای شورا با یک طیف فکری ودولت و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی از سوی دیگر قرابت نزدیکی با یکدیگر دارند و باید دست به دست هم دهیم؛ تا برای اصلاح رویه های غلط و حرکت به سمت توسعه پایدار، گام های موثر برداشته شود.

 

سالاری اضافه کرد: بارگذاری ها و ساخت سازهایی که برای ساخت مگامال ها،مال ها و پاساژهای فراوانی که در منطقه 22 انجام شده  می توانست روزی نه تنها درآمد خود منطقه بلکه درآمدهای شهر تهران را تامین کند، اما امروزه شهردار منتخب این منطقه باید در حال حاضر، پروانه هایی را صادر کند، که قبلا پولش دریافت شده است. با توجه به بدهی30 هزارمیلیاردی شهرداری تهران و پروژه های نیمه تمام، بارگذاری ها به ویژه بارگذاری های درآمدزا به سقف خود رسیده و راهی جز ایجاد اعتماد و اعتمادسازی بین مردم ومدیریت شهری وجود ندارد. این دیوار بلند بی اعتمادی را باید از بین ببریم و بدانیم که اگر مردم اعتماد کنند و در کنار شورا و شهرداری مشارکت واقعی داشته باشند؛ کارهای بزرگی انجام خواهیم داد و علی رغم تمامی مشکلاتی که در شهر تهران وجود دارد؛ با توجه به ظرفیت های بی نظیری که وجود دارد، کارها نشدنی نخواهد بود، مشروط به اینکه این اعتمادسازی انجام شود.

 

شنبه 4/9/1396 - 15:55
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه دو ، فلسفه تشکیل نشست کارگروه های تخصصی مدیریت شهری  در منطقه دو ، حکمرانی خوب ، الزام تبعیت از اصول توسعه پایدار ، مشارکت شهروندان و جذب نخبگان می باشد .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه دو، رسول کشت پور با بیان این مطلب گفت : جلسه اتاق فکر مدیریت شهری منطقه با دستور کار بررسی ساختار و شیوه پیشنهادی مدیریت اتاقهای فکر منطقه دو برگزار گردید. در این نشست دبیر اتاق فکر، گزارشی جامع از مطالعات به عمل آمده و پیشنهاد شورای سیاستگذاری ارایه کرد که در پایان مورد تصویب اعضاء قرار گرفت. وی با تاکید بر اینکه این شیوه نامه با صرف بیش از یکصد نفر- ساعت مصاحبه با صاحبنظران و اساتید برجسته دانشگاهی و بررسی اسناد و مطالعات در دسترس از تجربیات و منابع داخلی و خارجی تنظیم گردیده است تاکید کرد: این گزارش بر اساس ملاحظات 6 گانه عنوان شده در نشست پیشین و با تاکید بر مشارکت نخبگان در مدیریت شهری و بکارگیری خرد جمعی با نگاه به متدهای نوین مدیریت و با اتکا به اصول حکمروایی خوب ، توسعه پایدار ، مدیریت دانش و فنآوری و مشارکت شهروندان و جذب نخبگان" تدوین و طراحی گردیده است؛ اصولی که اعتنا به آنها در مدیریت امروز نه یک انتخاب بلکه یک الزام تلقی می شوند.

کشت پور گفت :  در طراحی این سامانه بر اساس گام های تعریف شده طوری برنامه ریزی گردیده که هر داده، ستانده بعدی را پشتیبانی نماید و فرایندهای پس از اتاق فکر نیز تا اطمینان از دستیابی به نتیجه و  محصول نهایی، سامانه را همراهی می نمایند چرا که اعتقاد داریم یکی از اهداف اصلی تشکیل اتاق فکر مشاهده نتایج ملموس تلاشهای فکری در عرصه بیرونی است ضمن اینکه می توان توسعه فرهنگ مشارکت، همراهی و همدلی با نخبگان جهت تصمیم سازی در عرصه سیاستگذاری و آگاهی بخشی و توسعه فرهنگ شهروندی را از ثمرات مطلوب موفقیت این سازوکار تلقی کرد و در این راستا بهره گیری مطلوب از ظرفیتهای کلیه نخبگان و کارشناسان ضمن ایجاد اطمینان نسبت به علمی بودن تصمیمات در حیطه عملیات، در داخل سازمان نیز باعث یکپارچگی و حاکمیت جریان فکر و ایده خواهد شد .

وی تصریح کرد :  یکی از امتیازات خوب منطقه 2 وجود هسته های مطالعاتی و دانشگاههای برجسته در زمینه علوم مهندسی و علوم انسانی در گستره منطقه و نقاط پیرامون آن است که به نوعی قابلیت همکاری های گسترده و بهره مندی از بانک غنی ایده ها و نظرات و همچنین برنامه ریزی اقدامات مشترک را فراهم می آورد.

در پایان این نشست ساختار و شیوه نامه مدیریت اتاقهای فکر در منطقه 2 مصوب و مدیران و اعضا مرکزی کارگروهها معین گردیدند و سپس مقرر شد ظرف مدت یک هفته، تصمیمات مرتبط با پشتیبانی و لجستیک مورد نیاز تشکیلات اتاق های فکر اتخاذ و ابلاغ گردیده و همچنین نسبت به ارایه اطلاعات مورد نیاز در شناخت منطقه و ظرفیتهای آن و آماده سازی بستر لازم جهت نیازسنجی و شناخت مسایل از طریق گفتگو با معاونتها و ادارات مربوطه اقدام لازم صورت پذیرد.

شنبه 4/9/1396 - 15:34
ایرانگردی

 

 

امیرمحسنی شهردار منطقه 17 در بازدید معبر به معبر از محلات آذری و بلورسازی به رشد و توسعه کارآفرینی از طریق احیای مشاغل قدیمی و سنتی تاکید کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم در ماه های پایانی از سال «اقتصاد مقاومتی- تولید و اشتغال» گام مثبتی در توسعه کارآفرینی محلی برداریم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 17،  محلات چهارده گانه این منطقه در مساحت 822هکتاری واقع شده اند که تنوع مناسبی را در مشاغل و فعالیتهای صنفی پدید آورده اند.

محسنی در بازدید از بخش ششم محله بلورسازی ، بر نوسازی بافت فرسوده تاکید کرد و افزود: محلات منطقه 17 خصوصا محله بلورسازی دارای بافت فرسوده و متراکمی ست که بخشی از آن نوسازی و مقاوم سازی شده و باید برای احیا و بهسازی بقیه محله نیز اقدام کرد.  

محسنی با بیان اینکه باید تمامی معبرها و فضاهای شهری منطقه را غنیمت بشماریم، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه منطقه ما کمترین مساحت را در بین مناطق دارد باید از فضای های شهری خود به خوبی استفاده کنیم. برخی از معبرها ذخیره شهری خوبی هستند. دسترسی های شهری را نباید بی دلیل درگیر کنیم چرا که برای خدمات رسانی به شهروندان دارای اهمیت است.

شهردار منطقه 17 بر حفظ و احیای مشاغل قدیمی و سنتی تاکید کرد و افزود: در این منطقه نخستین اردوگاه کارآفرینی برپا شده تا نوجوانان و جوانان را با مشاغل مختلف آشنا کند و لازم است از فضای بیدفاعی که در شهر رها شده و حتی فضاهای کوچکی که در محلات وجود دارد مثل لچکی ها استفاده کنیم تا برای احیای مشاغل قدیمی و سنتی گام برداریم و فضای لازم برای ایجاد یک کارگاه کوچک را در اختیار کارافرینان قرار دهیم.

باید سنت های دیرینه که در جامعه ما وجود داشته را زنده کنیم و مشاغلی مانند منبت کاری و صنایع دستی و غیره را احیا کنیم تا نسل جدید با این مشاغل آشنا شوند و همچنین فروش در آن انجام شود و چرخه اقتصاد در محلات به جریان بیفتد.

گفتنی ست بازدید از محلات بلورسازی و آذری، مصوباتی در حوزه خدمات شهری و حمل و نقل و ترافیک داشت که اصلاح هندسی معابر و تامین روشنایی میدان زکات از جمله مهمترین این مصوبات است

شنبه 4/9/1396 - 15:22
ایرانگردی

 

 

معاون امور شهری و محیط زیست  شهرداری منطقه 6 از پاکسازی و لایروبی 37 حوضچه اصلی از معابر قلب پایتخت خبر داد و گفت: همچنین در فصل پاییز و به منظور تسهیل هدایت آب های سطحی هفت هزار و سیصد و هفتاد متر از کانال های سطح منطقه لایروبی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، افشین خدامی تاکید کرد: به منظور جلوگیری از بروز آبگرفتگی معابر و در راستای ضرورت تسهیل در رفت و آمد شهروندان، کلیه کانال ها، مسیل ها و انهار سطح منطقه لایروبی و پاکسازی می شود.

معاون امور شهری و محیط زیست  شهرداری منطقه 6 در ادامه افزود: بازسازی و لایروبی قنات های موجود در سطح منطقه از دیگر برنامه های صورت گرفته شده است.

خدامی همچنین به آمادگی نیروهای خدمات شهری منطقه برای روزهای برفی و بارانی پیش رو خبر داد و گفت: تمام نقطه های آبگیر منطقه شناسایی و ترمیم شده است و تمهیداتی اتخاذ شده تا نظم و ساماندهی خیابان های قلب تهران در هنگام نزول باران برقرار باشد.

معاون امور شهری و محیط زیست  شهرداری منطقه 6 همچنین به زیباسازی محیط شهری منطقه در فصل پاییز اشاره کرد و گفت: برنامه ریزی شده تا سروها به صورت طرح دار هرس شوند تا جلوه و نمای بیشتری داشته باشند.

 

شنبه 4/9/1396 - 15:15
ایرانگردی

 

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 تهران از پایان اجرای پروژه نیمرخ محلات خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، سید عباس طباطبایی در این باره گفت: این پروژه اجتماعی و فرهنگی محله محور  با موضوع شناسایی، مكان یابی، به روز رسانی و ثبت  اماكن و ظرفیت های اجتماعی و فرهنگی سطح محلات 17گانه توسط اداره مطالعات اجتماعی و فرهنگی منطقه11 و از طریق بازدید های نظام مند و مصاحبه های ساختاریافته  ّپژوهشگران محلات به اجرا درآمد.

وی افزود: هدف از اجرای این طرح ترسیم نمایی از سیمای جامعه هدف،  در برهه ای از زمان است كه داده های ضروری و اساسی را برای برنامه ریزی های شهری فراهم می آورد و با شناسایی و ثبت كلیه ظرفیت های اجتماعی ، اقتصادی ، آموزشی ، مذهبی  و همچنین شناسایی پتانسیل ها و سازمان های مردم نهاد ، با بهره گیری از استعدادهای بومی محلی فعال؛ ضریب مشاركت اجتماعی لایه ای گوناگون جامعه را ارتقاء می دهد واز این حیث می تواند منجر به توسعه پایدار اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی شود.

 

شنبه 4/9/1396 - 15:14
ایرانگردی

 

با تلاش اداره محیط زیست منطقه 10، طرح جامع پایش آلاینده های زیست محیطی با هدف کاهش و کنترل مشکلات زیست محیطی منطقه در حال اجراست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، امیر رشیدی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ضمن اعلام این خبر با اشاره به لزوم تداوم برنامه های زیست محیطی گفت: با توجه به نیاز سنجی های به عمل آمده و بررسی مشکلات موجود، طرح جامع پایش آلاینده های زیست محیطی در منطقه اجرا و پس از انجام مطالعات مورد نیاز، طراحی و تدوین یک نقشه کامل و جامع از مشکلات زیست محیطی شامل آلاینده های صوتی ،آب و خاک از نقاط پر خطر در منطقه در دست بررسی است.

وی کاهش چشمگیر مشکلات زیست محیطی را از اهداف اجرای این طرح برشمرد و  افزود: کار اجرای طرح جامع شناسایی آلاینده های زیست محیطی پس از طی مرحله مطالعاتی و بررسی تمام جوانب آلایندگی و راهکارهایی که می شود برای رفع یا بهبود کار ارائه داد در حال تدوین اطلس است.

شنبه 4/9/1396 - 15:11
ایرانگردی



کودکان کار به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی و با هدف ارتقاء سطح سواد و تشویق آنها به مطالعه، از کتابخانه های شمال تهران بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سعید کارگران معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان خبر فوق اظهار داشت: طرح کتابگردی کودکان کار با همکاری مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه یک و نواحی7،3و 8 وموسسه آفتاب زندگی در شمال تهران اجرا شد و طی آن بیش از 20 کودک کار از مراکز فرهنگی شمال تهران از جمله کتابخانه دکتر عظیمی و خانه کتاب رایزن بازدید کردند.

کارگران تصریح کرد: کودکان در این بازدید با محیط کتابخانه ها آشنا شدند و به کشیدن نقاشی و خواندن کتاب پرداختند و هدایایی نیز به آنها اهدا شد.

وی با تاکید بر مشکلات کودکان کار در کسب سواد و تاثیرهای سوء عدم مطالعه‌ی این قشر در جامعه گفت: باید بستر مناسب برای مطالعه و تغییر فضای زندگی کودکان کار فراهم شود تا آنها با آگاهی از حقوقشان بتوانند همچون دیگر کودکان به امکانات آموزشی، فرهنگی و تفریحی دسترسی داشته باشند.

معاون شهردار منطقه یک دیدار با کودکان و نوجوانان معلول جسمی و حرکتی را از دیگر برنامه های طرح کتابگردی در هفته کتاب دانست و گفت: کودکان معلول نیز مانند سایر اقشار جامعه نیازمند غذای روح و روان بوده و باید برای آنها امکانات مناسبی جهت تهیه کتاب و کتابخوانی فراهم شود.

کارگران افزود: در این دیدار ضمن دلجویی از کودکان معلول جسمی و حرکتی ،به آنها کتاب اهدا می شود تا بتوانند با خواندن کتاب علاوه بر بالا بردن اعتماد به نفس خود، نسبت به مسایل روز آگاهی بیشتری پیدا کنند .

شنبه 4/9/1396 - 15:9
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته