• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1244روز قبل
ایرانگردی

 

طرح حمایت از کاهش بیسوادی با هدف افزایش سطح سواد شهروندان در سرای محلات در حال اجرا است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، حمید بهرامی معاون اجتماعی و فرهنگی منطقه گفت: با توجه به قرار گرفتن منطقه در حومه تهران و مهاجر پذیر بودن آن، به منظور فراهم شدن شرایط برای ادامه تحصیل شهروندان بازمانده از تحصیل طرح حمایت از کاهش بیسوادی در سرای محلات آغاز شده است.

وی  افزود : آموزش به سواد آموزان با اعزام مربیان از سوی آموزش و پرورش و فراهم شدن فضای آموزشی در سرای محلات رسالت ، نعمت آباد ، شکوفه شمالی و شکوفه جنوبی با حضور 50 نفر از شهروندان در حال اجرا است.

معاون شهردار خاطر نشان کرد : به منظور اطلاع رسانی برای جذب افراد بیسواد یا کم سواد و ثبت نام از آنها در فصل پاییز ضمن توزیع پوستر، بنرهای اطلاع رسانی در سطح نواحی 5 گانه نصب شد.

بهرامی یادآور شد: پس از ثبت نام علاقمندان  با گروه سنی 10 تا 49 سال، لیست آنها به اداره سواد آموزی آموزش و پرورش منطقه ارسال می شود. همچنین درپایان هردوره آزمون برگزار و گواهی پایان دوره تحصیلی به سواد آموزان ارائه می شود.

به گفته بهرامی در جهت تشویق سوادآموزان ضمن برگزاری اردوهای نیمروزه تفریحی و زیارتی، در پایان دوره نیز از سوادآموزان برتر تقدیر  خواهد شد. 

وی در ادامه از اجرای فعالیتهای آموزشی و مناسبتی در راستای اجرای طرح حمایت از مدارس خبر داد و گفت: طی برنامه ریزی های انجام شده در طول سال شاهد برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی با محوریت زیست محیطی، سلامت محور، حقوق و تکالیف شهروندی و نیز برنامه های مناسبتی در ایام ملی مذهبی خواهیم بود.

همچنین در راستای غنی سازی اوقات فراغت شهروندان در بخش های ورزشی، تفریحی و هنری برنامه ای جامع با همکاری آموزش و پرورش تهیه و در طی تابستان در حال انجام است.

 

دوشنبه 6/6/1396 - 20:6
ایرانگردی

 

 

 

 

 

شهردار منطقه21 از اجرای آزمایشی طرح "نانوایی دوستدار محیط زیست" با هدف ترویج فرهنگ استفاده از کیسه و سفره های پارچه ای و درنهایت حذف کیسه های پلیمری و پلاستیکی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، دکتر جمال بافرانی شهردار این منطقه با اعلام خبر فوق تاکید کرد: لزوم فرهنگ سازی هرچه بیشتر و ترغیب مردم به استفاده از مواد تجزیه پذیر و عدم استفاده از مواد نایلونی که باعث ایجاد مخاطرات زیست محیطی برای سلامت افراد جامعه شده است؛ به منظور بالا بردن سطح سلامت محیط زیست شهری شهروندان، جزء اولویت های ویژه در شرایط کنونی زندگی شهری است.

وی در ادامه با یادآوری این مهم که فرهنگ استفاده از کیسه های پارچه ای در بین گذشتگان ما وجود داشته، گفت: متاسفانه امروزه زندگی مدرن و شهرنشینی در سطح کلانشهرها، شهروندان را به استفاده گسترده از کیسه های نایلونی و پلیمری سوق داده که این امر نیز منجر به افزایش حجم زباله های پلاستیکی تولیدی در پسماندهای شهری شده است.

شهردار منطقه21 با اشاره به اینکه "طرح نانوایی سبز=نانوایی دوستدار محیط زیست" در سطح محلات سیزده گانه با همکاری گسترده نانوایی های دوستدار محیط زیست در این بخش از پایتخت در حال اجرا است؛ افزود: این طرح که در راستای آگاهی بخشی و ارتقای سطح آگاهی عمومی شهروندان در خصوص مضرات بهداشتی و زیست محیطی ناشی از استفاده کیسه های پلاستیکی و پلیمری که از مشتقات نفتی ساخته می شوند، در دستورکار واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 قرار گرفته است از زمان آغاز خوشبختانه با مشارکت چشم گیر شهروندان همراه بوده است.

بافرانی در خاتمه با بیان اینکه به کارگیری کیسه های پارچه ای در نانوایی ها و مراکز خرید با شعار "نه به کیسه های نایلونی" به منظور ترویج فرهنگ کاهش مصرف فرآورده های مشتق از مواد پلیمری و نایلونی صورت گرفته، یادآور شد: در همین راستا با توجه به مضرات استفاده از کیسه های نایلونی و پلیمری در حمل نان و تاثیر سوء آن بر سلامت شهروندان، واحد محیط زیست معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 با همکاری دبیران کانون های محیط زیست محلات سیزده گانه این منطقه با هدف جایگزینی کیسه های نایلونی به پارچه ای نسبت به شناسایی و معرفی نانوایی های داوطلب و مستعد جهت اجرای طرح "نانوایی دوستدار محیط زیست" اقدام کرده است.


 

دوشنبه 6/6/1396 - 17:50
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 گفت: پس از یک ماه اجرای برنامه­ های مختلف خیابانی؛ مرحله دوم پویش «از خودمان شروع کنیم» که با هدف ترغیب و تشویق مردم به استفاده از دوچرخه برگزار شد، روز گذشته به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11؛ سجاد زارع صفت با بیان این که اواخر اسفندماه سال گذشته بود که از سوی معاونت آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پویش" از خودمان شروع کنیم" کار خود را در تقاطع­ های مهم و پرتردد 15 منطقه شهری تهران آغاز کرد؛ گفت: هدف این پویش در مرحله اول جلب توجه رانندگان وسیله نقلیه به اهمیت رعایت قوانین مربوط به خطوط عابرپیاده و خط ایست قبل از تقاطع­ ها بود؛ به این معنی که در این اماکن حق تقدم عبور با افرادی است که بدون وسیله نقلیه هستند و عرض معبر را پیاده طی می­ کنند.

زارع صفت افزود: بعد از اجرای موفق این مرحله مسئولان تصمیم گرفتند برای مرحله دوم اقدام به ترویج فرهنگ استفاده از دوچرخه در ترددهای شهری کنند. موضوعی که سال هاست در کشورهای توسعه یافته دنیا به آن توجه جدی شده و دوچرخه سواران سهم مشخص و استاندارد و از همه مهم­ تر مسیری ایمن را برای ترددهای خود در اختیار دارند.

زارع صفت با اشاره به این که از حدود یک ماه قبل و با شعار «سه ­شنبه ­های بدون خودرو و پنج شنبه­ های پاک» مرحله دوم پویش در تمامی مناطق 22 گانه شهر تهران کار خود را آغاز کرد؛ اظهار داشت: در این مرحله 65 گروه تئاتر و پرفورمنس روزهای سه ­شنبه و پنج شنبه هر هفته در تقاطع­ های مهم و پرتردد سطح پایتخت برنامه ­هایی را با شعار «برای هوای پاک رکاب بزنیم» برگزار کردند.

او هدف اصلی این مرحله از پویش را توجه به دوچرخه و استفاده از آن به عنوان وسیله­ ای که باعث کاهش آلودگی هوا و ترافیک شهر می ­شود و از طرفی یک ورزش مفرح برای همه به حساب می­ آید؛ عنوان کرد و گفت: در این برنامه تلاش شد نسبت به ارتقای فرهنگ ترافیک و تکالیفی که رانندگان وسایل نقلیه در قبال عابران پیاده دارند و نیزحمایت از هر نوع رفتار حمل و نقلی مانند دوچرخه ­سواری که باعث کاهش آلودگی هوا و ترافیک می شود؛ اقدام شود .

زارع صفت به برگزاری مراسم خاتمه مرحله دوم پویش اشاره کرد و ادامه داد: روز گذشته با حضور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و مدیران ارشد این معاونت و نیز سردار مهماندار، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین برخی هنرمندان از جمله رضا کیانیان، در میان استقبال گسترده شهروندان، مرحله دوم این پویش به کار خود پایان داد.

وی گفت: در جریان برنامه روز گذشته 40 گروه از مجموع 65 گروهی که در مرحله دوم این پویش در معابر پرتردد سطح شهر برنامه برگزار کرده بودند؛ مقابل تئاتر شهر گردهم آمدند و به صورت دسته جمعی برنامه ها و نمایش­ های خود را اجرا کردند؛ همچنین 25 گروه دیگر نیز در میدان فردوسی تجمع کردند و به اجرای برنامه پرداختند.

زارع صفت تاکید کرد: در جریان برگزاری پویش از خودمان شروع کنیم تلاش شد ازظرفیت سازمان‌های مردم نهاد شهرتهران برای توجه به موضوع مشارکت اجتماعی درکاهش ترافیک،تصادفات و... بهره بگیریم وامیدواریم با آموزش­ هایی که طی این مدت ارائه شد؛از این پس شاهد وضعیت مطلوب ‌تری از رفتارهای ترافیکی باشیم.

 

دوشنبه 6/6/1396 - 17:40
ایرانگردی


معاون امور شهری و محیط زیست شهرداری منطقه 4 از آماده سازی و احداث جایگاه های عرضه دام زنده خبر داد و گفت: در این دو جایگاه دام زنده تحت نظر دامپزشک ذبح و به شهروندان ارائه می شود.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، حسین سیگارودی با اشاره به این مطلب گفت: به منظور جلوگیری از شیوع بیماری های رایج دامی در فصل گرم تابستان و حفظ بهداشت محیط زیست و زیبایی محیط شهری، جایگاه عرضه دام بهداشتی حکیمیه در بلوار شهید باباییان و چهار راه استقلال تقاطع خیابان هنگام آماده خدمت رسانی به شهروندان است.
وی افزود: در این دو جایگاه، دام زنده به صورت بهداشتی و زیر نظر دامپزشک و با همکاری سازمان کشتارگاه ها به متقاضیان عرضه می شود.
سیگارودی جلوگیری از اتلاف وقت شهروندان را یکی از مهمترین دلایل احداث جایگاه های عرضه دام موقت دانست و گفت: بیش از 15000مترمکعب داربست و چادر و 300مترمربع بنر تبلیغاتی و تابلوهای جهت نما در منطقه 4 جانمایی شده است.
معاون خدمات شهری منطقه 4 افزود: تامین پارکینگ برای 1000 خودرو از امکانات جایگاه عرضه دام حکیمیه است.
وی با اشاره به سایر ویژه برنامه های جشن عید قربان گفت: حضور گروه های نمایشی و جنگ شادمانه، برپایی ایستگاه های فرهنگی و اجتماعی، برگزاری مراسم نورافشانی و... از دیگر برنامه های عیدسعید قربان است.

دوشنبه 6/6/1396 - 17:30
ایرانگردی

 

دبیر دومین پویش کتابخوانی تابستانی، چهارمین جشنواره تولید کتاب‌های صوتی و ششمین جشنواره مجازی کتابخوانی از استقبال بیش از ۷ هزار نفر از این جشنواره‌ها خبر داد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، حسن آذری رییس کتابخانه فردوس و دبیر دومین پویش کتابخوانی تابستانی، چهارمین جشنواره تولید کتاب‌های صوتی و ششمین جشنواره مجازی کتابخوانی به تشریح روند برگزاری این جشنواره‌ها پرداخت.

دومین پویش کتابخوانی تابستانی

آذری درباره جرقه اولیه آغاز پویش کتابخوانی تابستانی گفت: هر سال در آمریکا و اروپا برنامه‌ای با عنوان چالش کتابخوانی تابستانی کودکان و نوجوانان برگزار می‌شود به همین دلیل به ذهنم رسید می‌توانیم در ایران نیز چنین طرحی را اجرا کنیم و به تازگی در کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز این پویش دیده شده است. 

وی اضافه کرد: پویش کتابخوانی تابستانی با اینکه برنامه بسیار خوبی است، ولی معتقدم با چیزی که باید فاصله دارد و هنوز جای پیشرفت هست. سال گذشته اولین دوره از پویش کتابخوانی تابستانی با حضور رییس سازمان فرهنگی هنری در فرهنگ‌سرای رسانه برگزار شد و همکاران سازمان فرهنگی هنری حضور فعالی داشتند. 

رییس کتابخانه فردوس با بیان اینکه بخش اصلی پویش کتابخوانی تابستانی بخش مسابقه است، گفت: در این بخش، کودکان و نوجوانان عضو کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری باید ۶ کتاب امانت بگیرند، بخوانند و خلاصه آن را بنویسند و به صورت اینترنتی به دبیرخانه جشنواره بفرستند. از ۴ تا ۱۵ سال در این مسابقه شرکت می‌کنند و روال کار برای کودکانی که سواد خواندن و نوشتن ندارند به این شکل است که والدین کتاب را می‌خوانند و کودک برداشتش از کتاب را نقاشی می‌کند و آن نقاشی را برای ما می‌فرستند. 

وی ادامه داد: بچه‌ها در انتخاب کتاب‌ها محدودیتی ندارند و می‌توانند از همه ظرفیت کتابخانه‌های سازمان فرهنگی هنری بهره ببرند. تا کنون ۳ هزار و ۴۰۰ کودک و نوجوان ثبت نام کرده‌اند و هزار و ۱۲۹ کتاب خلاصه‌نویسی شده است. 

این جشنواره تا پایان تابستان ادامه دارد و برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی http://ketabkhanimajazi.ir/ pooyesh/2th مراجعه کنید. 

 

چهارمین جشنواره تولید کتاب‌های صوتی

سعید آذری درباره جشنواره تولید کتاب‌های صوتی عنوان کرد: در این جشنواره کتاب‌ها توسط شهروندان به فایل صوتی تبدیل می‌شوند تا نابینایان و کودکان و نوجوانان بتوانند از آن استفاده کنند. از آنجایی که هزینه تولید کتاب بریل بالاست، این اقدام می‌تواند به افزایش عناوین کتاب‌های مورد استفاده نابینایان کمک کند. 

وی درباره شیوه انتخاب کتاب‌ها افزود: ۷۰۰ عنوان کتاب در موضوعات گوناگون را در سایت جشنواره معرفی کردیم. در انتخاب کتاب‌ها از مشاوره‌های علمی استفاده شده است. همچنین خود شرکت‌کننده‌ها می‌توانند کتاب مورد نظرشان را پیشنهاد دهند تا دبیرخانه جشنواره تأیید کند. 

آذری استقبال را مناسب توصیف کرد و گفت: به عنوان نمونه پوستر جشنواره در کانال تلگرامی ما بیش از ۴۷ هزار بار دیده شده است و تا به حال ۲ هزار و ۷۵۴ نفر ثبت نام کرده‌اند و بیش از دو هزار فایل صوتی به دبیرخانه جشنواره رسیده است. در جشنواره تولید کتاب‌های صوتی با توجه به استفاده از اینترنت، محدودیتی نداریم و نه تنها از دیگر شهرهای ایران شرکت‌کننده داریم، از آلمان، آمریکا و سایر کشورها نیز افرادی شرکت کرده‌اند. 

دبیر جشنواره تولید کتاب‌های صوتی اضافه کرد: یکی از اهداف جشنواره شناسایی صداهای خوب و استعدادهای جوان در عرصه صداست. نفرات برتر دوره دوم جشنواره به دنیای صدا معرفی شدند و دو نفرشان به صورت حرفه‌ای در فیلم‌ها و انیمیشن‌ها کار دوبله انجام می‌دهند. 

این جشنواره از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و تا ۳۰ آذر ماه برای شرکت در آن و فرستادن فایل‌های صوتی فرصت باقی است. برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانید به نشانی http://ketabkhanimajazi.ir/ soundbook4 مراجعه کنید. 

ششمین جشنواره مجازی کتابخوانی

آذری به ششمین دوره از جشنواره مجازی کتابخوانی هم اشاره کرد و گفت: این جشنواره یک مسابقه سراسری کتابخوانی است که از میان رمان‌ها و داستان‌های مطرح ایران و جهان در فضای مجازی و به صورت اینترنتی برگزار می‌شود. جشنواره مجازی در این ۶ دوره به عنوان یکی از برنامه‌های شاخص سازمان فرهنگی هنری جا افتاده و استقبال زیادی به همراه دارد، به طوری که بسیاری از مخاطبان هر سال منتظر برگزاری آن هستند. 

وی افزود: فراخوان جشنواره همزمان با نمایشگاه بین‌المللی کتاب اعلام شد و از ۲۷ تیر ماه رسماً آغاز به کار کرد. بیش از ۱۰۰۰ نفر تا کنون ثبت نام کرده‌اند و این آمار بالاتر خواهد رفت. 

دبیر جشنواره مجازی کتابخوانی عنوان کرد: سازمان فرهنگی هنری اولین نهادی است که مسابقه کتابخوانی تشریحی برگزار می‌کند و این روند داوری را سخت می‌کند. البته دقت خواننده بالاتر می‌رود و به اهداف سازمانی نزدیک‌تر است. 

مهلت فرستادن پاسخنامه‌ها به دبیرخانه جشنواره ۲۰ آذر ماه اعلام شده و برای شرکت در مسابقه می‌توانید به نشانی http://ketabkhanimajazi.ir/6th مراجعه کنید

دوشنبه 6/6/1396 - 16:12
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 از آمادگی محل عرضه دام بهداشتی و سالم به مناسبت عید قربان در خیابان رجایی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 شهر تهران، سید احمد صفوی با بیان این مطلب گفت: به منظور دسترسی شهروندان به دام های سالم و حفظ آراستگی سیمای عمومی شهر، همه ساله شهرداری محلی را برای عرضه موقت دام های زنده آماده می کند که امسال نیز این محل در خیابان رجایی(جنوب به شمال) بعد از پل شهید آوینی تعیین شده است.

صفوی با اشاره به آماده سازی مرکز عرضه دام زنده در منطقه 20 افزود: این مرکز با مساحت 5 هزار مترمربع ظرفیت فروش 2 هزار راس گوسفند دارد و در روزهای عرفه و عید قربان فعال خواهد بود.

وی ادامه داد: ذبح، مشاوره دامپزشکی، امکان استفاده از ترازوی شاخص از جمله خدمات رایگانی است که به شهروندان متقاضی ارائه می شود.

صفوی با اشاره به اینکه عرضه دام فقط در این مرکز انجام می شود و افراد دیگری اجازه فروش دام در سطح منطقه را نخواهند داشت، افزود: عرضه دام از وظایف ذاتی شهرداری نیست ولی این طرح به منظورتامین سلامت شهروندان و سالم نگه داشتن منظر شهری انجام می شود تا به شهروندان خدمات ویژه ای ارائه شود.

شهردار منطقه 20 به استقرار غرفه های جانبی در محل عرضه دام زنده منطقه 20 نیز اشاره کرد و گفت: به منظور افزایش خدمات رفاهی شهروندان نیز8 غرفه اجتماعی فرهنگی به سامانه 1888، کمیته امداد، بهزیستی، بانک شهر و دیگر نهادهای عمومی شهر اختصاص یافته است و شهروندان در صورت تمایل دسترسی آسان برای نذر قربانی به ایتام و افراد نیازمند خواهند داشت.

دوشنبه 6/6/1396 - 16:9
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 از هوشمند سازی مدرسه چند معلولیتی عدالت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، عباس بابازاده ضمن اعلام این خبر گفت: یکی از رئوس برنامه ها در آستانه فصل بازگشایی مدارس اجرای طرح استقبال از مهر و رسیدگی به امور مدارس است.

وی با اشاره به رسیدگی و توجه ویژه به جامعه توان یابان در منطقه گفت: این عزیزان با توجه به شرایط خاصی که دارند می بایست مورد رسیدگی ویژه قرار گیرند و  بر همین اساس مدیریت منطقه نیز هر ساله ضمن نیازسنجی در بحث تجهیزات، عمران و برنامه ریزی نسبت به ارائه خدمات به این قشر عزیز جامعه اقدام می کند.

وی افزود: قریب به130 دانش آموز مقطع ابتدایی در مدرسه چند معلولیت کم توان ذهنی عدالت در حال تحصیل هستند و با هدف رسیدگی به آنان سال گذشته ضمن نقاشی ساختمان مدرسه، وسایل ورزشی خاص و میز و نیمکت به مدرسه تعلق گرفت. امسال نیز تجهیزات الکترونیکی پیشرفته ای برای هوشمند سازی این مدرسه و همچنین میز و نیمکت دانش آموزی به آنان اعطا می شود.

شهردار منطقه یادآور شد: ملزومات کمک آموزشی با طراحی خاص، تخته وایت برد هوشمند، ویدئو پروژکتور، لپ تاپ، سیستم رایانه و ... در نظر گرفته شده و در دست نصب و راه اندازی می باشد.

دوشنبه 6/6/1396 - 16:7
ایرانگردی


مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهر تهران در سالروز گرامیداشت تشکل ها و مشارکت های اجتماعی گفت: معتقدیم هر کاری را که بتوانیم به مردم واگذار کنیم، به نفع جامعه است و مردمی که دولت یار و دولت ساز هستند، توسعه کشور را به همراه می آورند.
به گزارش روابط عمومی سازمان خدمات اجتماعی شهر تهران، مهندس رضا قدیمی مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهر تهران در نشستی همزمان با سالروز تشکیل سازمانهای مردم نهاد با اعضای سمن ها، با تاکید نقش مردم در مشارکت و حضور برای خدمت در جامعه گفت: اگر قرار باشد کارها به صورت دولتی انجام پذیرد نتیجه ای ایده آل نخواهیم داشت بلکه تمام تلاش بر این است, سازمان های مردم نهاد و تشکل های غیر دولتی امور را برعهده گیرند تا بتوان نتایج بهتری را داشت.
وی با تاکید بر اینکه سمن‌ها، نماد و واسط مشارکت مردم هستند و مشارکت مردم بعنوان یکی از ظرفیت های بالا و اصلی ارتقای سلامت، کاهش فقر و بی عدالتی در سلامت جوامع است گفت: نباید این موضوع را از یاد برد که مشارکت مردم در هر زمینه ای منجر به توسعه و رشد بوده و فعالیت های مردمی همواره نتایج بهتری را در مقایسه با فعالیت های دولتی دارد.
مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهر تهران با تشریح اینکه شعار ما بر این است به افرادی کمک کنیم که به غیرازخدا هیچ کسی را ندارند اظهار داشت: استراتژی خیر به عنوان داروی بی‌بدیل ایران امروز است و با حضانت دادن به سازمان‌های مردم نهاد به این سمت حرکت می‌کنیم که از به فکر خود بودن به سمت خیر جمعی برویم تا از این توان و نیرو و مشارکت مردمی بتوان بهره کافی را برد.
قدیمی اضافه کرد: امروز باتوجه به مشکلات فراوان پیش رو ، اهداف بلندی داریم که برای تحقق این اهداف باید از ظرفیت تشکل های غیردولتی در جهت رفع مشکلات نهایت استفاده را ببریم .
وی در پایان بر لزوم غیردولتی بودن و غیرسیاسی بودن سازمان مردم نهاد تاکید کرد و از سازمان های مردم نهاد خواست : در حوزه خود تخصصی‌تر، علمی‌تر، کارشناسانه‌تر و با مطالعه بیشتر کار کنند.
حجت نظری عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به نقش سمن‌ها در ساماندهی آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و گفت: در شورای شهر مبنا را بر بررسی جامع امور و بهره از تمامی ظرفیتهای تخصصی موجود قرار داده‌ایم تا آسیب‌های اجتماعی را نخست مدیریت و سپس ساماندهی نماییم
وی از ارائه برنامه ای مدون برای کمک به سمن‌ها به شکل های مختلف خبر داد و افزود: تمامی این موارد در حال بررسی است تا بتوان به زودی آن را تصویب و اجرا کرد.
دبیر علمی اندیشکده سمن‌ها هم به عنوان یکی از سخنرانان این مراسم گفت : سالهاست که سمن ها برای داوطلب بودن و مطالبه‌گری در میدان اجتماعی حضور دارند.
اکباتانی آمایش سمن‌ها برای ساماندهی آسیب‌های اجتماعی را ضروری دانست و افزود: اندیشکده مخرج مشترک جامعه مدنی و حاصل جمع سمن‌ها، فعالان مدنی و تسهیلگران اجتماعی است.
وی در ادامه "سند مطالبات سمنها" به عنوان بیانیه رسمی از خواسته‌های جامعه مدنی را قرائت کرد.
در حاشیه این مراسم دکتر قاسم زاده نماینده. پیشین سازمانهای مردم نهاد استان تهران با اعطای تقدیر نامه ای از سوی استاندار تهران مورد تقدیر و تودیع قرار گرفت محمدی نژاد منتخب سمن‌ها در انتخابات هفته گذشته، به عنوان نماینده در دور جدید معارفه شد .
در حال حاضر با احداث 77 مرکز خدماتی 13 هزار مددجو تحت حمایت سازمان قرار گرفته اند .

دوشنبه 6/6/1396 - 14:56
ایرانگردی

 


شاعر، نویسنده و مترجم کتاب کودک و نوجوان در دسترس بودن کتاب را دلیلی برای افزایش سرانه مطالعه دانست و گفت: تجمیع فروش كتاب هزینه‌های خرید مردم را کاهش می‌دهد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی باغ کتاب؛ مصطفی رحماندوست بازگشایی باغ کتاب را یکی از آرزوهای خود دانست و اظهار کرد: سرقفلی و اجاره زیاد، فروش محدود در یک محله و عوامل دیگر باعث شده کتابفروشی ها در سال های اخیر کرکره های شان را پایین بکشند و تنها راه نجات آن ها ایجاد فروشگاه های بزرگ است.
وی در این خصوص به اپلیکیشن های حمل و نقل اشاره کرد و گفت: در آغاز آژانس ها به اپلیکیشن ها اعتراض کردند. در صورتی که جامعه به حضور آن ها نیاز داشت. اجاره، سرقفلی و هزینه های دیگر قیمت سرویس آژانس ها را افزایش می دهد، ولی اپلیکیشن ها با کاهش قیمت و دسترسی آسان توانستند موفق شوند.
این شاعر و نویسنده ادامه داد: باید به سمت طرح هایی برویم که مشتری ها را یک جا جمع کند تا کتاب بیشتری بخرند و هزینه کمتری بپردازند. خواه ناخواه وقتی هزینه یک کتابفروشی زیاد است با مشکل مواجه می شود و این مشکلات با نبودن باغ کتاب هم اتفاق می افتند.
رحماندوست شهر کتاب را از اتفاقات مهم شهر تهران دانست و گفت: یادی می کنم از مرحوم محمد زهرایی که می گفت" این اتفاق در آغاز با مقاومت رو به رو می شود، ولی پس از آن باعث گسترش تیراژ کتاب کودک و نوجوان می شود."
وی عنوان کرد: باغ کتاب برای اولین بار در کشورمان با امکان حضور ناشرین کوچک و بزرگ به مخاطب امکان انتخاب داده است.
شاعر، نویسنده و مترجم کتاب کودک و نوجوان، ادامه داد: کتابفروشی های سطح شهر به دلیل جای کم، امکان عرضه کتاب های کمی را دارند. به همین دلیل کتاب های انتشارات مشهور را عرضه می کنند. تا کنون انتشارات های کوچک و تازه تاسیس کمتر اقبال ارائه کتاب های شان را پیدا می کردند. اما باغ کتاب یک موقعیت برابر برای انتشارات های مختلف ایجاد کرده است.
رحماندوست خاطر نشان کرد: هیچ جای شهر نمی توانید چنین ویترینی برای کتاب های کودک و نوجوان پیدا کنید و جامعه امروز ما این ویترین را نیاز دارد.

دوشنبه 6/6/1396 - 14:53
ایرانگردی



پنجمین نشست کمیته فرهنگی و آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی با حضور نمایندگان دستگاه ها و مسئولین کارگروه ها و اعضای این کمیته به میزبانی شهرداری تهران به ریاست دکتر نائینی در ساختمان معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، در این نشست علی محمد نائینی قائم مقام معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و معاون تبلیغات محیطی و تهیه و تولید محصولات فرهنگی تبلیغی کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی طی سخنانی اظهار داشت: قبل از هر چیز، خداوند را بواسطه توفیق فرصت فراهم شده جهت خدمت به زوار اباعبدالله الحسین ع در این سرزمین مقدس شاکریم. مرجعیت، دولت و مردم عراق مورد احترام مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران هستند و با همه وجود و با عشق و اعتقاد تلاش می کنند، به بهترین وجه مراسم اربعین حسینی برگزار شود و به زائر امام حسین ع خدمات درست داده شود.
وی تاکید کرد: امام حسین ع متعلق به همه بشریت، آزادگان و جهان اسلام است و حرکت عظیم مردم مسلمان از کشورهای مختلف از جمله مردم ایران، به مناسبت اربعین به سمت کربلا نمایش قدرت و آبرو برای جهان اسلام است. بنابراین باید همه کمک کنیم اربعین با عزت و در طراز مهم ترین رویداد جهان اسلام، هماهنگ، منضبط، آبرومند و با امنیت کامل برگزار شود.
معاون تبلیغات محیطی و تهیه و تولید محصولات فرهنگی تبلیغی کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین حسینی در خصوص کمک به مراسم اربعین و خدمت به زائرین اباعبدالله (ع) اظهار داشت: این کمک ها شامل مجموعه ای اقدامات و خدمات در سایت های مرزی مهران، شلمچه، چزابه و خسروی، دو شهر مقدس نجف و کربلا و مسیر پیاده روی نجف و کربلا است که تبلیغات و اطلاع رسانی و تولید محصولات فرهنگی مرتبط بخشی از این اقدامات به شمار می رود.
نائینی با اشاره به تجارب سالیان گذشته شهرداری تهران در برگزاری مراسم اربعین حسینی افزود: امسال شناخت ما نسبت به نیازها و تعامل ما با مدیران عراقی بیشتر شده است. بنابراین با افزایش هماهنگی بین دستگاه ها و هم افزایی ظرفیت های موجود بناداریم جهت بهره مندی حداکثری زائرین اربعین حسینی، مراسم امسال را باشکوه تر از سال قبل برگزار کنیم.
در این نشست ضمن ابلاغ شعار اربعین 96 "احب الله من احب حسینا" (خداوند دوستدار کسی است که حسین را دوست دارد)؛ سیاست های تولید محصولات فرهنگی، فهرست تولید محصول با توجه به گروه های مختلف مخاطب و همچنین اهداف و مبانی برگزاری نشست های علمی و هم اندیشی های تخصصی اربعین حسینی مورد بررسی و تصویب قرار گرفت.
همچنین فعالیت های کمیته های زیباسازی، هماهنگی موکب ها و فعالیت های مردمی، روابط عمومی و اطلاع رسانی، فرهنگی، امور نمایشگاه ها و ایثارگران برای اعضای کمیته فرهنگی و آموزشی، به اختصار تشریح شد.

دوشنبه 6/6/1396 - 14:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته