• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1245روز قبل
ایرانگردی

 

 

قائم مقام شهرداری منطقه 6 با اشاره به آغاز فعالیت سایت شهید همدانی از روز 3 شنبه دوم آبان گفت: در فضایی بالغ بر 7 هزار مترمربع آماده پذیرایی از زائرین اربعین حسینی در مرز شلمچه هستیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 6، حبیب الله غفوری توضیح داد: هشت چادر در موقعیت سایت نصب شده و امکان اسکان موقت شبانه 2 هزار زائر حسینی فراهم است.

او با اشاره به استقرار کامل نیروهای خدمت رسان در محدوده سایت شهید همدانی توضیح داد: تمهیدات مورد نظر برای پذیرایی از زائرین اباعبدالله الحسین صورت گرفته است و  پیش بینی می شود در طول روز بیش از 5 هزار نفر از خدمات سایت شهید همدانی بهره مند شوند.

غفوری با بیان اینکه نیروهای آتش نشانی، اورژانس و بانک شهر نیز در محدوده سایت مستقر شده اند ادامه داد: امسال نیز با تمام توان آماده خدمت رسانی به زائرین حسینی هستیم.

قائم مقام شهرداری منطقه 6 با بیان اینکه سایت شهید همدانی تا ده روز بعد از روز اربعین به فعالیت خود ادامه می دهد گفت: تا پایان آبان ماه خدمت رسانی به زوارحسینی در مرز شلمچه ادامه دارد. 
 
 

 
 
 

دوشنبه 1/8/1396 - 11:26
ایرانگردی

 

" با این همه دانشگاه چرا در دانشگاه ها را باز نمی کنند تا هر کس هر رشته ای را دوست دارد بخواند. اگر این کار را انجام دهیم دیگر فرار مغزها نداریم." این سخنان نویسنده کتاب" دین، فرهنگ و توسعه در ایران"، ابراهیم فیاض، جامعه شناس، انسان شناس است که در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی باغ کتاب از ایرادهای آموزشی در کشور می گوید.

کتاب در جامعه ما چه جایگاهی دارد؟
جایگاهی ندارد. مردم کشور ما یا کتاب نمی خوانند یا کتاب هایی می خوانند که ارزشی ندارند. گاهی هم کتاب می خوانند اما واقف نیستند به چه دلیل این کتاب ها را می خوانند. خودم بیشتر از دست فروش های انقلاب کتاب هایی را می خرم که در هیچ فروشگاهی پیدا نمی شود. در کشور ما این فکر نیست که سیاست را مشخص می کند بلکه سیاست و پول نفت است که فکر را مشخص می کند. پس مردم ما نیازی به فکر کردن و کتاب خواندن ندارند.

چه چیزی باعث تغییر این وضعیت می شود؟
ما در تفکرهای اجتماعی، قدرت را دست کم گرفته ایم. تا رابطه قدرت با دانش، معرفت شناسی، فلسفه و ... را متوجه نشویم شرایط همین پیش می رود. تمام اتفاقاتی که در ایران و دنیا رخ می دهد از اندیشه و فلسفه نشأت می گیرد.

فکر نمی کنید جای خالی آموزش در کشور ما باعث معضلات مختلف به خصوص دوری از مطالعه باشد؟
آموزش خوب وقتی به وجود می آید که فلسفه داشته باشیم. بچه های ما در هر مقطع تحصیلی که باشند تمایلی به درس خواندن ندارند. من استاد دانشگاه تهران هستم و دانشجویی که در مقطع دکترا نشسته است آرزو می کند به کلاس نروم. چرا دانشجویی باید در مقطع دکترا به دانشگاه تهران بیاید و دوست نداشته باشد بیاموزد. اساتیدی هم داریم که در ترم جدید هنوز به کلاس نرفته اند. ما هنوز فلسفه درس خواندن و تدریس را متوجه نشده ایم. آموزش باید از فلسفه غربی برخیزد. چون فلسفه بیان مفاهیم است. در آلمان حتی دکتری فیزیک هم بروید به شما کتاب فلسفه می دهند. در صورتی که ما هنوز داریم عرفان حافظه را پرورش می دهیم. کی قرار است بچه های ما فکر کنند؟ بچه های ما فقط باید بخوانند و خواندن بسیار به معنای آموختن مفید نیست. در نهایت با گذر از دروازه کنکور وارد رشته هایی می شوند که هیچ علاقه ای به آن ها ندارند. با این همه دانشگاه چرا در دانشگاه ها را باز نمی کنند تا هر کس هر رشته ای را دوست دارد بخواند. مگر در دبیرستان این طور گزینش داریم؟ دانشگاه هم باید به این شکل باشد. اگر این کار را انجام دهیم دیگر فرار مغزها نداریم.

سیستم آموزشی چقدر در کاهش سرانه مطالعه اثر گذار است؟
اصل فراری بودن ما از مطالعه همین سیستم آموزشی ست. بچه ها قبل از اینکه به مدرسه وارد شوند سوال های شان آغاز می شود و این سوال ها همین طورادامه پیدا می کند. اما سیستم مناسبی برای پاسخ دادن به این سوال ها وجود ندارد. فلسفه دانستن و آموختن در بچه ها گم می شود و در نهایت خلاقیت در آن ها از بین می رود. بچه ها کتاب می خرند ولی کتاب ها را نمی خوانند چون آموزش به آن ها نگفته که چه می خواهند.
در کشور ما آموزش، اشتغال را تداعی می کند. در صورتی که اشتغال عشق و علاقه می خواهد و مدرک به تنهایی موجب موفقیت افراد در کارهای شان نمی شود.

چگونه این شرایط را تغییر دهیم؟
اول باید شخصیت های خودمان را اصلاح کنیم تا بعد بتوانیم در جامعه اصلاحات اعمال کنیم. اول باید شخصیت مان را پیدا کنیم. چرا که همه از معلم تا پدر و مادر در مسائل آموزشی بچه ها دخیل هستند. در کشور نسل به نسل انحطاط فکری را پرورش دادیم و این انحطاط تبدیل به حافظه تاریخی شده است. اگر ماهیت هر چیزی برای بچه ها مشخص شود بچه ها خلاق می شوند. فرد اول در علم خودآگاهی پیدا می کند و بعد علم مکمل قصه می شود. ما از هر چه نمی توانیم بفهمیم، متنفر می شویم. به همین دلیل است که به مطالعه علاقه نداریم. ایرانی ها به زور کتاب می خوانند چون برای شان بی معناست. الگوهای آموزشی کشور ما اشتباه است. بارها گفته ام در 6 سال اولل تحصیلی باید دروس عمومی آموزش داده شود و در 6 سال دوم بچه ها را آزاد بگذاریم هر رشته ای دوست دارند، بخوانند. بچه ها در 6 سال دوم تخصص پیدا می کنند. در واقع ورود راحت و خروج کمی مشکل تر از الان می شود.

باغ کتاب را چگونه دیدید؟
بسیار مکان زیبایی ست. دکور و مجسمه های بسیار زیبایی دارد. این مجموعه مکان خوبی برای خانواده هاست. اما تا سیستم آموزش ما تصحیح نشود نمی توانیم شاهد افزایش سرانه مطالعه باشیم.

يکشنبه 30/7/1396 - 14:47
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 با اشاره به بهسازی منظر شهری از اجرای طرح های زیباسازی با استفاده از نظرات و ایده های ساکنین محلات خبر داد.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، سهیلا صادق زاده ضمن اعلام این خبر با اشاره به اهمیت مشارکت شهروندان در آرام­سازی و بهسازی منظر شهری گفت: مردم حق مشارکت در امور محله­شان را دارند. به خصوص بانوان که وقت بیشتری را در محله سپری می کنند.

وی افزود: فضای شهری باید طوری آراسته شود که بانوان و بچه ها در آن احساس آرامش و امنیت کنند.

شهردار منطقه استفاده از تجربه های خوب دیگر شهرهای بزرگ دنیا را نیز حائز اهمیت برشمرد و افزود: ایجاد منطقه ای ایمن و مردمانی با جسم و روح سالم مستلزم یک برنامه مشخص و منسجم برای منظر شهری و ایجاد نظم است.

يکشنبه 30/7/1396 - 14:45
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 17 از ارائه خدمات رایگان درمانی و پزشکی به 120 نفر از کودکان کار مرکز پرتو با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 17، عقیل منصوری با اعلام این خبر افزود: در این منطقه دو مرکز پرتو ویژه کودکان کار مستقر هستند که در این مراکز حدود 120کودک خدمات مرتبط را دریافت می کنند.

منصوری با اشاره به همکاری با معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: طرح ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان کار با همکاری گروه دانشجویی پزشکی محراب که تحت نظارت و حمایت مدیریت امور هنری و فوق برنامه معاونت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با همکاری عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH ) به اجرا در آمده و در آن 120نفر از کودکان کار به همراه چندتن از والدین این کودکان، تحت مراقبتهای پزشکی و ویزیت رایگان قرار گرفتند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 17 تشکیل پرونده پزشکی برای این کودکان را گامی در جهت تامین سلامت کودکان تعبیر کرد و افزود: خدمات مختلف پزشکی از قبیل معاینات چشم پزشکی، دندان پزشکی، مراقبتهای پوست و مو، خدمات مشاوره روانشناسی، غربالگری دیابت برای این کودکان انجام شده و برای هر کدام یک پرونده پزشکی تهیه شده که مشکلات حاد از طریق آن قابل شناسایی و پیگیری هستند. در هنگام اجرای این طرح داروخانه نیزدر مرکز پرتو راه اندازی شد تا داروهای مورد نیاز به رایگان در اختیار کودکان کار قرار گیرد. بسته بهداشتی هم  به این افراد هدیه داده شد تا رعایت بهداشت فردی به این کودکان گوشزد شود.

منصوری برگزاری کارگاه های آموزشی برای والدین را در تامین سلامت کودکان موثر دانست و تصریح کرد: همزمان با اجرای این طرح، کارگاه های آموزش پزشکی در حوزه های مختلف ویژه والدین در مرکز پرتو برگزار شد که محوریت آن رفتار مناسب و رعایت بهداشت فردی برای والدین و کودکان کار بود. در این برنامه بسته پذیرایی سالم به والدین و کودکانشان اهدا شد. ایستگاه های نقاشی، اوریگامی و کاردستی هم توانست سهم بسزایی در ایجاد شور و نشاط برای کودکان مخاطب طرح داشته باشد.

گفتنی ست طرح خدمات پزشکی رایگان به کودکان کار در مرکز پرتو و توسط مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه 17 ارائه شد.

يکشنبه 30/7/1396 - 14:44
ایرانگردی

 

 

 

 

شهردار منطقه 9 به عیادت آیت الله شهسواری عضو دفتر فقهی امام (ره) و مقام معظم رهبری رفت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، دکتر سید علی مفاخریان شهردار منطقه، با اشاره به اینکه آیت الله شهسواری از چهره های شاخص و بسیار اثرگذار منطقه هستند خدمات ارزنده ایشان در زمینه ترویج معارف دینی و تلاش هاییشان در زمینه گسترش ارزش های اسلامی را مورد تقدیر قرار داد.

وی با آرزوی بهبودی برای این عالم ربانی و تاکید بر نفوذ و محبوبیتی که ایشان در میان مردم منطقه دارند  ابراز امیدواری کرد با بهبودی ِ کامل ایشان زمینه های برکت و رحمت در منطقه بیش از پیش فراهم شود و بتوان از رهنمودهای ایشان در جهت اداره بهتر امور شهر و رفع مشکلات منطقه بهره مند شد.

حضرت آیت الله شهسواری از شاگردان حضرت امام خمینی (ره)، آیت الله بروجردی، آیت الله مشکینی و امام موسی‌صدر و از اساتید دانشگاه های تهران از جمله دانشگاه صنعتی شریف و استاد حوزه علمیه هستند. ایشان عضو دفتر فقهی امام (ره) و مقام معظم رهبری و همچنین عضو جامعه روحانیت مبارز تهران بوده اند.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

يکشنبه 30/7/1396 - 14:39
ایرانگردی

 
 

 

قائم مقام مدیرعامل شرکت بهره بردای مترو تهران و حومه از راه اندازی ورودی ایستگاه‌های بیمه و پایانه 1 و 2 فرودگاه مهرآباد در خط 4 خبر داد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه، مهندس علی عبدالله پور با بیان اینکه این ورودی‌ها دسترسی مسافران به مترو را آسانتر می‌کنند افزود: در ایستگاه بیمه، ورودی جدید در ضلع جنوبی جاده مخصوص کرج به بهره برداری رسیده است که این ورودی استفاده از شبکه مترو را برای اهالی شهرهای چون شهریار، شهرک قدس، اندیشه و مارلیک راحت‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه در گذشته مسافران این شهرها باید برای سوار شدن به مترو به ایستگاه آزادی می‌آمدند افزود: اکنون با راه اندازی ورودی جدید ایستگاه بیمه و قرارگیری یک ایستگاه اتوبوس در کنار آن، مسافران آن شهرها می‌توانند از این ایستگاه سوار قطارهای مترو شوند.

قائم مقام مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران در خصوص راه اندازی ورودی جدید برای پایانه 1 و 2 فرودگاه مهرآباد نیز گفت: در ورودی جدید مسافران می‌توانند به طور مستقیم از ایستگاه مترو وارد سالن پذیرش این ترمینال شوند و دیگر نیازی به ورود به محوطه فرودگاه و طی مسیر نیست.

يکشنبه 30/7/1396 - 13:45
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 از احداث 4 میدان میوه و تره بار جدید در محله های فاقد بازار این منطقه به منظور افزایش سرانه خدمات شهری در محله های جنوبی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 سید احمد صفوی با بیان این مطلب افزود: احداث 4 میدان میوه و تره بار در محله های ابن بابویه، اقدسیه، سرتخت و تقی آباد در دستور کار مدیریت شهری منطقه 20 قرار دارد که با اجرای این پروژه شهری، تمامی محله های این منطقه صاحب بازار میوه و تره بار می شود.

صفوی ادامه داد: جانمایی میادین میوه و تره بار جدید، انجام شده است و با اتمام بررسی های کارشناسی، ساخت این میادین در زمین های پیش بینی شده آغاز خواهد شد.

صفوی کاهش سفرهای درون شهری، تقویت هویت محله و کمک به برقراری امنیت و سلامت غذایی را از اهداف طرح هر محله یک بازار برشمرد و گفت: بازارهای میوه وتره بار موجود و فعال در سطح منطقه، مورد استقبال عموم مردم قرار دارد و شهروندان می توانند برای ارائه انتقادات و پیشنهادات در خصوص نحوه عملکرد غرفه داران با سامانه های 137 و 1888 تماس بگیرند.

 

يکشنبه 30/7/1396 - 12:10
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 از احداث 4 میدان میوه و تره بار جدید در محله های فاقد بازار این منطقه به منظور افزایش سرانه خدمات شهری در محله های جنوبی خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 20 سید احمد صفوی با بیان این مطلب افزود: احداث 4 میدان میوه و تره بار در محله های ابن بابویه، اقدسیه، سرتخت و تقی آباد در دستور کار مدیریت شهری منطقه 20 قرار دارد که با اجرای این پروژه شهری، تمامی محله های این منطقه صاحب بازار میوه و تره بار می شود.

صفوی ادامه داد: جانمایی میادین میوه و تره بار جدید، انجام شده است و با اتمام بررسی های کارشناسی، ساخت این میادین در زمین های پیش بینی شده آغاز خواهد شد.

صفوی کاهش سفرهای درون شهری، تقویت هویت محله و کمک به برقراری امنیت و سلامت غذایی را از اهداف طرح هر محله یک بازار برشمرد و گفت: بازارهای میوه وتره بار موجود و فعال در سطح منطقه، مورد استقبال عموم مردم قرار دارد و شهروندان می توانند برای ارائه انتقادات و پیشنهادات در خصوص نحوه عملکرد غرفه داران با سامانه های 137 و 1888 تماس بگیرند.

 

يکشنبه 30/7/1396 - 12:9
ایرانگردی


موضوعات محیط زیستی نباید صرفاً پژوهشی- تحلیلی و در یک فضای بسته شکل بگیرد بلکه باید فرایند تصمیم گیری، اجرا و نتیجه این مطالعات و پژوهش ها در همه بخش ها جاری و ساری باشد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، دکتر صدرالدین علیپور رئیس این مرکز با اشاره به اینکه پرداختن به موضوع محیط زیست باید محور همه فعالیت ها و اقدامات باشد، گفت: بی توجهی به این امر و عدم هماهنگی و تعامل با سایر بخش ها، باعث بروز مشکلات و معضلات محیط زیستی عدیده ای در شهر شده و تاب آوری آن را کاهش داده است.
وی افزود: به دلیل عدم رعایت ملاحظات محیط زیستی در انجام پروژه ها علی رغم ارائه خدمات و فعالیت های محیط زیستی در سطح شهر، موجب هدررفت انرژی، سرمایه و همچنین تخریب منابع محیط زیستی شده ایم.
ایشان در ادامه گفت: موضوعات محیط زیستی نباید صرفاً پژوهشی- تحلیلی و در یک فضای بسته شکل بگیرد بلکه باید فرایند تصمیم گیری، اجرا و نتیجه این مطالعات و پژوهش ها در همه بخش ها جاری و ساری باشد.
علیپور خاطرنشان ساخت: با توجه به تاکیدات شهردار تهران در دوره جدید مدیریت شهری مبنی بر الزام رعایت ملاحظات محیط زیستی در تمامی پروژه های اجرایی و عملیاتی در سطح مناطق و سازمان ها، امیدوارم شاهد اقدامات ویژه و جدی در راستای ارتقاء کیفیت زندگی و محیط زیست شهری باشیم.
وی با تاکید بر اینکه توجه به مسائل و ملاحظات محیط زیستی در برنامه ها و فعالیت ها گامی موثر در جهت بهبود وضعیت محیط زیست و در نتیجه ارتقاء سطح کیفی زندگی مردم است، گفت: رکن اصلی فعالیتهای این مرکز باید در راستای بهبود وضعیت زیستی شهروندان باشد چراکه افزایش مشارکت آن ها را در مدیریت شهری در پی خواهد شد.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست افزود: شهروندان باید اهمیت موضوع محیط زیست و نقش آن را در ارتقاء سطح کیفی زندگی خود احساس نمایند به طوریکه محیط زیست به مطالبه و دغدغه اصلی مردم شهر تبدیل شود.

يکشنبه 30/7/1396 - 11:58
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 4 از احداث رمپ معلولان در آلاچیق های بوستان پلیس خبر داد و گفت: رسیدگی و تامین رفاه حال معلولان در سطح شهر از اهم وظایف شهرداری هاست.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، سیدعلیرضا حسینی در این باره گفت: به منظور رفاه حال جانبازان و معلولان و استفاده بهینه از فضاهای تفریحی در شهر و بهره مندی آسان از تفرجگاه ها، 8 رمپ ویژه معلولین در آلاچیق های بوستان پلیس احداث شد.

وی گفت: ارج نهادن به مقام شامخ جانبازان و معلولان و رسیدگی به افراد کم توان جامعه از مهم ترین وظایف ما به حساب می آید. در این راستا در طرحی فوریتی کلیه بوستان های قابل اجرا در این طرح بررسی شده و در دستور کار قرار خواهند گرفت.

شهردار منطقه4 افزود: این آلاچیق‌ها ضمن ایجاد محیطی آرام برای استراحت شهروندان به عنوان فضای مناسب برای اقامه نماز نیز استفاده می گردد.

ایشان در ادامه گفت: به منظور داشتن شهری زیبا و آراسته و رضایت هرچه بیشتر شهروندان 1400 مترمربع از سنگ فرش های بوستان پلیس مرمت و بهسازی شد.

حسینی با اشاره به دیگر اقدامات خاطرنشان کرد: با توجه به شروع فصل پاییز و تغییرات محسوس در روند رشد گیاهان،  بازپیرایی و نگهداشت فضای سبز  از جمله هرس 700 مترمربع بربریس  و پیروکانتا ، ترمیم 15000 مترمربع تشتک درختان ، هرس 10000 متر ترون ، بازپیرایی بیش از 70 اصله درختچه، کاشت 1000نشاء پاییزه، حذف تنه جوش و پاجوش، هرس سرشاخه ها و تعویض چسب زرد در سطح بوستان های  محلات بیست گانه منطقه از دیگر اقدامات شاخص این طرح به شمار می رود.

يکشنبه 30/7/1396 - 11:41
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته