• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1680
تعداد نظرات : 271
زمان آخرین مطلب : 4586روز قبل
اخبار

در صورتی که دنبال یک پایه مناسب برای آی پد هستید iHolder به عنوان یک پایه کپی برداری شده از آی مک نیاز شما را برآورده می کند!این گجت که از جنس آلومینیوم ساخته شده دارای یک بسته بندی عالی بوده و داخل یک فوم به عنوان حفاظ قرار گرفته است .دستورالعمل اسمبل کردن قطعات مختلف آن نیز به صورت تصویری و در عین حال بسیار ساده بر روی برگه جداگانه ای در داخل جعبه آن قرار دارد.این دستور مونتاژ به کاربر کمک می کند تا iHolder را در کمتر از 5 دقیقه سرهم کرده و آماده استفاده کند. 

محل نصب آی پد نیز دارای اسفنج بوده تا در حین نصب یا جداسازی آی پد کوچکترین خراشی به آی پد وارد نشود . از قابلیت های آن چرخش 360 درجه ای آی پد پس از نصب است و به راحتی می توان از تمام جهات از آی پد خود استفاده کرد.طراحی iHolder به نحوی است که آی پد پس از نصب بر روی آن قفل شده و دارای مکانیزم بسیار ساده ای نیز می باشد.در ضمن آی پد پس از نصب دارای ارتفاع مناسبی برای کار با آن داشته و در حین کار با آن به دلیل داشتن همین ارتفاع مناسب به هیچ وجه سر به عقب بر نمی گردد چون در غیر اینصورت باعث درد گردن در حین کار با آی پد می شود. 

طراحی آن حرفه ای بوده هر چند به نظر می رسد در طراحی آن، از آی مک اپل الگو برداری شده است.البته استفاده از آلومینیوم به عنوان جنس استفاده شده در آن کمی iHolder را ظریف و شکننده می کند .استفاده از آی پد پس از نصب بر روی iHolder کمی آن را سخت کرده و حتی در حین استفاده از تاچ آن ،به دلیل داشتن چرخش 360 در جه ای دائما متحرک بوده و آزاردهنده می شود اما برای تماشای یک فایل ویدئویی یک گجت فوق العاده خواهد بود. 
این گجت برای علاقه مندان آی پد غیر وطنی در حدود 50 دلار است. 

منبع : وبلاگ فارسی 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:54
اخبار

شرکت مایکروسافت سرانجام اعلام کرد که قراردادخرید ۸٫۵ میلیارد دلاری اسکایپ توسط این شرکت انجام شد(در اینجا بخوانید) و اسکایپ به صورت رسمی یکی از شرکت‌های زیر مجموعه این شرکت است.

استیو بالمر رئیس مایکروسافت در این مورد می‌گوید:

“اسکایپ یک محصول فوق العاده با نام تجاری معتبری است که توسط صدها میلیون نفر در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرد و ما مشتاقانه در انتظار همکاری با تیم اسکایپ برای ایجاد راه‌کارهای جدید برای کاربران و اتصال آنان به خانواده ،دوستان ،مشتریان و… در هرزمان و مکانی هستیم”.

گفتنی است که این سرویس Voip یک کسب و کار جدید را برای مایکروسافت به ارمغان می آورد.

رئیس اسکایپ تونی باتس همچنان به عنوان رئیس بخش اسکایپ باقی خواهد ماند و از این شرکت خارج نخواهد شد ودر نهایت اسکایپ به زیرمجموعه محصولاتد اختصاصی مایکروسافت مانند Zune Music ،Xbox Live و… می‌پیوندد.

منبع : فارنت 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:52
اخبار

شرکت سونی اریکسون در گزارش ۳ ماهه دوم خود که به تازگی منتشر کرده به این نکته اشاره کرده است که ۸۹ درصد از فروش تلفن‌های همراه این شرکت مربوط به دستگاه‌های اندرویدی است.

این شرکت همچنین اعلام کرد که موفق شده است در حدود  ۹٫۵ میلیون تلفن همراه با متوسط قیمت ۱۶۶ یورو را به فروش برساند.

همچنین این شرکت اعلام کرد که از زمان ارائه نخستین تلفن همراه سری اکسپریا در سال ۲۰۰۸ که Xperia X1 و با سیستم عامل ویندوز موبایل ۶٫۱ حرفه‌ای بود در حدود ۲۲ میلیون دستگاه به فروش رسانده است.

بنابر اعلام سونی اریکسون فروش ۳ ماهه اخیر این شرکت در حدود ۱٫۵۸ میلیارد یورو بوده  که به آن در حدود ۳۱ میلیون یورو مالیات تعلق می‌گیرد و درآمد این شرکت طبق اعلام رسمی رقم خنده دار صفر! بوده است. گفتنی است که سهم سونی اریکسون از بازار اندروید در حدود ۱۲ درصد است.

منبع : فارنت 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:52
اخبار

جاناتان نایتگلو سرپرست تیم مهندسی فایرفاکس از تغییر رابط کاربری فایرفاکس و حذف اینترفیس XUL که در فایرفاکس رومیزی بکار می‌رود از نسخه اندرویدخبر داد.

جاناتان در این مورد می‌گوید:”فایرفاکس در اندروید یکی از مهمترین محصولات ما در دنیای وب باز است و تصمیم جدید ما باعث افزایش سرعت و بهره وری فایرفاکس اندروید خواهد شد”.

فایرفاکس در حدود ۲۰ درصد بازار رایانه های رومیزی را در اختیار خود دارد و این شرکت در اندیشه شکستن انحصار مرورگرهای موبایل که در کنترل صافاری اپل و کروم گوگل است می باشد.

با حذف XUL و استفاده از رابط کاربری پیش فرض اندروید باعث اشغال کمتر حافظه و زمان سریعتر بوت مرورگر خواهد شد که به نوبه خود در بازدهی مرورگر بسیار اثرگذار است.

با این حال این مرورگر همچنان از موتورGecko بهره خواهد برد.

منبع : فارنت 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:51
اخبار

اگر یک آیفون داشته باشید سیستم عامل آی او اس کار مدیریت پروسه های سیستم عامل را برای شما انجام می دهد و نیاز نیست که شما نگران تعداد اپلکیشن های باز، مصرف منابع سیستم، کند شدن و کاهش باطری باشید. اما در اندروید این کارها تا حد زیادی در دست خودتان است و می توانید روی آنها کنترل داشته باشید. در عین حال که شاید نیاز باشد کار بیشتری انجام بدهید اما در اندروید به خاطر بازمتن بودن اش دست شما هم بسیار باز تر است و کارهای بیشتری می توانید بکنید. بنابراین چیزهای بیشتر برای یاد گرفتن و سر و کله زدن وجود دارد! 

اگر یک دستگاه اندرویدی دارید اینجا می خواهیم با هم ببینیم که چطور می توانیم کاری کنیم که بازدهی بهتری در سیستم عامل مان داشته باشیم و ضمن مصرف باطری کمتر، شاهد عملکرد بهتری و سرعت بالاتر هم باشیم. همه چیز به مدیریت منابع سیستم عامل بر میگردد. 

اگر کاربر این سیستم عامل باشید روی آنها نرم افزارهایی با نام تسک کیلر (Task Killer) پیدا می کنید که اینجا می خواهیم کمی بیشتر در موردشان صحبت کنیم. 

تسک کیلر اپلیکیشنی است که می تواند دیگر اپلیکیشن ها را ببندد تا تعداد کمتری اپلیکیشن در پس زمینه سیستم عامل در حال اجرا باشند. هدف این است که با این کار سرعت تلفن هوشمند یا تبلت شما بیشتر و مصرف باطری هم کمتر بشود. البته همه با این تفکر موافق نیستند. در اینترنت بحث های موافق و مخالف زیادی در این مورد پیدا می کنید. کاربران مختلف تجربیات مثبت و منفی زیادی در استفاده از تسک کیلرها داشته اند و همین انتخاب را سخت کرده است.


اندروید چگونه پروسه ها را مدیریت می کند؟ 
در سیستم عامل اندروید پروسه ها و اپلیکیشن ها دو چیز متفاوت هستند. یک اپلیکیشن می تواند در پس زمینه در حال اجرا باقی بماند بدون داشتن هیچ پروسه ای که منابع سیستمی را مصرف کند. اندروید اپلیکیشن را در حافظه اش نگه می دارد تا سریع تر آن را اجرا کند و به وضعیت قبلی اش برگرداند. وقتی تلفن شما با کمبود حافظه مواجه بشود اندروید خودش شروع به بستن اپلیکیشن ها می کند تا حافظه را خالی کند. 

در واقع اندروید از حافظه (رم) با تفکری متفاوت نسبت به ویندوز استفاده می کند. در اندروید اینکه رم شما پر بشود چیز خوبی است. و به این معنی است که وقتی اپلیکیشن قبلی را باز می کنید چون در رم نگهداری شده سریع تر باز میشود. بنابراین چون اندروید از رم به صورت بهینه استفاده می کند بیشتر کاربران رم را به صورت تقریبا پر می بینند و فکر می کنند که تلفن شان کند شده است. (چون فکر می کنند مانند ویندوز است!) در واقعیت این سی پی یو تلفن شما است که توسط اپلیکیشن فعال استفاده می شود و چیزی است که روی تلفن شما فشار وارد می کند. (عامل کند کننده اصلی)


snapshot_02_narenji.jpg

تسک کیلر ها مانند مشهور ترین آنها Advanced Task Killer لیستی از اپلیکیشن های در حال اجرا را به شما نمایش می دهند و می توانید با یک «تپ» تمام آنها را ببندید و حافظه را خالی کنید! و البته تنظیمات مختلفی هم در اختیار شما قرار دارد. بسیاری از کاربران از تسک کیلر ها به عنوان نرم افزارهایی برای خالی کردم حافظه تلفن استفاده می کنند. اما همانطور که در بالا خواندید این کار درستی نیست. این اپلیکیشن میزان مصرف سی پی یو هر نرم افزار را به شما نشان نمی دهند (مورد مهم) و فقط میزان رم مصرفی را نمایش می دهند. در حالی که همانطور که آموختید مصرف رم در اندروید چیز بدی نیست و ما باید مراقب مصرف سی پی یو باشیم. 

در واقع استفاده از این اپلیکیشن ها خیلی اوقات اوضاع را خراب تر هم می کند. کشتن اجباری اپلیکیشن سبب استفاده بیشتر از سی پی یو برای اجرای مجدد آنها هنگام نیاز می شود و اگر این اپلیکیشن ها را روی حالت کشتن اتوماتیک قرار بدهید و آنها را درست تنظیم نکنید ممکن است اپلیکیشن هایی را ببندند که برای شما دردسر ایجاد کنند. 

برای مثال ساعت شما زنگ نزند! اس ام اس ها به شما نرسد و… به همین دلیل خیلی ها معتقد هستند تسک کیلر ها بیشتر از رفع مشکل، خودشان دردسر ساز هستند. 

چه بکنیم؟ شما می توانید راه حل ها و تجربیات تان را در مورد تسک کیلرها در بخش نظرات بیان کنید تا ما هم چیزهای زیادی از شما یاد بگیریم. اما بقیه داستان را در قسمت بعد می خوانید.

منبع : نارنجی 
دوشنبه 25/7/1390 - 8:50
اخبار

یک محقق بلژیکی پروژکتوری ساخته که برای تعلیم خلبان های هواپیماهای جنگی است و می تواند تصاویری ۳۶۰ درجه تولید کند تا خلبان شبیه سازی کاملا نزدیک به واقعیت داشته باشد. 

شرکت سازنده ادعا می کند که این پروژکتور تصاویر را دقیقا مطابق با همان چیزی که یک خلبان جنگنده در هواپیما می بیند تولید می کند و یک زاویه دید ۳۶۰ درجه واقعی برای کارآموزهای پرواز ایجاد می کند. 

به هر حال اگر بتوان این پروژکتور و ابزارهای جانبی اش را به خانه هم آورد به نظرم علاقمندان بازی های کامپیوتری استقبال بسیار خوبی از آن خواهند کرد. تصورش را بکنید پرواز یا بازی های ترسناک و اکشن با این شبیه ساز چه لذتی خواهد داشت.

RTR2SKK5_narenji.jpg

RTR2SKKG_narenji.jpg

منبع : نارنجی 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:49
آلبوم تصاویر
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
محصول در مرحله حمل به کارگاه بسته بندی
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین 
ترکیب محصول
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین 
آثاری از از مواد مغذی در لابلای محصول
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین 
هوادهی محصول بدون دخالت مستقیم دست و کفش
  مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
سورتینگ بروش غیر مستقیم
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
شادمانی در چهره کارگران موج می زند
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین 
کارگران کمر همت بسته اند
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
خرمای سفارشی
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
خرمای دستچین
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
دستگاه پرس در مرحله کیت  
مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
پرس محصول فرآوری شده بدون دخالت دست
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
پرس قدرتی پا در برنامه سال بعد قویترین مردان آهنین
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
کار آفرینی بکوری چشم دانشگاه تهران و آموزش مداوم
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
آشنایی کودکان با مراخل بسته بندی- طرح کاد در کارگاه
کودک سمت چپ نوعی پرس نرم را می آزماید
 مراحل بسته‌بندی خرما به روش كاملاً نوین
آب روشنایی است
تاکور شود هر آنکه نتواند دید
منبع : 4jok.com 
دوشنبه 25/7/1390 - 8:47
اخبار
hdevolution تکامل هارددیسک ها 1979   2011
دوشنبه 25/7/1390 - 8:39
آلبوم تصاویر
200mb1970 thumb تصویر هارددیسک 200 مگابایتی در سال 1970
دوشنبه 25/7/1390 - 8:38
اخبار

آیا از جمله کاربرانی هستید که مقدار زیادی از زمان خود را صرف استفاده از ویندوز اکسپلورر  ویندوز ۷ و کار در منوهای آن می کنند؟ به نظرتان مفید نیست اگر شما بتوانید به شیوه ای برنامه های مورد علاقه خود را درست از درون پنجره اکسپلورر شروع کنید؟ خبر خوب اینه که یک راه آسان برای اضافه کردن برنامه های نصب شده در ویندوز به لیست علاقه مندی ها یا Favorites List اکسپلورر وجود دارد.

قبلا ما به شما نشان دادیم که چگونه می توان پوشه های خود را به لیست علاقه مندی ها به منظور دسترسی سریع به فایل ها اغلب مورد استفاده اضافه کرد. با این حال، اگر شما سعی کنید یک برنامه را به لیست علاقه مندی ها با نگه داشتن کلید سمت چپ ماوس درگ کنید، پیامی نمایش داده می شود با این مضمون که شما نمی توانید لینکی از برنامه را در لیست علاقه مندی ها قرار بدهید. با این حال، شما می توانید با ترفند این مقاله این محدودیت را رفع کنید.

برای اضافه کردن یک برنامه به لیست علاقه مندی ها ، ویندوز اکسپلورر را باز کرده و عبارت %userprofile%\Links   که به جای عبارت userprofile نام حساب کاربری خود در ویندوز را وارد کنید یا به این آدرس بروید C:\Users\[user name]\Links که user name همان نام کاربری شماست. هر کدام از این عبارت ها را در نوار آدرس وارد کرده و Enter را فشار دهید. فقط یادتان باشد که عبارت user name را با نام کاربری خود در حساب ویندوز باید جایگزین کنید.

میانبر هر یک از برنامه های دلخواه را از منوی استارت، دسکتاپ ، و یا مکان های دیگر به پوشه پیوندها یا Links با کلیک ماوس کشیده و رها کنید . شما همچنین می توانید میانبر برنامه ها راکپی  کرده و در پوشه پیوندها پیست کنید.

حال همانطور که ملاحظه می کنید لینک برنامه در لیست موارد علاقه مندی های شما در سمت چپ پنجره اکسپلورر فورا در دسترس شما قرار گرفته است. کافی است روی لینک هر برنامه در لیست برای شروع آن برنامه دبل کلیک کنید.

شما می توانید لینک هایی از برنامه هایی را که را با کشیدن و رها کردن در لیست علاقه مندی ها وارد کرده اید با عملی مشابه در کادر سمت چپ ( و نه در پوشه لینکها در پنجره سمت راست) به ترتیب مرتب کنید.

شما همچنین می توانید لیست علاقه مندی ها  را بر اساس حروف الفبا مرتب کنید. برای این کار ، در  پنجره سمت چپ  روی Favorites  راست کلیک کنید و مرتب سازی بر اساس نام را از منوی باز شده انتخاب کنید.

برای حذف لینک سفارشی برنامه ها از لیست علاقه مندی ها، کافیست میانبر برنامه های مربوطه را از پوشه Links  حذف کنید. اگر به طور تصادفی   میانبر هایی از قبیل Desktop, Downloads, or Recent Places را حذف کردید جای نگرانی نیست، شما به راحتی می توانید آنها را با راست کلیک کردن بر روی عنوان Favorites  و انتخاب گزینه Restore دوباره بازگردانید.

منبع : مجله اینترنتی گویای آی تی 

دوشنبه 25/7/1390 - 8:37
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته