• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 976
تعداد نظرات : 130
زمان آخرین مطلب : 4891روز قبل
اخبار

قبوض چاپی تا دو سال دیگر حذف می‌شود

 
محمد سلیمانی درباره مزایده اپراتور سوم تلفن همراه نیز گفت: اوایل دیماه سالجاری برنده مزایده اپراتور سوم اعلام می‌شود و اگربرنده نیز بلافاصله كار خود را آغاز كند بهار 88 سیم كارت عرضه می‌كند.

وی اظهارداشت: بازار سیم كارت نیز پس از اپراتور سوم اشباع می شود و شاید به خرید و فروش یك میلیون سیم كارت در سال برسد.

وزیر ارتباطات در خصوص تصویب خصوصی سازی پست در دولت نیز گفت: پست در گذشته و حال سود ده نبوده و نیست و امكان ندارد با تعرفه فعلی به سوددهی برسد ولی زیان‌دهی آن در سالهای اخیر تنها كاهش یافته كه این به مفهوم سود دهی نیست.

سلیمانی گفت: قرار است شركت پست به دو شركت تبدیل شود، شركت زیرساختی كه دولت باید یارانه بدهد و دولتی بماند و یك شركت خصوصی كه انواع خدمات پستی را با تعرفه آزاد و خصوصی عرضه می‌كند، شركت دوم در بورس عرضه می شود و 80 درصد خدمات پستی خصوصی می‌شود.
 
سه شنبه 22/2/1388 - 13:34
اخبار

ایرانسل برترین سرویس دهنده مخابراتی سال کشور

 
در نخستین دوره "جوایز فناوری ایران (ایتا)"، شبکه تلفن همراه ایرانسل به عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 انتخاب و معرفی شد.

در بخش اصلی نخستین دوره جوایز فناوری ایران (ایتا) که به همت هفته نامه تخصصی عصر ارتباط و با حضور مدیران ارشد بخش های خصوصی و دولتی فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور در محل مرکز همایش های کتابخانه ملی ایران برگزار شد، هیات داوران نخستین دوره جوایز فناوری ایران اعلام کرد به سبب پیشرو بودن در ارایه خدمات نوین تلفن همراه، عنوان سرویس دهنده برتر مخابراتی کشور در سال 1387 را از آن ایرانسل می داند.

براساس این گزارش، برترین ها در بخش اصلی جوایز فناوری ایران از میان 28 نامزد انتخاب شدند که در بخش برترین ارائه کننده خدمات مخابراتی، شبکه های تلفن همراه ایرانسل، همراه اول و تالیا نامزد دریافت تندیس زرین ایتا بودند که در این میان شبکه تلفن همراه ایرانسل عنوان برترین سرویس دهنده مخابراتی کشور در سال 1387 را کسب کرد.

شبکه تلفن همراه ایرانسل طی 28 ماه فعالیت خود، توانسته با توسعه پرشتاب شبکه و عرضه ده ها سرویس ارزش افزوده و نوین، جایگاه خود را به عنوان راهبر بازار و اپراتور پیشرو در ارائه خدمات نوین تلفن همراه تثبیت نماید.

جوایز فناوری ایران با عنوان اختصاری ایتا، در تلاش است تا با نگاه همه‌جانبه به خلاقیت‌ها و ابداعات در حوزه تولید، ارایه خدمات وتوزیع کالا و خدمات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات، انتخاب هایی منصفانه و قابل توجه برای مصرف‌کنندگان، تولیدکنندگان و توزیع‌کنندگان طی یک سال داشته باشد.
 
سه شنبه 22/2/1388 - 13:31
موبایل

رابطه كندی اینترنت با سال اصلاح الگوی مصرف

 
پهنای باند كل كشور ایران در نهایت به 15000 مگابیت درثانیه یعنی 1500 مگابایت در ثانیه یا یك و نیم گیگابایت در ثانیه می رسد كه رقم فوق العاده پایینی است.



یكی‌ از كاربران به نام " فرشته كریمی " با ارسال یك نامه الكترونیكی در مطلبی با عنوان "رابطه كندی اینترنت با سال اصلاح الگوی مصرف " به بررسی كندی سرعت اینترنت در كشور و ارتباط آن با افزایش مصرف برق پرداخته است.
برپایه این خبر در این مطلب، آمده است:

پهنای باند كل كشور ایران در نهایت به 15000 مگابیت درثانیه یعنی 1500 مگابایت در ثانیه یا یك و نیم گیگابایت در ثانیه می رسد كه رقم فوق العاده پایینی است.

با یك محاسبه ساده ساده در ذهن خود متوجه كم بودن این سرعت می شوید آمار كابران اینترنت در ایران (آمار واقعی) بیش از 18 میلیون نفر نیست كه معمولا از كل كاربران اینترنت یك كشور كل كاربران آنلاین 10 تا 15 درصد این تعداد را شامل میشود كه 10 درصد 18 میلیون نفر میشود حالا كلا میگوییم 2 میلیون نفر كه باید آنلاین باشند، یعنی این 2 میلیون نفر باید از ظرفیت 1500 مگابایت در ثانیه كل كشور استفاده كنند كه اگر ما عدد 1500000 كیلوبایت در ثانیه را به جمعیت 2 میلیونی آنلاین كل كشور تقسیم كنیم به هر كدام از آنها كمتر از یك 1 كیلوبایت در ثانیه سرعت و عرض باند میرسد!!!

با توجه به اینكه 99 درصد از كاربران اینترنت خانگی در ایران از تلفن بصورت دایال آپ برای استفاده از اینترنت استفاده می كنند(آمار خود مخابرات) و سرعت آنها هم از 3 تا 4 كیلوبایت در ثانیه بیشتر نمی شود پس یك كاربر معمولی در یك ساعت بیش از 12 مگابایت در بهترین شرایط نمی تواند فایل از اینترنت دانلود كند با حساب اتصال روزانه 4 ساعت استفاده از اینترنت حداكثر 60 مگابایت فایل در یك روز می توان از اینترنت دایالاپی فایل دانلود كرد.

خوب مقدار مصرف برق 4 ساعت در روز یك كامپیوتر معمولی (بدون احتساب هزینه برق مصرفی خطوط مركز مخابراتی و آی اس پی در زمان استفاده) عدد حدود 1 كیلو وات در روز است و در ماه می شود 30 كیلو وات كه رقم خیلی زیادی است.

اگر سرعت اینترنت این كاربر فرضی 50 كیلوبایت در ثانیه بود بجای 3 كیلوبایت در ثانیه، این كاربر می توانست 60 مگابایت فایل را كه برایش 4 ساعت وقت و انرژی هدر دادند را در مدت تنها بیست 20 دقیقه دانلود كنند كه مقدار برق مصرفی آن هم حدود دوازده برابر كمتر از مصرف برق 4 ساعته حالت قبل است و میزان آن هم حدودا یك دهم كیلو وات در روز و 3 كیلو وات در ماه می شود!!!

یعنی مثلا یك و نیم میلیون نفركاربر آنلاین با سرعت 3 كیلوبایت در ثانیه و مدت استفاده چهار ساعت در روز ضرب در 27 كیلووات در ماه هدر روی برق ( اختلاف 30 و 3 كیلووات) می شود 54000 مگاوات برق هدر می رود كه مسئول آن هم وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

در انتهای این نویسنده چنین نتیجه می گیرد: حالا اگر ما 54000 مگاوات رو در قیمت هر كیلووات 70 تومان ضرب كنیم به عدد هولناك روزانه 4 میلیارد تومان نابودی منابع مالی البته بجز از بین رفتن وقت و انرژی افراد می رسیم.

سه شنبه 22/2/1388 - 13:30
موبایل

قیمت اینترنت و مصوبه دیگری كه رعایت نمی شود

 
این روزها درگیری‌های لفظی بین مسولان دولتی و خصوصی پیرامون مشكلات حوزه اینترنت پرسرعت ادامه داشته و هر روز ابعاد تازه‌تری به خود می‌گیرد. درگیری‌هایی كه شروع آن به گزارشی تحت عنوان« ظهور یك كارشكنی در بخش اینترنت كشور» در روزنامه دنیای اقتصاد در فروردین ماه گذشته باز می‌گردد.



در حالی كه كمیسیون تنظیم مقررات سازمان تنظم مقررات و ارتباطات رادیویی كشور در جلسه 25 خود در تاریخ دهم دی ماه سال 86 مصوباتی داشته كه بر اساس آن باید شركت مادر تخصصی مخابرات ایران هزینه استفاده از هر زوج سیمی برای ارایه دهندگان اینترنت پرسرعت را از 3 هزار تومان به هزار تومان كاهش دهد اما این مصوبه همچنان اجرا نشده و بر اساس شواهد امر مخابرات ایران از اجرا نشدن این مصوبه تا به حال درآمد هنكفتی را روانه حساب اختصاصی خود كرده است.

بر اساس آخرین خبرها وفا غفاریان چند روز پیش اعلام كرده است كه این مصوبه مراحل قانونی تصویب خود را طی نكرد و در نتیجه قابل اجرا نیست. از سوی دیگر سازمان تنظیم مقررات هم اعلام كرده است كه وزارت ارتباطات و شركت مخابرات ایران در جایگاه تصمیم گیری برای رگولاتور نبوده و باید این مصوبه را اجرا كند.

در آن سوی میدان شركت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت از مدیرعامل شركت مخابرات ایران شكایت كردند كه مدیركل روابط عمومی این شركت نیز این شكایت را فاقد وجاهت قانونی دانست.

به هر حال آنطور كه از شواهد امر پیداست در بطن این ماجرا كاربران اینترنت پرسرعت همچنان تنها متضرران عدم اجرایی شدن این مصوبه هستند. چرا كه قیمت تمام شده استفاده از سرویس توسط آن‌ها همچنان 2 هزار تومان گران‌تر از قیمت پایه‌ای است كه رگولاتور تعیین كرده است.

البته در این بین از شركت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت برای واكنش به عدم اجرایی شدن این مصوبه باید قدر دان بود. چرا كه همانطور كه گفته شد پول اضافی از كیسه كاربران است كه بخشیده می‌شود و به نظر می‌رسد كه بخش خصوصی برای اولین بار در مقام دفاع از كاربران مظلومی برخواسته است كه در بازار ارتباطات كشور هیچ حامی و پشتوانه‌ای اعم از قانون و مجری آن ندارند.

قرار نیست كه در این گزارش به مرور اتفاقات رخ داده در یك ماه گذشته بپردازیم. بلكه از آنجایی كه بخش خصوصی را مدافع حقوق مصرف كنندگان دیدیم این بار می‌خواهیم به قانونی اشاره كنیم كه متاسفانه توسط همین بخش تا به حال اجرا نشده و متاسفانه از سوی هیچ نهادی هم پی‌گیری نمی‌شود.

اینترنت كیلویی چند؟

موضوع به مهر ماه سال گذشته باز می گردد. در آن زمان رگولاتور تعرفه جدید خدمات اینترنت پرسرعت با ADSL و مقررات تازه آن را تصویب و در همین ارتباط قیمت تامین اینترنت برای ارائه خدمات اینترنت باند پهن نیز توسط کمیسیون کاهش یافت.

بر اساس تصمیم این كمیسیون در جلسه شماره 49 مورخ 8/7/1387قیمت اینترنت كه توسط شرکت ارتباطات زیرساخت و در قالب لینک‌های STM1 به شرکت‌های مخابرات استانی و شرکت‌های دارای مجوز PAP تحویل می‌شود صرفا جهت استفاده برای ارائه خدمات ADSL به میزان ۲۰درصد کاهش یافت كه بدین ترتیب قیمت فروش اینترنت با ظرفیت یک STM1 که در آن زمان ۴۸۶ میلیون ریال بوده است هم اكنون به ۳۷۵ میلیون و یکصد هزار ریال کاهش یافته است.

براین اساس تعرفه واگذاری اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL براساس پهنای باند و ضریب اشتراک حداکثر ۱۰ براساس جدول مندرج در گزارش است (جدول یك).



همچنین در این جلسه، موارد زیر نیز به تصویب رسید: هزینه مودم و راه‌اندازی آن بر عهده مشترک است.

بابت راه‌اندازی سرویس نیز نباید هزینه‌ای از مشترک دریافت شود. شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نسبت به نصب و راه‌اندازی تجهیزات در محل مشترک اقدام و پس از تحویل پهنای باند مناسب نسبت به تنظیم صورتجلسه اقدام نمایند. شرکت‌های ارائه دهنده خدمات موظفند نرم‌افزارهای لازم برای اندازه‌گیری لحظه‌ای پهنای باند را روی پایانه کاربر نصب و راهنمایی‌های لازم را انجام دهند.

ضمنا کمیسیون تنظیم مقررات توصیه نمود که به منظور گسترش ارائه این خدمات در سطح کشور، شرکت مخابرات ایران با مشارکت شرکت‌های PAP و رعایت منافع طرفین خدمات مذکور را ارائه نمایند.

براین اساس بدیهی است در صورت عدم مشارکت، شرکت‌های PAP می‌توانند سرویس مربوطه را حداکثر تا سقف ۲۰ درصد بالاتر از این تعرفه‌های مصوب ارائه نمایند.

علاوه بر موارد فوق مصوب شد كه شرکت‌های PAP می‌بایست کلیه قراردادهای خود را حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ مصوبه براساس تعرفه‌های مصوب فوق اصلاح نمایند.

همچنین کلیه مشتریان در صورت داشتن هرگونه شکایت در خصوص تعرفه‌های خارح از چارچوب مصوب و یا عدم رعایت کیفیت خدمات مراتب را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مناطق هفتگانه گزارش نمایند.

با نگاهی به تعرفه خدمات عرضه شده از سوی شركت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت این نتیجه حاصل می‌شود كه نه تنها تعرفه مصوبه كمیسیون تنظیم مقررات رعایت نمی‌شود بلكه بر فرض عدم همكاری مراكز مخابراتی با فعالان بخش خصوصی، تعرفه های ارایه شده بسیار گران‌تر از سقف 20 درصدی لحاظ شده در این مصوبه است.

چه كسی مقصر است؟

عبدالمحمد بیدختی نژاد نایب رییس کمیسیون PAP سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران در این باره به دنیای اقتصاد می‌گوید: شركت‌های ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت تمام این مصوبه را رعایت كرده اند. او می‌گوید: البته در این بین باید به یك نكته اساسی نیز توجه كرد كه تعرفه‌های ارایه شده از سوی رگولاتور بر اساس ضریب اشتراك یك به 10 است.

او ادامه داد: اگر در برخی از مواقع دیده می‌شود كه قیمت ارایه شده از سوی یك شركت بالاتر از مصوبه رگولاتور است شاید دلیل آن پایین تر بودن ضریب اشتراك شركت مورد نظر نسبت به ضریب اشتراكی است كه رگولاتور در نظر گرفته است.

بیدختی نژاد تاكید كرد كه تعرفه‌های رگولاتوری برای ضریب اشتراك یك به 10 بوده حال اینكه ممكن است شركتی بخواهد ضریب اشتراك یك به پنج یا پایین تر را ارایه دهد كه در آن صورت قیمت خدمات بالاتر می‌رود.

او در پاسخ به این سوال كه اگر شركتی با فرض استفاده از ضریب اشتراك یك به 10 تعرفه خود را بسیار بالاتر از تعرفه مصوب رگولاتور ارایه كند تكلیف چیست؟ عنوان كرد: كاربران در این شرایط و با توجه به محرز شدن تخلف از سوی شركت ارایه دهنده می‌توانند به سازمان نظام صنفی شكایت كنند.

از سوی دیگر فرنقی زاده، مدیر روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی در این باره می‌گوید:

شركت ارایه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت باید تعرفه رگولاتور را رعایت كنند. او درباره عدم رعایت این تعرفه از سوی شركت‌ها كه به وضوح نیز در تبلیغات این شركت‌ها نیز دیده می‌شود می‌گوید: همانطور كه قبلا هم اعلام كرده‌ایم كاربران اینترنت پرسرعت با مشاهده هرگونه تخلف در این بخش می‌توانند شكایت خود را به سازمان تنظیم مقررات اعلام كنند.

اما محمودرضا خادمی، رییس كمیسیون اینترنت سازمان نظام صنفی رایانه‌ای در این باره نظر دیگری را مطرح می‌كند. او می‌گوید:
مصوبه مذكور باید دوسویه رعایت شود. خادمی در بیان این مطلب می‌افزاید: این مصوبه زمانی می‌تواند رعایت شود كه قیمت پهنای باند نیز همانی شود كه رگولاتور اعلام كرده است و این درحالی است كه به رغم اعلام خبر كاهش قیمت پهنای باند این امر تا به حال از سوی زیر ساخت صورت نگرفته است. در عین حال كاربران می‌توانند توسط نرم افزارهای مرسوم میزان ضریب اشتراك اینترنت خود را بدست آورند.

درهمین ارتباط شفیعی، مدیر روابط عمومی زیرساخت در پاسخ به دنیای اقتصاد این مطلب را تكذیب می‌كند. او می‌گوید: قبل از آنكه كمیسون تنظیم مقررات بخواهد تعرفه‌هایی جدید را اعلام كند، زیر ساخت قیمت پهنای باند خود را كاهش داده و آن را اعمال هم كرده بود. در نتیجه اینكه گفته می‌شود ایم مصوبه اجرا نمی‌شد چرا كه زیرساخت قیمتش را كاهش نداده، كذب محث است.

به هر حال آنچه مسلم است آنست كه مصوبات سازمان تنظیم مقررات بیشتر جنبه اطلاع رسانی و یا به قولی بیشتر جنبه دكور پیدا كرده است. چرا كه هیچكدام از این مصوبات نه تنها تا به حال اجرا نشده است بلكه متاسفانه هیچیك از طرفین درگیر در این مصوبات نیز زیر بار اجرایی آن نمی‌روند.

در اینجا این سوال مطرح می‌شود كه آیا قرار است در چنین شرایطی ضریب نفوذ اینترنت در كشور توسعه یابد‌؟ و تا چه زمانی قراراست كاربران و مصرف كنندگان نهایی هزینه كارشكنی‌هایی از این دست را بپردازند؟ چطور ممكن است شركتی اینترنت پرسرعت را در منطقه‌ای از تهران با قیمتی بالا ارایه داده حال آنكه در منطقه‌ای دیگر همان سرویس را با كاهش قیمتی بسیار عرضه كند؟ چه كسی مسول رسیدگی به این تخلفاتی از این دست است و آیا به صورت كلی آیا در این بخش تخلفی صورت گرفته است؟!

 
سه شنبه 22/2/1388 - 13:29
اخبار

با دستگیری متهم راز قتل كودك 11ساله فاش شد

 
سرهنگ عباسعلی محمدیان ، رئیس پلیس آگاهی تهران با اشاره به دستگیری این متهم گفت: روز هفتم فروردین مردی با مراجعه به پایگاه چهارم پلیس آگاهی با ارائه شكایتی عنوان كرد ، وقتی پس از پایان تعطیلات نوروز ، از مسافرت به محل سكونت خود برگشته، متوجه شده در غیاب وی سارقان از خانه‌اش مقادیری لوازم و از جمله 12 میلیون تومان طلا و جواهرات را سرقت كرده‌اند.



به دنبال این شكایت، پرونده‌ای در این ارتباط تشكیل و در بازبینی محل، سرقت داخلی تشخیص داده شد.

رئیس پلیس آگاهی تهران افزود: با مشخص شدن این موضوع، تحقیق از همسایه‌های مرد مالباخته آغاز شد و چند مظنون در این ارتباط شناسایی شدند كه یكی از این افراد مرد ی به نام وحید بود.

ردپا

در ادامه پیگیری و تحقیق در این زمینه، مشخص شد این فرد در یك خانه اجاره‌ای در تنكابن زندگی می‌كند. با صدور دستور نیابت قضایی ، یك تیم از ماموران عازم محل شدند اما ساعتی پیش از حضور ماموران پایگاه چهارم پلیس آگاهی ، این فرد با به جا گذاشتن خودروی خود در خانه اجاره‌ای به تهران بازگشته بود.

سرهنگ محمدیان اضافه كرد: با تحت كنترل قرار گرفتن محل سكونت متهم، سرانجام وی روز 16 اردیبهشت هنگامی كه در ساعات پایانی شب قصد ورود به منزل مسكونی خود را داشت، از سوی كارآگاهان دستگیر شد.

راز جنایت

با دستگیری متهم و اعتراف وی به سرقت از منزل همسایه‌، ماموران در ارتباط با عدم‌استفاده از خودروی شخصی متهم و رها كردن آن در خانه اجاره‌‌ای، در تنكابن نسبت به موضوع مشكوك شدند كه در بازرسی از خودروی فوق چند تكه لباس و یك لنگه كفش مربوط به یك كودك كشف شد.

با توجه به تحقیقات پلیس كه مشخص می‌كرد وی فرزند خردسال ندارد، در این ارتباط از متهم تحقیق شد كه او سرانجام روز گذشته زبان به اعتراف گشود و راز قتل یك كودك 11ساله را فاش كرد.

متهم در این ارتباط گفت: وقتی در یك جاده روستایی حوالی تنكابن با موتورسیكلت در حال عبور بودم؛ با مشاهده یك كودك 11 ساله كه عازم مدرسه بود، از وی خواستم سوار موتور شود تا او را به مدرسه برسانم و با ربودن این كودك، او را مورد آزار و اذیت قرار دادم و پس از قتل، جسدش را در چاه خانه اجاره‌ای كه در آن ساكن بودم، انداختم.

كشف جسد

به دنبال این اعترافات، ماموران پلیس آگاهی با عزیمت به محل، جسد كودك 11 ساله را از عمق چاه خارج كردند و تحویل پزشكی قانونی دادند.

رئیس پلیس آگاهی افزود: در بررسی سوابق متهم مشخص شد وی با ایجاد مزاحمت برای همسایه‌ها، از آنها سلب آسایش كرده بود و در سال 86 نیز با همدستی چند نفر یك دختر را ربوده بود كه پس از فرار دستگیر شده و مدتی را در زندان به‌سر برده است.

محمدیان تصریح كرد:‌ در حال حاضر با توجه به برخی اسناد و مدارك، احتمال دارد وی مرتكب جنایت دیگری شده باشد كه در حال حاضر تیم ویژه پلیس آگاهی تحقیقات گسترده‌ای را در این ارتباط و برای رازگشایی جنایت دوم كه احتمالا قربانی آن یك دختر خردسال است، آغاز كرده است.

وی افزود: درارتباط با مزاحمت متهم در محل سكونت خود نیز مواردی وجود دارد كه نشان از انحراف اخلا‌قی این متهم است.

سه شنبه 22/2/1388 - 13:28
اخبار

طراحی یكی از سایت‌های مستهجن به خط كوفی

 
مركز بررسی جرائم سازمان یافته اعلام كرد:



عناصر شبكه مضلین پنج جهت جذب مخاطب فارسی زبان ، اقدام به راه اندازی و مدیریت پایگاه های اینترنتی با محتوای ضد ارزشی و مستهجن می نمودند كه سایت های آنان تاثیر بسزایی در انتشار این نوع مطالب در محیط اینترنت داشته است.یكی از اهداف این افراد جذب مخاطبین فعال در سایر شبكه ها و سایت های مضلین به پایگاه های اینترنتی خود بوده است.

1- سالم ص. با نام مستعار نوید:

سن:25 محل تولد:اهواز وضعیت تاهل:مجرد تحصیلات:دیپلم محل سكونت:اهواز

نامبرده با راه‌اندازی حدود 7 سایت با محتوای ضد دین و مستهجن به دو زبان فارسی و انگلیسی و مرتبط كردن این سایت‌ها با یكدیگر بصورت تخصصی در زمینه‌های آپلود عكس، فیلم و كلیپ مستهجن و همچنین ایجاد انجمن‌های گفتگو با موضوعات ضددین و غیراخلاقی اقدام به جذب كاربر به سایت خود می‌نموده است.

وی در زمینه فروش اكانت‌های «vpn» فعال بوده و اكثرا برای ارتباط با دیگران در محیط اینترنت از نرم افزارهای رمز كننده با امنیت بالا استفاده می‌نموده است.

متهم سالم.ص سایت اصلی خود (sper.......com) را در حدود 2 سال پیش غیرفعال نموده بود كه بعد از گذشت دو سال مجدد فعالیت های این سایت را از سر گرفت.

سایت اصلی متهم سالم.ص دارای سه بخش صفحه اصلی ، آپلود سنتر و انجمن های گفتگو بوده است.

بخش انجمن های گفتگوی سایت این متهم شامل بخش هایی از قبیل عكس ، فیلم و داستان های مستهجن در موضوعات مختلف غیر اخلاقی به دو زبان فارسی و انگلیسی بوده است.

2- محمد رسول ك ن آ. با نام مستعار رونا:

سن:24 محل تولد:نجف آباد وضعیت تاهل:مجرد تحصیلات:دانشجو محل سكونت:نجف آباد

نامبرده با الگوگیری از سایت‌های شبكه‌های مضلین دو و چهار اقدام به راه‌اندازی سایت ضد ارزشی و مستهجن خود(Bo.......com) با طراحی بسیار جذاب و كار آمد جهت جذب مخاطب نموده است.

نكته حائز اهمیت در طراحی به كار رفته در این سایت استفاده از خط كوفی همراه با اعراب در طرح‌های گرافیكی و طراحی های خود جهت توهین به متون اسلامی و دینی می‌باشد.

از فعالیت های عمده وی در سایتش(Bo.......com) انتشار عكس های مستهجن ایرانی با كیفیت بسیار بالا و منحصر بفرد بوده است.
سایت وی شامل چهار بخش صفحه اصلی ، چت روم ، انجمن های گفتگو و آپلود سنتر اختصاصی می باشد.

بخش انجمن های گفتگوی سایت این متهم شامل بخش های عكس ، فیلم و داستان های مستهجن به دو زبان انگلیسی و فارسی بوده است.

وی مدیر یكی از شركت‌های ارائه دهنده سرویس هاستینگ است كه به سایت‌های ارزشی و فرهنگی تخفیف‌های ویژه‌ای ارائه می‌نموده است.

لازم به ذكر است كه شركت نامبرده نیز بدلیل تخلف ضدفرهنگی بدستور مقام محترم قضایی پلمپ شد.

3- یوسف ب. با نام مستعار نوید:

سن:26 محل تولد:بناب وضعیت تاهل:مجرد تصیلات:دیپلم محل سكونت:مشهد

نامبرده با برقراری ارتباط با یكی از هاستینگ‌های ایرانی، درخواست فضا برای سایت مستهجن و ضد دین خود(ice......com) نموده بود كه این هاستینگ با خرید فضا از سرویس دهنده خارجی این خدمات را به وی ارائه می داده است.الگوی وی برای راه‌اندازی سایت خود بنا به اعترافات خودش سایت شبكه مضلین دو بوده است.

نامبرده با ترفند های مختلف مدیران فعال در سایت‌های مستهجن دیگر را شناسایی و از آنها دعوت به همكاری می‌نموده است، بطوری كه تنها پس از گذشت 2 ماه از راه‌اندازی سایت خود به آماره خیره كننده‌ای از بازدیدكنندگان دست پیدا می كند.

متهم یوسف.ب به دلیل هك شدن سایتش اقدام به انتقال‌هاست به شركت دیگری با امنیت بیشتر و راه‌اندازی مجدد سایت خود نموده بود كه نشان دهنده اصرار وی در راه‌اندازی و انتشار سایت‌های اینترنتی با محتوای ضد دین، ضد نظام و مستهجن می‌باشد.سایت وی دارای دو بخش انجمن‌های گفتگو و آپلود سنتر اختصاصی بوده است.

بخش انجمن‌های گفتگوی سایت این متهم شامل بخش هایی از قبیل عكس، فیلم و كلیپ مستهجن ایرانی و خارجی، داستان‌های مستهجن فارسی و انگلیسی، همجنس گرایان، روابط نامشروع با محارم، فیلتر شكن و ... بوده است.

یوسف.ب جهت گسترش فعالیت‌های خود در انتشار محتوای مستهجن فارسی در اینترنت اقدام به راه‌اندازی و مدیریت وبلاگ‌هایی با همین موضوعات نموده است.

وی علاوه بر فعالیت‌های مستهجن‌نگاری در این سایت به تبلیغ جنبش‌های سیاسی ضدنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران می‌پرداخته است.

سه شنبه 22/2/1388 - 13:27
اخبار

صدا و سیما در کره مریخ: ایران، بهشت بدون مشکل!

 
عملکرد بخش‌های گوناگون خبری صدا و سیما در کوچک کردن و نادیده گرفتن مشکلات مردم ایران و بزرگنمایی و پرداختن بیش از اندازه به مشکلات مردم دیگر کشورها، این ذهنیت را در افکار عمومی پدید آورده است که مسئولان صداوسیمای ما، احتمالاً در کره زمین نیستند!

به گزارش خبرنگار «تابناک»، بخش خبری طولانی صدا و سیمای جمهوری اسلامی که گاه تا حدود یک ساعت به درازا می‌انجامد، آکنده از شدت عیش،‌ خوشی، رضایت و بدون مشکل بودن مردم ایران است که برای انجام مصاحبه‌های تشکرآمیز، صف طویلی را در برابر خبرنگاران واحد مرکزی خبر تشکیل داده‌اند و جالب اینجاست که این رضایت و خوشی از خیابان‌های تهران تا دورافتاده‌ترین نقاط کشور، با شدتی یکسان ادامه دارد.

پس از نمایش تصاویر و صدای مردم خوشحال، راضی و بدون مشکل ایران، نوبت به پخش مشکلات، معضلات، فقر و نارضایتی مردم بدبخت دیگر کشورها، به ویژه آمریکا و اروپا می‌رسد که از شدت مشکلات، مشغول فحاشی به مسئولان خود هستند.

بیننده تلویزیون ایران در این روزها، پس از گزارش‌هایی که درباره مصرف بیش از اندازه غذا و مواد خوراکی به مردم ایران هشدار می‌دهد، تصاویر گرسنگان در آمریکا را می‌بینند و از عمق جان، باور می‌کند که در ایران گرسنه‌ای نیست! یا پس از آن که تصاویر رسیدگی به مشکلات مردم در ایران را می‌بینند، بلافاصله تصاویر بدبختی مردم ایتالیا از زلزله را می‌بیند و اصلاً درنمی‌یابند که در ایران سیلی خفیف، موجب کشته شدن تعدادی از مردم و خسارات زیاد در چند استان کشور می‌شود.

معاونت سیاسی محترم و کارشناس صدا و سیما با این نوع سازماندهی و تولید و پخش اخبار و تحلیل‌ها، گمان می‌کند یک تنه جلوی سیاه‌نمایی رسانه‌های بیگانه ایستاده است، اما به ظاهر از این غافل است که اغراق بیش از اندازه در سفیدنمایی داخل و سیاه‌نمایی خارج، به سلب اعتماد عمومی از صدا و سیما می‌انجامد.
سه شنبه 22/2/1388 - 13:26
اخبار

آگهی‌های صداوسیما به چه قیمت؟

 



در داستان‌های قدیمی آمده که مردی به اهالی محله خود گفت: محله بالا آش می‌دن. مردم با شنیدن سخن او، دسته دسته و گروه گروه به محله بالا رفتند و صف کشیدند. پس از چندی مرد با خود گفت: نکنه واقعا محله بالا آش می‌دن؟ و نگران و دوان دوان به محله بالا رفت و توی صف ایستاد!

حالا حکایت این مرد، حکایت صداوسیمای خودمان است. این صداوسیما کاری کرده که کم‌کم باورمان می‌شود زندگی دور از تجمل، کار و کاسبی بی‌شیله پیله، ساده‌زیستی، دست همت به کمر زدن، دوری از چشم و هم‌چشمی و کرور کرور سنت‌های قدیمی، یعنی همین چیزهایی که از خروس‌خوان سحر تا نصف دل شب از جعبه جادویی به نام تلویزیون می‌بینیم و می‌شنویم.

بگذریم از این‌که برخی سریال‌های وارداتی و البته وطنی و خبرهای رنگارنگ چگونه و چه شکلی باورهای ما را به سنت‌ها و داشته‌های تاریخی و ملی کمرنگ می‌کند، اما آنچه در وانفسای عصر ارتباطات، آتش این ماجرا را سوزان‌تر کرده، موضوع آگهی‌های بازرگانی است که این روزها سخت در هر سوراخ سمبه‌ برنامه‌های تلویزیونی و نیز رادیویی دیده و شنیده می‌شود.

زبانم لال، این آگهی‌ها به گونه‌ای است که آدمی احساس می‌کند از خیلی چیزها عقب مانده، سنت‌ها دست و پاگیر شده‌اند، مدینه فاضله جور دیگری است و چیزی که این روزها به درد زندگی می‌خورد، همین شیوه زندگی مدرنی است که در برخی آگهی‌ها به خوردمان می‌دهند.

حالا دیگر در برنامه درس‌هایی از آگهی‌های بازرگانی باید یاد بگیریم که زندگی خوب، یعنی یک زوج 22 یا 23 ساله سوار بر خودروی آخرین مدل خارجی با پس‌انداز آنچنانی در یکی از بانک‌ها به همراه آپارتمانی دوبلکس و احتمالا مساحتی بالای دویست متر با لوازم لوکس منزل و برنامه‌ای برای مسافرت‌های دوره‌ای به اروپا و ... .

و یا آن‌که زندگی خوب یعنی داشتن مادربزرگی که برای پسر، عروس و دو نوه خود با استفاده از فلان اجاق گاز، همزمان و در یک چشم بر هم زدن پیتزا، فسنجان و مرغ بریان درست می‌کند. بنا بر آنچه از آگهی‌های صداوسیما یاد می‌گیریم، حالا دیگر عمویادگار، خرس قصه‌های کودکی ما، در خانه‌ای به سبک ششلول‌بندهای تگزاس و روی مبل و کاناپه زندگی می‌کند و به جای رفتن به غار از وسایل گرمایی جدید استفاده می‌کند.

در این آگهی‌ها، بانک‌ها سپرده‌ها را به عنوان قرض‌الحسنه از مردم دریافت می‌کنند، اما با دادن وام به مردم، از آنها بهره می‌گیرند. همین آگهی‌ها به ما می‌گویند که کارخانه‌های خودروسازی در مناسبت‌های مذهبی به نام ائمه مظلوم، کشتی کشتی خودرو با مارک‌های گوناگون به مردم می‌فروشند ... و برو تا آخر ماجرا.

البته بنده به عنوان کسی که از دور، دستی بر آتش علوم ارتباطات دارم، نمی‌خواهم منکر تبلیغات و تأثیر شایان آن در توسعه اقتصادی شوم؛ حاشا و کلا، اما توسعه اقتصادی و به ویژه تبلیغات، راهی دارد و چاهی که یکی از این راه‌ها، توجه به وضعیت فرهنگی و زندگی جامعه و به ویژه میزان هزینه‌های مادی و معنوی است که هزینه آن می‌شود.

حال پرسش اینجاست؛ اکنون که کانال اصلی تبلیغات تلویزیونی تنها از جام‌جم می‌گذرد، باید چه هزینه‌ای را برای پیمودن مسیر توسعه، آن هم در بخش رسانه بپردازیم؟ آیا این راه باید به بهای کمرنگ شدن ارزش‌های فرهنگی و ملی ما در ازای درآمدزایی برای صداوسیما گذرانده شود؟

برخی مسئولان صداوسیما در پاسخ این پرسش می‌گویند، آگهی منبع درآمدی برای این سازمان است، اما آیا این درآمد (گیریم دویست، نه سیصد، نه چهارصد میلیارد تومان باشد) باید به بهای نادیده گرفتن تأکیدات پیاپی مسئولان و دلسوزان، مبنی بر ساده‌زیستی و گریز از تجملگرایی باشد؟

آنچه مسئولان کشور بر لزوم پرهیز از تجملگرایی و حفظ آیین‌ها و سنن ایرانی بر آن تأکید دارند، موضوعی است که کمتر نشانه‌ای از اهتمام به آن در برخی آگهی‌های صداوسیما دیده می‌شود.

حال که هیچ رقیب رسانه‌ای برای صداوسیما در کشور وجود ندارد، بهتر است مسئولان این سازمان برای جلوگیری از حرکت کرم‌گونه‌ای که آرام آرام برخی چیزهای خوب را هدف قرار می‌دهد، چاره‌اندیشی کنند. کنترل، نظارت و هدایت در امر تولید و پخش آگهی‌های بازرگانی، راهی است که علاوه بر حفظ درآمدزایی، راه‌های تخریب پشتوانه‌های فرهنگی و ملی و هنجارهای خوب را خواهد بست.

درآمدزایی در صداوسیما راه‌های مناسب‌تری به جز آگهی‌های فرهنگ بر باد ده، دارد که مسئولان رسانه باید دست‌کم به اندازه یک میان‌برنامه، به آن توجه کنند.

سه شنبه 22/2/1388 - 13:25
اخبار

 از "مسافری از هند" تا " اخراجی های 2"

 
شیلا خداداد از بازیگران فیلم اخراجی ها 2 می گوید: قرار بوده در اخراجی های 1 هم نقش داشته باشد اما به علت مسافرت موفق به قبول کار نشده است.



وی درباره نحوه انتخابش برای بازی در «مسافری از هند» به "ایران دخت" می گوید: برای این سریال آقای جعفری مرا به دفترشان دعوت کردند، تست گریم از من گرفتند که ببینند شبیه هندی‌ها می‌شوم یا نه. گریم کردند و عکس گرفتند دیدند کپی هندی‌ها شده‌ام. بنابراین انتخاب شدم برای نقش «سیتا».

خدادا درباره فیلمنامه سریال "مسافری از هند" می گوید: من فیلمنامه برای سریال زیاد می‌خواندم ولی مسافری از هند سریال خیلی خاصی بود و من فکر می‌کنم که دیگر تکرار نشود. درست است که خیلی سریال‌های خوبی بعد از آن ساخته شده و خیلی هم پربیننده هستند ولی خاص بودن مسافری از هند هنوز هم مانده و هنوز هم فراموش نشده است.

به گزارش شفاف شیلا خداد که معتقد است یکنواخت بودن را دوست ندارد در ادامه به جنگ بازیگران زن سینمای ایران می رود و در معرفی سوپراستارهای سینما می گوید: گلشیفته درست است که بازیگر خیلی خوبی است ولی هیچ وقت سوپراستار نبود اما خانم مهناز افشار هست که می‌تواند کمک کند به اینکه فیلم‌ها گیشه خوب داشته باشند و او به نوعی یک سوپراستار است.

وی در ادامه با بیان اینکه قرار بوده در اخراجی های 1 هم نقش داشته باشد می گوید: اخراجی‌های 1 کمی دیر شروع شد و من دیگر نمی‌توانستم صبر کنم، چون حتماً باید می‌رفتم به سفر.

 
سه شنبه 22/2/1388 - 13:23
سياست

ایران پرچم خود را تغییر دهد تا شبیه پرچم ما نباشد!

 
اعضای شورای شهر «کریات جات» واقع در جنوب اسرائیل، شباهت پرچم شهرشان با پرچم جمهوری اسلامی ایران به یک دغدغه جدی تبدیل شده است!



به گزارش یدیعوت آحارونوت، در حالی که پرچم این شهرک، واقع در حیفای اسرائیل، حدود 56 سال قبل طراحی شده است اما رنگ های این پرچم و قالب ظاهری آن شباهت بسیار زیادی به پرچم ایران دارد که همین امر مقامات این شهرک را به تکاپو انداخته تا پرچم خود را تغییر دهند!

براساس این گزارش، مقامات «کریات جات» می گویند: پرچم شهرک شان ، یادآور پرچم ایران پس از انقلاب است و نمی توانند شباهت این دو پرچم با یکدیگر را تحمل کنند!

برهمین اساس «بنی حسون»، یک عضو شورای شهر کریات جات، پیشنهاد تغییر شکل ظاهری این پرچم را ارائه کرده است.

این در حالی است که این پیشنهاد مخالفت هایی را نیز به دنبال داشته است به نحوی که یک عضو شورای شهر به یدیعوت آحارونوت گفت: "چرا ما باید پرچم خود را عوض کنیم؟ فقط به خاطر اینکه یک کشور دشمن (ایران) پرچم خود را قبلا تغییر داده است(!) این شهر نباید گذشته خود را فراموش کند."


در همین حال مخالفان به هزینه های این کار نیز استناد کرده و می گویند: "آیا شما می دانید هزینه های تعویض پرچم چقدر است؟ هزینه های غیرضروری برای چنین اقدامی را از کجا باید تامین کرد؟"

به علاوه مخالفان در پیشنهادی مضحک گفته اند: "این ایران است که باید پرچم خود را عوض کند و باعث شود این شهرک اسرائیلی به موضوعاتی مهم تر از این بپردازد!"

پرچم «کریات جات» همچون پرچم ایران دارای سه رنگ سبز، سفید و قرمز است. در وسط این پرچم شکل یک داس سنتی به چشم می خورد که پیشتر برای برداشت گندم و پنبه بکار می رفت.

براساس این گزارش اعضای شورای شهر «کریات جات» پس از کلی کلنجار رفتن سرانجام تصمیم گرفته اند تا یک کمیته ویژه به ریاست شهردار برای بررسی این قضیه و ارائه توصیه های لازم به شورای شهر انتخاب کنند

سه شنبه 22/2/1388 - 13:21
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته