• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 211
تعداد نظرات : 292
زمان آخرین مطلب : 2876روز قبل
اخبار

برج ارجنان

این برج در روستای "ارجنان"، در بیست کیلومتری جنوب غربی شهرستان اردکان واقع و از برج های دوره قاجاری است. ارتفاع این برج هشت متر و ساختمان آن از ارتفاع سه متری شروع شده و دارای سه اتاقک است. این برج در سمت شمال جاده و رو به روی رباط "ارجنان" قرار دارد. در گذشته که این روستا در کنار جاده یزد- نایین قرار داشت، این برج از رونق بسیار برخوردار بود و کاروانسرای مجاور آن محل استراحت رهگذران بود. ولی اکنون به علت دور افتادن روستا از جاده اصلی، کل روستا و محدثات آن به صورت مترو که در آمده است.

پنج شنبه 21/9/1387 - 14:13
اخبار

برج و باروی قدیمی یزد

براساس کهن ترین اسناد در باره حصار یزد می توان گفت که حصار گرد این شهر، توسط "ابویعقوب اسحاق دیلمی"، "ابو مسعود بدر بهشتی"، "ابو جعفر (کیانرسو)" و "ابو یوسف"، چهار سرهنگ از اعضای حکومت "امیر عضدالدین علاء الدوله ابو جعفر کاکویه"، در سال 432هـ. ق ساخته شد.

همچنین در این زمینه می توان از چهار دروازه به نام های "دروازه قطریان (دروازه شاهی)"، "دروازه کوشک نو"، دروازه مهریجرد (مهریز)" و "دروازه کیا (حظیره)" در یزد یاد کرد.

با جاری شدن سیل عظیمی در سال 673 هـ. ق، قسمت های بسیاری از شهر از جمله حصار آن خراب شد. هنگامی که "اتابک یوسف شاه بن طغیان (طغی شاه)" به سلطنت یزد رسید (سال های 714 . 658 هـ. ق)، به مرمت حصر ویران شده پرداخت و آن را باز سازی کرد. "مبارزالدین" در سال 747 هـ. ق تعدادی از محلات خارج شهر را جزء محدوده شهر کرد و از دروازه "قطریان (دروازه شاهی)" تا دروازه "مادر امیر" باروی نوکشید و خندق حفر کرد. حصار جدید دارای هفت دروازه شد: مهریجرد، قطرین، ایلچی خانه، کوشک نو، مادر امیر، سعادت و نو، او همچنین برج های متعدد دیگری ایجاد کرد و طبق مندرجات کتاب "تاریخ یزد"، در دوران حکومت او، مساحت شهر به بیش از دو برابر تصرفات "محمد بن مظفر" افزایش یافت.

امروزه از حصار یزد و برج های گسیخته و متصل به آن که در عهد "جامع جعفری" تعداد نود برج بود و هر برج، بیست مستحفظ داشت، قسمت هایی به شرح ذیل باقی مانده است:

1- قسمتی از دیوار و برج های محله "لب خندق".

2- قسمتی از برج ها و حصار مقابل مقبره "سید گل سرخ،.

3- قسمتی از دیوار و برج دروازه "مهریز"، در ابتدای بازارهای "خان"، "افشار" و "صدری".

4- دیوار و برج های دروازه "شاهی".

5- دیوار و برج های "شازده فاضل".

6- قسمتی از دیوار حصار و برج نزدیک باغ "گندم".

7- دیوار برج های حدود "فهادان" و "مالمیر".

8- دیوار و برج های واقع در خیابان "فرمانداری".

پنج شنبه 21/9/1387 - 14:12
اخبار
وقتی حقوق بشر را نوشتند به چند اندیشمند دادند تا نظر بدهند. در این متن 30 حقوق برای انسان نوشته بودند وقتی به استاد جعفری دادند ایشان در پاسخ 32 مورد از حقوق حیوان در اسلام نوشت و گفت ما در دینمان 32 حقوق برای حیوان داریم آنوقت شما 30 حقوق برای انسان نوشته اید؟ !!!
پنج شنبه 21/9/1387 - 14:6
آموزش و تحقيقات
 

انواع سیستم عامل های تلفن همراه

سیستم عامل های تلفن همراه به چهار دسته تقسیم می شوند معروفترین آنها به ترتیب عبارتند از

  • Symbian
  • Windows Mobile(windows ce)
  • Palm
  • Linux

 

گوشیهای همراه به دو دسته PDA و SmartPhone قسمت می شوند: گروه PDA دارای سه نوع سیستم عامل می شوند كه شامل Palm و لینوكس و ویندوز است و SmartPhone ها دارای یک سیستم عامل، شامل سیستم عامل سیمبیان است.

سیستم عامل پالم

سیستم عامل Palm اولین سیستم عاملی است كه برای دستیار دیجتالی شخصی ارایه شد این سیستم عامل از رابط گرافیكی ساده ای استفاده می كند. در نمونه های اولیه (سال 1998) از نگارش 16 بیتی استفاده شد كه فقط مخصوص PDA های بدون پشتیبانی تلفن همراه بود ولی اکنون از نسخه 5 x آن استفاده می شودكه نگارش 32 بیتی دارد و از پردازنده های محصول اینتل كه در PDA ها به ARM معروف است، استفاده می كند. این سیستم عامل به دلیل سادگی، سرعت بالایی دارد وكاربران به همین دلیل با آن مشكلات زیادی ندارند (از یک نمونه همسان با ویندوز سریع تر است). این سیستم عامل پر مصرف ترین سیستم عامل ایالات متحده است. این نرم افزار که در ابتدا برای راه بری دستگاه Palm Pilot ساخته شد ، از نسخه 3 به بعد دچار تحولات عمیق شد، مثلاً پشتیبانی از صفحات رنگی پیدا کرد و یک سیستم شناخت دست خط به نام گرافیتی به آن اضافه شد. در حال حاضر اغلب Palm ها مجهز به یکی از دو نسخه سیستم عامل اند یا « Cobalt» یا « Garnet » ، که اولی نسخه 6 به حساب می آید و دیگری نسخه 5، البته از آگوست 2005 هیچ سخت افزاری با Cobalt بیرون نخواهد آمد.

 سیستم عامل لینوکس

این سیستم عامل درPDA ها استفاده می شود این سیستم به حافظه زیادی نیاز دارد (حداقل دو برابر ویندوز) علی رغم قدرتمند بودن این سیستم عامل، احتمال نمی رود که هیچ وقت بتواند جای ویندوز یا Palm را بگیرد دلیلش هم ساده است: این سیستم عامل سورس باز و رایگان است و پشتیبانی نرم افزاری خوبی ارائه نمی دهد. از مهم ترین دستگاه هایی که دارای لینوکس بوده و هستند: شارپ زائوروس، سامسونگ و چند مدل غیر مطرح دیگر را می شود نام برد.

سیستم عامل ویندوز 

این سیستم عامل معروف ترین نوع در PDA ها است و از سال 1996 بنیان گذاشته شده است. این نرم افزار در ابتدا برای کوچک کردن ویندوز اصلی طراحی شد تا بروی دستگاه هایی که حتی حافظه RAM زیر یک مگابایت باشند قابل اجرا شود. از آن موقع مرتب چیز هایی به آن افزوده شده، طوری که اکنون Windows CEW5، قابلیت رقابت با ویندوز 95 را دارد. نام گذاری این سیستم عامل هم در نوع خود جالب است، مایکروسافت رسماً اعلام کرده که این دو حرف (CE) به صورت تصادفی انتخاب شده اند. این سیستم عامل بخش اعظم بازار را در اختیار دارد در حقیقت مایکروسافت دو تا کار خوب کرد، اول اینکه این سیستم عامل را به صورتی سورس کد هایی ساده و با قابلیت گسترش امکانات نرم افزاری نوشت و دوم اینکه نسخه ای از سورس کد های این سیستم عامل را در اختیار عموم (یعنی طراحان نرم افزار) گذاشت. این کار باعث شد که بسیاری از برنامه نویسان شانس آینده خود را با آن امتحان کنند. سیستم عامل SmartPhone های ضعیف تر از سیستم عامل PDA ها است (بدین معنی كه از واسط كار بری ساده تری استفاده می كند) بطبع نیاز مند حافظه كمتر وپردازشگر ضعفیت تر است. اما مهمترین فرق اصلی آن با PDA ها پشتیبانی نكردن از قابلیت لمسی هست دلیلی كه میكروسافت برای آن آورده، این است كه بتوانید یک دستی هم با آن كار كنید.

 سیستم عامل سیمبیان

معروفترین سیستم عامل (از نظر داشتن بازار فروش) محسوب می شود. هنگامی كه شركت مایكرو سافت از قابلیت های سیستم عاملش در پشتیبانی از گوشی های تلفن همراه پرده برداشت غول های تولید كننده تلفن همراه (14 شركت اصلی وچند شركت فرعی) برای عقب نماندن در این رقابت و جلوگیری از در انحصار گرفتن نرم افزارهای تلفن همراه توسط ماكروسافت های دور هم جمع شده و یک سیستم عامل مشترك به وجود آوردند این سیستم عامل از اول برای تلفن همراه به وجود آمد و ساختار آن بسیار شبیه ویندوز می باشد. در زیر نام برخی از این شرکت ها را مشاهده می کنید.

(Sony، Nokia، LG، Erricson، Samsung، Siemens، Motorola، BenQ، Mitsubishi، Sanyo، Sharp، Arima، Fujitsu، Lenovo، Panasonic، Sendo)

این سیستم عامل در حقیقت نسخه تحول یافته سیستم عامل «پسایلون » مدل اپوک هست. که، بروی محیط برنامه نویسی C++ طراحی شد، که البته خودش نسخه ای از یک افزار توسط چند سیستم عامل دهه هشتاد بود. مزایای عمده این سیستم عامل، مصرف کم باطری به دلیل داشتن یک اسکریپت به نام Active Object که عملاً CPU را خاموش می¬کند وقتی که برنامه ای فراخوانی نداشته باشد، مصرف اندک حافظه که اسکریپت هایی مرتب حافظه را، حتی حافظه دائمی آن را جاروب می¬کنند. ساختار این سیستم عامل به قدری ساده است که در لایه اول برنامه، حتی فایل سیستم (مدیریت و اجرای فایل های جانبی) هم پشتیبانی نمی شود فقط یک مدیریت زمان کنار برنامه اصلی است. سیمبیان شبیه دیگر سیستم عامل‌های مدرن و امروزی که برای رایانه‌ها وجود دارند، به وجود آمده است. بنابراین دارای امکانات خوبی مثل MultiThreading و همچنین مدیریت حافظه است. در طراحی اولیه مبنای کار را بر روی این موضوع بنا نهاده‌اند که این سیستم عامل ‌باید روی امکانات سخت‌افزاری بسیار کم (بطور مثال: 4 مگابایت حافظه) کارایی فوق العاده‌ای داشته باشد. به همین دلیل این سیستم عامل می‌تواند روی تلفن همراه‌های امروزی فوق العاده سریع کار کرده و حداقل مشکل را داشته باشد. این سیستم عامل بر اساس وقایع و evenها بنا نهاده شده است (شبیه دیگر سیستم عامل‌های امروزی مثل ویندوز) و پردازنده طوری مورد استفاده قرار می‌گیرد که کمترین میزان بار روی تلفن همراه قرار گیرد.

پنج شنبه 21/9/1387 - 14:3
آموزش و تحقيقات

به گزارش پایگاه اینترنتی فاكس نیوز، متخصصان نوعی لباس هوشمند طراحی كرده اند كه اطلاعات را از جریان خون در سرخرگ ها گرفته و میزان فشارخون فرد را اعلام می كند.

این لباس كه در واقع زیر پیراهن است با حداقل چهار حسگر قوی در ناحیه كمر سرعت جریان خون را در سرخرگ ها اندازه می گیرد.

البته این حسگرها فشارخون فرد را در شرایط مختلف از جمله زمانی كه او در حال راه رفتن ، دویدن و نشستن است ، اندازه گرفته و در پایان روز اطلاعات جمع آوری شده را به نمایشگر رایانه ای متصل به لباس فرد ارسال كرده و از آنجا از طریق اینترنت برای تجزیه و تحلیل به رایانه پزشك ارسال می شود.

پنج شنبه 21/9/1387 - 13:59
خواستگاری و نامزدی

 امام زمان علیه السلام فرموده‏اند:

«من برای هر مؤمنی که پس از ذکر مصائب سیدالشهداء، در مجالس عزاداری، دعا کند، دعا می‏کنم.‏»

پنج شنبه 21/9/1387 - 13:58
دعا و زیارت

امام زمان علیه السلام، در تشییع جنازه‏ برخی دوستداران مخلص خود، شرکت می‏کند. در این مورد، نمونه‏های فراوانی است:

حضرت آیة الله امامی کاشانی، در جلسه‏ سوم مجلس ختمی که در «مسجد اعظم قم‏»، از طرف اساتید حوزه‏ علمیه‏ قم برگزار شده بود، در سخنرانی خود فرمودند: یکی از افرادی که مورد وثوق است و گاهی اخباری را در دسترسم قرار می‏دهد، گفت: «به منظور شرکت در تشییع جنازه‏ حضرت آیة الله العظمی گلپایگانی(ره) از تهران به قم رفتم و به مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام رسیدم. در آن‏ جا به دو نفر از اصحاب حضرت حجت (ارواحنا فداه)، برخورد کردم. آنان به من گفتند: «امام زمان علیه‌السلام در مسجد امام حسن عسکری علیه السلام تشریف دارند، برو آقا را ملاقات کن.‏» با عجله، خودم را به مسجد امام حسن عسکری علیه السلام رساندم و وارد مسجد شدم . در آن هنگام اذان ظهر را گفته بودند. من متوجه شدم که حضرت با سی نفر از اصحاب، مشغول نماز هستند . اقتدا کردم. بعد از نماز، امام زمان(عج) فرمودند: «ما از همین جا تشییع می‏کنیم ... .» از مسجد خارج شدیم و دنبال جمعیت، با آقا رفتیم تا به صحن رسیدیم.»  

مرحوم آیة الله سید محمدباقر مجتهد سیستانی، پدر آیة الله العظمی حاج سید علی سیستانی (دامت‏برکاته)، در مشهد مقدس، برای آن ‏که به محضر امام زمان(عج) شرفیاب شود، ختم زیارت عاشورا را چهل جمعه، هر هفته در مسجدی از مساجد شهر آغاز می‏کند .

ایشان می‏فرمود: «در یکی از جمعه‏های آخر، ناگهان، شعاع نوری را مشاهده کردم که از خانه‏ای نزدیک به آن مسجدی که من در آن مشغول به زیارت عاشورا بودم، می‏تابید . حال عجیبی به من دست داد و از جای برخاستم و به دنبال آن نور، به در آن خانه رفتم . خانه‏ کوچک و فقیرانه‏ای بود که از درون آن، نور عجیبی می‏تابید. در زدم . وقتی در را باز کردند، مشاهده کردم که حضرت ولی‏عصر امام زمان علیه السلام، در یکی از اتاق‏های آن خانه، تشریف دارند و در آن اتاق، جنازه‏ای را مشاهده کردم که پارچه‏ای سفید روی آن کشیده بودند .

وقتی که من وارد شدم و اشک‏ریزان سلام کردم، امام زمان(عج) فرمودند: «چرا این گونه به دنبال من می‏گردی و این رنج‏ها را متحمل می‏شوی؟! مثل این باشید (اشاره به آن جنازه کردند) تا من به دنبال شما بیایم.» بعد فرمود: «این، بانویی است که در دوره‏ بی حجابی (دوران رضاخان پهلوی)، هفت ‏سال از خانه بیرون نیامد تا مبادا نامحرم او را ببیند.»

پنج شنبه 21/9/1387 - 13:53
آموزش و تحقيقات
 

پزشكان در آخرین تحقیقات خود دریافتند، مصرف لبنیات ترش و تخمیر شده مانند ماست، از بیماری سرطان كبد جلوگیری می كند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه الاهرام مصر، ماده سیلیلات
لاكتوبسلیس در لبنیات تخمیر شده، می تواند كبد انسان را از ابتلا به این نوع سرطان حفاظت كند.

آزمایش اولیه پزشكان مصری بر روی موش های آزمایشگاهی نتیجه بسیار خوبی داشت و نشان داد موش هایی كه به آنها مواد
سرطان زا تزریق شد و ماده در لبنیات تخمیر شده مصرف كردند ، تا حد زیادی از ابتلا به سرطان محافظت شده اند.‏

این پژوهش همچنین با اشاره به انجام این آزمایش بر روی موش های مبتلا به سرطان افزود: حتی در بین موش های آلوده به سرطان متوجه شدیم كه مصرف ماده سیلیلات لاكتوبسلیس، از انتشار سرطان به سایر اجزای بدن نیز جلوگیری می كند

سلامت نیوز

چهارشنبه 20/9/1387 - 15:33
آموزش و تحقيقات
 

مقدمه
وجود اضطراب در حد اعتدال‏آمیز آن، پاسخى سازش یافته تلقى مى‏شود كه موضع‏گیرى متفاوت انسان‏ها در برابر حوادث طبیعى و غیر طبیعى را به دنبال دارد; اضطراب است كه ما را وامى‏دارد تا براى معاینه كلى به پزشك مراجعه كنیم، كتاب‏هایى را كه از كتابخانه به امانت گرفته‏ایم بازگردانیم، اگر وعده ملاقاتى با كسى گذاشته‏ایم، به موقع در سرقرار حاضر شویم، در یك جاده لغزنده با احتیاط رانندگى كنیم و...

بنابراین وجود اندكى اضطراب مى‏تواند به عنوان یكى از مؤلفه‏هاى شخصیت و در واقع بخشى از زندگى انسان، تاثیر مثبتى بر فرآیند زندگى و تحول آن داشته باشد; زیرا این فرصت را براى افراد فراهم مى‏آورد تا مكانیزم‏هاى سازشى خود را در صورت مواجه شدن با منابع اضطراب‏زا، گسترش دهند. (1) اضطراب در پاره‏اى از مواقع

مى‏تواند، سازندگى و خلاقیت را در كودك یا نوجوان به وجود آورد و یا آن‏ها را تحریك كند تا به طور جدى با یك مسؤولیت مهم مانند آماده شدن براى امتحان یا پذیرفتن یك وظیفه اجتماعى، مواجه شوند. (2) طبیعى است كه این نوع اضطراب نه تنها هیچ ضررى براى فرآیند رشد انسان ندارد، بلكه امرى سازنده و مفید نیز هست. اما در مقابل یك نوع اضطراب مرضى (منفى) نیز وجود دارد كه عامل بسیارى از اختلالات شناختى و بدنى، ترس‏هاى غیرموجه و وحشت‏زدگى‏ها به شمار مى‏آید و باعث مى‏شود انسان از بخش عمده‏اى از امكاناتش محروم گردد. (3)

در این مقاله بر آن هستیم تا پیامدهاى حاصل از اضطراب امتحان و نیز راه‏هاى درمان و یا كاهش آن را مورد بررسى قرار دهیم.

تعریف اضطراب امتحان
«اضطراب امتحان‏» اصطلاحى كلى است كه به نوعى اضطراب یا هراس اجتماعى (4) خاص اشاره دارد. این نوع اضطراب، فرد را نسبت‏به توانایى‏هایش دچار تردید كرده و توان او را براى مقابله با موقعیت امتحان، كاهش مى‏دهد. فردى كه دچار اضطراب امتحان شده است، مواد درسى را مى‏داند، اما شدت اضطراب وى مانع از آن مى‏شود كه معلومات خود را هنگام امتحان به ظهور برساند. معمولا بین نمرات اضطرابى و نمرات امتحانى، یك رابطه معكوس معنادارى وجود دارد; به این شكل كه هر چه نمره اضطراب بالاتر باشد، نمره امتحان كمتر خواهد بود و هر چه نمره اضطراب پایین‏تر باشد، نمره امتحان بالاتر خواهد بود. (5) این یك واقعیت است كه افزایش اضطراب با كاهش كارآمدى تحصیلى مرتبط است; زیرا اضطراب به طور موقت كنش‏ورى بهنجار (توانایى عقلى معمولى) فرد را دچار اختلال مى‏كند به طورى كه فرد مضطرب نمى‏تواند از توانایى‏هاى عقلى خود خوب استفاده كند; از این روى یا مطالب امتحانى را خوب نمى‏تواند به حافظه بسپارد یا این‏كه اگر از قبل همه مطالب را یاد گرفته باشد، هنگام امتحان به او فراموشى دست مى‏دهد و توان بازیابى مطالب آموخته شده را ندارد.

نقش اضطراب در كاهش توانایى فرد
اكنون این سؤال مطرح مى‏شود كه چرا اضطراب باعث كاهش توانایى فرد مى‏شود؟ پژوهشگران و محققان عوامل متعددى را در این زمینه مطرح كرده‏اند. عده‏اى معتقدند (واین 1971) كه وقتى سطح اضطراب بالا باشد «توجه فرد»، هم به متغیرهاى مربوط به «خود» و هم متغیرهاى مربوط به «امتحان‏» معطوف مى‏شود كه این امر موجبات نگرانى او را در خلال امتحان فراهم مى‏آورد و در نتیجه نمره امتحان پایین مى‏آید. اما اگر سطح اضطراب امتحان پایین باشد، توجه فرد بیش‏تر به متغیرهاى امتحان معطوف مى‏شود و از عهده امتحان بهتر برمى‏آید.

پژوهشگران دیگر، بر عواملى مانند فقدان مهارت‏هاى مطالعه تاكید كرده‏اند; یعنى چون فرد نمى‏داند چگونه و با چه شیوه‏اى مطالعه كند، مطالب را خوب دریافت نمى‏كند و در نتیجه هنگام امتحان مضطرب مى‏شود.

عده‏اى دیگر اضطراب امتحان را ناشى از عدم توجه و دقت فرد نسبت‏به كارى كه انجام مى‏دهد، مى‏دانند. در این نظریه، فرض این است كه نگرانى یا تجلیات شناختى اضطراب، توجه فرد را از كارى كه بر عهده دارد منحرف مى‏كند و بدین ترتیب، كارآمدى او را تحت تاثیر قرار مى‏دهد.

مجموعه این تحقیقات نشان مى‏دهد كه صرف تعیین سطح كلى اضطراب در موقعیت‏هاى ارزش‏یابى یا امتحان كافى نیست و لازم است عوامل خاص اضطرابى كه در این میان نقش اصلى را ایفا مى‏كنند نیز مشخص شوند. (6)

روش‏هاى كاهش و مقابله با اضطراب امتحان
پژوهشگران در چند دهه اخیر براى درمان اضطراب امتحان تحقیقات گسترده‏اى انجام داده‏اند. ما در اینجا به روش‏هایى مى‏پردازیم كه در دو دهه اخیر بیش‏تر مورد استفاده قرار گرفته و در درمان اختلال‏هاى اضطرابى مؤثرتر بوده‏اند.

گرچه تحقیقات به عمل آمده حاكى از آن است كه هیچ یك از این روش‏ها به تنهایى به نتایج چشمگیرى منتهى نشده‏اند، اما با توجه به پژوهش‏هاى اخیر مى‏توان گفت آموزش شیوه‏هاى مقابله‏اى به تدریج جایگزین روش‏هایى شده‏اند كه كاهش اضطراب را هدف اصلى خود قرار مى‏دهند. این روش‏ها (روش‏هاى مهار اضطراب یا روش‏هاى مقابله‏اى) بر اساس فرضیه عده‏اى از متخصصان بالینى به وجود آمده كه معتقدند افراد مبتلا به اضطراب هرگز نیاموخته‏اند چگونه اضطراب خود را مهار كنند. بنابراین باید مهارت‏هایى به مراجعان آموخت تا با استفاده از آن‏ها بتوانند بر اضطراب خود غلبه كنند. در زیر به متداول‏ترین روش‏هاى مهار اضطراب اشاره مى‏كنیم:

روش خود آموزش‏دهى
این روش را میشن بام ابداع كرده و معتقد است‏بسیارى از افراد در خلال موقعیت‏هاى اضطرابى، یك حالت «خودگویى‏» (7) منفى، مانند «هیچ چیز درست نخواهد شد» یا «من دراین امتحان موفق نخواهم شد» دارند; این خودگویى‏ها باعث افزایش سطح اضطراب و كاهش كارآمدى فرد مى‏گردد. در این شیوه، درمانگر به مراجعان خود مى‏آموزد كه خودگویى‏هاى مثبت مانند «گام به گام پیش مى‏روم‏» و یا «مى‏توانم بر موقعیت مسلط شوم‏» را جایگزین خودگویى‏هاى منفى كنند; یعنى در واقع راه مقابله با منفى بافى‏ها را به مراجعان خود مى‏آموزند.

روش تنش‏زدایى
بر اساس این روش در خلال چند جلسه چگونگى ایجاد آرامش در عضلات، به مراجع آموزش داده مى‏شود. تلقین، تصویرپردازى، تمرین، تنظیم تنفس و حتى داروهایى كه تاثیر كوتاه مدت دارند مى‏توانند براى دستیابى به این هدف به كار گرفته شوند.

روش پسخوراند زیستى
پسخوراند زیستى یك روش درمانگرى «رفتارى - زیست‏شناختى‏» است كه در خلال آن افراد به گونه‏اى به دستگاه‏هاى هدایت كننده متصل مى‏شوند تا بتوانند پیوسته اطلاعات دقیقى درباره فعالیت‏هاى فیزیولوژیكى خود مانند ضربان قلب یا تنش عضلانى را در اختیار داشته باشند. بر اساس دستورالعمل‏هاى درمانگر و توجه به علامت‏هاى دستگاه هدایت كننده، بیماران به تدریج مى‏آموزند كه فعالیت‏هاى ارادى و حتى فعالیت‏هاى فیزیولوژیكى غیر ارادى خود را مهار كنند.

البته شیوه‏هاى درمان دیگرى نیز مانند درمانگرى‏هاى شناختى وجود دارد. این‏گونه روش‏ها با تغییر دادن باورهایى كه موجب اضطراب در فرد مى‏شود، اضطراب را به پایین‏ترین سطح كه قابل تحمل باشد كاهش مى‏دهند. براى اطلاع بیش‏تر در این زمینه مى‏توانید به كتاب شناخت درمانگرى الیس و بك مراجعه كنید.

چهارشنبه 20/9/1387 - 15:28
آموزش و تحقيقات
این روز‌ها كه انواع و اقسام روش‌ها برای بهره‌مندی از دندان‌های سفید و شفاف متداول است، كمتر كسی به فكر تجویز‌ مادربزرگ‌ها در مورد مواد غذایی كه دندان‌ها را سفید‌تر می‌كنند، می‌افتد.
اما باید گفت كه تقریبا همه راه‌های جدید و شیمیایی در سفیدكردن دندان‌ها در نهایت آسیب‌هایی برای دندان به همراه دارند. این درحالی است كه مواد غذایی نه تنها به دندان‌ها آسیب نمی‌زنند، بلكه در عین حال املاح و ویتامین ها را به بدن می‌رسانند.

تجربه مادربزرگ‌ها حاكی از آن است كه بعضی از مواد غذایی مانند کرفس، سیب، هویج و گلابی در سفید کردن دندان ها موثرند.

همچنین مخلوط جوش شیرین و خمیردندان هم به سفیدكردن موقتی دندان‌ها كمك می‌كند. در مقابل توجه داشته باشید كه برخی نوشیدنی‌ها و خوردنی ها دندان‌ها را تیره و كدر می‌كنند كه از جمله آنها می‌توان به چای، قهوه، شربت های میوه، شاتوت، زغال اخته، چغندر، و نوشابه های انرژی زا اشاره كرد.

پس از مصرف این مواد باید حتما از مسواك استفاده كرد تا رنگ دندان‌ها به مرور تغییر نكند

چهارشنبه 20/9/1387 - 15:25
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته