• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 392
تعداد نظرات : 286
زمان آخرین مطلب : 4380روز قبل
اخبار
اخبار خونیک گدار
 ورود پزشک در خونیک گدار وخوشحالی مردم

 

پس از مدتهای طولانی که مردم از نعمت پزشک محروم بودند بعد از مدتی مردم خونیک گدار در روستای خود معالجه شدند.

به گفته پزشک معالج  این طرح:این طرح از مردادماه ۸۴ اجرا شده ودر دستور کار وزارت بهداشت بوده است .واکنون در مرکز بهداشت منطقه هر یک هفته و در روستاهای دیگر هر دوهفته یا یک ماه یک بار .وی با بیان اینکه اگر جایگاه خاصی برای پزشک اختصاص داده شود استقرار پزشک در آن روستا سریعتر خواهد بود.همچنین ایشان در مورد شایعترین بیماری بین مردم تصریح کرد:نمی توان آمار خاصی بیان داشت و باید تحقیقات گسترده ای در خصوص آن انجام پذیرد.

به گفته یکی از دستندرکاران این برنامه روستای خونیک  گداردر بین روستاهای همجوار استقبال با شکوهی از این طرح داشته است.

در این طرح حدود ۳۰نفر ازمردم خونیکگدار معالجه شدند.

بارندگی برف وباران به همراه رعد وبرقهای هولناک در خونیک گدار

شب گذشته با توجه به اعلام هواشناسی مبنی بر خفیف بودن موج بارندگی در خراسان جنوبی مردم روستای خونیک گدار از آمدن برف وباران آن هم بارعد و برقهای هولناک مردم را علاوه بر شگفت زده کردن وادار به خواندن نماز آیات کرد.

این موج بارندگی فقط ۵دقیقه طول کشید وحدود۳میلیمتر برف بر زمین نشست.

 

پنج شنبه 10/11/1387 - 18:57
اخبار

پیشنهاد سومین کار دوبله(گویندگی)به مدیر وبلاگ. اسحاقی به هیچ عنوان کار بدون مجوز انجام نخواهم داد.

پیشنهاد سومین کار گویندگی طنز به اسحاقی داده شد و چون در دو کار گذشته کارهای وی حتی به دست خود او نرسید اسحاقی طی گفتگو با مدیر دوبلاژ این مجموعه افزود هرگز کار بدون مجوز انجام نخواهم داد.

همچنین در مورد چند تآتر وپیشنهاد آن .اسحاقی گفت: در مورد آن فکر میکنم.

مدیر وبلاگ:عظمت سابق خونیک گدار را بازمیگردانیم.

اسحاقی در گفتگو با دهیارخونیک گدارگفت:برای ما خونیک گدار ومردمش بسیار عزیزندوبرای قدر دانی از این مردم باید از جان ودل گذشت.

اسحاقی افزود:مسئله محرم را به خدا واگذار کردیم واز این پس صرفا خونیک گدار ومردمش برای ما مهمند وعظمت سابق خونیک گدار را باز خواهیم گرداند.

دهیار نیز با بیان اینکه دهیاراز اول پشتیبان شما بوده از هر گونه کمک به شما دریغ نخواهیم کرد.

 

يکشنبه 6/11/1387 - 13:39
دعا و زیارت

شیعیان در بزرگداشت شهدای کربلا، هر روز از دهه اول ماه محرم را مختص به یکی از بزرگان این نهضت جاویدان می دانند.
روز اول محرم : مسلم ابن عقیل علیه السلام

روز دوم محرم : ورود کاروان به کربلا ( ورودیه )

روز سوم محرم : حضرت رقیه علیها السلام

روز چهارم محرم : حضرت حر و اصحاب علیهم السلام - طفلان زینب علیهما السلام

روز پنجم محرم : اصحاب  و عبدالله ابن الحسن علیهم السلام

روز ششم محرم : حضرت قاسم ابن الحسن علیه السلام

روز هفتم محرم : روضه عطش و علی اصغر علیه السلام

روز هشتم محرم : حضرت علی اکبر علیه السلام

روز نهم محرم : روز تاسوعا - حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام

روز دهم محرم : روز عاشورا - حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام - حضرت زینب علیها السلام و شام غریبان

روز یازدهم محرم : حرکت کاروان از کربلا

روز دوازدهم محرم : ورود کاروان به کوفه

دوشنبه 9/10/1387 - 8:54
دعا و زیارت
با عرض تسلیت به مناسبت ماه محرم خدمت شما عزیزان وهمه شیعیان جهان روستای خونیک گدار  پذیرای شما عزیزان ودوستداران اهل بیت است.

 

يکشنبه 8/10/1387 - 17:58
دعا و زیارت
 

سلام بر همه عاشقان حسین نمردیم وامسال یه بار دیگه مهمون امام حسین شدیم.

روستای خونیک گدار توی اینروزها های وهوی خاصی داره امسال هم با فرارسیدن ماه محرم تدارکات هیئت با نصب پرچمهای ویژه محرم وسیاه پوش کردن مسجد وحسینیه شروع به کار میکنن.روز نهم ودهم محرم هیئت روستا با حرکت از در مسجد به سمت منازل مردم وعزاداری سیدوسالار شهیدان ارادت خودشونو به امام حسین نشون میدن .شوروحال خاصی داره وقتی که گروه تعزیه خونیک گدار با نمایشهای شور انگیز غم خاصی دردل مردم می اندازند.هر سال مراسم شام غریبان با زیباترین کارها وهنرمندی هنرمندان تعزیه گریه آور ترین صحنه رو از خودشون به جا میزارن.

 

يکشنبه 8/10/1387 - 17:52
سينمای ایران و جهان
باید در تهیه سریال تشکر فراوانی از دست اندرکنان آن داشت علی الخصوص آقای سلحشور واینجا عشق میکنم به این که موسسه تبیان د در تهیه این سریال نقش داشته ومردم نازنین خونیک گدار وعلی الخصوص مادر عزیزم که همیشه میگوید فقط این را میدانم که خدا وقتی میگوید احسن القصص تو نگو برای چه چون همه دیدند احسن القصص بودنشو.واقعا دست شما درد نکنه مردم خونیک گدار واقعا ازاین سریال لذت بردند.ایول دارید تبیانی ها خدا یاریتون کنه که خیلی گلید.
دوشنبه 11/9/1387 - 18:57
سينمای ایران و جهان

پخش سریال "یوسف پیامبر" از تلویزیون ملی افغانستان

 

مجموعه تلویزیون یوسف پیامبر (ع) محصول ایران به زودی از شبکه تلویزیون ملی افغانستان پخش می شود. این مجموعه تلویزیونی به کارگردانی فرج الله سلحشور
 که از مدتی قبل و پس از دوبله، همزمان با نمایش در سیمای جمهوری اسلامی ایران ، پخش آن در شبکه الکوثر برای مخاطبان عرب زبان آغاز شده است ، بزودی برای بینندگان افغانستان نیز پخش می شود.

به گزارش iribnews و بنابر اعلام مسئولان سیما فیلم پخش مجموعه 45 قسمتی یوسف پیامبر از طریق شبکه جهانی الکوثر با استقبال فراوان مخاطبان در کشورهای عربی روبروشده است .
براین اساس پیش بینی می شود ، پخش مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر ( ع ) که با نگاه به زندگی پیامبران الهی و محوری تاریخی مذهبی تهیه شده است ، با توجه به سابقه استقبال مردم افغانستان از مجموعه های نمایشی ایرانی ، با رضایت و استقبال روبرو شود.

مجموعه تلویزیونی 45 قسمتی یوسف پیامبر (ع) به کارگردانی فرج الله سلحشور و با نگاهی به سیر زندگی حضرت یوسف از کودکی تا بزرگسالی با نقش آفرینی بازیگرانی چون جعفر دهقان، کتایون ریاحی، مصطفی زمانی، محمود پاک نیت در مرکز سیما فیلم ایران تهیه و تولید شده است.
دوشنبه 11/9/1387 - 18:52
دعا و زیارت

Image

عکس هایی از فیلم یوسف پیامبر ( ع )

سریال ۴۰ قسمتی «یوسف پیامبر»
كارگردان: فرج الله سلحشور

زمان پخش: جمعه ها ساعت ۲۲:۱۰ - تکرار شنبه ها ساعت ۱۵:۰۵
قسمت اول: جمعه (۷ تیر ماه)

سریال داستانی « یوسف پیامبر» یکی از عظیم ترین سریال های تاریخی سیما در سال های اخیر، پس ازچند سال تولید، از اول تیر ماه روی آنتن شبکه یک رفته است
به گزارش رسانه خبری شبکه یک سیما این سریال که از پروژه های تاریخی و عظیم سیماست به داستان پر فراز و نشیب زندگی حضرت یوسف (ع) می پردازد و قرار است این سریال 40 قسمتی جمعه های هر هفته ساعت 22 از شبکه یک سیما پخش شود .
سریال حضرت یوسف را فرج الله سلحشور کارگردانی کرده است و در آن 180 بازیگر سینما و تلویزیون و تئاتر ایران به ایفای نقش پرداخته اند .
محمود پاک نیت، کتایون ریاحی، زهرا سعیدی، کوروش زارعی، فرشته سرابندی و… تعدادی از این بازیگران هستند که درطول دو سال نقش های مختلف این سریال را جان بخشیده اند.
این سریال از خرداد سال 83 در دکورهای پیش ساخته در اطراف تهران جلو دوربین مرحوم رسول احدی رفت و سال گذشته آماده نمایش شد.
سریال حضرت یوسف از تولیدات سیما فیلم است و پخش آن تا پایان سال ادامه خواهد یافت

 

 

 

دوشنبه 11/9/1387 - 18:50
دعا و زیارت
باتشکر از موسسه تبیان در تهیه این فیلم ومجری طرحی آن(خدایاوریتان کند)

 این روزها بحث بر سر مشكلات محتوایی و ساختاری سریال « یوسف پیامبر(ع ) » ساخته فرج الله سلحشور كه ساخت سریال موفق « مردان آنجلس » را در كارنامه خود دارد بسیار بالا گرفته است .آنچه در ادامه به آن اشاره خواهد شد آنكه مسئولان صدا و سیما تلاش كرده اندتا كلیه مشكلات را متوجه كارگردان كنند. اگر چه وجود این مشكلات مستقیما به كارگردان باز می گردد اما پرسش اینجاست كه چرا كارشناسان سیما مجوز پخش این فیلم را صادر كرده اند آیا صدا و سیما پیش از پخش این سریال وظیفه نظارتی خود را به درستی انجام داده اند
مدیر گروه معارف شبكه یك تلویزیون با اشاره به ضعف های عمده در پنج قسمت پخش شده مجموعه تلویزیونی « یوسف پیامبر » اعلام كرد بسیاری از ایرادها پیش از تولید به سازندگان گفته شده و این مجموعه در شكل فعلی نمی تواند پاسخگوی پرسش های مخاطبان باشد.
حسین رحیم زاده درباره انتقادهای آیت الله سبحانی و برخی مورخان به مجموعه « یوسف پیامبر » گفته است : من هنگام نگارش فیلمنامه مدیركل خدمات رسانه ای مركز پژوهش های صدا و سیما بودم اما فرج الله سلحشور برای فیلمنامه مجموعه رفت و آمدی به مركز پژوهش ها نداشت و تنها فیلمنامه از سوی دفتر رئیس وقت سازمان (دكتر لاریجانی ) به مركز ارسال شد.
وی در ادامه به مهر گفت : این مركز هم مواردی را به صورت كلی به عنوان نقد فیلمنامه اعلام كرده و آقای سلحشور بعد از مطالعه گفته بود این ایرادها سه دسته هستند. یك دسته كه اعمال می شود كه متاسفانه در حال حاضر با پخش پنج قسمت چند ایراد اساسی وجود دارد كه رفع نشده است . البته باید مجموعه به طور كامل پخش شود تا ببینیم چند درصد ایرادها رفع شده است .
مدیر گروه معارف شبكه یك گفت : به نظر او دسته دوم این بود كه تحقیقات او بهتر است و در دسته سوم اعلام كرد الان فرصت نیست . در حال حاضر پنج قسمت پخش شده كه از ضعف های عمده آن می توان زنان حضرت یعقوب را مثال زد كه نباید اینگونه نشان داده می شد و مركز پژوهش ها هم این مسئله را تذكر داده بود. البته نمی دانم این مورد در كدام دسته طبقه بندی می شود.
وی یادآور شد : به فضای حسادت فرزندان حضرت یعقوب هم نقد داشتیم اما توجه نشد و در قسمتی دیدیم آن حضرت یوسف را بیشتر نوازش می كند تا دو فرزند دیگرش را. شب گذشته خواب حضرت یعقوب هم نشان داده شد كه ایشان در خواب گرگ هایی را می بیند كه در پی كودكی هستند اما این خواب سندیت ندارد.رحیم زاده اشاره كرد : ما این نكته را گفته بودیم كه ضرورتی ندارد این خواب باشد و بهتر است به خواب حضرت یوسف كه در قرآن آمده اكتفا شود. فكر نمی كنم این مجموعه با این شروعی كه داشته بتواند پاسخگوی خیلی از پرسش های مخاطبان باشد. گرچه قضاوت كردن هنوز زود است و نباید به این فضا دامن زد. شاید اگر مجموعه جلوتر برود ویژگی هایی داشته باشد.
وی خاطرنشان ساخت : بارها معاون سیما را دیده ام كه جلسه هایی با مراجع و بزرگان همراه با سازندگان اثر داشته اما گروه باید نهایت تلاش خود را بكند و سلحشور می بایست از فرصت ها استفاده می كرد. صدا و سیما به لحاظ تحقیقات زمان و بودجه برای « یوسف پیامبر » كم نگذاشت و چهار سال برای نگارش صبر كرد. من شهادت می دهم سازمان تلاش های زیادی در این باره داشت و خیلی حساس بود.
مدیر گروه معارف شبكه یك درباره اینكه چرا صدا و سیما بر نگارش مجموعه نظارت نداشته گفت : در این مورد سازمان كم نگذاشته و همیشه این مسئله پیگیری شده و مورد تاكید بوده اما گروه سازنده نتوانسته از فرصت ها استفاده كند و آقای سلحشور احساس كرده تحقیقاتش كامل است . البته برخی مواقع پیش می آید سازنده به محققان حوزه و دانشگاه مراجعه كرده اما آنها دست او را نگرفته اند.
اما بخوانید از زبان كارگردان سریال . كارگردان مجموعه تلویزیونی « یوسف پیامبر » بخش عمده ایرادهای مركز پژوهش های اسلامی صدا و سیما را به فیلمنامه مجموعه بی اساس یا نظر شخصی دانست و منبع تحقیقات خود را المیزان و تفاسیر شیعه عنوان كرد.
فرج الله سلحشور درباره انتقادهای مركز پژوهش اسلامی صدا و سیما به « یوسف پیامبر » گفت : من نمی دانم چرا همه دنبال ایرادهای یوسف هستند و این برای من سئوال است كه چرا خبرگزاری ها در پی اشكال های مجموعه و یافتن افرادی هستند كه از آنها سئوال خود را بپرسند. آیا « یوسف پیامبر » محسناتی ندارد و مردم از آن استقبال نكرده اند
وی درباره انتقاد مركز پژوهش ها مبنی بر سندیت نداشتن خواب حضرت یعقوب و انتقاد آیت الله سبحانی به مجموعه گفت : آیت الله سبحانی این مسئله را رد نكردند بلكه گفتند بهتر بود مسئله زنان یعقوب مطرح نمی شد. من هم دوست داشتم قصه ای را می ساختم كه در كارهای تاریخی دیگر همچون امام حسن (ع ) و امام رضا(ع ) آمده است .
كارگردان و تهیه كننده " یوسف پیامبر " ادامه داد : كسانی كه این مسائل را مطرح كرده انداگر مطالعه كرده بودند نمی گفتند این خواب سندیت ندارد. در قرآن یك هزارم ماجراهای یوسف نیامده و تنها منبع ما قرآن نبود. من حاضرم ایرادها را با سند در مطبوعات درج كنم تا مردم خود قضاوت كنند ایرادها تا چه حد باربط یا بی ربط بوده است .
وی درباره اینكه تا چه حد در رفع ایرادها كوشیده گفت : اغلب ایرادها اساسی نبود یا نظر شخصی بود. مثلا عنوان كرده بودند به نظر شما بهتر نیست اینجا این مسئله اینطور بیان شود. یا گفته بودند این مطلب عنوان شده سندیت دارد یا نه . وقتی شما نمی دانید كدام سند است و كدام نیست پس چطور اظهار نظر می كنید در مجموع بخش ناچیز ایرادها درست بود كه من آن را اعمال كردم .
سلحشور ادامه داد : تحقیقات این مجموعه مطابق با نظر المیزان و تفاسیر شیعی بوده كه خیلی بیشتر از رحیم زاده می دانند. همچنین از نظر استادانی چون حبیب الله عسگراولادی و پرورش بهره بردیم . از سوی دیگر آیت الله سبحانی سر پروژه « ملك سلیمان » با دوستان صحبت كردند و اشاره ای هم به یوسف داشتند اما رد نكردند كه آن زمان حضرت یعقوب با دو خواهر ازدواج كرده بود
این كارگردان سینما و تلویزیون اشاره كرد : بلكه ایشان گفته بودند بهتر بود این مسئله مطرح نمی شد در حالی كه به دلیل نگفتن هم اشاره نشده بود. از سوی دیگر اسرائیلیات یعنی تحریف ها اما ما بر اساس مستندات مجموعه تلویزیونی « یوسف پیامبر » را ساختیم و منابع تحقیق ما هم معتبر است .
وی در پایان گفت : ای كاش كسانی كه الان احساس تكلیف می كنند با یك اثر مذهبی اینطور خصمانه برخورد كنند تكلیف و تعهد خود را در این 30 سال در مورد هزاران فیلم ضداسلامی و ضداخلاقی كه از سینما و تلویزیون ساخته و پخش شد می دانستند و واكنش نشان می دادند.
رحیم زاده : ضعف های عمده « یوسف پیامبر » پاسخگوی پرسش های مخاطبان نیست
سلحشور : نمی دانم چرا همه در پی اشكال های « یوسف پیامبر » هستند

جمهوری اسلامی

دوشنبه 11/9/1387 - 18:47
شعر و قطعات ادبی

 صبحدم از عرش می آمد خروشی، عشق گفت

قدسیان گویی كه شعر حافظ از  بر می كنند

خواجه شمس الدین محمدبن محمد حافظ شیرازی، از بزرگترین شاعران نغزگوی ادبیات فارسی است. حافظ در اوایل قرن هشتم ه‍.ق- حدود سال 727- در شیراز دیده به جهان گشود. پدرش بهاءالدین، بازرگان و مادرش اهل كازرون بود. پس از مرگ پدر، شمس الدین كوچك نزد مادرش ماند و در سنین نوجوانی به شغل نانوایی پرداخت. در همین دوران به كسب علم و دانش علاقه مند شد و به درس و مدرسه پرداخت. بعد از تحصیل علوم، زندگی او تغییر كرد و در جرگه طالبان علم درآمد و مجالس درس علمای بزرگ شیراز را درس كرد. او به تحقیق و مطالعه كتابهای بزرگان آن روزگار- از قبیل كشاف زمخشری، مطالع الانظار قاضی بیضاوی و مفتاح العلوم سكاكی و امثال آنها- پرداخت. همچنین در مجالس درس قوام الدین ابوالبقاء عبدالله بن محمود بن حسن اصفهانی شیرازی نیز حضور داشت.

حافظ- همچنانكه از تخلص او برمی آید- قرآن را از حفظ داشت و به چهارده شكل (قراآت هفتگانه) می خواند. حافظ دارای زن و فرزندان بود. در غزلیاتش به مرگ یكی از فرزندانش اشاره كرده است:

دلا دیدی كه آن فرزانه فرزند                  چه دید اندر خم این طاق رنگین؟

به جای لوح سیمین در كنارش                فلك بر سر نهادش لوح سیمین

حافظ به سفر علاقه ای نداشت و چون دلبستگی خاصی به شیراز داشت تقریبا تا آخر عمر از شیراز خارج نشد و تنها یكبار به شهر یزد سفر كرد ولی به خاطر ملالت از یزد و یزدیان به شیراز بازگشت:

دلم از وحشت سكندر بگرفت                    رخت بربندم و تا ملك سلیمان بروم

همچنین به دعوت سلطان محمود دكنی راهی دكن شد ولی در جزیره هرمز گرفتار طوفان گردید و به همین دلیل سفر خود را آغاز نكرده به پایان برد و به شیراز بازگشت.

حافظ مردی بود ادیب، عالم به علوم ادبی و شرعی و آگاه از دقایق حكمی و حقایق عرفانی. استعداد خارق العاده او در تلفیق مضامین و آوردن صنایع گوناگون بیانی در غزل او را سرآمد شاعران زمان خویش و حتی تمامی شاعران زبان فارسی كرده است. او بهترین غزلیات مولوی، سعدی، كمال، اوحدی، خواجو و سلمان را استقبال كرده است اما دیوان او به قدری از بیتهای بلند و غزلیات عالی و مضمونهای نو پر است كه این تقلیدها و تأثرها در میان آنها كم و ناچیز می نماید. علاوه بر این، مرتبه والای او در تفكر عالی و حكمی و عرفانی و قدرتی كه در بیان آنها به فصیح ترین و خوش آهنگ ترین عبارات داشته، وی را به عنوان یكی از بزرگترین و تاثیرگذارترین شاعران ایران قرار داده و دیوانش را مورد قبول خاص و عام ساخته است.

این نكته را نباید فراموش كرد كه عهد حافظ با آخرین مراحل تحول زبان فارسی و فرهنگ اسلامی ایران مصادف بود. از این روی زبان و اندیشه او در مقایسه با استادان پیش از وی به ما نزدیك تر است و به این سبب است كه ما حافظ را بیشتر از شاعران خراسان و عراق درك می كنیم و سخن او را بیشتر می پذیریم.

از دیگر نكات اشعار او، توجه خاص او به استفاده از صنایع مختلف لفظی و معنوی است به نحوی كه كمتر بیتی از او می توان یافت كه خالی از نقش و نگار صنایع باشد. اما چیره دستی او در به كار بردن الفاظ و صنایع به حدی است كه صنعت در سهولت سخن او اثری ندارد و كلام او را متكلف نمی نماید.

برخلاف اطلاعات حافظ از دقایق عرفانی و اشارات مكرر او به نكات عرفانی، حافظ پیرو طریقتی خاص نبوده است بلكه به عقیده بسیاری، خود او به تنها مراحل سلوك و كمال را طی كرده و به درجاتی نیز رسیده است.

دیوان كلیات او مركب است از غزلیات، چند قصیده، قطعه، رباعی و دو مثنوی كوتاه با نامهای «آهوی وحشی» و «ساقی نامه».

از نكات قابل توجه درباره دیوان حافظ، رواج "فال گرفتن"- تفأل- از آن است كه سنتی تازه نیست و از دیرباز درمیان آشنایان شعر او متداول بوده است و چون در هر غزلی از دیوان حافظ می توان- به هر تأویل و توجیه- بیتی را حسب حال فال گیرنده یافت، او را «لسان الغیب» لقب داده اند.

حافظ با توان شاعری بسیار داستان‌های قرآنی را با اشاره‌های ظریف در شعرش بیان می‌كند اما به واقع او ناظم شعر نیست كه به بیان روایی داستان بپردازد بلكه شاعری تواناست كه با تخییل و شناخت عمیق بسیاری از مسایل قرآنی و اجتماعی را در قالب شعر ارائه می‌دهد.
نگاه حافظ به جهان هستی نگاهی فراگیر است به گونه‌ای كه تمام مسایل مادی و معنوی را با بیانی شیرین و محكم و با بكارگیری استعاره و تشبیه، ایهام و مجاز و سایر صناعات ادبی بیان می‌كند.
 زمانی كه با شاعری چون حافظ رو به رو هستیم در واقع با جهانی سرشار از ظرافت و معنا رو به روییم. گسترگی معنایی در شعر او به حدی است كه هر كس از دیدگاه خویش مفاهیم ذهنی متناسب با تفكر خود را در شعرش پیدا می ‌كند و نظری خاص درباره او ارائه می‌دهد.
‌اصطلاحات عرفانی كه در شعر حافظ بكار برده می‌شود، در اثر آگاهی كامل و شناخت معنایی صحیح است اما به واقع حافظ قبل از اینكه عارف باشد شاعری بزرگ و تواناست و تفكر شاعرانه‌اش بر عرفان او برتری دارد. حافظ دیدگاه عارفانه و امیدوار كننده دارد و عرفان به مفهوم واقعی كلمه در اشعار او نمایان است و در شعرش همواره امید به آینده‌ای روشن را نوید می‌دهد به گونه‌ای كه مخاطب با مطالعه اشعارش به نوعی لذت معنوی دست می‌یابد.
حافظ شاعری است كه در قرن حاكمیت زهد و ریا و خفقان، شعری فراگیر و رندانه دارد و از همه مسائل جهان هستی با بیانی ظریف و رندانه سخن می‌گوید و همواره از تظاهر و تزویر دوری می جوید و شعر برایش جنبه‌ای متعالی و آرمانی دارد.
اشعار حافـظ شیـرازی‎ بـا الـهـام‎ از تعالیم‎‎ ناب‎ اسلامی‎‎ و مفاهیم گرانقدر قرآنی سروده‎‎ شده است‎ و همگـی‎ ایـن‎ اشعـار حـاوی‎ كنایات‎‎‎ و استعارات زیبا و بی‎ نظیر است.
این‎‎‎ شاعر پرآوازه‎ ایران زمین در سال‎ 791 یا 792 هجری‎‎ قمـری دارفـانـی‎ را وداع گفت‎. روحش شاد.


دوشنبه 11/9/1387 - 18:37
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته