• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 520
تعداد نظرات : 438
زمان آخرین مطلب : 5053روز قبل
سياست

شورای امنیت امروز(چهارشنبه) در جلسه‌ای كه به منظور اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران تشكیل داد؛ با 12 رای موافق، 2 رای مخالف و یك رای ممتنع، تحریم‌های جدیدی علیه ایران را تصویب كرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این جلسه تركیه و برزیل دو كشور مخالف با اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران بودند.

نماینده تركیه در شورای امنیت سازمان ملل در این نشست در سخنانی با تاكید بر تعهد كشورش به اجرای معاهده منع تكثیر سلاح‌های هسته‌یی (ان‌.پی‌.تی)‌گفت: ما نمی‌خواهیم كه هیچ كشوری در منطقه سلاح هسته‌یی در اختیار داشته باشد. ما خواهان عاری‌سازی منطقه از وجود سلاح‌های هسته‌یی هستیم.

وی ادامه داد: تركیه خواهان اعتمادسازی میان جامعه‌ی جهانی و ایران است و بر استفاده از راه‌حل مسالمت‌آمیز تاكید دارد.

به گزارش شبكه تلویزیونی الجزیره، او با اشاره به هم‌ رای بودن تركیه و برزیل در ایجاد چارچوب یك راه‌حل توافقی درباره برنامه‌ی هسته‌یی ایران، گفت: بیانیه‌ی اخیر تهران راه‌حلی برای مشكل هسته‌یی ایران به شمار می‌رود و این اعلامیه می‌تواند فرصت جدیدی برای حل این مشكل باشد. ما نسبت به اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران نگران هستیم و از ایران هم می‌خواهیم كه شفاف‌سازی كامل داشته باشد و علاوه بر آن با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همكاری‌های لازم را جهت اعتماد‌سازی انجام دهد.

نماینده تركیه شورای امنیت سازمان ملل تصریح كرد: اعمال تحریم‌ها موجب پایان دادن به مشكلات نمی‌شود؛ ما از نگرانی جامعه جهانی آگاهیم و می‌خواهیم كه نگرانی‌ها از بین برود. توقع ما از تهران، اجرای كامل اعلامیه و ادامه‌ی مذاكرات با 1+5 است، در نهایت این كه تركیه با اعمال تحریم‌ها علیه ایران مخالف است.

پس از پایان سخنرانی نماینده تركیه در این نشست، رای‌گیری انجام شد كه 12 كشور در حمایت از تحریم، 2 كشور در مخالفت با آن و یك كشور هم رای ممتنع داد.

پنج شنبه 20/3/1389 - 12:3
ورزش و تحرک

سرپرست جدید باشگاه استقلال گفت: امیر قلعه نویی گزینه اصلی ما برای حضور در استقلال است و او هم پذیرفته كه فصل بعد در استقلال مربیگری كند.

علی فتح الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره انتخابش به عنوان سرپرست جدید باشگاه استقلال گفت: به هر حال شاید قسمت این است كه هر زمان به استقلال برمی‌گردم 13-14 بازیكن آزاد هستند و شرایط سخت است. با این حال احساس می‌كنم این وظیفه‌ام است و مطمئنا با دعای خیر هواداران تیم خوبی را جمع و جور می‌كنیم.

وی درباره وضعیت استقلال در فصل نقل و انتقالات گفت: با شرایط موجود باید وسواس زیادی در انتخاب بازیكنان داشته باشیم . قصد داریم سه بازیكن خارجی استخدام كنیم. چاره‌ای جز این نداریم. از سهمیه داخلی هم سه بازیكن مانده است. دوستان قبل از این سه بازیكن جذب كرده بودند. ما 13-14 بازیكن را از دست داده‌ایم و تنها می‌توانیم 6 بازیكن جذب كنیم. به همین خاطر باید در انتخاب‌هایمان دقت كنیم.

فتح الله زاده درباره گزینه مربیگری استقلال در فصل بعد گفت: گزینه‌های ما امیرقلعه نویی و پرویز مظلومی هستند. البته گویا مظلومی با شاهین بوشهر قرارداد بسته است. به همین خاطر گزینه اصلی ما امیرقلعه نویی است و تلاش داریم قلعه نویی را به استقلال بازگردانیم.

وی در پاسخ به این سوال كه آیا با مسوولان باشگاه سپاهان برای حضور قلعه نویی صحبت كرده‌اید گفت: مذاكراتی را با مسوولان سپاهان انجام دادیم و من دنبال ساكت هستم تا با او هم صحبت كنم و در صورت امكان قلعه نویی را به استقلال برگردانم. ضمن اینكه قلعه نویی موافق بازگشت به استقلال است. شب گذشته با او صحبت كردم و او گفت حالا كه شما آمده‌اید اگر سپاهان بپذیرد حاضر به بازگشت به استقلال هستم.

فتح الله زاده در پاسخ به این سوال كه آیا به هواداران استقلال قول قهرمانی در فصل بعد را می‌دهید گفت: شما می‌دانید كه بهترین بازیكنان از جمع ما جدا شده‌اند بنابراین امسال به دنبال كسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا هستیم. حتما هواداران هم به ما حق می‌دهند. سال گذشته آن تیم باابهت سوم شد و دوستان گفتند كار بسیار بزرگی انجام شده است. بنابراین فكر می‌كنم كسب سهمیه قهرمانان آسیا بتواند در این شرایط نتیجه خوبی باشد. با این حال برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا تیم خوبی را آماده خواهیم كرد. در زمان مدیریت من در استقلال این تیم هم نایب قهرمان آسیا شد، هم سوم و هم چهارم.شاید این نتایج انتظارات را بالا برده باشد، اما مهم نیست. من مرد میدانم و جایگاه استقلال هم باید جایگاه بزرگی باشد.

فتح‌الله زاده از اظهارنظر درباره مدیریت استقلال خودداری كرد و گفت: اجازه بدهید راجع به گذشته صحبت نكنم. پیش روی ما مدیر توانمندی چون دكتر سعیدلو قرار دارد و ما سرمایه عظیمی به نام هوادار داریم. به امید خدا پیش‌بینی ما درباره آینده روشن است.

وی در پاسخ به این سوال كه آیا درباره مسایل مالی هم با سعیدلو صحبت كردید گفت: هنوز فرصت گفتگو درباره مسایل مالی نشده است، اما بازیكنان به ما لطف دارند و اگر با بازیكنی مذ اكره كنیم و بگوییم كه فلان قدر به شما پول می‌دهیم آنها می‌پذیرند. دوره قبلی كه به استقلال آمدم دو میلیارد و دویست میلیون تومان از چك شخصی خود استفاده كردم، اكنون هم باید همین كار را انجام دهم چرا كه اگر بخواهم منتظر سیر اداری باشم باید تا سه ماه دیگر منتظر بمانم. به همین خاطر فعلا همین كار را انجام می‌دهم.

فتح الله زاده درباره بازیكنان جدا شده از استقلال هم گفت: بازیكنانی كه از استقلال جدا شدند اما هنوز قراردادشان را ثبت نكرده‌اند را به استقلال برمی‌گردانیم.

وی در پایان از انتخاب سرمربی استقلال تا عصر امروز خبر داد .

پنج شنبه 20/3/1389 - 12:0
ورزش و تحرک

مازیار زارع با قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مازیار زارع بازیكن سابق پرسپولیس كه فصل گذشته در لیگ امارات حضور داشت، امروز با عقد قراردادی دو ساله به پرسپولیس پیوست تا پس از دورانی جدایی از این تیم بار دیگر پیراهن قرمزپوشان تهرانی را بر تن كند.

پیش از مازیار زارع، غلامرضا رضایی، امیرحسین فشنگچی و محمد نوری به پرسپولیس اضافه شده بودند.

نكته جالب درباره مازیار زارع این است كه فدراسیون فوتبال ایران به خاطر مصاحبه این بازیكن علیه افشین قطبی از فدراسیون فوتبال امارات خواسته بود با این بازیكن "برخورد" كند.

زارع جایگزین عادل كلاه‌كج می‌شود كه پیش‌تر از سوی دایی در لیست فروش قرار گرفته بود.

پنج شنبه 20/3/1389 - 11:59
ورزش و تحرک
منابع مطلع در نهاد ریاست جمهوری از ابلاغ دستوری از سوی دولت برای نظارت دقیق وزارت صنایع بر پرداخت های تیم های صنعتی خبر می دهند.
محمود احمدی نژاد در دیدار غیر رسمی خود با سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس درباره فصل نقل و انتقالات و ارقام نجومی رد و بدل شده برای بازیکنان از سوی باشگاه های صنعتی سخن گفت و به صف حامیان اجرای قانون کنترل سقف قراردادهای بازیکنان پیوست ، منابع مطلع در نهاد ریاست جمهوری از ابلاغ دستوری از سوی دولت برای نظارت دقیق وزارت صنایع بر پرداخت های تیم های صنعتی خبر می دهند.
سازمان لیگ برتر و هیات رئیسه فدراسیون فوتبال کمتر از سه هفته قبل برای کنترل رشد نجومی قیمت قراردادهای بازیکنان فوتبال اقدام به تعیین سقف قرارداد برای بازیکنان و مربیان لیگ برتری کردند. قراردادهایی که برای بازیکنان ملی پوش و مربیان در طول یکسال نباید از رقم 400 میلیون تومان تجاوز کند. این رقم برای بازیکنان عادی نباید بیش از 350 میلیون باشد.
البته درحالی این ارقام برای قراردادها رسما اعلام شد که بازیکنان آشکارا در مصاحبه هایی حرف از ارقام میلیاردی می زدند ، از اینکه حاضر نیستند سقف ها را لحاظ کنند. حتی امیر واعظ آشتیانی مدیرعامل مستعفی استقلال هم در مصاحبه ای باری دیگر تاکید کرد:« جان واریو ، یار برزیلی تیم ما تاکید داشت به کمتر از سالی 600 میلیون حاضر نمی شود با ما قرارداد ببندد. او پیشنهاد سالی 400 میلیونی ما را رد کرد و از تیم جدا شد.» این بازیکن کمتر از دو روز بعد به تیم صنعتی سپاهان پیوست و استقلالی ها اعتقاد دارند او قطعا سقف قراردادها را شکسته است. این نکته ای بود که واعظ یک بار در یک برنامه تلویزیونی و در حضور  محمد رضا ساکت به آن اشاره کرد و گفت قراردادهای سپاهان به شکلی ثبت می شوند که قانون را پشت سر می گذارند.
کاشانی هم درباره مکالماتش با رئیس جمهور می گوید:« امسال در فصل نقل و انتقالات قیمت‌های سرسام‌آوری برروی بازیکنان گذاشتند و این در توان باشگاه پرسپولیس نیست که با چنین قیمت‌هایی با دیگر تیم ‌ها رقابت کند. برای مثال بازیکن مبلغی را پیشنهاد می‌کند که برای ما بسیار زیاد و از حد توان باشگاه خارج است. حتی بعضی بازیکنان شروطی برای گرفتن پول بیشتر می‌گذارند که عجیب و در نوع خود بدیع و تازه است؛ برای گل، پاس گل، پنالتی گرفتن، گل تاثیرگذار و همه اینها پول درخواست می‌کنند که دربعضی باشگاه‌ها این عمل انجام می‌شود و متاسفانه با وجود اینکه رقم قرارداد ثبت شده 400 میلیون تومان است اما اگر همه این آیتم‌ها را به حساب بیاوریم نزدیک به 600- 700 میلیون می‌شود که این ارقام برای باشگاه ما وحشتناک است.»
سرپرست پرسپولیس ادامه داد:« در همین خصوص من به دکتر احمدی نژاد پیشنهاد کردم که هیات دولت موافقت کنند که در صورت مشاهده چنین مواردی مالیات این نوع قراردادها تا 50 درصد و بیشتر افزایش یابد و سازمان تربیت بدنی هم نظارت مناسبی بر این موضوع داشته باشد. تاکید رییس جمهور بر این بود که با توجه به کثرت تیم‌های صنعتی، سازمان تربیت بدنی و وزارت صنایع در جلساتی مباحث مربوط به لیگ برتر فوتبال و تیم‌های آن را پیگیری کنند.»
کنترل سقف قراردادهای بازیکنان فوتبال بر اساس توصیه ای شکل گرفت که سازمان تربیت بدنی به فدراسیون فوتبال داشت و بر همین اساس بود که این ارقام شکل گرفتند. عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر در این باره به خبر می گوید:« ما به دقت این پرداخت ها را کنترل می کنیم. هیچ قراردادی بیشتر از این ارقام ثبت نمی شود و هر قراردادی که از نظر ما مشکوک باشد برای بازیکنش کارت بازی صادر نمی شود. برای محکم کاری هم یک نسخه از ارقام واقعی قراردادها را به مجامع تیم های صنعتی و دستگاه های نظارتی می فرستیم تا مشخص شود این تیم ها رقم قراردادهای بازیکنان شان را به چه ترتیبی در دفاتر مالی شان ثبت کرده اند. »
نکته ای که مهدی تاج ، نایب رئیس فدراسیون فوتبال هم به آن پافشاری می کند و می گوید:« ما برای پیگیری قطعی ماجرای قراردادها با آقای قربانی ، نماینده وزیر صنایع صحبت کردیم و ایشان از نامه ای گفتند که آقای وزیر درباره تاکید اجرای قانون سقف قراردادها به تیم های صنعتی زده اند تا قیمت ها کنترل شود. فکر می کنم همه ما اگر پیگیر این قصه باشیم می توانیم مشکل را بر طرف کنیم. به شخصه معتقدم حالا همه به این باور رسیده ایم که باید این بازار کنترل شود.»
همزمان و در شرایطی که رئیس جمهوری در سفرتاجیکستان  به سر می برد ، منابع خبری مطلع در حوزه دولت ، از دستورالعملی سخن می گویند که در آن ریاست جمهوری وزارت صنایع را مکلف می کند تا با تیم هایی که سقف قراردادها را زیر پا می گذارند ، جریمه شوند و این باشگاه ها موظف شوند چنانچه بیش از سقف تعیین شده ، رقمی را بپردازند ، از حساب شخصی مدیران شن ، بودجه هزینه شده را به خزانه برگردانند. خبری که البته نه تائید شده و نه تکذیب. عمویی از اعضای کمیته رسانه ای وزارت صنایع در این باره به روزنامه خبر می گوید:« ما هم در این باره شایعاتی را شنیدیم اما هنوز هیچ نامه یا دستور العملی در این ارتباط به ما ابلاغ نشده است.»
 همچنین مسئول بخش اخبار ورزشی اداره کل اخبار نهاد ریاست جمهوری در این باره می گوید:« به صورت رسمی که خبری در این زمینه به دست ما نرسیده اما یا هنوز این دستورالعمل ابلاغ نشده و یا انیکه به صورت محرمانه ابلاغ شده چون دیدار اخیر ورزشی ریاست محترم جمهوری غیر رسمی بوده است. »
بی شک ورود مقام اول اجرایی کشور و راهکار مشخص در نظر گرفته شده برای کنترل ارقام نجومی قراردادهای بازیکنان سبب می شود تا تیم های صنعتی نتوانند از قانون سقف قراردادها عبور کنند و شاید به این طریق یکی از بزرگترین مشکلات فوتبال ایران برطرف شود.
چهارشنبه 19/3/1389 - 21:26
بیماری ها
مدیرکل نظارت بر داروی وزارت بهداشت گفت: امکان شناسایی داروهای تقلبی و قاچاق در کشور از طریق ارسال پیامک فراهم شد.
دکتر محمدرضا شانه ساز افزود: از ابتدای امسال اجرای طرح برچسب اصالت دارو را آغاز کرده‌ایم که روی داروهای وارداتی درج می‌شود و مردم می‌توانند با کنار زدن برچسب، عدد ثبت شده روی دارو را به شماره2000404پیامک و چند دقیقه بعد پاسخ را دریافت کنند و از اصالت دارو مطمئن شوند.
وی اضافه کرد: این طرح به تازگی در معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت آغاز شده است و امیدواریم تا پایان سال همه داروها و مکمل‌های وارداتی را تحت پوشش این طرح ببریم.
مدیرکل نظارت بر داروی وزارت بهداشت،‌ درمان و آموزش پزشکی گفت: در مرحله بعد، مردم می توانند از طریق ارسال پیامک، اطلاعات دارویی را نیز درباره عوارض و نحوه مصرف دارو دریافت کنند.
چهارشنبه 19/3/1389 - 21:24
سياست
مشارکت، همگرایی و هم زبانی برخی از نخبگان،‌خواص و شخصیت‌های صاحب منصبی که سابقه سی ساله‌ای در این نظام داشتند موجب نفوذ رسانه‌های بیگانه در اقشار مختلف کشورمان در فتنه‌های سال 88 شد.

بنابر این گزارش به نقل از ایرنا، محمدعلی رامین روز چهارشنبه در همایش فصل عبرت و بصیرت‌ها که به منظور پاسداشت حماسه 22 خرداد تا 22 بهمن ماه سال گذشته در مرکز همایش‌های بین الملل صدا و سیما در حال برگزاری است، افزود: ملت بزرگ ما در روز 22 خرداد ماه سال 88 حماسه‌ای به عظمت بزرگی خود آفرید و با حضور 40 میلیونی نشان داد نشاط، بصیرت، آگاهی، انضباط و قانونمداری در انتخابات دهم موج می‌زند.
وی افزود: آن همه فضای صمیمانه‌ای که در تظاهرات‌های خیابانی قبل از آغاز انتخابات وجود داشت گویای جوانی و شادابی ملت ایران و در عین حال قانونمداری جامعه ما بود.
رامین اضافه کرد: در انتخابات دهم ریاست جمهوری مردم پای صحنه آمدند و به دلخواه خود به همان افرادی که نظام به آنها اعتماد کرده بود به هر میزانی که خواستند رای دادند.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اما برخی افرادی که نظام اسلامی به آنها اعتماد کرده و نظم عمومی، رسانه‌ها و همه ساختارهای حکومت را در اختیار آنها قرار داده بود ناگهان با پایان انتخابات نمک خورده نمکدان را شکستند.
وی تصریح کرد: ابتدا تصور می‌شد که این حوادث یک احساسات است که بر برخی افراد غالب شده و به زودی آرام می‌گیرد اما اینطور نشد.
رامین خاطر نشان کرد: گفتیم افرادی ممکن است پیرامون این شخصیت‌ها آنها را فریب دهند و با توصیه‌های رهبری به راه می‌آیند و توبه می‌کنند اما ماجرا ادامه داشت.
وی با بیان این که حوادث پس از انتخابات 22 خرداد 88 تا قیام مردم در 9 دی ماه 88 حوادث بسیار تلخی را در تاریخ ایران رقم زد، افزود: آنها مثلثی را تشکیل دادند و از نظام بریدند و به کمک رسانه‌ها و دولت‌های بیگانه وارد ماجرایی شدند که به جز خواری و ذلت در پیشگاه مردم و تاریخ و در پیشگاه خداوند متعال چیزی را نصیب خود نکردند.
معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: مردم با قیام 9 دی ماه 88 در برابر حوادث تلخی که خیانت کاران، فریب خوردگان و دشمنان بیرونی و داخلی ایجاد کرده بودند، ایستادند و فصلی نو را نوید دادند که در 22 بهمن سال 88 به اوج خود رسید.
رامین با بیان این که این همایش از هفت محور تشکیل شده است ، گفت: بررسی سلامت و عظمت 22 خرداد سال گذشته، نقش دولت‌های غربی در فتنه 88، عملکرد خواص در حوادث سال گذشته، بررسی نقش رهبر معظم انقلاب اسلامی در هدایت جامعه و پاسداری از ارزش‌های اسلامی از جمله محورهای مورد بررسی در همایش امروز است.

چهارشنبه 19/3/1389 - 21:22
اقتصاد
اگر می خواهید از قانونی بودن شرکت های بازاریابی شبکه ای مطلع شوید به شماره 30006082پیامک بزنید تا نتیجه را به شما نشان بدهد.
امروز قضیه شرکت های هرمی در رنگ ولعابهای جدید سر بر می آورد.بعضی شرکت ها با اسم بازاریابی شبکه ایی افراد را به این دام می کشانند.دستورعمل نظارت برفعالیت" شبکه های بازاریابی شبکه ای"از سوی معاونت توسعه بازرگانی ووزارت بازرگانی ابلاغ شده ودر این دستور عمل اینطور آمده:شرکت هایی می تواند فعالیت کنند که مجوز از وزارت داشته باشند در غیر این صورت با آنها مقابله می شود.شرکت هایی مثل اوریف لیم فاقد مجوز است ودر ردیف شرکتهای غیر قانونی قرار می گیرد.
قابل توجه افرادی که می خواهند در این شرکت ها فعالیت کنند. اگر به عنوان بازار یاب دراین شرکت ها کار می کنید وبرای آنها مشتری پیدا می کنید، طبق تعریف معاونت توسعه بازرگانی ،باید از سودی که از این فروش ها عاید صاحب شرکت می شود شما هم بهره ببرید ودرصدی از شرکت دریافت کنید.البته بعضی از دوستان سود که نمی گیرند هیچ، در شرکت سرمایه گذاری هم می کنند وبه صورت کاملا نا محسوس پول سر شاری را روانه جیب این شرکتها می کنند.این نوع فعالیت ها با اسم شرکت های بازار یابی شبکه ای است اما به شرکت هرمی پهلو می زنند پس مواظب باشید.
چهارشنبه 19/3/1389 - 21:21
ورزش و تحرک

امیر رضا واعظی آشتیانی با انتشار بیانیه‌ای پاسخ یك وكیل حقوقی را داد.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، در این بیانیه كه نسخه‌ای از آن به ایسنا ارسال شده، آمده است: فردی كه خود را وكیل حقوقی (علیپور) معرفی كرده، همان كسی است كه از بابت حذف استقلال (به دلیل نرساندن بموقع لیست استقلال به AFC) از آسیا كه ادعا كرده بود از بابت حذف استقلال از طریق دادگاه CAS شصت تا هفتاد میلیون دلار غرامت می‌گیرد و در چندین نوبت مصاحبه‌های آتشین انجام داد و در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ایسنا و فارس مدعی شد كه دادگاه رای خواهد داد كه استقلال در دور دوم جام باشگاه‌های آسیا حضور پیدا خواهد كرد! پس از چندین هزار فرانك سوئیس كه بر روی دست استقلال گذاشت هیچ حاصلی را در بر نداشت!! پس از گذشت چندین سال این وكیل برجسته حقوقی در اظهارنظر جدید خود نسبت به صحبت‌های بنده در شبكه خبر مبنی بر اینكه بر اساس قانون تجارت هیات مدیره، بازرس یا بازرسان قانون به واسطه تشكیل جمع تصمیم‌گیری برای ترمیم هیات مدیره را دارند، موضع‌گیری حقوقی كرده بود كه بیشتر جنبه سفسطه و در عین حال بی‌خبری از قانون تجارت را به همراه داشت. متاسفانه ایشان نشان دادند كه چقدر نسبت به مسائل حقوقی قانون تجارت ناآشنا و در عین حال نمی‌دانند كه اساسنامه شركت‌ها منبعث از كتاب قانون تجارت شكل می‌گیرد. لذا به جهت روشن شدن افكار عمومی پاسخ‌های لازم درخصوص این حقوقدان باسابقه را به شرح زیر اعلام می‌دارم.

1ـ این وكیل باسابقه می‌گوید به استناد ماده 29 اساسنامه باشگاه استقلال، اعضای هیات مدیره باید یك ماه قبل استعفای خود را به هیات مدیره یا بازرس قانونی تحویل می‌دادند. متاسفانه از آنجایی كه ایشان بدون هیچ گونه شناخت قبلی و بدون اطلاع از مسائل داخلی باشگاه، با عجله به قضاوت نشسته است، جهت آگاهی ایشان و كلیه هواداران استقلال می‌رساند، مدیرعامل باشگاه 4 ماه قبل و برخی از اعضای هیات مدیره یك ماه قبل تقاضای استعفای خود را اعلام كرده بودند اما به دلیل حساسیت وضعیت باشگاه و جلوگیری از حاشیه‌سازی توسط برخی رسانه‌ها از بروز این خبر جلوگیری به عمل آمد. با تمامی تدابیر شاهد بودید ظرف 2 ماه گذشته برخی رسانه‌ها از رفتن مدیرعامل و برخی از اعضای هیات مدیره خبر می‌دادند!

2ـ این وكیل باسابقه و برجسته با استناد به ماده 31 اساسنامه عنوان می‌كند مدت ماموریت اعضای هیات مدیره 2 سال است و ماموریت آن‌ها تا وقتی كه تشریفات راجع به ثبت و آگهی انتخاب بعدی انجام گیرد خود به خود ادامه پیدا می‌كند. تجدید انتخاب اعضای هیات مدیره و اعضای علی‌البدل برای دوره‌های بعد بلامانع است! متاسفانه ایشان به عنوان وكیل باسابقه متوجه نیستند این ماده مربوط به پایان ماموریت عضو هیات مدیره است كه مدت 2 سال به پایان رسیده است، نه استعفا!

3ـ این وكیل برجسته به استناد ماده 34 اساسنامه درخصوص چگونگی دعوت از هیات مدیره در جلسات مربوط به آن پرداخته، در صورتی كه این بند هیچ ربطی به چگونگی بحث ندارد لذا جهت آگاهی ایشان به استناد ماده 112 قانون تجارت در صورتی كه بر اثر فوت یا استعفا یا سلب شرایط از یك یا چند نفر از مدیران تعداد اعضای هیات مدیره از حداقل مقرر در این قانون كمتر شود، اعضای علی‌البدل به ترتیب مقرر در اساسنامه و الا به ترتیب مقرر توسط جمیع عمومی جای آنان را خواهند گرفت و در صورتی كه عضو علی‌البدل تعیین نشده باشد و یا تعداد اعضای علی‌البدل كافی برای تصدی محل‌های خالی در هیات مدیره نباشد، مدیران باقی مانده (امیدوار رضایی) باید بلافاصله مجمع عمومی عادی شركت را جهت تكمیل اعضای هیات مدیره دعوت نماید.

در ماده 113 قانون تجارت اشاره در مورد ماده 112 هر گاه هیات مدیره حسب مورد از دعوت مجمع عمومی برای انتخاب مدیری كه سمت او بلاتصدی مانده خودداری كند (وظیفه امیدوار رضایی بوده) هر ذینفع حق دارد از بازرس یا بازرسان شركت بخواهد كه به دعوت جمع عمومی عادی جهت تكمیل عده مدیران با رعایت تشریفات لازم اقدام كند و بازرسان مكلف به انجام چنین درخواستی می‌باشند.

4ـ این وكیل باسابقه استناد به ماده 34 اساسنامه باشگاه استقلال مدعی چگونگی دعوت در جلسه هیات مدیره را مطرح كرده كه هیچ گونه ارتباط با بحث ندارد.

5ـ این وكیل باتجربه در كمال ناباوری و تعجب به ماده‌ای اشاره كرده (ماده 43 اساسنامه باشگاه) كه نشان می‌دهد در صورتی كه به دلیل استعفا، بركناری، فوت یا هر دلیل دیگری سمت مدیرعامل شركت بلاتصدی شود، هیات مدیره باید ظرف حداكثر یك ماه با رعایت مواد اساسنامه شخص دیگری را به این سمت برگزیند، در صورتی كه انتخاب مدیرعامل بیش از یك هفته طول بكشد، هیات مدیره باید تا انتخاب مدیرعامل مطابق این ماده یك نفر را به عنوان نماینده با دارا بودن كلیه وظایف و مسوولیت‌های مدیرعامل با تصریح حدود اختیارات انتخاب نماید.

متاسفانه ایشان توجیه به ماده 112 قانون تجارت نیستند وقتی اكثریت هیات مدیره و مدیرعامل استعفا داده‌اند تكلیف بر آن فرد یا افراد است كه درخواست مجمع عمومی عادی كنند كه این مهم توسط امیدوار رضایی انجام نگرفته است. وقتی به استناد ماده 43 اساسنامه كه روح این ماده از ماده 112 قانون تجارت شكل گرفته این وكیل محترم به دنبال چه موضوع جدیدی هستند؟!

6ـ خوشبختانه این وكیل برجسته در بند 5 نامه خود پاسخ سوال‌های خود را داده است!!

چهارشنبه 19/3/1389 - 21:16
اخبار

مدیر گروه علم‌سنجی مركز تحقیقات سیاست علمی كشور با اشاره به اعلام آخرین رتبه دانشگاه‌های جهان بر اساس سه شاخص «تعداد مقاله»، «تعداد استناد» و «نسبت استناد به ازای هر مقاله» توسط موسسه اطلاعات علمی (ISI) از صدرنشینی دانشگاه رازی كرمانشاه در میان دانشگاه های كشور از نظر «نسبت استناد به مقاله» در مجموع حوزه‌های علمی مورد بررسی خبر داد.


دكتر عبدالرضا نوروزی چاكلی در گفت‌وگو با خبرنگار علمی پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: این رتبه‌بندی بر اساس اطلاعات نمایه شده دوره 10 سال و دو ماهه اول ژانویه 2000 تا 28 فوریه 2010 صورت گرفته كه در اول ماه می سال 2010 (11 اردیبهشت 1389) توسط پایگاه ESI روزآمدسازی شده است.

وی افزود: در این رتبه‌بندی در مجموع تنها تعداد چهار هزار و 122 دانشگاه موفق به حضور در یكی از رتبه‌های این مؤسسه شده‌اند كه هر یك از دانشگاه‌ها،‌ در حوزه‌های موضوعی خاص دارای رتبه‌های متفاوتی هستند.

به گفته نوروزی، پایگاه ESI رتبه دانشگاه‌های جهان را در بازه‌های زمانی تقریبیِ 10 ساله و در 22 حوزه موضوعی خاص و همچنین در تمامی حوزه‌های موضوعی مشخص می‌كند.

وی تصریح كرد: «نسبت استناد به مقاله»، یكی از شاخص‌هایی است كه توسط ISI برای رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان مورد توجه قرار می‌گیرد. این شاخص نشان می‌دهد كه به طور متوسط هر دانشگاه به ازای هر مقاله خود چند استناد دریافت كرده است. به این ترتیب، رتبه‌بندی بر مبنای این شاخص حاكی از آن است كه به لحاظ تعداد استناد به هر مقاله، رتبه هر دانشگاه چگونه بوده است.

 

 

 

 


/رتبه بندی دانشگاه‌های كشور از لحاظ نسبت استناد به مقالات در ISI/

 

پیشتازی دانشگاه رازی كرمانشاه از لحاظ نسبت استناد به مقالات در كشور

نوروزی درباره رتبه دانشگاه‌های كشور در ISI بر اساس «نسبت استناد به هر مقاله» در حوزه شیمی خاطرنشان كرد: دانشگاه‌های رازی كرمانشاه، تربیت مدرس، علوم پزشكی شهید بهشتی، شیراز، بوعلی‌سینای همدان، صنعتی شریف، صنعتی اصفهان، تهران و آزاد اسلامی، در میان 910 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 546، 601، 620، 649، 681، 792، 806، 850 و 906 قرار گرفته‌اند.


وی خاطرنشان كرد: در حوزه مهندسی، دانشگاه‌های رازی كرمانشاه، تربیت مدرس، تبریز، آزاد اسلامی، تهران، شیراز، صنعتی اصفهان، صنعتی امیركبیر، علم و صنعت ایران و صنعتی شریف، در میان یك هزار و 43 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته به ترتیب در رتبه‌های 110،‌ 169، 430، 792، 831، 908، 921، 995، یك هزار و 34 و یك هزارو 38 قرار گرفته‌اند.

عضو هیأت علمی گروه علوم كتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه شاهد افزود: در حوزه پزشكی بالینی هم دانشگاه‌ علوم پزشكی شهید بهشتی، دانشگاه تهران، دانشگاه علوم پزشكی تهران و دانشگاه علوم پزشكی شیراز، در میان دو هزار و 978 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است، به ترتیب در رتبه‌های دو هزار و 782، دو هزار و 956، دو هزار و 970 و دو هزار و 978 قرار گرفته‌اند.


به گفته وی در حوزه علوم مواد نیز دانشگاه‌های صنعتی شریف و تهران، دو دانشگاه ایرانی هستند كه در میان 607 دانشگاهی كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها انجام شده به ترتیب در رتبه‌های 565 و 597 قرار گرفته‌اند.

مدیر گروه علم‌سنجی مركز تحقیقات سیاست علمی كشور درباره رتبه بندی دانشگاه ها در حوزه داروشناسی و سم‌شناسی اضافه كرد: دانشگاه‌ علوم پزشكی تهران، تنها دانشگاه ایرانی است كه با رتبه 377 در میان 379 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته قرار گرفته است.

وی در گفت‌و‌گو با ایسنا خاطرنشان كرد: در تمامی حوزه‌ها دانشگاه‌های رازی كرمانشاه، تربیت مدرس، علوم پزشكی شهید بهشتی، بوعلی‌سینای همدان، تبریز، شیراز، صنعتی اصفهان، علوم پزشكی تهران، صنعتی شریف، تهران، علوم پزشكی شیراز، علم و صنعت ایران، صنعتی امیركبیر و آزاد اسلامی، 14 دانشگاه ایرانی هستند كه به لحاظ «نسبت استناد به هر مقاله»، در میان چهار هزار و 122 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها انجام شده قرار گرفته‌اند و به ترتیب، رتبه‌های سه هزار و283، سه هزار و 286، سه هزار و 498، سه هزار و 607، سه هزار و 876، سه هزار و910، سه هزار و980، چهار هزار و44، چهار هزار و 48، چهار هزار و 68، چهارهزار و 103، چهار هزار و 107، چهار هزار و 108 و چهار هزار و 114 را دریافت كرده‌اند.

به گفته وی در رتبه‌بندی‌های دانشگاه‌های جهان توسط ISI، تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی به صورت یك كل در نظر گرفته شده‌اند.


/رتبه‌بندی دانشگاه‌های كشور از لحاظ تعداد استناد به مقالات درISI/


تهران، صنعتی شریف و شیراز، پیشتاز دانشگاه‌های ایران در تعداد استناد به مقالات

وی در خصوص رتبه دانشگاه‌های كشور بر اساس «تعداد استنادها» هم گفت: در حوزه شیمی دانشگاه‌های شیراز، تهران، رازی كرمانشاه، صنعتی شریف، بوعلی‌سینای همدان، صنعتی اصفهان، تربیت مدرس،‌ آزاد اسلامی، علوم پزشكی شهید بهشتی و تبریز، درمیان 910 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت پذیرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 480، 590، 610، 640، 644، 703، 735، 791، 847 و 853 قرار گرفته‌اند.

نوروزی ادامه داد: در حوزه مهندسی هم دانشگاه‌های تهران، صنعتی امیركبیر، صنعتی شریف، علم و صنعت، آزاد اسلامی، رازی كرمانشاه، شیراز، صنعتی اصفهان و تربیت مدرس،‌ در میان یك هزار و 43 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 243، 383، 435، 568، 609، 639، 705، 808 و 836 قرار گرفته‌اند.

به گفته وی در حوزه پزشكی بالینی، دانشگاه‌های علوم پزشكی تهران،‌ علوم پزشكی شهید بهشتی، علوم پزشكی شیراز و دانشگاه تهران، در میان دو هزار و 978 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفت، به ترتیب در رتبه‌های یك هزار 188، 2هزار و 145، 2هزار و 203 و 2هزار و 907 قرار گرفته‌اند.

مدیر گروه علم‌سنجی مركز تحقیقات سیاست علمی كشور درباره رتبه بندی دانشگاه های كشور در حوزه علوم مواد نیز به ایسنا گفت: دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران، تنها دانشگاه‌های ایرانی هستند كه در میان 607 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت پذیرفته، به ترتیب رتبه‌های 362 و 595 را به خود اختصاص داده‌اند.

وی افزود: در حوزه داروشناسی و سم‌شناسی هم دانشگاه علوم پزشكی تهران تنها دانشگاه كشور است كه در میان 379 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته ، در رتبه 374 قرار دارد.

نوروزی خاطرنشان كرد: در تمامی حوزه‌ها نیز بر اساس تعداد استناد، دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، شیراز، علوم پزشكی تهران، علوم پزشكی شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، تربیت مدرس، رازی كرمانشاه، آزاد اسلامی، صنعتی امیركبیر، بوعلی‌سینای همدان، تبریز، علم و صنعت ایران و علوم پزشكی شیراز، چهارده دانشگاه ایرانی هستند كه در میان چهارهزار و 122 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته، به ترتیب در رتبه‌های یك هزار و 115، یك هزار و 502، یك هزار و 564، یك هزار و 618، دو هزار و 43، دو هزار و 109، دو هزار و 114، دو هزار و 180، دو هزار و 286، دو هزار و 290، دو هزار و 429، دو هزار و 712، دو هزار و 746 و سه هزار و 98 قرار گرفته‌اند.


/رتبه‌بندی دانشگاه‌های كشور ازنظر تعداد مقالات درISI/


دانشگاه آزاد صدرنشین دانشگاه‌ها در رشته شیمی


تهران، صنعتی شریف وعلوم پزشكی تهران، پرمقاله‌ترین دانشگاه‌های ایران

وی درباره رتبه دانشگاه‌های كشوربه لحاظ «تعداد مقاله‌ها» هم گفت: در حوزه شیمی دانشگاه‌های آزاد اسلامی، تهران، شیراز، صنعتی شریف،‌ صنعتی اصفهان، بوعلی‌سینای همدان، رازی كرمانشاه، علوم پزشكی شیراز،‌ تربیت مدرس و علوم پزشكی شهید بهشتی، در میان 910 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 353، 377، 439، 500، 552، 594، 642، 713، 744 و 800 قرار گرفته‌اند.

عضو هیأت علمی گروه علوم كتابداری و اطلاع‌رسانی دانشگاه شاهد ادامه داد: در حوزه مهندسی نیز دانشگاه‌های صنعتی شریف، تهران، صنعتی امیركبیر، علم و صنعت ایران، آزاد اسلامی، شیراز، صنعتی اصفهان، تبریز، رازی كرمانشاه و تربیت‌مدرس، در میان یك هزار و 43 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 165، 181، 211، 255، 524، 535، 624، 886، 902 و 949 قرار گرفته‌اند.

نوروزی خاطرنشان كرد: در حوزه پزشكی بالینی، دانشگاه‌ علوم پزشكی تهران، دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی، در میان دوهزار و 978 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت گرفته است به ترتیب در رتبه‌های 427، 1209 و 1367 قرار گرفته‌اند.

به گفته وی در حوزه علوم مواد هم دو دانشگاه صنعتی شریف و تهران، در میان 607 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت پذیرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 177 و 253 قرار گرفته‌اند.

مدیر گروه علم‌سنجی مركز تحقیقات سیاست علمی كشور با بیان این كه در حوزه داروشناسی و سم‌شناسی، دانشگاه علوم پزشكی تهران، تنها دانشگاه كشور بوده است كه دررتبه‌بندی‌های جهانی ISI جای گرفته است،اظهاركرد: دانشگاه تهران در میان 379 دانشگاه جهان كه در این حوزه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت پذیرفته است، در رتبة 116 قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در تمامی حوزه‌ها علاوه بر رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در حوزه‌های موضوعی خاص، ISI در تمامی حوزه‌های موضوعی نیز دانشگاه‌های جهان را رتبه‌بندی می‌كند كه بر اساس بررسی‌های انجام شده، دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علوم پزشكی تهران، آزاد اسلامی، شیراز، صنعتی امیركبیر، صنعتی اصفهان، علم و صنعت ایران، علوم پزشكی شیراز، علوم پزشكی شهید بهشتی، تربیت مدرس، رازی كرمانشاه، تبریز و بوعلی‌سینای همدان، در میان چهار هزار و 122 دانشگاه جهان كه رتبه‌بندی بر روی آن‌ها صورت پذیرفته است، به ترتیب در رتبه‌های 497، 734، 802، 923، 937، 988، هزار و223، هزار و296، هزار و597، هزار و 601، هزار و778، هزار و822، هزار و829 و هزار و846 قرار گرفته‌اند.

سه شنبه 18/3/1389 - 19:11
ورزش و تحرک

امیررضا واعظ آشتیانی گفت: تا زمانی كه در فوتبال آدم‌های لمپن و متحجر وجود داشته باشند جایی برای افرادی كه حرف‌های تازه دارند، نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امیررضا واعظ آشتیانی مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال اظهار كرد: ‌نمی‌دانم چرا مسوولین سازمان تربیت بدنی برای انتخاب اعضای هیات مدیره استقلال این قدر تعلل می‌كنند. حتی اگر همین فردا هم اقدام به انتخاب اعضا بكنند بسیار دیر است و باید همین امروز تصمیمی بگیرند.

واعظ آشتیانی افزود: در جلسه‌ای كه با حضور سعیدلو در باشگاه استقلال داشتیم به ما گفته شد كه باید 60 درصد هزینه‌های باشگاه را خودتان پرداخت كنید. آخر كدام كادر مدیریتی می‌تواند در باشگاهی مانند استقلال كه هر ساله 10 میلیارد تومان هزینه دارد این درصد را تامین كند. شنیدن این حرف هنوز هم برای من جای تعجب دارد.

آشتیانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه آیا شما كتبا استعفا داده‌اید و سازمان استعفای شما را قبول كرده است، ابراز كرد: طبق قانون تجارت نیازی نیست كه من حتما به صورت كتبی استعفا دهم. ازآنجا كه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس قانون تجارت اجرا می‌شود ، پس از اینكه فردی به هر دلیلی در پست خود حاضر نشد دیگر اعضا باید عدم حضور وی را اعلام كنند. بنابراین وظیفه آقای امیدوار رضایی بوده است كه پس از نبود من این موضوع را به سازمان اعلام می‌كردند، چرا كه ایشان تنها عضوی بودند كه در هیات مدیره باقی مانده بودند، اما ایشان با نگفتن خود تخلف كرده است.

واعظ آشتیانی در پاسخ به این سوال كه سعیدلو در مصاحبه خود گفته است كه استعفای واعظ هنوز به دست ما نرسیده، تصریح كرد: من تعجب می‌كنم كه چرا چنین حرف‌هایی زده می‌شود. این نشان می‌دهد كه دوستان قانون تجارت را نخوانده‌اند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد هنوز سازمان تربیت بدنی نمی‌خواهد این را بپذیرد كه دو باشگاه پرسپولیس و استقلال بودجه فصلی دارند و نه بودجه سالانه.

مدیرعامل مستعفی باشگاه استقلال در پاسخ به این سوال كه سعیدلو اعلام كرده مبلغ دو میلیارد و 700 میلیون تومان به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در فصل پیش كمك شده است كه واعظ در جواب این حرف گفت: حتی اگر فرض را بر این بگیریم كه سازمان این مبلغ را به دو تیم تهرانی داده است پس تكلیف 8 میلیاردی كه قرار بود سازمان به استقلال پرداخت كند چه می‌شود.

واعظ در خصوص عملكرد خود در روزهای پایانی مدیریتش در باشگاه استقلال گفت: من در این مدت سه بازیكن تاثیرگذار را برای استقلال جذب كردم و با دو بازیكن مطرح دیگر نیز مذاكراتی را انجام دادم و این گونه نیست كه هیچ كاری را برای استقلال انجام نداده باشم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینكه چرا نتوانستید جان واریو را حفظ كنید، خاطرنشان كرد: جان واریو مبلغ 600 میلیون تومان را از ما درخواست كرده بود اما ما تنها با 400 میلیون آن موافقت كرده بودیم. این كه بعضی‌ها می‌گویند جان واریو چنین مبلغی را درخواست نكرده دروغ محض است چرا كه از فوتبالی كه روی تملق و چاپلوسی جلو می‌رود نمی‌توان انتظاری بیش از این داشت.

وی در همین خصوص افزود: ما در پایان فصل به بازیكنان‌مان اعلام كردیم كه هر كس كه قراردادش با استقلال تمام شده است می‌تواند به پیشنهاداتش فكر كند و استقلال را ترك كند. حسین كاظمی نیز به همین خاطر از ما جدا شد.

واعظ ادامه داد: در مدتی كه در استقلال بودم تلاش كردم كه یك مدیریت فرهنگی را در این تیم حاكم كنم. من مربی سالاری و بازیكن سالاری را در استقلال از بین بردم و نظم در استقلال را به حدی رساندم كه هر كس فقط در جایگاه خودش سخن می‌گفت.

آشتیانی با بیان اینكه من برای اولین بار برای باشگاه استقلال حساب بانكی باز كردم، افزود: در ابتدای حضورم در استقلال تعجب می‌كردم كه چرا برای باشگاه حساب بانكی ایجاد نمی‌كنند. در صورتی كه این كار هیچ مشكلی هم نداشت و من آن را به راحتی انجام دادم.

واعظ افزود: من در استقلال تمام بدهی‌های گذشته باشگاه را پرداخت كردم و فقط مبلغ دو میلیارد و 700 میلیون تومان از قرارداد این فصل بازیكنان مانده است كه هنوز به آنها پرداخت نشده است. این در حالی است كه باشگاه پرطرفدار دیگر یعنی پرسپولیس طبق گفته كاشانی حدود 12 میلیارد بدهی دارد، اما در زمان من تنها همان دو میلیارد و 700 میلیون به عنوان بدهی وجود داشت.

وی در خصوص این گفته سعیدلو كه باید به حساب و كتاب‌های استقلال رسیدگی شود، اظهار كرد: اشكالی ندارد، یك روز ما در شورای شهر حساب‌های سعیدلو را رسیدگی می‌كردیم حالا هم ایشان می‌خواهند به حساب‌های ما رسیدگی كنند. ما كه ابایی از محاسبه نداریم چرا كه عملكرد ما كاملا واضح و مشخص و ورودی‌ها و خروجی‌های باشگاه نیز معلوم است.

واعظ خاطرنشان كرد: دیگر نه تنها به فوتبال بلكه به ورزش نیز باز نخواهم گشت چرا كه دلیلی برای این كار نمی‌بینم. البته این را عرض كنم كه اگر درایتی باشد حاضرم هر كمكی كه می‌توانم انجام دهم.

واعظ ادامه داد: متاسفانه سازمان در حال فرصت سوزی است و تقصیر تمام اتفاقاتی كه اخیرا در باشگاه استقلال افتاده است برعهده مسوولین سازمان است و من مطلقا خودم را مقصر نمی‌دانم. چرا كه وظیفه خودم را به خوبی انجام دادم. با بازیكنان لازم مذاكره كردم و حتی در آستانه توافق با یك مربی نیز بودم و اینكه بعضی‌ها می‌گویند واعظ همیشه سلیقه‌ای بازیكن جذب می‌كند حرف‌های بی‌ارزشی است، چرا كه من بدون برنامه و از روی سلیقه خودم بازیكنی را جذب نمی‌كنم بلكه حتما نظر یك مربی پشت آن است.

آشتیانی با بیان اینكه نمی‌توانم با سعیدلو كار كنم، افزود: حقیقت این است كه اگر می‌توانستم با سعیدلو كار كنم صبوری به خرج می‌دادم و در آن شرایط در استقلال می‌ماندم، اما با تمام احترامی كه برای سعیدلو قائلم باید بگویم كه كار با او برای من مشكل است.

واعظ آشتیانی تاكید كرد: من باز هم از مسوولان سازمان خواهش می‌كنم كه تكلیف استقلال را مشخص كنند، مگر قحط الرجال است. اگر مدیری لیاقت داشته باشد حتما می‌تواند در پست خود موفق باشد، اما واقعیت این است كه از فوتبالی كه یك مربی پس از دو فصل ناموفق به عنوان مربی تیم ملی انتخاب می‌شود نمی‌توان انتظارات زیادی داشت.

واعظ ادامه داد: باید فاتحه فوتبالی كه رییس فدراسیونش به من می‌گوید "گل‌گاوزبان بخور تا حالت بهتر شود" را خواند. تا زمانی كه آدم‌های لمپن و متحجر در فوتبال هستند افرادی مثل من كه حرف جدیدی برای گفتن دارند جایی ندارند. زمانی كه من مدیر بودم این افراد با توپ پلاستیكی بازی می‌كردند. این افراد هیچ حرف تازه‌ای برای گفتن ندارند و پشت سر هم اظهارات غیركارشناسی می‌كنند.

واعظ ادامه داد: متاسفانه در فصلی كه استقلال به مقام سوم لیگ رسیده است بسیار سعی كرده‌اند تا این مقام را كمرنگ كنند كه حتی وقتی استقلال در یك فصل سیزدهم شد نیز این جوسازی‌ها را انجام ندادند. استقلال در این فصل با 6 امتیاز اختلاف نسبت به رقیب دیرینش پرسپولیس به مقام سوم دست یافت كه این باعث افتخار برای هواداران ما است، اما یكسری افراد با جوسازی‌های و حرف‌های بی‌ارزش خود احساسات طرفداران ما را جریحه دار می‌كند.

واعظ همچنین در واكنش به اظهارات امیدوار رضایی مبنی بر اینكه سعیدلو در جلسه‌اش با اعضای هیات مدیره از واعظ، برنامه 3 ساله خواسته اظهار كرد: چنین چیزی اصلا صحت ندارد. من نمی‌دانم در آن جلسه كه پنج نفر دیگر نیز حضور داشته‌اند چگونه فقط امیدوار رضایی این حرف را شنیده است.

سه شنبه 18/3/1389 - 16:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته