• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1392
تعداد نظرات : 762
زمان آخرین مطلب : 4041روز قبل
دعا و زیارت
امروز موزیک بسیار زیبای حسبی ربک الله از سامی یوسف رو براتون قرار دادیم که واقعا محشر هست و شاید خیلی ا شما دوستان دنبال این موزیک از سامی یوسف زیبا باشید .پیشنهاد میکنم این موزیک زیبا رو از سایت بزرگ میهن دانلود دریافت کرده و لذت ببرید .
 


دوشنبه 2/6/1388 - 23:31
دعا و زیارت
امروز یك كلیپ مذهبی بسیار زیبا از سامی یوسف براتون به مناسبت ماه مبارك رمضان قرار دادیم كه امیدوارم از دانلود این كلیپ بسیار زیبا از سایت بزرگ میهن دانلود لذت ببرید .     
mihandownload دانلود   |  با حجم :2.5   مگابایت

دوشنبه 2/6/1388 - 23:29
دعا و زیارت
ok0gop.jpg



تمام پیامبران خدا از خود معجزاتی دارند که پیامبری آنان بر مردم عادی ثابت شود . معجزه ی پیامبر اکرم نیز همین قرآن است که یکی از جنبه های اعجاز آن اعجاز علمی آن است برای مثال 1400 سال پیش در قرآن به انفجار بزرگ _  big bang  _ اشاره شده که دانشمندان در قرن اخیر به آن پی بردند . این مجموعه در قالب یک ویدیوی کم حجم در ادامه با لینک مستقیم قابل دریافت است .

 

 

پسورد:www.alborzsoft.ir
دانلود :


http://us1.harunyahya.com/selectMirrorForDetail.php?dev-t=EDCRFV&with=mod=file,id=34129

دوشنبه 2/6/1388 - 23:9
دعا و زیارت

تاثیر سخنان شایسته ی خداوند بر زندگی ما مسلمانان امری غیر قابل انکار می باشد. انسان های بسیاری از این نکته غافلند و بهانه های بنی اسرائیلی برای نخواندن قرآن و کلام وحی می آورند. شاید یکی از آن بهانه ها مشغله ی کاری و نشستن پشت دستگاه رایانه باشد، ولی این نکته را بنده به شما عزیزان متذکر می شوم که در دنیای الکترونیک هرگز جای مذهب خالی نمی شود و روز به روز در اینترنت و رایانه اسلام برای علاقه مندان محیای ارائه ی کلام خدا می باشد.
به معرفی برنامه ی متفاوت و بی نظیر در مورد قرآن کریم می پردازیم.

v-Quran3D.jpg



 

برنامه ای که این بار برای شما عزیزان آماده دانلود کردیم قرآن سه بعدی می باشد. قرآنی که با موس ورق می خورد، تغییر زاویه می دهد و جابه جا می شود. با استفاده از این برنامه که کاری از یک عرب زبان است با خط زیبای عثمان طه شما را قادر به خواند قرآن در رایانه خود به صورت کاملا سه بعدی می کند.
توجه: این برنامه در دلیل گرافیک بالای آن نیاز به گرافیک حداقل ۶۴ به بالا می باشد.

 

disk.png  دانلود با حجم 39.48 مگابایت

key.png  پسورد : www.kamyabonline.com

comment.png  برگرفته از : www.kamyabonline.com

دوشنبه 2/6/1388 - 23:4
دعا و زیارت

شفای مسموم در حال مرگ

جوانی مى گوید:

 

«به دلیل مسمومیّت، چند روزى در بیمارستان نمازى شیراز بى هوش بودم. پزشكان از مداواى من قطع امید كرده بودند. برادرم كه در آن لحظات كنار تخت من بود، مى گفت: دیدم كه خط صافى روى صفحه اى كه نوار قلب را نشان مى داد، ظاهر شد.

 

او گریه مى كند و خود را روى من مى اندازد. دكترها او را از اتاق بیرون مى برند و دستگاه ها را از بدن من جمع مى كنند. آنها مى خواستند جنازه ام را تحویل دهند كه ناگهان آثار حیات در من ظاهر مى شود: قلبم شروع به كار مى كند و فشار  خون از 3 به 10 مى رسد. پزشكان سریعاً مرا براى دیالیز و تصفیه خون به بیمارستان سعدى و صحرایى مى برند. عقیده پزشكان بر این بود كه اگر دیالیز هم مى شدم، باز هم معلوم نبود كه زنده بمانم، اما من زنده شدم.

 

عمه ام كه زن مؤمن و با تقوایى است و همیشه ائمه معصومین(علیهم السلام)را در خواب مى بیند و 79 سال هم سن دارد، موقعى كه حال من خیلى بد بود و خبر مردن مرا برایش برده بودند، همان شب در خواب امام زمان(علیه السلام)را مى بیند كه حضرت فرموده بودند: نترسید و ناراحت نباشید كه ما شفاى جوان شما را از خدا خواسته ایم. خدا جوان شما را شفا خواهد داد.

 

عمه ام از خواب بیدار مى شود و بوى عطر آقا را استشمام مى كند و به افراد فامیل خبر شفاىِ مرا مى دهد. ابتدا همه او را مسخره مى كنند، ولى بالاخره معجزه به وقوع مى پیوندد. من نیز بعد از این معجزه براى قدردانى به مسجد جمكران مشرف شدم».

دوشنبه 2/6/1388 - 22:59
دعا و زیارت
 ـ بحار الانوار ، ج 87 ، ص123

 


آثار روحی روانی نماز

نماز چگونه ایجاد امنیت روانی می كند؟

آنان كه زندگی را پوچ، بی معنی و بی هدف تصور می كنند، و آن را رنگ باخته و از دست رفته می‌بینند، به نومیدی، افسردگی، اضطراب، روان پریشی، درون گرایی و انزوا طلبی مبتلا می گردند.

آنان به علت آن كه برای خود و كار خود قایل به ارزش و ارزش گذاری نمی باشند و قدرتی ماورایی را كه ناظر بر اعمالشان باشد قبول ندارند، اعتماد به نفس و امنیت روانی خود را از دست می دهند. اما نماز دست كم روزی ده بار به نماز گزار می گوید : این جهان آفریننده و پرورش دهنده ای دارد كه بر آن نظارت دارد، و داور و ارزش گذار كار بندگان خود است. كوچكترین كار آنان را زیر نظر دارد، به آن نمره می دهد و برای آن درجه ثواب و عقاب معین می كند. او مالك روز محاسبه (یوم الدین) است.

نمازگزار به یقین می داند كه از ذره حساب است و ریزترین كار نیك و بدش بدون پاداش نمی ماند. این باور؛ همان چیزی است كه به او آرامش، جمعیت خاطر روانی می‌دهد،‌ گرفتاریهای دنیا،‌ رنج ترك گناه، و تكلف عمل به تكلیف را راحت و آسان می‌كند.

اما بی نمازان از خیرات و بركات نماز بی‌بهره و گرفتار اضطراب و دلهره‌اند. بی‌خدایان كه خود را بی‌پناه و سرگردان،‌ و كارهای خود را بیهوده و بی‌نتیجه می‌دانند،‌ مشكلات و مصیبتهای كوچك دنیا آنان را از پا می‌اندازد زیرا بر این باورند كه چیزی را از دست داده اند بدون آن كه در برابر آن چیزی بدست آورند. آنان ؛ همانند ورشكستگانی هستند كه بر خدای روزی‌رسان توكل ندارند و از شدت غم دق می كنند. مجاهدان صدر اسلام و بسیجیان دوران دفاع مقدس را در نظر آورید كه معتقد به «احدی الحسنین» بودند. می‌گفتند ما برای خدا می‌جنگیم. یا دشمن را از پا در می‌آوریم و انقلاب اسلامی و میهن خود را نجات می‌بخشیم و به پاداش الهی می‌رسیم یا به فیض شهادت نایل می‌شویم. هر دو نیكوست و در هر صورت چیزی را از دست نمی دهیم آنان با این تفكر شجاعت و انسانیت را به كمال رسانیدند و جان خود را امانتی از خدا دانستند كه آن را در راه او به درگاه او باز برده‌اند. شاعری زبان حال آنان را چنین سرود :

چون شـمع بر آستان نماز آوریم                 از رگ رگ جان خود گداز آوریم

بر درگهت ای عزیز! ما را در كف                   جـان بود امانتی كه بـاز آوردیم

آیا رزم شجاعانه آنان نتیجه‌ی راز و نیازها و نمازهای آنان در دل شب نبود ؟ از نظر روانی مقایسه‌ای كنید میان این نماز گزاران نمونه كه شیر بیشه‌ی توحید بودند و در رسیدن به هر دو حسن،‌ ارزش، هویت، و شخصیت خدایی خود را محفوظ شمردند و نمازگزاران پوچ گرا و بی‌هویت و ترسویی كه نه خود و كار خود را ارزشمند می‌دانند،‌ نه توان رویارویی با مشكلات زندگی را دارند.

نیك بیاندیشید! كدام نیروی انگیزاننده را می توان جایگزین این طرز تفكر مجاهد راه خدا و نمازگزار بسیجی كرد؟ كدام عاملی مانند قیام كردن به نماز و برقرار كردن ارتباط با خدا می تواند پیر و جوان و نوجوان یك كشور را چنین قائم سازد و برپا دارد؟

به كجا می روند روانشناسان نماز نشناس بی‌خبر از معنویت كه به دنبال نیروی متحركی می گردند تا از طریق آن جوانانی هدفدار و مقاوم تربیت كنند؟

به كجا می‌روند جامعه‌هایی كه خواهان امنیت های روانی و اجتماعی هستند؟ هیچ راهی جز گرایش به سوی خدا و گزاردن نماز و پوییدن راه نماز ندارند. از اموری كه امنیت روانی مردم را به خطر می‌اندازد، حادثه‌های دهشت زای طبیعت است. مسلمانان به هنگام خسوف و كسوف و پیش آمدن حوادث طبیعی ترسناك به خدا روی می‌آورند و نماز آیات می خوانند و آن به موجب سنت قولی و فعلی پیامبر اكرم (ص) ثابت شده است. آن حضرت خرافه‌ها و حركات ناهنجار و جاهلانه ای را كه عربها به هنگام ترس از بلایای طبیعی از خود بروز می دادند، از جامعه حذف كرد و به جای آن نماز آیات را مقرر كردند.

خرافه، ناشی از وهم و جهل است و آن دو ترس و واهمه را می‌افزاید لیكن تعیین و آگاهی زداینده‌ی ترس و واهمه‌اند. و اسلام و عبادت آن بر واقع بینی و یقین و آگاهی بنا شده است. آیین پاك محمدی پیروان خود را چنان بار می‌آورد كه نسبت به جهان هستی و آیات خداوندی دقیق و ژرف نگر باشند. پیرو علم باشند و از آنچه به آن علم ندارند پیروی نكنند. و چنان قدرت نفسانیی به آنان می‌دهد كه در برابر هیچ حادثه‌ای نگران و هراسان نشوند، در رفع خطرها جز به قدرت خدا و استمداد از او و نیروی تدبیر خود كه آن هم از فیوضات خداوند عالم است، متوسل نشوند. برای رفع خستگی‌ها و وحشت‌ها به خرافه‌ها و تلقین‌ها كه بر اساس گمان و پندار است، پناه نبرند، و چیزی را جز آنچه توسط علم، عقل و شریعت تأیید و ثابت شده است نپذیرند. پس همچنان كه علم در ایجاد امنیت روانی مؤثر است اسلام و عبادت آن نیز كه مبتنی بر علم و آگاهی است ایجاد امنیت روحی می‌كند. تشریع نماز آیات، نشان دهنده‌ی یك دیدار واقع بینانه و آگاهانه نسبت به رخدادهای طبیعی است. و خواندن نماز آیات در لحظه‌های احساس خطر، حركت و عكس‌العملی زیبا،‌عالمانه و عارفانه در برابر حوادث هراس‌انگیز طبیعت است كه ترس را می‌زداید و امنیت روانی ایجاد می‌كند
دوشنبه 2/6/1388 - 22:57
دعا و زیارت
نقل حدیث از فتنه آخر الزمان


1.
رسول خدا
(ص)
:

وقتی آخرالزمان فرا می رسد مرگ نیکان امت مرا گلچین می کند چنانکه شما خرماهای خوب را از طبق انتخاب می کنید.
نهج الفصاحه ، حدیث 189

2.فرصت را برای اعمال نیک بیش از آنکه فتنه هایی مانند پاره های شب تاریک پدید آید غنیمت شمارید در آن هنگام انسان صبح مومن است و شب کافر می شود شب کافر است و روز مومن می شود و دین خود را به عرض ناچیز دنیا می فروشد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 1075)

3.روزگاری به مردم رخ نماید که مرد میان بی عرضگی و نادرستی مخیر شود هر که در آن روزگار باشد باید بی عرضگی را بر نادرستی ترجیح دهد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 1752.

4.فرصت را برای اعمال نیک بیش از آنکه شش چیز رخ دهد غنیمت شمارید , فرمانداری سفیهان و کثرت شرط در کار معامله و فروش منصب ها و کوچک شمردن خونریزی و بریدن با خویشاوندان و تازه رسیدگانی که قرآن را به آواز خوانند و یکی را به امامت وادارند که برای آنها تغنی کند اگر چه دانش او کمتر باشد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 1074)

5.فتنه هایی خواهد بود که در اثنای آن مرد به صبح مومن باشد و به شب کافر شود , مگر آنکه خدایش به علم زنده دارد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 1734)

6.پیش از رستاخیز دروغگویان پدیدار می شوند از آنها حذر کنید.
(نهج الفصاحه، حدیث 844)

7.بر امت من زمانی بیاید که فقیران فراوان شوند و فقیهان کم شوند و علم بر گرفته شود و آشوب فزونی گیرد , آنگاه پس از آن زمانی بیاید که مردانی از امت من قرآن خوانند که از گلویشان بالاتر نرود , آنگاه از پس از آن زمانی بیاید که مشرک به خدا با مومن مجادله کند و سخنانی نظیر او گوید.
(نهج الفصاحه ، حدیث 1755)

8.دستاویزهای اسلام یکایک شکسته می شود و چون دستاویزی شکسته شد مردم به دستاویز بعدی چنگ می زنند , نخستین دستاویزی که شکسته می شود حکومت حق است و آخر آن نماز است.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2222)

9.روزگاری به مردم رسد که مرد اهمیت ندهد که مال چگونه به دست آرد ؛ از حلال یا حرام.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2364)

10.روزگاری به مردم رسد که یکی نماند مگر آنکه ربا خورد و اگر نخورد غبار آن بوی رسد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2365)

11.زمانی به مردم رسد که راست گو را تکذیب کنند و دروغگو را تصدیق کنند و امین را خائن شمارند و خائن را مومن پندارند و مرد بی آنکه شهادت از او خواهند شهادت دهد و بی آنکه قسم از او خواهند قسم خورد و خوشبخترین مردم فرومایه پسر فرومایه باشد که به خدا و پیغمبرش ایمان ندارد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2366)

12.دو مستی شما را خواهد گرفت مستی عیش دوستی و علاقه به نادانی در آن هنگام امر به معروف و نهی از منکر نکنند.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2032)

13.اگر از آنچه من می دانستم بدانستید بسیار می گرستید و کمتر خنده می کردید , نفاق اشکار شود و امانت برخیزد و رحمت بر چیده شود و امین را متهم کنند و خیانت گر را امین شمارند و فتنه ها چون شب تاریک شما را فرا گیرد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 2323)

14.روزگاری به مردم بیاید که هر که خواهد دین خود را نگه دارد چنان باشد که آتش به دست گرفته باشد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 3205)

15.روزگاری به مردم بیاید که مومن از بزش خوارتر باشد.
(نهج الفصاحه ، حدیث 3206)

16.از علائم رستاخیز آنستکه دانش از میان برخیزد و جهالت آشکار شود و زنا رواج گیرد و شراب نوشند , مردان برونند و زنان بمانند تا حدیکه پنجاه زن یک سر پرست داشته باشند.
(نهج الفصاحه ، حدیث 908)
دوشنبه 2/6/1388 - 22:55
دعا و زیارت
فضل شهر رمضان و ثواب صیامه  
برترى ماه رمضان و ثواب روزه آن   حدیث : 1 ابى رحمه الله قال حدثنا سعد بن عبدالله قال حدثنا احمد بن محمد عن الحسین بن سعید عن ابن ابى عمیر قال حدثنى احمد بن النضر الخزاز عن عمرو بن شمر عن جابر عن ابى جعفر علیه السلام قال قال یا جابر من دخل علیه شهر رمضان فصام نهاره و قام وردا من لیله و حفظ فرجه و لسانه و غض بصره و كف اذاه خرج من الذنهوب كیوم ولدته امه قال قلت له جعلت فداك ما احسن هذا من حدیث قال ما اشد هذا من شرط.ترجمه :1. امام باقر علیه السلام به جابر فرمودند: اى جابر! كسى كه به ماه رمضان برسد و روز آن را روزه گرفته ، پاره اى از شبش را عبادت كند، فرج و زبان خود را حفظ كرده ، چشمش را از حرام بپوشاند و از آزار مردم بپرهیزد، همانند روزى كه از مادر متولد شده از گناهان بیرون مى رود.جابر مى گوید گفتم : فدایت گردم ، چته حدیث خوبى ! حضرت فرمودند: و چه شرط سختى !
حدیث : 2 حدثنا محمد بن الحسن رضى الله عنه قال حدثنا الحسین بن الحسن بن ابان عن الحسین بن سعید عن الحسین بن علوآن عن عمروبن شمر عن جابر عن ابى جعفر ع لیه السلام قال كان رسول الله صلى الله علیه و آله اذا نظر الى هلال شهر رمضان استقبل القبله یوجهه ثم قال اللهم اهله علینا بالامن و الایمان و السلامه و الاسلام و العافیه الجملله و الرزق الواسع و دفع الاسقام و تلاوه القرآن و العون على الصلاه و الصیام اللهم سلمنا لشهر رمضان و سلمه لنا و تسلمه منا حتى ینقضى شهر رمضان و قد غفرت لنا قم یقبل بوجهه على الناس فیقول یا معاشر المسلمین اذا طلع هلال شهر رمضان غلت مرده الشیاطین و فتحت ابواب السماء و ابواب الجنان و ابواب الحرمه و غلقت ابواب النار و استجیبت الدعا و كان لله عند كل فطر عتقاء یعتقهم من النار و نادى مناد كل لیلاه هل من سائدل هل من سمتغفر اللهم اعط كل منفق خلفا و كل ممسك تلفا حتى اذا طلع هلال شوال نودى الومنون آن اغدوا الى جوائزكم فهو یوم الجائزه ثم قال ابوجعفر اما و الذى نفسى بیده ما هى بجائز الدنانیر و الدراهم .ترجمه :2. امام باقر علیه السلام فرمودند: رسول خدا صلى الله علیه و آله هنگامى كه به هلال ماه رمضان مى نگریستند، رو به قبله نموده و دعا مى كردند: (اللهم اهله علینا بالامن و الایمان و السلامه و الاسلام و العافیه المجلله و الرزق الواسع و دفع الاسقام و تلاوه القرآن و العون على الصلاه و القیام . اللهم سلمنا لشهر رمضان و سلمه لنا و تسلمه منا حتى ینقضى شهر رمضان و قد غفرت لنا.)(46)آنگاه رو به مردم نموده و مى فرمودند: اى مسلمانان ! هنگامى كه هلال ماه رمضان ظاهر شد، شیطانهاى رانده شده زنجیر مى شوند، درهاى آسمان ، درهاى بهشتها و درهاى رحمت گشوده مى شودند، درهاى جهنم بسته شده ، دعا مستجاب شده و به هنگام هر افطار خداوند آزاد شدگانى دارد كه آنها را از آتش جهنم آزاد مى كند و هر شب منادى ندا مى دهد: (آیا سائلى هست ؟ آیا استغفار كنندهاى هست ؟ خدایا به هر خرج كننده اى عوض و به هر بخیلى تلف عنایت فرما)و هنگامى كه هلال شوال حلول كند، به مؤ منین ندا مى كنند، بامدادان براى گرفتن جایزه بروید كه آن روز، روز جایزه است . آنگاه امام باقر علیه السلام فرمودند: هان سوگند به كسى كه جانم به دست اوست ، این جایزه درهم و دینار نیست .
حدیث : 3 حدثنى محمد بنعلى ماجیلویه رضى الله عنه قال حدثنى محمد بن یحیى العطار عن محمد بن احمد عن احمد بن هلال عن احمد بنمحمد بن ابى نصر عن آبان عن زراره عن ابى جعفر علیه السلام لما انصرف من عرفات و سار الى منى دخل المسجد فاجتمع الیه الناس ‍ یسالونه عن لیله القدر فقام خطیبا فقال بعد الثناء على الله اما بعد فایكم سالتمونى عن لیله القدر فلم اطوها عنكم لانى لم اكن بها عالما اعملوا ایها الناس انه من ورد علیه شهر رمضان و هو صحیح سوى فصام نهاره و قام وردا من لیله و واظب على صلاته و هاجر الى جمعته و غدا الى عیده فقد ادرك لیله القدر و فاز بجائزه الرب قال فقال ابو عبدالله علیه السلام فاز و الله بجوائز لیست كجوائز العباد.
ترجمه :
3. امام باقر علیه السلام فرمودند: همانا كه پیامبر صلى الله علیه و آله از عرفات بازگشته و رهسپار منى بود، وارد مسجد شد، مردم گرد او جمع شده و درباره لیله القدر از او سوال كردند. حضرت در آن جا سخنرانى نموده و پس از ثناى الهى فرمودند: هر كدام از شما كه درباره شب قدر از من سوال كنید، آن را از شما پنهان نمى كنم . چون همانا من نیز آن را نمى دانم . اى مردم ! بدانید همانا هر كسى با حصت و سلامت به ماه رمضان برسد و روزش را روزه گرفته ، مقدارى از شبش را عبادت كند، مراقب نمازش باشد و به نماز جمعه اش ونماز عید فطر برود، قطعا شب قدر را درك كرد و به جایزه پروردگار دست یافته است .
راوى مى گوید: امام صادق علیه السلام فرمودند: بخدا سوگند به جوایزى رسیده است كه مانند جوایز بندگان نیست .

حدیث : 4 ابى رحمه الله قال حدثنى سعد بن عبدالله قال حدثنا احمد بن محمد بن عیسى عن الحسین بن سعید عن فضاله عن سیف بن عمیره عن عبدالله بن عبیدالله عن ابى بصیرعن ابى جعفر علیه السلام قال قال رسول الله صلى الله علیه و آله لما حضر شهر رمضان و ذلك فى ثلاث بقین من شعبان قال لبلال ناد فى الناس فجمع الناس فصعد المنبر فحمد الله و اثنى علیه ثم قال ایها الناس آن هذا الشهر قد حضركم و هو سید الشهور لیله فیه خیر من الف شهر تغلق فیه ابواب النار و تفتح فیه ابواب الجنان فمن ادركه فلم یغفر له فابعده الله و من ادرك و الدیه فل یغفر له فابعده الله و من ذكرت عنده فلم یصل على فلم یغفر له فابعده الله عزوجل .
ترجمه :
4. امام باقر علیه السلام نقل مى نماید كه رسول خدا صلى الله علیه و آله هنگامى كه ماه رمضان فرا رسید، یعنى سه روز كه از شعبان باقى بود، به بلال فرمودند: در میان مردم تجار بزن . هنگامى كه مردم جمع شدند، پیامبر صلى الله علیه و آله بالاى منبر رفته و خدا را حمد و ثنا گفته ، سپس ‍ فرمودند: اى مرم ! همانا این ماه فرا رسیده ، ماهى كه سرور ماههاست .
شبى در آن است كه از هزار ماه بهتر است . درهاى جهنم در آن بسته شده و درهاى بهشت در آن گشوده مى گردد. كسى كه آن را درك كند و آمرزیده نشود، خداوند آن را از خود دور كند. و كسى كه پدر و مادر خود را درك كند و آمرزیده نشود، خداوند او را از خود دور كند. و كسى كه من نزد او ذكر شوم و بر من صلوات نفرستد، خداوند عزوجل او را از خود دور كند.

حدیث : 5 و بهذاالاسناد عن الحسین بن سعید عن الحسین بن علوآن عن عمروبن خالد عن زید بن على عن ابیه عن جده عن على علیه السلام قال لما حضر شهر رمضان قال رسول الله صلى الله علیه و آله فحمد الله واثنى علیه ثم قال ایها الناس كفاكم الله عدوكم من الجن و قال (ادعونى استجب لكم ) و وعدكم الاجابه الا و قد و كل الله لكل شیطان مرید سبعه من ملائكته فلیس بمحلول حتى ینقضى شهر كم هذا الا و ابواب السماء مفتحه من اول لیله منه الا و الدعا فیه مقبول .
ترجمه :
5. امیرالمؤ منین علیه السلام فرمودند: هنگامى كه ماه رمضان فرا رسید. رسول خدا صلى الله علیه و آله ایستاد و حمد و ثناى الهى را بجا آورد و سپس فرمود: اى مردم ! خداوند شما را از شر دشمنان جنیتان حفظ كرد. و فرمود (بخوانید مرا تا اجابت كنم شما را) (47) و به شما وعده اجابت داد. آگاه باشید كه بر هر شیطان رانده شده هفت فرشته گمارده شده است و تا پایان این ماه آن شیطان رها نشود (و بدین ترتیب آن شیاطین بر شما تسلطى ندارد). آگاه باشید كه از اولین شب آن درهاى آسمان گشوده مى شود. آگاه باشید كه دعا در آن مقبول است .

حدیث : 6 و بهذاالاسناد عن الحسین به سعید عن ابن ابى عمیر عن جمیل بن صالح عن محمد بن مروآن قال سمعت ابا عبدالله علیه السلام یقول آن لله عزوجل فى كل لیله من شهر رمضان عتقاء و طلقاء من النار الا من افطر على مسكر فاذا كان آخر لیله منه اعتق فیها مثل ما اعتق فى جمیعه .
ترجمه :
6. راوى مى گوید: شنیدم كه امام صادق علیه السلام فرمودند: همانا خداى عزوجل در هر شب ماه رمضان آزاد شدگان و رهایى یافتگانى از آتش دارد، مگر كسى كه با مست كننده اى افطار نماید و هنگامى كه شب آخر فرار سد در آن شب به تعداد همه كسانى كه در این ماه آخر آزاد كرده است ، آزاد مى نماید.

حدیث : 7 و حدثنى محمد بن موسى بن المتوكل رضى الله عنه قال حدثنى عبدالله بن جعفر الحمیرى قال حدثنى احمد بن محمد بن عیسى قال حدثنا الحسن بن محبوب الزراد قال حدثنا ابو ایوب عن ابى الورد عن ابى جعفر علیه السلام قال خطب رسول الله صلى الله علیه و آله النس فى آخر جمعه من شعبان فحمد الله و اثنى علیه ثم قال ایها الناس قد اظلكم شهر فیه لیله خیر من الف شهر و هو شهر رمضان فرض الله صیامه و جعل قیام لیله فیه بتطوع صلاه كمن تطوع بصلاه سبعین لیله فیما سواه من الشهور و جعل لمن تطوع فیه بخصله من خصال الخیر و البر كاجر من ادى فریضه من فرائض الله عزول و من ادى فریضه من فرائض الله كمن ادى سبعین فریضه فیما سواه من الشهور و هو شهر الصبر و آن الصبر ثوابه الجنه و هو شهر المواساه و هو شهر یزیدالله فیه رزق الومنین و من فطر فیه مومنا صائما كان له عندالله بذلك عتق رقبه و مغفره لذنوبه فیما مضى فقیل له یا رسول الله لیس كلنا نقدر على آن نفطر صئما فقال آن الله حكریم یعطى هذا الثواب من لم یقدر الا على اكثر من ذلك و من خفف فیه على مملوك خفف الله عزوجل و العتق من النار و لا غنى بكم فیه عن اربعه خصال خصلتین ترضون الله بهما و خصلتین لا غنى بكم عنهما اما اللتان ترضون الله بهما فشهاده آن لا اله الا الله و انى رسول الله و اما اللتان لاغنى بكم عنهما فتسالون الله فیه حوائجكم و الجنه و تسالون الله فیه العافیه و تعوذون به من النار.
ترجمه :
7. امام باقر علیه السلام فرمودند: رسول خدا صلى الله علیه و آله در آخرین جمعه شعبان سخنرانى نموده و پس از حمد و ثناى خداوند فرمودند: اى مردم ! نزدیك است ماهى فقرا برسد كه در آن شبى است بهتر از هزار ماه و آن ماه ، ماه رمضان است . خداوند روزه آن را واجب نموده وعبادت یك شب را با نمازى مستحب مانند عبادت هفتاد شب با نمازى مستحب در سایر ماهها قرار داده است . و پاداش كسى را كه در این ماه مبادرت به عمل خیر و نیك مستحبى بنماید، مانند پاداش كسى قرار داده است كه واى از واجبات خداى عزوجل را بجا آورد. و كسى كه واجبى از واجبات خداوند را بجا آورد، و همانا ثواب صبر بهشت است . آن ماه مواسات ( یارى نمودن ) است . و آن ماهى است كه خداوند در آن رزق مؤ منین را افزایش ‍ مى دهد. كسى كه به مؤ من روزه دارى در آن افطار بدهد. بخاطر این عمل (پاداش ) آزادى یك بنده و آمرزش گناهان گذشته اش را خواهد داشت .
عرضه داشتند: اى رسول خدا! همه ما توانایى افطارى دادن به روزه دار را نداریم . آن حضرت صلى الله علیه و آله فرمودند: همانا خداوند كریم است . به كسى هم كه جز بر مقدارى شیر مخلوط با آن كه روزه دارى با آن افطار كند یا شربت آب گوارایى یا چند دانه خرماى ریز توانایى نارد و نمى توانند بیش ‍ از این بدهد. نیز این ثواب را عنایت مى فرمایند. كسى كه در آن بر بنده خود آسان گیرد، خداى عزوجل نیز در حساب بر او آسان گیرد. و آن شهرى است كه اولش رحمت و سطش آمرزش و آخرش اجابت و آزادى از آتش ‍ است . و در آن شما از چهار چیز بى نیاز نیستند. دو چیز كه خداوند را با آن راضى مى كنید و دو چیز است كه شما به هیچ وجه از آن بى نیاز نیستند. دو چیز كه خداوند را با آن راضى مى كنید، گواهى به این است كه هیچ خدایى جز خداى یگانه نیست و همانا من رسول خداوند هستم و دو چیزى كه شما به هیچ وجه از آن بى نیاز نیستند، این است كه حاجتهاى خود و بهشت را از خداوند خواسته ، از خدا عافیت (تندرستى ) را بخواهید و از جهنم به او پناه ببرید.

حدیث : 8 ابى رحمه الله قال حدثنى سعد بن عبدالله قال حدثنى احمد بن محمد بن عیسى عن الحسین بن سعید عن فضاله عن سیف بن عمیره عن عبدالله بن عبیدالله عن رجل عن ابى جعفر علیه السلام قال قال رسول الله صلى الله علیه و آله لما حضر شهر رمضان و ذلك فى ثلاث بقین من شعبان فقال لبلال ناد فى الناس فجمع الناس ثم صعد المنبر فحمد الله و اثنى علیه ثم قال ایها الناس آن هذا الشهر قد حضركم و هو سید الشهور فیه لیله خیر من الف شهر تغلق فیه ابواب النار و تفتح فیه ابواب الجنان فمن ادركه فلم یغفر له فابعده الله و من ادرك و الدیه فلم یغفر له فابعده الله و من ذكرت عنده فلم یصل على فلم یغفر له فابعده الله عزوجل .
ترجمه :
8. امام باقر علیه السلام نقل مى نمایند كه رسول خدا صلى الله علیه و آله هنگامى كه ماه رمضان فرا رسید، یعنى سه روز به ماه رمضان مانده بود، به بلال دستور داد تا در میان مردم جار بزند. هنگامى كه مردم جمع شدند، بالاى منبر رفته پس از حمد و ثناى خداوند فرمودند: اى مردم ! همانا این ماه فرا رسید و آن سرور ماههاست . در آن شبى است كه بهتر از هزار ماه است . درهاى جهنم در آن بسته شده و درهایى بهشت گشوده مى شود. كسى كه آن را درك كند و آمرزیده نشود، خداوند او را از خود دور كند و كسى كه پدر و مادر خویش را درك كند و آمرزیده نشود، خداوند او را از خود دور كند و كسى كه من نزد او یاد شوم و بر من صلوات نفرستد، آمرزیده نشود و خداى عزوجل او را از خود دور كند.

حدیث : 9 ابى رحمه الله قال حدثنى سعد بن عبدالله قال حدثنى ابراهیم بن مهزیار عن اخیه على عن الحسین بن سعید عن القاسم بن محمد عن على بن ابى حمزه عن ابى عبدالله علیه السلام فى حدیث طویل فى آخره آن ابواب السماء تفتح فى رمضان و تصفد الشیاطین و تقبل اعمال المومنین نعم الشهر شهر رمضان كان یسمى على عهد رسول الله صلى الله علیه و آله المرزوق .
ترجمه :
9. امام صادق علیه السلام در آخر یك حدیث طولانى فرمودند: درهاى آسمان در رمضان باز مى شود، شیاطین كند و زنجیر مى شوند و اعمال مومنین پذیرفته مى شود. ماه رمضان خوب ماهى است و در زمان رسول خدا صلى الله علیه و آله به این ماه مرزوق (ماهى كه روزیش را داده اند) مى گفتند.

حدیث : 10 ابى رحمه الله قال حدثنا سعد بن عبدالله قال حدثنا احمد بن محمد بن عیسى عن الحسین بن سعید عن محمد بن ابى عمیر عن محمد بن الحكم اخى هشام عن عمر بن یزید عن ابى عبدالله علیه السلام قال آن الله فى لیله من شهر رمضان عتقاء من النار الا من افطر على مسكر او مشاحنا او صاحب الشاهین قال قلت و اى شى صاحب الشاهین قال الشطرنج
ترجمه :
10. امام صادق علیه السلام فرمودند: همانا خداوند در شبى از ماه رمضان آزادشدگانى از آتش دارد، مگر كسى كه با مست كننده اى افطار كند، كینه توزى كند یا صاحب شطرنج باشد.ترجمه :
12. سعید بن جبیر مى گوید از ابن عباس پرسیدم كسى رمضان را روزه بگیرد و حق آن را بشناسد، چه پاداشى دارد؟ او در جواب گفت : آماده شو ابن جبیر تا چیزى به تو بگویم كه گوشهایت آن را نشنیده و بر دلت نگذشته است . خود را براى آنچه كه از من پرسیدى فارغ ساز كه آنچه پرسیدى علم اولین و آخرین است . سعید بن جبیر مى گوید رفتم و فردا به هنگام طلوع فجر بسرعت خود را به او رسانیده ، نماز صبح را خواندم و مطلب را یاد آورى كردم . او به من رو كرده و گفت : آنچه را مى گویم بشنو. از رسول خدا صلى الله علیه و آله شنیدم كه فرمودند: اگر مى دانستید در رمضان چه پاداشى براى شما نهفته است ، بیش از این شكر مى كردید.
هنگامى كه شب اول آن فرا رسید، خداوند حتما گناهان امتم را مى بخشد، همه آنها را آشكار آن و پنهان آن را و دو هزار هزار درجه شما را بالا مى برد و پنجاه شهر براى شما مى سازد.
و در روز سوم خداوند در مقابل هر مویى كه در بدنهاى شماست ، گنبدى در بهشت از درى سفید كه در بالاى آن دوازده هزار خانه از نور و در پایین آن نیز دوازده هزار خانه از نور است و در هر خانه هزار تخت و بر هر تخت حوریه اى است ، عطا مى نماید كه در هر روز هزار فرشته اى هدیه اى به همراه دارد پیش شما مى آیند.
و در روز چهارم خداوند در بهشت جاوید هفتاد هزار قصر به شما عطا مى نماید كه در هر قصر هفتاد هزار خانه وجود دارد و درهرخانه پنجاه هزار تخت است كه بر هر تختى حوریه اى است ، در مقابل هر حوریه اى هزار دختر بچه خردسال است كه لباس آنها بهتر از دنیا و آنچه در آن است ، مى باشد.
در روز پنجم خداوند در جنه الماوى (نوعى از بهشت ) هزار شهر به شما عطا مى كند كه در هر شهر هفتاد هزار خانه و در هر خانه اى هفتاد هزار سفره غذا هست . و بر هر سفره هفتاد هزار كاسه است كه در هر كاسه اى شصت هزار نوع غذا هست كه هیچ كدام از آنها شبیه یكدیگر نیست .
در روز ششم خداوند صد هزار شهر در بهشت به شما عطا مى كند كه در هر شهرى صد هزار خانه و در هر خانه اى صد هزار تخت از طلا هست كه درازى هر تخت هزار ذراع است . بر هر تختى همسرى از حورالین است كه سى هزار زلف جلو پیشانى دارد كه با در و یاقوت بافته شده است كه هر زلفى را صد كنیز حمل مى كنند.
در روز هفتم خداوند در جنه النعیم (بهشت نعمت ) ثواب چهل هزار شهید و چهل هزار صدیق را به شما عنایت مى فرماید.
در روز هشتم خداوند مانند عمل شصت هزار عابد و شصت هزار زاهد را به شما عطا عنایت مى نماید، به شما نیز عطا مى فرماید.
در روز نهم خداوند آنچه را كه به هزار عالم ، هزار معتكف وهزار جنگجوى در جبهه عنایت مى نماید، به شما نیز عطا مى فرماید.
در روز دهم هفتاد هزار حاجت شما را بر اورده نموده و خورشید، ماه ، ستارگان ، چهارپایان ، پرندگان هر سنگ و گلى و هر خشك وترى و ماهیهاى دریاها و برگهاى درختان براى شما استغفار مى كنند.
در روز یازدهم ثواب چهار حج و چهار عمره را براى شما مى نویسندكه هر حجى همراه با پیامبرى از پیامبرآن و هر عمره اى همراه با صدیق یا شهیدى باشد.
در روز دوازهم گناهان شما را تبدیل به حسنات نموده و حسنات شما را دو چندآن ساخته و در مقابل هر حسنه اى یك هزار حسنه براى شما مى نویسد.
در روز سیزدهم خداوند به عدد هر سنگ و گلى بین مكه و مدینه ، شفاعتى را به شما عطا مى فرماید.
ر روز چهاردهم گویا آدم و نوح علیه السلام و بعد از آنها ابراهیم و موسى علیه السلام و بعد از آنها داود و سلیمان علیهما السلام را ملاقات كرد و با هر پیامبرى دویست سال خدا را عبادت كرده اید.
در روز پانزدهم تمامى حاجتها (یا ده حاجت ) از حاجتهاى دنیا و آخرت را بر آورده نموده آنچه را با حضرت ایوب علیه السلام عطا نموده به شما استغفار مى كنند و در روز قیامت چهل نور به شما عطا مى نماید، ده تا طرف راست ، ده تا طرف چپ ، ده تا روبرو و ده تا پشست سر.
در روز شانزدهم هنگامى كه از قبر خارج شوید، شصت لباس به شما عطا مى نماید كه آنها را مى پوشید و نیز شترى كه سوار آن مى شوید و پاره ابرى براى شما مى فرستد كه در گرماى آن روز بر شما سایه مى افكند.
هنگامى كه روز هفدهم فرا رسد، خداى عزوجل مى فرمایند: همانا و قطعاو محققا شما و پدرانتان را آمرزیده و سختیهاى روز قیامت را از شما برداشتم .
هنگامى كه روز هیجدهم فرا رسد، خداى تبارك و تعالى به جبرئیل ، میكائیل ، اسرافیل حمل كنندگان عرش و كرسى و كروبیان دستور مى دهد كه تا سال آینده براى امت محمد صلى الله علیه و آله استغفار نمایند و در روز قیامت ثواب جنگجویان اسلام در بدر را به شما عطا مى فرماید.
هنگامى كه روز بیستم فرا رسید، خداوند براى شما هفتاد هزار فرشته مى فرستد كه شما را از شر هر شیطان رانده شده اى حفظ نماید، در مقابل هر روزى كه روزه مى گیرند روزه صد سال براى شما مى نویسد، بین شما و جهنم خندقى قرار مى دهد، ثواب كسى را كه تورات ، انجیل ، زبور و فرقان را تلاوت نموده است ، به شما عطا مى فرماید، به تعداد هر پرى كه بر جبرئیل است ، عبادت یكسال را براى شما مى نویسد، ثواب تسبیح عرش و كرسى
را براى شما نوشته و به شماره آیه اى از قرآن هزار حورالعین را به شما مى دهد.
در روز بیست و یكم خداوند قبرهاى شما را هزار فرسخ وسعت مى بخشد و تاریكى و وحشت را از شما برداشته و قبرهاى شما را مانند قبرهاى شهدا و صورتهایتان را مانند صورت یوسف به یعقوب علیهم السلام مى نماید.
در روز بیست و دوم خداوند همانگونه كه فرشته مرگ را براى پیامبرآن مى فرستد، او را براى شما مى فرستند، ترس منكر و نكیر را از شما برداشته و شما را ازهم و غم دنیا و عذاب آخرت رهایى مى دهد.
در روز بیست و سوم همراه با پیامبران ، صدیقین ، شهدا، صالحان از پل صراط مى گذرید و گویا همه یتیمان امتم را سیر كرده و همه برهنگان امتم را پوشانده اید.
در روز بیست و چهارم از دنیا نمى روید، تا این كه هر كدام از شما مكان خود را در بهشت ببنید و به هر كدام از شما ثواب هزار مریض و هزار غریب كه در راه خدا (از وطن خود) خارج شده اند و ثواب آزاد كردن هزار بنده از فرزندان اسماعیل را عطا مى نماید.
در روز بیست و پنجم خداوند در زیر عرش هزار گنبد سبز براى شما مى سازد، كه بر سر هر گنبد خیمه اى از نور است . خداى تبارك و تعالى مى فرماید: اى امت محمد! من پروردگار شما و شما بندگان و كنیزآن من هستید. در سایه عرش من در این گنبدها بنشینید و بخورید و بیاشامید، گورایتان باد. هیچ ترسى نداشته و اندوهگین نخواهید شد. اى امت محمد! به عزت و جلالم سوگند قطعاو حتما بگونه اى شما را به بهشت مى فرستم كه اولین و آخرین از شما به شگفتى آیند و همانا و محققا بر سر هر كدام از شما هزار تاج از نور خواهم گذاشت و هر كدام از شما را بر شترى كه از نور آفریده شده سوار خواهم كرد، شترى كه افسار آن نیز از نور است و در این افسار هزار حلقه از طلاست ، در هر حلقه اى فرشته اى از فرشتگان ایستاده و هر فرشته میله اى از نور در دست دارد، و بدین شكل بدون حساب وارد بهشت مى شوید.
هنگامى كه روز بیست و ششم فرا رسد، خداوند با نظر رحمت به شما مى نگرد و همه گناهانتان را مى بخشد، مگر خونها و اموال (حق الناس ) و در هر روز هفتاد بار خانه هایتان را از غیبت ، دروغ و تهمت پاك مى نماید. هنگامى كه روز بیست و هفتم فرا رسدت گویا هر مرد و زن ممنى را یارى كرده ، هفتاد هزار برهنه را پوشانده ، به هزار جنگجوى در جبهه خدمت كرده و هر كتابى را كه خداوند بر پیامبرآن خود نازل نوده است ، قرائت كرده باشید.
در روز بیست و هشتم خداوند در بهشت جاوید صد هزار شهر از نور براى شما قرار مى دهد، در جنت الماوى (نوعى بهشت ) صد هزار قصر از نقره ، در جنت العنعیم (بهشت نعمت ) صد هزار خانه از عنبر اشهب (نوعى عنبر خالص ) در جنت فردوس (نوعى از بهشت ) صد هزا شهر كه در هر شهرى هزار اتاق است ، در بهشت جاوید صد هزار منبر از مشك كه درون هر منبرى هزار خانه از زعفرآن و در هر خانه اى هزار تخت از در و یاقوت و بر هر تختى همسرى از حورالعین هست ، به شما عطا مى نماید.
هنگامى كه روز بیست و نهم فرا رسد خداوند یك هزار هزار محله به شما عطا مى كند كه درون هر محله اى گنبد سفید است و در هر گنبدى تختى از كافور سفید كه بر این تخت هزار رختخواب از سندس سبز است و بر هر رختخوابى حورالعین است كه هفتاد هزار لباس پوشیده است ، هشتاد هزار زلف جلو پیشانى داشته و هر زلفى با در و یاقوت زینت شده است .
و در روز سیام خداوند در مقابل هر روزى كه سپرى كرده اید، ثواب هزار شهید و هزار صدیق را براى شما نوشته و عبادت پنجاه سال را براى شما مى نویسد، در مقابل هر روز روزه روزه دو هزار روز را براى شما نوشته و بشماره آنچه كه رود نیل مى رویاند، درجات شما را بالا مى برد و خلاصى از آتش و جواز عبور از پل صراط و ایمنى از عذاب را براى شما مى نویسد، بهشت درى بنام ریان (سیراب ) دارد كه تا روز قیامت باز نمى شود، آنگاه براى مردان و زنان روزه دار امت محمد صلى الله علیه و آله گشوده مى شود. آنگاه (رضوان ) خزانه دار بهشت ندا مى دهد، اى امت محمد! به در (ریان ) بیایید و بدین ترتیب ، امت من از این در وارد بهشت مى شوند. اكنون اگر كسى در ماه رمضان آمرزیده نشود، در كدام ماه آمرزیده خواهد شد! هیچ نیرو و قدرتى نیست ، مگر از خداى بلند مرتبه و بزرگ .
حدیث : 13 حدثنى محمد بن ابراهیم قال حدثنا على بن سعید العسگرى قال حدثنا الحسین بن على بن الاسود العجلى قال حدثنا عبدالحمید ابو یحیى الحمانى قال حدثنا ابوبكر الهذلى عن الزبیرى عن عبیدالله بن عبدالله عن ابن عباس قال كان رسول الله صلى الله علیه و آله اذا دخل شهر رمضان اطلق كل اسیر و اعطى كل سائل .
ترجمه :
13. راوى مى گوید: روش رسول خدا صلى الله علیه و آله این بود كه به هنگام فرا رسیدن ماه رمضان هر اسیرى را آزاد و به هر سائلى مالى عطا مى نمود.

دوشنبه 2/6/1388 - 22:53
دعا و زیارت

هو المحبوب ...

 

 

ما خود را از یاران و منتظران حضرت به حساب آورده ایم و جای حرفی باقی نگذاشته ایم ،در حالی که حرف ها بسیار است .جا دارد خود را دوباره ارزیـابـی کنیم و در فصـل سنگ پـزان تـاریـخ به باز خوانی دوباره بپردازیم ،تا آنجا که تند بادهای شبهات و جام های شهوت و حلاوت بدعت ها ما را از مهدی فاطمه (عج) جدا نکند. دوره آخـرالـزمـان ، برگ آخر تاریخ و فصل سنگ پزان تـاریـخ دیـنـی است .این فصل ،سنگین ترین فصلی است که بر اهل اعتقاد میگذرد. در این فصل فقط ، میوه هایی که  سنگین و سنگی هستند ، می پزند و می رسند .در این مـصـاف نـا برابر ، پیروزی از آن کسی است که با بـنیان هـای فکـری در برابر شبـهات و با عشـق بـزرگ تر در برابر شهوات و بدعت ها و تفسیر به رای ها ، خود را مجهز نماید.

 

 

کو ر است چشمی که او را نبیند و ضرورت وجودش را که کلید معنای هستی است ، نیابد . آن جا که تو نیستی ، تاریخ هم رنگ می بازد...

 

 

به امید آن که روزی انسان ، کاسه گدایی به بارگاه کسی برد و بر آستان کسی سر بساید که او منجی واقعی است ... آمین .

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه

 

دوشنبه 2/6/1388 - 22:50
دعا و زیارت

مهربانا! عزیزا! یوسفا! صدیقا! بیا که بی تو ، هستی سخت خاموش است .تو فریاد العطش منی .عطشی نه تقلیدی و تلقینی که برخاسته از بنیان هایی به بلندای همه ی تاریخ و برگرفته از طراوتی به زلالی همه فطرت ها. عزیزا ! دیر به یادت افتادیم ، می دانم . هنوز هم در بسیاری از جاها ی این مرزو بوم ، رنگی از تو نیست . هیچ عذر ی نیست و هیچ دست آویزی نداریم ،بنا داریم لااقل فصلی با تو باشیم .آیا امیدی وصلی هست ؟ مهدی جان ! خفاشان دنیا را بی تو میخواهند و برای نیامدنت همه ی خوبی ها را به اسارت برده اند.

 

خورشید من برآی که وقت دمیدن است .

 

 

همه شب صورت خود را به خدا خواهم کرد

 

 

از خدا خواهش دیدار تو را خواهم کرد

 

 

تاکه جان دارم و بر سینه نفس می آید

 

 

بر تو و عشق تو ای دوست وفا خواهم کرد

 


اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه

               

دوشنبه 2/6/1388 - 22:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته