• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 182
تعداد نظرات : 251
زمان آخرین مطلب : 3051روز قبل
بیماری ها
 

گیاهی است به صور بوته در بیابانها و نقاط معتدل و سردسیر می روید این گیاه در اطراف زنجان و همدان زیاد دیده می شود.

خواص درمانی: مردم به اثر ضد عفونی کنندگی اسفند در زمانهای دور پی برده بودند و در اطراف بستر بیمار و جاهای پر ازدحام از آن دود می کردند و بدین طریق محیط را ضد عفونی می کردند. نوشیدن جوشانده ریشه اسفند در هر روز صبح ناشتا برای درمان اگزما مفید می باشد کسانی که به علت ضعف مثانه یا سستی کمر دچار شب ادراری می باشند شبها با خوردن مخلوطی از تخم رازیانه و اسفند و صبح ها با خوردن یک یا دو عدد تخم مرغ و کمی عسل شب ادراری آنها درمان خواهد شد.

چهارشنبه 10/11/1386 - 13:45
بیماری ها
 

گیاهی است که رنگ برگهای آن سبز مایل به سفید است در زمینهای خشک و شنزارها می روید, گلهای آن بشکل خوشه و دارای رنگهای قرمز و زرد می باشد افسنتین هم بطور وحشی می روید و هم آنرا کشت می کنند.

خواص درمانی: گل و برگهای این گیاه در مصارف دارویی بکار می برند زیرا دارای خواص تقویت کننده, اشتها آور و هضم کننده می باشد. در درمان بیماریهای اعصاب , کم خونی , کم خوابی لاغری و یرقان نیز مورد استفاده قرار می گیرد. جوشانده برگ و یا گل آن برای شستن و یا ضماد کردن زخمهای شدید و یا دمل ها مفید است. افسنتین در درمان تبهای همراه با سینه پهلو , خونریزیهای شدید قاعدگی , بسیار شفا بخش است. همچنین برگ و گل آن در درمان کرمهای انگلی و عوارض ناشی از نارسائی کبد دارای نتایج سودمندی می باشد
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:41
بیماری ها
 

گیاهی است با گلهای نارنجی که بر ساقه های کرکداری بطول سی تا چهل سانتیمتر در مناطق کوهستانی می روید و شبیه گل مینا می باشد.

خواص درمانی: ریشه و گل و برگهای این گیاه به مصارف طبی میرسد دم کرده پنج تا پانزده گرم گل خشک ارنیکا در یک لیتر آب دارای خاصیت التیام دهنده و پایین آورنده تب را دارد و همچنین قابض است. به همین دلیل در درمان تبهای شدید و تیفوس بصورت دم کرده مصرف می شود. دم کرده آن نیز برای معالجه ورم معده مفید است اگر دم کرده ارنیکا را با ریشه گزنه و باردان و برگ بارهنگ و پوست درخت بلوط مصرف کنید برای درمان شب کوری و نیز ریزش مو موثر است.

توجه: از خوراندن ارنیکا به صورت دم کرده یا جوشانده به بچه ها پرهیز کنید
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:40
بیماری ها
 

گیاهی است که در نواحی معتدل و خشک بطور وحشی می روید برگهای این گیاه باریک و دراز و نوک تیز است و در قسمتهای انتهایی شاخه ها گلهایی به رنگ آبی و بنفش دیده می شود و نام دیگر آن لاوند است.

خواص درمانی: اسطو خودوس مدر, مسکن و ضد درد و تشنج است این گیاه برونشها را ضد عفونی می کند و بهمین دلیل است که در درمان تمام عفونتهای مجاری تنفسی آسم گریپ و سیاه سرفه مورد استفاده قرار می گیرد. دمکرده این گیاه برای درمان ضعف دستگاه هاضمه سر درد حالت رعشه و تقویت اعصاب و همچنین برای پایین آوردن اوره خون مفید است نوشیدن شربت آن نیز تسکین دهنده درد قولنج و سرگیجه است.
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:38
بیماری ها
 

گیاهی است که در جنگلها واراضی غیر مزروع به طور خودرو می روید و ساغه آن بنفش است و گلهای آن گلبهی رنگ است و برگهای آن بیضی شکل و در مقابل دیکدیگر قرار می گیرند و در ایران آویشن کوهی بیشتر در شهرهای لاهیجان و طالش و آستارا می روید.

خواص درمانی: گلهای خشک و آویشن کوهی دارای خاصیت نیروبخشی خلط آور ضد تشنج و مقوی معده است. دم کرده آن برای درمان نفخ شکم و انواع سو هضم و اسهال و اختلالات روده و قاعدگیهای سخت موثر و مفید است. کسانیکه روماتیسم دارند و یا مبتلا به ورم مفاصل شده اند می توانند به آسانی خود را با ضماد آویشن کوهی تازه معالجه کنند و برای این کار باید گل و برگ آویشن را در ظرفی بریزند و روی حرارت قرار دهند و آنرا تا گرم آست روی ناحیه ای که درد می کند بگذارند وببندند. در ضمن برای بر طرف کردن تلخی دم کرده جوشانده گل آویشن کوهی می توانید از عسل استفاده کنید
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:36
بیماری ها
 

این گیاه بیشتر در جنگلها می روید و درارای ساقه ای کلفت و کرکدار می باشد. برگهای آن بیضی شکل است و روی آن خالهای سفیدی دیده می شود. رنگ گلهای این گیاه بنفش است که رفته رفته آبی می شود.

خواص درمانی: گیاه اذان الجمار خلط آور , نرم کننده برونشها مسکن و تا حدودی خواب آور است. دم کرده این گیاه برای معالجه تحریک گلو و ورم حنجه استفاده می شود همچنین برای درمان انواع زخمها و در رفتگیها مفاصل مفید می باشد برگ این گیاه در درمان اسهال معمولی و خونی نیز مفید است ضماد برگهای اذان الجمار برای معالجه سوختگی بسیار موثر است.
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:34
بیماری ها
 

گیاهی است کوهستانی با گلهای آبی خوش رنگ که در مناطق مرتفع و خوش آب و هوا می روید و بسیار معطر است.

خواص درمانی: اویشن دشمن سم است و خواص طبی درمانی آن این است که ضد درد و تشنج است, هوش و قوه ادراک را زیاد می کند و در درمان نارسای کبد موثر است خون را به جریان می اندازد . جوشانده غلیظ آن برای شستشوی سر بسیار مفید است و از ریزش مو جلوگیری کرده و باعث تقویت پیاز مو می شود.
آویشن در درمان عفونتهای ریوی , زکام, تب , انژین, دل درد, ضعف مفرط, سیاه سرفه, دردهای معده, ضد نفخ, رفع تشویش , اخلاط خونی , درد مفاصل , کوفتگی عضلات, رقیق کردن خون, نقرس تنگی نفس, سیاتیک بسیار مفید می باشد. نوشیدن شربت اویشن بطور روزانه چهار تا پنج بار در درمان ناراحتی های قاعدگی  بسیار مفید و موثر است.
کسانیکه روماتیسم دارند باید در درون وان حمان بنشینند و مقدار دو گرم اسانس آویشن شیرازی و سیصد و پنجاه گرم جوش شیرین و چهل گرم اسانس آویشن کوهی را با هم مخلوط کرده و در الکل حل کنند و سپس آنرا در آب بریزند و خود را با آن شستشو دهند و سپس به استراحت بپردازند. خاصیت اویشن بیشتر به خاطر تیمول آن است که ضد عفونی کننده ضد کرم و ضد قارچ است و برای ضد عفونی کردن گیاهان بسیار مفید است.
توجه: مصرف بیش از حد آویشن ممکن است کلیه را تحریک نماید و باعث بروز آلبومین و ایجاد سرگیجه و ضعف قلب شود
چهارشنبه 10/11/1386 - 13:30
کامپیوتر و اینترنت

1. بر روی taskbar كلیك راست كنید و بر روی properties كلیك كنید .


2. در قسمت Start Menu بر روی Customise كلیك كنید و به برگه‌ی Advanced بروید .


3. در كادر Start Menu Items تیك كنار Scroll programs را بردارید و عملیات را تایید كنید .


موفق باشید !

چهارشنبه 10/11/1386 - 13:25
دعا و زیارت

در اوج روضه خوب دلش را که غم گرفت

وقتی که میز و دفتر و خودکار دم گرفت

وقتش رسیده بود به دستش قلم گرفت

مثل همیشه رخصتی از محتشم گرفت

بازاین چه شورش است که در جان واژه هاست

شاعر شکست خورده طوفان واژه هاست

بی اختیار شد قلمش را رها گذاشت

دستی ز غیب قافیه را کربلا گذاشت

یک بیت بعد واژه ی لب تشنه را گذاشت

تن را جدا گذاشت و سر را جدا گذاشت...

يکشنبه 30/10/1386 - 12:6
دعا و زیارت

حامی حوزة اسلام سید اجل میر حامد حسین طاب ثراه در عبقات از معاهده التنصیص نقل كرده كه  گفت كه من و كمیت داخل شدیم بر حضرت صادق علیه السلام در ایام تشریق كمیت گفت فدایت شوم اذن می‌دهی كه در محضر شما چند شعر بخوانم فرمود این ایام عظیم و محترم است،‌ كنایت از آنكه شایسته نیست در ایام شریفه خواندن شعر. عرضه داشت كه این اشعار در حق شما است فرمود بخوان و حضرت فرستاد بعض اهلبیتش را حاضر كردند كه آنها هم استماع كنند، پس كمیت اشعار خویش بخواند و حاضرین گریه بسیار كردند تا به این شعر رسید:

  یَصیبَ بِهِ الرّامُونَ عَنْ قَوْسِ غَیْرِهِم    

       فَیا اخِراً اَسْدی لَهُ الْغَیَّ اَوَّلَهُ

حضرت دستهای خود را بلند كرد و گفت:

اَلّلّهُمَّ اْغفِرْ لِلْكُمَیْتِ ماقَدًَّمَ وَ ما اَخًَّرَ وَ ما اَسَرَّ وَ ما اَعْلَنَ وَ اَعْطِهِ حَتّی یَرْضی.

پنج شنبه 27/10/1386 - 12:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته