• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 837
تعداد نظرات : 483
زمان آخرین مطلب : 2361روز قبل
ازدواج و همسرداری

تصمیم گیری ازدواج ،مرحله ی بسیار مهمی در زندگیتان است . آن را جدی بگیرید ، احساسی عمل نکنید؛ اما بیش از اندازه هم وسواس به خرج ندهید ، نترسید و توکل کنید .
هیچگاه راحت صحبت کردن شما در جلسه خواستگاری به معنای آرامش داشتن با او در زندگی نیست زیرا آرامش محصول تفاهم و صمیمیت هاست نه فقط راحت گفتگو کردن .
بهتر است در كارهایتان با افراد آگاه و با تجربه مشورت كنید ،در این صورت با شریک کردن عقل و تجربه دیگران تصمیمی منطقی و عقلانی خواهید گرفت.
عدم همسانی اقتصادی دو خانواده در اکثر مواقع باعث فخر فروشی ، منت گذاری و زیاده خواهی ها شده و زمینه را برای درگیری و کدورت فراهم می کند.
دروغ هرچند کوچک باشد سخنان راست شمارا تحت الشعاع قرارمی دهدواعتمادتان رااز یکدیگرسلب می كند.
ممکن است ساعتها به اوبیاندیشید، ذهن تان مغشوش می شود؛ فکرش را بکنید! باید از بین این همه مورد به ظاهر مناسب، یکی را انتخاب نمایید !
برنامه ریزی منظم و تلاش و فعالیت هدفمند از آثار آینده نگری و نگاه درست به آینده است بنابراین برای آینده خود برنامه مناسب داشته باشیم تا برای رسیدن به انگیزه های خود کمتر دچار مشکل شویم .
اگر شما از همسرتان جدا شده اید و قصد ازدواج دارید، در صورت داشتن فرزند از یک طرف باید آنها را برای ازدواج مجددتان آماده کنید در این زمینه می توانید از فامیل یا اشخاص مورد قبول فرزندتان کمک بگیرید و
اگر شخصی دارای سابقه ازدواج قبلی است باید با بالا بردن اعتماد به نفس خود ، کنار گذاشتن تعلق خاطر و نگاه تجربه ای به ازدواج قبلی، با مشورت با مشاوره ای آگاه و امین ازدواج قبلی خود را آسیب شناسی کرده
گاهی ارتباطات دختر و پسر می تواند وسیله تهدید و اخاذی و حتی در مواردی از دست دادن فرصت های خوب ازدواج از ترس برملا شدن رابطه های قبلی شود و این زمانی اتفاق می افتد که افراد با ساده لوحی فیلم ، عکس...
روابط و دوستی دختر و پسر به هیچ وجه مورد پسند شرع, و عرف جامعه ما نیست، بنابراین خانواده ای که به خواستگاری دختری می روند و یا پسری به خواستگاری دخترشان می آید اگر متوجه شوند که فرد مذکور ارتباط و...
ezdevajasan

سه شنبه 16/4/1388 - 4:34
دعا و زیارت

َقالَ أَمِیرُ الْمُؤْمِنِینَ ع مَنْ عَرَّضَ نَفْسَهُ لِلتُّهَمَةِ فَلَا یَلُومَنَّ مَنْ أَسَاءَ بِهِ الظَّنَّ وَ مَنْ كَتَمَ سِرَّهُ كَانَتِ الْخِیَرَةُ فِی یَدِهِ
کافی ج8ص152
کسی که خود را درمعرض اتهام قرار می دهد، نباید کسانی را که به وی بدگمان شده است ملامت نماید(باید خود را ملامت کند). وکسی که اسرار خود را مخفی نگاه دارد، اختیار به دستش خواهد بود(زیرا اگر دیگران به اسرار وی آگاه شوند،چه بسا در مسیر کارهای او سنگ اندازی وکار شکنی کنند و او نتواند تصمیم دلخواه خود را بگیرد و زمام امور ازدستش خارج شود).

باتبریک مجدد عید ولادت امیر مؤمنان و پیشوای موحدان علی (ع)

دوشنبه 15/4/1388 - 5:2
ازدواج و همسرداری
مسکن
 مسكن و هزینه های سرسام آور فعلی آن ؛ از معضلاتی است كه در صورت حل نشدن همچنان می تواند بعنوان یكی از عوامل فرار جوانان از ازداوج ، در این امر حیاتی اختلال ایجاد كند .

عروسی

 زمان عروسی با توافق خانواده عروس و داماد معین می شود ، در احادیث سفارش شده است كه مراسم شب برگزار شود و اطعام آن در روز .

با شنیدن صحبتهای همسرتان، ارزیابی هدایای او ، انتخابهایش، ( نوع و رنگ لباس ، کتب و ... )علاقه ها، سلیقه ها،احساسات ، عواطف و نقاط حساس شخصیت او را پیدا کنید و در عمل آنها رالحاظ نمائید .

ادامه تحصیل حق هر کدام از زوجین می باشد ، اما به یاد داشته باشید احقاق حق بایستی بر اساس اولویتهای زندگی باشد .

اگر همسرتان ازنظر جسمی ( قیافه ظاهری ، قد و قامت ، و ... ) خوشایند شما نبود می توانید با یادآوری ویژگی های مثبت و منحصر به فرد او و مشورت با مشاوری امین و مجرب با این موضوع برخورد کنید .
به یاد داشته باشید گاهی برای بیان یک احساس نیاز ، مقدمه چینی ضروری می باشد ( به طور مثال : شروع بحث با یک خاطر ه بیادماندنی و لذت بخش و ...)
اگر می خواهید فامیل و آشنایان به شما و همسرتان به دیده احترام بنگرند احترام آنان وهمسرتان را در حضور و غیابشان حفظ کنید .
از همسرتان بخواهید برخی از نظرات سازنده ومعقول خانواده و اطرافیانش را در مورد شما بازگو کند ( اعم از تعریف و یا انتقاد )بدین ترتیب می توانید رفتار های متناسب و سازنده ای داشته باشید .
تعلق خاطر به والدین و همسر امری پسندیده و لازم است مشروط به اینکه هیچکدام را جایگزین دیگری نکنید.
اگر می بینید آداب و رسوم خانواده ها ، شما و همسرتان را به تکلف می اندازد می توانید محترمانه و بدون تنش، سعی در کم کردن آنها بنماییدمثلاً با یک مسافرت دو روزه می توانید مراسمی همچون خوانچه یا عیدی ش
از لحظات با هم بودنتان برای اندیشیدن به مسائل مختلف زندگی مشترک از جمله تحصیل، شغل و مسکن مناسب استفاده کنید.
یکی از بهترین راهکارهای آشنایی با آداب و رسوم خانواده ی همسر، به جا آوردن سنت حسنه صله رحم و شنیدن خواسته ها و انتظارات آنان است .
دوران عقد
 همسر شما شخصیتی فردی -اجتماعی منحصر به خودداردکه اورا از دیگران متمایز می نماید . (ممکن است او در اجتماع پرحرف و در منزل کم حرف باشد یا بالعکس ) پس تلاش کنید تا هر چه بیشتر با شخصیت فردی -اجتماعی
منبع:
ezdevajasan
يکشنبه 14/4/1388 - 9:23
دعا و زیارت

بنام خدا
 پیشاپیش ولادت با سعادت مولی الموحدین امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب (ع)را به همه دوست داران آن بزرگوار تبریك وتهنیت عرض می كنم امید وارم از جمله رهروان واقعی آن بزرگوار باشیم
 

يکشنبه 14/4/1388 - 7:44
ازدواج و همسرداری

با نورانیت وضو ، تلاوت قرآن و با حضور قلب جهت انجام این پیوند آسمانی مهیا شوید .
زمان جاری شدن خطبه عقد از مواقع استجابت دعا می باشد چه خوب است فضا را با متناسب با حالات معنوی ترتیب دهید تا امکان حضور قلب وتوجه ودعا برای عروس و داماد و مدعوین حاصل شود .
زن و مرد علاوه بر حقوق مسلمی که در سایه ازدواج به دست می آورند می توانند شروطی را که مخالف شرع نباشد به آن اضافه کنند که اصطلاحاً به آن شرط ضمن عقد می گویند مثل اینکه عروس شرط می کند که حق سکونت با
مستحب است هنگام عقدنکاح،کسانی بر آن شاهد باشند و عقد به صورت علنی و آشکارا باشد.
مراسم عقد
 در ازدواج باید معلوم باشد چه کسی با چه کسی پیمان ازدواج می بندد مثلاً اگر مردی به کسی بگوید من یکی از دخترانم ( بدون اینکه نام ببرد ) را به عقد تو در می آورم این عقد باطل است .
جهیزیه

 بعد از جاری شدن صیغه عقد ، زوج جوان جهت بنای زندگی مشترک نیازمند لوازم اولیه و ضروری زندگی هستند که خود به تنهایی نمی توانند آنها را تهیه کنند .
اگر در طول زندگی مشترک با اختلاف سلیقه ها ی همسر وخانواده اش مواجه شدید تا آنجا كه ممكن است از تزاحم آنها جلوگیری کنید .
اگر در موردانتخابتان دچار شک و تردید شدید ،ابتدا معیار هایتان رامرور كنید وسپس از فردی آگاه و معتمد راهنمایی بگیرید .
برای حفظ وقار خود، خانواده هایتان و جامعه و همچنین رعایت حال مجردها ، بین رفتار خود و همسرتان در خلوت و جلوت تفاوت قایل شوید .
دو چشم ، دو گوش و یک زبان دارید پس بیشتر بنگرید ، بشنوید و کمتر بگویید؛ زیرا با پرحرفی برخی راز ها و عیب ها آشکار می شوند و زمینه كدورت ها فراهم می شود .
 برای جذاب شدن ارتباط، رفتارهای غیر کلامی مثبت ( سرتکان دادن ، حرکات چشم و دست و ... ) را چاشنی مهارتهای ارتباطی کلامی قرار دهید.


منبع:
Ezdevajasan

شنبه 13/4/1388 - 10:7
ازدواج و همسرداری

در خرید اسراف نکنید و توقعات بی جا نداشته باشید ؛چرا که پیامبر اکرم ( صلی الله علیه و آله ) می فرمایند : « هر زنی که با شوهرش سازگار نباشد و او را بر چیزهایی که فوق توانایی اوست وادار کند، اعمالش م
توجه داشته باشید که خرید عقد میدان مسابقه و نمایش دارایی ها نیست ، چه بسا باعث بروز چشم و هم چشمی ها شود . هنگام خرید افرادی را که از نظر مالی پایین تر از شما هستند مد نظر بگیرید و پایه ریز رسوم ج
اگر هنگام خرید احساس کردید اختلاف نظرتان تنها در قیمت کالاست،با احترام مغازه را ترک و سعی کنید اختلاف را همان زمان حل نمایید وگرنه ، بهانه ای آورده خرید را به زمان دیگری موکول نمایید و تا موعد مقرر
در خرید اعتدال را رعایت کنید؛ نه آن قدر به قیمت پایین اهمیت دهید که کیفیت و زیبایی را از یاد ببرید و نه آن قدر دنبال مد و مارک و مکان خرید باشید که مجبور به پرداخت قیمت گزاف شوید .
رفتار عروس و داماد در حین خرید نشان می دهد که به نظر دیگران احترام می گذارند و با اراده تصمیم می گیرندیا اینکه خود رأی هستند یا دهن بین و تنها با توجه به نظرات دیگران انتخاب می کنند .
خرید عقد
- خرید عقد شروعی برای پذیرش مسئولیت می باشد و فرصت خوبی است که داماد با لوازم مورد نیاز و سلایق همسرش آشنا شود .
عسل نماد شیرینی است ؛ چرا که دهان را شیرین و خوشبو می کند ،تقویت کننده بدن است . از بین برنده ی امراض عفونی و درونی است .اخلاق حسنه ،عسل زندگی است . صداقت و راستی ،حیا و پاکدامنی ،تواضع ،محبت ،صبر و
هر یک از اقلامی که از زمان های قدیم سر سفره ی عقد می گذاشتند حاوی پیامی به عروس و داماد و اطرافیان بوده که در حال حاضر توجه به تز ئینات و سفره آرایی بیش از حد ،جای آن را گرفته است.
در اسلام سفارش شده زن و شوهر،خود را برای یکدیگر آراسته کنند پس عروس و داماد هم بدین نیت ظاهر خود را جذاب و دوست داشتنی نمایند .
اگر دو خانواده از نظر فرهنگی و قومی با هم تفاوت دارید بهتر است در مراسم خواستگاری یا قبل از برگزاری مراسم عقد آداب و رسوم خود را بیان نموده تا در تدارک و برگزاری مراسم اختلاف و کدورتی پیش نیاید .
برگزاری مراسم جشن عقد در حد اعتدال ، احترام و بزرگداشتی است نسبت به عروس و داماد و باعث می شود آنها در آغاز زندگی احساس عزت نفس ، شخصیت و کرامت کنند.

منبع:
ezdevajasan

پنج شنبه 11/4/1388 - 9:1
ازدواج و همسرداری
عروس و داماد نقش اصلی و کلیدی در نحوه برگزاری یک مراسم عروسی را دارند که اگر بخواهند می توانند مراسم خود را از گناه حفظ کنند .

سعی کنید بدون هرگونه سوء ظنی نقاط ضعف و حساسیتهای همسرتان را بشناسید و عاقلانه با آن برخورد کنید.

با طولانی شدن دوران عقد احتمال ایجاد خستگی ، دل سردی و آسیب به وقار همسران و خانواده ها بیشتر خواهد شد.

هرگز نگذارید زندگی شما یکنواخت وکسل کننده شود برای حفظ شادابی خود و همسرتان برخی از شرایط حاکم بر خانواده را تغییر دهید و برنامه های متنوعی جایگزین آن کنید.

خرید هنگام عروسی باعث آشنایی بیشتر خانواده ها نسبت به وضعیت اقتصادی و فرهنگی یکدیگر می شود. همچنین رودربایستی ها کمتر شده ، بهتر می توانند اظهار نظر و ابراز سلیقه نمایند . ..

چگونگی ارتباطات دوران عقد، تعیین کننده روابط بعدی شماست ؛پس این دوران را تنها صرف احساسات عاشقانه نکنید .

با توجه به اینکه عروس در دوران عقد و پس از آن از خریدی که همسرش برای او انجام می دهد استفاده می کند ،می توان آن را به عنوان نفقه در نظر گرفت ، ولی خریدی که پدر عروس برای داماد انجام می دهد خیر...


همراهان خرید بهتر است محدود باشند ؛ زیرا هر چه تعداد افراد بیشتر باشد، با نظرات و عقیده های مختلفی روبرو می شوید که خرید و انتخاب را برایتان مشکل می کند .

زیاد خرید کردن چه با وضع اقتصادی داماد هم خوانی داشته باشد و چه نداشته باشد، باعث اسراف می شود و اگر هم خوانی نداشته باشد، زیر قرض رفتن داماد را نیز به دنبال دارد .

 امام صادق ( علیه السلام ) در مورد حق همسر بر شوهر می فرمایند : « لباسی برایش تهیه کند که بدنش را بپوشاند و اعمال و کردارش را مورد سرزنش قرار ندهد ...

 


منبع:
ezdevajasan

 

چهارشنبه 10/4/1388 - 9:54
خواستگاری و نامزدی

 

 

خودآگاهی

خودآگاهی ، توانایی شناخت و آگاهی از خصوصیات ، نقاط ضعف و قدرت ، خواسته ها ، ترس و انزجار است. رشد خودآگاهی به فرد کمک می کند تا دریابد تحت استرس قرار دارد یا نه و این معمولا پیش شرط ضروری روابط اجتماعی و روابط بین فردی مؤثر و همدلانه است.

 همدلی

همدلی یعنی اینکه فرد بتواند زندگی دیگران را حتی زمانی که در آن شرایط قرار ندارد  درک کند. همدلی به فرد کمک می کند تا بتوانند انسانهای دیگر را حتی وقتی با آنها متفاوت است بپذیرد و به آنها احترام گذارد. همدلی روابط اجتماعی را بهبود می بخشد و به ایجار رفتارهای حمایت کننده و پذیرنده ، نسبت به انسان های دیگر منجر می شود.

 ارتباط مؤثر

این توانایی به فرد کمک می کند تا بتواند کلامی و غیر کلامی و مناسب با فرهنگ ، جامعه و موقعیت، خود را بیان کند بدین معنی که فرد بتواندنظرها ، عقاید ، خواسته ها ، نیازها و هیجان های خود را ابراز و به هنگام نیاز بتواند از دیگران درخواست کمک و راهنمایی نماید. مهارت تقاضای کمک و راهنمایی از دیگران ، در مواقع ضروری، از عوامل مهم یک رابطه سالم است.

 روابط بین فردی

این توانایی به ایجاد روابط بین فردی مثبت و مؤثر فرد با انسانهای دیگر کمک می کند. یکی از این موارد ، توانایی ایجاد روابط دوستانه است.که در سلامت روانی و اجتماعی ، روابط گرم خانوادگی ، به عنوان یک منبع مهم روابط اجتماعی ناسالم نقش بسیار مهمی دارد.

 تصمیم گیری

این توانایی به فرد کمک می کند تا به نحو مؤثرتری در مورد مسائل تصمیم گیری نماید. اگر کودکان و نوجوانان بتوانند فعالانه در مورد اعمالشان تصمیم گیری کنند ، جوانب مختلف انتخاب را بررسی و پیامد هر انتخاب را ارزیابی کنند ، مسلما در سطوح بالاتر بهداشت روانی قرار خواهند گرفت.

 حل مسأله

این توانایی فرد را قادر می سازد تا به طور مؤثرتری مسائل زندگی را حل نماید . مسائل مهم زندگی چنانچه حل نشده باقی بمانند ، استرس روانی ایجاد می کنند که به فشار جسمی منجر می شود.

 تفکر خلاق

این نوع تفکر هم به مسأله و هم به تصمیم گیری های مناسب کمک می کند . با استفاده از این نوع تفکر ، راه حلهای مختلف مسأله و پیامدهای هر یک از آنها بررسی می شوند . این مهارت ، فرد را قادر می سازد تا مسائل را از ورای تجارب مستقیم خود را دریابد و حتی زمانی که مشکلی وجود ندارد و تصمیم گیری خاصی مطرح نیست ، با سازگاری و انعطاف بیشتر به زندگی روزمره بپردازد.

 تفکر انتقادی

تفکر انتقادی ، توانایی تحلیل اطلاعات و تجارب است . آموزش این مهارت ها ، نوجوانان را قادر می سازد تا در برخورد با ارزش ها ، فشار گروه و رسانه های گروهی مقاومت کنند و از آسیب های ناشی از آن در امان بمانند.

  توانایی حل مسأله

این توانایی فرد را قادر می سازد تا هیجان ها را در خود و دیگران تشخیص دهد ، نحوه تأثیر هیجان ها بر رفتار را بداند و بتواند واکنش مناسبی به هیجان های مختلف نشان دهد . اگر با حالات هیجانی ، مثل غم و خشم یا اضطراب درست برخورد نشود این هیجان تأثیر منفی بر سلامت جسمی و روانی خواهد گذاشت و برای سلامت پیامدهای منفی به دنبال خواهند داشت.

 توانایی مقابله با استرس

این توانایی شامل شناخت استرس های مختلف زندگی و تأثیر آنها بر فرد است . شناسایی منابع استرس و نحوه تأثیر آن بر انسان ، فرد را قادر می سازد تا با اعمال و موضع گیری های خود فشار و استرس را کاهش دهد.

 اجزای مهارتهای ده گانه زندگی

 خودآگاهی

·          آگاهی از نقاط قوت

·          آگاهی از نقاط ضعف

·          تصویر خود واقع بینانه

·          آگاهی از حقوق و مسئولیت ها

·          توضیح ارزشها

·          انگیزش برای شناخت

 مهارتهای ارتباطی

·          ارتباط کلامی و غیرکلامی موثر

·          ابراز وجود

·          مذاکره

·          امتناع

·          غلبه بر خجالت

·          گوش دادن

 همدلی

·          علاقه داشتن به دیگران

·          تحمل افراد مختلف

·          رفتار بین فردی همراه با پرخاشگری کمتر

·          دوست داشتنی تر شدن (دوستیابی)

·          احترام قائل شدن برای دیگران

 مهارتهای بین فردی

·          همکاری و مشارکت

·          اعتماد به گروه

·          تشخیص مرزهای بین فردی مناسب

·          دوستیابی

·          شروع و خاتمه ارتباطات

 مهارتهای حل مسأله

·          تشخیص مشکلات علل و ارزیابی دقیق

·          درخواست کمک

·          مصالحه (برای حل تعارض)

·          آشنایی با مراکزی برای حل مشکلات

·          تشخیص راه حل های مشترک برای جامعه

 مهارتهای تفکر خلاق

·          تفکر مثبت

·          یادگیری فعال ( جستجوی اطلاعات جدید )

·          ابراز خود

·          تشخیص حق انتخاب های دیگر ( برای تصمیم گیری )

·          تشخیص راه حل های جدید برای مشکلات

 مهارتهای مقابله با هیجانات

·          شناخت هیجان های خود و دیگران

·          ارتباط هیجان ها با احساسات ، تفکر و رفتار

·          مقابله با ناکامی ، خشم ، بی حوصلگی ، ترس و اضطراب

·          مقابله با هیجان های شدید دیگران

 مهارتهای تصمیم گیری

·          تصمیم گیری فعالانه بر مبنای آگاهی از حقایق کارهایی که می توان انجام داد که انتخاب را تحت تأثیر قرار دهد.

·          تصمیم گیری بر مبنای ارزیابی دقیق موقعیت ها

·          تعیین اهداف واقع بینانه

·          برنامه ریزی و پذیرش مسئولیت اعمال خود

·          آمادگی برای تغییر دادن تصمیم ها برای انطباق با موقعیت های جدید

 مهارتهای تفکر انتقادی

·          ادراک تأثیرات اجتماعی و فرهنگی بر ارزشها ، نگرشها و رفتار

·          آگاهی از نابرابری ، پیشداوری ها و بی عدالتی ها

·          واقف شدن به این مسئله که دیگران همیشه درست نمی گویند

·          آگاهی از نقش یک شهروند مسئول

 مهارتهای مقابله با استرس

·          مقابله با موقعیتهایی که قابل تغییر نیستند

·          استراتژی های مقابله ای برای موقعیت های دشوار ( فقدان ، طرد ، انتقاد)

·          مقابله با مشکلات بدون توسل به سوء مصرف مواد

·          آرام ماندن در شرایط فشار

·          تنظیم وقت

منبع
fekreno
سه شنبه 9/4/1388 - 6:1
كودك

 

١- به کودک خود برچسب نزنید: تو بچه بی ادبی هستی، تو فهم و درک نداری، تو توانایی اش را نداری.

٢- او را با کودکان دیگر مقایسه نکنید، زیرا شرایط کودکان و نیز علائق آنان با هم متفاوت است.

٣- بیش از حد توان او از او انتظار نداشته باشید، او که مثل شما آدم بزرگ نیست کودک است.

۴- از حمایت بیش از حد کودک خود بپرهیزید. مثلا جای او تصمیم نگیرید و جای او مشکلاتش راحل نکنید. در جایی که حق با کودک نیست از او حمایت نکنید در غیر این صورت به کودک خود خیانت کرده و او را از مسیر حق منصرف کرده اید.

۵- ازمحکوم کردن او در نزد دیگران، در بین مردم،درمیان فامیل و به ویژه همسالان او اجتناب کنید.

٦- تمامی خواسته ها و توقعات فرزند خود را به خصوص خواسته های نا حق او را برآورده نکنید.

۷- تا حد امکان او را تنبیه بدی نکنید. از به کار بردن کلمات توهین آمیز و سبک پرهیز کنید.

٨- قوانین و مقررات مدرسه را در نزد کودک به تمسخر نگیرید. به او رعایت کردن قانون را عملا آموزش دهید.

٩- از آموزش های زودرس و  یا دیررس به ویژه در مسائل جنسی خودداری کنید. اما در  زمان خود به صورت جدی او  را با این مسائل به نحو صحیح  آشنا سازید.

۱٠- از  سرکوب  نیازهای  کودکان خودداری  کنید . پاسخ دادن  به نیازهای  آنها استعدادهایشان را شکوفا می کند و  به آنها  اعتماد به نفس می دهد و  زمینه ساز جلوگیری از انحرافات در آینده می شود.

۱۱- در برابر کودک از نزاع و  درگیری بین خود و همسرتان خودداری کنید. در غیر این صورت کودک همین رفتار و  برخورد را با همسرش و  فرزندش به ارث خواهد برد.

١٢- از یاری کردن دائمی کودک در انجام تکالیف درسی او خودداری کنید.در غیر این صورت او را وابسته به خود و دیگران نموده اید.

منبع:
jpmadreseh
دوشنبه 8/4/1388 - 21:59
خواستگاری و نامزدی

بنام خدا
سلام

داشتم درباره ویژگیهای قویترین دشمن فکر میکردم، به این نتیجه رسیدم که ازویژگیهای دشمن قوی در میان انسانها آن است که اسراربیشتری ازما میداند .هرچه بیشتر وارد اسرار زندگی ماشده باشد دشمن خطرناکتری می تواند باشد. این نکته مارا به این مهم رهنمون می شود که تاجاییکه ممکن است اسرار خودرا حفظ نماییم ، حتی به نزدیکترین دوستان خود بسیاری ازاسرار خود نگوییم زیرا :
 قویترین دشمن ، بهترین دوستی است که اسرار بیشتری میداند واکنون دشمن شده است.
برای اینکه اسرار کمتری به به دیگران بدهیم ، باید کمتر وسنجیده سخن بگوییم .
علی (ع)می فرمایند:
 اذاتم العقل نقص الکلام
هرگاه عقل واندیشه آدمی به کمال برسد سخن کوتاه می شود.

دوشنبه 8/4/1388 - 7:5
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته