• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 837
تعداد نظرات : 483
زمان آخرین مطلب : 2360روز قبل
تاریخ

الازهر: کشتار شیعیان از بزرگ ترین گناهان کبیره است

خراسان - مورخ چهارشنبه 1392/04/05 شماره انتشار 18437

نویسنده: علیرضا رضاخواه

 

جنایت وحشتناک سلفی های تکفیری در روستای زاویه ابو مسلم در استان جیزه مصر و قتل فجیع شیخ «حسن شحاته» از رهبران شیعیان این کشور و 3 تن از همراهانش در شب میلاد امام زمان (عج) واکنش شدید جامعه جهانی را به دنبال داشت. آخرین اخبار مصر حاکی از دستگیری 8 تن از متهمان این جنایت در جیزه مصر است. پیشتر دادستان مصرحکم دستگیری 15 مظنون در قتل شیعیان در حومه قاهره راصادرکرده بود. روز گذشته همچنین مراسم تشییع جنازه شیعیان مصری در مرکز قاهره با حضور گسترده مردم و در سایه خشم از سلفی های تکفیری برگزار شد. دانشگاه الازهر مصر در بیانیه ای قتل پنج شیعه در منطقه ابومسلم را حادثه ای خونین توصیف و تاکید کرد که این جنایت یکی از بزرگ ترین گناهان کبیره و از اعمال منکری است که شرع آن را به شدت حرام کرده و قانون نیز مرتکب اش را مجازات می کند.

 

ریاست جمهوری مصر کشتار شیعیان این کشور را محکوم کرد

در همین حال به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، یاسر علی، سخنگوی رسمی محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر در بیانیه ای که بر روی صفحه فیس بوک خود قرار داد، اعلام کرد: رئیس جمهوری به شدت این حادثه را که به کشته شدن چهار شیعه و زخمی شدن تعدادی دیگر منجر شد، محکوم می کند. وی با تاسف بار خواندن این حادثه افزود: محمد مرسی، رئیس جمهوری مصر تاکید کرده است که این حادثه با روحیه مسالمت‌آمیز و احترام منحصر به فرد ملت مصر و اعتدال  آنها کاملا در تضاد است و هر گونه هنجارشکنی یا خونریزی در هر جا که باشد به هیچ وجه پذیرفته نیست. هشام قندیل، نخست وزیر مصر نیز با محکوم کردن این واقعه گفت: این جنایت ددمنشانه با اصول و آموزه های ادیان آسمانی و با ماهیت دین اسلام که صدها سال است مصری ها به آن گردن نهاده اند، در تناقض است. وی همچنین با قاطعیت هر گونه سخنرانی انزجاری و تحریک آمیز در زمینه خشونت و فتنه انگیزی های قومی را رد کرد.

 

عمرو موسی: خدایا ما از کارهای این جنایتکاران برائت می جوییم

این حادثه واکنش های جریان های سیاسی دیگر مصر را نیز به دنبال داشت. عصام العریان، معاون رئیس حزب آزادی و عدالت، حزب حاکم مصر در این باره عنوان کرد: ریختن خون شهروندان مصری حرام است. محمد البرادعی، هماهنگ کننده جبهه نجات ملی مصر نیز در واکنش به این حادثه کشتن شیعیان را محکوم کرد و از سازمان های دولتی خواست اقدامات جدی در این رابطه اتخاذ کنند. وی با بیان اینکه قتل و آزار مردم مصر به خاطر باورهایشان، نتیجه وحشتناک سخنان دینی تحریک آمیز است، تاکید کرد: قبل از اینکه باقیمانده انسانیت مان از دست برود، باید کاری کنیم. البرادعی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: مصر بر لبه پرتگاه قرار دارد و الان شرایط به مراتب بدتری را نسبت به زمان دیکتاتوری حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر، پشت سر می گذارد. وی افزود: اگر نظام حاکم مصر نتواند قانون را اجرایی کند از قدرتش کاسته می شود. وی در پایان سخنانش هشدار داد که در صورت ادامه این شرایط مصر هرگز از اقتصاد طبیعی بهره مند نخواهد بود چرا که مردم بی نهایت نگران هستند و تمایلی به سرمایه گذاری ندارند زیرا سازمان ها وظایف شان را به درستی انجام نمی دهند و فردا برای هیچ کس قابل پیش بینی نیست. عمرو موسی، رئیس حزب الموتمر نیز این حادثه را وحشیانه خواند و اظهار کرد: خدایا ما از کارهای این جنایتکاران برائت می جوییم.

 

درخواست شیعیان مصر از جامعه جهانی

همچنین محمد غنیم، رئیس جریان شیعی مصر از جامعه جهانی خواست از شیعیان کشورهای مختلف حمایت کند. طارق هاشمی، از شیعیان مصر نیز از نیروهای مسلح ارتش کشورش خواست برای حمایت از ملت مصر سریعا وارد عمل شوند. وی همچنین محاصره منزل شحاته توسط سلفی ها را دلیلی بر نبود قانون دانست. احمد راسم النفیس، فعال شیعی مصری با هشدار دادن نسبت به بدتر شدن اوضاع این حادثه را عملیاتی برای ایجاد درگیری  طایفه ای و دینی در مصر دانست که از دیرباز مورد توجه بوده است.

 

تظاهرات عراقی ها برای اخراج سفیر مصر

این اظهارات در حالی است که شیعیان عراقی نیز با تظاهرات مقابل سفارت مصر در بغداد اخراج شریف شاهین، سفیر این کشور را از عراق خواستار شدند. عباس المحمداوی، دبیرکل ائتلاف شیعی "فرزندان غیور عراق" از دولت این کشور خواست سفیر مصر را اخراج کند. عباس المحمداوی درباره قتل شیخ حسن شحاته عنوان کرد: او "پدر معنوی" شیعیان مصر بود. به گزارش المنار جنبش حزب الله لبنان نیز با صدور بیانیه ای اعلام کرد: این جنایت وحشیانه ابدا با روحیه ملت مصر و فرهنگ برابری، اعتدال و تنوعی که مصر از آن برخوردار است، سازگاری ندارد. در این بیانیه همچنین به توسعه موج تکفیری که امت عربی را هدف قرار داده و برخی کشورها، موسسات، شیوخ و شخصیت ها از آن در راستای طرح های پلید خود برای انتشار آتش فتنه حمایت می کنند، هشدار داد.

چهارشنبه 5/4/1392 - 7:59
قرآن

 

 

بحث علمی درمورد تناسب عددی نخستین آیه قرآن كریم....

پیشگفتار

تعدادحروف بسمله (یعنی19 حرف) درسالهای اخیرموجب بازكاوی این امرشده است

.درمقاله حاضرازابعاد اعجاز وعرفانی واشراقی وكاربردهای اهل دل وسایرعجائب بسمله تنهابه بعد ظاهری وآشكارعددی اكتفامی كنیم وبه رابطه حروف بسمله وعدد كامل ومشهورورازآمیز 7 پرداخته می شود. این مقاله مبین این امراست كه حتی یك حرف ازقرآن را نمی توان زائد دانست وكاهش هیچ حرفی دررسم الخط توقیفی قرآن بی حكمت نیست كه فرمود: واحصی كل شیء عددا (الجن/28).

بسمله اقرب آیات به اسم اعظم

بل اسم الله الاكبر وافضل سبع المثانی

وامان الهی

واكرم واعظم

آیات قرآن است.آغازهركتاب آسمانی به آن بوده است

ازتمام سوره حمد كه مختص پیامبر صلی الله علْه وسلم است  تنهااین آیه به سلیمان رضی الله عنه داده شدوآن رابرترازملك خویش دید

كه: بسم الله الرحمن الرحیم  هست كلید درگنج حكیم

ثقل بسمله درمیزان عمل برهرعملی فائق است

اما ازاهل قرآن به سرقت رفته است

.هم باگفتنش بنایی دربهشت ساخته می شو

وهم جوازورودبه بهشت باآن آغازمی شود

وبرلواء حمد سه كلمه نوشته ونخستین آنها بسمله است

واولین نوشته خدا بابسمله آغاز شده است.

اگرچهاركلمه بسمله

را به ترتیب بنویسیم خواهیم داشت:

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

3

4

6

6

عددحاصل  به ترتیبی كه به دست آمده از مضارب 7 می باشد:

6643 = 7 × 949

بسامد حروف اسم (الله)درنخستین آیه كتاب الله

دراینجا نیز نظم عددی 7 تایی به چشم می خورد.اگربسامدهركلمه بسمله را نسبت به حروف غیرتكراری اسم جلاله یعنی " الف ولام وهاء  " درنظرگیریم نتیجه شمارش چنین است:

جدول كلی بسامد حروف " الف ولام وهاء "  دربسمله

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

0

4

2

2

عدد حاصل مضرب 7 می باشد:

2240 = 7 × 320

أسْمَاء الله جلَّ وعلا

آنچه درمورد اسم جلاله "الله " آمد درمورد دواسم دیگرجاری است؟ توزیع ریاضی دراینجا نیزفرید وشگفت آوراست.قبلا باید بگویم كه شدت عكس رحمت است ودرآیه صفت تنْزیه وشدت وعَظَمت در كلمة (الرَّحْمنِ)،وصفت رحمت ومغفرت ورأفت در كلمة (الرَّحِیمِ) جمع شده است. در كتاب الله كلمة (الرَّحْمنِ)غالباً درمواضع شدت ومواضع تنْزیه خداوندتعالى می آید، مثل:  (وَمَا یَنبَغِی لِلرَّحْمَنِ أَن یَتَّخِذَ وَلَداً)[مریم: 19/92].  وقوله تعالى: (وَقَالُوا اتَّخَذَ الرَّحْمنِ وَلَداً سُبْحَانَهُ بَلْ عِبَادٌ مُّكْرَمُونَ) [الأنبیاء: 21/26]. وقوله تعالى: (یَوْمَ یَقُومُ الرُّوحُ وَالْمَلَائِكَةُ صَفّاً لَّا یَتَكَلَّمُونَ إِلَّا مَنْ أَذِنَ لَهُ الرَّحْمنِ وَقَالَ صَوَاباً)[النبأ: 78/38].

و كلمة (الرَّحِیمِ) غالباً درمواضع رحمت  ومغفرت، مثلا: (قُلْ یَا عِبَادِیَ الَّذِینَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ یَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِیعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُالرَّحِیمِ)[الزمر: 39/53]. وقوله تعالى: (أَلَمْ یَعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ هُوَ یَقْبَلُ التَّوْبَةَ عَنْ عِبَادِهِ وَیَأْخُذُ الصَّدَقَاتِ وَأَنَّ اللّهَ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِیمِ)[التوبة: 9/104].

حال اگراین دوصفت متعاكس ازحیث دلالت لغوی وبلاغی راازنظرعددی بررسی كنیم چه می شود؟ این حالت تعاكس درنظم عددی هم هست !

توزیع حروف اسم (الرَّحْمنِ)

اسم مبارك "الرحمن" وبسامد حروف آن را درتناسب با حروف بسمله می نویسیم:

جدول كلی بسامد حروف " الرحمن "  دربسمله

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

1

3

6

5

عدد حاصل رااگربه ترتیب معكوس بنویسیم مضرب 7 می باشد:

1365 = 7 × 195

توزیع حروف اسم (الرَّحِیمِ)

این كاررابرای اسم مبارك "الرحیم "‌انجام می دهیم:

جدول كلی بسامد حروف " الرحیم "  دربسمله

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

1

3

5

6

 

عدد حاصل باهمان ترتیبی كه دارد ازمضارب 7 می باشد:

6531 = 7 × 933

چقدرزیباست كه نظام عددی ونظام معنوی ونظام لغوی منعكس كننده یك حقیقت هستند.

الرَّحْمنِ             الرَّحِیمِ

آیایكی ازمعانی "مثانی" این امر است؟ یقول تعالى: (اللَّهُ نَزَّلَ أَحْسَنَ الْحَدِیثِ كِتَاباً مُّتَشَابِهاًمَّثَانِیَ تَقْشَعِرُّ مِنْهُ جُلُودُ الَّذِینَ یَخْشَوْنَ رَبَّهُمْ ثُمَّ تَلِینُ جُلُودُهُمْ وَقُلُوبُهُمْ إِلَى ذِكْرِ اللَّهِ ذَلِكَ هُدَى اللَّهِ یَهْدِی بِهِ مَنْ یَشَاءُ وَمَن یُضْلِلْ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ)[الزمر: 39/23],  والله تعالى أعلم.

باردیگرتامل فرمایید تا ازنظم شگفت آورقرآنی مبتهج شوید وجبهه خشوع برآستان حق بگذارید:

توزیع حـروف (الله)           0    4      2       2

توزیع حروف(الرَّحْمنِ)        1    3      6       5

توزیع حروف(الرَّحِیمِ)        1    3      5       6

آیااین معجزه نیست وآیه ای درآفاق كه: (سَنُرِیهِمْ آیَاتِنَا فِی الْآفَاقِ وَفِی أَنْفُسِهِمْ حَتَّى یَتَبَیَّنَ لَهُمْ أَنَّهُ الْحَقُّ أَوَلَمْ یَكْفِ بِرَبِّكَ أَنَّهُ عَلَى كُلِّ شَیْءٍ شَهِیدٌ) [فصلت: 41/53].

حروف أولین كلمة وآخرین كلمة

نظم محكم عددی شامل أول وآخر بسملة نیزهست، اولین كلمـة  (بسم) 3حرف وآخـرین  (الرَّحِیمِ) 6حرف دارد، می نویسیم:

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

3

 

 

6

این عدد كه برابرسن پیامبر(ص) است نیزازمضارب 7 می باشد (الله اكبر):

63= 7 × 9

نظم تكرار حروف (بسامد حرفی بسمله)

درآیه (بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ)10 حرف ازحروف الفبا بكاررفته است كه بسامد آنها به قرارذیل است :

جدول كلی بسامد حروف بسمله

ب

س

م

ا

ل

هـ

ر

ح

ن

ی

1

1

3

3

4

1

2

2

1

1

اگربسامدهای به دست آمده ازكوچك به بزرگ بنویسیم خواهیم داشت:

جدول ترتیبی بسامد حروف بسمله

ل

م

ا

ح

ر

ن

ی

هـ

س

ب

4

3

3

2

2

1

2

2

1

1

واقعا" شگفت آوراست كه این عدد 10 رقمی هم مضرب 7 می باشد (الله اكبر):

1111122334 = 7 × 158731762

آیااین كاربشراست؟ این جز معجزه الهی چیست؟

نظم انباشتی (تراكمی یا تجمعی) حروف

اگربه روش انباشتی به حروف هركلمه بسمله بپردازیم خواهیم داشت:

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

3

7

13

19

عدد حاصل ازاین روش نیز ازمضارب 7 می باشد:

191373 = 7 × 27339

اگراین كاررابرعكس كنیم نیز چنین خواهدشد:

بسم

الله

الرحمن

الرحیم

19

16

12

6

عدد حاصل نیز مضرب 7 می باشد:

6121619 = 7 × 874517

اینجاست كه باید تسلیم حق شد وپذیرفت كه تحدی باقرآن كارهیچ موجودی نیست كه: (قُل لَّئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنسُ وَالْجِنُّ عَلَى أَن یَأْتُواْ بِمِثْلِ هَـذَا الْقُرْآنِ لاَ یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیراً ) [الإسراء: 17/88].

ارتباط بسملة با معوذتین

در ( بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ)استعانت به خدا واستعاذة به او مستتر است. اگربه رابطه آن با دوسوره پایانی قرآن بپردازیم نیز نكات شگفت آوری به دست می آید.

ســورة الفـلـق

ازعجائب بسملة ارتباط حروف آن به سور قرآنی است, حال ترتیبی راكه ازبسامد حروف بسمله ذكرشد رابا آیات سوره فلق مقایسه می كنیم نتیجه به قرار ذیل است:

 

ل

م

ا

ح

ر

ن

ی

هـ

س

ب

 

قل

أعوذ

برب

الفلق

من

شرّ

ما

خلق

1

1

3

3

2

1

2

1

 

و

من

شرّ

غاسق

إذا

وقب

و

من

شرّ

النفثت

0

2

1

2

2

1

0

2

1

3

 

فی

العقد

و

من

شرّ

حاسد

إذا

حسد

1

2

0

2

1

3

2

2

اگرعدد مذكوررا به ترتیب بنویسیم می بینیم كه این عدد 26رقمی نیزازمضارب 7 می باشد:

گمان نكنیدكه تصادفی است.اگردوقطعه مرتبط سوره رادرنظرگیریم نیزهمین امرهویداست:

1 ـ استعاذة بالله: این قطعه درآیة أول سورة متجلی است: (قل أعوذ برب الفلق).

2ـ استعاذة من شر خلق الله: درمابقی سوره متجلی است: (من شرّ ما خلق * ومن شرّغاسق إذا وقب  * ومن شرّ النفاثات فی العقد *  ومن شرّ حاسد إذا حسد).

عجیب آنكه نظم عددی باین دوقطعه منطبق است:

قل

أعوذ

برب

الفلق

1

1

3

3

 

عدداین قطعه مضرب 7 می باشد:

3311 = 7 × 473

درمورد قطعه دوم نیز چنین است:

من

شرّ

ما

خلق

و

من

شرّ

غاسق

إذا

وقب

2

1

2

1

0

2

1

2

2

1

 

و

من

شرّ

النفثت

فی

العقد

و

من

شرّ

حاسد

إذا

حسد

0

2

1

3

1

2

0

2

1

3

2

2

وعدد 22رقمی حاصل بازهم مضرب 7 می باشد (الله اكبر):

 

بازمی توان گفت كه قطعه دوم خود دوبخش دارد یكی استعاذه ازشرخلق ودومی ازشراعمال آنها:

استعاذة از شرِّ ما خلق واستعاذة از شرِّ أعمال خلق، عجیب آنكه دراین دوبخش هم اعداد حاصل مضارب 7 می باشند:

من

شرّ

ما

خلق

و

من

شرّ

غاسق

إذا

وقب

2

1

2

1

0

2

1

2

2

1

1221201212 = 7 × 174457316

و

من

شرّ

النفثت

فی

العقد

و

من

شرّ

حاسد

إذا

حسد

0

2

1

3

1

2

0

2

1

3

2

2

223120213120 = 7 ×31874316160

این امرنمی تواند نتیجه یك تصادف كورباشد وآنكه نمی پذیرد مصداق شعرمولاناست كه چشم باز وگوش باز وین عمی   حیرتم ازچشم بندی خدا

بسامد حروف بسمله درسوره فلق

اگربه بسامد حروف بسمله درسوره توجه كنیم می یابیم كه در9 كلمه آن یك حرف بسمله ودر10 كلمه  آن دوحرف ودر4 كلمه آن سه حرف بسمله تكرارشده است، پس داریم:

یك حرف

دو حرف

سه حروف

9

10

4

عددحاصل نیز ازمضارب 7 می باشد:

4109= 7 × 587

سورة الناس

براساس روش پیشگفته نتیجه به قرارذیل است:

قل

أعوذ

برب

الناس

ملك

الناس

إله

الناس

1

1

3

5

2

5

3

5

 

من

شرّ

الوسواس

الخناس

الذی

یوسوس

فی

2

1

5

5

3

3

1

 

صدور

الناس

من

الجنة

و

الناس

1

5

2

4

0

5

عدد 21 رقمی حاصل مضرب 7 می باشد:

این امرتصادفی نیست كه اعداد حاصل ازهردو قطعه این سوره نیزمضارب7 می باشند:

1 ـ استعاذة بالله تعالى وصفاته: (قل أعوذ برب الناس *ملك الناس *إله الناس).

قل

أعوذ

برب

الناس

ملك

الناس

إله

الناس

1

1

3

5

2

5

3

5

53525311 = 7 × 7646473

2 ـ استعاذة من الشیطان وصفاته: (من شرّ الوسواس الخناس *الذی یوسوس فی صدور الناس *من الجنة والناس).

من

شرّ

الوسواس

الخناس

الذی

یوسوس

فی

2

1

5

5

3

3

1

 

صدور

الناس

من

الجنة

و

الناس

1

5

2

4

0

5

5042511335512 =7 × 720358762216

بسامد حروف بسمله درسورهناس:

چنانچه بسامد حروف بسمله رادركلمات سوره حساب كنیم داریم:

یك حرف

دو حرف

سه حرف

4حرفی

5 حرف

5

3

4

1

7

عدد این بسامد نیزمضرب 7 می باشد:

71435 =7 × 10205

ارتباط بسمله با آیه الكرسی (بسامد حروف بسمله درآیه الكرسی)

وبه نقل ازرسول الله (ص)، أعظم آیات قرآن آیه الكرسی است كه مشتمل بر50 كلمه است:

(اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ) [آیة 255  سورة البقرة]. چنانچه بسامدحروف بسمله رادرآیه الكرسی حساب كنیم نتیجه به قرارذیل است:

اللّهُ

لاَ

إِلَـه

إِلاَّ

هُوَ

الْحَیُّ

الْقَیُّومُ

لاَ

تَأْخُذُهُ

سِنَةٌ

4

2

3

3

1

4

4

2

2

3

 

وَ

لاَ

نَوْمٌ

لَّهُ

مَا

فِی

السَّمَوَتِ

وَ

مَا

فِی

الأَرْضِ

0

2

2

2

2

1

4

0

2

1

4

 

مَن

ذَا

الَّذِی

یَشْفَعُ

عِنْدَهُ

إِلاَّ

بِإِذْنِهِ

یَعْلَمُ

مَا

بَیْنَ

2

1

3

1

2

3

4

3

2

3

 

أَیْدِیهِمْ

وَ

مَا

خَلْفَهُمْ

وَ

لاَ

یُحِیطُونَ

بِشَیْءٍ

مِّنْ

5

0

2

3

0

2

4

2

2

 

عِلْمِهِ

إِلاَّ

بِمَا

شَاء

وَسِعَ

كُرْسِیُّهُ

السَّمَوَتِ

وَ

الأَرْضَ

3

3

3

1

1

4

4

0

4

 

وَ

لاَ

یَؤُدُهُ

حِفْظُهُمَا

وَ

هُوَ

الْعَلِیُّ

الْعَظِیمُ

0

2

2

4

0

1

4

4

این عدد 56 رقمی نیز ازمضارب 7 می باشد! جالب است كه اگر كلمة (السماوات) بدون ألف (السَّمَوَتِ) نبود این نتیجه به دست نمی آمد ونظم عددی مختل می شد.پس آنها كه می خواهند رسم الخط جدید رادرقرآن بكارگیرند باید بدانند كه به نوعی تحریف دست یازیده اند.

توزیع شگفت آور

درقرآن كریم 114 بسملة بانظمی خاص وجودارد اما سوره توبه فاقدبسمله است وسوره نمل دو بسمله داردیكی درابتدا ودومی قوله تعالى: (إِنَّهُ مِن سُلَیْمَانَ وَإِنَّهُ بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ) [النمل: 27/30]. واقعا" بسیارشگفت آوراست كه این توزیع بسمله درسوره ها نیز حاوی حقیقتی عددی ومعجزه ای قرآنی است. اگربه تعداد سوره های قرآن عددی114 رقمی بنویسیم ومتناظرهربسمله عدد یك بگذاریم ودرمحل عدد نهم كه متناظرسوره توبه است عدد صفرودرمحل عدد بیست وهفتم كه متناظرسوره نمل است عدد 2 رابگذاریم خواهیم دید كه این عدد بسیاربزرگ 114 رقمی نیز مضرب 7 می باشد:

عجیب آنكه عملیات تقسیم این عدد برهفت 19 بارتكرارشدنی است وپس ازآن باقیمانده غیرقابل تقسیم می شود (الله اكبر) وعدد19 تعداد حروف بسمله است. والحمدلله اولا وآخرا وظاهرا وباطنا.

------------------

عبد الدائم الكحیل

www.kaheel7.com/fa

 

دوشنبه 27/3/1392 - 13:21
قرآن

 

یک نمونه از شگفتی های عددی قرآن این است که کلمه ی ( شهر .. ماه ) در قرآن 12 بار به تعداد ماه های سال تکرار شده است و کلمه ی ( یوم ) در قرآن 365 بار به تعداد روزهای سال تکرار شده است.

و انتقادی که بارها بر این حقایق شنیده ایم این است که این ارقام بافته شده و نادرست است ، و بهانه مى آورند كه تمامى كلمات مشتق مربوط به ( شهر )  مانند ( شهرین ) و ( شهور ) حساب نشده ....

و همچنین تمامی کلمات مشتق و مربوط به ( یوم ) مانند ( أیام ) و ( یومكم ) ... پس نتیجه این است که کلمات ، انتخاب شده و خوشه چینی شده و اثری از هیچ معجزه نیست!!!

اشکال در این است دوستانم ، که تمامی این انتقاد کنندگان به كلیه ى این تحقیق قرآنی آگاه نشده اند و فقط قسمتی از آن را بریده اند و هرگز بر منهج محقق و روشی که در بحث بر آن اعتماد شده دقت نکرده اند.

ما می گوییم کلمه ی ( شهر ) با صیغه ی مفرد 12 بار تکرار شده است و در قرآن بشکل 3 صورت آمده است:

1- شهر 4 بار.

2- الشهر 6 بار.

3- شهراً 2 بار.

و همانطور كه مى بینیم تمامى آنها كلمات مفرد هستند و متعلق به ضمیر خاصى نیستند.و براى تأكید بر صدق این عدد ، 12 آیات را همانطور كه در قرآن آمده مى نویسیم:

1- شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآَنُ

2- فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْیَصُمْهُ

3- الشَّهْرُ الْحَرَامُ

4- بِالشَّهْرِ الْحَرَامِ

5- یَسْأَلُونَكَ عَنِ الشَّهْرِ الْحَرَامِ

6- وَلَا الشَّهْرَ الْحَرَامَ

7- وَالشَّهْرَ الْحَرَامَ وَالْهَدْیَ وَالْقَلَائِدَ

8- إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِنْدَ اللَّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا

9- وَلِسُلَیْمَانَ الرِّیحَ غُدُوُّهَا شَهْرٌ

10- وَرَوَاحُهَا شَهْرٌ

11- وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا

12- لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ

دقت فرمایید عزیزان چگونه الله تعالی در کتابش 12 بار به تعداد ماههای سال از ماه نام برده است!      و تأكید فرموده است كه تعداد ماهها 12 است در این سخن الله تعالى:

 (إِنَّ عِدَّةَ الشُّهُورِ عِنْدَ اللَّهِ اثْنَا عَشَرَ شَهْرًا) ، آیا این توافق و نظم ، تصادفى آمده است؟ كسى كه این آیات قرآنى را با تأمل مطالعه  مى كند متوجه مى شود نظام بسیارى در آن است:

1- ما مى دانیم كه رمضان بهترین ماه سال است و بهترین شبهایش شب قدر است ، و عجیب این است كه الله    تعالى اولین آیه از این آیات را با ذكر ماه رمضان شروع فرمود (شَهْرُرَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآَنُ ) ،

و آیات را با سخن از شب قدر تمام كرد در حالیكه در ماه رمضان است (لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ) ، یعنى زنجیره ى آیات با كلمه ى ( شهر ) در آیه ى اول شروع شد ( شَهْرُرَمَضَانَ الَّذِی أُنْزِلَ فِیهِ الْقُرْآَنُ ) و با كلمه ى ( شهر ) در سخن الله تعالى در آیه ى آخرى تمام شد : (لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ) !!! آیا این نظم ، تصادفى آمده است؟

2- ملاحظه مى نماییم كه كلمه ى ( ماه ) دو نوع آمده است ، نوع اول بصورت معرفه با الف و لام ( الشهر ) و نوع دوم بدون الف و لام بدینصورت ( شهر ، شهراً ) ، و با تأمل بیشتر متوجه ى توازن دقیق بین دو حالت مى شویم ، زیرا كلمه ى ( الشهر ) بصورت معرفه 6 بار تكرار شده ، و كلمه ( شهر ، شهراً ) بدون تعریف نیز 6 بار تكرار شده بهمان تعداد ، آیا این توازن نیز تصادفى آمده است؟

همچنین اعتراضی از طرف بعضی علما در مورد تکرار کلمه ی ( یوم ) در قرآن وجود دارد ، می گویند چرا کلمه ی ( أیام ) و كلمه ی ( یومكم ) را به حساب نیاورده اید ؟ می گوییم عزیزان ! هرگاه تکرار یک کلمه را بررسی می کنیم بدون مشتقاتش حساب می گیریم ، و كلمه ى ( یوم ) با اشكال متعددى وارد شده است : (یوم، بیوم، لیوم، یوماً، الیوم، فالیوم، بالیوم ) اما براى مثال كلمه ى ( یومین ) در حقیقت از مشتقات كلمه ى ( یوم ) است و بر همین اساس منهجى آن را به حساب نمى گنجیم.

و با پیروی از  این منهج می بینیم کلمه ی ( الیوم ) 365 بار دقیقاً به تعداد روزهاى سال تكرار شده است ، شما را به الله قسم این چه تصادفی ست که کلمات را به گونه ای  قرار می دهد که با این توافق عجیب تکرار شود؟

شگفتی غیر منتظره !

عزیزانم! بیست سال قبل موضوع علم شگفتی عددی قرآن را کاملاً رد مى كردم! ولى اراده ى الله بر این شد كه بر بعضى از نوشته ها در این مجال علمى آگاهی یافتم ، و سعى خودم را در اثبات اینكه اعجاز عددى قرآن نادرست است ، شروع كردم ! ولى نتیجه اش چه شد؟!

برای خودم مقررات سخت و محکمی قرار دادم تا بتوانم به هدفم برسم ، براى همین هیچ عددی را قبول نمی کردم مگر اینکه مثل روشنی آفتاب واضح باشد و شکی در آن نباشد و دو نفر در آن شک نکنند.

 و گفتم اگر معجزه ای یافتم که انسان با هر نوع  سعی و تلاش هم قادر به انکارش نباشد پس این علم را قبول خواهم کرد و بدان قانع خواهم شد و الا از سرسخت ترین دشمنان آن خواهم شد!

و خواست الله تعالی بر این شد که به یک آیه ی عظیم شروع کنم که  خداوند در آن انس و جن را به مبارزه خوانده که همتایی شبیه این قرآن بیاورند ، و این آیه را بسیار تكرار مى كردم و به آن متأثر مى شدم و این سخن الله تعالى مى باشد:

(قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الْإِنْسُ وَالْجِنُّ عَلَى أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هَذَا الْقُرْآَنِ لَا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیرًا  ) سورة الإسراء : 88 .

بگو اگر تمامی انس و جن با هم شوند تا شبیه این قرآن را بیاوردند هرگز مانندش را نخواهند آورد حتی اگر همه همراه و پشتیبان هم شوند.سوره اسراء : ۸۸

به شمارش كلمات این آیه پرداختم و دیدم 19 کلمه بود، سپس به شمارش حروفش پرداختم دیدم 76 حرف است، و آنچه نظرم را جلب کرد این بود که عدد 76 از مضاعفات عدد 19 است و چنین است:

76 = 19 × 4

و به فکر کردن مشغول شدم که آیا این اتفاقی ست؟ و به تدبر ادامه دادم ، و این سؤال را مطرح كردم : چند حرف از حروف لغت عربی در این آیات است؟ و هنگامی که به شمارش پرداختم دیدم دقیقاَ  19 حرف !!و آن حروف اینها بود : (ق ل ی ا ج ت م ع ن س و ب ث هـ ذ ر ك ض ظ )  ، گفتم سبحان الله ، چگونه ممکن است  اتفاق و تصادف  باعث این توافق و نظم عجیب شود؟

ولی من تحقیق را ادامه دادم و خود را در مقابل 3 اعداد دیدم همانطور که دیده می شود:

- تعداد کلمات در این آیه 19 کلمه است.

- تعداد حروف در این آیه 76 حرف است.

- تعداد حروفی که آیه از آن تشکیل شده بجز تکرار ، 19 حرف است.

و به خود گفتم چرا الله تعالی دقیقاً این تعداد را انتخاب فرموده است، و چه  ارتباطی با قرآن دارد؟

 زیرا این آیه ، انس و جن را به مبارزه مى خواند كه همتایى بمانند قرآن بیاورند؟و هنگامیکه به جمع این  3 اعداد پرداختم نتیجه ى غیرمنتظره این بود كه مجموع 3 اعداد مساوى با تعداد سوره هاى قرآن بود!

19 + 76 + 19 = 114 عدد سوره های  قرآن كریم!!!

این آیه باعث شد اندیشه و فكرم بسوى شگفتی های عددی قرآن تغییر یابد و شروع به  تحقیق نمودم و مثالها  آنقدر متراکم شد که جایی برای شک باقی نگذاشت که این علم وجود دارد و نمی توانیم آن را انکار کنیم.

و شما  عزیزانم را به خواندن این تحقیقات دعوت می کنم که عظمت اعجاز عددی قرآن را آشکار می سازد و در حقیقت عظمت نازل کننده ی این معجزات ، سبحانه و تعالی را آشکار می نماید.

آیا یقین و تسلیم شدنمان به الله تعالی بیشتر می شود؟

ملاحظه : در این آیه " واو عطف " را تابع کلمه ی بعدش می شناسیم و نه کلمه ای مستقل. باوجود اینکه در  این آیه معجزه ای ست حتی با شمردن واو العطف به عنوان کلمه ای مستقل ، و این از عطمت شگفتی های قرآن است ، به کتاب " إشراقات الرقم سبعة فی القرآن الكریم " ( فی كل آیة معجزة )  

ـــــــــــــ

بقلم عبد الدائم الكحیل

 

يکشنبه 26/3/1392 - 16:48
قرآن

در این قسمت به بررسی رابطه آیاتی که در باب عظمت قرآن و نازل کننده آن ، خداوند عزیز و حکیم صحبت کرده است ، و عدد کامل 7 می پردازیم

در پست های قبل نمونه های دیگری از آن بیان شده وروش کار در قبل ذکر شده است

در هر آیه تعداد حروف هرکلمه را نوشته و ارقام حاصل را کنار هم ترکیب می کنیم.مثلا تنزیل 5 حرف،العزیز 6 و الرحیم 6 حرف دارد.

(تَنْزِیلَ الْعَزِیزِ الرَّحِیمِ) [یس: 36/5].

تَنْزِیلَ الْعَزِیزِ الرَّحِیمِ

6 6 5

عدد 665 بدست می آید که مضربی از 7 است ، یعنی به 7 بخشپذیر است

665 = 7 × 95

(إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصْلٌ) [الطارق: 86/13]،

إِنَّهُ لَقَوْلٌ فَصْلٌ

3 4 3

عدد 343 بدست می آید که 3 بار بر 7 بخشپذیر است !

343 = 7 × 7 × 7

(حم تَنْزِیلُ الْكِتَابِ مِنَ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَكِیمِ) [الجاثیة: 45/1 ـ 2].

در زیز نیز عدد 2 مربوط به حم است که 2 حرف دراد والی آخرتا الحکیم که عدد 6 مربوط به آنست.

حم تَنْزِیلُ الْكِتَبِ مِنَ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَكِیمِ

2 5 5 2 4 6 6

6642552 = 7 × 948936

نکته اینکه باید کلمه الکتاب به صورت (الكتب) بدون الف نوشته شود و علامت مد آن در نظر گرفته نمی شود (که در کتابت قرآن نیز همین گونه نوشته شده است)

(قُلْ أَنْزَلَهُ الذی یَعْلَمُ السِّرَّ فِی السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ إِنَّهُ كَانَ غَفُوراً رَحِیماً) [الفرقان: 25/6]

قُلْ أَنْزَلَهُ الذی یَعْلَمُ السِّرَّ فِی السَّمَوَتِ

2 5 4 4 4 2 6

وَ الأَرْضِ إِنَّهُ كَانَ غَفُوراً رَحِیماً

1 5 3 3 5 5

که عدد 5533516244452 بدست می آید که 2 بار بر 7 بخشپذیر است و حتی مجموع ارقام آن نیز 49 می شود که 2 بار به 7 بخشپذیر است

5533516244452 = 7 × 7 × 112928902948

در اینجا نیز باید در کلمه (السماوات) از علامت مد آن صرف نظر کردو به صورت (السَّمَوَت) ملاحظه شود تا این نظام صدق کند

آسان بودن قرآن:

(وَلَقَدْ یَسَّرْنَا الْقرآن لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِرٍ) [القمر: 54/17].

وَ لَقَدْ یَسَّرْنَا الْقرآن لِلذِّكْرِ فَهَلْ مِنْ مُدَّكِر

1 3 5 6 5 3 2 4

عدد 42356531 دو مرتبه به 7 قابل قسمت است

42356531 = 7 × 7 × 864419

نمی توانید مانند آن را بیاورید:

(قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنْسُ وَالْجِنُّ عَلَى أَنْ یَأْتُوا

بِمِثْلِ هَذَا الْقرآن لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیراً) [الإسراء: 17/88]

این آیه به این اشاره می کند حتی اگر تمام انسانها و جنیان با هم جمع شوند نمی توانند آیه ای مانند قرآن بیاورند. که می بینیم بهد از 1400 سال هنوز آیه ای مانند قرآن آورده نشده است

قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنْسُ وَ الْجِنُّ

2 3 6 5 1 4

عَلَى أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هَذَا الْقرآن لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ

3 2 5 4 3 6 2 5 5

وَ لَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیراً

1 2 3 5 4 5

حاصل یک عدد 21 رقمی است 545321552634523415632 که باز هم به 7 بخشپذیر است !

545321552634523415632= 7 × 77903078947789059376

شگفتی این آیه هنوز ادامه دارد

اگر این آیه را از نظر معنایی بررسی کنیم به سه قسمت تقسیم می شود

1 ـ (قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنْسُ وَالْجِنُّ). بگو اگر نمام انس وجن با هم جمع شوند

2 ـ (عَلَى أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هَذَا الْقرآن لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ)

. تا همانند این قرآن را بیاورند ،نمی توانند مانند آن را بیاورند

3 ـ (وَلَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیراً). هر چند همدیگر را کمک کنند

 

که مجموع ارقام هر قسمت بر 7 بخشپذیر است

قُلْ لَئِنِ اجْتَمَعَتِ الإِنْسُ وَ الْجِنُّ

2 3 6 5 1 4

415632 = 7 × 59376

عَلَى أَنْ یَأْتُوا بِمِثْلِ هَذَا الْقرآن لا یَأْتُونَ بِمِثْلِهِ

3 2 5 4 3 6 2 5 5

552634523 = 7 × 78947789

وَ لَوْ كَانَ بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ ظَهِیراً

1 2 3 5 4 5

(بَعْضُهُمْ لِبَعْضٍ) : 2مر تبه بر 7 بخشپذیر است

545321 = 7 × 7 × 11129

(وَمَا یَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى . إِنْ هُوَ إِلاَّ وَحْیٌ یُوحَى) [النجم: 53/3-4].

و هرگز از روی هوای نفس سخن نمی گوید . آنچه می گوید جز وحی که بر او نازل شده ، نیست

اگر این 2 آیه را در کنار هم بنویسیم و تعداد حروف هر کلمه را مشخص کنیم :

وَ مَا یَنْطِقُ عَنِ الْهَوَى إِنْ هُوَ إِلاَّ وَحْیٌ یُوحَى

1 2 4 2 5 2 2 3 3 4

عدد4332252421 به دست می آید که بر 7 بخشپذیر است

4332252421 = 7 × 618893203

(إِنَّكَ لَمِنَ الْمُرْسَلِینَ) [یس: 36/3]

مسلما تو از فرستاده شدگان هستی

إِنَّكَ لَمِنَ الْمُرْسَلِینَ

3 3 8

833دو بار بر 7 بخشپذیر است و نیز جمع ارقام آن 14 میشود که مضرب 7 است

833 = 7 × 7 × 17

(إِنَّا سَنُلْقِی عَلَیْكَ قَوْلاً ثَقِیلاً) [المزمل: 73/5]

همانا سخنی سنگین به تو القا خواهیم کرد

إِنَّا سَنُلْقِی عَلَیْكَ قَوْلاً ثَقِیلاً

3 5 4 4 5

54453 = 7 × 7779

(وَاذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَأَصِیلاً) [الإنسان: 76/25]،

ونام پروردگارت را هر صبح و شب ذکر کن

وَ اذْكُرِ اسْمَ رَبِّكَ بُكْرَةً وَ أَصِیلاً

1 4 3 3 4 1 5

إن العدد الذی یمثل هذه الآیة هو: 5143341 یقبل القسمة على 7:

5143341 = 7 × 734763

(وَمِنَ اللَّیْلِ فَاسْجُدْ لَهُ وَسَبِّحْهُ لَیْلاً طَوِیلاً) [الإنسان: 76/26].

و در شبانگاه برای او سجده کن و مقدار طولانی از شب او را تسبیح گوی

وَ مِنَ الَّیْلِ فَاسْجُدْ لَهُ وَ سَبِّحْهُ لَیْلاً طَوِیلاً

1 2 4 5 2 1 4 4 5

544125421 = 7 × 77732203

نکته اینکه( اللیل) در قرآن(الَّیل) = 4 حرف نوشته شده در حالی که اگر اللیل می بود 5 حرف حساب می شد و این نظم بر قرار نمی شد

(إِنَّا أَرْسَلْنَاكَ بِالْحَقِّ بَشِیراً وَنَذِیراً وَلا تُسْأَلُ عَنْ أَصْحَابِ الْجَحِیمِ) [البقرة: 2/119].

همانا تورا به حق برای بشارت و بیم دادن فرستادیم و تو مسئول (گمراهی) دوزخیا نیستی

البته این آیه از نظر کتابت به این شکل نیز می باشد

(إِنَّا أَرْسَلْنَكَ بِالْحَقِّ بَشِیراً وَنَذِیراً وَلا تُسْلُ عَنْ أَصْحَبِ الْجَحِیمِ)

در کلمات(أرسلناك)و (تُسأَلُ) و(أصحاب) از حرف مد و همزه آن صرفنظر شده و به صورت (أصحب) (تُسل) (أرسلنك) محاسبه می شود

إِنَّا أَرْسَلْنَكَ بِالْحَقِّ بَشِیراً وَ نَذِیراً وَ لا

3 6 5 5 1 5 1 2

تُسْلُ عَنْ أَصْحَبِ الْجَحِیمِ

3 2 4 6

642321515563 :

642321515563 = 7 × 91760216509

جالب این که این نظام حتی برای یک جمله و قسمتی از یک آیه نیز صادق است که در زیر مثال های از آن را بیان می کنیم

(وَاللَّهُ بَصِیرٌ بِمَا یَعْمَلُونَ) [البقرة: 2/96]

(وَاللَّهُ عَلِیمٌ بِمَا یَفْعَلُونَ) [النور: 24/41]،

(وَاللّهُ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ) [آل عمران: 3/153]،

وَ اللّهُ خَبِیرٌ بِمَا تَعْمَلُونَ

1 4 4 3 6

63441 = 7 × 9063

(إِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُوراً رَّحِیماً) [النساء: 4/23].

(إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیما حَكِیماً) [النساء: 4/11].

(إِنَّ اللّهَ كَانَ عَلِیماً خَبِیراً) [النساء: 4/35].ژ

(إِنَّ اللّهَ كَانَ سَمِیعاً بَصِیراً) [النساء: 4/58].

إِنَّ اللّهَ كَانَ غَفُوراً رَّحِیماً

2 4 3 5 5

55342 = 7 × 7906

(اللَّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ) [التغابن: 64/13].

اللَّهُ لا إِلَهَ إِلاَّ هُوَ

4 2 3 3 2

که 23324 سه مرتبه به 7 بخشپذیر است

23324 = 7 × 7 × 7 × 68

(إِنَّ اللَّهَ لا یُخْلِفُ الْمِیعَادَ) [آل عمران: 3/9].

إِنَّ اللَّهَ لا یُخْلِفُ الْمِیعَادَ

2 4 2 4 7

74242 = 7 × 10606

(إِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشَاءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ) [آل عمران: 3/37].

إِنَّ اللَّهَ یَرْزُقُ مَنْ یَشَاءُ بِغَیْرِ حِسَابٍ

2 4 4 2 3 4 4

4432442 = 7 × 633206

(إِنَّ اللّهَ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ) [آل عمران: 3/119]،

إنَّ اللّهَ عَلِیمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

2 4 4 4 6

64442 = 7 × 9206

(وَكَفَى بِرَبِّكَ هَادِیًا وَنَصِیرًا) [الفرقان: 25/31].

وَ كَفَى بِرَبِّكَ هَادِیًا وَ نَصِیرًا

1 3 4 5 1 5

515431 = 7 × 73633 = 7 × 7 × 10519

(وَكَفَى بِرَبِّكَ بِذُنُوبِ عِبَادِهِ خَبِیرًا بَصِیرًا) [الإسراء: 17/17].

وَ كَفَى بِرَبِّكَ بِذُنُوبِ عِبَادِهِ خَبِیرًا بَصِیرًا

1 3 4 5 5 5 5

5555431 = 7 × 793633

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَةً لِقَوْمٍ یَذَّكَّرُونَ) [النحل: 16/13].

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَةً لِقَوْمٍ یَسْمَعُونَ) [النحل: 16/65].

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَةً لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ) [النحل: 16/67].

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَةً لِقَوْمٍ یَعْلَمُونَ) [النمل: 27/52].

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَاتٍ لِقَوْمٍ یَعْقِلُونَ) [النحل: 16/12].

(إِنَّ فِی ذَلِكَ لَآَیَاتٍ لِقَوْمٍ یُؤْمِنُونَ) [النحل: 16/79].

إِنَّ فِی ذَلِكَ لآیَةً لِقَوْمٍ یَسْمَعُونَ

2 2 3 4 4 6

644322 = 7 × 92046

(وَمَنْ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ) [التغابن: 64/11].

وَ مَنْ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ یَهْدِ قَلْبَهُ

1 2 4 5 3 4

435421 = 7 × 62203

(وَمَنْ یَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ) [الطلاق: 65/3].

وَ مَنْ یَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ

1 2 5 3 4 3 4

4343521 = 7 × 620503

(أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ) [الرعد: 13/28].

أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

3 4 4 5 6

65443 = 7 × 9349

(ذَلِكَ أَمْرُ اللَّهِ أَنْزَلَهُ إِلَیْكُمْ) [الطلاق: 65/5]

ذَلِكَ أَمْرُ اللَّهِ أَنْزَلَهُ إِلَیْكُمْ

3 3 4 5 5

55433 = 7 × 7919

(إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْقَصَصُ الْحَقُّ) [آل عمران: 3/62].

إِنَّ هَذَا لَهُوَ الْقَصَصُ الْحَقُّ

2 3 3 5 4

45332 = 7 × 6476

(فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَاسْتَغْفِرْهُ) [النصر: 110/3].

فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّكَ وَ اسْتَغْفِرْهُ

4 4 3 1 7

اگر عدد را از چپ به راست بنویسیم 3 مرتبه 7 قابل قسمت است

71344 = 7 × 7 × 7 × 208

و اگر از راست به چپ بنویسیم باز هم بخشپذیر است

44317 = 7 × 6331

(وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَیْئًا وَهُوَ خَیْرٌ لَكُمْ) [البقرة: 2/216].

وَ عَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شیاً وَ هُوَ خَیْرٌ لَكُمْ

1 3 2 6 3 1 2 3 3

332136231 = 7 × 47448033

نکته اینکه (شیئاً) در قرآن (شیاً) آمده است و همزه آن نیامده است و در صورتی که اگر چنین نبود 4 حرف محاسبه می شد و در این نظام عددی صدق نمی کرد

(إِنَّمَا یَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ) [فاطر: 35/28]،

إِنَّمَا یَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَؤا

4 4 4 2 5 7

752444 دو مرتبه به 7 بخشپذیر است

752444 = 7 × 7 × 15356

جالب اینکه کلمه (العلماء) در این آیه به صورت (العلمؤا) نوشته شده است که به این صورت 7 حرف حساب می شود نه 6 حرف . در صورتی که اگر 6 حرف می بود در این نظام عددی صدق نمی کرد !

(وَمَا آتَاكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَمَا نَهَاكُمْ عَنْهُ فَانْتَهُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ) [الحشر: 59/7]

وَ مَا آتَیكُمُ الرَّسُولُ فَخُذُوهُ وَ مَا نَهَیكُمْ عَنْهُ

1 2 5 6 5 1 2 5 3

فَانْتَهُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ

7 1 5 4 2 4 4 6

عدد حاصل یک عدد 17 رقمی می باشد 64424517352156521

64424517352156521 = 7 × 9203502478879503

جالب اینکه در این آیه که خداوند ما را به اطاعت از رسول خدا دعوت می کند عدد فوق بر 63 نیز بخشپذیر است که 63 تعداد سالهای حیات زمینی حضرت محمد می باشد

64424517352156521 = 63 × 1022611386542167

(وَقَالَ الذینَ كَفَرُوا لِلْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُمْ إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُبِینٌ) [سبأ: 34/43]،

وَ قَالَ الذینَ كَفَرُوا لِلْحَقِّ لَمَّا جَاءَهُمْ إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُبِینٌ

1 3 5 5 4 3 4 2 3 3 3 4

433324345531 = 7 × 61903477933

(فَوَیْلٌ لِلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ أُولَئِكَ فِی ضَلالٍ مُبِینٍ) [الزمر: 39/22].

فَوَیْلٌ لِلْقَسِیَةِ قُلُوبُهُمْ مِنْ ذِكْرِ اللَّهِ أُولَئِكَ فِی ضَللٍ مُبِینٍ

4 6 6 2 3 4 5 2 3 4

که عدد فوق 2 بار به 7 بخشپذیر است

4325432664 = 7 × 7 × 88274136

نکته این که درقرآن این دو کلمه به این صورت کتابت شده است

1 ـ كلمة (للقاسیة) به صورت (لِلْقَسِیَةِ) بدون الف می باشد.

2 ـ كلمة (ضلال)به صورت (ضَللٍ) بدون الف می باشد.

در صورتی که اگر غیر این شکل نوشته می شد در این نظام شگفت انگیز صدق نمی کرد

(إِنَّ اللَّهَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَلَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا یَشْكُرُونَ) [البقرة: 2/243]،

إِنَّ اللَّهَ لَذُو فَضْلٍ عَلَى النَّاسِ وَ لَكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لا یَشْكُرُونَ

2 4 3 3 3 5 1 3 4 5 2 6

625431533342 = 7 × 89347361906

(وَلَهُ الْمَثَلُ الأَعْلَى فِی السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَكِیمُ) [الروم: 30/27].

وَ لَهُ الْمَثَلُ الأَعْلَى فِی السَّمَوَتِ وَ الأَرْضِ وَ هُوَ الْعَزِیزُ الْحَكِیمُ

1 2 5 6 2 6 1 5 1 2 6

662151626521 = 7 × 94593089503

(أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ یَعْلَمُ مَا فِی السَّمَاءِ وَالأَرْضِ إِنَّ ذَلِكَ فِی كِتَابٍ إِنَّ ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ یَسِیرٌ) [الحج: 22/70]

أَلَمْ تَعْلَمْ أَنَّ اللَّهَ یَعْلَمُ مَا فِی السَّمَاءِ وَ الأَرْضِ

3 4 2 4 4 2 2 5 1 5

إِنَّ ذَلِكَ فِی كِتَبٍ إِنّ ذَلِكَ عَلَى اللَّهِ یَسِیرٌ

2 3 2 3 2 3 3 4 4

4433232325152244243 = 7 × 633318903593177749

(یَعْلَمُ مَا یَلِجُ فِی الأَرْضِ وَمَا یَخْرُجُ مِنْهَا وَمَا یَنْزِلُ مِنَ السَّمَاءِ وَمَا یَعْرُجُ فِیهَا وَهُوَ الرَّحِیمُ الْغَفُورُ) [سبأ: 34/2].

یَعْلَمُ مَا یَلِجُ فِی الأَرْضِ وَ مَا یَخْرُجُ مِنْهَا وَ مَا یَنْزِلُ

4 2 3 2 5 1 2 4 4 1 2 4

مِنَ السَّمَاءِ وَ مَا یَعْرُجُ فِیهَا وَ هُوَ الرَّحِیمُ الْغَفُورُ

2 5 1 2 4 4 1 2 6 6

6621442152421442152324= 7 × 945920307488777450332

(عَالِمُ الْغَیْبِ فَلا یُظْهِرُ عَلَى غَیْبِهِ أَحَدًا) [الجنّ: 72/26]،

عَلِمُ الْغَیْبِ فَلا یُظْهِرُ عَلَى غَیْبِهِ أَحَدًا

3 5 3 4 3 4 4

که عدد حاصل دو بار به 7 بخشپذیر است

4434353 = 7 × 7 × 90497

و باز هم کلمه عالم به صورت علم و بدون الف در قرآن ذکر شده است

(وَإِنَّا لَنَحْنُ نُحْیِی وَنُمِیتُ وَنَحْنُ الْوَارِثُونَ) [الحجر: 15/23]،

در قرآن این کلمات بدین صورت کتابت شده است

1 ـ كلمة (نحیی) به صورت (نُحْی) با یک یاء.

2 ـ كلمة (الوارثون) به صورت (الْوَرِثُونَ) بدون ألف.

وَ إِنَّا لَنَحْنُ نُحْی وَ نُمِیتُ وَ نَحْنُ الْوَرِثُونَ

1 3 4 3 1 4 1 3 7

731413431 = 7 × 104487633

(مَا كَانَ لِلَّهِ أَنْ یَتَّخِذَ مِنْ وَلَدٍ سُبْحَانَهُ إِذَا قَضَى أَمْرًا فَإِنَّمَا یَقُولُ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ) [مریم: 19/35].

مَا كَانَ لِلَّهِ أَنْ یَتَّخِذَ مِنْ وَلَدٍ سُبْحَنَهُ إِذَا

2 3 3 2 4 2 3 5 3

قَضَى أَمْرًا فَإِنَّمَا یَقُولُ لَهُ كُنْ فَیَكُونُ

3 4 5 4 2 2 5

5224543353242332 = 7 × 746363336177476

كلمة (سبحانه) بدون ألف به صورت (سُبْحَنَهُ) کتابت شده است.

(بَدِیعُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ أَنَّى یَكُونُ لَهُ وَلَدٌ وَلَمْ تَكُنْ لَهُ صَاحِبَةٌ وَخَلَقَ كُلَّ شَیْءٍ وَهُوَ بِكُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ) [الأنعام: 6/101].

بَدِیعُ السَّمَوَتِ وَ الأَرْضِ أَنَّى یَكُونُ لَهُ وَلَدٌ وَ لَمْ تَكُنْ

4 6 1 5 3 4 2 3 1 2 3

لَهُ صَحِبَةٌ وَ خَلَقَ كُلَّ شَیْءٍ وَ هُوَ بِكُلِّ شَیْءٍ عَلِیمٌ

2 4 1 3 2 2 1 2 3 2 4

4232122314232132435164 = 7 × 604588902033161776452

کلمه (السماوات) به صورت: (السَّمَوَتِ)، و نیز كلمة (صاحبة) به صورت (صَحِبَةٌ) (بدون ألف)در قرپان نوشته شده است

(لَقَدْ كَفَرَ الذینَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ ثَالِثُ ثَلاثَةٍ وَمَا مِنْ إِلَهٍ إِلاَّ إِلَهٌ وَاحِدٌ وَإِنْ لَمْ یَنْتَهُوا عَمَّا یَقُولُونَ لَیَمَسَّنَّ الذینَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ) [المائدة: 5/73].

لَقَدْ كَفَرَ الذینَ قَالُوا إِنَّ اللَّهَ ثَالِثُ ثَلثَةٍ وَ مَا

3 3 5 5 2 4 4 4 1 2

مِنْ إِلَهٍ إِلاَّ إِلَهٌ وَحِدٌ وَ إِنْ لَمْ یَنْتَهُوا

2 3 3 3 3 1 2 2 6

عَمَّا یَقُولُونَ لَیَمَسَّنَّ الذینَ كَفَرُوا مِنْهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ

3 6 5 5 5 4 4 4

1 ـ كلمة (ثلاثة) بدون ألف به صورت (ثَلثَةٍ) است در حالیکه در (ثَالِثُ) ألف حذف نشده است

2 ـ كلمة (واحد بدون ألف (وَحِدٌ) می باشد

می بینیم که حتی بودن یا حذف شدن یک الف این نظام را دچار خطا می کند اما بعد از گذشت 1400 سال هنوز بون هیچ تغییری تمام کلمات این کتاب الهی حفظ شده است

عدد حاصل یک عدد 27 رقمی است

= 7 × 63507948031619046020632219

3 3 5 5 2 4 4 4 1 2 2 3 3 3 3 1 2 2 6 3 6 5 5 5 4 4 4

(فَسُبْحَانَ الذی بِیَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَیْءٍ وَإِلَیْهِ تُرْجَعُونَ) [یس: 36/83].

فَسُبْحَنَ الذی بِیَدِهِ مَلَكُوتُ كُلِّ شَیْءٍ وَ إِلَیْهِ تُرْجَعُونَ

5 4 4 5 2 2 1 4 6

كلمة (فسبحان) بدون ألف به صورت (فَسُبْحَنَ) در قرآن نوشته شده است

641225445 = 7 × 91603635

وَ مَا كَانَ لِرَسُولٍ أَن یَأْتِیَ بِآیَةٍ إِلاَّ بِإِذْنِ

1 2 3 5 2 4 4 3 4

اللّهِ لِكُلِّ أَجَلٍ كِتَابٌ

4 3 3 4

4334434425321 = 7 × 619204917903

در اینجا کتاب (با الف ) نوشته شده است در صورتی که در بعضی آیات دیگر به صورت کتب (بدون الف ) آمده است!

در این مقطع از آیه 14 نوع حرف آمده 2×7=14

و نیزتعداد حروف 42 است 7×6=42

(اتْلُ مَا أُوحِیَ إِلَیْكَ مِنَ الْكِتَابِ وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ وَلَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ) [العنكبوت: 29/45].

اتْلُ مَا أُوحِیَ إِلَیْكَ مِنَ الْكِتَبِ وَ أَقِمِ الصَّلَوةَ

3 2 4 4 2 5 1 3 6

إِنَّ الصَّلَوةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَ الْمُنكَرِ وَ

2 6 4 2 6 1 6 1

لَذِكْرُ اللَّهِ أَكْبَرُ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ مَا تَصْنَعُونَ

4 4 4 1 4 4 2 6

که عدد حاصل از مضارب 7 است:

= 7 × 892020630880351804503489

در این آیه(الصَّلوةِ) هماه با واو و بدون الف آمده است

وَ الْقَلَمِ وَ مَا یَسْطُرُونَ مَا أَنتَ بِنِعْمَةِ رَبِّكَ

1 5 1 2 6 2 3 5 3

بِمَجْنُونٍ وَ إِنَّ لَكَ لَأَجْراً غَیْرَ مَمْنُونٍ

6 1 2 2 5 3 5

وَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِیمٍ

1 3 4 3 4

که434315352216353262151 از مضارب 7 است

علمُ الغیب فلا یظهر على غیبه أحداً

3 5 3 4 3 4 4

4434353 = 7 × 633479

إن هذا لهو القصص الحق

1 2 2 2 2

از چپ به راست

12222 = 7 × 1746

إن هذا لهو القصص الحق

2 3 3 5 4

از راست به چپ

45332 = 7 × 6476

إن الله لا یخلف المیعاد

2 4 2 4 7

74242 = 7 × 10606

بر اساس تحقیقی از عبد الدائم الكحیل

www.kaheel7.com

ترجمه : د . ناصح

يکشنبه 26/3/1392 - 16:47
اهل بیت

امام علی علیه السلام ما را از مشورت با سه کس برحذر می دارند.ایشان می فرمایند:

بخیل را در مشورت کردن دخالت نده که تو را از نیکو کاری با می دارد و از تنگدستی می ترساند.

ترسو را در مشورت کردن دخالت نده که در انجام کارها روحیه تو را سست می کند

حریص را در مشورت کردن دخالت نده ،که حرص را با ستمکاری در نظرت زینت می دهد

همانا بخل و ترس و حرص ،غرائز گوناگونی هستند که ریشه آنها بدگمانی به خدای بزرگ است.

(نامه 53 نهج البلاغه)

يکشنبه 26/3/1392 - 6:57
قرآن

اسم (اللطیف

توزیع حروف (اللطیف)یعنی
ا ل ط ی ف
به قرار زیر است :

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 3 2 3 1 0 3 1 3 2

لم یلد و لم یولدو لم یكن له كفواً أحد

1 2 0 1 2 0 1 1 1 2 1

وعدد حاصل بر هفت بخشپذیر :

121110210212313013230= 7 × 17301458601759001890

اسم (الولیّ)

توزیع حروف (الولیّ)یعنی ا ل و یهم چنین است :

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 3 2 3 1 1 3 1 3 2

لم یلد و لمیولد و لم یكن له كفواً أحد

1 2 1 1 3 1 1 1 1 2 1

وعدد حاصل بر هفت بخشپذیر :

121111311212313113230= 7 × 17301615887473301890

عبارات قرآنی هم با نظمی مُحكم تجلی می کنند

تجلی اسمهای زیبای الهی را ملاحظه کردید ، اکنون به برخی از عبارت قرآنی می پردازیم . خداوند تعالی درقرآن می فرماید (اللَّهُ خَالِقُ كُلِّ شَیْءٍ)[الزمر: 39/62]، توزیع حروفاین عبارت یعنی :
 ا ل هـ خ ق ك ش ی
را بدین ترتیب می نویسیم :

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 4 2 3 2 1 4 1 4 2

لم یلد و لم یولدو لم یكن له كفواً أحد

1 2 0 1 2 0 1 2 2 2 1

وعدد حاصل بر هفت بخشپذیر :

122210210212414123240= 7 × 17458601458916303320

وهكذا أرقام وأرقام لا نهایة لإعجازها! وكلَّما تبحرنا فی أعماق هذا القرآن أكثر رأیناعجائب لا تنقضی. وهذا تصدیق لقول الحبیب الأعظم علیه الصلاة والسلام عندما وصف القرآن بقوله:
(ولا تنقضی عجائبه)[رواه الترمذی].وایضاً فی ..(2)

ولكن سؤالاین است : آیا إعجاز قرآن بریک نظم عددی خاص متکی است ؟ پاسخ این پرسش در را بخش نظم حروف وارائه نظم انباشتی ارائه می دهیم تا با یقین و تدبر بخوانیم :
(وَلَوْ كَانَ مِنْ عِنْدِ غَیْرِ اللَّهِ لَوَجَدُوا فِیهِ اخْتِلافاً كَثِیراً) [النساء: 4/82].

اعجاز با بسمله ادامه دارد

عدد حروف هرآیة همراه بابسمله می نویسیم :

بسمله آیة 1 آیة 2 آیة 3 آیة 4

19 11 9 12 15

عدد حاصل یعنی 151291119 ز مضارب هفت است :

151291119 = 7 × 21613017

واگرأولین عدد یعنی19 را با آخرین عدد یعنی 15 باهم درنظرگیریم هم عدد حاصل یعنی 1519 ارمضارب هفت است آن هم دوبار:

1519 = 7 × 7 × 31

حتی اگر تعداد حروف بسممله رادر هریک از موارد یاد شده بنویسیم داریم :

 (بسم الله الرحمن الرحیم)

عدد حروف بسملة 19حرف

(قل هو الله أحد)

عدد حروف بسمله دركلمات این آیه 8حرف.

 (الله الصمد)

عدد حروف بسمله دركلمات این آیه7حرف.

 (لم یلد ولم یولد)

عدد حروف بسمله دركلمات این آیه8حرف.

 (ولم یكن له كفُواً أحد)

عدد حروف بسمله دركلمات این آیه9حرف.

واگرآنها را مرتب بنویسیم می شود :

بسمله آیة 1 آیة 2 آیة 3 آیة 4

19 8 7 8 9

و عدد حاصل یعنی 987819 هم از مضارب هفت است :

987819 = 7 × 141117

حروف (الـم)

حروف (الم)الف ولام ومیم درآیات به این ترتیب است :

 (بسم الله الرحمن الرحیم):عدد حروف(الم)10

 (قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ):عدد حروف(الم)5

 (اللَّهُ الصَّمَدُ):عدد حروف(الم)6

 (لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ):عدد حروف(الم)6

(وَلَمْ یَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ):عدد حروف(الم)5

که اگر افقی بنویسیم می شود:

بسمله آیة 1 آیة 2 آیة 3 آیة 4

10 5 6 6 5

این عدد یعنی 566510 هم از مضارب هفت است :

566510 = 7 × 80930

عجیب آنکه این نظم در اولین و آخرین حرف هم تکرار می شود!!

أولین حرف از(الم)

أولین حرف از(الم)یعنی ألف رادرهرآیه می نویسیم:
 (بسم الله الرحمن الرحیم):تعداد حرف الف3

 (قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ):تعداد حرف الف2

 (اللَّهُ الصَّمَدُ):تعداد حرف الف2

 (لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ):تعداد حرف الف0

 (وَلَمْ یَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ):تعداد حرف الف2

واگر مرتب بنویسیم می شود:

بسمله آیة 1 آیة 2 آیة 3 آیة 4

3 2 2 0 2

عدد حاصل یعنی 20223 از مضارب هفت است :

20223 = 7 × 2889

آخر حرف من (الم)

این نظم درمورد حرف آخر یعنی میم هم به چشم می خورد:

 (بسم الله الرحمن الرحیم):تعداد حرف میم3

 (قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ):تعداد حرف میم0

 (اللَّهُ الصَّمَدُ):تعداد حرف میم1

 (لَمْ یَلِدْ وَلَمْ یُولَدْ):تعداد حرف میم2

 (وَلَمْ یَكُنْ لَهُ كُفُوًا أَحَدٌ):تعداد حرف میم1

اگرمرتب بنویسیم ً:
بسمله آیة 1 آیة 2 آیة 3 آیة 4

3 0 1 2 1

عدد حاصل یعنی 12103 از مضارب هفت وآن هم دوبار می باشد :

12103 = 7 × 7 × 247

وعجیب آنکه جمع هردو حاصل قسمت هم ار مضارب هفت است :

2889 + 247 = 3136

3136 = 7 × 7 × 64

نظم حروف

به حساب ابجد تعداد حروف سوره اخلاص 66 تاست (ازبسمله تا احد) وارزش عددی 66 برابر کلمه جلاله(الله)است . اما در سوره اخلاص نظم عددی دقیقی برای تعداد حروف کلمات وجود دارد که با فهم آن باید سجده کرد و به عبودیت دربرابرحق اعتراف و به اسلام وقرآن افتخارکرد. اگر حروف این سوره را به روش تراکمی یا انباشتی محاسبه کنیم ( یعنی تعداد حروف هر کلمه را با کلمه قبل جمع کنیم ) به نظم شگفت آور دیگری می رسیم ووجود این نظم تراكمی دركتاب خدا دلیل مادیوملموس برحقانیت آن است:

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد

3 7 13 19 21 23 27 30

الله الصمد لم یلد و لم یولد

34 39 41 44 45 47 51

و لم یكن له كفواً أحد

52 54 57 59 63 66

این عدد شگفت آور 40 رقمی وبخشپذیر برهفت به دست می آید یعنی :

663595754525147454441393430272321191373

این است حقیقت نابود کننده باطل و راهی برای اثبات حقانیت قرآن و اسلوبهای متعدد اثبات اعجازعددی درقرآن که بزرگترین کتاب روی زمین است .

توزیع كلماتی که حاوی حروف اسم (الله)است

هنگامی که در سوره توحید می نگریم درمی یابیم که برخی ارز کلمات حاوی حروفی از لفظ جلاله (الله)است وبرخی دیگر چنین نیست . اکنون به روش دودویی Binaryبه این موضوع می پرداریم یهنی به وجود حرف عدد یک و به عدم وجود ان عدد صفر می دهیم و تمام سوره را می نویسیم توجه شود که :

عدد1 یعنی وجود یک یا چند حروف اسم (الله)دركلمه.

عدد0 یعنی عدم وجود یک یا چند حروف اسم(الله)دركلمه.

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 1 1 1 1 1 1 1 1 1

لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد

1 1 0 1 1 0 1 0 1 1 1

عدد حاصل هم بر هفت بخشپذیر است :

111010110111111111110= 7 × 15858587158730158730

بدیهی که خواننده محترم می داند که در زمان پیامبراعظم (ص) روش دودویی و استفاده از صفر و یک برای محاسبات مطرح نبوده است و این خود تأکیدی است برتازگی قرآن درهمه زمانها و عدم انقضای عجائبش .

توزیع شگفت آورهرحرف ازحروف (الله)

در سطور پیشین دیدیم که توزیع حروف اسمهای زیبای خداوندی چگونه است . اکنون به روش دودویی به محاسبه تک تک حروف لفظ جلاله می پردازیم :

توزیع حرف ألف

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 1 1 1 0 0 1 1 1 1

لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد

0 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1

وعدد حاصل برهفت بخشپذیراست :

110000000001111001110= 7 × 15714285714444428730
توزیع حرف لام

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 2 1 1 1 0 2 0 2 1

لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد

1 1 0 1 1 0 1 0 1 0 0

وعدد حاصل برهفت بخشپذیراست :

001010110111202011120= 7 × 144301444457470160

 

توزیع حرف هاء

بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد

0 1 0 0 0 1 1 0 1 0

لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد

0 0 0 0 0 0 0 0 1 0 0

و مقلوب عدد حاصل (از بسم به طرف أحد ) برهفت بخشپذیراست :

010001101000000000100= 7 × 1428728714285714300

 

قبالا هم شاهد این نظم بدیع بوده ایم و توزیع حرف اول وآخر عکس هم بوده است :

توزیع أولین حرف دراسم (الله) توزیع آخرین حرف دراسم (الله)

آیا این اعداد بزرگ دلیلی برآن نیست که قرآن خداوندعَزَّ وجَلَّ نازل فرموده است؟

وصدق الله القائل عن كلماته: (وَلَوْ أَنَّمَا فِی الْأَرْضِ مِنْ شَجَرَةٍ أَقْلامٌ وَالْبَحْرُ یَمُدُّهُ مِنْ بَعْدِهِ سَبْعَةُ أَبْحُرٍ مَا نَفِدَتْ كَلِمَاتُ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ حَكِیمٌ)[لقمان: 31/27].

ما دراین نوشتار اثبات کردیم که آوردن سوره ای کوچک مانند سوره اخلاص محال است چه رسد به آوردن کتابی نظیرقرآن عظیم. واین فضل خداست که مارا به ارائه این برهانهای ملموس وقابل فهم همگان – یعنی زبان اعداد - هدایت فرمود والحمدلله اولا وآخرا وظاهرا وباطنا

 

نوشته مهندس: عبد الدائم الكحیل

برگردان: دکتر محمد هادی مؤذن جامی

يکشنبه 26/3/1392 - 6:50
قرآن
شاید کسی بگوید این موارد تصادفی است پس به دو اسم متلازم می پردازیم :

از اسمهای وارده درقرآن قوله تعالى است:
(وَهُوَ الْغَفُورُ الْوَدُودُ)[البروج: 85/14]. 
نظم مذکور دران مورد هم صادق است .
الغفور الودود
توزیع حروف كلمة (الغفور)
حروف این اسم یعنی 
(ا ل غ ف و ر)
را به قرار زیر می نویسیم:
بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد
0 3 3 3 1 1 3 1 3 2
لم یلد و لم یولدو لم یكن له كفواً أحد
1 1 1 1 2 1 1 0 1 3 1
عدد حاصل برهفت بخشپذیر است : 
131011211112313113330= 7 × 18715887301759016190
توزیع حروف كلمة (الودود)
وحروف اسم (الودود)یعنی حروف 
(ا ل و د)
هم ازاین نظم پیروی می کنند:
بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد
0 3 2 2 1 1 3 2 3 3
لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد
1 2 1 1 3 1 1 0 1 2 2
وعددحاصل برهفت بخشپذیر است :
221011311213323112230= 7 × 31573044459046158890

نوشته مهندس: عبد الدائم الكحیل 
برگردان: دکتر محمد هادی مؤذن جامی

...ادامه دارد...

جمعه 24/3/1392 - 3:23
قرآن
اکنون به اسم (المبدئ)،می پردازیم ، یقول عز وجل:(وَهُوَ الَّذِی یَبْدأُ الْخَلْقَ ثُمَّ یُعِیدُهُ وَهُوَ أَهْوَنُ عَلَیْهِ وَلَهُ الْمَثَلُ الْأَعْلَى فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَهُوَ الْعَزِیزُ الْحَكِیمُ)[الروم: 30/27].
المبـدئ
توزیع حروف (المبدئ)، یعنی:
(ا ل م ب د ی)
بدین قرار است :
بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد
2 3 3 4 1 0 3 2 3 4
لم یلد و لم یولدو لم یكن له كفواً أحد
2 3 0 2 3 0 2 1 1 1 2
وعدد حاصل مضرب هفت :
211120320324323014332= 7 × 30160045760617573476
واین نظم در دو جزء نفی واثبات سوره تکرارمی شود ، در جزء اثباتی :
بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله أحد الله الصمد
2 3 3 4 1 0 3 2 3 4
عدد: 4323014332 مضرب هفت است ودر جزء نفی :
لم یلد و لم یولد و لم یكن له كفواً أحد

2 3 0 2 3 0 2 1 1 1 2
عدد: 21112032032 دو بار بر هفت بخشپذیر است .
واین دلیل وتأكیدی از خداوند عز وجل به زبان عدد است که اوست یگانه یکتایی که نه زاییده و نه زاده شده (أنه واحد أحد لم یلد ولم یولد!) واین نظم درهرآیه تکرارمی شود:
لم یلد و لم یولد
2 3 0 2 3
وعدد 32032 برهفت بخشپذیر است :
32032 = 7 × 4576
و لم یكن له كفواً أحد
0 2 1 1 1 2
عدد 211120 برهفت بخشپذیر است
211120 = 7 × 30160

نوشته مهندس: عبد الدائم الكحیل 
برگردان: دکتر محمد هادی مؤذن جامی


...ادامه دارد...
جمعه 24/3/1392 - 3:21
تبریک و تسلیت
پیشاپیش ولادت با سعادت سید السجاد زین العباد امام علی بن الحسین ع را به همه شما عزیزان تبریک عرض می کنم
روح دعا – ویژه نامه ولادت امام سجاد علیه السلام (سال 92) www.tebyan.net

کودکی در دامان «شهربانو»، آرام به خواب رفته ‌است و حوریان آسمان، گرداگرد مدینه بال گشوده‌اند تا طلوع زیبای خورشیدی را به نظاره بنشینند که آبی نیایش را در دریایی بی‌‌کرانه جانش به بشریت هدیه می‌دهد...

 

پنج شنبه 23/3/1392 - 8:16
تبریک و تسلیت

ولادت با سعادت امام حسین ع را خدمت دوستانش تبریک عرض می کنم

عصاره‌ی آل‌کساء - ویژه نامه ولادت امام حسین علیه السلام (سال 92)

www.tebyan.net
ای حاصل پیوند دو دریای بیکران! ای سرور جوانان‌بهشت! زمین حق دارد برای در آغوش‌ گرفتنت، دستانش بلرزد و پاهایش سُست شود. رواست که تن‌‌پوشت، پرنیان پر جبرئیل باشد و کامت را از شیره‌ی جان رسول برگیرند، خوش آمدی مولا...
چهارشنبه 22/3/1392 - 6:55
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته