• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1242
تعداد نظرات : 283
زمان آخرین مطلب : 5629روز قبل
دعا و زیارت

بالاخره ما شیعیان كه عقیده داریم قرآن عدیل اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ و اهل بیت عدیل قرآن اند، و بین آن ها جدایى وجود ندارد، آیا نمى توانیم از نظر به قرآن و به اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ استفاده هاى معنوى و جسمانى بكنیم؟!
آیا هیچ مى دانیم كه قرآن نظیر سایر مكتوبات نیست! گویى قرآن موجودى ربوبى از عالم نور و روحانى است كه در عالم اجسام و اعراض ظهور كرده است. به دلیل این كه چیزهایى از آن بر مى آید، یا دیده مى شود، كه از اجسام و اعراض دیده نمى شود. بنابراین، باید به طور یقین بفهمیم كه نگاه كردن به قرآن مثل نگاه كردن به سایر كتب نیست.

نعمت هایى به این بزرگى در اختیار ما است! به هیچ امّت و ملّتى چنین قرآنى داده نشده كه این همه خواصّ و آثار داشته باشد! نعمت به این بزرگى به ما داده شده، ولى مثل این است كه اصلاً نداده اند، و مثل این كه این كتاب مكمِّل انسان نیست، لذا مى گوییم: برویم در خانقاه تكمیل شویم!
امّتى كه این قرآن را دارد، كارش به جایى رسیده كه از زمان نزول قرآن تقریبا تا به حال از عدیل و شریك قرآن، یعنى عترت محروم است! همان عترتى كه بنابر روایات فراوان، حضرت رسول اكرم ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ درباره ى آن فرمود: «إِنِّى سَأَلْتُ رَبِّى أَنْ لایُفَرِّقَ بَیْنَهُمَا، فَفَعَلَ.»(1)
من از پروردگارم خواستم كه میان قرآن و عترت جدایى نیفكند، و خداوند دعاى مرا مستجاب كرد.
و نیز این را فرمود:
«إِنَّهُما لَنْ یَفْتَرِقا حَتّى یَرِدا عَلَىَّ الْحَوْضَ»(2)
قرآن و عترت از هم جدا نمى شوند، تا این كه در كنار حوض [كوثر] بر من وارد شوند. بله، در فهم و شرح و عمل به قرآن، هر كجا كه قرآن باشد، عترت هم موجود است.


1. ر.ك: ینابیع المودة، ج 1، ص 116؛ الغدیر، ج 3، ص 80؛ شواهد التنزیل، ج 1، ص 191؛ المیزان، ج 3، ص 378؛ ج 4، ص 411؛ اصول كافى، ج 1، ص 209 و 287 و...
2. همان.

پنج شنبه 9/12/1386 - 12:45
دعا و زیارت
حضرت معصومه ـ علیهاالسّلام ـ از قبیل امام زاده هاى مطلق نیست كه هنگام زیارت او زیارت نامه ى مطلق امام زاده ها خوانده شود، بلكه زیارت مخصوص به خود دارد؛ زیرا در روایت است :
«مَنْ زارَها وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ.»(1) هر كس او را زیارت كند، بهشت بر او واجب مى گردد. خیلى كلمه ى بزرگى است!
نقل شده كه روزى حضرت امام موسى كاظم ـ علیه السّلام ـ در مدینه، در خانه تشریف نداشتند، شخصى آمد كه سؤالى از آن حضرت بنماید، حضرت معصومه ـ علیهاالسّلام ـ كه در سنّ كودكى بودند و در خانه تشریف داشتند، مى فرمایند: آن حضرت تشریف ندارند، چه كار دارید؟
آن شخص عرض كرد: مسأله اى دارم، مى فرماید، بنویس، مى نویسد، ایشان پاسخ آن را مى دهد، بعد كه حضرت امام كاظم ـ علیه السّلام ـ به خانه بر مى گردد، مادرش جریان را به آن حضرت عرض مى كند، حضرت مى فرماید: «بِأَبِى هِىَ وَ أُمِّى، حَكَمَتْ بِما حَكَمَ اللّه پدر و مادرم به فدایش، به آن چه خداوند حكم فرموده، حكم نموده است.
این ها افراد عادى نبوده اند، خدا مى داند این خاندان چه شخصیّت هایى بوده اند، این همه كرامات براى ایشان ذكر كرده اند، پس چه مى گویند كسانى كه این مطالب را درباره ى خود حضرت رسول ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ هم خرافات مى دانند! یا آن كس كه ـ نعوذباللّه  ـ مى گوید: «عَصاىَ خَیْرٌ مِنْ مُحَمَّدٍ!» عصاى من بهتر از محمّد ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ است. و یا آن پاسبانى كه كنار ضریح حضرت رسول ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ ایستاده و مى گوید: به جاى ضریح، دست مرا ببوس!
1. بحارالانوار، ج 48، ص 317؛ ج 99، ص 267.
پنج شنبه 9/12/1386 - 12:34
دعا و زیارت

سؤال: آیا روایتِ «مَنْ عَرَفَ نَفْسَهُ، عَرَفَ رَبَّهُ.»(1)؛ (هر كس نَفْس خود را شناخت، پروردگارش را شناخته است.) را كه از پیغمبر اكرم ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ روایت شده است، مى شود به ائمّه ـ علیهم السّلام ـ نسبت داد؟ 
جواب: در روایت آمده است كه از امام ـ علیه السّلام ـ سؤال شد: آیا مى شود آن چه از شما نقل مى كنیم، به پیغمبر ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ نسبت دهیم؟ فرمود: آرى. گفته شد: آیا آن چه شما مى فرمایید، از پیغمبر ـ صلّى اللّه علیه وآله وسلّم ـ است؟ فرمود: «نَعَمْ!»(2)؛ (آرى) آبِ در جوى، از سرچشمه است.
1. مصباح الشریعة، ص 13؛ عیون الحكم و المواعظ، ص 430؛ میزان الحكم، ج 3، ص 1877؛ تذكرة الموضوعات، ص 11؛ المیزان، ج 6، ص 169.
2. ر.ك: اصول كافى، ج 1، ص 51.

پنج شنبه 9/12/1386 - 12:31
دعا و زیارت
اربعین از رازهای هستی
 خصوصیت عدد چهل و اسرار نهفته در آن براى ما روشن نیست.البته چه بسا، با توجه به ویژگى‏هاى انسان، «چهل بار» تكرار یك رفتار پسندیده موجب ملكه  معنوى و  تعمیق آن رفتار و قابلیت نزول فیض خاص خداوند مى‏شود.
 
اربعین در فرهنگ عاشورا
 در فرهنگ عاشورا، اربعین به چهلمین شب شهادت حسین بن علی(ع) گفته میشود که مصادف با روزبیستم ماه صفر است. از سنتهای مردمی گرامی داشت چهلم مردگان است، که به یاد عزیز فوت شده خویش، خیرات و صدقات میدهند و مجلس یاد بود بر پا میکنند، در روز بیستم صفر نیز، شیعیان، مراسم سوگواری عظیمی را در کشورها و شهرهای مختلف به یاد عاشورای حسینی بر پا میکنندعاشقان و پیروان آن امام، در سحال اسرار اربعین به ذکر پرداخته و باران اشکبار چشم خویش را بامظلومیت حسین و یارانش پیوند می زنند. این راه، راه تداوم عشق است و بی گمان هیچگاه بی رهرونخواهد بود.
 
 نخستین اربعین
 در نخستین اربعین شهادت امام حسین (ع)، جابر بن عبدالله انصاری و عطیه عوفی موفق به زیارت تربت و قبر سید الشهدا شدند. بنا به برخی نقلها، در همان اربعین، کاروان اسرای اهل بیت (ع) دربازگشت از شام و سر راه مدینه، از کربلا گذشتند و با جابر دیدار کردند. البته برخی از مورخان نیز آن را نفی کرده و نپذیرفته اند، از جمله مرحوم محدث قمی در «منتهی الامال» دلایلی ذکر میکند که  دیدار اهل بیت از کربلا در اربعین اول نبوده است. به هر حال، تکریم این روز و احیای خاطره غمبار عاشورا، رمز تداوم شعور عاشورایی در زمانهای بعد بوده است.
 
اربعین و عرفان
 در فرهنگ اسلامى هم عدد چهل (اربعین) جایگاه ویژه اى دارد. چله نشینى براى رفع حاجات, حفظ كردن چهل حدیث, اخلاص چهل صباح, كمال عقل در چهل سالگى, دعا براى چهل مؤمن, چهل شب چهارشنبه… از این نمونه هاست.
آمده است که چون حضرت موسی (ع) را قابل استماع کلام بی واسطه خداوند میکردند چهل روز به خلوت فرستادند و خداوند فرمود: «… و اذا واعدنا موسی اربعین لیله »
و پیامبر حکیم (ص) فرمود:
« من اخلص لله اربعین یوماً فجر الله ینابیع الحكمة من قلبه على لسانه »
هر كس چهل روز فقط براى خداوند تعالى اخلاص چشمه های خداوند ورزد حكمت را از قلبش برزبانش جارى مى‏سازد.»
صاحب مرصاد العباد، عارف نامی نجم الدین شیرازی نیز گفته است:" و عدد اربعین را خاصیتی است در استکمال چیزها که اعداد دیگر را نیست. چنانکه در حدیث صحیح آمده است:
ان خلق احدکم بجمع فی بطن امه اربعین یوما ثم یکون علقه مثل ذلک.
و خواجه علیه السلام ظهور چشمه های حکمت از دل بر زبان را اختصاص اخلاص اربعین صباحا فرموده است، و حوالت کمال تخمیر طینت آدم علیه السلام به اربعین صباحا کرد و از این نوع بسیاراست."
 در گذر سالیان و قرنها، رنگ و بوی معتقدات انسان رخساره ای تازه می یابد. اما گویی چشمی پنهان گواهی می دهد که ابدیتی ناب و همیشه تازه می باید دگرگون نشود. چیزی می باید بر جای باشد تابتوان بدان تکیه زد و با چنگ زدن بدان، خود را به حقیقت نزدیک ساخت. می باید شارعی ابدی،مرکوبهای جان را تا مقصدی مطمئن برساند و این جانهای فرسوده و افسرده را به معبدی آکنده ازشور و سماع و ذکر و سجود هدایت کند. همة آنچه به امام حسین (ع) مربوط می شود از اینگونه است.همچون رحیل مکرر کاروانها در گم راههای بیابانی، که هر یک به نشانه ای جدا شناخته می شود،اما به یک سو می خوانند و یک مقصد را دنبال می کنند.
بعثت و هجرت و محرم و عاشورا و ... اربعین منزلگاههای سفر عاشقانه در رکاب حق است هرکه در این رکاب گام بر دارد، ضمانت رستگاری را یافته و هر که کمر بسته این خواجه باشد،بی تردید نقش آزادگی بر میان بسته است. رمز این معما اینچنین گشوده می شود. می باید خالص و زلال به دنبال مریدی چون حسین(ع) رفت. سحرگه رهرویی در سرزمینی همی گفت: این معمابا قرینی که ای صوفی شراب آنگه شود صاف که در شیشه بماند اربعینی، اربعین نشانه ایست برای تأمل و تأثر، نشانه ای برای دادخواهی و تظلم زیرا اگر خواهندگان خون حسین (ع) درمنزلی گرد هم نیایند و میثاقهای جهاد و فلاح را در منازلی همچون اربعین تازه نسازند، این توفان فرو خواهد نشست، از میان خواهد رفت و وزشی خشک و بیهوده بر جای خواهد ماند.
اینکه چرا اربعین و در این رمز، در این نماد، در این عدد، چه رازی نهفته است؟ بهتر آنکه چند وچون را کنار بگذاریم و در برابر علم خدا و نبی تسلیم باشیم. اربعین از رازهای هستی است چنانکه چون موسی (ع) را قابل استماع کلام بی واسطه خداوند چهل روز به خلوت فرستادند و خداوندفرمود: و اذ و اعدنا موسی اربعین لیله و پیامبر حکیم فرمود: من اخلص لله اربعین صباحا ظهرت ینابیع الحکمه من قبله علی لسانه. در تقدیر رموز اربعین همین بس. صاحب مرصاد العباد، عارف نامی نجم الدین رازی نیز گفته است: و عدد اربعین را خاصیتی است در استکمال چیزها که اعداد دیگر را نیست. چنانکه در حدیث صحیح آمده است: ان خلق احدکم یجمع فی بطن امه اربعین یوما ثمیکون علقه مثل ذلک و خواجه علیه السلام، ظهور چشمه های حکمت از دل بر زبان اختصاص اخلاص اربعین صباحا فرموده است: و حوالت کمال تخمیر طینت آدم علیه السلام به اربعین صباحاکرد و از این نوع بسیارند.
  نخستین سوگواران حسین (ع) در اربعین سالار شهیدان، به یادش گریستند. آنان در این میعادگاه به تاْمل در افق رسالت ، و حقیقتی که از جوشش خون حسین (ع) باز تافته بود پرداختند. از آن پس، عاشقان و پیروان آن امام، در سحاب اسرار اربعین به ذکر پرداختند و بار آن اشکبار سرنوشت خویش را به مظلومیت حسین (ع) و یارانش پیوند زدند. این راه، راه تداوم عشق است و بی گمان هیچگاه  بی رهرو نخواهد ماند.
پنج شنبه 9/12/1386 - 12:22
دعا و زیارت
ابوذر غفارى از حضرت رسول اكرم‏صلى الله علیه وآله وسلم روایت مى‏كند كه آن جناب فرمود «زمین در مرگ مؤمن تا چهل صباح گریان است‏» و زرارة‏بن اعین شیبانى(ره) كه از اكابر فقهاى شیعه و محدثان با عظمت امامیه است از حضرت امام صادق‏علیه‏السلام روایت كرده است كه آن حضرت فرمود «آسمان براى امام حسین‏علیه‏السلام چهل روز گریه كرد و علامت این گریه آن بود كه در این مدت هنگام صبح آسمان خون‏آلود مى‏شد، و زمین نیز چهل روز گریه كرد و آفتاب هم چهل روز كه علامت آن طوفانهاى سیاه و كسوف و سرخى در زمین و آسمان بود» و نیز فرمود «ملائكه نیز چهل روز بر آن حضرت گریستند و زنان بنى‏هاشم خضاب نكردند و روغن بر سر نكشیدند و چشمها را سرمه نزدند، تا آنگاه كه سر عبیدا.. . بن زیاد را براى ما آوردند، و ما همواره با چشم گریان هستیم و مصیبت‏حضرت امام حسین‏علیه‏السلام را فراموش نمى‏كنیم‏».
و این چنین است كه شیعیان تا اربعین آن حضرت از شادى و خوشنودى و سرور خوددارى مى‏كنند. حتى در غیر مسلمانان نیز این عادت در مورد درگذشتگانشان مراعات مى‏شود بخصوص كه از بزرگان آن قوم باشد. حال چه رسد به شخصیتى چون حسین‏علیه‏السلام كه آثار عملى و نتایج قدمى در راه رفاه و آسایش دینى و دنیوى انسانها داشته و در اصلاح جامعه از جان گذشتگى نشان داده و نهضتى بر علیه ظلم و ستم و براى از میان بردن ظالمان و ستمكاران روزگار برپا كرده باشد كه در اثر آن اسلام و قرآن را زنده نگاه داشته و دین الهى را از دستخوش دشمنان سرسخت آن نجات داده و زحمات خاتم انبیاءصلى الله علیه وآله وسلم را نگذاشته تا به هدر رود و بازیچه بنى‏امیه - این شجره ملعونه - گردد و با خون خود درخت توحید را سیراب نموده و اجازه نداده تا در نتیجه ظلم و جور و بى‏دینى و اشاعه فحشا و منكر بنى‏امیه خشك شود و خون دل خویش را در راه خدا بذل كرده تا مردم را از حیرت ضلالت و گمراهى در اثر تسلط بنى‏امیه و اشغال مقام خلافت الهیه از سوى آنان پیش آمده بود برهاند. و اگر آن نهضت مقدس نبود، از اسلام به غیر از اسلام اموى و از دین بجز دین یزیدى و دین تشریفاتى و ساخته بنى‏امیه چیزى باقى نمانده بود.
و شیعه همیشه و در تمامى روزهاى سوگوارى حضرت سیدالشهداءعلیه‏السلام و از آن جمله روز اربعین آن حضرت، در تظاهر به زیارت و اقامه ماتم و عزادارى كوتاهى نكرده و نباید بكنند و از اینجاست كه امام حسن عسكرى‏علیه‏السلام زیارت اربعین را از علایم ایمان شمرده. آرى، تنها زیارت اربعین سیدالشهداءعلیه‏السلام است كه مؤمن خالص را از دیگران تمیز مى‏دهد، و دوستان اهل بیت‏علیهم‏السلام را از غیر آنان جدا مى‏كند. و مؤمن واقعى كسى است كه نگذارد آثار هضت‏حسین‏علیه‏السلام فراموش شود و در قدردانى و شركت در هدف آن حضرت كوتاهى نورزد.
پیروان و دوستان امام حسین‏علیه‏السلام امیدوارند تا از این طریق مشمول این حدیث نبوى شوند كه جابر بن عبدالله انصارى - از صحابه رسول خداصلى الله علیه وآله وسلم و نخستین زائر قبر حضرت ابى‏عبدالله در اولین اربعین سیدالشهداء - روایت كرده است; «كسى كه قومى را دوست دارد با آنها محشور مى‏شود و كسى كه عمل قومى را دوست دارد با ایشان شریك مى‏باشد».
پنج شنبه 9/12/1386 - 12:19
دعا و زیارت
عبادت تـاجـران , عابـدان و آزادگان
ان قوما عبدوا الله رغبه فتلك عباده التجار و ان قوما عبدوا الله رهبه فتلك عباده العبید,وان قوما عبدوا الله شكرا فتلك عباده الاحرار وهى افضل العباده
(تحف العقول, ص 250).

گـروهـى خـدا را از روى میل و رغبت(به بهشت) عبادت مى كنند كه ایـن عبادت تاجـران است, و گروهـى خـدا را از روى تـرس (از دوزخ) مـى پـرستنـد و ایـن عبادت بندگان است و گروهى خدا را از روى شكر(و شایستگى پرستـش) عبادت مـى كنند وایـن عبـادت آزادگـان است كه بهتـریـن عبـادت است.
 
 
 
پرهیز از ستمكارى
ایـاك و الظلـم من لایجـد علیك نـاصــرا الا الله عزوجل.
(تحف العقول,ص 251.)
 
بـرحذر بـاشیـد از ستـم كـردن به كسـى كه یـاورى جز خـداوند عزوجل ندارد.
پنج شنبه 9/12/1386 - 12:11
دعا و زیارت
دو لب مبارك
«أَ لَمْ نَجْعَلْ لَهُ عَیْنَیْنِ وَ لِساناً وَ شَفَتَیْنِ».
آیا ما به او دو چشم عطا نكردیم و زبان و دو لب به او ندادیم.
[بلد: 8 و 9]
 
از امام باقر ـ علیه السّلام ـ روایت شده است كه فرمود:
منظور از «عَیْنَیْن» رسول خدا است و منظور از «لساناً» امیرالمؤمنین ـ علیه السّلام ـ است و منظور از «شفتین» امام حسن و امام حسین ـ علیهما السّلام ـ است.
[الحسین فی القرآن: سید محمد الواحدی، چاپ اول، ص 215]
 
 

آینه طهارت
«إِنَّما یُرِیدُ اللَّهُ لِیُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَكُمْ تَطْهِیراً».
خداوند چنین می‌خواهد كه رجس و هر آلایش را از شما خانوادة نبوت ببرد و شما را از هر عیب پاك و منزه می‌داند.
[احزاب:33]
 
روایات بی‌شماری در تفسیر این آیة شریفه از معصومین ـ علیهم السّلام ـ وارد شده است كه فرموده‌اند، منظور از «اهل‌البیت» خمسة طیبه هستند.

 

 

 

 

[امالی شیخ صدوق: ص 473]
 
 
 
پنج شنبه 9/12/1386 - 12:7
شعر و قطعات ادبی

 

«یك اربعین نبود!»
 

ما را كه غیر داغ غمت‏بر جبین نبود
نگذشت لحظه‏اى كه دل ما غمین نبود
 
هرچند آسمان به صبورى چو ما ندید
ما را غمى نبود كه اندر كمین نبود
 
راهى اگر نداشت، به آزادى و امید
رنج اسارت، اینهمه شور آفرین نبود
 
اى آفتاب محمل زینب، كسى چو من
از خرمن زیارت تو خوشه چین نبود
 
تقدیر با سر تو مرا همسفر نمود
در این سفر مقدر من غیر از این نبود
 
گر از نگاه گرم تو آتش نمى‏گرفت
در شام و كوفه خطبه من آتشین نبود
 
گر شوق سر به چوبه محمل زدن نداشت
زینب پس از تو، زینب محمل نشین نبود
 
در حیرتم كه بى‏تو چرا زنده مانده ام
عهدیكه با تو بستم از اول چنین نبود
 
ده روزه فراق تو، عمرى به ما گذشت
یك عمر بود هجر تو، یك اربعین نبود

پنج شنبه 9/12/1386 - 12:2
دعا و زیارت
ما مثل طایفه و گروهى هستیم كه رییس خود را حبس(1) نموده است و در بلایا، خود تصمیم جنگ و یا صلح را اتّخاذ مى كند! خودمان كرده ایم و اجازه نمى دهیم بیاید قضایا را حلّ كند، با این كه مى دانیم اگر بیاید مى تواند مشكلات را حلّ كند، ولى باز او را محبوس كرده ایم! 
بنابراین، اگر میلیون ها نفر هم با او موافق باشند، او مثل شخص وحید و تنها است كه هیچ ناصر و مُعین و یار و یاورى ندارد! زیرا ما در بیدارى درست به وظیفه ى خود عمل نمى كنیم، با این حال منتظر هستیم كه بیدار شویم و تهجّد به جا آوریم. اگر توفیق شامل حال انسان گردد، از خواب بیدار مى شود و مشغول تهجّد مى گردد؛ ولى اگر توفیق نباشد، چنان چه بیدار هم بشود، از آن ها بهره نمى برد.
آقایى كه زیاد به مسجد جمكران مى رود، مى گفت: آقا(2) را در مسجد جمكران دیدم، به من فرمود: به دل سوختگان ما بگو براى ما دعا كنند، و یك مرتبه از نظرم غائب شد، نه این كه راه برود و كم كم از نظرم غائب شود!
همین آقا هفته ى قبل از آن هم، حضرت را در خواب دیده بود. ولى افسوس كه همه براى برآورده شدن حاجت شخصى خود به مسجد جمكران مى روند، و نمى دانند كه خود آن حضرت چه التماس دعایى از آن ها دارد كه براى تعجیل فَرَج او دعا كنند! چنان كه به آن آقا(3) فرموده بود: این ها كه به این جا آمده اند، دوستان خوب ما هستند، و هر كدام حاجتى دارند: خانه، زن، فرزند، مال، اداى دین؛
ولى هیچ كس در فكر من نیست!
آرى، او هزار سال است كه زندانى است، لذا هر كس كه براى حاجتى به مكان مقدّسى مانند مسجد جمكران مى رود، باید كه اعظم حاجت نزد آن واسطه ى فیض، یعنى فَرَج خود آن حضرت را از خدا بخواهد.
خدا مى داند در دفتر امام زمان ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّریف ـ جزو چه كسانى هستیم؟! كسى كه اعمال بندگان در هر هفته دو روز (روز دوشنبه و پنجشنبه) به او عرضه مى شود. همین قدر مى دانیم آن طورى كه باید باشیم، نیستیم.
1. زندانى.
2. حضرت غائب ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّریف ـ .
3. شیخ ابراهیم حایرى ـ رحمه اللّه  ـ در حال اعتكاف در مسجد كوفه.
 
پنج شنبه 9/12/1386 - 11:47
اخبار
کمپانی بین المللی BIOSTAR Microtech  سازنده حرفه ای مادربرد، کارت گرافیک و سیستم های خاص، از شما برای دیدن از نمایشگاه CeBIT2008 که بزرگ ترین گردهمایی سازندگان IT، توزیع کنندگان و کاربران در هانوفر آلمان می باشد، دعوت به عمل می آورد. کمپانی Biostar امسال فضایی به اندازه 100 متر مربع از نمایشگاه را در سالن شماره 21 رزرو کرده است.
در ویترین غرفه Biostar  مادربرهای لوکس سری T-Power که طراحی جدیدی از این برند برای کاربران حرفه ای محسوب می شوند، نمایش داده می شوند که شامل مادربردهای نسل جدید سری 4 با چیپست Intel و طیف کاملی از مادربردهای سری AM2+ با چیپست AMD با امکان پشتیبانی از کارت های گرافیک Hybrid و سیستم های Hybrid SLI و نیز امکان پشتیبانی از FSB1600MHz برای مادربردهای با چیپست Intel میباشد. همچنین در این غرفه سری کامل کارت های گرافیک مدل V-RANGER و کارت های گرافیک جدید سری 9000 در معرض نمایش قرار می گیرند.
مطالبی در مورد همکاری شرکت انفورماتیک گستر و کمپانی بین المللی BIOSTAR MICROTECH
   کمپانی بایوستار از زمان تأسیس در سال 1986 یکی از مهمترین تولید کنندگان مادربرد در صنعت PC تایوان میباشد که تاکنون باقی مانده است . علاوه بر این، در حال حاضر در زمینه ساخت کارت های گرافیک با تکنولوژی جدید همانند V-Ranger برای خود جایگاه ویژه ای نزد Gamerها و OvreClockerها ساخته است. این کمپانی برای تداوم رشد خود سرمایه گذاری سنگینی بر روی منابع فیزیکی و انسانی در جهت رشد و توسعه انجام داده است. تلاش این کمپانی طی این سال ها در جهت بالا بردن کیفیت محصولاتش و گسترش محدوده دسترسی به آنها بوده است. در این راستا، این کمپانی به ایران بعنوان بازار ویژه ای نگریسته است و بطبع آن در جستجوی یک شرکت معتبر برای ارائه محصولات خود در داخل ایران بوده است که سرانجام تلاش آنها به ثمر نشست و کارت های گارانتی شرکت انفورماتیک گستر بعنوان نماینده انحصاری فروش محصولات بایوستار در ایران ، برروی این قطعات قرار گرفت و روانه بازار گردید و در مدت کوتاهی سهم عمده ای از بازار مربوطه را بخود اختصاص داد.
سه شنبه 7/12/1386 - 13:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته