• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1392
تعداد نظرات : 123
زمان آخرین مطلب : 6023روز قبل
اخبار
مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران، از ارائه پیشنهادی برای گذراندن آشنایی پزشکان با دوره سالمندی در دانشگاهای کشور خبر داد. دکتر معصومه صالحی در گفتگو با خبرنگار مهر، از تعداد اندک متخصصین طب سالمندی در کشور خبر داد و افزود: بیش از 300 هزار نفر از جمعیت سالمند کشور مبتلا به بیماری آلزایمر است اما تعداد متخصصین طب سالمندی کمتر از 10 نفر است. وی با اشاره به برگزاری همایش "شناخت بیماری آلزایمر" در آینده نزدیک، اظهار داشت: در این همایش، روشهای درمان دارویی و غیر دارویی و راهکارهای مقابله با مشکلات رفتاری و فیزیکی بیماران مبتلا به آلزایمر، ارائه می شود. صالحی از ارائه آموزشهای مراقبت از بیماران مبتلا به آلزایمر و مراقبین و همچنین سالمندی موفق در این همایش خبر داد و گفت: در این دوره آموزشی، پزشکان مغز و اعصاب، اعصاب و روان، طب سالمندی، روان شناسان و تخصص های مرتبط با دوره سالمندی و بیماری آلزایمر، حضور خواهند داشت. مدیرعامل انجمن آلزایمر ایران به کسب 5 امتیاز دوره بازآموزی توسط پزشکان حاضر در این همایش اشاره کرد و افزود: سن ابتلا به آلزایمر در ایران، تا حدودی کمتر از کشورهای دیگر است. به طوری که درصدی از مبتلایان به این بیماری، زیر 60 سال هستند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:58
اخبار
رئیس سازمان ملی جوانان در دیدار با دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) بر تحصیل جوانمردی از رهگذر جوانی تاکید کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، حجه الاسلام حاج علی اکبری در دیدار با دانشجویان دانشگاه افسری امام علی (ع) گفت: حفاظت از کیان و حدود عزت ملتی بزرگ، رسالتی سنگین اما افتخار آمیز است و این خدمت از مقدس ترین خدماتی است که هر جوان می تواند به کشور خود داشته باشد. وی با اشاره به ثبت روزهای 8 سال دفاع مقدس در تاریخ و حافظه ملت ایران افزود: خوشا به سعادت آنان که در جوانی به جوانمردی دست یافتند در این راستا می توان گفت اگر دوران جوانی هم گذرا باشد اما جوانمردی همیشگی است . اصحاب کهف ، دوران جوانی را پشت سر گذاشته بودند اما قرآن از آنان با نام جوانمردان یاد می کند. رئیس سازمان ملی جوانان ، نقطه آغاز جوانمردی را پا گذاشتن بر روی خواهش های نفسانی دانست و اظهار داشت: اگر انسان بتواند بر نفس خود امیری کند، جریان فتوت آغاز خواهد شد و در پی فتوت ، عفت، مهار کردن نفس و زندگی بر اساس فرمان های الهی محقق می شود که در نهایت این روند ، نقطه عظمت قرار دارد. وی با تاکید بر اینکه منزل شجاعت، وفا و صدق و راستی پس از دستیابی به عفت جلوه گر می شود گفت: در نتیجه این سیر، فرد به حقیقت ولایت و محبت دست یافته است و این منزل تمام علما و بلند نظران است. صبر و استقامت ، ایستادن در برابر دشمنان خدا ومردم ، رعایت ادب بندگی در برابر خداوند و آرزوهای بزرگ از ویژگی های جوانمردان است. حجه الاسلام حاج علی اکبری ماه رمضان را ماه تمرین جوانمردی عنوان کرد و افزود: در این ماه دعای روزه داران برای همه اهالی دوزخ و تمامی بندگان خداوند است. این آرزوی بزرگ زمینه جوانمردی را فراهم می کند و امید است که در این ماه جوانان ، از رهگذر جوانی ، جوانمردی را تحصیل کرده و به منزل عشق به خدا و ولایت الهی دست پیدا کنند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:58
اخبار
مدیرعامل پایانه‌های مسافربری شهر تهران اعلام کرد: در تابستان امسال پس از سهمیه بندی بنزین میزان استفاده مردم تهران از اتوبوس‌های بین شهری حدود 20 درصد افزایش یافت. به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحسین صدیقی ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: پیش از سهمیه بندی بنزین ضریب اشغال اتوبوس های بین شهری حدود 50 تا 55 درصد بود که این رقم پس از سهمیه بندی بنزین به دلیل استفاده کمتر شهروندان از خودروهای شخصی به 70 تا 75 درصد رسید. وی با تاکید برآنکه 90 درصد از حمل ونقل مسافر در کشور ما از طریق جاده ها صورت می گیرد گفت: در تابستان امسال به دلیل سهمیه‌بندی بنزین مردم کمتر تمایل ستفاده از خودروهای شخصی خود را داشتند و به همین دلیل برای سفرهای تابستانی از اتوبوس استقبال بیشتری شد. صدیقی متذکر شد، در همه مسیر ها میزان استقبال شهروندان تهرانی از اتوبوس افزایش داشت اما در مسیرهای نزدیک مانند قم، زنجان و قزوین این افزایش بیشتر بود. مدیرعامل پایانه‌های مسافربری شهر تهران همچنین درباره احداث پاینه های جدید مسافربری تصریح کرد: در طرح جامع ، مکان یابی احداث پایانه های جدید بر مبنای مواردی مانند نزدیک بودن به شبکه بزرگراهی ، برخورداری از کارکرد ترافیکی و بالا بودن تقاضا برای سفرهای برون شهری بسته به میزان اعتبار تخصیص داده شده در دستور کار برنامه های اجرایی سازمان قرار گرفته است.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:58
اخبار
مدیر کل دفتر زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست ، از بررسی نمونه بافت بدن اجساد 79 دلفین پیدا شده در سواحل خلیج فارس در دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی تهران خبر داد . محمد باقر نبوی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت : هنوز علت مرگ دلفین ها و همچنین ارتباط آن با ورود آلاینده های نفتی که چندی پیش به علت بی توجهی نیروگاه برق بندرعباس وارد آبهای خلیج فارس شد مشخص نیست . وی تصریح کرد : با توجه به اینکه مکان پیدا شدن اجساد دلفین ها از سواحلی که از طریق نفت آلوده شده اند فاصله دارد، بنابراین احتمال خودکشی دسته جمعی دلفین ها نیز وجود دارد. نبوی اظهار داشت: وقوع این حادثه می تواند به دلیل وجود آلودگی خاص در آبهای خلیج فارس باشد که این امر پس از بررسی کارشناسان مشخص خواهد شد . مدیر کل دفتر زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: هنوز دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی نتیجه بررسی های خود را اعلام نکرده اند .
يکشنبه 8/7/1386 - 3:57
اخبار
عضو شورای اسلامی شهر تهران ، گفت : شورایاران به عنوان سرمایه های اجتماعی محلات ازپایگاه مردمی و پتانسیل های مناسب در مدیریت شهری برخوردار هستند که ما باید از این ظرفیت ها برای حل مشکلات کلانشهر تهران استفاده کنیم . به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر مرتضی طلایی در دیدار با شورایاران منطقه 15تهران با بیان این مطلب گفت : مدیریت شهری در کلان شهر تهران ، باید به سمتی حرکت کند که ارتباط بین شهروندان و شهرداری دو سویه باشد و این امر نیازمند آن است که نگاه فرهنگی بر کارکرد و نقش شورایاران و معتمدان محلات در مدیریت شهری داشته باشیم . عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به موقع به شهروندان گفت : بسیاری از تخلفات شهروندان به دلیل آن است که هنوز اعتماد و ارتباط صحیح با مدیریت شهری پیدا نشده است ، بنا بر این تشکیل کمیته های فرهنگی و اجتماعی در محله ها توسط شورایاران در حرکت صحیح بت مدیریت شهری بسیار تاثیر گذار است . بنا بر این گزارش دکتر طلایی با اشاره به مشارکت بیشتر شورایاران در مدیریت شهری گفت : اکنون شورایاری مردمی ترین نهادی است که از بطن مردم و محله برخاسته است و چشم انداز این افق را روشن و شفاف می بینیم که با استفاده از طرح ها و ایده های نو آنها مدیریت شهری موفق تر عمل کند . عضو شورای اسلامی شهر تهران ، در ادامه تصریح کرد : یکی از وظایف مهم شورایاران ، انتخاب مساجد به عنوان بخش اصلی کار و مکانی برای برگزاری نشست ها و همایش شورایاران است ، زیرا در کارکرد های مساجد تحقیقات زیادی انجام شده و این قضیه همواره ثابت شده است که مسجد تاثیر گذاری بسیاری در رشد اجتماعی ، فرهنگی و دینی افراد دارد . وی افزود : تهیه شناسنامه محله نیز از اهمیت زیادی برخوردار است که شورایاران باید فرصت ها ، قوت ها و تهدیدات ، آسیب های اجتماعی و مشکلات محله را شناسایی کرده و این اطلاعات را در اختیار برنامه ریزان شهری قرار دهند و همچنین فعال سازی جلسات هیات های مذهبی در مساجد نیز از دیگر مسائلی است که نیازمند تلاش شورایاران در این عرصه است و مساله آخر استقبال از طرح و ایده های نو شهروندان در حل مشکلات شهری است.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:57
اخبار
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: سازمان های بیمه گر هر ماهه حق بیمه های بالایی از بیمه شدگان دریافت می کنند اما در مقابل آن حاضر به ارائه خدمات مورد نیاز مردم نیستند و همواره در مقابل این امر، افزایش هزینه ها را بهانه می کنند. دکتر عابد فتاحی در گفتگو با خبرنگار مهر با انتقاد از خدمات ناقص سازمان های بیمه گر به بیمه شدگان گفت : مردم انتظار دارند در مقابل حق بیمه های سنگین، خدمات قابل قبولی دریافت کنند که این امر تا کنون میسر نشده است. وی تصریح کرد : بیش از 50 سال از فعالیت سازمان تامین اجتماعی می گذرد اما این سازمان تاکنون نتوانسته طی سالهای گذشته رضایت بیمه شدگان خود را جلب کند و این امر در مورد سایر سازمان های بیمه گر نیز به همین صورت است . عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : سازمان های بیمه گر دائما از افزایش هزینه های خود خبر می دهند اما مشخص نیست این هزینه ها در راستای چه خدماتی صرف می شود. فتاحی خاطر نشان کرد : سازمان های بیمه گر بودجه خود را خارج از مسیر قانونی هزینه می کنند اما حاضر نیستند خدمات مطلوب به بیمه شدگان خود ارائه کنند. وی تاکید کرد : ایجاب می کند سازمان های بیمه گر به جای بهانه قرار دادن افزایش هزینه به دنبال خدمات رسانی مطلوب به بیمه شدگان خود باشد و با سلامت مردم بازی نکنند.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:57
اخبار
با توجه به اینکه سازمان حج نهاد اجراکننده است نه سیاست گذار بنابراین هر زمانی که به ما دستور دهند زائر به عراق اعزام نشود ما نیز اجرا می کنیم اما تاکنون هیچ هماهنگی از سوی وزارت بهداشت با ما درخصوص عدم اعزام زائران انجام نشده است. معاون سازمان حج در امور عتبات عالیات سوریه ، عراق در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص سخنان وزیر بهداشت مبنی بر هماهنگی با سازمان حج برای جلوگیری از اعزام زائران به عراق ، خاطرنشان کرد: اطلاعی از این هماهنگی نداریم. حسین اکبری همچنین در مورد عدم تائید آب لوله کشی عراق از سوی وزارت بهداشت ، افزود: وضعیت بهداشتی و همچنین آلوده بودن آب لوله کشی در عراق، 2 سال است که با مشکلاتی همراه است به همین دلیل تمامی زائران از آب معدنی استفاده می کنند. معاون سازمان حج در امور عتبات عالیات عراق ، سوریه ادامه داد: به همین دلیل در قرارداد با طرف عراقی نیز به صراحت تاکید شده که حتما باید آب معدنی پلمپ شده در اختیار زائران قرار داده شود و با کنترل، نظارت و پیگیری تلاش می کنیم تا مشکلی برای زائران بوجود نیاید و تاکنون نیز موردی مشاهده نشده است. وی تاکید کرد: فقط مشکلی که در حال حاضر وجود دارد درخصوص زائرانی است که به صورت انفرادی به عتبات می روند و کنترلی بر روی آنان انجام نمی شود. اکبری گفت:علاوه بر عراق در کشورهای عربستان و سوریه نیز زائران فقط از آب معدنی استفاده می کنند ، به همین دلیل به زائران اعزامی توصیه می کنیم که حتما مراقب سلامتی و بهداشت خود باشند. وی در خصوص عدم اعزام زائران با توجه به مشکل وبا و آب آلوده به عراق ،گفت: سازمان حج نهاد اجراکننده است و سیاست گذارنیست ، هر زمانی که به ما دستور دهند که زائر اعزام نشود ما نیز اجرا می کنیم. مدیر کل روابط عمومی سازمان حج نیز در خصوص هماهنگی وزارت بهداشت با سازمان به خبرنگار مهر، گفت: هیچ هماهنگی در خصوص عدم اعزام زائران به عتبات عالیات از سوی وزارت بهداشت انجام نشده است و سازمان این امر را تکذیب می کند. عبدالله نصیری ادامه داد: زائران در عراق آب سالم بهداشتی و بطری استفاده می کنند ، بنابراین مساله ای برای آنها بوجود نمی آید و مشکل فقط در خصوص زائرانی است که بصورت انفرادی به عتبات سفر می کنند. شایان ذکر است، وزیر بهداشت روز پنج شنبه عنوان کرده بود بر اساس هماهنگی به عمل آمده با سازمان حج، سعی شده در شرایط فعلی سفر زوار به عراق صورت نگیرد و در صورتیکه فردی مجبور به این سفر باشد باید با آموزش کافی به آنجا سفر کند ، زیرا آب لوله کشی عراق را به هیچ وجه تأیید نمی کنیم.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:57
اخبار
قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران گفت:زباله دزدها مشکلات زیادی را در شهر بوجود آورده اند و شهرداری در صدد برخورد و مقابله کردن با آنها است. محمد عیدیان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مشکلات به وجود آمده ناشی از فعالیت زباله دزدها در شهر افزود: فعالیت این دسته از افراد زحمات شهرداری را در خصوص پاکیزه نمودن شهر و جمع آوری زباله ها دوچندان کرده است و باعث آلوده کردن معابر و سطح شهر شده اند. وی تصریح کرد: مشکلات ایجاد شده از طریق زباله دزدها به آلوده کردن شهر ختم نمی گردد و فعالیت آنها مشکلات اجتماعی و فرهنگی زیادی را نیز به وجود آورده است. قائم مقام معاونت خدمات شهری شهرداری تهران خاطرنشان کرد: با توجه به هزینه 250 تا 300 هزار تومانی شهرداری برای خرید و نصب هریک از مخازن مکانیزه جمع آوری زباله،در بسیاری از نقاط شهر تهران این مخازن از فعالیت زباله دزدها دچار آسیب جدی می شوند که در نهایت حقوق شهروندان تضییع می شود و شهرداری مجبور است قبل از اتمام عمر مفید مخازن، آنها را تعویض کند. وی نیاز شهر تهران به بیش از 60 هزار مخزن مکانیزه جمع آوری زباله را یادآورشد و افزود:طرح مکانیزه جمع آوری زباله های شهر تهران رضایت شهروندان را در پی داشته است و شهرداری با انجام مطالعات و بررسی های لازم در صدد است با اتخاذ برنامه های ویژه با زباله دزدها برخورد کند . عیدیان لزوم توجه به مسائل اجتماعی، بهداشتی و فرهنگی را در این برنامه ها یادآور شد و تأکید کرد:باید هرچه زود تر با این مشکل برخورد لازم صورت گیرد تا در آینده شاهد افزایش مشکلات و معضلاتی از این دست در شهر نباشیم.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:57
اخبار
مدیر کل دفتر حفظ احیا و بناها و محوطه های تاریخی گفت: امسال بیش از 12 میلیارد تومان اعتبار به حفاظت ومرمت آثار تاریخی تعلق می گیرد. به گزارش خبرگزاری مهر، سیاوش صابری با اعلام این که اعتبار مذکور، مبلغ قابل توجهی برای مرمت و حفاظت پروژه های میراث جهانی ، بناهای ملی؛ باغ ها، محوطه های بازارها و بافت های تاریخی نیست ، از شاخص های استانی به عنوان ملاک تخصص اعتبارات مورد نیاز یاد کرد و گفت: این شاخص ها ، ترکیبی از توان فنی و اجرایی استان ها، پروژه های استانی و آثار به ثبت رسیده در هر استان و وسعت جمعیت و تا حدی محرومیت مناطق مورد نظر است. وی با اشاره به اینکه امسال ، نخستین سالی است که معاونت میراث فرهنگی برای تخصیص اعتبارات خود ، شاخص تعیین کرده است، افزود: اگر چه این کار، با کاستی هایی روبه روست اما اصل آن ، درست و اصولی بوده و امکان مدیریت و برنامه ریزی را هم در ستاد و هم در استان ها مشخص می کند. مدیر کل دفتر حفظ و احیا بناها ومحوطه های تاریخی همچنین تصریح کرد: تاکنون 45 درصد این اعتبار در اختیار معاونت میراث فرهنگی قرار گرفته است و امیدواریم باقیمانده اعتبار نیز تا پایان سال به این معاونت تعلق گیرد. صابری همچنین از توجه جدی به پروژه هایی که نامزد ثبت در میراث جهانی هستند خبر داد و افزود: 60 میلیون تومان اعتبار برای مرمت کلیسای سنت استپانوس و 30 میلیون تومان برای قره کلیسا در نظر گرفته شده است و 120 میلیون تومان نیز برای حفاظت و مرمت سازه های آبی شوشتر و بودجه ای نیز به بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی که نامزدهای ثبت جهانی در سال 2009 هستند ،تعلق می گیرد.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:56
اخبار
مدیرکل دفتر توانبخشی معلولان جسمی،حرکتی و حسی گفت: با پیگیری‌های انجام شده قرار است مشکل صدور گواهینامه برای افراد دارای اختلالات گفتاری و شنوایی تا دو هفته آینده حل ‌شود. به گزارش خبرنگار مهر ، دکتر کیوان دواتگران درنشست خبری که صبح امروز به مناسبت هشتم مهرماه روز جهانی ناشنوایان در مرکز ناشنوایان آیت، برگزار شد ، افزود: درسراسر کشور 105 مرکز تخصصی شنوایی ‌شناسی با 135 کارشناس مرتبط و همچنین 125 واحد گفتار درمانی با 128 کارشناس وجود دارد که به ناشنوایان سرویس می دهند. وی با اشاره به اینکه هر مرکز خانواده و کودک ناشنوا به 50 فرد و خانواده آموزشهای لازم را ارائه می کند ، تاکید کرد : در حال حاضر 25 مرکز خانواده و کودک ناشنوای خصوصی در کشور فعال است و براساس برنامه ریزی های انجام شده تا پایان سال جاری نیز 10 مرکز دیگر راه اندازی خواهد شد . مدیرکل دفتر توانبخشی معلولان جسمی ـ حرکتی و حسی گفت: براساس آمار سال 84، حدود سه میلیون نفر در کشور دارای معلولیت هستند که از این رقم 2/16 درصد یعنی 470 هزار نفر در جامعه به نوعی از اختلالات شنوایی و گفتار رنج می برند. دواتگران از شناسایی 130 هزار نفر از افراد دارای اختلالات شدید و عمیق شنوایی خبر داد و تصریح کرد: 72 هزار نفر از این تعداد تحت پوشش سازمان بهزیستی بوده و خدمات دریافت می کنند. وی با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته هفت هزار دانشجوی معلول به صورت رایگان از خدمات بهزیستی بهره‌ مند شدند، ادامه داد: یک ‌هزار و 150 نفر آنان دارای اختلالات شنوایی یعنی کم شنوا و ناشنوا بودند. وی کاشت حلزون و روند تخصصی تربیت شنوایی برای کودکان زیر شش سال را یکی از برنامه های بهزیستی دانست و افزود: بدین منظور وزارت رفاه و تامین اجتماعی حدود چهار میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار اختصاص داده است که پیش‌بینی می‌شود با این اعتبار برای یک ‌هزار نفر کاشت حلزون صورت گیرد. مدیرکل دفتر توانبخشی معلولان جسمی ـ حرکتی و حسی تصریح کرد: از زمان شنوایی‌ سنجی تا کاشت حلزون و زمان اتمام روند تخصصی تربیت ‌شنوایی برای هر کودک به طور میانگین 20 تا 25 میلیون تومان هزینه لازم است که این روند در یک دوره دو تا سه ساله انجام می‌شود. دواتگران اظهارداشت : راهنمایی و رانندگی برای کم شنواها گواهینامه صادر نمی کند اما با پیگیری‌های انجام شده قرار است این مشکل تا دو هفته آینده حل ‌شود و کسانی که دارای اختلالات گفتاری و شنوایی هستند، می ‌توانند با نصب برچسب خاصی بر روی شیشه ماشین رانندگی کنند. وی گفت: نبود رابط یکی از مشکلات ناشنوایان است و تنها در یک یا دو مرکز، رابط ناشنوا تربیت می ‌شود و در حال حاضر تنها یک یا دو رابط در محاکم قضایی وجود دارد. مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور نیز در این نشست خبری گفت: به طور میانگین از هر یک‌ هزار تولد پنج تا شش کودک دچار اختلالات شنوایی از خفیف تا عمیق هستند. دکتر زهرا نوع ‌پرست ، بهترین زمان تشخیص شنوایی نوزاد را 48 ساعت پس از تولد ذکر کرد و افزود: خانواده‌ها باید قبل از شش ماه اول تولد این کار را انجام دهند، اگر شنوایی ‌شناسی شش ماه پس از تولد صورت گیرد، اثربخشی زیادی ندارد. وی با اشاره به اینکه شایع ‌ترین اختلالات شنوایی، اختلالات اکتسابی است، افزود: این اختلالات بر اثر عفونت‌های گوش و یا عوارض ایجاد شده از طریق مصرف داروها بوجود می آید و سازمان بهزیستی تنها افرادی را که نقیصه مادرزادی داشته باشند را تحت پوشش قرار می‌دهد. مدیرکل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: مسائل ژنتیکی عامل 50 درصد ناشنوایی‌ها است ، غربالگری شنوایی باید توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شود، اما تاکنون با توجه به مکاتبات بسیاری که با این وزارتخانه صورت گرفته، همکاری لازم انجام نشده است. نوع پرست ادامه داد: طرح خرید 120 دستگاه غربالگری شنوایی به وزارت رفاه و تامین اجتماعی ارائه شده است . در صورتیکه اعتبارات ذکر شده اختصاص یابد، سطح غربالگری در روستاها را می‌توانیم به 50 درصد برسانیم. وی گفت: به دلیل کمبود تجهیزات و دستگاه‌های مربوطه، 92 درصد موالید را نمی ‌توانیم مورد شنوایی ‌سنجی قرار دهیم، به همین دلیل سن تشخیص شنوایی ‌سنجی افزایش ‌یافته است و هم اکنون تنها هشت درصد موالید توسط سازمان بهزیستی غربال می ‌شوند. مدیر کل دفتر پیشگیری از معلولیت‌های سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه فقط 36 دستگاه غربال‌ گری شنوایی در سازمان بهزیستی وجود دارد ، تاکید کرد: چنانچه این رقم به 175 دستگاه برسد، می ‌توانیم 50 درصد کودکان را تحت پوشش قرار دهیم. وی قیمت هر دستگاه را به طور میانگین شش تا هشت میلیون تومان عنوان کرد و گفت: گسترش پوشش غربالگری شنوایی در کشور یکی از طرح‌های بهزیستی است، چنانچه اعتبارات این طرح توسط وزارت رفاه تامین شود، می‌توانیم کار شنوایی ‌سنجی را انجام دهیم.
يکشنبه 8/7/1386 - 3:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته