• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1420
تعداد نظرات : 5
زمان آخرین مطلب : 2115روز قبل
اخبار

عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه آسیب‌های پیرامون دانش‎آموزان با کمبود معلمان مشاور در دبیرستان‌ها افزایش یافته است، گفت: دولت باید فکری اساسی برای وضعیت مالی آموزش و پرورش کند چراکه با بحران‌های بسیاری رو به رو است.

به گزارش مهرخانه، به نقل از خانه ملت، محمد قمی با اشاره به استفاده تنها 15 درصد از دبیرستان‌ها از مشاور؛ علیرغم وجود بحران‌های رفتاری دارند، گفت: اگرچه به کارگیری مشاور برای تمامی مقاطع تحصیلی به ویژه دبیرستان‌ها به دلیل شرایط خاص روحی دانش‌آموزان در این سن بسیار حائز اهمیت است اما متاسفانه آموزش و پرورش به دلیل وضعیت مالی نامناسب امکان جذب مشاور را در مدارس ندارد.

نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مشاوران مدارس باید به معنای واقعی به این حرفه تسلط داشته باشند و تحصیلات‌شان نیز مشخصا در این حوزه باشد، افزود: دولت باید فکری اساسی برای وضعیت مالی آموزش و پرورش کند چراکه با بحران‌های بسیاری رو به رو است اما هنوز به درک اهمیت این مهم نرسیده است.

وی با بیان اینکه بیش از 95درصد بودجه آموزش و پرورش خرج مسائل جاری می‌شود، ادامه داد: در فرآیند تربیت بیش از آن که متون درسی تعیین‌کننده باشند، معلمان تعیین‌‎کننده هستند بنابراین آموزش و پرورش باید برای کمبود معلم با مشاور فکری کند و فعالیت تربیتی در مدارس همچون تدریس دروس مختلف به جایگاه و شرایط حرفه ای برسد.

قمی نقش معلم در فرآیند تربیتی را از کلیدی‌ترین نقش‌ها در جامعه دانست و افزود: برقراری ارتباطات تعاملی معلمان با دانش آموزان، اخلاق معلمی، نقش معلم در تربیت دانش‌آموز و تقویت نقش مشاوره‌ای معلم از جمله مسایلی است که در راستای رویکردهای جدید تربیتی باید به ‌آن‌ها بیشتر پرداخته شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با یادآوری اینکه در حال حاضر حدود 17 هزار کسری در حوزه میزان مشاوران وجود دارد تا تعداد مشاوران به سطح مورد نیاز 35 هزار نفری افزایش یابند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر به ازای هر 15 نفر دانش آموز یک ساعت مشاوره انجام می شود در حالی که این رقم باید به 12 نفر دانش آموز یک ساعت مشاوره کاهش یابد.

دوشنبه 22/8/1396 - 11:2
اخبار

اگر هنگام وقوع زلزله در خانه هستید، میتوانید جان خود و بستگانتان را با داشتن آگاهی در مورد پناه گرفتن و انجام عکس العمل سریع و مناسب نجات دهید. بنابراین لازم است که نکات ذیل را مد نظر داشته باشید:

از پنجره ها و کمدهای بلند که بدون مهار هستند و همچنین اشیایی که ممکن است بر روی شما سقوط کنند دور شوید.

میبایست در زیر میز ناهار خوری یا میز تحریر و یا تخت خواب پناه بگیرید و چنانچه در اثر زلزله حرکت کردند پایه های آنها را با دستانتان محکم بگیرید.

میبایست در کنار کنج دیوارها پناه بگیرید و در حالی که سرخود را با بازوان خود گرفته اید حرکت کنید.

از پله ها یا آسانسور استفاده نکنید.

اگر محل ایمن وجود ندارد و شما در کریدور هستید به کنار دیوار رفته و در حالی که نشسته اید سر خود را بر روی زانوهایتان خم نموده و ضمن اینکه با کف دستهایتان پشت سر خود را گرفته اید با بازوانتان سر خود را محافظت کنید.

 

دوشنبه 22/8/1396 - 11:0
اخبار

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: در زنان باردار مبتلا به دیابت نوع یک، خطر ابتلا به سقط جنین اولیه یا ناهنجاری افزایش می‌یابد لذا سیستم‌های بهداشتی با توجه به آسیب پذیر بودن این قشر از جامعه باید توجه کافی به نیازها و اولویت‌های خاص زنان داشته باشند.

به گزارش مهرخانه، به نقل از ایسنا، محمد حاجی جعفری اظهار کرد: احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در زنان مبتلا به دیابت نوع دو تقریباً 10 برابر نسبت به زنان بدون ابتلاء به این بیماری است.

وی ادامه داد: نیمی از موارد افزایش قندخون در حاملگی در زنان زیر 30 سال رخ می‌دهد و اکثریت قریب به اتفاق موارد افزایش قندخون در بارداری در کشورهای کم درآمد و متوسط بوده که دسترسی به مراقبت‌های دوران بارداری اغلب محدود است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان تصریح کرد: افزایش وزن نوزاد هنگام تولد، زایمان زودرس و سندرم زجر تنفس جنینی، پایین بودن قند نوزاد هنگام تولد و احتمال بروز تشنج از عوارض دیابت بارداری بر جنین است و فرزندان این گروه از مادران، بیش از نوزاردان دیگر در معرض ابتلا به چاقی ودیابت نوع 2 در آینده هستند.

حاجی جعفری تاکید کرد: اصلاح عادات غذایی با کاهش مصرف چربی و روغن، مصرف غذاها به صورت آب پز، کاهش مصرف غذاهای سرخ شده و فست فود، کاهش مصرف قند، برنج، ماکارونی، شیرینی، کیک، شکلات، نوشابه و غذاهای شور و غذاهای کنسرو شده از جمله موارد کاهش ابتلا به دیابت در جامعه است.

وی ادامه داد: پیاده روی تند روزانه به مدت 30 دقیقه، مصرف وعده‌های غذایی در ساعات مقرر، استفاده از روغن‌های گیاهی و گوشت کم چرب، مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه، سالاد بدون سس و انجام تست تحمل گلوکز در طول هفته 24 تا 28 بارداری به عنوان غربالگری دیابت بارداری توسط مادران از دیگر راه‌های پیشگیری از دیابت بارداری است.

19 تا 25 آبان، هفته ملی دیابت نامگذاری شده است و فدراسیون بین المللی دیابت شعار هفته ملی دیابت در سال 2017 را "زنان و دیابت - حق ما زندگی سالم است" اعلام کرده است.

دوشنبه 22/8/1396 - 10:52
اخبار

فیلم سینمایی «آبجی» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده در بخش مسابقه جشنواره فیلم های مولف نمایش داده می شود.

به گزارش مهرخانه، به نقل از مهر، روابط عمومی فیلم، «آبجی» ساخته مرجان اشرفی زاده در بخش مسابقه جشنواره فیلم های مولف که در شهر گوادالاخارا مکزیک برگزار می شود، روی پرده می رود.

جشنواره فیلم های مولف از تاریخ ۱۹ آبان آغاز شد و تا ۲۷ آبان ماه ادامه دارد و طبق جدول زمان‌بندی جشنواره، فیلم «آبجی» روز ۲۶ آبان نمایش داده می شود.

فیلم سینمایی «آبجی» که به تهیه کنندگی محمدحسین قاسمی ساخته شده است با حضور در جشنواره فیلم های مولف در مکزیک دوازدهمین حضور خارجی خود را تجربه می کند و تاکنون چهار جایزه نیز دریافت کرده است.

علیرضا شاهرخی پخش خارجی فیلم «آبجی» را به عهده دارد.

دوشنبه 22/8/1396 - 10:50
اخبار

 رجبعلی خسروآبادی (مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران) در پی انتشار خبر پلمپ کارگاه آب و فاضلاب در محدوده‌ی کاخ گلستان به خبرنگار ایلنا گفت: در ضلع شمال کاخ گلستان، در تقاطع داور و سوراسرافیل، طرح فاضلابی جهت لوله‌گذاری و انتقال پسماند آب در حال انجام بود که درواقع ربطی به فضای داخلی کاخ گلستان ندارد. مأموران آب و فاضلاب در حین حفاری، به باقی‌مانده‌ای از یک حمام تاریخی برخورد می‌کنند. مضافاً در کنارحمام، مجدداً در این حفاری‌ها، چند تکه سفال پیدا شده است که احتمال می‌دهند که با حمام در ارتباط باشد.

وی درخصوص اقدامات لازمی که در این خصوص انجام شده، گفت: شهرداری منطقه 12، نامه‌ای تنظیم کرد و ما نیز به پژوهشگاه نامه‌ای زدیم تا اجازه‌ی کاوش را بگیریم و بتوانیم این حمام و آن مسیر و سفال‌ها را حفاری و بررسی کنیم. در حال حاضر، ما عملیات آب و فاضلاب را متوقف کرده‌ایم تا اجازه‌‌ی کاوش از سوی پژوهشگاه میراث فرهنگی صادر شود و هم‌چنین یک باستان‌شناس را به ما معرفی کنند.

خسروآبادی درخصوص قدمت تاریخی آن‌ها گفت: حمام متعلق به دوران قاجاریه است، ولی سفال‌ها هنوز مشخص نیست که متعلق به چه دوره‌ای است.

مدیرکل میراث فرهنگی تهران گفت: در چند سال گذشته، تعاملات خوبی با آب و فاضلاب و سازمان‌های دولتی دیگر داشتیم. الان در صورت هرگونه مواجه‌ به این‌ قبیل امور به ما اطلاع می‌دهند. در قدیم در بسیاری از این موارد کشفیاتی پیش می‌آمد و اشیایی یافت می‌شد ولی کسی خبررسانی نمی‌کرد تا ادامه کار آنها دچار مشکل نشود. خوشبختانه امروزه حساسیت‌ها نسبت به این قضیه بالا رفته و تا اطلاع کامل به ما، دست به عملی نمی‌زنیم که میراث فرهنگی کشور دچار مشکل شود. تقریباً از دو سال گذشته این اتفاق افتاد؛ دقیقاً موقعی که اسکلت چند هزار ساله‌ای در مولوی تهران یافت شد. آنهم از قضا در حوزه‌ی آب و فاضلاب بود.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا قوانینی تصویب شده تا یابندگان اشیای عتیقه به بهره‌برداری شخصی از این آثار مبادرت نکنند، گفت: بله قانون‌هایی وجود دارد. حتی هر طرحی که می‌خواهند در بافت تاریخی انجام دهند، این هشدارها به مجریان طرح‌ها داده‌ می‌شود و اینکه درصورت عدم اطلاع رسانی، ممکن است مؤاخذه شوند.

دوشنبه 22/8/1396 - 10:43
اخبار

در پی زلزله‌ی ۷.۳ ریشتری شب گذشته‌، جلیل بالایی (مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان کرمانشاه) از خسارت ۵ بنای تاریخی این استان خبر داد و گفت: کاروان‌سرای شاه‌عباسی قصر شیرین، عمارت خسرو، چهار قاپی در شهرستان قصر شیرین، بنای زیج منیژه در سر پل ذهاب، و قلعه‌ی یزدگرد در شهرستان دالائو آسیب دیده‌اند.

وی افزود: شب گذشته و بلافاصله پس از وقع زلزره؛ یک تیم کارشناسی برای تشخیص میزان خسارت‌ بلافاصله به بناهای مذکور اعزام شدند. همچنین محدوده‌ی این بناهای تاریخی را محصور کرده‌ایم و نیروهایمان در این مراکز مستقر شده‌اند.

بالایی افزود: صبح امروز نیز یک تیم کارشناسی دیگر به مناطق مختلف اعزام شده‌اند تا با حضور در محل ارزیابی دقیقی از درصد و حجم خسارات داشته و آن را ابلاغ کنند. ما نیز به محض رسیدن خبر؛ اطلاع‌رسانی لازم را صورت خواهیم داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی کرمانشاه درباره میزان خسارت‌ها نیز گفت: میزان آسیب‌‌های احتمالی فرق دارد. بیشترین خسارت مربوط به کاروان سرای قصر شیرین شاید در حدود ۵۰ درصد بوده است.

کاروانسرای عباسی قصر شیرین مربوط به دوره صفوی است که در سال ۱۳۸۱ به ‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

چهارقاپی بنایی به صورت چهارتاقی، مربوط به دوران ساسانی است و در قصرشیرین، در شمال این شهر واقع شده است. این اثر در ۱۳۷۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

بنای تاریخی زیج منیژه نیز در سال ۱۳۸۴ توسط سازمان میراث فرهنگی در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

دوشنبه 22/8/1396 - 10:39
اخبار

مدیر موسسه فرهنگی و مذهبی امام هادی(ع) گفت: همزمان با ۲۸ صفر مانند ۱۶ سال گذشته بزرگترین طبخ نذری جهان به میزان ۸۴ تن آش سبزی در شیراز انجام می شود.به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسدی یکشنبه شب در نشست خبری طبخ ۸۴ تن آش سبزی صلواتی به مناسبت ۲۸ صفر تاکید کرد: برای شانزدهمین سال این طبخ مردمی انجام می شود که امیدوارم مردم استان فارس مانند سال های گذشته مشارکت داشته باشند.

وی ادامه داد: این طبخ کاملا مردمی و در اصل نذر مردم شیراز است که همواره مانند سال های گذشته توسط مردم انجام می شود.

مدیر موسسه فرهنگی و مذهبی امام هادی(ع) تصریح کرد: تمامی هزینه های این پخت توسط مردم و نذر مردم است که ما نمی توانیم این نذر را جای دیگر هزینه کنیم و از طرفی دیگر مجموعه خیریه نیز در کنار این مجموعه قرار دارد که کارهای خیر در بحث تامین جهیزیه و موارد دیگر انجام می شود.

اسدی یادآور شد: پس از گذشت چند سال این فرهنگ سازی و الگو برداری مناسبی در بحث اطعام شده است که این جای شکر دارد.

وی ادامه داد: این پخت تنها مربوط به مردم شیراز نیست بلکه از سراسر کشور مردم شوق و اشتیاق حضور دارند.

مدیر موسسه فرهنگی و مذهبی امام هادی(ع) تصریح کرد: پخت نذری سال جاری به یاد سردار شهید عبدالله اسکندری انجام می شود که سردار بی سر مدافع حرم بوده و تا به امروز المانی از این شهید بزرگوار در شیراز ساخته نشده است.

اسدی ادامه داد: ۳۷۲۴۴۷۵ شماره حساب گروه فرهنگی کمیل آماده دریافت نذوران مردمی است.

 

دوشنبه 22/8/1396 - 10:28
اخبار

سخنگوی ارتش، آخرین اقدامات ارتش برای امدادرسانی به مردم زلزله زده کرمانشاه را تشریح کرد.به گزارش خبرگزاری مهر، امیر «شاهین تقی خانی» سخنگوی ارتش با اشاره به امدادرسانی ارتش در جریان حادثه های زمین لرزه شب گذشته اظهار کرد: به محض وقوع این زمین لرزه، سریعا نیروهای کمکی ارتش، شامل ۳ تیپ از یگان های نیروی زمینی ارتش اعم از یگان های رزمی و درمانی به منطقه زلزله زده سرپل ذهاب استان کرمانشاه اعزام شدند و تاکنون حدودا ۳۰۰ مجروح در پادگان «ابوذر»، پذیرش و درمان ابتدایی روی آن ها صورت گرفت.

وی به اعزام تیپ های ۱۸۱ و ۲۸۱ و ۷۱ و پشتیبانی منطقه و بیمارستان های صحرایی اشاره و اعلام کرد: بالگردهای هوانیروز و امکانات پزشکی به منطقه حادثه دیده اعزام شده اند و بیمارستان ۵۲۰ منطقه ای نیروی زمینی ارتش در حال مداوای مصدومان هستند. 

امیر تقی خانی در ادامه بیان کرد: یک تیم از معاونت های مختلف نیروی زمینی به سرپرستی معاون عملیات این نیرو جهت هماهنگی و نظارت بر حادثه اخیر در کمیته بحران استان حضور دارند و همچنین فرمانده کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی ارتش هم برای نظارت عالی بر عملکرد ارتش به منطقه اعزام شدند.

سخنگوی ارتش همچنین با اشاره به آماده باش هواپیماهای ترابری نیروی هوایی برای در خواست های احتمالی ستاد مدیریت بحران افزود: پادگان ابوذر از همان ابتدای وقوع زلزله آماده پذیرایی مجروحان بوده است و علاوه بر این پادگان ها و یگان های ارتش آماده هرگونه کمک پزشکی و درمانی توسط امدادگران خود و نیز کمک برای اعزام به بیمارستان ها و اورژانس های آن منطقه بوده و هستند علاوه بر این پادگان الله اکبر نیز برای کمک به مردم در اختیار ستاد بحران قرار گرفته است.

معاون فرهنگی و روابط عمومی ارتش در پایان افزود: به دستور امیر سرلشکر موسوی فرمانده کل ارتش، تمامی امکانات نیروها در خدمت مردم عزیز در مناطق زلزله زده خواهد بود و علاوه بر تیپ ها و بالگردها و بیمارستان های منطقه ای و صحرایی که از شب گذشته در منطقه فعال اند، هرگونه نیازمندی ستاد بحران را تامین خواهیم کرد.

دوشنبه 22/8/1396 - 10:25
اخبار

رهبر انقلاب در پیامی تاکید کردند که سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان زلزله کمک کنند و دستگاههای دولتی همه‌ توان خود را برای یاری آسیب دیده‌ها به کار گیرند.به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری؛ متن پیام حضرت آیت الله خامنه ای به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
با تأسف و اندوه فراوان خبر زمین‌لرزه در غرب کشور را که به جان‌باختن جمعی از هم‌میهنان عزیز و زخمی شدن جمعی بیشتر انجامیده و خسارات بسیاری پدید آورده است، دریافت کردم. وظیفه‌ی مسئولان آن است که در همین اولین ساعات با همه‌ همّت و توان به یاری آسیب‌دیدگان بویژه در زیر آوار ماندگان بشتابند و با بهره‌گیری سریع از همه‌ امکانات موجود، از افزایش تلفات جلوگیری کنند.

ارتش و سپاه و بسیج، با نظم و سرعت به آوار برداری و انتقال مجروحان کمک کنند و دستگاههای دولتی چه نظامی و چه غیر نظامی همه‌ توان خود را برای یاری آسیب دیده‌ها و خانواده‌های آنان به صحنه آورند.

اینجانب از اعماق دل، این حادثه‌ تلخ و مصیب‌بار را به ملّت ایران بخصوص به مردم عزیز استان کرمانشاه و بویژه به خانواده‌های مصیبت‌زده تسلیت عرض می کنم و متضرعانه از خداوند متعال می خواهم که این محنت و رنج را مایه‌ جلب رحمت و فضل خود قرار دهد و بر صبر و پایداری و مقاومت ملّت عزیزمان بیفزاید. از همه‌ کسانی‌که می توانند به نحوی در سبک کردن بار مصیبت و جبران خسارت مؤثر باشند درخواست می کنم که به یاری آسیب‌دیدگان بشتابند.

والسلام علیکم و رحمه الله
سیّد علی خامنه‌ای
۲۲ آبان ۱۳۹۶

 

دوشنبه 22/8/1396 - 10:22
اخبار

مدیرکل صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان گفت: اولین سالگرد شهید راوی مقاومت شهید «محسن خزایی» در زاهدان برگزار می‌شود.محمود دولت کردستانی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شهید خزایی یک خبرنگار بصیر و آگاه در عرصه خبر و رسانه بود.

وی گفت: شهید محسن خزایی دلداده حضرت زینب (س) واهل بیت (ع) بود و با شهادت ایشان در اربعین سال گذشته افتخاری دیگر بر افتخارات مردم سیستان و بلوچستان افزوده شد.

مدیر کل صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان با بیان اینکه شهید خزائی روایتگر ایستادگی و استقامت جبهه مقاومت بود، افزود: در تاریخ ۲۲ آبان ماه اولین سالگرد شهید راوی مقامت شهید «محسن خزایی» در زاهدان برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه آزاد سازی حلب آرزوی شهید خزایی بود، ادامه داد: بعد از شهادت این شهید والامقام نتیجه گفتمان مقاومت و ایستادگی خون شهدا خصوصا شهدای مدافع حرم و شهیدانی همچون خزائی به‌ ثمر نشست.

گفتنی است: خبرنگار شهید مدافع حرم «شهید محسن خزایی» خبرنگار صداوسیما بود که عشق دفاع از حرم او را به سوریه کشاند و نهایتا در تاریخ ۲۲ آبان ۱۳۹۵ در منطقه عملیاتی حلب سوریه به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 

دوشنبه 22/8/1396 - 10:15
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته