• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی

 

کارآمدی مدیریت شهری و ارتقاء رضایتمندی شهروندی با کار مضاعف و دوری از حاشیه سازی امکان پذیر است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک سید حمید موسوی شهردار منطقه یک در جمع شورای مدیران با بیان مطلب فوق اظهار داشت: همه مدیران شهری باید با اتحاد و همدلی و با هدف خدمات رسانی به مردم ، با کار مضاعف رضایت شهروندان را ارتقاء دهند.
وی نگهداشت شهر را مهمترین دغدغه شهروندان دانست و گفت: با توجه به فصل بارش باید لایروبی مسیل ها ، انهار روباز و روبسته انجام و بدنه و کف انهار ، حفاظ ها و دریچه ها و... ساماندهی شود و حریم رودها از ایمنی لازم برخوردار باشد.
شهردار ورود فعالانه حوزه hse به بررسی وضعیت بهداشت، ایمنی و محیط زیست شهروندان را مورد تاکید قرارداد و گفت: کارشناسان این حوزه باید فعالانه در سطح منطقه پایش داشته باشند و استانداردهای ایمنی را در ایستگاه های حمل و نقل عمومی ، BRT، رود دره ها ، بوستان ها و... اجراکنند تا شهروندان با ایمنی و آرامش در شهر تردد نمایند.
وی شهرداران نواحی را به سیاست، تدبیر و پایش مستمر ناحیه و همراهی در کنار مردم دعوت کرد و افزود: شهرداران هر صبح را با ورزش در یکی از بوستان ها و در کنار مردم آغاز و ظهر را در مسجد محله به اقامه نماز با نمازگزاران بگذرانند تا با دغدغه ها و مشکلات شهری هر محله آشنا و با رفع آنها رضایت ساکنان محله را بدست آورند .
موسوی با تاکید بر سرعت بخشی به پروژه های بزرگ شهری گفت: با اتمام و بهره برداری از چمران باید همه تلاش ها به سمت آماده سازی خیابان 35 متری شهید افتخاری باشد تا برای پایان سال بتوانیم دسترسی اولیه آن را به بزرگراه امام علی (ع) برقرار کنیم.
شهردار منطقه یک پایش مستمر شهرداران نواحی برای رصد نام معابر را ضروری دانست و گفت: نام شهدا با روح همه مردم ایران پیوند خورده و ما هرچه داریم از برکت این عزیزان است و مدیران شهری باید به طور مستمر این تابلوها را رصد و هر گونه مشکل را برطرف کنند

چهارشنبه 10/7/1398 - 13:53
ایرانگردی




مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در آستانه 9 مهر (روز جهانی سالمند)، با عرض تبریک فرارسیدن این روز به سالمندان عزیز، گفت: ایجاد فضای عمومی امن و مطلوب برای سالمندان، کم‌ترین حقی است که این عزیزان باید از آن برخوردار باشند و از این رو، با افتخار مناسب سازی میادین و بازارهای میوه و تره بار جهت حضور آسان‌تر و ایمن‌تر سالمندان در این مراکز را در دستور کار قرار داده‌ایم.
به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران؛ سید سعید راد با تاکید بر اینکه بیش از یک میلیون نفر از شهروندان تهران را سالمندان تشکیل می‌دهند و ایجاد بستر مناسب برای حضور این عزیزان در فضاهای عمومی ضرورتی انکارناپذیر است، افزود: در نیمه نخست امسال، 15 میدان و بازار میوه و تره بار برای سالمندان مناسب سازی شده و 7 مرکز دیگر نیز تا پایان سال مناسب سازی می‌شوند.
وی دسترسی آسان و ایمن سالمندان به میادین و بازارهای میوه و تره بار را از دیگر برنامه‌های سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در جهت تکریم این عزیزان برشمرد و اظهار کرد: علاوه بر دسترسی راحت شهروندان به ویژه سالمندان به مراکز خرید میوه و تره بار، تلاش می‌کنیم تا با استانداردسازی و تجهیز میادین و بازارها به مبلمان مناسب، شرایط حضور بیش از پیش سالمندان را در این مراکز فراهم کنیم.
راد با اعلام اینکه سالمندان، بخش مهمی از مراجعه‌کنندگان ثابت به میادین و بازارهای میوه و تره بار را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: ما افتخار داریم که همه روزه میزبان ده‌ها هزار شهروندی هستیم که با وجود سن و سال بالا، با شور و نشاط در مراکز خرید میوه و تره بار حاضر می‌شوند و نسبت به تهیه ارزاق عمومی، مایحتاج روزانه و مواد غذایی مورد نیاز خود و خانواده‌هایشان از این مراکز اقدام می‌کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین در پایان با تاکید بر اینکه امروز میادین و بازارهای میوه و تره بار به مقصدی برای مراجعه و رفت و آمد روزانه سالمندان تبدیل شده‌اند و این عزیزان به عنوان مشتریان وفادار، هر هفته و بعضاً همه روزه به این مراکز مراجعه می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، 89 میدان و بازار میوه و تره بار برای سالمندان مناسب سازی شده‌اند که این تعداد تا پایان سال به 96 مرکز افزایش می‌یابد.

سه شنبه 9/7/1398 - 15:38
ایرانگردی

 


سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران موفق به کسب تندیس بلورین دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش شد.

به گزارش رسانه خبری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، دومین کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش، دوشنبه هشتم مهرماه ۱۳۹۸ به همت انجمن مدیریت ایران با رویکرد «مدیریت منابع در دانشگاه خاتم» و با حضور مدیران سازمان‌ها، استادان دانشگاه‌های برتر کشور و با سخنرانی دکتر جمشید انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور، دکتر مجید قاسمی مدیرعامل بانک پاسارگاد و رییس دانشگاه خاتم و دکتر آندریاس برندنز رییس انجمن مدیریت دانش اتریش برگزار شد.

در این دوره بیش از ۲۰ شرکت و سازمان بر اساس مدل بین‌المللی KM4D مورد ارزیابی قرار گرفتند و در دو سطح کلی تقدیرنامه و تندیس رتبه‌بندی شدند.

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به عنوان تنها نهاد در میان سازمان های فرهنگی و همچنین شهرداری‌های کشور برای اولین بار در این جایزه شرکت کرد و موفق به کسب تندیس بلورین از این همایش شد.

علی اصغر خسروی معاون برنامه‌ریزی و توسعه سازمان پس از دریافت تندیس بلورین، توفیق سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این عرصه را نشان‌دهنده برخورداری این سازمان از سرمایه‌های فکری و معنوی غنی دانست و گفت: متاسفانه دستیابی به الگوهای دانشی مناسب و شیوه‌های انتقال تجربه از جمله مباحثی است که در مقوله فرهنگ و هنر و بخصوص سازمان‌های مرتبط کمتر مورد توجه قرار گرفته و خلا آن در این سازمانها و نهادهای عمومی بیشتر به چشم می‌خورد؛ اما خوشبختانه، سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران با حمایت جناب آقای مهندس اوحدی رییس سازمان، موفق شده است در این زمینه گامی مهم و موثر بردارد.
 
وی در ادامه گفت: سازمان فرهنگی هنری این آمادگی را دارد تا تجارب خود را در این حوزه در اختیار سایر نهادهای فرهنگی و مجموعه‌های شهرداری تهران قرار دهد تا فرهنگ جاری‌سازی و اشتراک دانش در آنها نهادینه شده و افزایش بهره وری سازمانی را رقم زند.

میثم غفاری مدیر راهبردی و بهبود عملکرد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نیز هدف از شرکت در این جایزه را عارضه‌یابی و محک‌زنی نظام مدیریت دانش با یک استاندارد بین‌المللی دانست و عنوان کرد: سازمان‌ها و صنایع خلاق بیش از پیش نیازمند بهره‌گیری از مدیریت دانشی جهت تحقق یک سازمان دانش‌بنیان هستند. خوشبختانه سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران بر اساس نقشه راهی که در حوزه مدیریت دانش برای خود ترسیم نموده است، گام به گام قدم بر می‌دارد و با حمایت معاون محترم برنامه‌ریزی و توسعه، عزم و اراده همکاران سازمان در این خصوص جدی است.

انجمن مدیریت ایران به منظور ترویج، اشاعه و توسعه کارکردهای مدیریت دانش، با همکاری انجمن مدیریت دانش اتریش، «جایزه بین‌المللی مدیریت دانشKM4D» را هم‌زمان با برگزاری کنفرانس بین‌المللی مدیریت دانش برگزار می‌کند.

جایزه مدیریت دانش توسط انجمن مدیریت دانش کشورهای اتریش، هلند و سوئیس طراحی و تدوین شده است.

سه شنبه 9/7/1398 - 15:31
ایرانگردی


شهردار منطقه 13 از اجرای طرح " نانوایی دوستدار محیط زیست" به صورت پایلوت در این منطقه خبر داد .
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، مرتضی رحمان زاده ، شهردار منطقه با اشاره به وظیفه خطیر سازمان ها و نهاد های دولتی در فرهنگ سازی و وضع قوانینی برای کاهش مصرف پلاستیک گفت: در راستای اجرای مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و رویکرد شهرداری تهران در کاهش استفاده از کیسه ها و ظروف پلاستیکی و کمپین "نه به کیسه های پلاستیکی"، طرح نانوایی دوستدار محیط زیست با محوریت مدیریت نحوه استفاده از کیسه های پلاستیکی در نانوایی ها و لزوم فرهنگ سازی مصرف پلاستیک کمتر و جایگزینی کیسه های پارچه ای هنگام خرید نان در منطقه 13 به صورت پایلوت اجرا می شود.
وی با اشاره به فرایند اجرای طرح با همکاری کارشناسان محیط زیست منطقه و نواحی ، دبیران و اعضای کانون های محیط زیست در نانوایی های مشخص شده افزود: این طرح در 5 مرحله با شناسایی ، توجیه و معرفی نانوایی های دارای پتانسیل ، نصب بنر و پوستر های مورد نیاز طرح، توجیه و هماهنگی نانوایی منتخب و اطلاع رسانی طرح، توزیع رایگان کیسه های پارچه ای در نانوایی ها و ارائه رایگان کیسه های پارچه ای در یک کانتر به شهروندان اجرایی می شود.
شهردار منطقه در خصوص حمایت از تولیدکنندگان وایجاد امکان خرید کیسه پارچه ای توسط نانوایی ها ادامه داد : حمایت از سرمایه گذاری و تولید کیسه پارچه ای توسط کانونهای محیط زیست سرای محلات ، معلولین و زنان سرپرست خانوار، از جمله اقداماتی است که می توان نهادینه کرد. درمنطقه 13 با بهره مندی از مهارت دانش آموزان معلول مدرسه استثنایی توحید با ارسال طرح مورد نظر ،کیسه پارچه ای مورد نیاز تولید وخریداری می شود.
وی با بیان اینکه در طول اجرای طرح، نظارت بر حسن اجرای آن توسط اداره محیط زیست منطقه، دبیران و اعضای کانون های محیط زیست صورت می گیرد تصریح کرد: ناظرین با مراجعه حضوری در ساعات پخت نان و بررسی نحوه مواجهه شهروندان با موضوع و تصمیم گیری آنان، اطلاعات مورد نظر را ثبت می نمایند .
رحمان زاده خاطر نشان کرد : پس از اتمام فاز اجرایی اداره محیط زیست منطقه و دبیران کانون ها گزارش اقدامات و اثربخشی طرح را ارائه و اقدامات اصلاحی مورد نیاز در این زمینه را انجام می دهند.

سه شنبه 9/7/1398 - 15:20
ایرانگردی

 

شهردار تهران با تاکید بر لزوم مناسب سازی معابر برای افراد کم توان گفت: هم اکنون در تهران پروژه ای که برای همه اقشار مناسب سازی نشده باشد را افتتاح نمی کنیم.


به گزارش  شهرنوشت، پیروز حناچی صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز جهانی سالمند که در برج میلاد برگزار شد، با اشاره به غنای فرهنگی ایران گفت: اگر از این فرهنگ درس بگیریم می توانیم بزرگ ترین مشکلات را حل کنیم. به طور قطع، اگر همه دستگاه های ذیربط با بردارهای هم جهت تلاش کنند نتیجه بهتر می شود و ما تلاش می کنیم این فضا را برای همکاری فراهم کنیم.
وی افزود: امروز یکی از چالش های اساسی جوامع، سالخوردگی جمعیت است. مطابق گزارش های سازمان ملل سالخوردگی جمعیت در این دوره چند ویژگی دارد؛ اول این که بی سابقه است چراکه در تاریخ دنیا مشابهی برای آن نمی توان یافت. از سوی دیگر این موضوع فراگیر و جهانی است و تمامی کشورهای جهان با آن مواجه اند. سومین خصیصه هم این است که سرسخت و بازگشت ناپذیر است و جهان با جمعیت سالخورده به جوانی بر نمی گردد.
شهردار تهران تصریح کرد: در حال حاضر با ارتقای ملاحظات بهداشتی، امید به زندگی درکشور افزایش یافته و به تبع آن جمعیت سالمندان افزایش می یابد. اگر برای این مسئله برنامه داشته باشیم می توانیم به چشم یک فرصت به این پدیده نگاه کنیم.
حناچی با بیان اینکه سن امید به زندگی از سال 55 تا 95 برای مردان از 57 سال به 74 و برای زنان به 76 سال افزایش یافته است، تصریح کرد: تا سال 1430 یک چهارم جمعیت کشور را سالمندان تشکیل خواهند داد و اگر با این نگاه بنگریم فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص افزایش جمعیت کشور را باید هدف قرار دهیم.
وی با بیان این که جمعیت سالمندی تهران از 5.4 درصد در سال 65 به 10.5 درصد در سال 95 رسیده است و این یعنی میانگین جمعیت سالمندی در شهر تهران یک درصد بالاتر از میانگین کل کشور است، خاطرنشان کرد: منطقه سه تهران با 21 درصد جمعیت سالمندی و مناطق 1 و 6 با 18 درصد بیشترین جمعیت سالمندی را در تهران دارند. همچنین مناطق 2، 5 و4 جمعیت سالمندی بالایی دارند که این نشان می دهد ما در این مناطق باید توجه ویژه ای به مناسب سازی معابر برای این قشر داشته باشیم.
حناچی در ادامه گفت: در مطالعات مرکز تحقیقات سلامت مشاهده شد 66.8 درصد سالمندان کارهایشان را خود انجام می دهند و 12 درصد سالمندان برای انجام امور به دیگری وابسته هستند. این نشان می دهد اگر ما برنامه ریزی کنیم می توانیم این معضل را حل کنیم. 25.4 درصد سالمندان طی شش ماه گذشته یک بار زمین خورده اند. ممکن است همه اینها به خاطر فضای شهری نباشد اما این آمار نشان می دهد در فضای بیرون از خانه سالمندان آسیب پذیرترند.
شهردار تهران ادامه داد: از سوی دیگر توجه به سلامت روانی و اجتماعی سالمندان بسیار مهم است و من همین جا از همکاران در سرای محلات تشکر می کنم که در مقیاس محلات، فضایی برای سالمندان فراهم می کنند. البته آن گونه که آمارها نشان می دهد متاسفانه 41 درصد زنان و 28.8 مردان سالمند دچار افسردگی هستند. با این وجود، گزارش های همکاران من نشان می دهد ما جزو 10 کشور موفق در زمینه سالمندان هستیم و اقدامات اجتماعی تاثیرگذاری که توسط نهادها انجام شده است موفقیت بزرگی است که باید ادامه پیدا کند.
حناچی با یادآوری مصوبه ایجاد شهر دوستدار سالمند که در سال 91 مطرح شد، گفت: شعار ما «تهران شهری برای همه است» که در این راستا مناسب سازی معابر شهری برای همه اقشار به خصوص سالمندان بسیار مهم است و ریشه در کرامت انسانی دارد. با نگاه کرامت انسانی باید برای همه اقشار نیازمند فضای مناسب شهری آماده شود. واقعیت این است که جمعیت معلولان در شهر ما 3 تا 5 درصد است، اما اگر این جمعیت به سالمندان و بانوان باردار یا هر فردی که مجبور است از عصا و ویلچر استفاده کند، گره بخورد به 35 درصد افزایش پیدا می کند.
شهردار تهران در پایان تاکید کرد: هم اکنون در تهران پروژه ای که برای همه اقشار مناسب سازی نشده باشد را افتتاح نمی کنیم.

سه شنبه 9/7/1398 - 14:59
ایرانگردی

 

 

 

 

نخستین دورهمی «بازی، بازی، آموزش» ویژه کودکان زیرهفت سال با حضور مدرس تربیت و ارتباط با کودک از طریق هنر و بازی، در فروشگاه شکرستان حوزه هنری کودک و نوجوان برگزار می شود.

فریبا اباذری در گفتگو با روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان با اشاره به این دورهمی گفت: قطعا ریشه بسیاری از اختلالات رفتاری در نداشتن ارتباط موثر کودک با والدین است و بهترین راه برای برقراری این ارتباط، از طریق بازی است.

این پژوهشگر حوزه کودک و نوجوان افزود: در بازی، کودکان هم حال خوب دارند، هم نشاط و شادی را از والدین خود دریافت می کنند و هم به ثورت غیرمستقیم آموزش می بینند. ضمن اینکه بسیاری از اختلالات رفتاری نیز از طریق همین بازی قابل شناسایی است.

تهیه کننده مجموعه جهان کودک در نقاشی ادامه داد: از سوی دیگر می شود بسیاری از اختلال ها را از طریق بازی رفع کرد. به بیان دیگر می شود در حین بازی، نشان دهیم که رفتار عروسک ها یا شخصیت های بازی خوب نیست و از بچه ها بخواهیم که برای رفع این رفتار نامتناسب راهکار بدهند و از این راه رفتارهای خودشان هم اصلاح شود.

این مدرس تربیت و ارتباط موثر با کودک از طریق هنر و بازی با بیان این مطلب که بازی صرفا سرگرمی و برای پرکردن اوقات فراغت نیست گفت: در نخستین دورهمی «بازی، بازی، آموزش» که با حضور والدین و کودکان در فروشگاه شکرستان برگزار می شود، درباره بازی ها و اهمیت آن ها صحبت می کنیم و تلاش می کنیم با ایجاد فضای شاد برای بچه ها، به آموزش در کنار بازی و اصلاح رفتارها بپردازیم.

اباذری اضافه کرد: این دورهمی به مدت یک ساعت و نیم و از ساعت 16 تا 17:30 روز پنجشنبه خواهد بود و تاکید ما بر مشارکت والدین و آموزش است.

این مدرس با بیان اینکه در این دورهمی ورود برای عمومی علاقه مندان آزاد است، گفت: تاکید ما این است که خانواده ها با خلاقیت بازی های دیگری را خلق و با کودکانشان در این بازی ها مشارکت کنند.

گفتنی است علاقه مندان برای حضور در این فروشگاه می توانند به خیابان سیدجمال الدین اسدآبادی(یوسف آباد)، جنب کوچه یکم، فروشگاه شکرستان مراجعه کنند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سه شنبه 9/7/1398 - 14:50
ایرانگردی

 

نایب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه گفت: آمارمسافران روزانه خط هفت متروی تهران از پنجاه هزار نفر گذشت.

به گزارش مدیریت ارتباطات و اموربین الملل شركت بهره برداری متروی تهران فرنوش نوبخت افزود: با عنایت به بهره برداری از ایستگاه های جدید خط ۷ و كاهش فاصله حركت قطارها در خطوط مترو، شهروندان تهرانی را به استفاده بیشتر از این ناوگان تشویق کرده است افزود: از ابتدای مهرماه ۹۸ آمار مسافران خط ۷ متروی تهران از پنجاه هزار نفر عبور کرد.
وی به كاهش فاصله حرکت قطار‌های خط ۷ مترو  از ۱۵ دقیقه به ۱۲ دقیقه اشاره و خاطر نشان کرد: به همین دلیل در مهرماه میزان استفاده شهروندان از خط ۷ متروی تهران افزایش یافته است. 
فرنوش نوبخت در ادامه از افزایش هزار و صددرصدی مسافران متروی تهران و حومه نسبت به زمان مشابه سال گذشته خبر داد و افزود: در هفته اول مهرماه سال ۱۳۹۷ ؛ ۲۶ هزار نفر از خط ۷ متروی تهران و حومه استفاده كردند که این رقم امسال به ۳۰۰ هزار نفر رسید که به عبارتی حدود ۲۷۴ هزار نفر افزایش مسافر داشتیم.
ایستگاه میدان صنعت شلوغ ترین ایستگاه خط ۷ متروی تهران است و ایستگاه های تربیت مدرس، مهدیه و بریانك به ترتیب بیشترین آمار مسافر را به خود اختصاص داده اند.
لازم به توضیح است با توجه به اجرای طرح شناور شدن ساعت کاری دستگاه‌های دولتی، شهروندان و مسافران می توانند با آرامش خاطر بیشتری برای سفر های درون شهری در ساعت های مختلف از مترو استفاده کنند.

سه شنبه 9/7/1398 - 14:46
ایرانگردی


معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در اولین نشست سیاستگذاری «چهارمین همایش ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی» با تأکید بر اولویت مدیریت مصرف انرژی در ساختمان ها، از صدور شناسنامه انرژی ساختمان درآینده نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران، این نشست با حضور عبدالرضا گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری، مهدی صالحی مدیر کل معماری و ساختمان، شینا انصاری مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، بهروز محمدکاری رئیس بخش انرژی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، محمود گلابچی استاد دانشگاه و جمعی از کارشناسان نهادهای دولتی و خصوصی در حوزه انرژی برگزار شد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص نقش شهرداری در زمینه ساخت ساختمان‌های پایدار و سبز گفت: شهرداری یکی از ارکان مهم نظارت بر ساخت ‌و ساز و تهیه نقشه‌های درست ساختمانی است.
عبدالرضا گلپایگانی افزود: اگر این مراحل با هماهنگی نهادهای تدوین کننده قوانین و ضوابط و مقررات و نهادهای مجری و ناظر صورت بگیرد، موفقیت آمیز خواهد بود.
وی افزود : این مجموعه‌ها اگر به ‌صورت پیوسته با هم برای دستیابی به هدف احداث ساختمان‌های پایدار فعالیت کنند، موفقیت آن ها حتمی است؛ اما اگر به‌صورت جدا از هم و منفرد عمل کنند، در این زمینه موفق نخواهیم بود.
گلپایگانی در ادامه تأکید کرد: در سال‌های گذشته نیز بحث صرفه‌جویی در مصرف انرژی، معماری پایدار و نیز ساختمان سبز مطرح شد و جستارها و پژوهش‌های زیادی در این زمینه انجام گرفت که نتایجی هم داشته، اما آنچه که باید در عمل اتفاق می‌افتاد، تاکنون اتفاق نیفتاده است.
وی با بیان اینکه در ساختمان‌های ما اتلاف انرژی بسیار بالاتر از حد استانداردهای جهانی است، یادآور شد: با مقایسه میزان مصرف انرژی در کشورمان با کشورهای دیگر، می‌بینیم میزان مصرف ما به‌اندازه میزان مصرف انرژی در کشور چین با یک میلیارد نفر جمعیت است.
وی در عین حال افزود: بنابراین جا دارد که همه نهادها به‌ویژه شهرداری به‌ طور جدی روی این قضیه کار کنند.
گلپایگانی تأکید کرد: باید به سمتی برویم که مصرف انرژی در کشور منطقی شود و سرمایه‌های ملی راکمتر اتلاف کنیم بر این اساس مدیریت مصرف بهینه انرژی در ساختمان ها و صدور شناسنامه انرژی در دستور کار قرار دارد .
وی همچنین در خصوص تأثیر صدور برچسب انرژی ساختمان در دستیابی به ساختمان‌های پایدار گفت: از دهه 80 مشوق‌هایی در زمینه بهینه‌سازی مصرف سوخت در ساختمان‌ها ارائه و استانداردهایی برای ساختمان‌ها تدوین شد.
گلپایگانی افزود : بر اساس این استانداردها، قرار بود ساختمان‌ها برچسب انرژی داشته باشند و مطابق با رعایت ضوابط و مقررات، به سازندگان و بهره‌برداران تخفیف داده شود، اما این امر چندان عملیاتی نشد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران خاطر نشان کرد: اینکه شهرداری به‌تنهایی وارد این حوزه شود و ساختمان‌ها را از نظر میزان مصرف انرژی درجه‌بندی کند، به‌تنهایی کفایت نمی‌کند.
رفع موانع بهینه سازی مصرف انرژی
در این نشست همچنین محمود گلابچی با بیان اینکه در چهارمین همایش ساختمان پایدار، مصرف بهینه انرژی نباید تکرار مباحث مطرح شده در همایش های قبلی باشد، گفت: تردیدی نیست که ما باید به سمت ساختمان های پایدار، بهینه شدن مصرف انرژی و حفظ محیط زیست برویم و به ضرورت این موضوع پی برده ایم.
وی تأکید کرد: ما اکنون باید به بررسی موانع و آسیب هایی که موجب به سرانجام نرسیدن هدف شده بپردازیم.
وی بأ تاکید بر ضرورت ورود جدی شهرداری به این مسئله گفت: در زمینه اجرای برچسب انرژی ساختمان و ضوابط موجود در بخش بهینه سازی مصرف انرژی در کشور اقدامات عملی و اجرایی صورت نگرفته و کاربردی نشده است.
گلابچی گفت: تمامی نهادهای مسئول و سیاستگذار باید در این همایش دعوت تا چارچوبی تعریف شود و دستگاه های ذیربط در آن چارچوب عمل کنند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه اهداف و الزامات باید در این مسیر مشخص شود، گفت: شهرداری بیش از هر نهاد و سازمانی می تواند این آرزوی متخصصان حوزه انرژی را عملیاتی کند و در کاهش مصرف انرژی موثر باشد و باید شرایط پیاده سازی این هدف فراهم شود.
گلابچی با بیان اینکه موضوع مصرف بهینه انرژی باید در دانشگاه ها به طور جدی پیگیری شود، گفت: اجزای عملیاتی شدن این هدف را باید پیگیری و موارد اصلاحی را شناسایی کنیم.
وی گفت: همه ما شعارهای روشن فکرانه در خصوص بهینه سازی مبحث انرژی می دهیم، اما عزمی برای عملیاتی شدن این شعارها وجود ندارد و نیاز به نظامی برای ممیزی کردن بحث انرژی است تا بتوانیم گام های بلندی برای تحقق این هدف برداریم.
گلابچی یادآور شد: امروز در نظام آموزشگاهی باید تلاش بسیاری شود و فقط سازمان نظام مهندسی در آزمون های خود به این موضوع نپردازد، بلکه در دانشگاه ها نیز تلاش هایی درخصوص پایداری و مصرف بهینه انرژی انجام گیرد.
مدیریت مصرف انرژی در اولویت برنامه های شهرداری
در این نشست مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران گفت: از سوی این اداره تمام مولفه های ساختمان پایدار از جمله بهینه سازی مصرف انرژی، استفاده از انرژی های تجدیدپذیر، مدیریت پسماند و پساب و... مشخص شده و این مولفه ها می تواند در زمینه شناسایی ساختمان های سبز موثر باشد.
انصاری با اعلام اینکه ما به دنبال شناسایی ساختمان های تحت تملک شهرداری برای بهینه سازی انرژی هستیم، افزود: پیشنهاد ما این است که در 22 منطقه شهرداری تهران، 22 مالک یا سازنده دوستدار محیط زیست که مولفه های مبحث انرژی را در ساخت و سازهای خود رعایت می کنند، شناسایی و تقدیر شوند.
وی افزود: نیاز است بسته تشویقی و آموزش یا ابزار قانونی بازدارنده ارائه شود تا تعداد دوستداران محیط زیست گسترش پیدا کند.
انصاری همچنین با بیان اینکه مدیریت مصرف انرژی و آب در شهرداری تهران جزء اولویت‌های اداره کل محیط زیست است، یادآور شد: در سیاست‌های کلان کشور توجه به محیط زیست یک نیاز و ضرورت است و پررنگ شدن مباحث محیط زیستی در برنامه سوم مدیریت شهری با جدیت دنبال می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به منابع محدود باید در زمینه اصلاح فرآیند‌های مصرف برنامه ریزی شود تا موجب صرفه جویی در هزینه‌های مدیریت شهری شود.
سازمان نظام مهندسی متخصصان انرژی را آموزش می‌دهد
رئیس بخش انرژی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: یکی از کارهای مهم در زمینه انرژی که ثمره آن نهایی شده است، ویرایش جدید مبحث 19 مقررات ملی ساختمان است.
بهروز محمدکاری با بیان این مطلب افزود: در این راستا از متخصصان حوزه انرژی دعوت می شود در زمینه اصلاح این مبحث به ما کمک کنند و تا یک ماه و نیم آینده ویرایش جدید آن را برای تصویب نهایی می فرستیم.
وی افزود : هدف این است که در چارچوب سیاست های آینده الزامات زیست محیطی را پیاده سازی کنیم و امیدواریم که این کارها به سندی تبدیل شود که بتوانیم به صنعت ساختمان تعمیم دهیم.
وی همچنین با انتقاد از عملیاتی نشدن برچسب انرژی ساختان در سال های اخیر گفت: موضوع مهمی که از یک ماه دیگر شروع می شود، این است که با سازمان نظام مهندسی هماهنگ کرده ایم و مهندسانی را می خواهیم تربیت کنیم و هدف ما این است که تخصص تعمیم پیدا کند و همه استان ها متخصصانی را در بخش انرژی آموزش دهند.

سه شنبه 9/7/1398 - 14:45
ایرانگردی

 

شهرداری منطقه 5 ، آماده ارائه خدمات مطلوب به زائران حسینی در مرز مهران است. 

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 5 ، امسال نیز همچون سنوات گذشته، ستاد اربعین شهرداری منطقه  با در اختیار گرفتن و به كار گیری انواع امكانات، تجهیزات و ماشین آلات نظیر خودروهای خدمات شهری سبک و سنگین و جمع آوری زباله، اقدام به خدمت رسانی می کند. 

پاكسازی و نظافت عمومی 127 هكتار محدوده،  از پل زائر تا  داخل خاك عراق به مدت 21 روز به عهده شهرداری منطقه 5 است و این عملیات با پیش بینی   200 نفر نیروی پاكبان، 50 نیروی بازیافت، 125 نیروی پرسنلی و داوطلب مردمی و نیروی آتش نشانی انجام می شود .

نصب ، راه اندازی و بهسازی  933 چشمه سرویس بهداشتی پرتابلی و احداثی، نصب  و راه اندازی 35    دوش پرتابل، بكارگیری یك دستگاه تلویزیون شهری در پایانه مرزی و میدان اربعین و پخش برنامه های متنوع مذهبی و اطلاع رسانی به صورت 24 ساعته، توزیع كیسه بین زائرین با هدف فرهنگ سازی مشاركت زائرین در نظافت از طریق اجرای برنامه اطلاع رسانی توسط تلویزیون های نصب شده انجام می شود. 

همچنین، اعمال فرآیند كنترلی از طریق ایجاد شبكه داخلی بیسیم، راه اندازی كانال واتساپ درج گزارش تصویری مرتبط با پست ها ، نظارت مستمر و تشکیل ستاد خبری اربعین 98 در مرز مهران و ارتباط گیری با رسانه های مختلف وتصویر برداری مستمر از اقدامات در اربعین امسال است. 

دبیر ستاد اربعین حسینی (ع) منطقه5 اعلام کرد با کاهش هزینه ها، آماده افزایش خدمات به زائرین کربلا هستیم .  

سه شنبه 9/7/1398 - 14:40
ایرانگردی

 


با حضور شهردار تهران، رییس سازمان زیباسازی و مدیران شهری منطقه شش پلازای میدان شهدای هفتم‌تیر با نصب تابلو «مردان جهان‌آرا» به تصویر ۸۰۰ شهید دفاع‌مقدس مزین شد.
این تابلو اثر «جاسم غضبان‌پور» هنرمند و عکاس دفاع‌مقدس است که تمامی رزمندگان حاضر در عملیات آزادسازی خرمشهر در آن دیده می‌شوند. به گفته خالق اثر، ابتدا عکس‌های یادگاری شهدایی که در آزادسازی خرمشهر شرکت داشتند جمع‌آوری شدند و پس از شناسایی شهدا، عکس‌ها کنار هم قرار گرفتند. به اظهار غضبان‌پور تهیه فایل اصلی بیش از ۲ سال زمان برده است.
تابلو مردان جهان‌آرا در ابعاد ۲‌متر در ۲۰‌متر تهیه شده و عکس شهید «محمد جهان‌آرا» در وسط قرار گرفته و تصاویر سایر شهدا در اطراف آن چیده شده‌اند.

 

سه شنبه 9/7/1398 - 14:38
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته