• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی


رسول کشت پور شهردار منطقه 2 ضمن گرامیداشت روز 14 مهر( روز تهران)، این روز را فرصتی برای شناخت هر چه بهتر هویت تاریخی پایتخت دانست.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، رسول کشت پور شهردار منطقه با بیان اینکه نامگذاری 14 مهر به نام روز تهران در تقویم رسمی کشورمان طی یک طرح فوریتی در 273 امین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با پذیرش اعضاء شورای چهارم در سال 95 به تصویب رسید گفت: تهران تاریخی کهن دارد و ری روزگاری صاحب تمدن درخشانی بوده است اما اکنون گویی سابقه تاریخی تهران با تغییرات بسیاری که در معماری و شکل بافت های شهری صورت گرفته است به دست فراموشی سپرده شده است.
رسول کشت پور با اشاره به اینکه می توان تهران را پایتخت 200 ساله ایران دانست افزود: انتخاب تهران به عنوان پایتخت دلایل استراتژیک بسیاری چون مشرف بودن به سراسر فلات ایران، وجود سواحل دریای خزر در پشت این شهر و همچنین آب و هوای متبوع آن بود.آقا محمد خان قاجار که حدود 200 سال قبل در کاخ گلستان تاج سلطنت ایران را بر سر گذاشت و تهران را به عنوان پایتخت کشور معرفی کرد مطمنا تصورش را هم نمی کرد که این تصمیم روزی کلانشهری با بیش از 12 میلیون نفر را به وجود آورد.
شهردار منطقه 2 احترام به تاریخ و فرهنگ پایتخت ایران را ضروری دانست و خاطر نشان کرد: شهر تهران دارای موزه های متنوع، ده ها عمارت و خانه تاریخی، کاخ موزه ها، مراکز تفریحی، ارتفاعات نزدیک به شهر و محلات قدیمی مانند محله قدیمی فرحزاد با باغهای زیبایش که زمانی مسیر تردد مردم به امام زاده داوود(ع) و تفریحگاه بیشتر مردم تهران بوده است، کوچه باغهای طرشت و بقعه شیخ عبدالله طرشتی، امام زاده عینعلی زینعلی، امامزاده ابوطالب و صالح فرحزاد، بافت قدیمی پونک، دره خرمنک ،خیابان 30 ام تیر با چندین کنیسه، کلیسا و آتشکده روشن، ده ونک با زورخانه و کلیسای ارامنه سنت میناس واقع در آن، باغ نگارستان که قصر تابستانه شاهان قاجار بوده است، کافه طهرون که زمانی محل همنشینی هنرمندان قدمی بود، آرامستان ظهیرالدوله محله دربند که برجسته ترین چهره های هنری و ادبی کشور همچون ایرج میرزا، فروغ فرخزاد و محمد تقی بهار در آن آرام گرفته اند، خیابان ناصر خسرو که دارالفنون اولین مدرسه ایران را در خود جای داده است، برج دوقولوی شمس العماره و بازار بزرگ تهران برخی از جاذبه های این شهر کهن و بخش مهمی از هویت تاریخی تهران هستند.
شهردار منطقه 2 با تاکید بر اینکه حفظ هویت تاریخی در شهر های مدرن یا شهر های در حال پیشرفت، دغدغه ای است که نه تنها در ایران بلکه در کشورهای دیگر نیز وجود دارد اظهار داشت: در تمام شهرهای دنیا که به سرعت پیشرفت می کنند بیشترین نگرانی ها در نگهداری از هسته تاریخی شهرهاست که باید بتوانیم میان این دو مسئله داشتن شهر مدرن و حفظ بناهای تاریخی و هویت تاریخی تعادل ایجاد کنیم.
شهردار منطقه 2 در پایان برخی از برنامه های این منطقه به مناسبت گرامیداشت " روز تهران "را تشریح کرد و گفت : برگزاری نشست تخصصی تهران پژوهان با حضور نخبگان، اندیشمندان و نویسندگان عرصه تاریخ تهران در برج میلاد مصادف با روز 14 مهر ، رونمایی از جدیدترین اثر مکتوب تهران، رونمایی از مجموعه تمبر و کارت پستال های جاذبه های گردشگری منطقه 2، اجرای سرود منطقه 2 با عنوان " سبز-آبی"، دیدار با نخبگان و چهره های ماندگار تهرانی با حضور مدیران ارشد شهری و اعضای شورای اسلامی شهر تهران، 30 تا 60 درصد تخفیف شهربازی بیلینو بوستان نهج البلاغه، 30 درصد تخفیف سینماهای 5 بعدی منطقه، 30 درصد تخفیف مجموعه ایران فان با ارائه حواله های شهرداری، 50درصد تخفیف خانه های کودک محلات، 50 درصد تخفیف خدمات سرای محلات بخشی از برنامه های شهرداری منطقه 2 در" روز تهران " می باشد و امیدواریم انتخاب این روز در شناخت بهتر و بیشتر هویت تهران و شناسایی فرصت ها و تهدیدهای این کلان شهر موثر واقع شود و موجب نشاط و همبستگی اجتماعی هر چه بیشتر شهروندان عزیز پایتخت باشد.

يکشنبه 14/7/1398 - 12:22
ایرانگردی



مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به طرح بازآفرینی فضای فوقانی خط آهن تهران-تبریز، گفت: این پروژه، پروژه‌ای بلند مدت و دارای اهمیت بسیار ویژه است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در گفتگو با خبرنگار شهرنوشت، با اشاره به پروژه بازآفرینی فضای فوقانی خط آهن تهران- تبریز، گفت: اولین آشنایی من با محدوده خط آهن تهران - تبریز به سال 81 بر می گردد؛ هنگامی که اولین همایش نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد برگزار شد، در آن همایش، مستندی از خسرو سینایی کارگردان و مستندساز صاحب نام کشور، با تمرکز بر منطقه 17، بافت فرسوده و خط آهن تهران- تبریز به نمایش درآمد. در این مستند، عبور خط آهن از منطقه 17 به عنوان یکی از معضلات تشدید کننده فرسودگی در منطقه عنوان شده بود.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه با اشاره به برخی معضلاتی که این خط آهن برای منطقه 17 و 18 ایجاد کرده بود، گفت: خط آهن تهران- تبریز باعث ایجاد مجموعه ای از معضلات شده بود؛ یکی از معضلات مهم ایجاد شده در این مناطق که باعث اعتراض ساکنان شده بود، گسست و چند پارگی فضای مناطق بود. ضمن اینکه آلودگی صوتی و خطراتی که عبور قطار برای شهروندان داشت هم مزید علت محسوب می شد؛ و البته فضای بی دفاعی هم که این خط آهن ایجاد کرده بود و تمرکز بزه های اجتماعی را در اطراف خود موجب شده بود.
وی افزود: با بالاگرفتن اعتراضات مردم، پروژه ای توسط شرکت راه آهن تعریف شد که به زیرزمینی کردن این خط آهن می پرداخت. در سال 86 اجرای این پروژه شروع شد و انجام آن حدود ده سال طول کشید.
حاجی علی اکبری تصریح کرد: سرانجام در سال 96 خط آهن تهران – تبریز زیرزمینی شد و دیوارها و حصارهای اطراف آن برداشته شد و با حذف این موانع، بخشی از مشکل یعنی انقطاع فضایی محله های مجاور رفع شد.


دلایل برگزاری مسابقه طراحی شهری برای پروژه

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: با برداشته شدن مانع کالبدی (خط آهن)، با سوال جدیدی روبه رو بودیم؛ اینکه این محدوده به مساحت 27 هکتار که مساحت آن با گذرها و فضاهای اطرافش به 50 هکتار می رسد، چه کارکردی می تواند برای شهروندان این محدوده داشته باشد.
وی افزود: این سوال از این نظر جدی تر می شد که محله های مجاور این بافت، جزو محله هایی هستند که بالاترین تراکم بافت فرسوده و ناکارآمد را در شهرتهران دارند و علاوه بر ساختمان های کم دوام، که ایمنی شهروندان را به خطر می اندازند، دارای کمبودهای جدی در حوزه فضاهای شهری و خدمات پشتیبان سکونت مانند کاربری‌های آموزشی، درمانی، ورزشی، فضای سبز و... هستند. بر این اساس، هدف اصلی بازآفرینی این است که فضای فعلی را به محله های مجاور متصل کرد تا برای جبران برخی فضاهای خدماتی نقش آفرینی کند.
حاجی علی اکبری با بیان این مطلب که طرحی برای این محدوده طراحی شده بود که در آن، 92درصد فضای باز و 8 درصد بارگذاری پیش بینی شده بود، ادامه داد: بعد از اینکه دکتر حناچی عهده دار ریاست هیئت مدیره سازمان نوسازی شدند، این جمع بندی به دست آمد که در حوزه طراحی منظر و طراحی شهری، فضای فوقانی خط آهن تهران – تبریز، یکی از فضاهای منحصر به فرد در شهر تهران است و فرصت های طراحی مشابه در این مقیاس به دست نمی آید.
وی گفت: نمونه های مشابه این طرح ها در کشورهای دیگر نشان می داد چنین طراحی هایی با مشارکت حداکثری جامعه حرفه ای انجام می شد؛ بنابراین ما هم به این نتیجه رسیدیم که در فرایند طراحی پروژه امکان حضور حداکثری حرفه مندان را فراهم کنیم.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تاکید کرد: بر این اساس، برنامه ریزی مسابقه طراحی شهری در مقیاس بین المللی با هدف بازآفرینی فضای شهری فوقانی تونل راه آهن تهران- تبریز و فضاهای مجاور آن برنامه ریزی و از حدود یک سال گذشته آغاز شد.

آغاز اقدامات اجرایی پروژه از نیمه دوم سال 98

حاجی علی اکبری در ادامه گفت: بعد از تعیین هیئت داوران، تشکیل شورای سیاست گذاری به طور مشترک بین راه آهن و شهرداری و تدوین برنامه برگزاری مسابقه، فراخوان عمومی مسابقه انجام شد و حدود 250 شخصیت حقیقی و حقوقی از ایران و دیگر کشورها در این مسابقه ثبت نام کردند.
وی افزود: با توجه به گستردگی موضوع مسابقه و ابعاد متنوع آن، برگزاری مسابقه در دو مرحله پیش بینی شد؛ نتایج مرحله اول که اشاره به ایده اصلی پروژه داشت، در آذرماه سال گذشته تحویل شد؛ 105 اثر به دبیرخانه ارسال و هیئت داوران 15 اثر را حائز شرایط لازم برای حضور در مرحله دوم دانستند.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به مرحله دوم گفت: در مرحله دوم قرار شد شرکت کنندگان طرح جامع سه بعدی را ارائه دهند. زمان ارائه آثار نیز تا پایان سال 97 پیش بینی شد، اما تا اردیبهشت ماه98 تمدید شد.
وی با بیان اینکه در نهایت 12 شرکت کننده داخلی و 3 شرکت خارجی از اسپانیا، فرانسه و ایتالیا آثارشان را به دبیرخانه ارائه دادند، گفت: بعد از اینکه 10 اردیبهشت ماه سال جاری آثار به دبیرخانه ارسال شد، داوری آثار به مدت 3 روز با حضور همه داوران برگزار شد. از آن جا که آثار بسیار به هم نزدیک بودند، امکان انتخاب یک اثر به عنوان اثر برگزیده میسر نشد؛ و در نهایت هیئت داوران دو اثر را به عنوان رتبه نخست انتخاب کردند.
حاجی علی اکبری تاکید کرد: در ادامه تلاش کردیم بین این دو گروه که یکی ایرانی بود و دیگری ایتالیایی، یک کنسرسیوم تشکیل دهیم که این دو به صورت مشترک فرایند طراحی را پیش ببرند، اما این امکان فراهم نشد و با توجه به بررسی های انجام شده، گروه ایرانی برای تهیه طرح نهایی انتخاب شدند.
وی افزود: برنامه زمان بندی به این صورت است که حداکثر تا پایان مهرماه، بتوانیم نقشه های اجرایی متمرکز بر اقدامات کوتاه مدت را به شهرداری تهران تحویل دهیم. یعنی شهرداری در نیمه دوم سال جاری بتواند بخشی از اقدامات اجرایی را شروع کند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ادامه داد: خروجی دیگر هم که مورد انتظار است، طرح جامع سه بعدی است که باید به مراجع ذی ربط مثل کمیسیون ماده 5 و شورای اسلامی شهر تهران ارائه و تصویب شود که فکر می کنم آماده سازی آن تا پایان سال به طول می انجامد.
حاجی علی اکبری همچنین گفت: و فعالیت سوم، بسته های سرمایه گذاری است که با مشارکت بخش خصوصی قابلیت اجرایی پیدا می کند و تا پایان سال 98 به سازمان سرمایه گذاری شهرداری ارائه می شود.

پروژه بازآفرینی فضای فوقانی خط آهن تهران – تبریز بلند مدت خواهد بود

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در ادامه گفت: آن چه به عنوان شخصیت این فضای شهری پیش بینی شده، این است که بخش عمده آن فضای باز شهری خواهد بود که بتواند فرصت های مناسب را برای اوقات فراغت ساکنان و تأمین نیازهای فرهنگی و اجتماعی فراهم کند.
وی تصریح کرد: بخش دیگری از پروژه که به ساخت و ساز اختصاص دارد، اولا حداقلی خواهد بود و در ثانی مربوط به خدمات مورد نیازی خواهد بود که در مناطق مجاور امکان ارائه آن را، به دلیل فشردگی بافت، نداریم.

حاجی علی اکبری تاکید کرد: یکی از مشکلات ما در بافت فرسوده، تامین زمین برای اجرای خدمات پشتیبان سکونت است و با توجه به این فضای گسترده، می توانیم به برخی از این مشکلات در این دو منطقه غلبه کنیم. ضمن اینکه خیلی مختصر هم ممکن است برخی پروژه های سرمایه گذاری داشته باشیم که با جذب سرمایه بخش خصوصی امکان تحقق خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این مطلب که پیش شرط اصلی همه موضوعات، زمین است، گفت: زمین این محدوده، متعلق به شرکت راه آهن است و باید توافقی برای واگذاری زمین صورت بگیرد. مذاکراتی که آقای حناچی شهردار تهران با معاون اول رئیس جمهور و وزیر راه و شهرسازی انجام دادند، زمینه این توافق را فراهم کرده و گفتگو با شرکت راه آهن برای نهایی کردن کار ادامه دارد.
وی درباره مدت زمان اجرای این پروژه گفت: با توجه به عرصه 50 هکتاری پروژه و طول 9 کیلومتری آن (از بزرگراه نواب تا مسیل کن)، پروژه بازآفرینی فضای فوقانی خط آهن تهران – تبریز، پروژه ای بلند مدت است و قطعاً در کوتاه مدت به نتیجه نمی رسد. ضمن اینکه فرآیندی که برای طراحی آن پیش بینی کردیم، مشارکتی است و همه ذی نفعان باید مشارکت داشته باشند. این موضوع طبیعتاً زمانی را به پروژه تحمیل می کند. ضمن اینکه ساخت و سازی در این مقیاس هم در مدت کوتاه امکان پذیر نیست.
حاجی علی اکبری در خاتمه گفت: با این وجود، برنامه ریزی به صورتی انجام شده است که بتوان در کوتاه مدت به نتایج مشخص رسید. بنابراین قطعاً در دو سال آینده بخش هایی از پروژه اجرا شده و به بهره برداری خواهد رسید.

يکشنبه 14/7/1398 - 12:19
ایرانگردی

 


دکتر برزین ضرغامی گفت: همزمان با آغاز هفته تهران طرح‌های گرافیکی با عنوان «شهر موزه تهران» اکران شده که در آن اماکن و جاذبه‌های گردشگری و دیدنی برای گردشگران و شهروندان تهرانی معرفی شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان زیباسازی شهر تهران, ضرغامی با بیان این مطلب ادامه داد: عمارت علی اصغرخان اتابک، کاخ سرخه حصار، عمارت سپه سالار، مدرسه انوشیروان دادگر، عمارت عین الدوله، امام زاده یحی و محمد، تندیس نبرد گرشاسب با اژدها در میدان حر، ساختمان مجلس شورای اسلامی‌ و ساختمان شورای ملی بخشی از اماکنی هستند که در این اکران‌ها با مشخصات کامل معرفی و آدرس آنها برای مراجعه راحتتر مردم اعلام شده است.

وی افزود: این اقدام با هدف آگاه سازی و آشنایی شهروندان با مکان‌های گردشگری و تاریخی شهر تهران صورت گرفته است.

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اشاره به اجرای برنامه‌ها و طرح‌های دیگر توسط این سازمان، گفت: در طرحی دیگر، شهرداری تهران فراخوانی برای برگزاری مسابقه نقاشی کودکان تحت عنوان «شهری که من دوست دارم» داده بود که بر همین اساس تقریبا 522 اثر از کودکان تهرانی به دستمان رسید. در این مسابقه نقاشی، کودکان 3 تا 14 ساله شرکت کردند و آثار آنها داوری و به مناسبت هفته ملی کودک از 14 تا 21 مهر و همزمان با هفته تهران، اکران خواهند شد.

وی افزود: در کنار هفته کودک و تهران، هفته نیروی انتظامی‌ را داریم که برای گرامیداشت این هفته هم اکران‌هایی صورت گرفته و می‌گیرد. به همین منظور با بکارگیری طراحان برجسته کشور طرح‌هایی به مناسبت این هفته به صورت گسترده در شهر تهران اکران شد.

ضرغامی با اشاره به شعار هفته ناجا، گفت: هفته ناجا با شعار «پلیس هوشمند، امین مردم» گرامی ‌داشته شده و سازمان زیباسازی شهر تهران با بهره‌گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری بر اقتدار، مهربانی، ایمان و مجاهدت غیور مردان نیروی انتظامی‌ که امنیت را به ارمغان می‌آورند، اکران گسترده‌ای را در سطح شهر تهران صورت داده است.

يکشنبه 14/7/1398 - 12:17
ایرانگردی

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه ۱۳ با اشاره به نامگذاری ۱۳ تا ۱۹ مهر ماه به عنوان بزرگداشت هفته ملی کودک، از آغاز ویژه برنامه های این هفته با شعار " تهران شهری برای همه کودکان" خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۳ ، سبحانی با بیان اینکه دوران کودکی ، بهترین دوران برای رشد اکتسابی و فراگیری آموزش و نظارت اجتماعی ، مقررات اخلاقی و رشد اجتماعی است ،گفت: با توجه به دستور العمل بزرگداشت هفته ملی و روز جهانی کودک، اداره آموزش های شهروندی منطقه ۱۳ ضمن تشکیل کمیته اجرایی با برگزاری جلسه هماهنگی با مدیران اجتماعی نواحی، برنامه های اجرایی هفته ملی کودک را کلید زد.
وی برگزاری مسابقات آموزشی، نمایشگاه کاردستی کودکان،اهدای هدیه به کودکان بیمار،حضور کودکان در پروژه های شهری ،ملاقات کودکان با مدیران ارشد شهری، برگزاری اردوهای علمی آموزشی،تقدیر از کودکان هنرمند،روز سه شنبه های بدون خودرو،برگزاری اختتامیه هفته ملی کودک و... از جمله برنامه های منطقه ۱۳به مناسبت هفته ملی کودک برشمرد و افزود : این برنامه ها با هدف تاکید بر اجرای فعالیت های مصوبه شهر دوستدار کودک با همکاری حوزه های شهرداری تهران ، توجه به کودکان در راستای تقویت روحیه شادی، نشاط ، امید و پویایی به منظور حفظ رشد و سلامت جسم و روان، فرهنگسازی اجتماعی و برجسته سازی اهمیت دوران کودکی در این منطقه برگزار می شود.‍

يکشنبه 14/7/1398 - 12:15
ایرانگردی

 


به مناسبت هفته نیروی انتظامی و روز جهانی كودك برنامه فرهنگی و اجتماعی "مهر ایمن، شهر ایمن" در ایستگاه های مترو با مشاركت راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برگزار می شود.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، این برنامه با هدف ارتقای فرهنگ نظم، انضباط و قانون گرایی و نیز آشنایی كودكان با قوانین ترافیكی به عنوان گروه هدف و بخش مهمی از مسافران متروی تهران برگزار می شود.

در این برنامه كه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی شركت بهره برداری متروی تهران و حومه برگزار می شود، كارشناسان راهنمایی و رانندگی با حضور در ایستگاه های تئاترشهر، میدان حضرت ولی‌عصر (عج) و میدان انقلاب اسلامی ضمن توزیع بروشور اطلاع رسانی مسایل آموزشی را درقالب عروسك‌گردانی به كودكان آموزش می دهند.

همچنین در حاشیه این برنامه نمایشگاه عكس شامل تصاویر سیر تاریخی راهنمایی و رانندگی در ایران در معرض تماشای مسافران مترو قرار می گیرد.

برنامه "مهر ایمن، شهر ایمن" از 13 ال 18 مهر ماه از ساعت 9 الی 16 میزبان كودكان شهر زیرزمینی متروی تهران است.

يکشنبه 14/7/1398 - 12:8
ایرانگردی



با حضور شهردار تهران مراسم اعزام كاروان ۱۴۰۰ نفری خادم الحسین (ع) شهرداری تهران به کربلا و مراسم اربعین برگزار شد. 



به گزارش  شهرنوشت، پیروز حناچی در مراسم اعزام كاروان ۱۴۰۰ نفری خادم الحسین (ع) شهرداری تهران به کربلا و مراسم اربعین گفت: اگر امروز می توانیم به زیارت اباعبدالله الحسین (ع) برویم، این را مدیون افرادی هستیم که به عشق آن حضرت تلاش کردند و از جان خود گذشتند تا این مسیر را باز کنند. بسیاری از این افراد به عشق حضرت سوختند و خودشان نتوانستند به زیارت بروند.

وی افزود: امیدوارم تمام عزیزان به نیت کسانی که در هشت سال دفاع مقدس و قبل و بعد از آن آرزوی زیارت داشتند و این توفیق برایشان فراهم نشد، نیت کنند و نایب الزیاره باشند.

حناچی خطاب به کاروان هزار و 400 نفری شهرداری تهران گفت: در حرم امام رضا (ع) بیمارانی می آیند که وقتی فرش ها را جمع می کنند خاک این فرش ها را برای شفا می برند و مطمئنا شما که با نیت های خیر عازم کربلا می شوید و نیت خدمت رسانی آن هم بدون آرم و نشان دارید،  خاک پای شما زائران اهل بیت وسیله استشفا خواهد بود.

برخی تصور می کنند با شیطنت می توانند مانع برگزاری پیاده روی اربعین شوند

وی در ادامه با اشاره به برخی ناآرامی ها در کشور عراق عنوان کرد: برخی بر این باور اند که با شیطنت کردن می توانند جلوی این تجمع عظیم را بگیرند، در حالی که مراسم اربعین قدمت تاریخی دارد و حتی در زمان صدام با وجود ممانعت و فشارهای وی، این سنت و مراسم برپا می شد. این آیین هیچ گاه تعطیل نشده است و بسیاری سختی این مسیر را به جان خریده و می خرند. 

شهردار تهران در پایان با آرزوی سلامتی برای زائران اباعبدالله الحسین (ع) گفت: هدف ما در شهرداری عرض ارادت به حضرت است و این که "یا لیتنا کنا معک یا اباعبدالله"

يکشنبه 14/7/1398 - 11:57
آموزش و تحقيقات

شنبه 13/7/1398 - 19:41
آموزش و تحقيقات
شنبه 13/7/1398 - 19:39
آموزش و تحقيقات

شنبه 13/7/1398 - 16:44
اخبار

نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل همراه اول امروز با حضور دبیر سندیکای صنعت مخابرات ایران رسماً آغاز به کار کرد.
به گزارش تبیان و به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، امروز شنبه ۱۳ مهرماه باحضور فرامرز رستگار دبیر و عضو هیات مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران، نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل اپراتور اول در برج همراه آغاز به کار کرد.

بر اساس این گزارش، همراه اول به عنوان بزرگ‌ترین حامی شرکت های تولیدکننده داخلی و ارائه دهندگان محصولات بومی، در راستای سیاست های تبیین شده در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت صمت، اقدام به برگزاری نمایشگاه دائمی حمایت از تولید داخل نموده است.

در این نمایشگاه علاوه بر تجهیزات passive شبکه که امکان تولید آن در داخل وجود دارد، محصولات و خدمات مورد نیاز بخش های فنی شبکه نیز ارائه خواهد شد. به این ترتیب تامین کنندگان تجهیزات و محصولات و راه کارهای مخابراتی قادر خواهند بود با حضور در این نمایشگاه، نسبت به ارائه محصولات خود و یا انجام مذاکرات فنی و معرفی خود اقدام کنند.

این فضا با هدف تسهیل تعاملات با تولیدکنندگان، افزایش شفافیت ها، آماده سازی محیط رقابتی و حمایت از شرکت های نوپا در کنار شرکت های باسابقه، در راستای هدفمندسازی تولید و فعالیتهای پژوهشی مبتنی بر نیاز بازار راه اندازی شده است.

گفتنی است همراه اول در سالیان اخیر ضمن پایبندی کامل به مصوبه ۱۶۳ کمیسیون تنظیم مقررات، رتبه برتر استفاده حداکثری از منابع و مهارتهای ایرانی را به خود اختصاص داده است.

شنبه 13/7/1398 - 15:41
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته