• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1293روز قبل
ایرانگردی

 

رئیس کمیته محیط زیست و خدمات شهری  شورای شهر تهران اداره پایتخت را بر مبنای مطالعه و پژوهش یک ضرورت می داند.

به گزارش ستاد خبری یازدهمین جشنواره جایزه تهران، سید آرش حسینی میلانی با بیان این مطالب افزود: دانایی و مدیریت مبتنی بر دانایی در دنیای امروز یکی از محورها و شاخص‌های اصلی پیشرفت و بالندگی هر جامعه‌ای است.

وی با بیان اینکه سنجش سطح دانایی هم به میزان تولید و مصرف اطلاعات و دسترسی سریع و آسان به آن وابسته است، ادامه داد: نکته قابل توجه این است که دانایی و مدیریت مبتنی بر آن یا بر اساس پژوهش دیگران یا پژوهش‌هایی که خود انجام می دهیم، به دست می‌آیند. به اعتقاد این عضو شورای شهر تهران، می‌توان «پژوهش» را مهمترین رکن تحقق مدیریت دانایی‌محور و جامعه دانا نام نهاد.

وی با تاکید بر اینکه مدیریت شهری نیز از جمله عرصه‌هایی است که ضرورت انجام امور بر اساس یافته‌های پژوهشی بیش از سایر عرصه‌ها است، بیان کرد: اهمیت تحقیق و پژوهش در زمینه مسائل شهری از آنجا نشأت می‌گیرد که انجام مطالعات روزآمد درباره مسائل شهر، نگاهی آماری و تحلیلی به شهر و مسائل آن را طلب می‌کند. به گفته میلانی، این نگاه تحلیلی با بهره‌گیری از نظرات کارشناسانه می‌تواند مدیریت شهری را با نظارت شورا  به سوی بالندگی و توسعه متوازن هدایت کند.

وی با اشاره به اینکه در دوره های گذشته مدیریت شهری، برخی از تصمیم‌گیری‌ها و سیاستگذاری‌ها در زمینه مسائل شهری به دلیل فقدان پژوهش و همچنین ناهماهنگی با شرایط موجود، خسارات اقتصادی و آسیب‌های اجتماعی فراوانی را در پی داشته است یادآور شد: در دوره کنونی تلاش می‌شود ضمن متوقف ساختن قطار این رویه، مدیریت شهری را در ریل تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مبتنی بر پژوهش قرار داد. رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه متاسفانه حوزه محیط زیست و خدمات شهری از جمله حوزه‌هایی است که طی سال‌های گذشته بیشترین لطمه را به دلیل انجام پروژه‌های فاقد پژوهش و ارزیابی‌های محیط زیستی دیده است، تاکید کرد: این در حالی است که می‌توان مهمترین مسائل اورژانسی و چالشی مدیریت شهری را در این حوزه مورد ارزیابی قرار داد. به اعتقاد وی، گواه این مدعا آخرین نظرسنجی‌ای انجام شده از شهروندان تهران در خصوص اولویت‌هایشان در عرصه مدیریت شهری است.

میلانی با اشاره به اینکه  در این چارچوب، اولویت‌های اصلی شهروندان تهران متمرکز بر دو مقوله‌ ی آلودگی و ترافیک است که ارتباط وثیقی با شرایط محیط زیستی تهران داشته و نقش مهمی در حیات اجتماعی شهر ایفا می‌کند، گفت:کمیته محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر، تلاش خود را برای جهت بخشیدن به طرح‌های مدیریت شهری در حوزه محیط زیست با پشتوانه پژوهش‌های علمی براساس آخرین متدها و استاندارهای جهانی مبتنی بر نیازهای شهری سامان داده است. وی ادامه داد: در این راستا، سازمان بوستان‌ها و فضای سبز تهران به ایجاد ایستگاه تحقیقاتی فضای سبز برای انجام پژوهش‌های لازم برای تغییر الگوی کشت، سازمان مدیریت پسماند شهر تهران با همکاری مرکز مطالعات شهر تهران به تهیه و تدوین طرح جامع مدیریت پسماند و شرکت کنترل کیفیت هوای تهران به همکاری با نهادهای علمی و آژانس‌های بین‌المللی برای روزآمد کردن لیست سیاهه انتشار و طرح‌های مربوط برای پایش و کاهش آلودگی هوا اقدماتی را انجام داده‌اند.

این عضو شورای شهر تهران افزود: به سامان رسیدن این اقدامات البته خود نیازمند برداشتن گام دیگری مبتنی بر تخصیص بودجه به طرح‌ها و پروژه‌های ضروری همراه پشتوانه پژوهش و ارزیابی‌های زیست محیطی در هنگام بررسی و تصویب لایحه سالیانه بودجه در صحن شورا است چراکه در برخی از موارد شاهد هستیم که بین یافته‌های علمی با اولویت ها و اجرا فاصله وجود دارد.

 

 

يکشنبه 10/9/1398 - 15:35
ایرانگردی



 

تفاهم نامه همکاری مشترک میان سازمان نوسازی شهر تهران، سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران و شهرداری مناطق 11، 15، 16، 17 و 20 به منظور برنامه ریزی و اجرای پروژه در پلاک های ریزدانه با مالکیت شهرداری منعقد شد.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری مهمترین هدف از انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک را ساماندهی و بهره برداری بهینه از اراضی رها شده متعلق به شهرداری در بافت های فرسوده و ناکارآمد عنوان کرد که به واسطه تملک های پراکنده در سنوات گذشته در مناطق مختلف شکل گرفته و تبدیل به فضاهای بی دفاع و ناامن شهری شده اند.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که بالغ بر 325 قطعه زمین ریزدانه با مالکیت شهرداری در 12 منطقه شناسایی شده است، از برنامه ریزی و اجرای پروژه های مسکونی، اداری و تجاری خرد مقیاس و تأمین مسکن جایگزین در املاک با مساحت زیر 100 مترمربع واقع در محلات دارای بافت فرسوده مصوب با بهره گیری از تمامی ظرفیت های موجود طرفین تفاهم نامه خبر داد.
محمدنادر محمدزاده، مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران نیز با بیان این که تجربه دنیا نشان داده که اثرگذاری اقدامات کوچک، مستمر و پرتعداد برای شهر و شهروندان مفیدتر است، ابراز امیدواری کرد که با تعیین تکلیف و برنامه ریزی برای این املاک که نقاط کمتر مورد توجه و بی دفاع را مورد هدف قرار داده اند، شاهد ایجاد شرایط بهتر در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری باشیم.
محمدزاده ضمن اعلام حمایت سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران از اقدامات سازمان نوسازی و مناطق، بر ضرورت ثبت فرآیندها در سامانه های سازمان املاک و مستغلات شهرداری تأکید کرد و گفت: امیدواریم در سال جاری شاهد شروع پروژه های جدید خرد مقیاس در هر منطقه باشیم.
وحیدرضا محمدی، شهردار منطقه 15 با بیان این که اکثر فضاهای بی دفاعی که در مناطق دارای بافت فرسوده مشکل ایجاد کرده اند مربوط به املاک زیر 100 متر هستند، اجرای طرح تفاهم شده را مثبت ارزیابی و خاطرنشان کرد: این املاک عمدتاً معابر و دسترسی های مناطق را محدود کرده اند که با اجرای این طرح، شهردار منطقه می تواند بر حسب میزان قدرالسهم شهرداری بر مبنای قوانین و ضوابط طرح خانه به جای خانه، هم فضاهای بی دفاع شهری را تبدیل به بافت کارآمد نماید و هم نسبت به تملک و یا بازگشایی معابری که محدودیت ایجاد کرده اند، اقدام نماید.
فرهاد افشار، شهردار منطقه 20 نیز در این جلسه ضمن قدردانی از نوع نگاهی که در رویکرد جدید سازمان نوسازی مطرح شده که می تواند باعث گشایش در حل مسائل و معضلات مناطق، به ویژه مناطق جنوبی شود، متذکر شد: نکته ای که در اجرای این تفاهم نامه حائز اهمیت به نظر می رسد، این است که فرآیند اجرای کار به نوعی تعریف شود که بروکراسی اداری ایجاد نکند.
شهردار منطقه 20 با بیان این که در سنوات گذشته عرصه ای به مساحت حدود 200 هکتار در پیرامون حرم حضرت عبدالعظیم (ع) به منظور تعریف و اجرای پروژه، تملک شده و با حادث شدن مشکلات مالی، بلاتکلیف رها شده است، تصریح کرد: امروز با بازنگری و تدقیقی که در طرح تفصیلی صورت گرفته، قسمت اعظم این زمین ها تعیین تکلیف شده اند و حدود 40 تا 50 پلاک باقی مانده که قابلیت تهاتر دارند و امیدواریم در سال جاری با ساماندهی این زمین ها، گشایشی در مشکلات این منطقه ایجاد شود.
پیمان پورنصر، شهردار منطقه 16 با اشاره به پلاک های ریزدانه در محله های علی آباد، خزانه و جوادیه در این منطقه، اظهار داشت: اجرای درست این تفاهم نامه می تواند باعث رونق ساخت و ساز و اثرگذاری مثبت در حل مشکلات موجود در بافت های فرسوده که همواره به عنوان یکی از مهمترین دغدغه ها مطرح است، باشد.
شهردار منطقه 16 ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن فرآیندهای این تفاهم نامه، بتوان از ظرفیت های موجود در ستاد بازآفرینی در مناطق جنوبی و عرصه های دارای بافت های فرسوده و ناکارآمد استفاده نمود.
گفتنی است به منظور تسهیل و تسریع روند اجرای این تفاهم نامه، کارگروه اجرایی متشکل از نمایندگان سازمان نوسازی شهر تهران، سازمان املاک و مستغلات شهرداری و شهرداری منطقه تشکیل می شود که وظیفه راهبری، سیاست گذاری، تعیین اهداف کمی و کیفی، تهیه دستورالعمل ها و شیوه های اجرایی، تصویب برنامه های مشترک، تعیین مصادیق اجرایی و نحوه مشارکت طرفین در اقدامات و نظارت بر همکاری مشترک را بر عهده خواهد داشت.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:32
ایرانگردی



 

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در جلسه ای که با حضور مدیران دفاتر توسعه محله ای برگزار شد، اظهار داشت: در سال جاری برای اولین بار حدود 25 پروژه بهسازی محیطی و تأمین خدمات به همت دفاتر توسعه محله ای وارد مرحله اجرایی شده است.
به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری در جلسه ای که با حضور مدیران دفاتر توسعه محله ای برگزار شد، تصریح کرد: در یکسال گذشته اقدامات ارزشمندی در حوزه توسعه اجتماع محور (پروژه های تام) در بافت های فرسوده اتفاق افتاده است که شاید امروز کوچک و ناچیز به نظر رسند اما اقدامات بزرگ و بی سابقه ای هستند و قطعاً تأثیرات ارزشمندی در پی خواهند داشت.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که در سال جاری برای اولین بار حدود 25 پروژه بهسازی محیطی و تأمین خدمات به همت دفاتر توسعه محله ای وارد مرحله اجرایی شده است، بر ضرورت ارزیابی پیش از اجرای پروژه ها تأکید کرد و خطاب به مدیران دفاتر متذکر شد: از آنجایی که اجرای پروژه های بهسازی در قلمرو عمومی صورت می گیرد و موجب بروز اختلالاتی در محل زندگی شهروندان می شود، ضروری است اعتراضات و مشکلاتی که ممکن است در حین اجرای پروژه به وجود آید با دقت و وسواس بیشتری در مطالعات پیش از اجرا مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند.
علی اکبری هدف از اجرای پروژه های بهسازی محیطی را الگوسازی دانست و با اشاره به این که نظرسنجی از شهروندان به مفهوم مشارکت آنها نیست، خاطرنشان کرد: اقدامات و پروژه هایی که در محلات صورت می گیرد، می بایست حتما مورد درخواست و مطالبه اجتماعات محلی و ساکنان محله ها باشد.
وی عنوان کرد: مقیاس پروژه، ملموس ترین مقیاس مشارکت شهروندان در امر شهر است و ضروری است مشارکت ساکنان محلات نه تنها در فرآیند طراحی بلکه در فرآیند اجرا نیز مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره افزود: این امر قطعاً فرآیند اجرای پروژه ها را پیچیده تر و طولانی تر خواهد کرد اما ثمرات و اثرات بهتری در پی خواهد داشت.
شناسایی ظرفیت های محلات برای اجرای پروژه های پیشتاز، اجرای پروژه های تام، تحقق پذیر بودن برنامه های توسعه محلات، بهره برداری از پروژه های بهسازی محیطی و تأمین خدمات در راستای اهداف نوسازی، مستند نگاری اقدامات، پایش اجرایی شدن مصوبات ستادهای بازآفرینی مناطق و ... از جمله مهمترین مطالبی بود که در این جلسه مورد تأکید قرار گرفت.
گفتنی است در این جلسه مشکلات و مسائل دفاتر توسعه محله ای مطرح شد و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:30
ایرانگردی


بانک ملت یکصد و بیست بسته لوازم خانگی شامل اقلام ضروری مانند یخچال، سماور و ... را به سیل زدگان استان های لرستان، خوزستان و گلستان اهدا کرد.
 

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، این بسته ها که با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در بین مددجویان این کمیته توزیع شد، به دستور دکتر بیگدلی مدیرعامل این بانک و در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی بانک ملت تهیه و آماده سازی شد.
بسته های لوازم خانگی اهدایی بانک ملت در سه استان لرستان، گلستان و خوزستان طی آیین هایی جداگانه با حضور مدیران شعب بانک ملت در استان و مقامات محلی هر استان برگزار شد.
براساس این گزارش، این بسته ها متشکل از لوازم خانگی تولید داخل بوده و در ادامه کمک های قبلی بانک ملت به سیل زدگان تامین و توزیع شده است.
بانک ملت از ابتدای وقوع سیل در استان های مختلف کشور، با ارسال کمک های متنوع کالایی به یاری هموطنان سیل زده شتافته بود.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:22
ایرانگردی

 

به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، ویژه برنامه جشن سیدالكریم در ایستگاه متروی امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، جشن سالروز میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در مترو با هدف گسترش و تعمیق شناخت شهروندان از الگوهای دینی، بزرگان و علمای اسلامی، با مشاركت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) و به همت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شركت بهره برداری متروی تهران برگزار شد.
در این برنامه هم‌خوانی و سرود توسط گروه هنرمندان برای مسافران اجرا شد وخادمان آستان مقدس حرم حضرت عبدالعظیم (ع) نیز نسبت به توزیع هدایای متبرك آستان اقدام كردند.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:17
ایرانگردی

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اعلام اینکه افراد دارای معلولیت حدود 10 الی 15 درصد جمعیت جامعه را تشکیل می دهند و آنها فقط به توان بخشی صرفا با ماهیت پزشکی نیاز ندارند بلکه نیازمند توانبخشی مبتنی بر جامعه هستند، از استقرار مترجم ناشنوایان در تمام برنامه‌های 22 سرای محله تهران و مناسب‌سازی یک سرای محله در هر منطقه شهرداری برای معلولان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، محمدرضا جوادی یگانه در مراسم جشن روز معلولان که شب گذشته در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد، ضمن تبریک این روز به جامعه معلولان کشور گفت: 39 سال زندگی در کنار برادر معلولم به من آموخته است که معلولیت هیچ گاه معیاری برای سنجش ویژگی‌های انسانی نیست و وجود نخبگان دارای معلولیت نشان‌دهنده آن است که معلولیت، محدودیت نیست و این جمله تنها یک شعار نیست. به طوریکه در صورت تسهیل گری حضور معلولان در جامعه می توانیم شاهد منشا اثرات و برکات زیادی باشیم.

وی با بیان اینکه با توجه به تنوع گروه های جمعیتی در سطح جامعه باید شهر را به گونه ای طراحی کنیم که امکان بهره مندی تمامی افراد از جمله افراد دارای معلولیت از امکانات و فضاهای شهری فراهم گردد افزود: این امر نه یک نگاه ویژه به شهر، بلکه طبق قوانین موجود بخشی از وظایف مدیریت شهری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران با بیان اینکه اعتقاد مدیریت شهری بر این است که افراد و گروه های دارای نیازهای خاص حقی برابر در دسترسی به امکانات، فرصت ها و دریافت خدمات شهرداری داشته باشند ادامه داد: در مجموعه معاونت امور اجتماعی شهرداری تهران در تلاشیم ضمن بسترسازی در مجموعه های مدیریت شهری برای حضور و نظارت افراد دارای معلولیت بر پروژه های شهری، مطالبه گر و پیگیر تحقق حقوق معلولان باشیم تا محدودیت جسمی افراد دارای معلولیت به واسطه معلولیت کالبد شهری تبدیل به محرومیت نشود. اگرچه می دانیم مسیر طولانی و راه سختی به واسطه عدم مناسب‌سازی تاریخی شهر تهران، پیچیدگی روابط و ساختارها، عدم درک درست مجریان شهری از امر مناسب سازی و فقدان مدیریت یکپارچه شهری وجود دارد.

جوادی یگانه عنوان کرد: رویکرد ما جلب مشارکت موثر موسسات، سازمان های مردم نهاد، خیریه ها و جامعه دارای معلولیت در شناسایی نقایص و موانع شهری در پایتخت برای زندگی بهتر این گروه از جامعه است.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان اینکه "در دوره جدید مدیریت شهری با استفاده از توان شهری و حضور نمایندگان افراد دارای معلولیت در تلاشیم خدمات مؤثری ارائه دهیم"، افزود: با وجود عدم مناسب‌سازی فضاهای شهری تاکنون، در سال جاری به اصلاح ساختمان‌های موجود شهری پرداخته‌ایم و در هر منطقه یک سرای محله به صورت کامل برای افراد نابینا، ناشنوا و معلولان جسمی و حرکتی مناسب‌سازی شده‌اند. در 22 سرای محله تهران نیز مترجم ناشنوا مستقر شده و این نیروها در تمام برنامه‌های سراهای محله حضور خواهند داشت.

به گفته معاون فرهنگی اجتماعی شهردار تهران، مناسب‌سازی مجموعه‌های ورزشی پایتخت نیز آغاز شده که در این مسیر تاکنون 9 مجموعه مناسب سازی شده و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت.

جوادی یگانه با اشاره به شعار امسال روز جهانی افراد دارای معلولیت که "ارتقای مشارکت افراد دارای معلولیت برای رهبری امور و تصمیم گیری ها" است گفت: این شعار بیش از آنکه مخاطبش افراد دارای معلولیت باشد، تلنگری به مدیران، تصمیم گیران و آحاد جامعه است تا در خصوص توانمندی افراد دارای معلولیت به اطمینان رسیده و از هیچ تلاش و کوششی جهت برابرسازی فرصت ها و ایجاد شهری دسترس پذیر برای همه دریغ نکنند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به شعار "تهران شهری برای همه" خاطر نشان کرد: اگرچه هنوز با انتظارات شما معلولان گرامی فاصله زیادی داریم، اما می توانیم با کمک یکدیگر شهر تهران را برای هم مهربان تر کنیم.زیرا باور داریم اولین قدم قبل از مناسب سازی فیزیکی و کالبدی در سطح جوامع، مناسب سازی فرهنگی و تغییر نگاه اجتماعی به افراد دارای معلولیت و توانمندی آنان است چراکه فرهنگ اساس و بنیاد هر اقدامی است.

 

يکشنبه 10/9/1398 - 15:9
ایرانگردی

 

سرپرست معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه9، از برگزاری مسابقات فوتبال جام شهدای محلات در رده سنی زیر 14 سال با هدف استفاده بهینه از ظرفیت های موجود برای شناسایی و پرورش استعداد های برتر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، علی حیدری با اعلام این خبر گفت: مسابقات فوتبال جام شهدای محلات در رده سنی زیر 14 سال با حضور 50 تیم از محلات پهنه غربی پایتخت، به همت اداره ورزش منطقه و با هدف تقویت چرخه بازیکن سازی در سیستم فوتبال پایه و تامین بازیکن برای تیم ملی و باشگاهی از نیمه دوم آذر ماه در زمین چمن مصنوعی ورزشگاه شهید فراهانی برگزار می شود.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:7
ایرانگردی



همزمان با روز جهانی افراد دارای معلولیت و با برگزاری مسابقه نقاشی دیواری ویژه کودکان توان یاب با شعار" معلولیت، محدودیت نیست" در پارک بازیافت منطقه2، کودکان توان یاب منطقه ،امید را با زبان هنر به تصویر می کشند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 2، یوسف مزارعی معاون امور اجتماعی وفرهنگی منطقه در تشریح ویژه برنامه های پیش بینی شده درهفته افراد دارای معلولیت گفت: تغییر نگرش جامعه به معلولیت، برابرسازی فرصت ها برای افراد توان یاب و همچنین توانمند سازی آنها درعرصه های اجتماعی،فرهنگی ،آموزشی و... است که می تواند مشارکت فعال اجتماعی آنها را فراهم کند.
وی افزود: درهمین راستا مدیریت شهری این منطقه همزمان با اجرای مناسب سازی معابر و بوستانها، مناسب سازی سرای محلات را نیز با شعار" تهران شهری برای همه" در دستور کار قرار داده است و در این راستا سرای محله شهرآرا به صورت پایلوت برای استفاده افراد توان یاب مناسب سازی می شود.
مزارعی درادامه به برنامه های هنری، ورزشی و آموزشی دراین هفته اشاره کرد و گفت: مسابقه نقاشی دیواری با شعار " معلولیت ،محدودیت نیست" از جمله برنامه های هنری است که کودکان توان یاب می توانند با زبان رسانه ای هنر، پیام ها و توانمندی های خود را با مخاطبین به اشتراک بگذارند.
به گفته معاون امور اجتماعی وفرهنگی منطقه 2، برگزاری فستیوال رقابت های ورزشی در 4 رشته ورزشی (دارت، به کاپ ، پارتیله و بوچیا ) و کارگاه های آموزشی ویژه افراد توان یاب در سرای محلات و همچنین جشن ویژه افراد توان یاب، از دیگر برنامه هایی است که معاونت امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه به این مناسبت در نظر گرفته است.
مزارعی در ادامه به برپایی میزخدمت اشاره کرد و خاطر نشان کرد: دراین اقدام خدمات سلامت محور با مشارکت پایگاه های بهداشت و کلینیک های مستقر در سطح منطقه به افراد توان یاب ارائه می شود.

يکشنبه 10/9/1398 - 15:5
ایرانگردی

 

هوآوی در رویداد اخیر خود از چند محصول جدید پرده برداشت که بلندگوی هوشمند Sound X یکی از آن‌هاست. این اسپیکر ضمن داشتن قیمتی مناسب، از طراحی متقارن و فناوری‌های جدیدی بهره می‌برد.

 

شرکت هوآوی در یک رویداد بزرگ، از محصولات جدید خود شامل تبلت MatePad Pro، لپ‌تاپ MateBook D 14/15 و اسپیکر هوشمند Sound X رونمایی کرد. شرکت هوآوی برای ساخت اسپیکر هوشمند Sound X با کمپانی مشهور فرانسوی Devialet که در زمینه ساخت اسپیکرهای خاص و گران‌قیمت تخصص دارد، همکاری کرده است. نتیجه این همکاری، خلق یک بلندگوی هوشمند با طراحی الهام گرفته شده از تالار طلایی وین (Vienna Golden Hall) است.

 

اسپیکر Sound X با قطر 165 میلی‌متر، ارتفاع 203 میلی‌متر و وزن تقریبی 3.5 کیلوگرم، طراحی کاملاً متقارنی دارد. در ساخت این بلندگو از فناوری آبکاری خلأ غیر رسانا (NCVM) استفاده شده است. به لطف این فناوری خاص و پیشرفته، بافت فلزی بدنه‌ این محصول، در انتقال بی‌سیم سیگنال‌های صوتی تأثیری نمی‌گذارد.

 

بدنه این اسپیکر در برابر خط و خش و نفوذ آب مقاوم است. همچنین می‌توان آن را به راحتی و با استفاده از الکل تمیز کرد. در بخش فنی، هوآوی اسپیکر 60 واتی Sound X را به دو ساب‌ووفر مجهز کرده است که از تکنولوژی پردازش سیگنال متناسب با بلندگو استفاده می‌کند. این ساب‌ووفرِ منحصر به فرد، در آزمایشگاه Devialet طراحی و کالیبره شده است و صدای شگفت‌انگیز و با کیفیتی را ارائه می‌دهد.

به گفته هوآوی، طراحی متقارن این اسپیکر که "Push-Push" نام‌گذاری شده است، از تداخل موج برگشتی که توسط دو بلندگو ایجاد می شود، جلوگیری کرده و در نهایت صدایی پر انرژی و بدون نویز را در اختیار شنوندگان قرار می‌دهد. Huawei Sound X اولین اسپیکر هوشمندی است که موفق به دریافت تأییدیه Hi-Res شده است و می‌تواند با ارائه فرکانس 40 کیلوهرتز، صدایی با غنای بیشتر تولید کند.

 

اسپیکر هوشمند Sound X  قابلیت جذاب دیگری با نام Touch of sound (لمس صدا) نیز دارد، که با استفاده از این قابلیت، کاربر می‌تواند پخش موزیک را تنها با لمس (ضربه) دستگاه توسط گوشی خود شروع کند؛ همچنین زمانی که با گوشیِ متصل به اسپیکر تماس تلفنی گرفته شود، پخش موسیقی توسط دستگاه به شکل خودکار متوقف می‌شود تا کاربر بتواند بدون هیچ مشکلی تماس خود را پاسخ دهد.

این محصول از بلوتوث نسخه 5.0 و شبکه وای‌فای دو بانده (2.4GHz/5GHz) پشتیبانی می‌کند. هوآوی برای اسپیکر Sound X برچسب قیمت مناسب 280 دلاری را در نظر گرفته است و در صورتی که کاربران به دنبال تجربه صدای استریو باشند، می‌توانند بسته‌ 550 دلاری آن را خریداری کنند که شامل دو اسپیکر می‌شود.

يکشنبه 10/9/1398 - 14:58
ایرانگردی

 

 

با توجه به سکونت نیمی از شهروندان منطقه 11 در محله های دارای بافت فرسوده، کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران، ارتقای کیفیت زندگی و رفع مشکلات شهری را پیگیری می کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11 ، صبح امروز بیست و چهارمین جلسه کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد باز آفرینی پایدار کلان شهر تهران با حضور محمد تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رییس کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد بازآفرینی تهران، نصراله آبادیان شهردار منطقه 11، نمایندگان سازمان ها و ارگان های دولتی و معاونین این منطقه به منظور بررسی اقدامات انجام شده بر اساس برنامه عملیاتی دفاتر نوسازی توسعه محلی در بافت فرسوده برگزار شد.

در این نشست موضوعات زیر ساختی در بافت فرسوده از جمله جابجایی و تعویض تیرهای برق معارض و فرسوده در محلات بافت فرسوده، تأمین روشنایی گذرهای بافت فرسوده، جابجایی پست برق معارض در بافت فرسوده، تغییر تعرفه خدماتی (برق، آب و گاز) در اماکن ارائه دهنده خدمات عمومی و غیر انتفاعی، تکمیل و اصلاح شبکه آب و فاضلاب، نوسازی یا مقاوم سازی مدارس در محلات بافت فرسوده، تعیین تکلیف مدرسه ناموس متعلق به ستاد اجرایی فرمان امام،  تعیین تکلیف زمین معروف به اتوبان کودک متعلق به اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران، تدوین برنامه عملیاتی جهت ساماندهی مشاغل ، استفاده از ظرفیت ابنیه واجد ارزش تاریخی در منطقه، تأمین پارکینگ با همکاری بیمارستان های فارابی، لقمان، روزبه و فهمیده و تدقیق بافت فرسوده در محله عباسی مطرح و تعهدات سازمان ها و ارگان های دولتی جهت پیگیری و اجرا مصوب شد.

محمد تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رییس کمیته خدمات و زیر ساخت ستاد بازآفرینی تهران با اشاره به اهمیت منطقه 11 به لحاظ قرار گیری بخشی از تهران قدیم و حصار ناصری در این منطقه ، وجود پردیس حکومتی، ابنیه تاریخی و بناهای خاص فرا ملی گغت: توجه به باز آفرینی و نوسازی بافت فرسوده این منطقه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.

او با ذکر این نکته که  بیش از 50درصد شهروندان منطقه 11 در بافت فرسوده سکونت دارند؛ تدقیق بافت فرسوده به ویژه محله عباسی را حائز اهمیت دانست و افزود: در برنامه ریزی ها نگاه ما صرفا کالبدی نبوده و باید نگاه اجتماعی را تقویت کرده و دستگاه ها با این رویکرد در موضوع پروژه های باز آفرینی منطقه 11 کمک کنند.

تقی زاده خاطر نشان کرد: نسبت به ارتقای کیفیت زیست و رضایتمندی شهروندان و ساکنان که در منطقه 11 اسکان دارند، بسته های تشویقی نوسازی بافت فرسوده در خصوص تخفیف عوارض و تراکم تشویقی که برای مردم  ایجاد انگیزش کند و ... اهتمام جدی شود  تا بتوانیم شرایط مناسبی برای زیست در محدوده بافت فرسوده برای شهروندان منطقه 11 فراهم کنیم.

در این نشست نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 ضمن بررسی میزان نوسازی دربافت فرسوده از سال 1376 تا پایان شهریور 1398 از نوسازی 48/9 درصد از محدوده بافت فرسوده به مساحت 132/1 هکتار، معادل 8852  پلاک خبر داد که از ابتدای سال 76 تا پایان شهریور ماه سال 98 انجام شده است.

 

يکشنبه 10/9/1398 - 14:52
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته