• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1311روز قبل
ایرانگردی

 

 

به مناسبت روز پزشک و به پاس بزرگداشت مقام شامخ حکیم ابوعلی سینا ستاره پرفروغ عرصه طب از دبیران و اعضا کانون های دهگانه پزشکان منطقه 10 پایتخت تجلیل به عمل می آید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، امیر قاسمی معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه ضمن اعلام این خبر گفت: مقوله سلامت یکی از مهمترین شاخصه های توسعه پایدار شهری به شمار می رود که مدیریت شهری برای تحقق این مهم بر اساس رویکرد انسان محور در تلاش است با جلب مشارکت پزشکان و برجسته سازی نقش آنان به طور اصولی و بنیادی در راه ارتقـای سلامت جامعه و شهروندان گـام بردارد.

وی با اشاره به اهمیت بزرگداشت این روز افزود: برهمین اساس با تلاش اداره سلامت برنامه هایی به منظور پیشبرد اهداف اشاره شده برای ارتقاء و بهبود سطح سلامت شهروندان تدارک دیده شده و اجرایی خواهد شد.

قاسمی افزود: در راستای پاس داشت و تکریم مقام پزشک در برنامه هایی جداگانه با حضور مدیران ارشد منطقه ضمن بازدید از بیمارستان های اقبال، لولاگر، شهریار، بابک، میمنت و آزادی و همچنین کلینیک ها و مطب های فعال از پزشکان فعال تقدیر به عمل می آید.

وی خاطرنشان کرد: تجلیل از دبیران کانون های پزشکان محلات و پزشک داوطلب و فعال در ایستگاه آتش نشانی، نصب تبلیغات محیطی و اطلاع رسانی در راستای آشنایی با فعالیت های کانون و دعوت از پزشکان و جلب مشارکت حداکثری آنان از دیگر برنامه هایی است که به مناسبت روز پزشک اجرا خواهد شد.

 

شنبه 3/6/1397 - 14:7
ایرانگردی

 

 

 

 

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه 21 از اجرای "طرح آنالیز خاک" در فضای سبز شهری این منطقه به همت "مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز" ورودی غربی پایتخت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه21، سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت: با عنایت به نقش و اهمیت کیفیت خاک مورد استفاده در فضای سبز شهری در جهت حفظ و نگهداری درختان و سایر گونه های گیاهی، مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه 21 نسبت به اجرای "طرح آنالیز خاک" فضای سبز شهری در سطح این منطقه با همکاری "آزمایشگاه معتمد جهاد کشاورزی" اقدام کرده است.

وی در ادامه افزود: طی برنامه ریزی به عمل آمده نسبت به نمونه برداری و سنداژ 15نقطه از خاک منطقه21 در سطح نواحی 3گانه که از لحاظ "گیاه پزشکی و به زراعی" دچار مشکل و تنش خاکی بودند اقدام شده است.

زابلی در همین خصوص یادآور شد: در "طرح آنالیز خاک" فضای سبز شهری سطح منطقه 21 انجام آزمایشات فیزیکی و شیمیایی و بررسی فاکتورهای مختلف خاک از جملهPH،EC ، عناصر و ... در برنامه کاری قرار دارد.

شایان ذکر است، هدف از اجرای "طرح مذکور" در منطقه 21 اطلاع از کیفیت آب آبیاری و خاک، برای تعیین نوع کاشت، مصرف بهینه کود و تغذیه بهینه گیاهان است.

 

 

 

 

 

 

 

 

شنبه 3/6/1397 - 14:6
ایرانگردی

 

نشست تخصصی «چهل شاهد» با موضوع بررسی 40 سال عکس انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و با حضور رسول صدر عاملی ، قاسم محمدی از عکاسان پیشکسوت انقلاب اسلامی و ساسان مویدی و علی فریدونی از عکاسان پیشکسوت دفاع مقدس در  موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

رسول صدر عاملی به عنوان تنها عکس ایرانی حاضر در نوفل لوشاتو در دوران حضور امام خمینی (ره) در این نشست گفت: در فرانسه جامعه شناسی می خواندم  که سردبیر اطلاعات تماس گرفت و گفت به نوفل لوشاتو برم و من شدم پای ثابت دهکده نوفل لوشاتو .آن روز ها احساس مسئولیت زیادی داشتم از ۸ صبح تا موقعی که نور بود عکاسی می‌کردم بعد به مسافران می‌دادم تا عکس‌ها را به روزنامه اطلاعات برسانند.

او افزود: تقریباً آنچه در رسانه های ایران  از نوفل لوشاتو  منتشر شد حاصل کار من است. روزی 100 حلقه عکس می گرفتم و 50 حلقه آن را انتخاب می کردم و بقیه را به عکاسان خارجی به قیمت 10 فرانک می فروختم و با آن دوباره نگاتیو می خریدم .

این عکاس پیشکسوت ادامه داد: گزارش امام آمد اطلاعات و عکس درون هواپیما هم کار من بود و خشحالم که جزیی از این اتفاق بزرگ تاریخ ایرانم .

صدر عاملی با اشاره به نیاز امروز جامعه به عکاسی اجتماعی گفت : حال امروزمان خوب نیست  و عکاسی اجتماعی می تواند به بیان نقاط ضعف و قوت جامعه بپردازد . عکاسی اجتماعی نیاز به  پانوشت ندارد و خودش گویاست.

 

او اظهار داشت: عکاسی هیچ گاه قدر دانسته نمی شد و همیشه شوق و علاقه بود که عکاسان را در این راه نگه می داشت. من در ۵ سالگی وقتی می‌دانم کسی روزنامه می خواند حسرت میخوردم از همان موقع بود که دوست داشتم روزنامه‌نگار شوم و اگر روزنامه‌ها تبدیل به بولتن نمی‌شدند بازهم روزنامه‌نگار می ماندم.

صدر عاملی تصریح کرد:  آن روز یک فریم عکس گرفته می شد هزاران  نفر به آن نگاه می کردند و هزاران بار دیده می شد اما متاسفانه امروز عکس گرفته می شود اما دیده نمی شود.  در هر دو دقیقه به اندازه تمام قرن ۱۹ عکس می گیریم  اما بی تامل از کنار همه آنها رد می شویم .عکس گرفته می شود تا دیده شود.

او تفکر و اندیشه را مهمترین بخش عکاسی دانست و گفت :  هر کس از زاویه دید خودش است که متفاوت می‌شود .این ایده پردازی است که باقی می‌ماند امروز عکاسی اجتماعی  به دلیل عدم آموزش مناسب قربانی شده است .

این فیلمساز برجسته کشور تصریح کرد: عکاسی اجتماعی ایران امروز دارد منهدم می‌شود و رو به نابودی است. در روزهای انقلاب شوق و رغبت ثبت وقایع بسیار زیاد بودو عکاسان  تمام تلاش خود را برای ثبت لحظات به کار می گرفتند که حیرت انگیز بود و هزاران نفر با تامل این عکس ها را  که محصول تلاش های فراوان عکاسان بود را نگاه می کردند.در دوران انقلاب استعداد عکاسی بسیاری شکوفا شد و قاسم محمدی ها تکثیر شدند .

صدر عاملی هدفمند بودن  ، داشتن  شوق ، صداقت و شرافت را از مهمترین ویژگی های عکاسی اجتماعی دوران انقلاب دانشت و افزود: هدفمند بود عکاسی آن روز در ناخودآگاه و خود آگاه عکاسان بود و امروز عکاس باید با بهره گیری از هدفمندی خود آگاه خود در یک واقعه اجتماعی نظاره گر نبوده و جریان سازی کند. عکاسان آن روز  با عشق و علاقه و صداقت شروع کردند .

او ادامه داد : تحصیلات آکادمی اتفاق مهمی است اما امروز بیماری مزمنی رخ داده است که همه فقط به دنبال مدرک گرفتن هستن و این اتفاق جامعه را فشل کرده است. آنچه مهم است در کنار آموزش و تحصیلات آکادمیک شوق و علاقه و استعداد است  که اگر  با زور و تحمیل والدین و حرف مردم سراغ تحصیل بروی بازی را باخته ای .در تحریریه اطلاعات 70 نفر بودیم که تنها 15 نفر تحصیلات علوم ارتباطات داشتند . آن روز در کوچه ها و خیابان با علاقه و شوق تجربه کردیم تا آن روزنامه  اطلاعات شد روزنامه اطلاعات.

صدرعاملی خاطر نشان کرد : هنر غریزی و ذاتی است . ممکن است از موضوعی صد عکاس عکس بگیرند و یک عکاس زاویه ای بیابد که عکسش را از 99 نفر دیگر متمایز کند .حجم زیادی از عکس ها گرفته می شود که دیده نمی شوند . هنر برای دیده شدن است و آدمها با تامل عکس ها را نمی نگرند و این تاسف آور است . عکسی که با تامل گرفته شود باعث تامل در دیده شدن می شود.

او با اشاره جایگاه عکاسی خبری گفت : امروز عکاسی خبری به شدت فعال است هزاران نفر از پلاسکو عکس گرفتند اما عکس هایی قابل قبول بودند و ماندگار شدند که عکاسان حرفه ای خبری عکاسی کرده بودند.  

 

ساسان مویدی:

وظیفه  عکاسان دفاع مقدس هنوز پایان نیافته است

در این نشست ساسان مویدی از عکاسان پیشکسوت دوران دفاع مقدس اظهار داشت : جنگ حرف اول را میزد و به عنوان عکاس خودم را مسئول می‌دانستم با شروع جنگ ۱۷۹ مورد در منطقه جنگی مأموریت انجام دادم اما تنها 11 مورد حکم مأموریت دارم .سالهای جنگ برای من افتخار است.

  او افزود: جنگ تمام هنوز تمام نشده است و تبعات آن همچنان وجود دارد در کردستان هنوز مین داریم من درگیر یک پسر جوان هستم که روی مین رفته و چشمش تخلیه شده است و دو دست ندارد و دختری که عاشق او ست.  هنوز راجع به خانواده های جانبازان و جانبازان اعصاب و روان کار نشده است. وظیفه ما در عکاسی دفاع مقدس هنوز پایان نیافته است و وظیفه عکاسان دفاع مقدس است که به این تبعات بپردازند.  نگاه آن موقع فوق العاده است. نگاهی که متعلق به خود آنان است . نگاهی  که در جامعه بسیار موثر بود و فقط یک حرکت هیجانی نبود و با ید به این تبعات جنگ تحمیلی با همان نگاه صادقانه و جسورانه بپردازیم.

مویدی اظهار داشت: در ابتدای جنگ پخته نبودیم  اما در اواخر جنگ  تجربه لازم را به دست آوردیم و باید این تجریه عظیم به نسل های آینده منتقل شود.

او ادامه داد: در دوران دفاع مقدذس همه چیز در خدمت جنگ بود و عکاسی هم بخشی از این اتفاق بود. شهدا تأثیر زیادی در عرصه عکاسی و عکس داشته اند همه با عشق رفتیم و ایستادیم در برابر دشمن. عکاسان نیز مانند رزمندگان با همین عشق رفتند.  همین امروز نیز مردم با همه مشکلات  باقدرت خواهند ایستاد.

 

این عکاس پیشکسوت افزود: انجمن عکاسان  ۱۲۷۶۱ فریم عکس از جنگ  جمع آوری کرده است و اتفاقات خوبی در حال افتادن است، برای دیده شدن میلیونها عکس دیده نشده سالی چند کتاب چاپ می شود و عکسهای آن زمان که ممنوع بودند در این مجموعه ها قرار دارند و نمایشگاه‌هایی که سالیانه برگزار می شود جایگاه ویژه ای در جامعه دارد. این کتاب ها سند بزرگ تاریخ دوران دفاع مقدس است. کتاب های گروهی و کتاب های فردی نمونه های این سند فرهنگی و تاریخی هستند و من در تلاشم تا تجربیات بدست آمده از جنگ را به نسل آینده  منتقل کنم.

مویدی تصریح کرد : عکاسی خبری امروز مظلوم واقع شده است عکسها که بدون حتی نام ذکر می‌شوند و حتی هزینه آنها داده نمی‌شود و محدویت هایی برای عکاسی خبری ایجاد می شود. در قضیه حمله داعش به مجلس درخواست کردم که اجازه بدهند وارد مجلس شوم و عکاسی کنم در زلزله کرمانشاه و همچنین واقعه دردناک پلاسکو ، اما محدودیت‌هایی ایجاد کردند و نگذاشتند به موضوع نزدیک شوم.

او با اشاره به آموزش در عکاسی گفت: دانشگاه ها تعداد زیادی عکاس تربیت  می کند اما کاری برای آنها نداریم و تنها امید آنها جشنواره‌های خارجی است و آنها  عکاس های ما را هدایت می‌کنند برای دیدگاه‌های خودشان. ما عکاسان جوان با استعدادی داریم که اگر این پتانسیل حمایت و هدایت نشود  بعداً پشیمان می شویم.

مویدی ادامه داد : امروز دارم تلاش می کنم در فضای مجازی عکس های دوران دفاع مقدس را منتشر کنم تا همه ببینند و می بینم که این عکس ها مخاطب های فراوان یافته اند امروز می‌توان از فضای مجازی برای دیده شدن عکس های دفاع مقدس استفاده کرد.

 

علی فریدونی :

عکاسان جنگ رسالت خود را انجام داده اند

در این نشست علی فریدونی عکاس پیشکسوت دفاع مقدس اظهار داشت : جنگ برای عکاسان یک دانشگاه بود و عملیات به عملیات تجربه مان  بیشتر می شد.

او افزود: قبل از انقلاب عکاسی ما محدود بود . بعد از جنگ عکاسی ما به صورت جهشی پیشرفت کرد. قبل از انقلاب به عکاسی نیازی  احساس نمی شد اما در دوران دفاع مقدس حضور عکاسان چشمگیر بود مثلا درعملیات فتح المبین 160 عکاس و خبرنگار و فیلمبردار در منطقه را پوشش دادند.

این عکاس پیشکسوت تصریح کرد: جنگ ایران خبر اول منطقه بود . عکاسان رشد کردند و نگاه های عکاسان ما با نگاه عکاسان جنگ دنیا فرق می کرد آنچه در وجودمان بود ثبت کردیم و به همین دلیل است که عکس های آن دوران بدون اغراق است . آن روز ها در متن جبهه بودیم و چون رزمندگان زندگی می کردیم و دوربین مان شی غریبی برای رزمندگان نبود ، او اسلحه داشت و من دوربین .از یک بچه 12 ساله از ناحیه 3 متری عکاسی کردم و او که یک افسر عراقی را به عقب منتقل می کرد اصلا به دوربین نگاه نکرد و آن عکس آن دوران ماندگار شد و امروز که در کتاب جنگ چاپ شده است بعد از 30 سال می تواند با مردم ارتباط برقرار می کند .

 فریدونی ادامه داد : در کارگاه های آموزشی  به خوبی تاثیرات عکس دفاع مقدس  را برای نسل دهه 70 و 80 می بینم. در یکی از این جلسات دختر بچه 16 ساله ای گفت که عکس های شما باعث شد جهانبینی من به جنگ تغییر کند و این یعنی عکاسان جنگ رسالت خود را انجام داده اند.

او اظهار داشت : آن روز ها رقابت سالمی بین عکاسان بود . در دوران دفاع مقدس عکس های حماسی چاپ و منتشر می شد و اولویت اول جنگ بود . ولی عکاسان کل وقایع را ثبت می کردند . 80 درصد عکس عکاسان آن روز منتشر نمی شد ولی عکاسان کماکان به ثبت همه وقایع می پرداختند چون رسالت خود را می دانستندو این آینده نگری عکاسان بود و امروز می توانیم به توانیم وقایع جنگ بپردازیم . و امروز همه آن عکس ها دیده می شوند و تاثیرات خود را در مورد حماسه دفاع مقدس می گذرد. جنگ به ما تحمیل شد و با اعتقاد در کنار رزمندگان و در داوطبانه حضور داشتیم و با اعتقاد در مکنار آنها ایستادیم و این اعتقاد در فریم های عکاسان به خوبی دیده می شود عکاسی جنگ همه چیز را می گوید ونیاز به پانوشت ندارد . عکاسان دفاع مقدس با تمام وجود در جنگ حضور داشتند و جنگ همه چیزمتان بود. در جنگ هیچ عکاسی مجبور نبود در عملیات ها به خط مقدم برود و همه داوطلبانه و با شوق می رفتند در زیر آتش عکاس می ایستاد و تمام آن لحظات را ثبت می کرد.

فریدونی افزود: متاسفانه بعد از جنگ مسئولین فرهنگی کوتاهی کردند . اسراییل در جنگ شش روزه 54 کتاب دارد و ما برای 8 سال جنگ تحمیلی که نگذاشتیم یک وجب از خاکمان از دست برود؛  تنها  پانزده جلد چاپ کرده ایم و این را هم به همت خود عکاسان انجام داده ایم .بیش از 10 میلیون فریم عکس دوران دفاع مقدس در خانه ها است از مسئولین موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس می خواهم که این فریم را جمع آوری کند و تا آرشیو مناسبی گرد آوری شود.امروز نسل جوان جوان باید واقعیت های جنگ را ببیند و این وظیفه سنگینی است و با سیاسی بازی نمی توان جلو رفت و باید ایثار گری های آن روز ها دیده شود.

او ابراز امیدواری کرد  موزه پاتوقی ایجاد کند تا تجربیات 8 سال دفاع مقدس  به نسل های آینده منتقل شود و بیان داشت :  متاسفانه امروز می بینیم که عکاسانی با هزینه های زیاد به سوریه می روند اما جز خرابی چیز دیگر ی در عکس هایشان نیست چرا که از تجربیات دوران دفاع مقدس استفاده نمی کنند . باید موزه یک پل ارتباطی بین عکاسان جنگ با نسل جدید باشد. ما توان مندی داریم و عکاسان خوبی داریم . نباید بگذاریم عکاسانمان به آن سوی مرز ها سوق پیدا کنند. 160 موسسه فرهنگی داریم که بودجه فرهنگی می گیرند و کار فرهنگی نمی کنند چرا هزینه یبکی از انها را خرج یک آژانس عکس حرفه ای نمی کنیم.؟

 

قاسم محمدی :

انقلاب منجر به شکوفایی استعداد عکاسان شد

در ادامه قاسم محمدی از عکاسان برجسته دوران انقلاب اسلامی اظهار داشت : من عکاسی وزرشی می کردم اما با شکل گیری اتفاقات پیش از انقلاب در خرداد 57 به خاطر محیط و پس زمینه ذهنی که داشتم جذب عکاسی انقلاب شدم و هر زمان که فرصتی می یافتم از این جریان عکاسی می کردم عکس هایی که نمی توانستم به کسی هم نشان دهم .

وی با شاره به خاطره اولین عکس ارسالی از نوفل لوشاتو گفت : یک روز یه نفر آمد روزنامه اطلاعات و بسته کوچکی به من داد و گفت از فرانسه آمده است و آقای صدر عاملی گفته است آن را به من بدهد، بسته را باز کردم و دیدم یک حلقه نگاتیو سیاه و سفید است وقتی آن را ظهور چاپ کردم دیدم عکس امام است و شوکه شدم .

محمدی افزود: عکس های دوران انقلاب را برای خودم آرشیو می کردم و بسیار از آنها را تا چند سال پیش به کسی هم نشان نداده بودم . از آن عکس ها 2 نمایشگاه گذاشتم عکس هایی که تا کنون دیده نشده بودند. بعد از اعتصاب مطبوعات به مدت 2 ماه هر روز در خیابان بودم و از وقایع انقلاب عکاسی کردم . در آن روز ها از عکس ها کپی می گرفتند و به در دیوار نصب می کردند.

او با اشاره به تاثیر انقلاب اسلامی بر عکاسی تصریح کرد: خیلی ها در جریان انقلاب به سمت عکاسی رفتند و استعدادشان شکفته شد. دیوار نویسی و نقاشی های دیوار ابتکار مردم بود و خیلی ها که در حوزه های مختلف هنری امروز سرشناس هستند اتفاقات اجتماعی انقلاب آنها را جذب هنر کرد. . کسانی که ذوق هنری داشتند و خود جوش آثار خود را ارائه دادند.

این عکاس پیشکسوت هدف را در هنر ضروری دانست و افزود: خیلی ها امروز برای عنوان می آیند و این تاثیر گذار نیست . کار هنر محمدود به کارمندی نیست . آن روز ها این گونه نبود هر چند کارمند بودیم و ارائه کارهای نو اصل اولیه بود.آن روزها  رقابتی سالم در میان بچه ها بود. شوق عکاسی بچه ها را پاگیر عکاسی کرده بود یادم است  700 تومان از روزنامه اطلاعات می گرفتم . کاری با حقوق 7000 تومان به من پیشنهاد شد اما من 700 روزنامه اطلاعات و عکاسی را به 7000 تومان ترجیح دادم. در کار عکاسی خبری انسان خود را نزدیکتر از هر کسی به حادثه می بیند و با توجه به کاری که انجام می دهد به موقعیت هایی می رسد که هرگز دیگران به آن نمی رسند.

محمدی خاطر نشان کرد: در نسل حاضر خلاقیت فردی کم است و من احساس می کنم که آنچه آموخته ام را باید در اختیار این نسل قرار بدهم . زمان ما جایی برای آموزش نبود که به صورت علمی و آکادمی یاد بگیریم . کار هنر ذاتی است اما نیاز به آموزش داردو این تجربه باید به نسل های بعدی منتقل شود. در این 12 سال ورک های زیادی داشته ام و سعی کردم این تجربه را به نسل جدید منتقل کنم .

وی با اشاره به عکاسی خبری افزود:  امروز عکاسی خبری وجود دارد ولی با آن دوران تفاوت دارد آن روز هدفمند بود و عکاس از قبل برنامه ریزی می کرد به همین دیل ماندگار شد.

 

 

معاونت فرهنگی و هنری

موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس

سه شنبه 30/5/1397 - 16:33
ایرانگردی

مجیدی با بیان این که لازم است کلیه ی واحدهای شغلی به عنوان سلول های حیاتی یک شهر دیده شوند، اظهار داشت: این مشاغل  طی سنوات طولانی و بر اساس نیازهای شهروندان هویت یافته اند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ساماندهی صنایع  و مشاغل شهر،  مهندس مجیدی با اشاره به این که مشاغل  شهری از این جهت حائز اهمیت هستند که اشتغال شهر و شهروندان را تامین می کنند، گفت: در گذشته  صلاح دید مدیریتی  بر آن بود که اگر شغلی در سطح شهر کارکرد عمومی ندارد، مشمول انتقال به خارج از شهر شود.
وی تصریح کرد: اما اکنون  با توجه به تجارب گذشته رویکرد تغییر یافته و معتقدیم که اشتغال هم در زیست پذیری شهر موثر خواهد بود. اگر محل کار و سکونت شهروند در دسترس و رسیدن به آن امکان پذیر باشد، می تواند نقش  بسزایی در زیست پذیری شهر ایفا کند. مضافا می تواند از نظر درآمدی برای مدیریت شهری به منظور بهره برداری از زیرساخت های ایجاد شده و انجام خدمات مرتبط  سودآوری داشته باشد. 
مشاور مدیر عامل و مدیر انتقال شرکت، افزود: وصول عوارضی چون نوسازی، کسب و پیشه ، پسماند و خدمات این چنینی از جمله منافعی است که با تثبیت واحد های صنفی در سطح شهر مشروط به حذف مزاحمت و آلودگی مرتبط  عاید شهرداری خواهد شد و این منافع اشتغال و کسب و کار در شهر را زنده نگه می دارد. 

وی افزود: با این حال دسته ای از مشاغل وجود دارند که شرایط و امکان زیست پذیری در شهر برایشان مهیا نخواهد شد و یا به واسطه ی محدود بودن فضای کارگاهی مشکلاتی را در شهر به وجود می آورند  و یا امکان تطابق با محیط شهری را ندارند. به همین سبب  نمی توانند خدمات خود را زیست پذیر با محیط نمایندو مشمول جا به جایی یا انتقال به محدوده ی شهری و یا خارج از شهر خواهند شد. 
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر هماهنگی های لازم با شهرک های صنعتی استان تهران به عمل آمده و این شهرک ها پذیرای صنوف انتقالی از سطح شهر هستند . لذا این آمادگی وجود دارد که با رویکرد جدید بتوانیم مشاغل مزاحم و آلاینده را با تعریف جدید از مبحث انتقال  و با بررسی، تدوین برنامه های همه جانبه و هماهنگی با مراجع ذی مدخل، منتقل کنیم. 

سه شنبه 30/5/1397 - 14:49
ایرانگردی

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با اعلام این خبر گفت: کمپین "قرار ما" با موضوعات مربوط به مسوولیت های اجتماعی به صورت تعاملی، با همکاری و نظر سازمان بوستان ها و فضای سبز، سازمان مدیریت پسماند و سازمان زیباسازی شهر تهران روی سازه های تبلیغاتی سطح شهر اکران شد.

دکتر برزین ضرغامی با تاکید بر اینکه "قرارما" یک کمپین تعاملی شهری است که تمامی شهروندان تهرانی را مخاطب خود قرار می دهد، افزود: این کمپین با ایجاد احساس مسوولیت و ارائه راهکار، سعی در جلب نظر و حساسیت هرچه بیشتر افکار عمومی شهروندان داشته و بنا دارد تمامی شهروندان را به صورت عملی و پویا درگیر بهبود و رفع برخی معضلات و بحران های شهرمان کند.

مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرتهران، با بیان اینکه معضلات شهر تهران فقط با مشارکت و تعامل همگام مسوولین و شهروندان قابل بهبود و حل و فصل است، گفت: کمپین "قرار ما" در ابتدا روی سه حوزه مدیریت پسماند خانگی، مراقبت از فضای سبز و کمک به زیباسازی بصری شهر با شعارهای مربوط به این موضوعات تمرکز و فعالیت های خود را آغاز کرده است.

 به گفته ضرغامی، شعار اصلی این کمپین بر اساس گزاره " قرار ما" شکل می گیرد. به عبارتی دیگر تمامی شعارها با پیشوند "قرار ما" است که به خوبی ماهیت این کمپین را نمایان می کند ودر واقع قول و قراری میان تمامی شهروندان برای کمک به بهبود و رفع معضلات شهر است.

گفتنی است، اکران طرح های فرهنگی "قرار ما" از 28 مرداد روی سازه های تبلیغاتی سطح شهر تهران آغاز شده است.

سه شنبه 30/5/1397 - 14:44
ایرانگردی


موزه انقلاب اسلامی، محیطی ارزشمند و توانا جهت آشنایی نسل جوان با اندیشه‌های امام، مردم انقلابی و رزمندگان دوران دفاع‌مقدس است.: باید متناسب با سن جوانان و نوجوانان برنامه‌های متعدد در نظر گرفت.

به‌گزارش روابط عمومی و اموربین‌الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس؛ اردوی فرهنگی "طعم جبهه" از ابتدای تابستان با هدف افزایش نشاط و روحیه انقلابی دانش آموزان در موزه انقلاب اسلامی و دفاع‌مقدس، آغاز شد. مسئولان برگزاری این برنامه تمام تلاش خود را بکار گرفتند تا یک روز خوش را برای دانش‌آموزان شهرستان‌های استان تهران فراهم سازند و با توجه به بازخورد‌های دریافت شده، بنظر می‌رسد، در این ارتباط موفق بوده‌اند. روز دوشنبه 29 مرداد 1397، مراسم اختتامیه این برنامه با حضور جمعی از مسئولان آموزش و پروش و دکتر حاجی بابایی برگزار شد.

اختتامیه اردوی فرهنگی "طعم جبهه" با اجرای مسعود روشن پژوه شکلی بانشاط و طنازانه داشت و در طول این برنامه جمع کثیری از هنرمندان به برگزاری تئاتر، سرود و برنامه‌های هنری دیگر پرداختند. دکتر حاجی بابایی در اختتامیه جشنواره "طعم جبهه" با اشاره به ضرورت انتقال مفاهیم انقلاب و جنگ هشت ساله در قالب برنامه‌های فرهنگی، گفت: موزه انقلاب اسلامی، محیطی ارزشمند و توانا جهت آشنایی نسل جوان با اندیشه‌های امام، مردم انقلابی و رزمندگان دوران دفاع‌مقدس است. وی ادامه داد: باید متناسب با سن جوانان و نوجوانان برنامه‌های متعدد در نظر گرفت و من تشکر می‌کنم از عزیزانی که در موزه چنین دغدغه‌ای دارند.

وی ابراز امیدواری کرد که در سالهای پیش‌رو، با تدابیر اندیشیده شده از سوی موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، شاهد برنامه‌های فرهنگی، هنری و آموزشی بیشتری در این مجموعه خواهیم بود. در پایان اختتامیه جشنواره "طعم جبهه" مسابقه‌ای برای دانش‌اموزان برگزار شد و هدایایی به آنها اهدا گردید.

سه شنبه 30/5/1397 - 14:1
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 12 تهران از اجرای ویژه برنامه ی اعیاد قربان و غدیر ( نمایش عروسکی و خیابانی- خیمه شب بازی بارگاه سلیم خان ) در خیابان سی تیر واقع در قلب طهران خبر داد

به گزارش روابط عمومی  شهرداری منطقه 12 تهران ، پیمان حسین محسنی شهردار قلب طهران گفت: همزمان با اعیاد سعید قربان و غدیر، مدیریت شهری این منطقه با همکاری خانه فرهنگ و هنر مانا به مدیریت سرکار خانم ستاره اسکندری هنرمند باسابقه کشورو همچنین حمایت کمیته ی هنر کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران ، ویژه برنامه ای در قالب نمایش عروسکی و خیابانی- خیمه شب بازی بارگاه سلیم خان را در خیابان سی تیر واقع در قلب طهران برگزار می نماید.

وی با اشاره به اینکه ویژه برنامه از 30 مرداد لغایت 18 شهریور ماه همه روزه از ساعت 20:30 لغایت 22:30 در ابتدای خیابان سی تیر، ضلع غربی بوستان معلم برگزار خواهد شد ، ازهمه همشهریان و شهروندان محترم دعوت نمود با حضور در قلب طهران ، از این ویژه برنامه ی جذاب ، دیدن نمایند.

 

سه شنبه 30/5/1397 - 13:48
ایرانگردی

 

 

 

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به ویژه برنامه های دهه ولایت در مساجد، بوستان ها و اماکن فرهنگی مناطق و محلات پایتخت، از برپایی «110 جشن شادستان تهران» همزمان با اعیاد سعید قربان و غدیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ولی الله شجاع پوریان، ضمن تشریح ویژه برنامه ها، اعیاد خجسته و مبارک دهه ولایت را محور وحدت اسلامی برای تمامی مسلمانان دانست و افزود: این برنامه ها می تواند ارتقاءدهنده نشاط معنوی و اجتماعی شهروندان، معرف مولفه‌های سبک زندگی ایرانی- اسلامی با محوریت آموزه های مکتب علوی و اعتلا بخش فعالیت های اجتماعی و فرهنگی مرتبط با سیره و سنت ائمه اطهار علیهم السلام باشد.

وی اظهار داشت: همزمان با فرارسیدن ایام نورانی دهه ولایت، شهرداری تهران درنظر دارد با بهره مندی از تمامی ظرفیت های فرهنگی و اجتماعی ویژه برنامه های فرهنگی متناسب با ایام این دهه را با تاکید بر روح ولایت به عنوان عامل وحدت مسلمین، معرفی عید سعید غدیر به عنوان عید اخوت و برادری و با توجه به سیاست ها و رویکردهای جدید مدیریت شهری در مناطق 22گانه و مراکز فرهنگی شهرداری تهران اجرا کند.

به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، برنامه ها و جشن های گسترده ای نیز در تمامی مناطق و محله ها و مراکز و اماکن فرهنگی تفریحی شهر تهران پیش بینی شده که در ایام دهه ولایت ویژه شهروندان تهرانی برگزار می شود.

 

مشارکت در برگزاری مراسم دعای عرفه در مساجد و اماکن مذهبی پایتخت

وی با تأکید بر مردمی بودن برنامه ها و مشارکت عمومی شهروندان در اجرای برنامه ها، افزود: تلاش می کنیم در این برنامه ها ضمن ترویج  نشاط و شادی معنوی و اجتماعی با رعایت شعائر دینی، و مشارکت هدفمند در برنامه های شاخص و تاثیرگذار مساجد، هیئات مذهبی و تشکل های مردمی، اجرای کیفی برنامه ها، صرفه جویی در هزینه ها و پرهیز از انجام برنامه های کلیشه ای و فاقد اثربخشی را مدنظر قرار دهیم.

شجاع پوریان با اشاره به تدارک 27 عنوان ویژه برنامه پاسداشت دهه ولایت گفت: این برنامه ها همزمان با روز عرفه آغاز می شود و از عید سعید قربان تا عید سعید غدیر ادامه می یابد.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران اعلام کرد: به مناسبت روز نیایش معاونت های  امور اجتماعی و فرهنگی مناطق 22 گانه در برگزاری مراسم دعای عرفه در مساجد، حسینیه ها و هیئات مذهبی شهر تهران در روز عرفه مشارکت و مساعدت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: طرح عرضه بهداشتی دام نیز روزهای سی ام و سی و یکم مرداد مصادف با روزهای عرفه و عید سعید قربان از ساعت 9 صبح تا قبل از اذان ظهر به همراه تبلیغات و درج پیام های آموزشی و فرهنگی با موضوعات عید سعید قربان و دهه ولایت به همت سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار صورت می گیرد.

شجاع پوریان از برپایی 110 جشن شادستان تهران خبر داد و گفت: علاوه بر نورافشانی، جشن های شبانه شادستان تهران در هر یک از مناطق 22 گانه ویژه شهروندان اجرا می شود.

 

جشن تکریم‌ سادات در مساجد و سراهای محلات

وی افزود: همچنین سادات محلات شهر تهران طی مراسمی با عنوان سلاله اطهر در مساجد و سراهای محلات تجلیل و تکریم می شوند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از برگزاری نشست های تخصصی غدیرشناسی خبر داد و گفت: تقدیر از غدیرشناسان، تقدیر پژوهشگران و نویسندگان عرصه غدیر در سطح مناطق و مساجد منتخب شهر  از جمله برنامه های این نشست ها به شمار می رود.

 

برگزاری 9 شب فرهنگی در برج میلاد تهران

وی با اشاره به ویژه برنامه عید پهلوانی گفت: همزمان با عید سعید غدیر جشن و همایش ویژه باستانی کاران با محوریت اخلاق پهلوانی و جوانمردی و تاسی به الگوی حضرت امیرالمومنین علی(ع) به همت سازمان ورزش و تندرستی شهرداری تهران برگزار می شود.

شجاع پوریان، از برگزاری 9 شب فرهنگی در برج میلاد خبر داد و گفت: شب های فرهنگی استان های فارس، آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، زنجان، خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، سمنان، کردستان و کرمان به همراه 5 جشنواره کامکس از 31 مرداد تا 8 شهریور میزبان شهروندان تهرانی است.

 

 

افتتاح جشنواره بین المللی نمایش عروسکی مبارک در بوستان آب و آتش

وی با اشاره به ویژه برنامه های اراضی عباس آباد گفت: جشن های دهه ولایت(30 مرداد تا 6 شهریور)، جشنواره بین المللی نمایش عروسکی مبارک(27 تا 31 مرداد)، جشنواره نقالان علوی(1 الی 6 شهریور)، جشن مردمی غدیر(7 شهریور)، اجرای کنسرت استاد فخرالدینی(8 و 9 شهریور) در بوستان آب و آتش برگزار می شود. همچنین نشست های فرهنگی مهدوی( 8 و 9 شهریور) در بوستان بنادر، نشست های فرهنگی علوی(2 الی 11 شهریور) در بوستان طالقانی و جشن های غدیر( 7 و 9 شهریور) در گذر فرهنگ عباس آباد از دیگر برنامه ها به شمار می رود.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: ویژه برنامه های سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی نیز شامل جشن غدیر و تجلیل از سادات، برپایی ایستگاه های صلواتی( 7 شهریور در ایستگاه های پرتردد)، مسابقات فرهنگی مذهبی و اهدای جوایز است.

شجاع پوریان، برگزاری جشن در حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) در ایام دهه ولایت از سوی سازمان بهشت زهرا(س)، برپایی ایستگاه های صلواتی در معابر و میادین پرتردد سطح منطقه با همکاری هیئت های مذهبی، تدارک جشن و ویژه برنامه ها در ایستگاه های مترو و طراحی و انتشار ویژه برنامه دهه ولایت توسط موسسه همشهری را از دیگر برنامه های دهه ولایت برشمرد.

 

نور افشانی 22 نقطه اصلی شهر تهران در شب عید سعید غدیر

به گفته معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران، فضاسازی تبلیغی و محیط آرایی شهر نیز شامل آذین بندی 40 میدان اصلی سطح شهر به صورت ویژه، نور افشانی 22 نقطه اصلی شهر تهران در شب عید سعید غدیر، آذین بندی ساختمان ها و فضاهای دراختیار شهرداری های مناطق22گانه، اکران تبلیغات فرهنگی بر روی 100 سازه و پرتابل عرشه پل در ایام اعیاد سعید قربان و غدیرخم از سوی شهرداریهای مناطق و سازمان زیباسازی شهرداری تهران  انجام می شود.

وی، تعظیم و تکریم شعائر اسلامی با محوریت عید سعید قربان و عید سعید غدیر، تقویت وحدت و انسجام اسلامی با تأکید بر عید سعید غدیر به عنوان عید ا... الاکبر، ارتقای نشاط اجتماعی در سطح شهر و تعمیق مولفه های سبک زندگی اسلامی- ایرانی را  از جمله اهداف برنامه های دهه ولایت برشمرد.

شجاع پوریان، اظهارامیدواری کرد که مجموعه این اقدامات درسطح شهر طی ایام دهه ولایت، ضمن پاسداشت اعیاد اسلامی و ارتقای نشاط معنوی و اجتماعی شهروندان و شادی و شادکامی را برای خانواده های تهرانی به ارمغان آورد.

 

سه شنبه 30/5/1397 - 13:30
ایرانگردی

 

 

 


دو جایگاه عرضه بهداشتی دام در منطقه 15 از امروز برای اجرای سنت حسنه قربانی کردن آماده خدمت به شهروندان است.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی شهردار منطقه ضمن تبریک  فرارسیدن عید سعید قربان گفت: نخستین مرکز عرضه دام منطقه ما در زمینی به مساحت 9 هزار 500 متر مربع با ظرفیت 2 هزار راس دام در بزرگراه امام رضا (ع) بعد از گردنه تنباکویی قرار دارد که با امکان توقف 500 دستگاه خودرو بصورت همزمان، شهروندان می توانند با خودروی شخصی در این محل حضور بهم رسانند.

وی افزود: جایگاه دیگری به صورت  موقت در بزرگراه امام رضا (ع) بعد از مرکز  بازگشت افاغنه استانداری تهران  به مساحت 2 هزار متر مربع با ظرفیت اولیه  500 راس دام  فراهم شده است تا شهروندان دسترسی های مناسبی برای هر یک از جایگاه های عرضه دام داشته باشند.

محمدی  ادامه داد: در هر دو جایگاه پیش بینی لازم جهت عرضه دام زنده و سالم  به همراه ذبح اسلامی با رعایت عوامل زیست محیطی و بهداشتی فراهم شده است و با توجه به تدابیر اندیشیده شده از سوی مدیریت شهری به لحاظ قیمت مناسب و رعایت بهداشت وکنترل بیماری، شهروندان می توانند با اطمینان خاطر نسبت به ادای این سنت حسنه اقدام کنند.

وی درادامه  به ساعت کار مراکز عرضه دام اشاره کرد و گفت: این  2 جایگاه از  ساعت 9 صبح امروز و  فردا نیز از ساعت 5 صبح تا عصر فعال هستند.

شهردار منطقه در ادامه به برگزاری مراسم پرفیض دعای عرفه اشاره کرد و اظهار داشت:  این مراسم عصر امروز در مساجد شاخص نواحی 7 گانه، امامزادگان سیده ملک خاتون (س) و اهل بن علی (ع) و قبور مطهر شهدای گمنام برگزار خواهد شد.

وی از برگزاری جشن های عید بندگی همزمان با عید سعید قربان در مساجدشاخص، سراهای محله و همچنین مراکز عرضه بهداشتی دام در منطقه خبر داد و گفت: ویژه برنامه هایی از امشب به همت معاونت اجتماعی و فرهنگی در راستای هرچه باشکوه تر این عید فرخنده  به اجرا درمی آید که برگزاری  مسابقات فرهنگی  و  برپایی ایستگاه صلواتی در سراهای محله و مساجد از جمله برنامه های آن است.

محمدی ادامه داد: مساجد انصارالحجت(عج)،  قائم(عج) و رضوان در ناحیه یک، المهدی(عج)، القرآن و ولیعصر(عج) در ناحیه 2، حضرت رقیه(س)، جامع بهشتی، بعثت در ناحیه 3، امام زمان (عج)، قائم آل محمد(عج) در ناحیه 4، جامع افسریه، فاطمیه، روح الله در ناحیه 5، رسول اکرم(ص)، الحسین(ع)، موسی بن جعفر(ع)،جامع مسعودیه در ناحیه 6  و جامع نبی اکرم(ص) در ناحیه 8 با اقامه نماز در صبح  روز عید سعید قربان  میزبان شهروندان خواهند بود.

شهردار منطقه در پایان به بزرگداشت روز مساجد اشاره کرد و افزود: امروز همچنین بمنظور ارج نهادن به مساجد برنامه های متنوعی از قبیل غبارروبی و هویت بخشی سیمای این اماکن با هماهنگی امور مساجد و مرکز فعالیت های دینی شهرداری تهران در نواحی هفت گانه برگزار خواهد شد. 

 

 

سه شنبه 30/5/1397 - 13:15
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 19 از برگزاری دعای عرفه،جشن عید سعید قربان همراه با برپایی ویژه برنامه های فرهنگی در محل قربانگاه و اماکن مذهبی این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، پیمان قربانی با بیان اینکه هدف ترویج آیین مذهبی در بین شهروندان در روز عید است اعلام کرد: این جشن  چهارشنبه 31  مرداد در محل عرضه دام منطقه واقع درمحله شکوفه جنوبی با برپایی غرفه های فرهنگی تدارک دیده شده است.

همچنین مراسم دعای عرفه نیز در روز سه شنبه 30 مرداد با حضور خانواده های شهدا و سایر شهروندان برسر مزار شهدای گمنام در بوستان های شقایق و22 بهمن، سرای محلات نواحی پنجگانه، مسجد حضرت ابوالفضل(ع) و مکتب العباس(ع)  و مسجد امام حسین (ع) در محله عبدل آباد برگزار خواهد شد.

قربانی با بیان اینکه جشن بزرگ عید بندگی درقربانگاه منطقه واقع در ناحیه 2 برگزار خواهد شد ادامه داد : در این مکان ضمن اجرای برنامه های شاد و تئاتر کودک ، غرفه هایی با موضوعات سلامت، ورزش، نمایشگاه کتاب و محصولات فرهنگی درخصوص عید قربان و حضرت ابراهیم (ع)، بازیافت، ایستگاهای صلواتی، غرفه دوام و ایمنی، محصولات عفاف و حجاب، ساماندهی صنایع و مشاغل و دلنوشته با موضوع عید قربان ویژه کودکان و نوجوانان برپا خواهد شد.

این مسئول یاد آور شد: به مناسبت دهه مبارک ولایت مسابقات قرآنی در سرای محله نعمت آباد، اردوی سیاحتی و زیارتی قم و جمکران 31 مرداد از دولتخواه شمالی برپا خواهد شد.

به گفته این مسئول توزیع گوشت قربانی نذری در بین نیازمندان منطقه با کمک خیرین محلات از برنامه های جانبی این روز است .

 

سه شنبه 30/5/1397 - 13:2
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته