• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 977
تعداد نظرات : 51
زمان آخرین مطلب : 3312روز قبل
آشپزی و شیرینی پزی

فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،  شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید
 

مواد لازم :

فیله ماهی (شیر، قباد…)                           ۳۰۰ گرم

کنجدخام                                  دو قاشق غذاخوری

سس خردل                                دو قاشق غذاخوری

شیر                                         دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه ماهی کنجدی :

شیر و سس خردل را مخلوط کنید و فیله‌های پاک و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در کنجد خام قرار دهید (کمی فیله را درکنجد‌ها فشار داده و سپس با تکان کوچک کنجدهای اضافی را بگیرید).

فر را از قبل ۲۲۰‌درجه سانتی‌گراد داغ کنید. ماهی‌ها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید. سیب‌زمینی آب‌پز یا سالاد سیب‌زمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل می‌تواند با این ماهی سرو شود.

 

ایران مطلب
دوشنبه 25/12/1393 - 18:20
آرایشی و زیبایی

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، با گذر زمان مقداری جرم روی دندان‌ها ایجاد می‌شود، و اگر این جرم‌ها کنترل نشوند می‌توانند موجب بیماری پریودنتال (بیماری بافت‌های نگه‌دارنده‌ی دندان‌ها) شوند. باوجودی که بهترین روش برای از بین بردن جرم‌ دندان‌ها رفتن به دندانپزشکی و تمیز کردن حرفه‌ای است،
 

وسایل لازم برای جرم گیری :

     جوش‌شیرین
     نمک
     آب
     یک فنجان

     مسواک

     هیدروژن پراکسید
     دنتال پیک (وسیله‌ای نوک‌تیز مخصوص دندانپزشکی)
     شوینده‌ی ضدعفونی‌کننده‌ی دهان


مرحله اول :

یک قاشق غذاخوری جوش‌شیرین

را با نصف قاشق چای‌خوری نمک در یک فنجان کوچک ترکیب کنید. مسواک خود را با آب گرم خیس کنید و آن را در این ترکیب فروببرید.
 

مرحله دوم :

باقدرت و انرژی این ترکیب را روی دندان‌های خود بمالید. در فواصل معین آب دهان خود را خالی کرده و مسواک را دوباره در ترکیب فروببرید. برای پنج دقیقه به مالیدن این ترکیب بر روی دندان‌های خود ادامه دهید.
 

مرحله سوم :

به‌اندازه‌ی یک در شیشه از هیدروژن پراکسید را با نصف فنجان آب گرم ترکیب کنید. برای یک دقیقه این محلول را غرغره کنید، سپس آب دهان خود را خالی کرده و با نصف فنجان آب سرد دهانتان را بشویید.
 

مرحله چهارم :

با استفاده از یک جرم‌گیر حرفه‌ای دندان (دنتال پیک)، جرم‌های زرد را از روی دندان‌های خود بخراشید. مراقب باشید لثه‌ها را نخراشید، زیرا این کار موجب سوزش و ناراحتی شده و احتمال آسیب وجود دارد. مراحل ذکرشده در بالا جرم‌ها را نرم کرده و باعث می‌شود آن‌ها به‌راحتی از روی دندان‌ها پاک شوند.
 

مرحله پنجم :

دهان خود را با شوینده‌ی ضدعفونی‌کننده بشویید و این کار را یک روز در میان تکرار کنید تا تشکیل جرم‌ها را کنترل نمایید.

دوشنبه 25/12/1393 - 18:18
محبت و عاطفه

سه عبارت هست که اگر با همسرتان در میان بگذارید؛ چه نیتتان خیر باشد و چه نباشد، به احتمال زیاد، او را دشمن خود خواهیدکرد.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، سه عبارت هست که اگر با همسرتان در میان بگذارید؛ چه نیتتان خیر باشد و چه نباشد، به احتمال زیاد، او را دشمن خود خواهیدکرد. واکنش احتمالی به چنین جمله های نسنجیده نامناسبی در دامنه ای از رفتارهای همراه با سکوت تا انفجار سرخوردگی ها و ناکامی ها در برابر ناتوانی شما در همدردی و درک طرف مقابلتان قرار خواهدگرفت. چرا این عباراتی که به شدت هم رایج هستند و عموما هم چندان بد دانسته نمی شوند، امکان دارد این قدر توهین آمیز تلقی شود؟ تجربه می گوید، مردان بیشتر احتمال دارد به دلیل بیان چنین عباراتی متهم دانسته شوند تا زنان.

 

فکر می کنم وقتی بیشتر توضیح بدهم، متوجه خواهیدشد که چرا دریافت کننده این جمله ها (که شاید خود شما باشید) احتمال دارد هریک از آنها را به عنوان بیاناتی انتقادآمیز، غیرهمدلانه و بی اعتبار و چه بسا کاملا تحقیرآمیز احساس کند. توضیح خواهم داد که چرا این گونه می شود؛ و پاسخ های جایگزینی را به شما پیشنهاد خواهم کرد که به حل و فصل آن وضعیت پرتنش کمک کند، نه اینکه آن را شعله ور سازد.

 

1- «نباید این طور احساس کنی»

همه «بایدها» توأم با قضاوت است. اغلب در استفاده از چنین عباراتی همسر خود را در حالت تدافعی قرار می دهید و غیرمستقیم به خاطر شیوه ای که واکنش نشان داه است به او حمله می کنید و به صراحت می گویید که احساسات او اشتباه است یا دست کم توجیهی ندارد. براساس تاریخچه زندگی مشترک شما و اینکه همسر شما چگونه صحبت هایتان را تفسیر می کند، ممکن است پریشانی خود را کاملا واقعی، منطقی و معقول بداند؛ بنابراین گفتن اینکه از حرف من چنین برداشتی نکن، می تواند شبیه به تکان دادن پارچه قرمز در برابر گاو خشمگین در میدان بازی باشد و باعث آزار و اذیت او شود و به او این احساس را بدهد که مورد تمسخر قرار گرفته است.

 

البته ممکن است قصد شما این بنوده باشد. با این حال نکته مهم در اینجا این است که پاسخ عاطفی همسرتان صحت دارد. این حالت احساسی شایسته و نیازمند همدلی است، پیش از اینکه بخواهد مورد سوال قرار بگیرد؛ بنابراین اگر از واکنش همسرتان به خاطر اینکه (دست کم آگاهانه) با آنچه منظور شما بوده است همخوانی ندارد به خود آمدید، آنچه لازم است انجام دهید این است که از او بپرسید حرفی را که گفته اید چگونه شنیده است. سعی کنید بدون حالتی قضاوت گونه و با دلسوزی و مهربانی رفتار کنید تا بتوانید بهتر بفهمید و درک کنید که چه چیزی باعث ناراحتی همسرتان شده است.

 

در چنین شرایط حساسی، هر انتقادی، از هر سو که باشد، می تواند برای رابطه خطرناک باشد، بنابراین با دقت تلاش کنید که از پیش آمدن چنین گفت و گوی ارزیابانه ای بپرهیزید. بیان احساسات همسرتان، چه خشم باشد یا ناراحتی یا اضطراب یا شرمندگی و یا ترس، ممکن است موجب احساس ناخوشایندی شود. شاید هم باعث شود تصور کنید که موجودی ناتوان، کودن، یا طردشده هستید. در نتیجه با حالتی تدافعی ممکن است احساس کنید باید با او درباره احساساتش صحبت کنید و توضیخ بخواهید؛ که معمولا کار خوبی نیست، دست کم بلافاصله این حرف را پیش نکشید.

 

 

2- «خیلی حساس هستی»

این پاسخ دور از احساس و عاطفه نیز درخواستی را می رساند: «این قدر حساس نباش.» اگر دقیق تر نگاه کنیم، این عبارت نیز یک «باید» انتقادی دیگر را در خود جای داده است؛ اما به عنوان یک واقعیت، همه ما همان قدر حساس هستیم که هستیم.

 

با توجه به برنامه بیولوژیک ویژه ما و تجربه های گذشته مان، حساسیت امروزمان باید همینی باشد که هست. بنابراین واقعا اگر همسرتان را به خاطر اینکه شدیدا به حرف شما واکنش نشان داده سرزنش نکنید، کار به جایی نکرده اید. وقتی کسی به شدت به خاطر ناراحتی اش مورد قضوات قرار می گیرد، ممکن است آن را حمله ای به هویتش احساس کند. افزون بر این، اگر همسرتان را «بسیار حساس» خطاب کنید، به این معناست که به او بگویید احساساتش اشتباه است. و با توجه به زمینه ماجرا و تن صدایی که به کار می برید، ممکن است همسرتان از شنیدن آن کلمات، احساس ضعف یا نقصان کند.

 

این را هم در نظر داشته باشید که دلیل واکنش منفی نسبت به احساسات همسرتان، اگرچه ناآگاهانه، این است که اظهارات او درباره حساس بودن باعث شده است احساس گناه بکنید. اگر واکنش او را به عنوان امری انتقادآمیز و (اگرچه به گونه ای غیرمستقیم) اظهار نگرانی او را به عنوان حمله تجربه کرده باشید، ممکن است احساس کنید که مشغول توجیه خود هستید.

 

آنچه در چنین شرایطی ضرورت دارد این است که تجربه عاطفی همسرتان را از نقطه نظر و نگاه او بفهمید (نه خودتان). من اغلب به افرادی که با آنها کار میک نم می گویم که در رویارویی با چنین شرایط دشوار و طاقت فرسایی، اولین کاری که باید انجام بدهید این است که با مهربانی و دلسوزی سعی کنید واقعیت ذهنی همسرتان را بفهمید و اگر خود به تنهایی نتوانستید، از همسرتان بپرسید که چه چیزی او را تا این حد ناراحت کرده است، این پرسش باید با تن صدایی پرسیده شود که به روشنی منتقل کننده توجه و نگرانی شما به همسرتان باشد، نه اینکه حالت انتقادی داشته باشد.

 

 

3- «گریه نکن»

بسیاری از ما وقتی همسر خود را در حال گریه کردن می بینیم، واکنش نامطلوبی نشان می دهیم. درست در زمانی که او آنق در غرق اندوه است که اشکش سرازیر شده، ما ممکن است ابراز ناراحتی، شرمندگی، دلخوری، یا حتی خشم کنیم.

 

در نظر بگیرید که در فرهنگ رایج، اولا مردها یاد می گیرند لطیف بودن و ابراز احساسات، آسیب پذیر بودن و احساساتی که بیشتر زنانه تلقی می شوند باید سرکوب شوند و دوم اینکه از نظر ژنتیکی، از آنجا که مردان سطح تستسترون بالاتری نسبت به زنان دارند، احساساتشان را به شدت زنان احساس نمی کنند؛ بنابراین نه تنها احتمال دارد مرد احساس کند که نتوانسته همسرش را درک کند و با کلمات و نیازهایش به او این طور منتقل کرده است که کاری جز گریه کردن ندارد. بلکه معمولا احساس می کند که کار وحشتناکی هم انجام داده که همسرش به این حال افتاده است.

 

درست مانند دیگر پاسخ های نامناسب (چه بسا ناخواسته یا ناآگاهانه)، با گفتن «گریه نکن» به همسرتان، برای متوقف کردن گریه او، اساسا چه با تُن صدای انتقادآمیز و یا با تُن صدای مهربانانه، دارید این پیام را به او منتقل می کنید که او (چه زن یا حتی شوهر) نباید چنین احساسی را با چنین شدتی داشته باشد. با چنین اقدامی شما هم شخصیت همسرتان و هم احساس او را بی اعتبار می کنید و نادیده می گیرید؛ حتی اگر این برخورد ناآگاهانه باشد. روشن است که تجربه چنین مخالفتی، برای رسیدن به توافلق و هماهنگی، هیچ کمکی به شما دو نفر نخواهدکرد.

 

اگر در ابتدا همسرتان به دلیل تحقیرشدن، بدفهمی، یا عدم دریافت توجه کافی گریه می کرد، بعد از واکنش شما به احساسات اوف یعنی تایید نکردن و نادیده گرفتن آنها، اصطکاک و اختلاف بین شما بیش از پیش خواهدشد.

دوشنبه 25/12/1393 - 18:14
تزیینات و دکوراسیون

می توانید برای پاک کردن اثاثیه ی چوبی، روغن خانگی درست کنید.

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، اطلاعات لازم درمورد اثاثیه ی چوبی تان داشته باشید. اگر وسایل چوبی ای که دارید قدیمی هستند یا نمی دانید از چه جنس یا چه نوع چوبی است، یکی از وسایل کوچک، مثلاً یک صندلی را به نجاری ببرید تا مطمئن شوید. ممکن است پاک کننده ها باعث خراب کردن وسایل تان شود.

چوب های گردو را هر روز دستمال نرم بکشید تا گرد و خاک نگیرند. اگر لکه های سفیدی روی چوب دیدید، با مقداری کمی خمیردندان آن ها را پاک کنید.

 

می توانید برای پاک کردن اثاثیه ی چوبی، روغن خانگی درست کنید. برای تهیه این روغن، روغن بزرک و عصاره ی صمغ را به مقدار مساوی بجوشانید. مواد را با هم مخلوط کرده و با یک دستمال نرم، آن را به چوب بمالید. این روغن یا هر روغن تجاری دیگری در بافت چوب نفوذ می کند و اگر سال ها استفاده کنید، اثاثیه ی چوبی تان همیشه تازه می مانند و درخشندگی طبیعی خود را نگه می دارند.

 

سر جارو برقی برس وصل کرده و چوب های رنگ شده را با آن تمیز کنید یا به جای آن با یک دستمال خشک سطح چوب را تمیز کنید.

 

با یک اسفنج مرطوب لکه ها و اثر انگشت ها را از روی چوب پاک کنید. اسفنج را فشار دهید تا آب اضافی بیرون بریزد، چون اگر چوب خیس شود باد می کند یا لکه دار می شود.

 

پاك كردن لكه‌های سمج قسمت‌های چوبی مبلمان كه آنها را كدر می‌كند و از جلوه می‌اندازد همیشه یكی از دغدغه‌های افراد باسلیقه است.

پاك كردن این لكه‌ها تقریبا كار مشكلی است چون در بیشتر اوقات نه تنها به‌درستی از روی چوب پاك نمی‌شوند بلكه ردپای خود را تا مدت‌ها بر آن باقی می‌گذارند.

 

اگر شما هم درگیر این لكه‌ها شده‌اید و مبلمان كدرتان اذیتتان می‌كند دستور تهیه یك پولیش طبیعی حتما به كارتان خواهد آمد.

 

برای تهیه این پولیش می‌توانید نصف قاشق چایخوری روغن زیتون یا موم مایع یا روغن جوجوبا را با یك‌چهارم فنجان سركه و نصف قاشف چایخوری آب لیموترش مخلوط كنید و آن را با استفاده از یك پارچه كتانی روی سطح چوب بمالید.

 

این تركیب كه تا 2 هفته قابل نگهداری است و خاصیت پاك‌كنندگی لكه‌های چربی یا لكه‌های به جامانده از مایعات و مواد غذایی را دارد.

 

دوشنبه 25/12/1393 - 18:11
تزیینات و دکوراسیون

هنوز برای سفره هفت‌سین عید نوروزتان سبزه‌ای تدارک ندیده‌اید؟


 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، هنوز برای سفره هفت‌سین عید نوروزتان سبزه‌ای تدارک ندیده‌اید؟ دست بجنبانید! هر چه دیرتر شود سبزه‌هایتان کم‌پشت‌تر به نظر خواهند رسید. البته هنوز وقت دارید که با جورابتان یک سبزه زیبا به شکل جوجه تیغی درست کنید.

 

۱-یکی از جوراب‌هایتان را که انتخاب کنید (بهتر است رنگی شاد داشته باشد) و در قسمت پنجه آن با دکمه دماغ و چشم بدوزید.

 

 

 

۲-کمی خاک مناسب را با تخم چمن مخلوط کرده در آن بریزد.

 

 

 

 

3-ته جوراب را گره زده، قسمت اضافی را ببرید.

 

 

 

 

۴-آن را در ظرفی از آب گذاشته روی آن هم اندکی آب بریزید.

 

 

 

 

۵-چند روز بعد اولین رشته تیغ‌های سبز جوجه‌تیغی به شکل سبزه بیرون خواهد زد و می‌توانید هنرنمایی خود را در سفره هفت‌سینتان به دیگران نشان دهید.

 

جام جم
دوشنبه 25/12/1393 - 18:7
خواص خوراکی ها
نتیجه یک تحقیق نشان می دهد؛
این خوراکی مانند یک مسکن قوی عمل می کند
آیا تا به حال احساس سنگینی و درد عضلانی ناشی از کار زیاد را تجربه کرده اید؟ حتما می دانید که این درد برای بیشتر از یک یا دو روز باقی مانده، حتی در کسانی که اندام متناسبی دارند.


به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از دکتر سلام، تحقیق جالبی در مجله the Journal of the International Society منتشر شده است که نشان می دهد کورکومین، ماده فعال در ادویه زردچوبه می تواند به طور قابل توجهی صدمات عضلانی ناشی از فعالیت بیش از حد را کاهش دهد.

 

در این تحقیق بیست مرد سالم و فعال را به دو گروه تقسیم کرده و دو بار در طول روز به یک گروه دارونما و به گروه دیگر یک گرم کورکومین داده شد.به هر دو گروه از 48 ساعت قبل آزمون ورزشی (دویدن از یک تپه به سمت پایین برای 45 دقیقه) دارونما و کورکومین داده شده بود، و 24 ساعت بعد از آزمون دویدن ، محققان شروع به بررسی این کردند که کورکومین چقدر می تواند از سندرم درد عضلانی تاخیری پیشگیری کند.

 

محققان این تحقیق ، فعالیت دویدن از تپه را به این خاطر انتخاب کردند که این ورزش به خاطر فشاری که به کشیدگی عضلات می آورد معروف بوده و باعث فشار روی کل بدن و تولید رادیکال های آزاد و التهاب شده و در نهایت به درد و التهاب عضلانی منجر می شود.

 

صدمه عضلانی پس از دوره فعالیتبا استفاده از MRI مورد بررسی قرار گرفت. 48 ساعت بعد از آزمون دویدن، صدمات مولکولی هم با آزمایش خون و آنالیز سلول ها و بافت های میکروسکوپی بررسی شدند. گزارشی هم از شرکت کنندگان درباره سطح درد قبل و بعد از آزمون گرفته شد. محققان از طریق شواهد MRI متوجه شدند افراد خیلی کمی در گروه کورکومین صدمات عضلانی را تجربه کرده اند. همچنین گروه کورکومین علائم کمتری از صدمات یا التهاب عضلانی ناشی از ورزش بیش از حد را داشتند. این تحقیق نشان داد که کورکومین می تواند به پیشگیری و ترمیم صدمات عضلانی کمک کند. این تحقیق در مقیاس کوچکی انجام شد اما نتایج چشمگیری داشته که گواهی برای تحقیقات بیشتر در این زمینه است.

 

در تحقیق که قبلا در مجله the Journal of Pain Research منتشر شده، کورکومین اثر ضد درد قوی دارد (حتی بیشتر از 500 میلیگرم استامینوفن). این تحقیق نشان دادن نه تنها کورکومین درمان و ضد درد طبیعی و موثری است، بلکه به پیشگیری و ترمیم التهاب و صدمات کمک می کند. دوز کورکومینی که در این تحقیق استفاده شد یک گرم (دوبار در روز)بود. یادتان باشد که همیشه قبل از شروع یک درمان جدید با پزشک خود مشورت کنید
دوشنبه 25/12/1393 - 18:5
موبایل

نرم افزار ایرانی که جایگزین وایبر می شود
رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از طراحی اپلیکیشن ایرانی pars app خبر داد و گفت: طراحی چنین برنامه‌ای بالاخص در مرحله ایمن‌سازی، تاکنون در کشور بی‌سابقه بوده و امیدواریم تا نیمه دوم سال 94 از این اپلیکیشن رونمایی شود.

 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا، مجید رضازاده تصریح کرد: در تلاش هستیم تا محتواهای مربوط به سلامت روانی، جسمی، اجتماعی و ... را که در حال حاضر از طریق کتاب، کلاس، کارگاه‌ها و ... ارائه می‌شود، وارد این برنامه کنیم و در گروه‌ها جهت محتواسازی منتشر کنیم. وی در این‌باره ادامه داد: در تلاش هستیم نسخه وب، اندروید و سپس IOS این اپلیکیشن را به تدریج طراحی و اجرا کنیم.

 

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه این اپلیکیشن در حال حاضر در مرحله طراحی قرار دارد و ظاهر، محیط کاربری و امکانات آن به صورت DEMO (نسخه نمایشی) درآمده است، افزود: یکی از بخش‌های این برنامه که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، امنیت آن است. در حال حاضر از آنجا که سرور برنامه‌هایی چون وایبر، واتس‌آپ و ... در داخل کشور نیست، این نرم‌افزارها فاقد امنیت لازم هستند.

 

رضازاده ادامه داد: امکان هرگونه سوء استفاده اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و ... از کاربران توسط این برنامه‌ها وجود دارد و ما مطمئنیم حداقل سوء استفاده‌های اقتصادی از این برنامه‌ها صورت می‌گیرد. رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی افزود: زمانی که چنین جمعیت میلیونی عضو یک شبکه اجتماعی باشند به راحتی می‌توان با آنالیز پیام‌های آنان، ذائقه اقتصادی‌شان را شناخت و از آن استفاده کرد.

 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: افرادی که از این شبکه‌ها و اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کنند در واقع به راحتی اطلاعات خود را در اختیار صاحبان این سرور‌ها قرار می‌دهند و این اطلاعات تنها شامل اطلاعات شخصی نیست بلکه با آنالیز آنها می‌توان به ذائقه عمومی در امور مختلف پی برد.رضازاده در ارتباط با امنیت اپلیکشن ایرانی pars app مدعی شد: یکی از محسنات اصلی و اساسی این برنامه، امنیت بالای آن است به طوریکه درحال حاضر چند برابر هزینه تولید این برنامه برای امنیت آن هزینه شده است تا قابلیت هک نداشته باشد.

 

وی تصریح کرد: به مردم حق می‌دهیم که بنا به دلایل متعددی اعم از هک و ... به چنین برنامه‌ها یا شبکه‌های داخلی اعتماد نداشته باشند. به همین دلیل به تدریج سعی در اعتمادسازی داریم و از مردم درخواست اعتماد می‌کنیم اما هیچ اجباری برای قبولاندن این واقعیت نداریم بلکه از تمامی کسانی که این اپلیکیشن را مفید و کاربردی می‌دانند تقاضای حمایت خواهیم داشت.

 

رضازاده همچنین با تاکید بر اینکه این اپلیکیشن مطابق درخواست مخاطب طراحی و ساخته می‌شود، عنوان کرد: برنامه‌هایی نظیر وایبر، واتس‌آپ و غیره هرکدام از نظر کاربری دارای محدودیت‌هایی هستند. برای مثال، در وایبر امکان ارسال پیام‌های بلند، گروه‌های بیش از 100 نفر، حذف پیام پس از ارسال، حذف اعضای گروه توسط مدیر گروه و ... وجود ندارد اما تمام این موارد در pars app طراحی شده و در واقع سعی کرده‌ایم بهترین ویژگی‌های سایر اپلیکیشن‌ها را در کنار امکانات دیگر در این اپلیکیشن ایجاد کنیم. همچنین تلاش می‌کنیم بتوانیم امکانات را به نحوی طراحی کنیم تا از طریق کاربر قابلیت کنترل داشته باشند.

 

رئیس مرکز توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی در خصوص نخستین گروه‌های مخاطب این اپلیکیشن اظهار کرد: در حال حاضر شبکه‌های واقعی زیادی نظیر شبکه «اترک» (انجمن توسعه رویکرد اجتماع‌محور در پیشگیری از اعتیاد) با 5000 عضو و جمعیت تحت پوشش حدود 13 میلیون نفر، شبکه «همیاران» با 5000 تیم مستقر در محلات اقصی‌نقاط کشور، جمعیت «مدرسین» که 500 مدرس ازدواج و خانواده عضو آن هستند و نیاز به ارائه آموزش‌های مستمر به متقاضیان و مراجعه‌کنندگان خود را دارند، 1300 مرکز مشاوره و ... در بهزیستی حضور دارند که همگی آنها می‌توانند از نخستین کاربران این اپلیکیشن باشند.

 

وی تصریح کرد: پس از رونمایی از این برنامه به تمامی اعضای شبکه‌ها و گروه‌های واقعی خود اعلام خواهیم کرد که از طریق عضویت در این شبکه مجازی پیام‌های مربوط به سلامت روانی، جسمی و ... همچنین پیام‌هایی در خصوص پیشگیری از معلولیت، اعتیاد و ... را که تا پیش از این تنها از طریق کتاب، کلاس، کارگاه‌ها و غیره ارائه می‌شد، دریافت کنند.

 

رضازاده در پایان با ابراز اطمینان نسبت به اینکه این رویکرد با استقبال این گروه‌ها مواجه خواهد شد و می‌توانند اعضای دیگری را نیز به عضویت گروه‌های این برنامه در بیاورند، اظهار کرد: قابلیت دانلود این برنامه برای علاقمندان در شبکه‌های مجازی و اینترنت قرار داده خواهد شد و تمامی کسانی که می‌خواهند سالم زندگی کنند نیز می‌توانند در آینده‌ای نزدیک از این اپلیکیشن استفاده کنند
دوشنبه 25/12/1393 - 18:3
خواص خوراکی ها

معجزه کدوحلوایی را در این بیماری ها ببینید
این گیاه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا موثر است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کم می‌کند‌.

 

به گزارش سرویس علمی جام نیوز به نقل از ایسنا، معاون اجرایی مرکز تحقیقات سلامت و فرآورده‌های طبیعی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌ شمالی گفت: کدو حلوایی گیاهی سرشار از آنتی‌اکسیدان‌، ویتامین C و بتاکاروتن است که خاصیت ضد افسردگی دارد.

 

پیمان آل شیخ اظهار کرد: این گیاه در درمان سرماخوردگی‌، آنفلوانزا‌، پیشگیری از ابتلا به سرطان پروستات و آب مروارید موثر است‌. وی ادامه داد: این گیاه برای افراد مبتلا به فشار خون بالا موثر است و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کم می‌کند‌.

 

آل شیخ افزود: کدو حلوایی روی عملکرد مثانه اثرات مفید دارد و از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند. وی خاطرنشان کرد: هنگام خرید توجه داشته باشید که کدو در دستانتان سنگین و توپر به نظر برسد، همچنین پوستی سالم داشته باشد و چروک نباشد‌. کدو حلوایی را می‌توان به شکل‌های مختلف تهیه و آماده سرو کرد اما بهترین روش‌، بخارپز کردن آن است.

دوشنبه 25/12/1393 - 18:1
بیماری ها

 


شیوه زندگی و عادت‌های تغذیه سهم مهمی را در بروز سرطان دارد به طوری که درصد زیادی از موارد سرطان با تغذیه نامناسب ارتباط دارد.

 

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز، سوزاندن یا زغالی کردن گوشت باعث ایجاد مواد سرطان زا می‌گردد.

 

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت اظهار داشت: شیوه زندگی و عادت‌های تغذیه سهم مهمی را در بروز سرطان دارد به طوری که درصد زیادی از موارد سرطان با تغذیه نامناسب ارتباط دارد.

 

تغذیه از چندین جهت با سرطان ارتباط دارد: تغذیه با کالری بالا زمینه سرطان را فراهم می‌آورد. برخی از انواع مواد غذایی زمینه سرطان را فراهم و برخی دیگر احتمال سرطان را کم می‌کند.نوع آماده کردن مواد غذایی با سرطان ارتباط دارد.

 

وی ادامه داد: ارتباط چاقی و اضافه وزن با افزایش احتمال ابتلا به چندین نوع سرطان مشخص شده است که از جمله آنها سرطان پستان (خصوصا در زنان یائسه)، سرطان رحم، سرطان مری و سرطان روده بزرگ است.

 

لذا لازم است مواد غذایی مانند غذاهای سرخ کرده، کیک،‌ آب نبات، بیسکویت، شربت‌ها و نوشیدنی‌های شیرین نیز محدود شود چرا که لفظ کم چرب یا بدون چربی روی مواد غذایی به معنای کم‌کالری بودن آنها نیست و در حقیقت کیک‌ها، بیسکویت‌ها و سایر مواد غذایی کم‌چرب همچنان سرشار از کالری هستند.

 

عبداللهی عنوان کرد: علاوه بر میزان کل کالری دریافتی در روز، میزان مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه، نوع و مقدار پروتئین‌های غذایی،‌ سهم چربی‌های اشباع(مانند روغن‌های جامد و چربی‌ منابع حیوانی) و چربی‌های غیر اشباع (چون روغن‌های گیاهی، روغن زیتون وکانولا) نیز از عوامل غذایی هستند که می‌توانند در کاهش و یا افزایش بروز بیماری سرطان موثر باشند.


مدیر دفتر بهبود تغذیه با اشاره به ارتباط نوع آماده کردن مواد غذایی با سرطان خاطر نشان کرد: سوزاندن یا زغالی شدن گوشت باعث ایجاد مواد سرطان زا می‌شود در صورت انتخاب روش کباب کردن اجازه ندهید تا گوشت حرارت بالایی ببیند و سوخته شود. روش‌های سالم آب پز و بخار پز کردن را جایگزین سرخ کردن غذا کنید.

 

بنابراین برای پیشگیری و مقابله صحیح با این بیماری آشنایی با مواد غذایی لازم است تا هر فردی بداند چه غذاهایی بخورد و از خوردن چه غذاهایی بپرهیزد.

 

سلامت نیوز/

دوشنبه 25/12/1393 - 17:58
تزیینات و دکوراسیون

 انتخاب رنگ یکی از مورادی که همه برای انجام دادن آن دچار مشکل می شوند. برخی اوقات در یک آشپزخانه از بهترین ام دی اف با بهترین لوازم استفاده می شود اما در یک نگاه شما می گویید راضی نیستم یا دوستش ندارم، دلیل آن چیز پیچیده ای نیست انتخاب رنگ می تواند یکی از دلایل مهم این موضوع باشد. به همین دلیل همه در انتخاب آن دقت زیادی می کنند یا می خواهند با دکور آشپزخانه هماهنگ باشد یا با مبلمان و اثاثیه دیگر خانه همسان باشد.


۱-کابینت آشپزخانه با رنگ های مد روز:

اگر وسایل آشپزخانه کوچک شما قدیمی است و می‌خواهید کم‌تر به چشم آیند، از رنگ‌های جدید استفاده کنید. رنگ‌های خاکستری و بنفش رنگ‌های مد روز هستند که جلوه خاصی به آشپزخانه می‌دهند البته در این انتخاب رنگ وسایل آشپزخانه، کابینت‌ها و رنگ اصلی خانه را نیز در نظر بگیرید. از رنگ‌های جدیدی استفاده کنید که جلوه‌ای تازه و خاص به آشپزخانه قدیمی و کوچک شما بدهند.


۲- کابینت آشپزخانه با رنگ های روشن:

انتخاب رنگ‌های روشن برای این فضا بسیار مناسب است چون ظاهر شاد و تازه‌ای به آشپزخانه تنگ و کوچک شما می‌دهد. در عین حال انتخاب این رنگ‌ها نشان می‌دهد شما خود را محدود به رنگ سفید یا کرم نکرده‌اید.
رنگ آشپزخانه را با بزرگ‌ترین وسایل آشپزخانه هماهنگ کنید. مثلا در صورتی که رنگ وسایل شما نقره‌ایست، برای تک رنگ بودن از خاکستری و برای ایجاد تضاد از لیموئی روشن استفاده کنید.


۳- کابینت آشپزخانه با رنگ های   اشتهاآور:

بر اساس مطالعات انجام شده رنگ‌ اثر مستقیمی روی اشتها دارند. رنگ‌ های گرم مانند زرد روشن، قرمز و نارنجی اشتها را افزایش در حالی که آبی و نیلی آن را کاهش می‌دهد.
رنگ قرمز باعث می‌شود افراد در آشپزخانه جمع شده، اشتهای آن‌ها برای خوردن غذا بیش‌تر شود. برعکس آبی حضور افراد را برای خوردن غذا کم‌تر می‌کند.


۴-  کابینت آشپزخانه با رنگ های خنثی:

رنگ‌های خنثی، انتخاب هوشمندانه‌ای برای یک آشپزخانه کوچک است که در آن وسایل رنگی و متضاد زیادی وجود دارد. اگر مجموع وسایل و لوازم آشپزخانه شما در مدل‌های متفاوت و مربوط به دوره‌های مختلف است، رنگ‌های خنثی همه چیز را به هم مربوط و آشپزخانه کوچک و شلوغ شما را بزرگ‌تر و خلوت‌تر نشان می‌دهد.

 

دوشنبه 25/12/1393 - 17:50
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته