• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1301روز قبل
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 9 تهران در برنامه امضاء تفاهم‌نامه همکاری مشترک در زمینه شهر هوشمند گفت:

منطقه 9 تهران مرکز نمونه پیاده‌سازی شهر هوشمند می‌شود و باید از ظرفیت‌های موجود در هوشمند سازی ارائه خدمات بهره ببریم.

«موضوع تهران هوشمند یک اقدام جدی و اثرگذار در اقتصاد شهری و زندگی شهر تهران است و امروز باید از  ظرفیت شهر تهران برای هوشمندسازی ارائه خدمات به شهروندان بهره ببریم.»

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 9، سید علی مفاخریان شهردار منطقه 9 با بیان این مطلب در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک در حوزه شهر هوشمند گفت: «با پیشرفت روندهای موجود در حوزه فناوری اطلاعات، بستر ارائه خدمات در محورهایی مانند حمل‌ونقل هوشمند فراهم شده است و می‌تواند نقش مهمی را در بهبود کیفیت زندگی در شهر تهران و ارائه خدمات شهرداری به شهروندان داشته باشد.»

روز گذشته شهرداری منطقه 9 تهران به‌همراه معاونان و مدیران شهرداری منطقه با رییس و مدیران سازمان فاوای شهرداری تهران دیدار کردند و تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک در حوزه شهر هوشمند از سوی سید علی مفاخریان شهردار منطقه 9 و محمد فرجود رئیس سازمان  فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران به امضاء رسید. بر اساس این تفاهم‌نامه منطقه 9 تهران به منطقه نمونه و پایگاه آزمایشی اجرای برنامه شهر هوشمند در تهران بدل می‌شود و پس از آن برنامه شهر هوشمند به دیگر مناطق شهر تهران گسترش خواهد یافت.

مفاخریان با اشاره به ایجاد بستر شهر هوشمند در اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری منطقه 9 و زنجیره  همکاری‌های شهرداری  و سازمان فاوا گفت: «در اجرای این تفاهم‌نامه می‌توان از ظرفیت‌های نوآورانه شهرتهران در بخش‌های مختلف اجتماعی و فعالیت‌های دانش‌بنیان در حوزه دانشگاه شریف بهره برد و یک مجموعه سه‌جانبه  شهر هوشمند را در  زمینه بهبود خدمات و کاهش مشکلات شهری ایجاد کنیم.»

او افزود: « شهرداری تهران با کمک ایده‌های نوآورانه‌ای که شهروندان و به‌ویژه قشر جوان ارائه می‌کنند و با توجه به استعدادهای و فضای موجود در سازمان فناوری و وجود بستر لازم در شبکه‌های اجتماعی این امکان را داریم که شهروندان خدمات مرتبط با شهرداری را بدون تردد  شهری دریافت کنند.»

شهردار منطقه 9 تاکید کرد: «یکی از دغدغه‌های شهردار تهران نیز همین است که مردم بدون مراجعه به شهرداری بتوانند خدماتی هم‌چون پروانه ساخت‌وساز و پایان کار را بگیرند و  رویکرد شهر هوشمند می‌تواند موضوعات مرتبط با شفاف‌سازی‌ها و مبارزه با فساد ودغدغه‌های شهروندان را تقویت کند و درصد مراجعه مردم به مراکز شهرداری را به کمترین میزان کاهش دهد.»

مفاخریان با اشاره به گسترش کسب‌وکارهای نوین فناوری‌محور در ارائه خدمات شهری گفت: «شهرداری منطقه 9 با کمک سازمان فناوری اطلاعات موضوعات مرتبط با حوزه شهر هوشمند را  پیگیری می‌کند تا ارائه خدمات عمومی به شهروندان درقالب فعالیت‌های استارت‌آپی و کسب‌وکارهای فناوری‌محور گسترش یابد.»

محمد فرجود مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران نیز با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های مشترک مجموعه سازمان فناوری و شهرداری منطقه 9 در قالب تفاهم‌نامه شهر هوشمند گفت: «تلاش می‌کنیم بتوانیم فضای مناسبی را هم برای توسعه معابر شهری و هم توسعه خدمات در حوزه شهر هوشمند و محورهای مختلف  فراهم کنیم و با توجه به حسن نظر شهردار منطقه 9 فضایی مناسب برای گسترش کسب‌وکارهای نوآورانه واستارت‌آپ‌هایی با اولویت  توسعه شهر هوشمند در منطقه 9 ایجادکنیم.»

 او افزود: «بحث اقتصاد هوشمند ودرآمدپایدار یک بعد شهر هوشمند است اما تمام کارهایی که در شهر هوشمند اتفاق می‌افتد لزوما فقط در مسیر درآمدزایی نیست برخی ممکن است باعث کاهش هزینه شود و برخی موجب افزایش کیفیت زندگی شهروندان شود که اثرات اجتماعی و رفاهی داشته باشد.»

به گفته رئیس سازمان فاوا، بخش قابل توجهی از برنامه‌های شهر هوشمند  می‌تواند در زمینه ایجاد درآمد پایدار برای شهر و خدمات شهری باشد.

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:49
ایرانگردی

 

 

مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در چهل و نهمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار، با اعلام این که مهمترین چالش نوسازی در حال حاضر موضوع کمبود سرانه های خدماتی است، گفت: در حدود 320 هکتار از محلات دارای بافت فرسوده با کمبود خدمات مورد نیاز مواجه هستیم.   

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نوسازی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری ضمن حضور در چهل و نهمین جلسه ستاد ملی بازآفرینی شهری که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اقدامات و برنامه های نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده و ناکارآمد پایتخت را تشریح کرد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این جلسه با بیان این که بر اساس ممیزی مرحله چهارم که در سال 79 انجام شد، نزدیک به 15 هزار هکتار بلوک شهری ناپایدار در تهران وجود دارد، یادآور شد:  37 درصد از جمعیت شهر در این عرصه ها زندگی می کنند؛ از بین این محدوده، 3268 هکتار بافت فرسوده مصوب می باشدکه پنج درصد از سطح شهر و 15 درصد از جمعیت پایتخت را دربرگرفته است.

علی اکبری با اشاره به این که 85 درصد از بافت های فرسوده مصوب تهران در مناطق مرکزی و جنوبی یعنی پایین محور انقلاب، آزادی و دماوند قرار گرفته اند و در 212 محله تهران گسترده هستند، خاطرنشان کرد: از بین محلات تهران که بافت های فرسوده مصوب را در خود جای داده، 20 محله، محدوده تاریخی واجد ارزش، هشت محله سکونتگاه غیررسمی، 16 محله روستاهای الحاق شده به شهر و 168 محله جزء بافت فرسوده میانی است که در دوران معاصر و از دهه 1330 به بعد شکل گرفته است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این که از سال 1386 ضرورت برقراری ارتباط با کنشگران و دخیلان در فرآیند نوسازی احساس شد و در پی آن رویکرد تسهیل گرانه در شهرداری تهران شکل گرفت که تا به امروز ادامه دارد.

علی اکبری از فعالیت 50 دفتر تسهیل گری (توسعه محله ای) در بافت های فرسوده خبر داد و تصریح کرد: تهیه برنامه های توسعه برای محلات، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی چهره به چهره، افزایش ظرفیت اجتماع محلی، پیگیری اخذ تسهیلات، انجام امور ثبتی، حقوقی و اسنادی مالکان، طراحی نما، پیگیری اجرایی شدن بسته های تشویقی نوسازی، نوسازی مردمی با رویکرد تجمیع، برگزاری کارگاه های آموزشی، استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و انجمن های غیردولتی به منظور اشتغال زایی و تقویت کسب و کارهای خانگی و ... از جمله مهمترین اقدامات این دفاتر در دهه گذشته است.

وی افزود: از سال 1380 مجموعه ای از مشوق ها به منظور حمایت از نوسازی بافت های فرسوده از طرف دولت و شهرداری به متقاضیان نوسازی اعطا شد که از مهمترین آنها می توان به تراکم تشویقی، صدور پروانه رایگان، اعطای تسهیلات بانکی، مشارکت مدنی، اسکان موقت، کمک هزینه اجرای نما، تخفیف هزینه انشعابات و غیره اشاره نمود.

به گفته این مقام مسئول، سیاست های تشویقی در نظر گرفته شده به همراه اقدامات تسهیل گرانه منجر به حرکت قابل توجهی در حوزه نوسازی مسکن شد، به نحوی که از سال 1388 ، نوسازی 83 هزار پلاک که حدود 40 درصد از عرصه بافت های فرسوده را شامل می شوند اتفاق افتاده است.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران عنوان کرد: بر اساس اقدامات دفاتر توسعه محله ای و پشتیبانی هایی که به واسطه سیاست های نوسازی صورت گرفته، نسبت پروانه های تجمیعی بر کل ساخت و سازهای بافت فرسوده از صفر درصد در دهه 80 به 54 درصد در سال گذشته رسیده و میانگین تعداد پلاک در هر تجمیع 3 می باشد.

علی اکبری مهمترین چالش نوسازی در بافت های فرسوده تهران را در حال حاضر موضوع کمبود سرانه های خدماتی عنوان کرد و گفت: در محلات دارای بافت فرسوده حدود 320 هکتار با کمبود خدمات مورد نیاز مواجه هستیم.   

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران ضمن تشریح ساختار ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران و اقدامات و مصوبات 5 کمیته ذیل این ستاد، خاطرنشان کرد: راه اندازی صندوق بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران یکی از اقداماتی است که با هدف تأمین تنخواه برای ارتقاء سطح سرانه های خدماتی در ستاد تهران به تصویب رسیده است اما تاکنون به دلیل فراهم نشدن پیش نیازهای لازم و عدم تحویل اراضی دولتی، عملیاتی نشده است.

به گفته وی، تصویب بسته تشویقی نوسازی در سال 1394 مهمترین مصوبه ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران بوده است که بر مبنای تحلیل های صورت گرفته از هنگام تصویب آن، شاهد رشد 29 درصدی در پروانه ها و 18.2 درصدی در نوسازی پلاک های فرسوده بوده ایم.

علی اکبری اظهار داشت: طبق مصوبات ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران، دستگاه های مختلف برخی تعهدات را برعهده گرفته اند و سازمان نوسازی شهر تهران نیز در همین راستا تا به امروز حدود 8 میلیارد تومان بابت هزینه کمک هزینه طراحی و اجرای نما پرداخت کرده است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در این باره افزود: شهرداری تهران تاکنون حدود 850 میلیارد تومان تخفیف برای صدور پروانه در بافت های فرسوده اعطا کرده است. برخی مصوبات و برنامه ها تاکنون عملیاتی نشده است. قرار بود بدهی دولت به شهرداری بابت تخفیفات پرداخت شود که تنها 11 میلیارد تومان در قالب اوراق پرداخت شده است.

دبیر ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران با اعلام این که علیرغم گذشت بیش از 4 سال از ابلاغ مصوبه هیئت محترم وزیران مبنی بر پرداخت یارانه سود تسهیلات بانکی به میزان 9% از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار، تا به امروز تنها شهرداری تهران است که 5% یارانه را بابت این موضوع محقق کرده است.

علی اکبری از تدوین برنامه ای نسبتاً متفاوت برای نوسازی بافت های فرسوده از ابتدای سال جاری با محور اصلی "توسعه محله" خبر داد و گفت: توسعه محله ای به مجموعه ای از اقدامات اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و محیطی اطلاق می شود که از طریق برنامه ریزی مشارکتی با همه دخیلان تعریف و با همکاری آنان اجرا و سبب ارتقاء کیفیت زندگی ساکنین در محلات شهر می شود که این موضوع در برنامه 5 ساله شهرداری تهران نیز لحاظ شده که علاوه بر محور توسعه محله، محور پروژه های بازآفرینی شهری و مسکن امید را نیز در بر می گیرد که از طریق راه اندازی و راهبری دفاتر توسعه محله ای در محلات دارای بافت های فرسوده و ناکارآمد، تأمین خدمات و بهسازی و نوسازی مسکن در حال پیگری است.

به گفته مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، بر اساس هدفگذاری های انجام شده مقرر است در سال جاری 58 دفتر توسعه محله ای فعالیت کنند و 178 محله را تحت پوشش قرار دهند که تا به امروز 46 دفتر فعال هستند و 150 محله فرسوده را تحت پوشش قرار داده اند.

طراحی22 پروژه بهسازی و خدمات شامل 33 هزار متر مربع، طراحی و انتخاب پیمانکار برای 6 پروژه پارکینگ طبقاتی با ظرفیت حدود 2400 واحد، تعریف 30 پروژه تجمیعی ویژه و در نظر گرفتن مشوق های ویژه برای این پروژه ها، برنامه ریزی و طراحی خط راه آهن تهران- تبریز به منظور استفاده از ظرفیت نواحی ناکارآمد غیرسکونتگاهی جهت توسعه شهر، فراخوان برای انعقاد قرارداد با توسعه گران برای 3200 واحد مسکن امید از جمله اقداماتی است که بنا به اظهارات مدیر عامل سازمان نوسازی شهر تهران در دستور کار این سازمان قرار گرفته است.

علی اکبری در انتهای سخنان خود خواستار حمایت و پیگیری ستاد ملی بازآفرینی شهری پایدار از برخی مصوبات ستاد بازآفرینی پایدار کلانشهر تهران همچون پرداخت سهم 70 درصدی دولت در تامین خدمات مورد نیاز، واگذاری قطعات شناسایی شده اراضی دولت به منظور اجرای طرح مسکن امید و صندوق بازآفرینی، سهم 9% دولت از یارانه تسهیلات مشارکت مدنی، اجرایی شدن تعهدات دستگاه های متولی تأسیسات زیربنایی در بحث تخفیف و تقسیط انشعابات، تخفیف هزینه های نظام مهندسی و حق بیمه کارگران و ... که تاکنون اجرایی نشده است، شد.

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:47
ایرانگردی

 

 

عصر روز گذشته پنج تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، به صورت سرزده ازمجتمع پردازش و دفع آرادکوه بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند؛ خانم ها سیاوشی، ذوالقدر و اولاد قباد و آقایان بادامچی و صادقی به همراه آقای کلانتری مدیر کل محیط زیست استان تهران به صورت سرزده ازمقصد نهایی پسماند شهر تهران واقع در آرادکوه بازدید کردند.

در این برنامه که خانم عبادتی مدیر کل محیط زیست شهر ری و آقای توکلی بخشدار کهریزک و هیئت همراه نیزحضور داشتند، ضمن مشاهده خطوط پردازش و روند جداسازی و غربال پسماند ها؛  از سایت دفن پسماند، سایت تخمیر، سیستم تصفیه شیرابه ، پروژه ریجکت سوز و مرکز دفن بهداشتی زباله‌های بیمارستانی نیز بازدید نمودند.رضا عبدلی، مدیر عامل و نقوی معاون پردازش سازمان مدیریت پسماند ضمن همراهی مهمانان حاضر در مجموعه آرادکوه توضیحات کاملی در خصوص هر بخش ارائه دادند.

مهندس عبدلی ضمن تشریح روند فعالیت اجرایی و  پروژه های زیست محیطی جاری و در دست اقدام مدیریت پسماند شهر تهران از جمله استحصال گاز متان از پسماند شهری، استحصال مصالح از نخاله های ساختمانی، طرح نظارت مکانیزه عملکرد پیمانکاران در مناطق، تصفیه شیرابه پسماند، پیشبینی احداث شهرک بازیافت خارج از شهر تهران و... ؛ پیرامون فرآیندهای مدیریت پسماند از بدو دریافت تا مقصد نهایی آن واهمیت مدیریت صحیح و اصولی پسماند و تاثیر آن در حفاظت از محیط زیست توضیحاتی مبسوطی را ارائه داد.

وی در ادامه  ضمن درخواست تعامل هر چه بیشتر مجلس شورای اسلامی با شهرداری و وضع قوانین و مقرراتی که سبب بهبود هر چه بیشتر مدیریت پسماند شهر تهران و همکاری بیشتر شهروندان در این زمینه  گردد؛ افزود: سازمان مدیریت پسماند با تکیه بر قوانین می تواند شهروندان را به رعایت کاهش تولید پسماند، تفکیک پسماند در مبدا،  کم حجم سازی زباله و آبگیری آن تشویق  نموده و به مرور این رعایت تبدیل به باور وعادت شده و نهایتا" سود سلامت و رفاه زیست محیطی آن نیز به خودشان باز می گردد.

رضا عبدلی  با اشاره به تلاش سازمان در ترویج  عادت تفکیک و جدا سازی پسماند توسط شهروندان در مبدا،  وضع قوانینی که موجبات  تشویق شهروندان به تحویل پسماند خشک در روز به غرف بازیافت و  تخلیه  شبانه پسماند در مخازن  توسط ایشان  را فراهم آورد از جمله عوامل پیشرفت مدیریت پسماند در شهر تهران و سهولت پردازش آن  در مقصد نهایی آن  اعلام کرد.

وی در  ادامه  پس از شنیدن اظهارات نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص رضایت ایشان ازنحوه عملکرد سازمان در امحاء و دفع پسماند شهری با اشاره به تولید روزانه حدود 50هزار تن پسماندهای ساختمانی و عمرانی در شهر تهران بر ضرورت استفاده مجدد  این پسماند ها تاکید کرده و افزود: این سازمان در خصوص مدیریت پسماند های ساختمانی و عمرانی نیز تمهیدات مفیدی را در زمینه بازگشت و استفاده مجدد خاک و نخاله ساختمانی در نظر گرفته  و بزودی کارخانه استحصال خاک و نخاله واقع در آبعلی و سالن خردایش 1 و 2 با ظرفیت 3 هزار و 300 تن نخاله ساختمانی با همکاری یک شرکت خصوصی افتتاح خواهد شد ؛ این کارخانه دارای سوله‌های خردایش اولیه و ثانویه هركدام به مساحت 1200 متر مربع بوده  که پسماند های ساختمانی و عمرانی بصورت قطعات بزرگ و کوچک پس از پذیرش در قسمت ورودی کارخانه وارد این سالن ها شده و سپس شن و ماسه از آنها استحصال و درمصارف ساخت و ساز جدید وتولید محصولات جانبی از جمله بلوک،جدول و کف پوش پیاده رو ها و پارک ها و فضای سبز به کار می آیند..

 

رضا عبدلی در انتها گفت: کاهش میزان دفن هر گونه پسماند و افزایش میزان استحصال و بازیافت زباله از اهداف اصلی این سازمان می باشد  و در همین راستا در کنار فعالیت های مستمر و همیشگی در زمینه رفت وروب و نظافت شهر، جمع آوری و انتقال و دفع حدود 8 هزار تن پسماند شهری و حدود 50 هزار تن پسماند ساختمانی و عمرانی؛ اندیشه ارتقاء فرایند ها را همواره مد نظر داشته و در تلاشیم با احداث 2 خط 1800 تنی زباله سوز و همچنین کارخانه استحصال شن و ماسه  از نخاله های ساختمانی و عمرانی موجبات کاهش هر چه بیشتر دفن پسماند و بازگشت آن به چرخه مصرف فراهم گردد.

 

 

 

 

 

 

 

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:45
ایرانگردی

 

 

فرماندار تهران در جلسه شورای ادارای منطقه چهار از پایان عملیات احداث نخستین پایانه مسافربری شرق تهران خبر داد و گفت: با بهره برداری از این پروژه بزرگ شهری، ترافیک شرق تهران روانتر می شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار تهران، "عیسی فرهادی " ضمن تسلیت به مناسبت ایام سوگراری سیدالشهدا (ع)  و با اشاره به اقدامات ارزشمند شهرداری منطقه چهار در احداث پروژه های بزرگ شهری افزود: چنانچه بخواهیم وضعیت منطقه 4 را با سایر مناطق و بالطبع اقدامات صورت گرفته مقایسه نماییم خواهیم دید که خوشبختانه اقدامات خوبی در این منطقه به ویژه در حوزه صیانت از حریم صورت گرفته است.

وی با اشاره به احداث نخستین پایانه مسافربری شرق تهران گفت: این پایانه که به عنوان مجهزترین پایانه شرق تهران نیز است، امکاناتی شامل سالن انتظار، سکوهای پیاده و سوار کردن مسافر، ۲تا ۳ کیلومتر خط ریلی و تسهیل مسیرهای دسترسی مردم، امکان پارک طولانی مدت حداقل ۴۰۰ خودرو در آن، به پارکینگ بلند مدت پارکینگ مسقف و فضای وسیع برای توقف خودروهای سواری و جانمایی بوفه ها است.

فرهادی در ادامه با اشاره به اقدامات ارزنده و قابل تقدیر منطقه چهار گفت:  حفظ و صیانت از حریم یکی از اقدامات بسیار خوب منطقه چهار است که با انجام آن دست بسیاری از زمین خواران کوتاه شده است.

فرماندار تهران اضافه کرد: احداث بیمارستان هزارتخت خوابی درشرق تهران، احداث ایستگاه آتش نشانی و اورژانس در شیان ، آماده سازی زمین برای احداث کلانتری از پروژه هایی است که با توجه به نیاز این منطقه در دستور کار قرار گرفته است.

وی در ادامه به ماموریت های شورای اداریدر پایتخت اشاره کرد و گفت: از مهمترین اهداف برگزاری شورای  اداری در مناطق ارایه گزارش ، آشنایی با عملکرد دستگاه ها و رفع اختلافات اداری است که در راستای سیاست های و ماموریت های جدید دولت برای خدمت رسانی مطلوب به شهروندان برگزارمی شود.

فرهادی به بیان اینکه نیاز به یک منطقه گردشگری در شرق تهران احساس می شود گفت: با توجه به ظرفیت های منطقه چهار باداشتن منطقه گردشگری تلو ، می توان با جذب بخش خصوصی این منطقه را قطب بزرگ گردشگری شرق تهران برای استفاده شهروندان تبدیل کرد.

فرماندار تهران خاطرنشان کرد: رسیدگی ویژه به بافت فرسوده درمحلات منطقه چهار بسیار حائز اهمیت است  و اسکان خانواده برای ساخت و ساز این محلات، هماهنگی همه دستگاه ها را می طلبد.

وی افرود: تکریم ارباب رجوع درقالب فضایی به عنوان"خیر مقدم "بسیار مهم است که می بایست کلیه ارگانها به آن توجه بیشتر شود.

وی با اشاره به اهمیت مبحث خدمت رسا نی به شهروندان گفت: به منظور صرفه جویی در مصرف آب برق بدون هماهنگی با فرمانداری هیچ یک از حوزه های خدمات رسان حق قطع آب و برق معابر،  بوستانها ، پل های مکانیزه و سایر امکانات رفاهی شهروندان را نخواند داشت.

فرهادی با تاکید بر پیگیری مشکلات بیان شده افزود:  از مدیران، مسئولین و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی شهر تهران خواست تا ضمن ارایه توضیحات لازم و راهکارهای مناسب برای برون‌رفت از مشکلات مطرح شده، اقدام لازم را به منظور تسریع در رسیدگی به مسائل و مشکلات مطرح شده، به عمل آورند

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:41
ایرانگردی

 

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تهران در جلسه شورای اداری منطقه 4  گفت: احیا و نوسازی بافت های فرسوده باید تبدیل به یک جریان و دغدغه عمومی تبدیل شود.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، محمد سالاری عضو و رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران با تشکر از شهردار منطقه 4 درخصوص تشکیل جلسه شورای اداری در این منطقه گفت: امروزه کلان شهرها با مشکل نبود مدیریت شهری مواجه هستند. پیش بینی می شود در سال 1430 هشتاد و پنج درصد از جمعیت کشور در کلان شهرها از جمله شهر تهران جمع خواهند شد. لذا چالش های فراروی شهرها و کلان شهرها تفاوت های بنیادی ایجاد خواهد کرد و قطعا می بایست حاکمیت جمهوری اسلامی یک تغییر سیاست مدون داشته باشد.

وی افزود: بحث مدیریت هماهنگی حوزه شهری از برنامه سوم در برنامه کشور آغاز شده است و همواره در جلسات به موضوعات و چالش های شهری پرداخته شده است. امروزه رفتارهای مسئولان نسبت به سال های گذشته تغییرات مطلوبی داشته است که برگزاری اینگونه جلسات از جمله این تغییرات نیکو و اساسی است.

سالاری با اشاره به شهرداری به عنوان یک دولت ملی گفت: شهرداری یک شهر به مثابه یک دولت ملی است. اگر مصوبات شورا و تصمیم گیری آن به صورت قانونی عملیاتی نشود، با وجود چنین جایگاهی با مشکلات اساسی روبرو خواهیم بود.

وی ادامه داد: شهر تهران ظرفیت های بسیار بالایی برای خدمات رسانی به شهروندان دارد. بعضا برخی از مدیران با دیدن این ظرفیت های بالا و پیچیده و وسیع برای تصمیم گیری این شهر متعجب می شوند اما  متاسفانه با وجود تمدن کهن کشورمان هنوز  نتوانسته ایم به این موضوعات به طور کامل بپردازیم. اما چنین جلساتی با بیان مشکلات و معضلات مطرحه و تصمیم گیری های به جا و صحیح می تواند در به ثمر رسیدن این طرح های نیکو موثر باشد.

سالاری با اشاره به دنیای مجازی و مخاطبان بی شمار آن گفت: امروزه مدیران چاره ای جز پاسخگویی به مردم را ندارند. دنیای مجازی امروزه یک مدیر با به چالش می کشد و آنها می بایست پاسخگو باشند.

وی با اشاره به تصدی گری مدیریت شهری در پروژه های بزرگ شهری به صورت مستقل گفت: اگر حاکمیت جمهوری اسلامی تصدی گری ها را به مدیریت شهری واگذار نکند و خود به صورت مستقل عمل کند، اجرای این فعالیت ها به بن بست خواهد رسید.

سالاری با اشاره به موضوعات مطرحه و مشکلات منطقه 4 در جلسه امروز گفت: بافت فرسوده امروزه از موضوعات مهم کشوری است که حتی ریاست محترم جمهور به آن نگاه ویژه دارد. این مبحث از گذشته مورد اهمیت بوده و همچنان مدیریت شهری با آن دست و پنچه نرم می کند. پیشنهادات و طرح های متعددی در این زمینه ارائه شده و مدل های مختلفی مطرح گردیده که به سرانجام رسیدن این مشکل و معضل کمک همه مسولان و سازمان ها، بانک ها و... را می طلبد.

سالاری در ادامه درخصوص مشکل جمع آوری دکل های برق فشار قوی و نارضایتی های مردمی از دفاتر خدمات الکترونیک اشاره کرد و مساعدت از بخش های خصوصی را یکی از راه حل های مهم این مشکلات دانست.

 

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:40
ایرانگردی

 

 

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در نخستین جلسه شورای اداری شرق تهران در منطقه 4 گفت:  اگر سینما به یک صنعت تبدیل شود، علاوه بر کار فرهنگی موفقیت های اقتصادی بیشماری را به دنبال خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4، حجت الاسلام احمد مازنی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ضمن تسلیت ایام حسینی و گرامیداشت بیست و یکم شهریور روز سینما گفت: متاسفانه سینما در دنیای امروزی کشور ما تنها یک فرهنگ و هنر دیده می شود حال آنکه پرداختن به این امر به صورت یک صنعت از واجبات فرهنگی کشور ما به شمار می رود. تبدیل حوزه سینما به یک بخش صنعتی با داشتن امتیازهای صنعتی ویژه یکی از اولویت های فرهنگی ما محسوب می شود.

وی ادامه داد: امروزه در سبد کالای مورد نیاز مردم کالای فرهنگی دیده نمی شود. مردم علاوه بر نیازهای معیشتی خود به احتیاجات روانی و اجتماعی نیز نیاز دارند که اگر به این مهم توجه نشود، تلاش های حوزه معیشتی به صورت یک ضد ارزش دیده خواهد شد. هرآنچه که در ارتقاء امید و شادی در میان مردم نقش داشته باشد، چه سینما، چه تاتر، چه مسجد و برنامه های دینی، هرکدام در حوزه دین و فرهنگ نقش اساسی خواهند داشت.

مازنی با اشاره به سهم فرهنگ در بودجه سال 97 گفت: سهم فرهنگ و هنر در بودجه سال جاری شش دهم درصد است که بیشترین سهم آن مختص به صدا و سیما بوده و مابقی در سایر بخش های فرهنگی هنری ما تقسیم می گردد.

رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت سینما به عنوان یک صنعت گفت: اگر سینما به یک صنعت تبدیل شود، علاوه بر کار فرهنگی موفقیت های اقتصادی بیشماری را به دنبال خواهد داشت. اگر به چند سال گذشته برگردیم این بحث در تبدیل صنعت گردشگری نیز موفقیت های بیشماری در این زمینه برای کشورمان به همراه داشت.

مازنی در پایان سخنان خود با اشاره به سرانه های شهر تهران در حوزه فرهنگی گفت: متاسفانه شهر تهران از نظر حوزه های فرهنگی شهری غنی و قوی نیست و در این میان منطقه 4 نیز از مناطق فقیر این شهر به شمار می آید. ما در اینجا آمادگی کامل خود را در زمینه مساعدت به شهرداری این منطقه اعلام می کنیم تا در اغنا و بالا بردن منابع و شرایط فرهنگی و هنری این منطقه هرگونه کمک ائم از تغییرات  قانونی، معرفی سرمایه گذار، ارائه و مطرح ساختن مشکلات .... را بر عهده گیریم.

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:38
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه 4 تهران در نخستین جلسه شورای اداری که با حضور فرماندار تهران برگزار شد گفت: برگزاری جلسه شورای اداری می توانند ضمن ایجاد همدلی و هم افزایی، بستر توسعه متوازن را در کلانشهر تهران فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 4 ، سید علیرضا حسینی شهردار منطقه چهار تهران ضمن خیرمقدم و فرارسیدن ایام سوگواری سالار شهیدان و هفته دفاع مقدس گفت: اصلی ترین هدف از قیام عاشورا امر به معروف و نهی از منکر  بود و یکی از موارد آن ایجاد حکومت اسلامی است که به لطف الهی بعد از 14 قرن این مهم با انقلاب اسلامی محقق شد و حفظ نظام  و ارزشهای نظام اسلامی و ایجاد رضایتمندی یک از اهداف انقلاب است که باید در حفظ آن با خدمت کوشا باشیم.

 حسینی بابیان اینکه این جلسات می‌تواند منشأ خیر و رفع مشکلات شهروندان محلات شهر تهران باشد، افزود: همدلی و هم سویی و هم افزایی در جلسه شورای اداری باعث پیشبرد اهداف مشترک می شود و آن  چیزی جز خدمت رسانی به شهروندان نمی باشد و  با همکاری با یکدیگر در جهت رفع معضلات و مشکلات را کاهش دهیم.

وی گفت: منطقه چهار با داشتن جمعیت بیش از یک میلیون نفر در کنار جمعیت شناوری که روزانه وارد این منطقه می شوند دارای مشکلات و معضلات فراوانی است که با برگزاری این جلسات با حضور  نماینده حاکمیت در منطقه درجهت موثر خواهند بود.

شهردار منطقه چهار به تاکید به اهمیت حضور شورایاران در این جلسه افزود: شورایاران همکاران افتخاری مادر منطقه و محلات هستند با توجه به شناخت از محلات و احصا کمبودها، لذاحضور آنها دراین جلسات بسیار مثمرثمر خواهد بود و می توانند در جهت پیشبرد اهداف و رسیدن به نتیجه مطلوب مارا یاری کنند.

چهارشنبه 21/6/1397 - 17:35
ایرانگردی

 
 

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی طرح استقبال از مهر ماه ۹۷ در شركت بهره برداری متروی تهران و حومه، صبح امروز (سه شنبه 20 شهریور 1397) با حضور معاونان و مدیران ارشد این شركت برگزار شد.
به گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شركت راه آهن شهری تهران و حومه، در این جلسه آمادگی كامل ناوگان متروی تهران و حومه برای خدمات رسانی حداکثری همزمان با بازگشایی مدارس و مراكز آموزش عالی، برنامه ریزی برای افزایش سرویس دهی در زمان‌های پرتردد، انجام تعمیرات و اقدامات لازم در ایستگاه ها مورد بررسی قرار گرفت.
مدیران ارشد خطوط یک؛ دو؛ سه؛چهار؛ پنج و هفت متروی تهران و حومه به طور جداگانه برنامه های در نظر گرفته شده برای خدمات رسانی هرچه بهتر در مهر ماه را بیان كردند.
ضمن آنكه تصمیماتی نیز برای تغییر ساعت بازگشایی خطوط متروی تهران و حومه و افزایش سرویس دهی در خطوط مطرح شد كه هفته آتی اطلاع رسانی های لازم در این خصوص انجام خواهد شد.

سه شنبه 20/6/1397 - 15:50
ایرانگردی



بهشتی: ما در کشور حادثه خیز هستیم و بحران های زیادی در قرن های گذشته در این خاک رخ داده است. بحران ها تاکنون باعث نشده اند که موزه های کشور آسیب ببینند اما آمادگی این بخش از کشور در مقابل حوادث، بسیار ضروریست.
 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس: کارگاه آموزشی مدیریت بحران موزه، سه شنبه بیستم شهریورماه، فعالیت خود را آغاز کرد. در این مراسم، دکتر علی اصغر جعفری ضمن تشکر از حضور مهمانان داخلی و خارجی با اشاره به اهمیت برگزاری این کارگاه آموزشی، گفت: انسان ها بگونه ای هستند که حادثه از آنها دور نبوده و ما باید بحران ها را شناسایی و پیش بینی کنیم. در یک دهه اخیر تروریست های منطقه غرب آسیا، بخش زیادی از تمدن برخی از کشورها را نابود کردند اما در اینجا بحث حوادث غیر مترقبه مطرح است که می توان آنها را پیش بینی کرد. هر چقدر آموزش انجام شود در حقیقت ثروت اندوزی و سرمایه گذاریست. شاید تعاریفی که ما از بحران داریم کمی متفاوت باشد. حوادث غیر مترقبه  تعادل را بهم می ریزند و برای ایجاد تعادل نیاز به زمان و هزینه زیاد، دارند. در کشور ما نیز حوادث مختلفی رخ داده بنابراین ما باید آمادگی لازم را داشته باشیم تا موزه ها را از بحران ها حفظ کنیم.

 

در ادامه این جلسه خلیل آبادی عضو شورای شهر تهران با استقبال از این دوره، اظهار کرد: تشکر می کنم از دکتر جعفری که به این مهم توجه کردند تا آثار و تمدن کشور از بحران ها حفظ شوند. آنچه که در پارلمان برای ما اهمیت دارد، همکاری با سازمانهای مختلف جهت رفع کم توجهی به موزه هاست. یکی از مسائلی که در موزه ها با آن مواجه هستیم، عدم آمادگی دربرابر بحران هاست. برخی از موزه های ما در مناطق ناپایدار هستند که ما باید به آنها توجه بیشتری داشته باشیم.

بهشتی، رییس پژوهشگاه میراث فرهنگی نیز در مراسم افتتاحیه گفت: با توجه به شرایطی که ما در کشور داریم، این دوره باید پیش از اینها برگزار می شد. چرا که در یک کشور حادثه خیز هستیم و بحران های زیادی در قرن های گذشته در این خاک رخ داده است. ما در طول هر دوران بین 2 بحران زندگی می کنیم و نیاز به آمادگی در مقابل آنها داریم. خیلی ها این بحران ها را باور ندارند و به فکر آنها نیستند. بحران ها تاکنون باعث نشده اند که موزه های کشور آسیب ببینند اما آمادگی این بخش از کشور در مقابل حوادث، بسیار ضروریست.

سورانو نماینده ایکوم جهانی نیز با اشاره به استقبال رییس این مرکز از برگزاری کارگاه آموزش مدیریت بحران در ایران، گفت: این اولین حضور من در ایران است و خیلی خوشحالم که این دوره آموزشی در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار می شود. من نمی توانم بدون اشاره به اتفاق موزه برزیل این کارگاه را آغاز کنم. متاسفانه دو هفته پیش موزه ملی برزیل دچار آتش سوزی شد و بخش اعظمی از آثار آن از بین رفت. این اهمیت مدیریت و آموزش در مقابله با بحران را نشان می دهد. پیشگیری از تخریب آثار مهمترین هدفی است که ما باید در خاطر داشته باشیم. وی ادامه داد: ما باید فرآیند آماده سازی را با کمک سازمانها و با برنامه ریزی دقیق، پیگیری کنیم. بحران ها، بیم و امید را به همراه دارند و امید می رود که بتوانیم این حوادث را کنترل کنیم. هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی افزایش سطح آمادگی افرادی است که در میراث فرهنگی فعالیت دارند.

سه شنبه 20/6/1397 - 15:44
ایرانگردی

مدیر کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با حضور در منطقه 13 به صورت شبانه از پروژه های ترافیکی این منطقه بازدید کردند .

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، در پی برگزاری جلسه نظارت ستادی مورخ 23 آذر ماه سال 96 و به منظور پیگیری و بررسی مصوبات این جلسه ،سید حسینی نژاد ، مدیر کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران ابتدا در جلسه ای با معاون حمل و نقل ترافیک منطقه شرکت و در خصوص مسائل و موضوعات ترافیکی منطقه از جمله بازگشائی انتهای خیابان پنجم نیروی هوایی، روند احداث خروجی های مترو در خیابان پیروزی، و.. در این جلسه بحث و تبادل نظر شد.
در ادامه از پروژه های ترافیکی شامل پایانه ابن سینا، نرده گذاری خیابان امامت، دوربرگردان اتوبان دوران، و.. بازدید کردند .
همچنین مدیر کل حمل و نقل عمومی و امور مناطق از اجرای پروژه پایانه تاکسیرانی ابن سینا در منطقه به جهت سهولت در جا به جایی شهروندان در سطح شهر ابراز رضایت کرد .

سه شنبه 20/6/1397 - 15:41
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته