• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1301روز قبل
ایرانگردی

 

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 از اجرای عملیات ترافیکی در پل دوربرگردان بزرگراه شهید مدرس-نلسون ماندلا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، علیرضا اسفراینی نژاد در این خصوص گفت: اجرای عملیات خط کشی گرم،1200 متر خط کشی ارتعاشی، نصب 26 متر مربع تابلوی راهنمای مسیر، دکل کنسولی، 4 تا کاشن تانک (بشکه نارنجی بزرگ)، 100 تا موانع ارتجاعی، 10 تا شبرون بزرگراهی، 25 خطرنمای چپ و راست در پل دوربرگردان بزرگراه شهید مدرس-نلسون ماندلا اجرا شد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 3 ابراز داشت: جهت ایمن سازی پل دوربرگردان غیرهمسطح شهید مدرس-نلسون ماندلا مواردی از قبیل: 3 دستگاه چراغ راهنمایی چشمک زن سولار، 15 شاخه نصب و مرمت گاردیل، 50 کیلومتر تابلوی تعیین سرعت، 5 تابلوی از سرعت خود بکاهید، یک تابلوی رعایت حق تقدم  انجام شد.

چهارشنبه 11/7/1397 - 17:11
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 15 از اجرای طرح مشارکت جهاندیدگان محله ها در  نگهداشت  بوستانهای ناحیه 6 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی، درباره این خبر گفت: اعضای کانون جهاندیدگان سراهای محله ناحیه 6 به صورت داوطلبانه در نگهداشت بوستانهای  والفجر و سرو سیمین و سروناز مشارکت می کنند.

وی ادامه داد: برای این منظور پیش از اجرای طرح مهارت و تخصص داوطلبان ثبت و دسته بندی شده و کلاسهای آموزشی برای اعضا برگزار شد.

محمدی افزود: نظارت و شناسایی نواقص بوستانها به همراه کارشناسان فضای سبز، نظارت  بر ایستگاه های فعالیت بدنی و استفاده از توان و ظرفیت نخبگان محلی از جمله اقدامات سالمندان در نگهداشت بوستانهاست.

شهردار منطقه گفت:  این طرح نخستین بار و به ابتکار  شهردار ناحیه 6 و در راستای تحقق شعار تهران شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر انجام می شود. 

محمدی هدف از اجرای این طرح  را ارتقای امید به زندگی و مقابله با ترس از پیری، حفظ عزت نفس و احساس شایستگی، بهره مندی از تخصص و تجارب جهاندیدگان و کاهش برخی هزینه های جاری در نگهداشت بوستان ها  برشمرد.

شایان ذکر است، مراسم آغاز به کار سالمندان در بوستانها  با حضور اعضای کانون جهاندیدگان، شهردار و قائم مقام منطقه، شهردار و شورایاری ناحیه6 صبح امروز در  بوستان والفجر برگزار شد.

 
 
 

چهارشنبه 11/7/1397 - 17:9
ایرانگردی

 

 

 

 

 

 

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 از آغاز عملیات اجرایی خط کشی محوری در سطح معابر عبوری اصلی و فرعی این منطقه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21، محمدرضا سالمی معاون حمل و نقل ترافیک این منطقه با بیان خبر فوق گفت: پروژه سراسری خط کشی محوری، بلوک عابر پیاده و رنگ آمیزی سرعتکاه های آسفالتی در سطح معابر عبوری اصلی و فرعی نواحی سه گانه ورودی غربی پایتخت با هدف افزایش ضریب ایمنی در سطح شهر عملیاتی شده است.

سالمی با بیان اینکه خط کشی خیابان جزء مبلمان شهری محسوب می‌شود افزود: خط کشی معابر یکی از اقدامات اصلی معاونت حمل و نقل و ترافیک منطقه 21 در راستای ارتقای سطح ایمنی و نظم دهی به ترافیک شهری است.

بنا بر این گزارش؛ پروژه سراسری خط کشی محوری، بلوک عابر پیاده و رنگ آمیزی سرعتکاه های آسفالتی در سطح معابر عبوری اصلی و فرعی نواحی سه گانه ورودی غربی پایتخت تاثیر بسزایی در نظم ترافیکی و کاهش تصادفات دارد و می تواند ضریب ایمنی را تا حد قابل توجهی افزایش دهد.

 

 

 

چهارشنبه 11/7/1397 - 17:8
ایرانگردی

 

 

 اداره آموزش و مشارکت اجتماعی شهرداری منطقه 11 با همکاری سرای محله انبار نفت مسابقه عکاسی با عنوان "بوسه ای بر دست پدربزرگ و مادربزرگ" به مناسبت روز  سالمند برگزار می کند.

 به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، این مسابقه با هدف تکریم مقام و جایگاه سالمندان برای 37 هزار دانش آموز و در سطح 151 مدرسه فعال در محله های مرکزی شهر تهران برگزار می شود و علاقه مندان می توانند آثار خود را تا تاریخ 30مهر ماه به دبیرخانه جشنواره عکس در سرای محله انبار نفت از طریق نشانی اینترنتی Anbarnaft97@gmail.com و یا نام کاربری Anbarnaft97 در تمامی پیام رسان ها ارسال کنند.

چهارشنبه 11/7/1397 - 17:3
ایرانگردی

 

نماینده زرتشتیان ایران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خدمات مدیریت شهری پایتخت به شهروندان گفت: در شرایطی که کشور مشکلات مختلفی را در حوزه های اقتصادی دارد اما شاهد ارائه خدمات مطلوب در شهرداری تهران هستیم.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه چهار، اسفندیار اختیاری در آیین جشن مهرگان در باغ مارکار منطقه چهار افزود: شهرداری منطقه چهار نیز تعاملی سازنده و خدماتی مطلوب به عموم شهروندان و به خصوص شهروندان زرتشتی داشته که جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به تاریخ و قدمت کهن آیین زرتشت در ایران اظهارداشت: امروز جشن بزرگ مهرگان و برابری نیک، روز مهر از مهرماه است. امروز بیش از هر روز، قلب ها باید به زیور مهر تابناک، آشتی، دوستی، پیمانداری و میانه روی در هر کار آراسته شود.

اختیاری تاکید کرد: امروز بیش از هر روز باید تکرار کرد که راه رسیدن به خوشبختی و رستگاری، از درون قلب های مهربان و تپنده برای دیگران گذر می کند.

سید علیرضا حسینی شهردار منطقه ۴ تهران نیز در این آیین با بیان اینکه شهروندان زرتشتی از جمله درستکارترین و نجیب ترین شهروندان جامعه هستند تاکید کرد: شهرداری تهران برخود وظیفه می داند خدماتی شایسته و مطلوب به این عزیزان داشته باشد.

در آیین جشن مهرگان که با شاهنامه خوانی و ذکر نیایش همراه بود، نماینده ای از انجمن زرتشتیان تهران با اهدای یادبودی از شهردار منطقه ۴ تهران قدردانی کرد

چهارشنبه 11/7/1397 - 17:0
ایرانگردی

 

 

 

شهردار منطقه 6 در دیدار با مدیران  فرهنگی محلات با بیان اینکه تقویت عرق ملی میان شهروندان باید مهمترین خروجی عرصه ی فرهنگی باشد، گفت: فرهنگ جهت دهنده و راهنمای زندگی افراد در تمامی جوامع بشری است و هر جامعه ای فرهنگ خاص خود را دارد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه شش، محمد رضا دهداری پور با بیان اینکه زندگی در شهر بدون توجه به موضوعات فرهنگی امکان پذیر نیست ادامه داد: زندگی در شهر بدون توجه به موضوعات فرهنگی همچون زیستن در شهر بدون هواست.

دهداری پور اضافه کرد: داشتن دغدغه ی فرهنگی و علاقمندی به کشور باید از مهمترین ویژگی های دست اندرکاران عرصه ی فرهنگ باشد و کسانی که دارای این خصایص نیستند بهتر است تلاش خود را در زمینه ی دیگری بیازمایند.

دهداری پور همچنین خواستار پرهیز از انجام فعالیت هایی که خروجی مناسب ندارند شد و گفت:  دوری جستن از صرف هزینه های بی مورد، حذر کردن از شعار دادن ، سختگیر بودن در زمینه ی صرف بیت المال، مهم شمردن وفای به عهد، امانتداری و انجام امور با اعتقاد قلبی راسخ، برقراری ارتباط صحیح با مخاطبان فعالیت های فرهنگی و توجه به داشتن برنامه ریزی کاربردی ، دقیق و صحیح در انجام امور در راستای نیل به منویات مدیریت شهری در زمینه ی تحقق شعار شهر زیست پذیر و شهروند مشارکت پذیر مورد توجه قرار گیرد.

شهردار منطقه شش با اشاره به ویژگی های منحصر به فرد منطقه6 به عنوان قلب پایتخت گفت: مدیران باید از این فرصت خدمت رسانی  به عنوان موهبتی که می تواند آخرتشان را تضمین کند، بهره ببرند و در وجب به وجب محیط کاری شان به واقع زندگی کنند تا بتوانند بیش از پیش مثمر ثمر باشند.

چهارشنبه 11/7/1397 - 16:53
ایرانگردی

 

 

  شارژدهی و عملکرد باتری را می‌توان یک مهم و چالش همیشگی برای گوشی‌های موبایل دانست. این مولفه، ضعیف‌ترین حلقه موجود در مجموعه گسترده‌ای از قابلیت‌هایی است که گوشی‌های هوشمند برای ارائه تجربه کاربری با کیفیت، در اختیار دارند. بازار گوشی‌های هوشمند، به طور گسترده و از طریق دو راهکار سعی در برطرف کردن این محدودیت داشته است: یکی از طریق اضافه کردن قابلیت شارژ سریع و دیگری از طریق افزایش مقدار تراکم درنظر گرفته شده برای شارژ باتری.

فناوری شارژ سریع از مدار شارژ سریع و همچنین باتری با قابلیت شارژ سریع تشکیل شده است. برای تشریح این فناوری با استفاده از ساده‌ترین کلمات می‌توان گفت: یک باتری در واقع نگهدارنده انرژی به حساب می‌آید و فرایند شارژ کردن در واقع مراحل پر کردن این ظرف یا نگهدارنده است. مدار نیز در واقع پمپی است که از طریق آن انرژی به داخل ظرف، پمپ می‌شود. هرچه که پمپ با سرعت بالاتری انرژی را به داخل باتری تزریق کند، فرایند شارژ نیز با سرعت بالاتری انجام خواهد شد؛ با وجود این، باید درنظر داشت که نرخ سریع‌تر شارژ، نیاز به مولفه‌های پایداری سطح بالاتر را در باتری، الزامی خواهد کرد.

اکثر فناوری‌های فعلی ویژه شارژ سریع، مدار شارژ را بهینه می‌کنند. از جمله این فناوری‌ها می‌توان به Qualcomm Quick Charge، Huawei Supercharge و OPPO VOOC اشاره کرد که نرخ انتقال جریان چهار تا پنج آمپر را پشتیبانی می‌کنند. به منظور بهبود هرچه بیشتر سرعت شارژ باتری‌ها، پشتیبانی از جریان‌های بیشتر نیاز است. امری که به پیشرفت‌های جدیدتر در حوزه فناوری‌های شارژ سریع نیاز داشته و ممکن است مستلزم به‌کارگیری متریال یا طراحی‌های جدید برای باتری‌ها باشند.

راهکار دوم، مستلزم بهبود تراکم میزان انرژی است. امری که به شرکت‌های تولیدکننده امکان افزایش ظرفیت باتری‌ها را بدون افزایش ابعاد فیزیکیشان خواهد داد. این راهکار نیز مستلزم آن است که شرکت‌های تولیدکننده، از متریال جدید استفاده کنند. امری که هزینه‌بر بوده و فرایندهای دشوار را به همراه خواهد داشت. تا به امروز شاهد استفاده از گرافیت، ترکیب‌های سیلیکونی و متریالی برپایه لیتیوم از سوی شرکت‌های سازنده بوده‌ایم.

به منظور بهبود اساسی عملکرد باتری‌ گوشی‌های هوشمند، شرکت‌های سازنده نمی‌توانند تنها به دنبال استفاده از یک راهکار باشند؛ به بیان دیگر، برندها باید هر دو راهکار را به طور همزمان، دنبال کنند. از مدت‌ها پیش چشم انتظار یک جهش در حوزه عملکرد باتری هستیم و مشتریان و کاربران نیز به دنبال چنین تغییری هستند. اما سوال کاربران این است که چه زمانی که این خواسته به واقعیت خواهد پیوست؟

دفتر مالکیت معنوی ایالتی (SIPO) چین جزئیاتی را از پتنت هواوی در خصوص باتری‌های لیتیوم یونی منتشر کرده است. این پتنت در واقع ترکیبی از دو راهکار اساسی اشاره شده را به همراه دارد. در این پتنت، شاهد باتری لیتیوم یونی کاملاً جدید با متریال نوین برای آندها هستیم. با معرفی سیستم متریال سیلیکونی با تراکم بالا و ادغام ناجوراتم (اتمی که کربن یا هیدروژن نیست) در متریال‌ سیلیکونی، هواوی گذری سریع را برای مهاجرت یون‌های لیتیوم در فرایند شارژ فراهم کرده است که به طور فوق‌العاده‌ای قابلیت‌های شارژ سریع باتری‌ها را بهبود می‌بخشد.

بنابر اظهار متخصصان بازار، دلیل استفاده هواوی از متریال سیلیکونی در باتری‌های لیتیوم یونی آن است که ظرفیت لیتیومی بالاتری را در مقایسه با گرافیت به عنوان متداول‌ترین متریال آندی به همراه دارد. به این ترتیب، متریال سیلیکونی می‌تواند انرژی بیشتری را در خود جا داده و از همین رو تراکم انرژی باتری‌های لیتیوم یونی بهبود خواهد یافت. کربن دوپ‌شده با نیتروژن (افزودن ناخالصی نیتروژن به کربن) را می‌توان برای محدود کردن گسترش متریال سیلیکونی استفاده کرد. اتم نیتروژن و اتم کربن به شکل آیوپاک پیریدین-ان (Pyridinic N)، گرافیت-‌ان و پیرول‌-‌ان (Pyrrole-N) با هم ترکیب شده تا شبکه کربنی سه‌بعدی را ایجاد کنند. شبکه‌ای که می‌تواند متریال سیلیکونی با ظرفیت بالا را مهار کند.

شبکه کربنی با ناخالصی نیتروژن می‌تواند میزان کلی رسانایی الکتریکی ترکیب‌های سیلیکونی و همچنین متریال‌های کربنی با ناخالصی نیتروژن را افزایش دهد. این امر، فضایی را برای جمع‌آوری فیزیکی یون‌های لیتیومی اضافه کرده و جمع‌آوری لیتیوم را در نرخ‌هایی که از طریق راهکارهای شیمیایی ممکن نیست، میسر می‌سازد.

در صورتی که این فرضیه صحیح باشد، به نظر می‌رسد فناوری اشاره شده در پتنت هواوی در واقع مشابه با باتری است که در دستگاه Honor Magic استفاده شده است. این پتنت، نسخه بهبودیافته فناوری‌های شارژ فوق سریع هواوی است که در پنجاه و ششمین سمپوزیوم باتری در ناگویا ژاپن شاهد بودیم. همان‌طور که فناوری مالتی تاچ، عملکرد صفحه‌‌های نمایش را تغییر داد، فناوری‌های شارژ فوق سریع هواوی نیز نحوه استفاده افراد از گوشی‌های هوشمند را دگرگون خواهد کرد و کاربران را از ترس همیشگی یعنی قطع دسترسی به گوشی‌های هوشمند در اثر اتمام شارژ، می‌رهاند.

این ابداع، به معنای واقعی از نسل جدید به حساب می‌آید. با توجه به جزئیات ارائه شده از این ابداع در پتنت، هواوی می‌تواند باتری‌هایی با ظرفیت بیشتر را طراحی کرده که با سرعت بالاتری شارژ شده و از جریان‌های بیشتری برای شارژ نیز پشتیبانی می‌کند. این امر، تضمین خواهد کرد که باتری‌های تولیدشده با این اختراع، امن‌تر بوده و شارژدهی بیشتری را ارائه خواهند داد.

لازم به ذکر است که فناوری‌های شارژ سریع هواوی، در خارج از حوزه دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی نیز استفاده‌هایی دارند. به عنوان مثال می‌توان به جایگاه این فناوری‌ها در حوزه خودروهای الکتریکی اشاره کرد. با این تفاسیر، باید منتظر ماند و دید آیا هواوی کسب و کار خود را بیشتر از این توسعه خواهد داد؟ جا برای ارائه حدس و گمان در این بخش وجود دارد. با تمام این تفاسیر، باید خاطر نشان کرد که اگرچه تحقیق و توسعه در حوزه باتری‌ها، هزینه بالایی دارد اما با بازده بالایی نیز همراه است.

 

چهارشنبه 11/7/1397 - 16:51
ایرانگردی

 

نگهداشت شهر و ایجاد شهری زیست پذیر مهمترین مطالبه شهروندان شمال تهران از مدیریت شهری منطقه یک است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تهران، حبیب اله تاجیک اسماعیلی شهردار منطقه یک با حضور در شهرداری تهران و جلسه ارتباط مستقیم با شهروندان از طریق سامانه نظارت همگانی 1888، با بیان مطلب فوق اظهار داشت: نگهداشت شهر مهمترین مطالبه شهروندان منطقه یک از مدیریت شهری است بر همین اساس اولویت اقدامات شهرداری در حال حاضر اجرای یک برنامه جامع براساس درخواست های شهروندان با محوریت نگهداشت شهر، پیگیری و ساماندهی آن است.
شهردار منطقه یک در پاسخ به درخواست های تلفنی شهروندان، از مدیریت شهری منطقه یک خواست بازدید مستمر از نواحی را در دستور کار قرار دهند و به موضوعات نگهداشت شهر ، از جمله نظافت و پاکسازی معابر، انهار، مخازن جمع آوری زباله،رفع سدمعبر ، اقدامات لازم جهت روان سازی ترافیک شهری، رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری و... در همه نواحی با جدیت رسیدگی کنند.

گفتنی است شهردار منطقه یک با حضور در برنامه ارتباط مستقیم شهروندان با مدیران ارشد شهرداری تهران که به همراه قائم مقام، معاونین و مدیران منطقه از ساعت 9:00 الی 11:00 برگزار شد به بیش از 50 تماس تلفنی شهروندان با شماره 1888این سامانه، پاسخ داد و دستورات لازم جهت اجرای درخواست ها را به مدیریت شهری منطقه اعلام نمود

چهارشنبه 11/7/1397 - 16:44
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 20 در نشست با سازمان های مردم نهاد شهرری با تاکید بر نقش نظارتی تشکل های مردمی اظهار داشت: تشکل های مردمی به عنوان بازوان شهرداری می توانند به عنوان ناظر اجرای طرح نگهداشت شهر و همچنین با آگاه سازی و اعتماد سازی شهروندان در تسریع روند بهسازی بافت های فرسوده موثر باشند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه20 فرهاد افشار به سخن رهبری «ری قبله تهران است» اشاره کرد و گفت:وجود امامزادگان واجب التکریم و مردم شریف ری این سخن را تایید می کند و با تدوین برنامه کاری مد نظر برای مدیریت شهری منطقه 20 و مشارکت و همراهی اقشار اثرگذار اجتماعی و فرهنگی در جهت شعار "ری شهر ایرانی اسلامی پیش رو" این مهم تقویت می شود.

افشار با بیان اینکه ری پتانسیل تبدیل شدن به مقصد گردشگری را دارد گفت: شهرری از هویت تاریخی و مذهبی بالایی برخوردار است و آنچه در برنامه کاری ما قرار دارد توجه به اسلامی بودن ری،اخلاق مداری شهروندان و رونق اقتصاد این شهر بر اساس پتانسیلهای موجود است.

وی وجود تشکل های مردم نهاد و اثرگذار در شهرری را از دیگر نقاط قوت و ویژگی های برجسته شهرری برشمرد و افزود:

با استفاده از ظرفیت های مجموعه های مردم نهاد و مسئولیت پذیری آنها می توان میزان اثربخشی در جامعه را افزایش داده و برای حل مشکلات و دغدغه های شهروندان استفاده کنیم .

وی با اشاره به اهمیت شناسایی وضع موجود، بررسی علل و عوامل، آگاه سازی و آموزش های شهروندی گفت: حمایت و ایجاد انگیزه برای فراهم کردن زمینه فعالیتهای موثر NGOها در جامعه و همچنین حضور دانش آموزان در فعالیتهای داوطلبانه از برنامه های کاری مدیریت شهری منطقه است.

افشار با بیان اینکه امروزه CBOها فراتر از NGOها مطرح هستند گفت: CBOها کانونهای بومی سازی شده هستند که به صورت محلی مسائل را حل می کنند و در ری نیز به دلیل پتانسیل بالای مذهبی مردم؛مساجد به عنوان کانون های مردمی می تواند به عنوان نقطه مرکزی CBO اثر بخشی مفیدی داشته باشند.

در ادامه این جلسه حجت نظری عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان امور مناطق، خدمات اجتماعی، زیباسازی، مترو، ستاد توانمندسازی زنان و برج میلاد مصوب شد امکانی فراهم شود تا افراد در معرض آسیب از جمله توان یابان و بانوان سرپرست خانوار بتوانند یک بار در سال با برپایی نمایشگاه تولیدات خود را در برج میلاد در معرض فروش قرار دهند.

چهارشنبه 11/7/1397 - 16:42
ایرانگردی

 

شهردار منطقه 10 از اجرای طرح مدرسه آماده در تمامی مدارس سطح منطقه برای پیشگیری و آمادگی در مواجه با بحران و حوادث غیر مترقبه در سال تحصیلی جدید خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 10، سهیلا صادق زاده شهردار منطقه ضمن اعلام این خبر با اشاره به ضرورت اقدامات پیشگیرانه و آموزشی برای مقابله با حوادث طبیعی و غیرمترقبه افزود: مدیریت شهری با نگاه ویژه و کلان به مسئله مواجهه با بحران های طبیعی سعی در افزایش سطح آگاهی و جلب مشارکت شهروندان برای کاهش خسارات در مواقع بحران دارد.

وی افزود: بر همین اساس ستاد مدیریت بحران منطقه عمده ترین محور فعالیت های خود را در قالب تمرکز برای آماده سازی شهروندان و افزایش سطح آگاهی، دانش و قدرت اجرایی آنان در زمان مواجهه با بحران و کاهش حداکثری سطح خسارات جانی و مالی برنامه ریزی کرده است.

شهردار منطقه یادآور شد: بر اساس دستورالعمل ابلاغی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران و هماهنگی ها و برنامه ریزی های صورت گرفته، در سال های گذشته طرح مدرسه آماده در 65 مدرسه اجرا شد و امسال نیز این طرح در 63 مدرسه باقیمانده منطقه به اجرا در خواهد آمد.

این گزارش می افزاید: در طرح استقبال از مهر نیز عوامل اجرایی مدارس، نحوه کار با کپسول اطفاء حریق را فرا گرفتند.

چهارشنبه 11/7/1397 - 16:39
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته