• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1088
تعداد نظرات : 353
زمان آخرین مطلب : 4405روز قبل
بیماری ها
برای رفع وجود احتمالی ویروس آنفلوآنزای پرندگان، باید غذاهای حاوی گوشت ماكیان رابا‪۷۰‬درجه سانتیگراد و حداقل به مدت ‪ ۳۰‬دقیقه طبخ كنید. و برای پیشگیری از بیماری آنفلوآنزای پرندگان از مصرف تخم‌مرغ نیم‌پز و خام نیز پرهیز شود. همچنین در صورت دیدن پرنده تلف شده درمحل زندگی خود، بلافاصله آن را به نزدیكترین مركز بهداشتی درمانی و یاخانه بهداشت اطلاع دهید.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:29
بیماری ها
عنصر روی یك ماده معدنی كمینه است كه برای حفظ سلامت بدن ضروریست.بهترین منابع غذایی حاوی عنصر روی شامل غذاهای حیوانی مانند صدف‌های خوراكی، گوشت‌های كاملا لخم و بدون چربی، گوشت مرغ، ماهی و گوشت اعضای حیوانات هستند. فرآوردهای لبنی و تخم‌مرغ نیز مقادیر كمتری از عنصر روی را تامین می‌كنند. همچنین عنصر روی كه در شیر مادر وجود دارد بهتر از آنچه در شیرهای فومولی و شیر گاو است جذب بدن نوزاد می‌شود.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:28
بیماری ها
مصرف تن ماهی و ماهی پخته خطر بروز سكته مغزی را در دوران كهنسالی كاهش می‌دهد. خوردن ماهی سرخ شده یا ساندویج ماهی خطر این عارضه را افزایش می‌دهد. تاثیر ماهی بر روی بیماری‌های قلبی - عروقی نیز به نوع پختن این ماده خوراكی و مصرف آن در شیوه‌های مختلف پخت بستگی دارد.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:28
بیماری ها
گیاه ریحان آرام‌بخش بوده و خوردن آن سرفه را تسكین داده و سردرد را بر طرف می‌كند. در مسافرت‌های طولانی اگر به حركت تند اتومبیل حساسیت دارید، خوب است چند شاخه ریحان با خود بردارید و آن را بو كنید تا دچار سردرد و اضطراب نشوید. خوردن ریحان همراه با غذا موجب هضم بهتر غذا و از یبوست جلوگیری می‌كند. این سبزی از مسمویت غذایی پیشگیری كرده و مانند سایر سبزی‌های تازه، سرشار از ویتامین‌های مختلف است، كه هر قدر تازه‌تر باشد از ویتامین بیشتری نیز برخوردارست.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:27
بیماری ها
تماس روزانه مو با آبهای حاوی موادی مانند كلر اثر خشك‌كنندگی بر موها دارد و موجب شكنندگی آنها می‌شود. شست‌وشوی مو با شامپو مناسب را پس از استخر الزامی ا ست و به افرادی كه روزانه شنا می‌كنند توصیه می‌شود موها را با شامپوهای نرم‌كننده و حالت دهنده شست‌وشو دهند؛ زیرا با این كار لایه‌ای بر روی مو ایجاد می‌شود كه از خشك شدن مو جلوگیری كرده و باعث سهولت در شانه شدن مو و شفافیت موها می‌شود.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:27
بیماری ها
نوشیدن روزی 2 یا 3 فنجان شیر بدون چربی یا كم چرب، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 20 درصد كاهش می‌دهد. بالا بودن وزن مهمترین عامل ابتلا به دیابت نوع 2 است و مصرف شیر كم چرب علاوه بر تامین نیازهای تغذیه‌ای فرد، اثر چاق كننده چربی موجود در شیرهای كامل و پرچرب را از بین می‌برد و وزن شخص را كاهش می‌دهد، به همین علت شیر دارای خاصیت محافظتی در برابر بیماری دیابت است.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:26
بیماری ها
تحقیقات صورت گرفته بر روی چای مشخص شده است كه این نوشیدنی هم خاصیت تحریك كنندگی دارد و هم آرام‌بخشی. چای تا دو دقیقه بعد از دم كشیدن، اثر محرك دارد،‌ اما پس از این مدت به تدریج از خاصیت تحریك‌كنندگی آن كاسته شده و به خاصیت آرام‌بخشی آن افزوده می شود. در ضمن پس از گذشت 5 دقیقه از دم كشیدن، چای كاملا به یك آرام بخش تبدیل می‌شود.
چهارشنبه 19/1/1388 - 8:25
بیماری ها

زغال اخته مشکل تنگ شدگی عروق را برطرف می‌کند .
  
زغال اخته ، عروق خونی تنگ شده به دلیل رسوب کلسترول و تصلب شرائین گشاد می‌کند . تنگ شدن عروق از مهمترین دلایل بروز سکته قلبی به شمار می‌رود . گشاد کردن این عروق تنگ شده از مهمترین اقدامات درمانی است که در این میان مصرف زغال اخته می‌تواند مؤثر باشد .

چهارشنبه 19/1/1388 - 8:24
بیماری ها

  چربی‌ها اثرات آنتی اکسیدان‌ها را از بین می‌برند
  
محققان می‌گویند چربی موجود در معده تأثیر حفاظتی آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین  c  را کاهش می‌دهد .
وجود چربی‌ها باعث می‌شود توانایی آنتی اکسیدان برای محافظت در برابر تولید ترکیبات بالقوه سرطان‌زا در معده در مقایسه با زمانی که چربی وجود ندارد کاهش یابد . آنتی اکسیدان‌ها با تبدیل گونه‌های نیتروزان به اکسید نیتریک از تشکیل ترکیبات نیتروز جلوگیری می‌کند و ترکیبات سرطان‌زای نیترات موجود در مواد غذایی بوجود می‌آیند .
وجود چربی‌ها تأثیر حفاظتی ویتامین  c  را از بین می‌برد .

چهارشنبه 19/1/1388 - 8:23
بیماری ها

تغذیه صحیح چه تاثیری بر تحصیل و تقویت حافظه دارد ؟
  
تغذیه صحیح با تأمین منابع مورد نیاز رشد و نمو کودکان از طریق ریزمغذی‌ها ، اثرات مهمی در توانمندی ذهنی کودکان دارد ، توانمندی ذهنی نیز تأثیر زیادی بر چگونگی یادگیری و کسب و بکارگیری مهارت‌های آموزش داده شده دارد . سوء تغذیه میزان یادگیری کودکان در مدرسه و موفقیت‌های بعدی آنها را در طول دوران زندگی تحت تأثیر قرار می‌دهد .
  
ضریب هوشی کودکانی که در  2  سالگی مبتلا به سوء تغذیه پروتئین انرژی و کوتاه قدی شدید بوده‌اند در مقایسه با کودکان طبیعی سنین  11  -  8  ساله ،  11  امتیاز کمتر بوده است کمبود ید نیز موجب کاهش آموزش پذیری و فراگیری کودکان شده و ضریب هوشی آنها را به میزان  5/13  امتیاز کم می‌کند . در این مورد هزینه‌های صرف شده برای جبران اختلال یادگیری مؤثر نبوده و به هدر می‌رود .
    
اهمیت صرف صبحانه
  
نخوردن صبحانه می‌تواند اثرات منفی بر یادگیری داشته باشد . در شرایط طبیعی ناشتایی در کوتاه مدت مکانیسم هموستاتیک گلوکز خون را در سطحی ثابت نگه می‌دارد تا برعملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود و اگر مدت ناشتایی طولانی‌تر باشد ، نگهداری قند خون در سطحی که مغز قادر به فعالیت طبیعی خود باشد ، دشوارتر شده و یادگیری و تمرکز حواس را مختل می‌سازد . بررسی‌های اخیر نشان داده است که حفظ قند خون در محدوده طبیعی ، موجب بهبود عملکرد مغز و یادگیری ، ساخته شدن " استیل کولین " است که به عنوان ناقلی عصبی نقش آن در تقویت حافظه به اثبات رسیده است .
در سمپوزیوم سال  1995  در زمینه " صبحانه ، کارایی و سلامت " اعلام شد کودکانی که از خوردن صبحانه امتناع می‌ورزند ، در انجام تکالیف ریاضی کارایی کمتری دارند و قدرت خلاقیت و ابتکار آنها کاهش می‌یابد .
    
میان وعده‌ها
  
کودکان سنین مدرسه علاوه بر سه وعده غذایی ، به   میان وعده نیز نیاز دارند . در این سنین ، کودکان باید هر  6  -  4  ساعت ، برای نگهداشتن غلظت قند خون در حد طبیعی ، غذا بخورند تا فعالیت سیستم عصبی و عملکرد مغز در حد مطلوب باقی بماند . در عین حال ، کبد که مسئول ذخیره گلوکز بصورت گلیکوژن است ،  در کودکان این سنین تنها برای حدود  4  ساعت گلیکوژن ذخیره می‌کند ، بنابراین دانش آموزان در این سنین به خوردن غذا در وعده‌های بیشتر نیاز دارند و باید بین صبح تا ظهر و ظهر تا شب میان وعده مصرف کنند .

چهارشنبه 19/1/1388 - 8:22
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته