• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 977
تعداد نظرات : 51
زمان آخرین مطلب : 3314روز قبل
خواص خوراکی ها

این سبزی ها را در فصل بهار زیاد بخورید

هرچه رنگ هویج تیره تر باشد از نظر ارزش غذایی غنی تر است. یكی از مزیت های هویج این است كه می توان آن را به شكل خام و پخته در تركیب انواع خوراك ها استفاده كرد.

به گزارش افکارنیوز، هویج مقدار بالایی فیبرهای غذایی دارد كه به جلوگیری از سخت شدن دیواره عروق، تنظیم عملكرد روده ها و كاهش كلسترول كمك می كند. هویج را باید منبع غنی ویتامین های A, B۶, K, B۱, B۲, B۳, C, E دانست كه البته در آب هویج نیز وجود دارند.

كرفس

كرفس سبزی است كه از ۹۵% آب تشكیل شده و به خاطر كالری پایین شهرت دارد. كرفس عموما در موارد رژیم توصیه می شود زیرا نشاسته كمی دارد و سیر كننده است. آنتی اكسیدان های بالای موجود در آن تاثیرات ضدالتهابی به خصوص در مورد آسم و ضدباكتریایی بدن دارد. سرشار از فیبر است كه حالت ترد و نسبتا سفتی به شاخه های آن می دهد. این سبزی مدر است و در موارد ابتلا به احتباس آب در بدن یا دفع مواد سمی توصیه می شود. همچنین تاثیرات آن نسبت به خطر بیماری های قلبی عروقی و برخی سرطان ها نیز شناخته شده است و نقش تنظیم كنندگی فشار خون را دارد. حالت آب پز آن سرشار از ویتامین های C، B۶ و K است كه نقش محافظ به استخوان ها و سیستم ایمنی می بخشد.

اسفناج

اسفناج به دلیل دارابودن خواص متعدد بر سلامتی جز بهترین خوراكی ها قرار دارد. گرچه مقدار بالای آهن آن برای همه شناخته شده است اما منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی نیز محسوب می شود. مصرف منظم آن تاثیر مثبتی خطر سرطان های ریه و مری دارد. این سبزی خوشمزه آنتی اكسیدان های بالایی دارد كه خواص ضدالتهابی در برابر برخی سرطان ها دارد. اسید فولیك موجود در اسفناج به تشكیل اسیدهای آمینه كمك می كند كه بازسازی گلبول های قرمز و جریان خون مطلوب در بافت ها را در پی دارد. اسفناج پخته ارجحیت دارد زیرا از نظر ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اكسیدان های محافظ در برابر استحاله شبكیه غنی تر است.

تربچه

تربچه یكی از مفیدترین سبزیجات برای سلامتی است كه سرشار از آنتی اكسیدان هاست و از بدن در برابر رادیكال های آزاد عامل برخی ناراحتی های قلبی و دیگر بیماری های مرتبط با پیری محافظت می كند. مقدار منیزیوم، كلسیم، ویتامین A و پتاسیم تربچه بالاست و این عناصر خواص ضدعفونی كنندگی و ضدباكتریایی به آن داده است. تربچه همچنین منبع خوبی از فیبرهاست كه عملكرد روده ها را تسهیل می كند. طعم تند تربچه به خاطر گوگرد است كه اشتها و گوارش را تسهیل می كند. برگ های آن نیز خوراكی است و می توان آنها را در تركیب انواع غذاها به كار برد.

پیاز

پیاز را باید یكی از معطرترین سبزیجات دانست كه طعم خوبی به غذاها می دهد و البته برای سلامتی نیز بسیار مفید است. مصرف پیاز خطر سرطان های روده بزرگ، حنجره، تخمدان، مری و مغز را كاهش می دهد. همچنین نقش محلفظتی نسبت به برخی بیماری های قلبی عروقی دارد. پیاز نیز مانند بسیاری از سبزیجات سرشار از آنتی اكسیدان هاست كه پیاز قرمز از این نظر غنی تر است. به علاوه، فلاونوئیدهای موجود در آن به كاهش كلسترول بد خون كمك می كنند.

باشگاه خبرنگاران جوان

شنبه 29/1/1394 - 10:59
سينمای ایران و جهان
ضبط مجموعه تلویزیونی «کلاه قرمزی» با تولید ۹ قسمت دیگر ویژه اعیاد و مناسبت‌ها به پایان رسید.

به گزارش افکارنیوز، ضبط مجموعه تلویزیونی کلاه قرمزی شامگاه سه‌شنبه ۲۵ فروردین در حالی به پایان رسید که این گروه علاوه بر شانزده قسمت تولید شده برای نوروز، برای اعیاد و ویژه‌برنامه‌ها نیز ۹ قسمت را مقابل دوربین بردند.

کلاه قرمزی مانند هر ساله امسال هم در ایام نوروز مهمان‌های ویژه‌ای داشت، از جمله آنها می‌توان به حامد بهداد، بنیامین بهادری و دخترش بارانا، شبنم مقدمی و سحر دولت‌شاهی اشاره کرد.

سه عروسک جدید نیز در سال ۹۴ به این برنامه اضافه شدند، خونه بغلی، دوره (با ظاهر جدید) و قوچی از این عروسک‌های جدید بودند.

طبق گفته تهیه‌کنندگان این مجموعه، قرار بر این است نسخه سینمایی و جدید «کلاه قرمزی و دوستان» نیز به زودی وارد مرحله پیش‌تولید شود.

نویسنده و کارگردان کلاه قرمزی ایرج طهماسب و حمید جبلی هستند و این مجموعه تلویزیونی با حضور صداپیشگانی همچون: حمید جبلی، محمدرضا هدایتی، محمد بحرانی، نگار استخر، کاظم سیاحی، بهادر مالکی، محمد لقمانیان، هوتن شکیبا، علی سرابی و عروسک‌گردانانی از جمله: دنیا فنی‌زاده، امیرسلطان احمدی، شیما بخشنده، عیسی یوسفی‌پور، محمد اعلمی، محمد لقمانیان، مهناز خطیبی و علی اعتصامی‌فر هر ساله روی آنتن شبکه دو سیما می‌رود.
پنج شنبه 27/1/1394 - 16:15
ادبی هنری
تولد شاعران و نویسندگان در شهرستان ادب برگزار شد
 
شاعران متولد فروردین از «بهمنی» تا «سهرابی‌نژاد»/ خاطره گرمارودی از شب شعر گوته

شاعران و نویسندگان متولدین فروردین ماه، شب گذشته در موسسه شهرستان ادب گرد هم آمدند و جشن تولد خود را جشن گرفتند.

خبرگزاری فارس: شاعران متولد فروردین از «بهمنی» تا «سهرابی‌نژاد»/ خاطره گرمارودی از شب شعر گوته

 

نخستین جلسه‌ی این نشست که مربوط به شاعران متولد فروردین ماه بود، در تاریخ بیست و ششم فروردین ماه و با حضور شاعرانی چون محمدعلی بهمنی، علی موسوی گرمارودی، محمدرضا سهرابی‌نژاد، عبدالرحیم سعیدی‌راد و نویسنده‌ی برجسته‌ی کشورمان علی‌الله سلیمی برگزار شد.

گفتنی است در این جلسه شاعران برجسته‌ی دیگری چون استاد سیدجواد محقق، امید مهدی‌نژاد، مصطفی محدثی خراسانی و حاج علی انسانی نیز حضور داشتند.

در آغاز نخستین جشن «سلام ماه» محمدحسین نعمتی، شاعر و مجری برنامه ضمن سلام و خوشامد به شاعران و میهمانان، برنامه‌ی «سلام ماه» را نخستین برنامه‌‌ی رسمی موسسه‌ی شهرستان ادب در سال 1394 خواند و ابراز امیدواری کرد این برنامه در ماههای بعد هم با استقبال بیشتری پی‌گرفته شود.

 

نخستین شاعر متولد فروردین که در این برنامه به صحبت و شعرخوانی پرداخت، استاد شیرینعلی گلمرادی متولد 27 فروردین 1317 بود. استاد گلمرادی ضمن تشکر از موسسه‌ی شهرستان ادب برای برگزاری این برنامه به خاطره‌ی نخستین شعر خود پرداخت: «اولین شعر من مال سال 1339 است و زمانی که من سرباز بودم. من در بخش چتربازی مشغول خدمت بودم. مجله‌ای بود به نام امید ایران که کارهای من برای اولین بار آنجا منتشر شد.»

این شاعر متولد فروردین سپس به خوانش غزلی با این مطلع برای حضار پرداخت:

خورده است نقشی معین از آسمان بر جبینم

با هر نشانی که دارم خشتی از این سرزمینم...

پیش از آغاز صحبت‌های استاد محمدعلی بهمنی، امیرحسین سمیعی، خواننده و آهنگساز برای دقایقی از آثار استاد بهمنی به صورت زنده برای جمع حاضر به آوازخوانی پرداخت. گفتنی است آلبوم صوتی «تنفس آزاد» از اشعار استاد بهمنی و با آهنگسازی و خوانندگی امیرحسین سمیعی به تازگی به بازار آمده است.

پس از این مقدمه استاد بهمنی سخنان خود را شروع کرد. استاد بهمنی که متولد 27 فروردین 1321 است، ضمن تشکر از حضار از شنیده‌های جالب خود درباره‌ی تولدش گفت: «من در قطار اندیمشک و در حین سفر مادرم برای دیدن برادرش به دنیا آمدم.»

استاد بهمنی با اشاره به آغاز فعالیت شعری خود در 9 سالگی افزود: «من در 9 سالگی شعرهایی نوشتم و در 10 سالگی نخستین اشعار از من در مطبوعات چاپ شد. استاد فریدون مشیری نیز در تشویق و آموزش من نقش داشت. استاد مشیری به من گفت می‌توانی شعر بگویی و من به خودی خود باور نداشتم.»

استاد بهمنی سپس از خاطرات رادیو برای حاضران گفت: «من از سال 42 با همت آقای نادرپور وارد رادیو شدم. آن موقع آقایان نادرپور، مشیری، رویایی و سیمین بهبهانی در شورای دوم رادیو بودند که شورایی نواندیش بود. وقتی من را به رادیو معرفی کردند، مسئول گزینش به من نگاهی انداخت و گفت هر بچه‌ای از خانواده‌اش قهر می کند می‌آید رادیو و می‌خواهد ترانه بگوید. من خیلی جا خوردم. اما به هر حال به رادیو رفتم و موفق شدم.»

استاد بهمنی سپس حضار را به غزلی میهمان کردند با مطلع زیر:

گوهرشناسی تو شبیه قدیم نیست

یا اشک من شبیه به در یتیم نیست...

این شاعر، سپس با اشاره به غزل معروف «دریا شده‌ست خواهر و من هر برادرش» به نقل خاطره‌ای پرداخت و این غزل را نیز برای حاضران قرائت کرد: «یک روز در بندر ناصر عبداللهی به من زنگ زد و گفت: دریا خواهر است، بیا برویم یک قدمی بزنیم. من تا آن زمان نمی‌دانستم این عبارت به چه معناست و گمان کردم ناصر عبداللهی با خواهرش می‌خواهد برود کنار دریا و من را هم دعوت کرده است.

بعد ناصر برایم توضیح داد که این وضعیت دریا که آرام است و موج بلندی ندارد را اهالی این منطقه می‌گویند: دریا خواهر است. اگر ناصر عبداللهی این حرف را به من نمی‌زد من این شعر را نداشتم.»

شاعر دیگری که متولد فروردین ماه بوده و در این جلسه حضور داشت، علی موسوی گرمارودی بود. او در پاسخ به سوال نعمتی، تاریخ دقیق تولد خود را 31 فروردین 1320 و در قم اعلام نمود. سخنان خود را با یاد از پدرش و تاثیری که در زندگی وی داشت آغاز نمود: «پدر بنده که از اساتید شهید مطهری هم بودند بسیار انسان فاضل و بزرگی بودند. ایشان از 5 سالگی خودشان شروع به تدریس بنده کردند و تا 8 سالگی اجازه نداند به مدرسه بروم چون معتقد بودند این مدارس جدید مفید نیست.

بالاخره در 8 سالگی به مدرسه‌ی باقریه رفتم. مرحوم صادق طباطبایی هم آنجا با من همکلاس بود. ما البته تحت آموزش پدر، قرآن و سپس گلستان سعدی و طاقدیس ملااحمد نراقی و بعدتر نظامی را خوانده بودیم.»

 شاعر نامدار آیینی کشورمان، در ادامه‌ی سخنان خود ضمن اشاره به خاطرات دوران کودکی خود، تصریح کرد: «مرحوم ابوترابی سرور آزادگان، هم سن من بود و ما با هم هم‌بازی بودیم. شهید آیت الله بهشتی مدرسه‌ای در قم تاسیس کردند با نام دین و دانش. این مدرسه در ابتدا با سیزده نفر تشکیل شد و از خاطرم نمی‌رود که ایشان با ما به شوخی می‌گفت شما 13 نفر نحس هستید و معلم که سر کلاس می‌آید از نحسی بیرون می‌آیید. در همان مدرسه‌ای که ما درس می‌خواندیم، روزنامه‌ی دیواری‌ای توسط دانش‌آموزان طراحی شده بود که من به دلیل انشای خوبی که داشتم، در ستون ادبیات آن در مورد ادبیات و شعر می‌نوشتم. پس از مدتی، ما به صرافت این افتادیم که خود شعر را نیز در این ستون درج کنیم و نخستین شعرهای من نیز در همین روزنامه‌ی دیواری مدرسه در سن شانزده سالگی بود. این نخستین شعر نیز در مدح امام علی (ع) بود. این، آغاز آشنایی و علاقه‌ی من به شعر و ادبیات بود.»

پایان‌بخش سخنان گرمارودی، ذکر خاطره‌ی شب شعر انستیتو گوته بود: «قرار بر این بود که من، سیاوش کسرایی و سعید سلطان‌پور، در آن شب شعر، شعر بخوانیم. مقرر بود که ابتدا آقای کسرایی شعر خود را بخواند، سپس با دعوت مجری من و پس از من آقای سلطان‌پور برای شعرخوانی بر روی صحنه برود. اما پس از شعرخوانی کسرایی، مجری در حالی که من آماده‌ی شعرخوانی شده بودم، سعید سلطان‌پور را روی سن فراخواندند و اجازه ندادند من شعر بخوانم. پس از این‌که آقای سلطان‌پور شعرهای خود را خواند، من از جای خود برخاستم و رو به جمع گفتم هرکس که تمایل به رفتن دارد می‌تواند برود. من از امام علی شعر می‌خوانم؛ شیعه‌ همیشه‌ی تاریخ مظلوم بوده و خواهد بود.» و سپس، وی شعری سپید با عنوان اقیانوس که برای نهج‌البلاغه سروده شده است را برای حاضران در جلسه خواند:

چنین است گویی:

که با جامی خالی

                        بر ساحلی صخره‌ای

                                                پیش روی امواج ایستاده‌ام...

محمدرضا سهرابی‌نژاد شاعر دیگری بود که در این جمع حضور داشت. وی پس از حضور بر روی سن و معرفی خود، تاریخ تولد خود را اول رمضان سال 1332 در شهرستان همدان ذکر کرد و سپس شروع به تعریف خاطرات کودکی خود نمود: «در یک سالگی به تهران هجرت کردیم و به این دلیل که جمعیت زیادی داشتیم و شغل پدرم هم درآمد چندانی نداشت، درس خود را در کلاس سوم دبستان رها کردم و وارد بازار کار گشتم. پس از مدتی که کار کردم، درس خود را ادامه دادم و موفق شدم دیپلم خود را به صورت شبانه در دبیرستان مروی بگیرم. در بازار که کار می‌کردم، با مجله‌ای تحت عنوان مکتب اسلام آشنا شدم که اولین برخوردهای من با شعر بود و من به واسطه‌ی این مجله به فضای شعری آشنا شدم. در همین دوران بود که رادیو برنامه‌ای تحت عنوان کاروان شعر و موسیقی و بزم شاعران ضبط و پخش می‌شد که من بسیار به آن علاقه‌مند شده بودم و در هر شرایطی حتما باید آن را گوش می‌کردم. به واسطه‌ی مطبوعات هم با غزلی از رهی معیری با مصراع نخستین اشکم ولی به پای عزیزان فتاده‌ام آشنا شدم و علاقه‌ی بسیاری به وی پیدا کردم. به واسطه‌ی همین علاقه بود که تمامی دیوان رهی معیری را حفظ کردم. پس از این، من نیز وارد فضای شعری شدم و پس از چاپ شعر من به طور متفرقه در یک یا دو مجله، شعری که تحت عنوان جزیره سروده بودم، در کنار اشعار اخوان ثالث و فروغ به چاپ رسید. نخستین مصراع این شعر را در خاطر دارم ای روی تو مهتاب شب‌های جزیره... پس از این، زمان سربازی من فرارسید و من با حکمی که امام خمینی(ره) داده بودند از سربازی فرار کردم و وارد فضای سیاسی شدم و حوزه‌ی اصلی سرایش شعر من به رباعی و دوبیتی محدود شد. در طول این دوران، من برای انقلاب و دفاع مقدس شعرهایی را سرودم و شعرهایی آیینی نیز در کارنامه‌ی خود دارم. و در آخر نیز بر خودم لازم می‌دانم که از شهرستان ادب برای تدارک این جلسه تشکر کنم؛ چون این جلسات شاعران را متوجه می‌کند که حقی بر گردن جامعه‌ی خود دارند.» پس از پایان سخنان، او چندین رباعی نیز برای مخاطبان خواند که در زیر یکی از آن‌ها را می‌خوانید:

یا رب! یا رب! به تو پناه آوردم

چشمان تر و روی سیاه آوردم

گفتم که تهی‌دست نیایم پیشت

طاعات نداشتم... گناه آوردم...

سپس عبدالرحیم سعیدی‌راد، با تشویق حاضران بر روی سن آمد و ضمن تشکر از آن‌ها، خاطرات خود در زمینه‌ی حضور در فضای شعر برای حاضران گفت. پیش از اینکه وی خاطرات خود را در این زمینه، بیان کند، نعمتی در معرفی وی بر حضور در بسیاری از عرصه‌های شعر انقلاب و راه انداختن سایت شاعران فارسی‌زبان تاکید کرد. سعیدی‌راد با ذکر دقیق تاریخ تولد که اول فروردین 1346 در دزفول است، سخنان خود را آغاز نمود: «سرودن شعر را از جبهه‌های جنگ آغاز کردم. در جبهه ما برای صبح‌گاه که بیدار می‌شدیم و ورزش می‌کردیم، آهنگ‌های کمی بود و مجبور به تکرار بودیم. همین اتفاق نیز در مداحی‌ها و نوحه‌های ما نیز افتاده بود. برای اینکه صبح‌گاه‌ها و نوحه‌ها را از تکرار دربیاوریم، من به همراه دوستان دیگرم شعرهایی می‌سرودیم و از این‌جا بود که من شروع به سرودن شعر نمودم. اما اولین شعری که به صورت جدی به آن پرداختم و به چاپ رسید، شعری در سال 1369 و در روزنامه‌ی جمهوری اسلامی بود.» سپس وی قصیده‌ای به محضر مبارک حضرت زهرا (سلام‌‌الله علیها) تقدیم کرد که در زیر مطلع آن را می‌خوانید:

برخیز و روشن کن چراغ آسمان را

بیدار کن با مهربانی باغبان را...

آخرین فردی که به عنوان مهمان متولد این ماه بر روی پشت میکروفون رفت، نویسنده‌ی توانای کشورمان آقای علی‌الله سلیمی بود. وی در ابتدا با این وعده که امسال کتاب او تحت عنوان سفر معمولا صبح اتفاق می‌افتد چاپ خواهد شد، تاریخ تولد خود را 6 فرودین سال 1347 اعلام کرد و پس از این سخنان خود را آغاز نمود: «من در قیدار خدابنده در استان زنجان به دنیا آمده‌ام. من هم مانند بسیاری از نویسندگان دیگر به صورت اتفاقی نویسندگی را آغاز کردم و سپس به صورت حرفه‌ی من درآمد. در کودکی به دلیل مشکلات معیشتی‌ای که وجود داشت، مجبور به ترک تحصیل در کلاس پنجم ابتدایی شدم و سپس با راهنمایی‌های دوست شهیدم دوباره درس خود را به صورت شبانه ادامه دادم. در زمینه‌ی داستان‌نویسی با یکی از دوستان خوب خود به نام آقای علی‌مرد مردانی آشنا شدم که کمک‌های شایان توجهی به من در زمینه‌ی داستان‌نویسی داشت.»

پس از پایان سخنان سلیمی، کیکی که برای متولدین این ماه تدارک دیده شده بود، توسط آن‌ها بریده شد و زمان باقی‌مانده را سخنرانان مدعو در این جلسه، به صحبتی کوتاه و ذکر خاطرات خود پرداختند. نخستین سخنران این بخش، استاد جواد محقق بود. وی اشاره کرد: «در سال 1369، سردبیر مجلات رشد بودم و طرحی ریخته بودم که با معلم‌های صاحب تحقیق و تالیف در آن دوران بودند، مصاحبه کنم. یکی از افرادی که خیلی تمایل به دیدار با ایشان و مصاحبه از ایشان داشتم استاد بینا بود. پس از تماس‌های بسیار با ایشان و درخواست‌های مکرر، توانستم با ایشان در سن 91 سالگی ملاقات و مصاحبه داشته باشم. مصاحبه‌ای که من با ایشان داشتم آخرین و شاید تنها مصاحبه‌ای بود که ایشان داشتند؛ چون چند ماه بعد از این مصاحبه به رحمت خدا رفتند.»

پس از اتمام این خاطره، مهدی‌نژاد در حضوری کوتاه، تنها شعری طنز برای حاضران خواند. در زیر مطلع این غزل را می‌خوانید:

ستاره‌ای بترکید و آسمان قر شد

صدای ترکش او موجب تحیر شد...

سپس مصطفی محدثی خراسانی، با دعوت محمدحسین نعمتی مدیر دفتر رسانه‌ی شهرستان ادب و تشویق دیگران، حاضر شد و سخنان خود را با تشکر از شهرستان ادب آغاز نمود: «این برنامه‌ای که شهرستان ادب آن را تدارک دیده است، جای تشکر دارد. چون هم خوش‌سلیقگی بسیاری در تدارک این مراسم به خرج داده است و هم باعث شده است که نگذارد شاعران از حافظه‌ی جامعه و حتی یکدیگر فراموش شوند. علاوه بر این، فراهم آوردن چنین فضاهایی برای آشنایی بیش‌تر شاعران جوان و شاعران دارای تجربه‌ی بیش‌تر می‌تواند هم به هم‌افزایی تجربیات و در نتیجه غنی‌تر شدن فضای شعر و ادبیات کشور کمک کند و هم به جوانان این نکته را متذکر شود که انسان‌‌سازی شعر تنها به فضاهای مجازی و غیرواقعی محدود نمی‌شود و در چنین فضاهایی بهتر می‌توان دنیای شاعران را درک نمود.»

پس از این، علی‌محمد مودب، مدیر عامل موسسه‌ی شهرستان ادب، سخنان خود را در مورد این جلسه آغاز نمود: «ما هرچه داریم، از شاگردی و توجه به سخنان شاعران برجسته‌ی زمان خود داریم. اگر ما شعر پویا، زنده و تپنده می‌خواهیم باید شاعر پویا و فرهیخته نیز داشته باشیم. آن‌چه که اهمیت دارد جایگاه شاعر به عنوان مولف و دغدغه‌ی او برای زندگی در فضای ایران و در نتیجه انعکاس این فضاست. امیدوارم این محفل و سایر محافل دیگر به پویایی فضای زندگی و شعر ایران کمک کند.»

پس از این سخنان کوتاه مودب، براتی‌پور با تشویق حاضران بر روی سن آمد و سخنان خود را به این صورت شروع نمود: «این جلسه ابتکار بسیار خوبی است و برای همین ابتکار، از شهرستان ادب تشکر می‌کنم. من فکر می‌کنم این جلسه و سایر جلسات به شاعران جوانی که زندگی خود را در راه شعر وقف کرده‌اند، کمک‌های قابل توجهی کند و استمرار ارتباط میان شاعران جوان و شاعران باتجربه می‌تواند نتایج بسیار مطلوب و مثبتی را در بر داشته باشد. من برای شهرستان ادب در این راه و بسیاری از گام‌های بلند، مفید و موثری که برداشته است آرزوی موفقیت می‌کنم.»

حسن ختام این جلسه، سخنان حاج‌علی انسانی مداح اهل بیت و نوحه‌ای بود که برای حاضرین خواند: «من از اینکه در این جلسه حضور پیدا کردم بسیار خوشحالم و از شهرستان ادب بابت تدارک این مراسم کمال تشکر را دارم. مشاهده‌ی شاعران جوان و شاعرانی که دارای تجربه‌ی بیش‌تری هستند بسیار مایه‌ی مسرت من بود و معتقدم که کنار هم بودن و ماندن این شاعران می‌تواند به افزایش تجربیات کمک کند.» پس از این سخنان کوتاه، وی چندین شعر خواند که در زیر دو رباعی طنز از او می‌خوانید:

بی‌دکه، نشان دکان ما را بستند

چله نشده، کمان ما را بستند

ما نامه‌ی سرگشاده بودیم

با آب دهن، دهان ما را بستند...

***
ای دوست! تو بی‌نیازم از عالم کن

آزاد گریبان مرا از غم کن

گفتی که لِکُلِّ بَیتٍ بَیتٌ

این‌جا یک بیت بده، سه بیت آن‌جا کم کن...

پس از این شعرخوانی‌ها، وی غزلی دیگر با نوای خوش خود برای حضار خواند. این جشن تولد شاعرانه پس از 4 ساعت با پذیرایی به اتمام رسید و نعمتی مجری جلسه ضمن تشکر از حاضرین از آن‌ها دعوت کرد تا در جلسات بعدی سلام ماه که به صورت ماهانه برگزار می‌شود شرکت کنند

پنج شنبه 27/1/1394 - 16:14
اخبار

سایت پایش صخره های مرجانی خلیج فارس ثبت جهانی شد

تهران - ایرنا - سایت پایش صخره های مرجانی خلیج فارس (PGCRM) در شرق جزیره هنگام، در نقشه شبکه جهانی پایش اسیدی شدن اقیانوس ها (GOA-ON) ثبت شد.

به گزارش ایرنا از پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی، دکتر ابوالفضل صالح عضو هیات علمی پژوهشگاه، در این باره گفت: پژوهشگران گروه علوم زیستی دریا در پژوهشگاه مطالعات متمرکزی را از سال 2012 میلادی بر روی صخره های مرجانی جزیره هنگام در خلیج فارس و روند تغییرات فصلی میزان رشد مرجان ها، وضعیت فیتوپلانکتون ها و میزان نشست موجودات زنده بر روی صفحات سفالی در زیر آب در این منطقه را آغاز کردند.

وی ادامه داد: در این مدت پارامترهای زیست محیطی مرتبط با " گرمایش جهانی" و " اسیدی شدن اقیانوس ها" شامل دمای زیر آب، شوری، اکسیژن محلول، مواد مغذی، شیمی دی اکسید کربن در آب و وضعیت سفید شدگی مرجان ها در صخره های مرجانی این جزیره مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی افزود: این پایش های مداوم و دقیق منجر به ثبت ایستگاه صخره های مرجانی جزیره هنگام به عنوان یکی از سایت های فعال پایش اسیدی شدن اقیانوس ها در شبکه جهانی (GOA-ON) شد.

صالح شبکه پایش جهانی اسیدی شدن اقیانوس ها (GOA-ON) را یک شبکه مشترک بین المللی برای مستند سازی وضعیت و روند اسیدی شدن در اقیانوس های باز مناطق ساحلی و نواحی مصبی عنوان کرد و در خصوص رسالت این شبکه گفت: هدف از این مستند سازی درک عوامل و تاثیرات اسیدی شدن اقیانوس ها، بر روی اکوسیستم های دریایی و ایجاد داده های معتبر بیوژئوشیمیایی در گستره وسیع مکانی و زمانی برای بهینه سازی مدل های اسیدی شدن اقیانوس ها است.

وی افزود: این شبکه شامل ایستگاه های پایش دایمی (Time-series)، گشت های اقیانوس شناسی منظم، مشاهدات شناورها (floats) و گلایدرها و کشتی هایی که داوطلبانه برخی از اندازه گیری ها را انجام می دهند، در آب های سراسر جهان است.

در خلیج فارس هم اکنون با حمایت پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی و موسسه تحقیقات علمی کویت دو سایت تحت عنوان پروژه های (PGCRM) و (KISR) در شبکه جهانی پایش اسیدی شدن اقیانوس ها (GOA-ON) ثبت شده است.

پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ایران در نظر دارد در جهت افزایش اطلاعات پایه ای مربوط به بحث های اسیدی شدن اقیانوس ها و گرمایش جهانی و پاسخ اکوسیستم دریایی این منطقه به تغییرات پیش رو، ایستگاه های پایش دایمی خود را تا قسمت های شمال غرب خلیج فارس و سواحل دریای عمان نیز گسترش دهد
پنج شنبه 27/1/1394 - 16:10
اخبار

رکوردشکنی نهنگ خاکستری با شنا دور نیمی از کره زمین

تهران - ایرنا - 22 هزار و 511 کیلومتر شنا رکوردی است که یک نهنگ خاکستری در کمتر از 6 ماه به خود اختصاص داده است، نفوذ انسان به محیط زندگی این حیوانات دلیل اصلی این سفر دور و دراز عنوان شده است.

به گزارش ایرنا به نقل از ساینس، کشتی های غول پیکر ماهیگیری در آبهای آزاد و تورهای گسترده برای شکار نهنگ ها، الگوی حرکت این جانوان غول پیکر و مناطق تولید مثل آنها را دستخوش تغییر کرده است. پژوهشگران دانشگاه اورگان آمریکا برای مطالعه این پدیده روی نهنگ ها فرستنده نصب کردند.

دستگاه های گیرنده نشان دادند که یک نهنگ خاکستری از مسیر مورد انتظار خارج شده و در 172 روز در مجموع 22 هزار و 511 کیلومتر شنا کرده است، این رکوردی تازه محسوب می شود، در سال 2010 مسافرت مداوم یک نهنگ گوژپشت از اقامتگاهی تا اقامتگاه دیگر به طول نزدیک به 10 هزار کیلومتر ثبت شد.

یک نهنگ خاکستری بالغ ممکن است به 14 متر طول و 35 تن وزن برسد. این جانوران امروز تنها در اقیانوس آرام زندگی می کنند. در این میان دانشمندان معتقدند دو گروه جمعیتی نهنگ ها، یکی در غرب و دیگری در شرق اقیانوس آرام وجود دارد.

به اعتقاد پژوهشگران، نهنگ های شرق اقیانوس آرام را خطری تهدید نمی کند، اما نهنگ های غرب در معرض نابودی هستند. برآورد می شود تنها 130 نهنگ در غرب اقیانوس آرام باقیمانده باشد.

نهنگ های غرب اقیانوس آرام در تابستان معمولا در سواحل جزیره "ساخالین" روسیه در شمال ژاپن اقامت دارند.

نهنگی که رکورد تازه را ثبت کرده از نهنگ های غرب اقیانوس آرام است. این نهنگ از جزیره ساخالین 10 هزار و 880 کیلومتر تا سواحل مکزیک شنا کرده است. در این محل معمولا نهنگ های خاکستری شرق اقیانوس آرام زمستان را می گذرانند. نهنگ رکورد دار در هنگام برگشت مسیر دیگری را انتخاب کرد و در مجموع مسیری را پیمود که به اندازه نصف کمربندی به دور زمین است.

*** نسلی که شاید منقرض شده باشد

دانشمندان در بررسی های خود به نکات جالب توجه دیگری هم دست پیدا کرده اند. نهنگ رکورددار در هنگام رفت مانند همه حیواناتی که زیر نظر بودند، مسیری مستقیم در آب های آزاد را برگزید و از خط ساحل دور شد. دانشمندان این موضوع را ناشی از توانایی بی نظیر نهنگ ها در مسیریابی می دانند.

جالب اینکه نهنگ های غرب اقیانوس آرام که زندگی شان در خطر است، در محل زندگی نهنگ های شرق دیده می شوند، پژوهشگران گمان می کنند بخشی از نهنگ های غربی در واقع نهنگ های شرق هستند که مسیر حرکت خود را تغییر داده اند.

به اعتقاد دانشمندان، حتی این احتمال وجود دارد که نسل نهنگ های غرب اقیانوس آرام به کلی از بین رفته باشد یا هر دو گروه نهنگ ها محل تغذیه و اقامت مشترکی را انتخاب کرده باشند، برای رفع این تردیدها قرار است ژن نهنگ هایی که گمان می رود از جمعیت غرب اقیانوس آرام باشند، بررسی شود.
پنج شنبه 27/1/1394 - 16:6
سينمای ایران و جهان

 

*تولد "چارلی چاپلین" کمدین معروف سینما (1889م)

امروز 27 فروردین 1394 مصادف است با سالروز تولد چارلی چاپلین کمدین معروف سینما

چارلْزْ اسپِنسِر چاپْلین معروف به چارلی چاپلین کمدین و بازیگر شهیر جهان در 16 آوریل 1889م در لندن به دنیا آمد. وی از کودکی بر صحنه تئاتر ظاهر شد و به تدریج به شهرت رسید.

یکی از ویژگی‏های خارق‏ العاده چاپلین، وسعت جاذبه او بود به صورتی که حتی منتقدین بدبینِ او نیز، به موفقیت و اعتبار چاپلین به عنوان "محبوب عام" اذعان داشتند. او در جوانی به آمریکا رفت و از سال 1945م به کارگردانی و فیلم‏نامه‏ نویسی روی آورد. چاپلین در امریکا به دلیل ساختن فیلم‏ های انتقادی و همدردی با فقرا و محرومین جامعه از سوی دولت آن کشور با محدودیت ‏هایى مواجه شد و در سال 1952م حکم تبعید وی از امریکا صادر شد. در واقع به علت آن‏که وی در آثارش به عنوان یک مصلح اجتماعی، به نظام طبقاتی حمله می‏‌نمود و مشکلات جامعه را مطرح می‏‌ساخت و از سوی دیگر دیدگاه منفی وی نسبت به جامعه مدرن و ماشینیسم، باعث شد تا در فضای ضد کمونیستی پس از جنگ دوم جهانی، مورد انتقاد قرار بگیرد. او که خود را "شهروند جهان" می‌‏دانست و تابعیت امریکا را نپذیرفته بود، در دوره حاکمیت نظریه ضدکمونیستی "مک کارتیسم" به عنوان یک شهروند متمایل به اندیشه‏‌های کمونیستی در معرض اتهام قرار گرفت. چاپلین که ادامه کار در امریکا را دشوار می‌‏دید، همراه همسرش به سوئیس رفت. چارلی در دوران جدید که جهان در حال تغییر که تغییرات آن، در جهت بهبود اوضاع فعلی نبود، به جای مضامین بی ‏عدالتی، گرسنگی، بیکاری و فقر، در آثارش به جنایات سازمان یافته و شکنجه و کشتار جمعی می‏‌پرداخت. او هیچگاه به بی‏‌بند و باری‏ های عالم سینما آلوده نشد و با وجود آن که در حرفه خود از نوابغ به شمار می‏‌رفت، همواره از پلیدی‏‌ها و فساد حاکم بر جامعه سینمای غرب دوری می‌‏جست. او در نامه معروف خود به دخترش، برهنگی را بیماری هنر معاصر می‏‌داند و تصریح می‏‌نماید: "در دنیایى که زندگی می‏‌کنی تنها رقص و موسیقی نیست... گهگاه با اتوبوس در شهر بگرد، زنان بیوه و کودکان یتیم را نگاه کن. روزی یک بار با خود بگو من هم یکی از اینان هستم، و تو یکی از آنها هستی دختر من، نه بیشتر". کلام آخر چارلی به دخترش این است که "تا آن جا که در توان من بود تلاش کردم آدمی باشم، تو نیز تلاش کن". به‏ طور کلی فیلم‌‏های چارلی چاپلین حاوی طنز گزنده آمیخته با اندوه است و انتقادات جسورانه او از مناسبات نابرابر اجتماعی و عشق به انسانیت در تمام آثارش به چشم می‏‌خورد. جویندگان طلا، دیکتاتور بزرگ و عصر ماشین از کارهای معروف اوست. چارلی چاپلین سرانجام در دسامبر در بیست و پنجم سال 1977م در هشتاد و هشت سالگی در سوئیس درگذشت.

پنج شنبه 27/1/1394 - 15:56
بیوگرافی و تصاویر بازیگران
دل نوشته محسن تنابنده برای جشن تولدش

محسن تنابنده که این روزها فیلم سینمایی "گینس" را به عنوان اولین فیلم سینمایی اش در مقام کارگردان، آماده اکران دارد و از سوی دیگر برای سریال "پایتخت ۴" در نقش "نقی معمولی" جلوی دوربین رفته است.
به گزارش افکارنیوز، محسن تنابنده که این روزها فیلم سینمایی "گینس" را به عنوان اولین فیلم سینمایی اش در مقام کارگردان، آماده اکران دارد و از سوی دیگر برای سریال "پایتخت ۴" در نقش "نقی معمولی" جلوی دوربین رفته است، در یادداشتی به مناسبت تولدش در اینستاگرامش نوشت:

«من تهران حوالی میدون اعدام به دنیا اومدم. از اسم این محله راحت متوجه میشید که توویه همچین جایی نه تنها جشن تولد معنایی نداشته، بلکه در همان عوالم کودکی کسر لاتی و بچه ننه بازی هم محسوب میشده.بعدها واضح و مبرهن شد که اون تک و توک مادرهایی هم که واسه جیگرگوششون جشن میگرفتن در واقع دنبال جور کردن اثاث آشپزخونه شون بودن چون هدیه ها هیچ ربطی به بچه نداشت یا کاسه بشقاب بود یا استکان نعلبکی.لطفا واسه بچه تون جشن تولد بگیرید.
پنج شنبه 27/1/1394 - 15:52
آموزش و تحقيقات

شته و زنبور عوامل طبیعی مقابله با آفات گلخانه ای

تهران- ایرنا - عضو هیات علمی موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور گفت: برای مقابله با آفات در مزارع گلخانه ای باید عوامل بیولوژیک پیش از افزایش آفت رها سازی شوند زیرا اگر جمعیت بالا رود این عوامل قادر به مقابله نخواهند بود.

سید حسن ملکشی روز پنج شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: تا سال 1388 معادل 8 گونه عامل بیولوژیک برای مقابله با آفات در کشور وجود دارد که در راستای کاهش سموم در مزارع مقرر شد 10 عامل دیگر که در داخل تولید نمی شوند، وارد کشور شوند.

وی اظهار کرد: اکنون 18 عامل بیولوژیک داخل کشور وجود دارد که هر کدام از آنها قادر به مقابله با 2 تا 3 آفت هستند که اگر در زمانی مشخص و به تعداد کافی مورد استفاده قرار گیرند قطعا تا حد زیادی در استفاده از سموم شیمیایی صرفه جویی خواهد شد.

ملکشی ادامه داد: بر روی 10 عامل بیولوژیکی که وارد کشور شد مطالعه صورت گرفته است و اکنون به 80تا 90 درصد تولید 6 عامل از آنها دست یافته ایم، به عبارتی فناوری تولید آنها بومی سازی شده است.

وی گفت: این عوامل در گلخانه های مناطق مختلف تهران، کرج، قزوین و اصفهان مورد آزمایش قرار گرفته اند که پشه شته خوار یکی از این عوامل است که در دو گلخانه پرورش خیار در تهران به مساحت 9 و 4 هزار متر مربع مورد تحقیق قرار گرفت.

ملکشی که مجری پروژه " ارزیابی کارایی پشه شته ‏خوارAphidend ((Aphidoletes aphidimyza برای کنترل شته سبز پنبه Aphis gossypii روی خیار گلخانه ای " است افزود: این پشه با همراه یک عامل بیولوژیک دیگر به نام زنبور " پارازیتوئید " در چهار مرحله در گلخانه ها رها شد.

وی اظهار کرد: بررسی نشان داد بهترین زمان رها سازی عامل بیولوژیک در گلخانه ها قبل از فراوانی آفات است، همچنین مشخص شد در هر متر مربع مساحت گلخانه بین 1.7 تا 2.5 پشه شته خوار و 75 صدم تا 1.2عدد زنبور " پارازیتوئید " برای مقابله با آفت شته سبز کافی است.

ملکشی ادامه داد: شته ها از آفات مهم محصولات کشاورزی هستند که به محصولات سبز گلخانه ای خسارت وارد می کنند، کشاورزان برای کنترل این آفات در دفعات مختلف از حشره‏ کش‏ های شیمیایی استفاده می کنند که به ‏دلیل مصرف تازه‏ خوری خیار، وجود باقیمانده سموم در آن‏ برای مصرف‏ کنندگان خطرناک بوده، لذا به کارگیری عوامل کنترل بیولوژیک اهمیت ویژه ای دارد
پنج شنبه 27/1/1394 - 15:49
سينمای ایران و جهان
پایان زود هنگام سریال مهران مدیری/درحاشیه تمام میشود
پخش فصل اول سریال تلویزیونی «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری دو هفته دیگر به پایان می‌رسد و بعد از آن سریال «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت در جدول پخش شبکه سه قرار می‌گیرد.
پایگاه خبری تحلیلی هم  اندیشی : پخش فصل اول سریال تلویزیونی «در حاشیه» به کارگردانی مهران مدیری دو هفته دیگر به پایان می‌رسد و بعد از آن سریال «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت در جدول پخش شبکه سه قرار می‌گیرد.

همچنین نگارش فیلمنامه سریال «پژمان ۲» ادامه دارد و تولید آن در آینده نزدیک شروع می‌شود. تصویربرداری سریال «یادداشت‌‌های یک زن خانه‌دار» به کارگردانی مسعود کرامتی هم که مدتی است متوقف شده، بزودی از سر گرفته می‌شود.

به گزارش روابط عمومی مرکز نمایش‌های سیما، مرحله اول سریال در حاشیه در ۳۰ قسمت تولید شده که پخش آن از ششم فروردین از شبکه سه آغاز شد. این سریال تا دو هفته آینده در جدول پخش شبکه سه خواهد ماند.

با پایان پخش فصل اول، تولید مرحله دوم «در حاشیه» آغاز می‌شود. در این مرحله هم یک بیمارستان و پزشکان و بیماران آن دستمایه داستان قرار می‌گیرند. مرحله دوم سریال در حاشیه بعد از ماه رمضان از شبکه سه پخش خواهد شد. مهران مدیری، ‌سیامک انصاری، مهران غفوریان، فلامک جنیدی، سحر زکریا، الیکا عبدالرزاقی، نیما فلاح، شبنم فرشادجو، عارف لرستانی، علی لک پوریان، محمدرضا هدایتی، فاطمه هاشمی و ساعد هدایتی برخی از بازیگران این سریال هستند که فیلمنامه آن به سرپرستی امیرمهدی ژوله نوشته می‌شود. امیرمهدی ژوله سرپرست نویسندگان و الهه زارع‌نژاد، امیر برادران، امیر وفایی و امیرعباس پیام نویسندگان این سریال هستند که این گروه زیر نظر مهران مدیری مشغول نگارش متن‌های در حاشیه هستند.

نزدیک شدن «شمعدونی» به پخش

پخش سریال «شمعدونی» به کارگردانی سروش صحت و تهیه‌کنندگی محسن چگینی که در ۵۲ قسمت ۴۵ دقیقه‌ای تولید شده، به احتمال زیاد از دوازدهم اردیبهشت و همزمان با زادروز حضرت علی (ع) از شبکه سه آغاز می‌شود. این سریال آخرین مراحل فنی و آماده‌سازی را سپری می‌کند. در سریال شمعدونی حسن معجونی، آتنه فقیه‌نصیری، محمد نادری، نگار عابدی، محسن قاضی مرادی، رویا میرعلمی، ویدا جوان، امیر کاظمی، محمدرضا داوودنژاد، قدرت‌الله ایزدی، عرفان برزین و... بازی می‌کنند.

داستان این سریال درباره دو خانواده است که ماجراهای طنزی برای آنها به وجود می‌آید. فیلمنامه شمعدونی را سروش صحت و ایمان صفایی نوشته‌‌اند. در سریال شمعدونی پیمان قاسمخانی به عنوان مشاور با صحت همکاری می‌کند و مهراب قاسمخانی هم طراحی صحنه را به عهده دارد.

همچنین برادران قاسمخانی این روزها مشغول نوشتن فصل دوم سریال پژمان هستند. داستان این فصل در ادامه سری قبل آن خواهد بود و ماجراهای پژمان جمشیدی، فوتبالیستی را به تصویر می‌کشد که دوره اوجش را پشت‌سرگذاشته و اکنون با مشکلات زیادی روبه‌رو شده است.

در این سریال علاوه بر پژمان جمشیدی، سام درخشانی، شقایق دهقان، بهاره رهنما، هوشنگ حریرچیان و بیژن بنفشه‌خواه بازی خواهند کرد و کارگردانی آن را هم سروش صحت به عهده خواهد داشت.

ادامه یادداشت‌های یک زن خانه‌دار از اردیبهشت

اداره کل نمایش سیما با انتقال سریال یادداشت‌های یک زن خانه‌دار از شبکه چهار به شبکه پنج شرایط تولید آن را مهیا کرده و تصویربرداری این سریال که مدتی است متوقف شده بزودی آغاز می‌شود.

اسماعیل عفیفه، تهیه‌کننده این سریال درباره ادامه تولید یادداشت‌‌های یک زن خانه‌دار به جام‌جم گفت: تصویربرداری قسمت‌های باقیمانده از اوایل اردیبهشت ماه به کارگردانی مسعود کرامتی آغاز می‌شود. اکنون ۲۰ قسمت از این سریال ۴۵ قسمتی آماده شده است.

وی ادامه داد: این سریال برای شبکه پنج تولید می‌شود و قرار است بعد از ماه رمضان از این شبکه پخش شود. همزمان با تولید، امیر ادیب‌پرور تدوین سریال را انجام می‌دهد و افشین عزیزی هم موسیقی آن را می‌سازد.

سریال یادداشت‌های یک زن خانه‌دار در هر قسمت یک داستان مستقل را روایت می‌کند و شش شخصیت اصلی دارد که نقش آنها را شقایق دهقان، فریبا جدی‌کار، امیررضا دلاوری، پردیس احمدیه، محمود بهروزیان و علی عامل‌هاشمی بازی می‌کنند. شقایق دهقان در این سریال نقش شیوا را بازی می‌کند که در رشته روان‌شناسی تحصیل کرده و یادداشت‌های روزانه‌اش را در یک وبلاگ می‌نویسد و تجربیاتش را در اختیار خوانندگان این وبلاگ قرار می‌دهد. مخاطبان وبلاگ شیوا، خاطرات و تفکرات او را می‌خوانند و نظراتشان را با او در میان می‌گذارند. گاهی برای حل مشکلات به او کمک می‌کنند و بعضی اوقات از مشاوره‌های او استفاده می‌کنند.

فیلمنامه این سریال توسط گروهی از نویسندگان به سرپرستی علیرضا کاظمی‌پور نوشته شده است. یادداشت‌های یک زن خانه‌دار یکی از سریال‌های آپارتمانی تلویزیون است که همه ماجراهایش در یک ساختمان مسکونی رخ می‌دهد.

«نفس گرم» برای شبکه یک

محمدمهدی عسگرپور سریال تلویزیونی «نفس گرم» را برای پخش از شبکه یک کارگردانی خواهد کرد. عسگرپور که در کارنامه تلویزیونی خود ساخت سریال‌هایی مانند جراحت و شیدایی را دارد، فیلمنامه نفس گرم را خودش نوشته است.

به گزارش روابط عمومی مرکز امور نمایشی سیما،‌ داستان این سریال درباره زنی به نام مهتاج است که سال‌هاست بچه‌دار نشده. همسر او مرتضی در تصادفی از دنیا می‌رود. مهتاج پس از مرگ همسرش مطلع می‌شود او پنهانی ازدواج کرده و...این سریال که در ۲۶ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای طراحی شده، اکنون مراحل پیش‌تولید را سپری می‌کند و پس از انتخاب نهایی عوامل و بازیگران تصویربرداری آن ظرف ده روز آینده شروع می‌شود.نفس گرم را سیدمحمود رضوی تهیه می‌کند که سال گذشته سریال‌های پرده‌نشین و معراجی‌ها را تهیه کرد که از شبکه یک پخش شد

پنج شنبه 27/1/1394 - 15:43
داستان و حکایت


نجار با دو دستش ، شاخه های درخت را گرفت .چهره اش بی درنگ تغییر کرد.خندان وارد خانه شد، همسر و فرزندانش به استقبالش آمدند ، برای فرزندانش قصه گفت ، و بعد با دوستش به ایوان رفتند تا نوشیدنی بنوشند

داستان جالب:درخت مشکلات

نجار، یک روز کاری دیگر را هم به پایان برد . آخر هفته بود و تصمیم گرفت دوستی را برای صرف نوشیدنی به خانه اش دعوت کند.موقعی که نجار و دوستش به خانه رسیدند.قبل از ورود ، نجار چند دقیقه در سکوت جلو درختی در باغچه ایستاد .....

نجار با دو دستش ، شاخه های درخت را گرفت .چهره اش بی درنگ تغییر کرد.خندان وارد خانه شد، همسر و فرزندانش به استقبالش آمدند ، برای فرزندانش قصه گفت ، و بعد با دوستش به ایوان رفتند تا نوشیدنی بنوشند .از آنجا می توانستند درخت را ببینند . دوستش دیگر نتوانست جلو کنجکاوی اش را بگیرد، و دلیل رفتار نجار را پرسید.نجار گفت :

(( آه این درخت مشکلات من است . موقع کار ، مشکلات فراوانی پیش می آید ، اما این مشکلات مال من است و ربطی به همسر و فرزندانم ندارد. وقتی به خانه می رسم ، مشکلاتم را به شاخه های آن درخت می آویزم . روز بعد ، وقتی می خواهم سر کار بروم ، دوباره آنها را از روی شاخه بر می دارم .جالب این است که وقتی صبح به سراغ درخت می روم تا مشکلاتم را بردارم ، خیلی از مشکلات ، دیگر آنجا نیستند ، و بقیه هم خیلی سبکتر شده اند .))
داستانک

چهارشنبه 26/1/1394 - 17:42
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته