• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1039
تعداد نظرات : 38
زمان آخرین مطلب : 4193روز قبل
اخبار

 

 

مهرداد امینی قهرمان چند دوره مسابقات دوچرخه سواری کشوری شامگاه روز جمعه در خیابان یازدهم رستاخیز کرج مورد حمله افراد شرور و ناشناس قرار گرفت و پس از انتقال به یکی از بیمارستان‌های کرج دار فانی را وداع گفت.

مجیدزاده مدیر باشگاه تک اسپورت در خصوص این حادثه گفت:

«مهرداد امینی از ورزشکاران با اخلاق استان البرز بود.

او شب گذشته در هنگام بازگشت به خانه با چهار نفر درگیری پیدا می کند که متاسفانه افراد شرور با ۴ ضربه چاقو این قهرمان کشور را از پا در می آورند.»

وی ادامه داد: «مهرداد امینی متولد ۱۳۶۹ بوده و در این چند سال که در رشته دوچرخه سواری مشغول فعالیت بوده چند قهرمانی را در کشور به دست آورده بود.»
مدیر باشگاه تک اسپورت تاکید کرد: «با تلاش نیروی انتظامی و با پیگیری هایی که شد ۴ نفر از متهمان به قتل دستگیر شدند.»
مجیدزاده در پایان تصریح کرد: «این برای چندمین بار است که برای قهرمانان استان البرز این اتفاقات ناگوار رخ می دهد و از همه ورزشکاران تقاضا دارم در بدترین شرایط هم با افراد شرور درگیر نشوند.»
پیکر مهرداد امینی قهرمان دوچرخه سواری کشور صبح امروز شنبه تشییع و در آرامستان بی بی سکینه به خاک سپرده خواهد شد.

 

گردآوری: ایران سام

منبع:
پنج شنبه 30/6/1391 - 12:58
آلبوم تصاویر

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

 

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

نمایش اراذل و اوباش در محله خانی آباد تهران

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:53
دانستنی های علمی
بازار محصولات آرایشی در ایران یک بازار بسیار بزرگ می باشد به طوری که نسبت به جمعیت ایران دارای مرتبه و جایگاه خاصی می باشد، ایرانیان سالانه، حدود یک میلیارد و پانصد میلیون دلار برای لوازم آرایش هزینه می کنند که از این میزان بیست درصد به محصولات تولید داخل گران می باشد.
روزگار نو: دبیر انجمن تولید کنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و مواد شوینده از آمار قابل توجه مصرف لوازم آرایشی در ایران خبر داد.

بختیار علم بیگی دبیر این انجمن با اشاره به نحوه فعالیت انجمن تولیدکنندگان لوازم شوینده، بهداشتی و آرایشی گفت: این انجمن می کوشد تا صدای رسای تولیدکنندگان در ارتباط با نهادها و سازمانهای دولتی و غیردولتی (داخلی و خارجی) بوده و با تعامل سازنده و با انجام شناسایی، بررسی، مطالعه و مذاکره و پی گیری، تلاش لازم را جهت اصلاح یا تصویب قوانین، مقررات و . . . به نحوی که گره گشای مشکلات تولید کنندگان بوده و فضای مطلوب را برای انجام تولید، توزیع و صادرات محصولات در این بخش فراهم آورد.

وی افزود: انجمن تلاش می کند تا ضمن تحکیم و گسترش اعتماد جامعه به محصولات داخلی، منافع قانونی اعضاء انجمن نیز محفوظ بماند. انجمن جهت تحقق اهداف فوق دارای سازمان متناسبی است که شامل دبیرخانه، آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت همکار سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو، همچنین دارای وب سایت پرمحتوا و نشریه ایست که بصورت فصلنامه منتشر می شود. گروهی از کارشناسان زبده نیز در کمیسیونهای تخصصی یا بصورت مشاور مسئولین انجمن را یاری می رسانند.

در حال حاضر شاهد روابط نزدیک و حسنه بین انجمن و تشکلات دولتی و اعتماد متقابل بین آنها می باشیم.

جهت واردات محصولات آرایشی و بهداشتی باید شرکت ها ابتدا به سازمان غذا و دارو مراجعه کرده و کمیسیون فنی این سازمان در مورد این محصولات نظر تخصصی را اعلام و پس از طی یک پرسه تحقیقاتی و آزمایشی در نهایت مجوز واردات این محصولات صادر می شود، در صورت نیاز برخی از این محصولات جهت کنترل کیفیت به آزمایشگاههای انجمن ارسال می شود که با بررسی کیفی این محصولات نتایج به سازمان غذا و دارو اعلام می شود. انجمن ما و سایر نهادهای نظارتی، بصورت دائمی بررسی ها و کنترل های مستمر خود را در این خصوص ادامه می دهند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان محصولات شوینده، بهداشتی و آرایشی در خصوص برند و یا هر نوع محصولاتی که وارد می شود گفت: این انجمن هیچ حساسیتی در خصوص نوع و نام محصولاتی که قصد ورود به کشور را دارد  ندارد و تنها حساسیت این انجمن این است که حتماً باید تمام محصولات از کانال مجاز و قانونی وارد کشور شود و همچنین مجوز سازمان غذا و دارو برای ورود این محصولات صادر شده باشد که این تضمین کننده کیفیت و همچنین بی خطر بودن این محصولات برای مردم و مصرف کننده است.

علم بیگی در خصوص محصولاتی که به صورت غیرمجاز وارد کشور می شوند هشدار داد و گفت: کالاهای قاچاق و همچنین برخی محصولاتی که به صورت زیرزمینی در کشور تولید می شوند بسیار خطرناک هستند به خصوص محصولات آرایشی که به دلیل ارتباط مستقیم با پوست بسیار آسیب رسان و خطرناکند چرا که تولید لوازم آرایشی نیازمند مواد اولیه و شرایط نگهداری و آزمایشگاهی مناسب است که متأسفانه به دلیل عدم رعایت اصول بدیهی تولید و نگهداری این محصولات، مصرف کنندگان با خطرات بسیاری که گاه برگشت پذیر و جبران پذیر نیستند مواجه می شوند.

لوازم آرایشی تولیدی در ایران، زیر نظر مستقیم مسئولین فنی شرکتها، نظارت سازمان غذا و دارو و همچنین سازمان استاندارد تولید می شود که این مهم تضمین کننده سلامت مصرف کنندگان می باشد.

علم بیگی با اشاره به محصولات بی کیفیت و قاچاق گفت: این محصولات و همچنین سایر محصولاتی که به صورت زیرزمینی در ایران تولید می شود به دلیل اینکه نظارتی به واردات و همچنین تولید آن نیست بسیار خطرناک هستند.

این کالاهای بی کیفیت عمدتاً از کشورهای بسیار عقب افتاده مانند تایوان، تایلند، بنگلادش و ویتنام و  . . . به صورت قاچاق و با قیمت پایین عرضه می گردند که البته ناگفته نماند برندهای معتبر اصلاً چین ریسکی نمی کنند و ترجیح می دهند به صورت کاملاً قانونی به فروش محصولات خود بپردازند.

علم بیگی ادامه داد: از میان محصولات مرتبط با این صنعت بیشترین آمار تقلب مربوط به لوازم آرایش می باشد که البته گذشته از بازار مصرف فراوان به دلیل گران بودن محصولات دارای برند معتبر در بازار، قاچاقچیان و سوء استفاده گران، کپی و جعل مارک و برندهای معتبر اجناس بی کیفیت خود را با قیمت گزاف در اختیار مصرف کننده قرار می دهند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان لوازم آرایشی، بهداشتی و شوینده افزود حدود ۱۶ درصد الی ۲۰درصد از واردات از مسیـرهای قانونی می باشد و سایر محصولات موجود در بازار به صورت غیرقانونی و قاچاق هستند که این مهم سبب ولع سوء استنفاده گران و قاچاقچیان می شود و در نهایت فقط مصرف کنندگان متضرر می شوند.

علم بیگی افزود: نکته جالب اینجاست که همین قاچاقچیان و سوء استفاده گران برای اینکه بتوانند بهتر به مقاصد شوم خود برسند شایعاتی را علیه محصولات قانونی موجود در بازار و نیز محصولات ساخت داخلی، به راه می اندازند و مثلاً می گویند که این محصول سرب دارد و خطرناک است و ایجاد حساسیت می کند و یا فلان کرم ضدآفتاب ایجاد لک می کند و…

که البته این شایعات کاملاً نادرست است چرا که تمام محصولات داخلی توسط آزمایشگاه های انجمن و دیگر آزمایشگاههای معتبر همکار مورد بررسی قرار می گیرد و تمام مواد اولیه آنها آنالیز و فلزات سنگین و غیرمجاز و… نیز ارزیابی می گردد که خدای ناکرده برای مصرف کنندگان ضرری نداشته و سلامت آنها را دچار مشکل نکند ولی متأسفانه تبلیغات ماهواره ای نیز به بازار این شایعات دامن می زند و مصرف کنندگان را دچار گمراهی می کند. نکته جالب اینجاست که حداقل ۹۰ درصد مواد و محصولات آرایشی تبلیغی در ماهواره غیرمجاز و غیربهداشتی هستند ولی متأسفانه بازار شایعات همچنان داغ است.

من به عنوان یک شخص مطلع به مصرف کنندگان اطمینان می دهم که محصولات واراداتی مجاز و تولید داخل که از مراکز معتبر تهیه و مجوز وزارت بهداشت را دارند، کاملاً برای مصرف کننده بی زیان هستند و تمام فاکتورهای لازم برای یک محصول خوب و مطمئن را دارند. در اینجا به تمام مصرف کنندگان به خصوص بانوان محترم توصیه می کنم که از محصولات تولید داخل استفاده کنند و با محصولاتی که دارای مجوز واردات و پروانه وزارت بهداشت هستند خریداری کنند که سلامت آنها در امان باشد.

وی در خصوص برخورد با قاچاقچیان و سوء استفاده گران گفت: وجود کالاهای قاچاق و خطرناک در بازار به حدی جدی شده است که ستاد مبارزه با قاچاق کشور از سال گذشته با حساسیت بیشتری شروع به جمع آوری و برخورد با این محصولات غیرمجاز کرده است.

دبیر انجمن تولید کنندگان در پاسخ به سوال مربوط به میزان مصرف لوازم آرایش در کشور گفت: بازار محصولات آرایشی در ایران یک بازار بسیار بزرگ می باشد به طوری که نسبت به جمعیت ایران دارای مرتبه و جایگاه خاصی می باشد، ایرانیان سالانه، حدود یک میلیارد و پانصد میلیون دلار برای لوازم آرایش هزینه می کنند که از این میزان بیست درصد به محصولات تولید داخل و درصدی نیز به محصولات وارداتی و بیش از شصت درصد این مبلغ در اختیار قاچاقچیان و سوء استفاده گران می باشد، که این بازار زمینه بسیار مناسبی برای کشورهای خارجی است که محصولات خود را به داخل ایران منتقل کنند.

علم بیگی در خصوص سهم کم محصولات تولید داخل از این بازار بزرگ کفت: دلیل آنست که برخی کارخانجات با کمبود بودجه و نقدینگی مواجه هستند و نمی توانند تولید خود را افزایش داده و با نصب تجهیزات و دستگاههای جدید سهم بیشتری را به خود اختصاص دهند. دولت و سرمایه گذاران داخلی و خارجی می توانند با ورود به این عرصه، هم باعث اشتغال زایی شوند و هم سود مطلوبی را از آن خود کنند.

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:42
اخبار
عصر ایران: یک صهیونیست که در جریان بمب گذاری ۱۹۹۷ حماس در اراضی اشغالی زخمی شده علیه هتل “وارویک ” منهتن نیویورک محل اقامت رییس جمهوری ایران شکایت کرد .

رییس جمهوری ایران که قرار است اواخر ماه سپتامبر برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد به نیویورک سفر کند هتل وارویک در خیابان پنجاه و چهارم کوچه ششم منهتن را برای محل اقامت خود با هزینه تقریبی شبی ۲۰ هزار دلار انتخاب کرده است .

به نوشته روزنامه صهیونیستی “تایمز اسرائیل “-وی و هیات همراهش در طبقه هیجدهم این هتل اقامت خواهند داشت “استوارت هرش “- خبرنگار پیشین اسرائیلی که در سه بمب گذاری شدید یک مرکز خرید در بیت المقدس به شدت زخمی شده بود با طرح شکایت حقوقی مدعی شده است که باید مبلغ رزرو هتل احمدی نژاد به وی تعلق بگیرد زیرا به دلیل همدستی تهران در این حمله وی ۱۲ میلیون غرامت از ایران طلب دارد .

وی گفت : احمدی نژاد در هتل وارویک اقامت می کند و هزینه گزافی برای آن می پردازد در حالیکه ۱۲ میلیون دلار به من بدهکار است و آن را پرداخت نکرده است.

گفتنی است هرش در سال ۲۰۰۰ به همراه هفت تن دیگر علیه ایران و خسارات ناشی از بمب گذاری های حماس شکایت کردند به گفته هرش بمب گذاری یاد شده که پنج کشته و بیش از ۲۰۰ زخمی برجای گذاشته بود زندگی او را زیرورو کرد.

وی باید ۱۲ میلیون دلار غرامت برای جراحات ناشی از حمله دریافت کند که باعت از کار افتادگی وی شده است هرش که پیش از این سربازن نیروی دریایی آمریکا نیز بوده است در برابر خبر اقامت احمدی نژاد در این هتل واکنش نشان داد و گفت : وی با این اقدام به ما می گوید با وجود تحریم ها من هنوز پول دارم.

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:40
سينمای ایران و جهان
خیلی ها تلویزیون را بستر بلوغ دری می دانند. «کیف انگلیسی» او به اندازه کفایت خوب بود که این توصیف درباره اش واقعی به نظر برسد. می خواستیم از حال و هوای پخش اولین قسمت این سریال بعد از این همه فراز و نشیب با او حرف بزنیم که حرفمان گل انداخت.
تماشا: احتمالا اگر بپرسند کارگردان فیلم سینمایی «من و دبورا» کیست خیلی ها نمی دانند اما کافی است نام سریال «کیف انگلیسی» به میان بیاید تا همه نام سید ضیاءالدین دری را به خاطر بیاورند. چشم بسته می شود قضاوت کرد که دری، سریال ساز موفق تری نسبت به کارگردان سینمایی است.

خیلی ها تلویزیون را بستر بلوغ دری می دانند. «کیف انگلیسی» او به اندازه کفایت خوب بود که این توصیف درباره اش واقعی به نظر برسد. شاید برای گفت و گو با دری، خیلی زود باشد که هست. می خواستیم از حال و هوای پخش اولین قسمت این سریال بعد از این همه فراز و نشیب با او حرف بزنیم که حرفمان گل انداخت. مطمئن باشید باز هم سراغ او و دیگر عوامل فیلمش خواهیم رفت. فعلا این نقد را بچسبید تا نسیه مان بعدا پرداخت شود.

شاید سوال خیلی زودهنگامی باشد اما وقتی سریالی بعد از ۱۰ سال خبرسازی و انتظار، بالاخره پخش می شود، در همان قسمت اول هم می شود این را پرسید: بازخوردی که داشتید، چطور بود؟

- بازخورد مخاطبان تلویزیون و از روی نظرسنجی ها هنوز معلوم نیست ولی بازخورد در اینترنت و فضاهای مجازی، خوب بوده است. به نظرم پخش سریال، هیجانی میان تماشاگران ایجاد کرده که در اینترنت به اظهارنظرهای شخصی در این باره پرداخته اند. همین نشان میدهد که سریال دیده شده و ایجاد نظر کرده است. اظهار نظرها هم عموما مثبت بوده اند. نکته ای که در حرف ها وجود داشت، این بود که گفته شده این سریال به احتمال زیاد می تواند مخاطبان را با تلویزیون آشتی دهد.

البته نگاه دیگری هم از سوی سلطنت طلبان خارج از کشور وجود دارد، که با این سریال به واسطه موضوعش که به کشف حجاب می پردازد، تند برخورد کرده و شروع به سم پاشی کرده اند. از طرف دیگر بچه مسلمان های داخل هم واکنش نشان داده اند و در همین قسمت اول، صف آرایی این دو گروه روبروی هم به وجود آمده است. من بعد از پخش قسمت اول، برخورد منفی با سریال ندیده ام.

یعنی سریالتان به واسطه موضوع کشف حجاب، بیشتر دیده و مورد نقد قرار می گیرد؟

- من در پی این نبودم سراغ موضوعی بروم که بحث برانگیز و جنجالی باشد. ما در «کلاه پهلوی» به این موضوع بدون غرض نگاه کرده ایم. بیایید همین اول راه، به این سریال، نگاهی اصولی داشته باشیم. مگر ما چندتا رسانه ملی داریم؟ رسانه ملی همین یکدانه است. من این سریال را ساخته ام و کم فروشی هم نکرده ام. مردم با رسانه و کارهای نمایشی تازه آشنا شده اند. تلویزیون ما هنوز هم پوشش سراسری ندارد. یعنی پوششی ۹۵ درصدی دارد و هنوز شهرستان هایی هستند که دسترسی به شبکه های ملی ندارند.

در این شرایط شهرنشینان هم یک مرتبه با هجوم ماهواره ها هم روبرو شدند و طبیعی است که می توانند تحت تاثیر قرار بگیرند. پس باید به قدر سهمشان از رسانه ها، برای شان مایه گذاشت اما متاسفانه مدیران تلویزیون تنها به اظهار رضایت های اهالی شهرستان استناد می کنند، چون در شهرستان ها در هر شرایطی، برنامه ها ۶۰ درصد بیننده دارند.

پس به نظر شما مدیران تلویزیون خیلی توجهی به مخاطبان شهری نمی کنند؟

- بالاخره وقتی بعضی از کارهای سرهم بندی نوشته و ساخته و پخش می شود، ممکن است مخاطبت را از دست بدهی ولی من در این کار کم فروشی نکرده ام. این داستان سال ۶۱ نوشته شد و به تلویزیون ارجاع شد. آقای منوچهر محمدی که عضو گروه فیلم و سریال بودند طرف قرارداد  من هم بودند. قرار شد به صورت یک tele-play فیلم سه قسمتی بازنویسی شود که پس از عقد قرارداد با سازمان هیچ وقت آن را به انتها نرساندم و به همسرم گفتم روزی این فیلمنامه قیمت واقعی اش را در همین سازمان پیدا خواهد کرد. هر چند من به عنوان یک نویسنده هرگز حقوق مادی که انتظارش را داشتم دریافت نکردم اما طبق عرف سازمان شاید این کار قیمتش را پیدا کرد. خوشحالم و خدا را شکر می  کنم که این فیلمنامه، فیلمنامه ای بود که در تمام دوره های مدیریتی سازمان صدا و سیما مورد تصویب واقع شد ولی قسمت بود تا در دوره دوست عزیزم، آقای مهندس ضرغامی، به ساخت و نمایش برسد. ناگفته نماند نسخه سینمایی آن در سال ۶۵ به صورت کتاب منتشر شد.

با این توضیحات، «کلاه پهلوی» از بی نقص ترین فیلمنامه های تلویزیونی است؟

- من نمی توانم درباره فیلمنامه ای که خودم نوشته ام، نظر بدهم. تنها می توانم بگویم این سریال به نسبت داستان اولیه اش کمی سنگین تر و سیاسی تر شده است. طبیعتا بخشی از این تغییرات هم به واسطه ممیزی های تلویزیون است که بخش عمده اش هم منطقی بودند. به هر حال ما در این سریال دنبال جذابیت های امروزی و رومانس و … نبوده ایم. حتی همین سه قسمت اول و ۲۰ دقیقه قسمت چهارم که در فرانسه می گذرد، هم بیشتر فضایی سنگین دارد چون ما آنجا هم به فکر ساخت سریالی ایرانی با شرایط ایرانی بوده ایم، نه به تصویر کشیدن جاذبه های بصری شهری مثل پاریس.

همین دقت را در همه بخش ها داشته اید؟ به هر حال ۱۰ سال کار کردن روی یک اثر، ممکن است کمی فضا را از دستتان خارج کرده باشد.

- خیر؛ حتی هر کلامی که در این سریال گفته می شود، ریشه در تاریخ دارد و برای آن زحمت کشیده شده و مطالعه ها شده است. تعدادی از شخصیت های این سریال، شخصیت های واقعی تاریخی هستند مثل شخصیت حسن تقی زاده با بازی قطب الدین صادقی، شخصیت محتشم السلطنه با بازی غلامرضا اکبری و مستشارنیا با بازی جمشید شاه محمدی.

برای خود شما چه چیزی در این سریال هست که به عنوان یک مخاطب حاضرید آن را ببینید؟

- موضوع کشف حجاب، بپذیرید که حجاب پدیده ای اورجینال و اصیل در جامعه ما تا پیش از صدور فرمان کشف حجاب بوده است. اگر این روزها بحث بی حجابی وجود دارد، قبول کنیم که از طریق فرهنگ بیگانه به ما سرایت کرده چون بانوی ایرانی مقید به حجاب بوده است. من خودم روشنفکر هستم اما خجالت نمی کشم بگویم ما بی حجابی نداشتیم. قبول کنید این چیزی که ما امروز مثلا از یک دختر تهرانی در خیابان می بینیم شکل خیلی بد حجاب است. یک مدل من درآوردی بد و بدترکیب که بی حجابی واقعا از آن بهتر است.

مگر چقدر وقت از سال ۱۳۱۴ که اپیدمی بی حجابی بوده، گذشته است؟ روزی که انقلاب شد تنها ۴۰ سال از ماجرای کشف حجاب می گذشت ولی این اوضاع امروز، واقعا با فضای اصیل بانوان ایرانی فرق دارد. باید یادمان باشد که همواره زن ایرانی، عفیف و پاکدامن بوده است. این بی حجابی که اعمال شد، خواست بیگانه است. شک نکنید که به این بی حجابی و بدحجابی، بیگانه دامن زده است. من نمی خواهم بگویم که باید به زمان قبل رجعت کنیم ولی دختر امروز تهرانی با همین حجاب من درآوردی باید بداند که مادرش را به زور بی حجاب کردند تازه اگر توانسته باشند بکنند.

با «کلاه پهلوی» می خواهید چنین کاری بکنید؟

- این سریال قولی در این زمینه نمی دهد. نه من و نه هیچ کسی از این سریال هم قولی نمی دهند. حجاب برخاسته از باورهای یک ملت است و بی حجابی هم برخاسته از باورهای یک ملت. ما فقط می گوییم که طبیعت ما، عریان بودن زن نیست.

شما قسمت اول سریال را کجا و با چه کسانی دیدید؟

- مثل همه ایرانی ها با خانواده دیدم.

بعد از ۱۰ سال کار کردن روی این سریال، موقع پخش استرس داشتید؟

- استرس نداشتم اما تا حدودی نگران بخش های فنی کار بودم. به دلیل تنگناهایی که برای پخش در آن قرار گرفته بودیم، می ترسیدم بخش فنی کار، مشکلی داشته باشد. بعد از پخش سریال، با مدیر شبکه تلفنی حرف زدم. به ایشان هم گفتم. من قسمت اول سریال را با وضو دیدم.

این کار عملا حاصل عمر شماست. از حاصل عمرتان راضی هستید؟

- از قسمت اول و دوم و سوم بسیار راضی هستم، به دلیل اینکه حاصل کار یک گروه ایرانی در آمیختگی و همکاری با گروهی آمریکایی و فرانسوی و انگلیسی است. ما با یک زن و مرد بازیگر آمریکایی و یک بازیگر مرد انگلیسی و چند نفر بازیگر فرانسوی همکاری داشتیم. به تماشاگران هم پیشنهاد می کنم این سه قسمت و نیمی از قسمت چهارم را که در فرانسه می گذرد، به زبان اصلی ببینند. سینما و تلویزیون ما نیاز به بین المللی شدن دارد. باید کم کم به سمت انجام پروژه های بین المللی برویم.

درباره انتخاب امیرعلی دانایی بگویید. شما نقش اصلی کارتان را به کسی دادید که در این زمینه تجربه ای نداشت. بازیگران دیگری هم بودند مثل نگین محسنی. چرا این ریسک ها را کردید؟

- این انتخاب ریسک بود ولی من این ریسک را پذیرفتم. مطمئن بودم که امیرعلی دانایی جواب می دهد. حالا هر قدر پیش برود خواهید دید که پخته تر و مسلط تر ظاهر می شود. من دوست داشتم در کارم چهره های جدید حضور داشته باشند. نمی خواستم برای نقش اصلی کار، بازیگرانی باشند که تماشاگر احساس کند آنها را می شناسد. امیدوار هم هستم که این حس من به مخاطب منتقل شود. نگین محسنی و بهاره کیان افشار هم بازیگران مستعد بسیار باوقار و جدی و از خانواده های بسیار خوب هستند.

در «کلاه پهلوی» داستان معماگونه ای وجود دارد و پر از شخصیت هایی است که سرنوشت همگی به هم گره خورده است. ممکن است در طول سریال، شخصیتی کمرنگ یا پررنگ شود ولی در نهایت سهم همگی در سرنوشت داستان زیاد است. سینمای ما از فقدان بازیگران جوان با چهره های متنوع و صدای مناسب به شدت رنج می برد و من در پروژه ای که با بودجه بیت المال ساخته می شد خود را شرعا موظف می دانستم که جا را برای افراد شناخته نشده و جدید باز کنم تا پول بیت المال خرج خود مردم شود. در این فیلم بالغ بر ۵۰ جوان برای اولین بار مقابل دوربین قرار می گیرند. ما به زودی نمایشگاهی از تصاویر چهره هایی که در «کلاه پهلوی» حاضر شدند، برای عموم می گذاریم.

شما خودتان کدامیک از کاراکترهای «کلاه پهلوی» را بیشتر از بقیه دوست دارید؟

- من همه را دوست دارم. اصلا نمی توانم دقیق بگویم اما اگر بخواهم به لحاظ پیبچیدگی های دراماتیک بگویم، شخصیت کریم با بازی امین حیایی و شخصیت صمصام با بازی داریوش فرهنگ را خیلی دوست دارم. شخصیت میرزا رضا تدین با بازی محمدرضا شریفی نیا هم خوب است. شریفی نیا برای اولین بار چنین شخصیت مثبت و مذهبی بازی می کند. البته قبلا هم او شخصیت مذهبی در کارنامه کاری اش داشته ولی مطمئن باشید که این کاراکتر مذهبی، با آنچه تا حالا از او دیده اید، فرق می کند.

حالا که بالاخره «کلاه پهلوی» رو به پایان است، دست به کار بعدی نیستید؟

- نمی دانم. کارهای زیادی در دست دارم اما در این میان از همه مهمتر یک کار سینمایی است که به دوران رئیس علی دلواری و دلیران تنگستان مربوط می شود. چند کار سینمایی با موضوعات روز هم در دست دارم. الان هنوز یک ماه دیگر فیلمبرداری «کلاه پهلوی» مانده. اینها تمام شود و پخش سریال روی مدار خودش بیفتد، تصمیم خواهم گرفت، فعلا تا شب عید با «کلاه پهلوی» در خدمت مردم هستیم.

چند نفر از دوستانتان در این ۱۰ سال حالا دیگر در میان شما نیستند؟

- خانم گلچین بودند که ما را داغدار کردند. ما طی این سال ها دیگر یک خانواده شده بودیم. خانم گلچین با دلسوختگی بازی می کرد. وقتی ایشان بازی می کردند من حس خاصی پیدا می کردم. البته آن زمان، حالشان آنقدر بد نبود ولی طوری بازی می کرد که انگار آخرین بار است که بازی می کند. البته اجل مهلت نداد و دو سه تا صحنه را هم از دست دادند. حتی می خواستیم به خانه شان برویم و فیلمبرداری کنیم که گفتند اصلا شرایطشان برای چنین کاری مساعد نیست. عباس امیری دیگر بازیگری بود که از میان ما رفت و همینطور سعید جم که اگرچه بازیگر پرکاری نبود اما خیلی خوب بازی می کرد. خدا همگی را بیامرزد.

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:38
آلبوم تصاویر
کیرا کوروساوا، کارگردان بزرگ زاپنی علاقه خاصی به فیلم‌های عباس کیارستمی داشت.

خبرآنلاین: آکیرا کوروساوا، کارگردان بزرگ زاپنی علاقه خاصی به فیلم‌های عباس کیارستمی داشت.

کوروساوا خالق شاهکارهایی چون «هفت سامواریی»، «راشومون»، «آشوب» و «سگ ولگرد» درمورد سینمای عباس کیارستمی گفته بود: «به نظرم فیلم‌های این کارگردان ایرانی خارق‌العاده هستند. کلمات نمی‌توانند احساسات مرا بیان کنند.

پیشنهاد می‌کنم فیلم‌هایش را ببینید و بعد متوجه می‌شوید چه می‌گویم. ساتیا جیت رای که درگذشت خیلی ناراحت شدم اما با دیدن فیلم های کیارستمی خدا را شکر می کنم که جایگزینی برای او پیدا کردیم.»

 

کوروساوا پش از اکران ویژه «خانه دوست کجاست» و «زندگی و دیگر هیچ» در توکیو این حرف‌ها را درمورد کیارستمی زد. این دو اواخر سپتامبر سال ۱۹۹۳ دیداری دو ساعت و نیمه در توکیو با هم داشتند.

کیارستمی کارگردان فیلم‌های «گزارش»، «خانه دوست کجاست» و «طعم گیلاس» امسال فیلم «مثل یک عاشق» را در جشنواره فیلم کن روی پرده داشت.

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:34
سياست
در دوران ما هم نقص و عیب بود، در آن دوران توقعاتی ایجاد شد که در جریان اصلاحات نبود و عملی هم نبود، اما طرف مقابل را جری کرد که به همین بهانه با جریان اصلاحات برخورد کنند. یعنی بعضی تندروی ها که طرف مقابل را عصبانی کرد در اتفاقات بعدی اثر گذاشت. الان هم ما می گوییم بیایید فضا را باز کنید.ما می خواهیم جریان اصلاحات را نقد کنیم.

خبرگزاری ایسنا: سیدمحمد خاتمی گفت: در دوران ما هم نقص و عیب بود، در آن دوران توقعاتی ایجاد شد که در جریان اصلاحات نبود و عملی هم نبود، اما طرف مقابل را جری کرد که به همین بهانه با جریان اصلاحات برخورد کنند.

یعنی بعضی تندروی ها که طرف مقابل را عصبانی کرد در اتفاقات بعدی اثر گذاشت. الان هم ما می گوییم بیایید فضا را باز کنید؛ ما می خواهیم جریان اصلاحات را نقد کنیم! می خواهیم با آزادی و امنیت دور هم بنشینیم! نه اینکه بگویید در حال توطئه هستند!

خاتمی در بخشی از سخنانش در دیدار جمعی از آزادگان دوران دفاع مقدس و تعدادی از جوانان عضو کانون فرهنگی یاران امام موسی صدر گفت: این انقلاب هزینه زیادی را در برداشته است و در عین حال نباید به عنوان کسانی که انقلاب کرده‌ایم، از این انقلاب مایوس و دلسرد باشیم؛ انقلاب امر بزرگی بود در مقطع تاریخی حساس که ملت ما بیدار شده بود.

البته این ملت از دهها سال قبل بیدار شده بود و از مشروطه این بیداری به چشم می‌خورد؛ این ملت از استبداد و استعمار، عقب ماندگی، وابستگی به اجانب و… بیزار بوده است که همه این آرمان‌ها را در انقلاب اسلامی هم داشت؛ به علاوه این که در این انقلاب همه آن مطالبات را در چارچوب اسلام خواست.

یعنی اسلامی که طرفدار استقلال، آزادی و پیشرفت بود و لذا دلبستگان انقلاب از انجام آن پشیمان نیستند، همانطور که عظمت کار شما را قدر می دانند و یاد شهیدان بزرگشان را گرامی می دارند و هویت خود را با وجود همه سختی ها حفظ کرده اند.

اهم سخنان رییس جمهور سابق کشورمان در ادامه می‌آید:

اگر بپرسند انقلابی واقعی کیست؟ باید گفت انقلابی واقعی کسی است که بر اساس آرمان‌های انقلاب بخواهد ایران را به عنوان الگو بسازد؛ انقلابی که بر اساس آزادی‌های اساسی-نه بداخلاقی و لاابالی گری- هیچ چیز کمتر از کشورهای پیشرفته دموکراتیک دنیا نداشته باشد، از نظر پیشرفت، استفاده از نیروهای داخلی و اندیشمندان و دانشمندان و دانشجویانش بهترین زمینه را برای پیشرفت کردن فراهم کند.

همچنین استقلال به معنای واقعی کلمه را فراهم کند؛ استقلال فقط پشت کردن به دیگران نیست؛ حتی به معنی قطع رابطه با دیگران نیست. بلکه به معنای این است که از موضع قدرت و امکانات فراوان با دنیا تعامل کنیم روی پای خودمان بایستیم؛ اگر چیزی از دنیا می گیریم چیزی هم به آنها بدهیم. این معنای استقلال واقعی است و الا هیچ کشوری نیست که همه نیازهایش را بتواند در داخل تامین کند و ایجاد کند. از جمله آن استفاده از منابع گازی و نفت است که از لحاظ برخورداری از این منابع دومین کشور دنیا هستیم .

من یک بار در دیدار با حضور رهبری (حدود سال ۸۱) گفتم مملکت ما آماده تیک آف (take off )است و همه امکانات را دارد . همان جا بود که نطفه اولیه چشم انداز بسته شد و بعد از آن در دولت ما تدوین و سپس مورد تایید رهبری قرار گرفت.

در سال ۶۷ که جنگ تمام شده بود مملکت واقعا ویران بود و بعد دولت سازندگی آغاز بکار کرد. البته حتماً دولت بنده و آقایان هاشمی و موسوی اشکالاتی داشته است، اما واقعا ممکلت از سقوط و فرسودگی بیرون آمد. بسیاری از مسائل امروز، در همان زمان‌ها بنایش گذاشته شد. البته در زمانی تورم به بیش از ۴۰ درصد هم رسید اما کنترل شد و در دوران من به کمترین حد خود رسید .

شما آزادگان و همه ما برای انقلاب هزینه داده ایم و اگر این انقلاب از بین برود مملکت از هم می پاشد. با این وصف ما هم باید این وضع را حفظ کنیم و هم اینکه منتقد باشیم. ما می گوییم شما بمانید، اما بگذارید انتقاد کنیم. ما اعلام کرده ایم و نمی خواهیم نظام از بین برود زیرا به آن دلبسته ایم؛ دلمان می خواهد نظاممان الگو باشد؛ انسان در آن آزاد باشد و وضع پیشرفت هم مناسب باشد.

یکی از دوستان گفت وقتی شما را به انتخابات راه نمی دهند، چرا حرف از انتخابات می زنید؟ بله؛ انتخابات حق مسلم یکایک مردم است، ولی مهم این است که راه برای حضور همگان طبق قانون باز باشد. و از یاد نبریم که دشمنانی داریم که “اصل” را نمی خواهند؛ نه اینکه این جناح و آن جناح را نخواهند، اصلا جمهوری اسلامی را نمی خواهند. ولی بالاخره این حکومت است که باید شرایطی را فراهم آورد که اولا همه جناح ها و جریان ها امکان حضور در عرصه انتخابات را داشته باشند و ثانیا مردم دوباره اشتیاق به حضور پیدا کنند.

وی در ادامه به بررسی شخصیت امام موسی صدر پرداخت و گفت : ایشان یکی از چهره های برجسته دهه های اخیر و عصر حاضر جامعه اسلامی و بخصوص جامعه تشیع و روحانیت است، بعد از فوت مرحوم علامه شرف الدین که ریاست معنوی شیعیان لبنان را بر عهده داشتند، از امام موسی صدر دعوت شد تا رهبری شیعیان را بر عهده بگیرند.

ایشان هم به لبنان رفتند و منشاء تحولات عظیمی شدند که نه تنها در شیعیان، بلکه در کل منطقه اثرگذار شد. واقعا کل شیعه را که در حال سقوط و گرفتاری و تحقیر بود به موقعیتی رساندند و نقطه وحدت شیعه و سنی و مسیحی و درزی و.. در لبنان شدند و مورد اعتماد همه آنها قرار گرفتند. بعد هم جنبش امل را شکل دادند و حزب الله که منشاء افتخاراتی بوده است نیز به یک معنی از اندیشه و منش امام موسی صدر سرچشمه می گیرد. البته نقش شهید چمران هم در ساماندهی اوضاع بسیار مهم بود .

حادثه ربودن امام موسی صدر حادثه ای بزرگ و تلخ بود. تا جایی که می دانم از جمله کسانی که دغدغه خاطر زیادی نسبت به امام موسی صدر داشت، امام(ره) بود و چند سخنرانی هم در این مورد کردند. البته بعدا در پیگیری موضوع ربودن ایشان، ملاحظاتی وجود داشت که به نظر من ملاحظات درستی نبود. بعضی بزرگانی که امروز در میان ما نیستند و خیلی هم آنها را دوست داریم، می گفتند به خاطر جنگ و کمک های لیبی این مسأله پیگیری نشود.

ما وقتی با برجستگان دنیای اسلام و عرب صحبت می کردیم، همه احساس همدلی می کردند. من با امیرعبدالله ولیعهد وقت عربستان مفصلا صحبت کردم و با شخصیت‌های مختلف عربی و لبنانی صحبت کردم. حتی امیر عبدالله گفت با امام موسی صدر عهد اخوت بسته است، وقتی آقای دکتر محمد صدر، معاون وقت وزارت خارجه و برادرزاده امام صدر را به او معرفی کردم، اشک در چشمانش حلقه زد.

اما به محض اینکه می گفتیم شما در این مورد چکار می توانید بکنید؟ چیزی نمی گفتند. حتی حافظ اسد هم که با قذافی روابط خوبی نداشت، اینگونه بود و پایش را کنار می کشید. حتی ما می گفتیم که شما کاری نکنید و فقط به ما اطلاعات بدهید تا خودمان جلو برویم، اما باز کنار می کشیدند. این چه سر و رازی بود که آنها چیزی نمی گفتند، نمی دانم! این هم مظلومیت امام موسی صدر بود. زیرا این پرونده نیاز به همکاری سرویس های اطلاعاتی عرب داشت.

واقعا فردی هم که برای پیگیری پرونده منصوب شد مناسب بود و انصاف این است که رهبری هم کمک کردند و وقتی من گفتم ما می خواهیم پیگیری کنیم، گفتند با همه وجود به دنبالش بروید. ما نشست های مفصلی برگزار کردیم تا اینکه فهمیدیم امام موسی اصولا از لیبی خارج نشده است. و بعد هم روند جریانات به گونه ای بود که پیگیری آن ناممکن کرد.

واقعا غیبت امام موسی صدر در آن دوره برای شیعیان، لبنان و ایران و منطقه دردناک بود و یکی از مظلوم ترین و در عین حال مؤثرترین رهبران منطقه را از دست دادیم. حتی بعد از انقلاب لیبی هم از روشن کردن این موضوع طفره رفتند و همین انقلابیون هم در این مورد حرف های متناقض می زنند و این همان سری است که عرض کردم. ما همچنان امیدواریم ایشان زنده باشد و هرچه زودتر سرنوشتشان روشن شود و تجلیلی درخور شأن ایشان انجام گیرد.

پنج شنبه 30/6/1391 - 12:33
سياست
یادداشت های یک عجم:

نمایش مضحک یک رئیس جمهور مردمی در آمریکا+تصاویر

به گزارش عماریون، نویسنده وبلاگ «یادداشت های یک عجم» در آخرین مطلب وبلاگش نوشت:
یک نمایشگاه آبجو در ایالت آیووا برپا شد و رئیس جمهور آمریکا بدون محافظ آنجا امد بنده خدا خیلی خاکی و بی ریا بود حتی لباس رسمی هم نپوشیده بود تا بگی خیلی خیلی مردمی هست.

مردم اجازه نزدیک شدن به نمایشگاه آبجو را نداشتن، ماشین های جلوی نمایشگاهایتادن و تعدادی لباس شخصی پیاده شدن و وانمود کردن مردم معمولی هستن! پلیسهای محلی هم حظور داشتن، خیلی تعجب کردم حتی مامورین امنیتی خودشون رو هم بررسی میکردن! به خودشون هم اعتماد ندارن، بعد نمایشگاه رو بخوبی بررسی کردن تا امنیت رئیس جمهور آمریکا تامیین بشه. حالا این رئیس جمهور مردمی(!) وراد میشه و از میان جمعیت مامورین امنیتی  (بخوانید مردم) میگذرد و از خانوم فروشنده که تصادفا ایشون هم مامور لباس شخصی (!) تشریف دارن آبجو میخرد. جمعیت خودجوش حامی باراک اوباما بعد از گرفتن عکس یادگاری از اوباما همراه عکاسان حرفه ای سوار بر ماشین های خود میشوند و محل را ترک میکنند.

دیگه مردم اجازه داشتن به طرف نمایشگاه حرکت کنن

حالا  سفرهای احمدی نژاد به سراسر ایران را با تبلیغات حکومتی آمریکا مقایسه کنید...



دوشنبه 27/6/1391 - 0:0
سياست
سخنانی عجیب از رییس جمهور؛

کاشف معادن عمیق با نگاه به علفهای زمین که احمدی نژاد معرفی کرد، کیست؟!

این اظهارات که یادآور ادعای پیشین رئیس جمهور درباره تولید انرژی هسته ای توسط نوجوان شانزده سال در منزلش می باشد، باعث می شود این درخواست بار دیگر مطرح شود که آن نوجوان تولیدکننده انرژی هسته ای در منزلش معرفی شود و البته در کنار ایشان، این شخصیت جدید که از چنین دانشی برخوردار است نیز معرفی شود، چرا که در مدیریت با ابعاد جهانی پنهان کردن این اشخاص و عدم بهره برداری شان توسط جهانیان تصمیم چندان صحیحی است و حداقل باید اجازه داد جهانیان این ایرانی شگفت انگیز را بشناسند .

"عماریون"- رئیس جمهور در ایام رو به پایان عمر دولتش اظهارات عجیبی مطرح کرد که علی رغم پخش از رسانه ملی، در قبال آنها سکوت شد که این سکوت دو معنا می تواند داشته باشد؛ نخست آن که این مسئله صحت دارد و دوم آ نکه ترجیح داده می شود در قبال اکثر مطالب بیان شده در 9 ماه آینده سکوت اختیار شود تا همه چیز به خیر و خوشی به پایان برسد!

 به گزارش «بازناب»؛ محمود احمدی نژاد صبح دیروز در مراسم راه اندازی دو طرح عمرانی و صنعتی در استان کرمان از فردی سخن گفت که با نگاه به علف ها و سطح زمین، تمام معادن موجود در آن را اعلام می کند.

 وی در اظهاراتی عجیب اظهار کرد:

 «بگذارید یکی دیگه هم اضافه کنم، برای اینکه دانش ایرانی رو شما بدونید وقتی میگیم دانش ایرانی تا کجاهاست.

 ما همین الان در ایران فردی داریم که میاد سطح زمین رو نگاه می کنه، علف ها رو نگاه می کنه، تمام معادن اعماق زمین رو به شما معرفی می کنه؛ تضمینی، همین الان! یک دانش است دیگر، نه گمانه می خواهد بزند، بله، بعداً شما می روید گمانه می زنید حد و حدودش را به دست می آورید اما این به شما می گوید اینجا آهن است، اینجا منگنز است، اینجا طلاست، اینجا سربه، اینجا رویه، همه را معرفی می کند.

 تضمینی ها! الان ما در بعضی فلزات حساس از ایشان داریم استفاده می کنیم. دانش است و البته با هدایت اولیای الهی بوده، ولی موجود است!»

این اظهارات که یادآور ادعای پیشین رئیس جمهور درباره تولید انرژی هسته ای توسط نوجوان شانزده سال در منزلش می باشد، باعث می شود این درخواست بار دیگر مطرح شود که آن نوجوان تولیدکننده انرژی هسته ای در منزلش معرفی شود و البته در کنار ایشان، این شخصیت جدید که از چنین دانشی برخوردار است نیز معرفی شود، چرا که در مدیریت با ابعاد جهانی پنهان کردن این اشخاص و عدم بهره برداری شان توسط جهانیان تصمیم چندان صحیحی است و حداقل باید اجازه داد جهانیان این ایرانی شگفت انگیز را بشناسند.

 البته در زمینه سفره های زیرزمینی آبی که در فاصله کمی از زمین وجود دارد، برخی از هموطنان روستایی توانمندی های بالایی بر اثر تجربه دارند. اما آنچه دکتر احمدی نژاد درباره فرد کاشف معادن گفته، چندان عجیب است که قابل هضم نیست.

 آنچه آقای رئیس جمهور درباره اش سخن به میان آورده، بر اساس شواهد تاریخی تنها درباره پیامبران و امامان مصداق داشته و اگر از حکایت ها و خواب ها و نظایر این مسائل عبور کنیم، در موارد موثق بعید است شخصی خارج از این دایره به چنین قدرتی دست یافته باشد، مگر از طریق خاص!

 انتظار می رود در این شرایط آقای رئیس جمهور صراحتاً نام این دانشمند متصل به هدایت اولیای الهی  را معرفی نمایند تا آنچه ایشان «دانش ایرانی» معرفی می کنند، بیش از پیش در معرض جهانیان دلربایی نماید.
يکشنبه 26/6/1391 - 23:44
سياست
ذوف زدگی وصف ناپذیر انحرافیون از یک عکس

گروهک انحرافی آویزان شریعتمداری شد

این رسانه ها که با بودجه بیت المال اداره می شوند در یک اقدام هماهنگ تصویری از شریعتمداری را به انتشار رسانده اند که مربوط به حضور وی در راهپیمایی روز قدس است.
"عماریون"- اخیرا رسانه های وابسته به گروهک انحرافی که تنها کارکرد آنها در سال پایانی فعالیت دولت، تبلیغات برای اسفندیار رحیم مشایی تعریف شده است با انتشار تصویری از حسین شریعتمداری ، سعی کرده اند ضمن موجه جلوه دادن چهره اسفندیار دولت، به تخریب مدیر مسئول روزنامه کیهان بپردازند .

این رسانه ها که با بودجه بیت المال اداره می شوند در یک اقدام هماهنگ تصویری از شریعتمداری را به انتشار رسانده اند که مربوط به حضور وی در راهپیمایی روز قدس است. هر چند که در صحت این تصویر و مونتاژ نبودن آن تردید جدی وجود دارد اما در توضیح این عکس نوشته شده است جوانکی از مدیرمسئول می خواهد تا با پوستری که در دست دارد یک عکس یادگاری بگیرد و حسین شریعتمداری غافل از اینکه بداند جمله نوشته شده روی این پوستر توسط مشایی گفته شده اقدام به انداختن عکس یادگاری می کند.

به گزارش سرویس سیاسی صراط ، در جو سازی سایتهای زنجیره ای مذکور که بیشتر به یک گاف رسانه ای هماهنگ شبیه است و علت آنرا می توان دستپاچگی گردانندگان این سایتها دانست، به این نکته اشاره نشده است که اساسا اصرار یک جوان برای گرفتن عکس یادگاری از شریعتمداری با جمله کلیشه ای مشایی - که پیش از این بارها توسط رهبر معظم انقلاب و امام خمینی (ره) - بیان شده است چه چیزی جز تزریق مقبولیت به رئیس دفتر رئیس جمهور می تواند داشته باشد؟

اضافه بر سوال فوق نباید از این نکته غافل شد که آقایان چسبیده به گروهک انحرافی این روزها برای مشروعیت بخشی به تشکیلات وابسته به بیت المالشان دست به دامن افرادی چون حسین شریعتمداری شده اند تا بلکه با انتشار تنها یک عکس -بر فرض واقعی بودن -  به این دروغ دامن بزنند که ما مورد قبول همه هستیم!



یکی از این رسانه های اقماری در توضیح عکس فوق اینگونه آورده است: "این روزنامه نگار بصیرتمدار، به آسانی دعوت جوان منحرف را پذیرفت و با جمله شخصی که "بزرگترین خطر تاریخ اسلام" است، با لبخندی ملیح و دوست داشتنی، عکس یادگاری انداخت و به تعبیر خود حاج حسین، در زمین یک پادوی جریان انحرافی بازی کرد." جالب اینجاست که مغز متفکر رسانه های منتسب به رئیس دفتر رئیس جمهور به طور رسمی به منحرف بودن مجری این سناریو اعتراف کرده است.

هرچند که در سال پایانی فعالیت دولت، تمرکز رسانه های وابسته به آن بر روی انحراف افکار عمومی از مسائلی که پیش از این توسط جریان انحرافی مطرح شده قرار گرفته و تلاش بی وقفه ای را پیرامون تبرئه لیدر این گروهک نسبت به برخی اظهارات شاذ به کار بسته اند اما به راستی این سوال مطرح است که اگر در تصویر این پوستر که از محل بودجه های نامشخص و به تیراژ گسترده به چاپ رسیده بود نام اسفندیار رحیم مشایی حک می شد آیا مردم مومن و انقلابی ایران حاضر بودند آنرا در دست بگیرند؟

چه کسی است که اظهارات عیان و رسمی مشایی در حمایت از اسرائیل پیرامون دوستی با این ملت را از یاد برده باشد؟

رئیس دفتر رئیس جمهور پیش از این اعلام کرده بود که ما با ملت اسرائیل دوستیم که این خرق عادت وی با واکنش صریح رهبر معظم انقلاب مواجه شد و اینک چاپ پوسترهای سفارشی با درج جمله ای تکراری از وی و توزیع آن در روز قدس هدفی جز به فراموشی سپردن حمایت وی از مردم اسرائیل ندارد .

آویزان شدن جوانک منحرفی که این فیلمنامه را بازی کرده است به حسین شریعتمداری و خواهش وی از مدیرمسئول کیهان جهت ثبت یک تصویر برای باقی ماندن در تاریخ و هیجان بیش از حد رسانه های دولتی از این اقدام خود گواه زیر سوال بودن افکار پلید طراحان پروژه های گروهک انحرافی است .

جالب اینجاست که این جمله رحیم مشایی که به حق جمله درست و نزدیک به حقیقت است پیش از این با ادبیاتی متفاوت بارها توسط رهبر معظم انقلاب و امام خمینی (ره) بیان شده بود.
يکشنبه 26/6/1391 - 23:43
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته