• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1305روز قبل
ایرانگردی



فردا - اول بهمن97- زمین با قرار گرفتن میان ماه و خورشید ماه ‌گرفتگی کاملی را ایجاد می‌کند که تا سال 1400 خورشیدی رخ نخواهد داد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، امیر حسین چیذری مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران با اعلام این خبر گفت : این ماه گرفتگی به گفته ناسا، یک خسوف کامل است و در آمریکای شمالی و جنوبی، اقیانوس آرام و اطلس، غرب اروپا و غرب آفریقا به طور کامل قابل رصد است و در ایران این ماه گرفتگی در هنگام غروب ماه شروع می شود که به همین دلیل تنها کمی از ابتدای ماه گرفتگی قابل مشاهده است.
چیذری تصریح کرد: نخستین برخورد نیم سایه با ماه ساعت 6 و 8 دقیقه صبح دوشنبه اول بهمن ماه و نخستین برخورد سایه با ماه حدود ساعت 7 صبح به وقت ایران است و از ساعت حدود 8 و 15 دقیقه تا 9 و 15 دقیقه صبح به وقت ایران ماه گرفت کامل دارد.
وی گفت: زمان آخرین تماس سایه با ماه ساعت 10 و 20 دقیقه صبح و آخرین تماس نیم سایه با ماه ساعت 11 و 17 دقیقه صبح به وقت ایران است و ماه به افق تهران حدود ساعت 7 و 13 دقیقه صبح غروب می کند به همین دلیل، تنها مدت کوتاهی از ماه گرفتگی در افق غربی در تهران قابل رصد است.
مدیر مرکز علوم و ستاره شناسی تهران خاطر نشان ساخت : رصد این ماه گرفتگی در بقیه نقاط ایران هم با تهران تفاوت چندانی ندارد

يکشنبه 30/10/1397 - 16:41
ایرانگردی

 

شهردار منطقه15 از ساماندهی پایانه خاوران در راستای توسعه حمل و نقل عمومی و تکریم شهروندان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، وحیدرضا محمدی با اعلام خبر فوق گفت: بیش از 70 هزار مسافر روزانه از پایانه خاوران تردد می کند که باید برای خدمات رسانی به آنها تسهیلاتی فراهم کنیم به همین منظور مدیر مستقلی برای پایانه انتخاب شد تا شبانه روزی در خدمت شهروندان باشیم.

وی افزود: از ماه گذشته اقدامات ویژه ای برای ساماندهی پایانه با استقرار نیروهای ثابت در آن اتفاق افتاده که  پاکسازی و نظافت شبانه روزی، جمع آوری دست فروشان به صورت سه شیفت کاری وکاهش آلودگی های بهداشتی و زیست محیطی پایانه از جمله این اقدامات بوده است.

شهردار منطقه اضافه کرد: جمع آوری و انتقال معتادین با هماهنگی شهرداری ناحیه 2 و کلانتری 132 نیز از اقدامات خوبی بوده که با رضایت شهروندان همراه شده است.

محمدی در پایان گفت: در راستای استفاده و بهره برداری مناسب از انرژی های تجدیدپذیر در پایانه، طرح مطالعاتی توسط  مشاورین طرح در دست اقدام است که با اجرای آن کاهش هزینه های انرژی و نیز استفاده از انرژی های نوین را در این منطقه شاهد خواهیم بود.

يکشنبه 30/10/1397 - 16:37
ایرانگردی

 

 

شهردار منطقه9 از بازگشایی مسیر حرکتی جنوب به شمال بلوار استاد معین به سمت خیابان آزادی در بخش شرقی پروژه در حال احداث زیرگذر استادمعین که جهت انجام رفع معارض تاسیساتی پروژه مذکور مسدود شده بود؛ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه9، سید علی مفاخریان با اعلام این خبر گفت: طی دو ماه اخیر رفع معارض لوله آب 700 میلی متری متداخل با طرح زیرگذر استاد معین به عنوان یکی از اصلی ترین معارضین و موانع انجام پروژه به همت عوامل اجرایی پروژه از جمله؛ سازمان مهندسی و عمران شهر تهران، اداره کل برنامه ریزی معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران و با همکاری شهرداری منطقه9 و شرکت آب و فاضلاب تهران به طور کامل عملیاتی شد.

شایان ذکر است طی هفته اخیر عملیات مرمت حفاری صورت گرفته توسط معاونت فنی و عمرانی منطقه9 و سازمان مهندسی و عمران شهر تهران انجام و مسیر مورد اشاره جهت عبور وسایل نقلیه بازگشایی شد.

 

 

يکشنبه 30/10/1397 - 16:32
ایرانگردی

 

 

 

با آغاز بارش هادر فصول سرما عملیات لایروبی، احیاء و ساماندهی مسیل و 27کانال هدایت آب های سطحی در معابر منطقه 19 آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه19، سعید صالح محمود رباطی سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهمیت پاكسازی شبكه اصلی جمع آوری آب های سطحی بویژه برای آمادگی بیشتر در فصل ریزش های جوی، اداره مسیل ها و قنوات نسبت به لایروبی و رسوب برداری از 27 كانال  به طول39 هزار متر با جمع آوری 70 تن ضایعات اقدام شده است.

وی ادامه داد: ویژگی این کانال ها هدایت آب های سطحی و آب های مناطق بالادست شمال تهران به مخزن صالح آباد و رفع هرگونه آبگرفتگی در معابر منطقه است و با توجه به اهمیت موضوع لایروبی و نگهداری شبكه اصلی از ابتدای سال جاری نسبت به حفر 6 حلقه چاه جذبی جهت كنترل، هدایت آب های سطحی، صرفه جویی بهینه در مصرف و نگهداری آب های زیرزمینی اقدام شده و به طورکلی با وجود بیش از 150 حلقه چاه جذبی مشكلات نقاط آبگیر به طور كامل مرتفع شده است.

همچنین در صورت احیاء کامل قنوات و آبدهی آنها می توان با احداث مخزن تا حدودی مشکلات آبیاری فضای سبز منطقه را مرتفع  کرد.

رباطی با اشاره به عدم مشاهده هیچ گونه آبگرفتگی در بارندگی های اخیر در نواحی افزود: در صورت ادامه روند بارش نزولات آسمانی 18 نیروی متخصص لایروبی با امکانات از قبیل بیل، چنگک،پتک، دیلم، چرخ دستی، کلنگ، بیل سرکج، کپسول هوا، ماسک، چکمه، بادگیر، پروژکتور، دستگاه دم، کف کش، موتوربرق و.. و ماشین آلات، خاور، وانت، تانکر آب در این ایام به صورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات به شهروندان هستند.

 

سرپرست معاونت خدمات شهری و محیط زیست حفظ و احیاء قنات ها منطقه را مهم و ضروری خواند ویاد آوری کرد: با توجه به اینکه قنات ها در گذشته، نخستین منابع آبیاری و تکنولوژی آبرسانی را بر عهده داشتند، نگهداری و احیاء این قنوات در اولویت منطقه قرار داردکه تاکنون4 رشته قنات به طول 14 هزار متر شناسایی شده و عملیات لایروبی و رسوب برداری از این قنوات آغاز شده است

يکشنبه 30/10/1397 - 15:40
ایرانگردی

 

 

 

فعالیت 241 میدان و بازار میوه و تره بار پایتخت، علاوه بر آثار و پیامدهای مثبتی که بر اقتصاد شهر و وضعیت اقتصادی شهروندان داشته‌اند، تاثیر انکارناپذیری بر کنترل ترافیک و کاهش آلودگی هوای تهران بر جای گذاشته‌اند.

 

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با انتشار گزارشی همزمان با 29 دی (روز هوای پاک) با اعلام اینکه از 241 میدان و بازار میوه و تره بار پایتخت، 27 میدان و بازار در محدوده مرکزی تهران قرار دارند، تاکید کرد: فعالیت این مراکز خدماتی در 22 منطقه پایتخت به ویژه مرکز شهر به میزان قابل توجهی بر تعدیل تراکم ترافیک و بهبود هوا موثر بوده است.

براساس این گزارش، با احتساب 500 هزار نوبت مراجعه روزانه به میادین و بازارهای میوه و تره بار که در روز پنج شنبه به 700 هزار مراجعه می‌رسد، این مراکز که به جز میدان‌های بزرگی همچون جلال آل احمد و صادقیه که میزبان شهروندان از مناطق همجوار نیز می‌باشند، اکثراً نقش محلی دارند و معمولاً مشتریان آنها را شهروندان محلات تشکیل می‌دهند که آن میدان و بازار در آن محله قرار گرفته‌ است.

این گزارش می‌افزاید، با توجه به مکان یابی بازارهای میوه و تره بار در دلِ محلات شهر و نقش محله‌ای این بازارها، بخش اعظم مراجعه کنندگان به آنها را مشتریان محلی تشکیل می‌دهند و از این رو، بسیاری از آنها برای مراجعه به این مراکز از وسیله نقلیه شخصی خود صرف نظر کرده و عموماً با پایِ پیاده یا با استفاده از اتوبوس و تاکسی خود را به بازارهای میوه و تره بار می‌رسانند.

بنابر این گزارش، اگر روزانه تنها 20 درصد از 500 هزار مراجعه روزانه به میادین و بازارهای میوه و تره بار به واسطه مجاورت مراکز مذکور با محل سکونت مراجعه کنندگان به جای استفاده از وسایل نقلیه شخصی با پایِ پیاده یا به وسیله حمل و نقل عمومی انجام شود، در واقع روزانه بالغ بر 100 هزار سفر از مجموع سفرهای درون شهری کاسته شده و به همان نسبت از میزان اتلاف بنزین و وقت شهروندان در ترافیک کاسته می‌شود.

گفتنی است، توسعه کیفی میادین و بازارهای میوه و تره بار از طریق ارتقای کیفیت و تنوع بخشی به محصولات ارائه شده در کنار گسترش کمّی این مراکز در مناطق و محلاتی که کمتر از این امکان برخوردارند (مانند منطقه 22)، از جمله سیاست‌های مدیریت شهری است که در دستور کار سازمان مدیریت میادین قرار دارد و به طور غیر مستقیم می‌تواند بر کاستن از بار ترافیک و کاهش آلودگی هوای تهران موثر واقع شود.

شنبه 29/10/1397 - 18:27
ایرانگردی

 

 

سید مجتبی موسوی معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران گفت: دانشگاه های ما کماکان از مجموعه اتفاقاتی که در شهرها در زمینه فعالیت های هنری رخ می دهد چند گام عقب تر هستند.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان زیباسازی شهر تهران، موسوی در مراسم عصری با هنرمندان که به منظور گفتگو و هم اندیشی در خصوص چگونگی توسعه رنگ در فضای شهری برگزار شد با بیان اینکه در بحث توسعه هنرهای شهری هنرمندان سالهاست که با شهرداری تهران از طریق فراخوان های مختلف، سمپوزیوم های گوناگون و ... همکاری دارند، گفت: طی این سالها هنرمندان طرح و ایده هایی مختلفی مطرح کردند که بسیاری از آنها بعد از تایید شورای هنری سازمان زیباسازی به مرحله اجرا رسیده است.

 

وی افزود: اگر در بحث هنرهای شهری به لحاظ کمی و کیفی توسعه و پیشرفتی داشته ایم در سایه مشارکتی بوده که هنرمندان حرفه ای با این سازمان داشته اند، آنها به خوبی به عرصه ها و حرفه ها وارد شده اند.

موسوی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران از ابتدا تنها مرجع پیشرو به فعالیت های هنری بوده است، یادآور شد: پس از فعالیت شهرداری تهران شهرهای دیگر هم در حوزه هنری مشغول به فعالیت شدند. هم اکنون می توان در خصوص فعالیت های هنری شهرداری تهران و دیگر شهرداری های کشور که در حوزه هنری فعالیت می کنند کارها را آسیب شناسی کرد و همچنین ایرادات و نواقص را شناخت و در راستای برطرف کردن آنها و اجرای کارهای موثرتر گام برداشت.

 

به گفته معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران خوشبختانه امروز به سمتی حرکت کرده ایم که حداقل به لحاظ کمی آمار قابل قبولی در حوزه فعالیت های هنر شهری وجود دارد به نوعی برای ما پیشرفت محسوب می شود. اگرچه برخی روش ها و رفتارهایی که با مقوله هنرهای شهری و هنرمندان صورت می گیرد خیلی حرفه ای و صحیح نیست.

 

وی ادامه داد: بسیاری از شهرها در زمینه هنر سیستم بسیار پیشرفته و تخصص لازم را ندارند به همین منظور گاهی باعث انجام کارهای نامطلوب و یا آزار و اذیت هنرمندان می شوند. بدون تردید همه این موارد سیل پیشرفت هنرمندان را در کشور ایجاد کرده که برای ما دارای ارزش و اهمیت است.

 

موسوی با بیان اینکه ‌نگاه ما در زمینه پروژه های هنری مختص تهران است، گفت: در این زمینه مدام به دنبال ایجاد فرصت های جدید هستیم که بتوانیم شاهد جلب مشارکت بیشتر شهروندان در شهر باشیم. ما برای ایجاد شرایط بهتر از سالهای گذشته تاکنون راهای مختلفی را در فضای شهری تجربه کرده ایم.

 

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران اضافه کرد: از سالهای گذشته تاکنون ایده های بهتر و موفق تری در سطح شهر در خصوص هنرهای شهری مطرح شده که این تجربه برای شهرداری تهران و جامعه هنری فرصت بسیار خوبی بوده است هرچند که امیدوار بودیم مراکز آموزشگاهی و دانشگاهی ما نیز خود را با ساختار شهرداری ها و جامعه هنری پرکار وفق دهند و خلاء های آموزشی محیط های دانشگاهی را برطرف کنند، اما این اتفاق رخ نداد.

 

وی با اشاره به چالشی که در دانشگاه های ما وجود دارد، تاکید کرد: دانشگاه های ما کماکان از مجموعه اتفاقاتی که در شهرها و فعالیت های هنری میافتد همچنان چند گام عقب تر هستند.

 

موسوی با اشاره به اینکه ما سعی کردیم با تعریف درست از اتفاقات مهم در زمینه هنر شهری مشارکت هنرمندان را در طول سال افزایش دهیم، افزود: بسیاری از هنرمندان با جشنواره بهارستان آشنایی دارند به همین دلیل چهارمین دوره این جشنواره با حضور هنرمندان برگزار خواهد شد. امسال شعار بهارستان" بهارستان رنگین تهران" است و تاکید داریم که توسعه خلاقانه رنگ در بحث دیوارنگاری، مجسمه سازی و ... در بحث هنرهای محیطی داشته باشیم.

معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهر تهران ادامه داد: اگرچه دیوارنگاری به دلیل ویژگی های خاص خود بیشتر در معرض دید قرار دارد و می تواند در فضای شهری موثرتر عمل کند اما این پروژه صرفا محدود به بحث دیوارنگاری نیست.

 

به گفته وی اگرچه شعار بهارستان امسال "بهارستان رنگین تهران" است اما در آثاری که به دستمان رسید این مقوله را نتوانستیم به خوبی مشاهده کنیم به همین دلیل فراخوان تکمیلی تر "توسعه رنگ" در فضای شهری را با در نظر گرفتن دیوارهای مشخص روی سایت سازمان، بارگزاری کردیم تا مقوله توسعه رنگ و طراحی خلاقانه رنگ در موضوع دیوارنگاری را به صورت پایلوت اجرا و تجربه را گسترش دهیم.

 

شنبه 29/10/1397 - 18:25
ایرانگردی

 

ابرشهر تهران روزانه شاهد بیش از ۱۸ میلیون سفر شهری است؛ آلودگی هوا و ترافیك فزاینده و لجام گسیخته مدت هاست كه جز دغدغه های اصلی شهروندان و مدیریت شهری پایتخت به شمار می آید و غریب به اتفاق كارشناسان و مسئولان، توسعه حمل و نقل عمومی به ویژه مترو را تنها راهكار برون رفت از این بحران می دانند، ناوگانی كه براساس آمار از ابتدای بهره برداری تاكنون از انتشار 2 هزار و 461 هزار تن گازهای آلاینده به هوای تهران جلوگیری كرده است.

مهندس فرنوش نوبخت نائب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه ضمن گرامیداشت  ۲۹ دی، روز هوای پاک افزود: شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه براساس چشم انداز خود تلاش می كند تا به عنوان شركتی سرآمد در حمل و نقل شهری با رویكرد دقت، سلامت و سرعت فعالیت كند. در حال حاضر روزانه حدود دو میلیون و پانصد هزار سفر با متروی تهران و حومه انجام می شود كه این میزان باید براساس چشم اندازِ حمل و نقل و ترافیك شهر تهران تا سال ۱۴۰۴ به رقم هفت میلیون سفر در روز برسد. 

وی در خصوص سهم متروی تهران و حومه در كاهش مصرف سوخت های فسیلی گفت: امروزه بیش از سه چهارم نیاز انرژی دنیا از منابع سوخت های فسیلی شامل نفت، بنزین و گاز تامین می شود كه آلاینده های حاصل از آن سبب افزایش آلودگی هوا و گرم شدن زمین شده اند. اهمیت كاهش استفاده از سوخت های فسیلی یك دغدغه جهانی است چرا كه براساس گزارش رسمی سازمان بهداشت جهانی، از هر ١٠نفر در دنیا فقط یک نفر به هوای سالم دسترسی دارد وآلودگی هوا چهارمین عامل خطر برای سلامت انسان ها در کل دنیا به شمار می‌رود. در این میان استفاده از مترو به عنوان تنها وسیله حمل و نقل عمومی درون شهری پاك می تواند صرفه جویی بسیاری در مصرف سوخت های فسیلی داشته باشد كه این امر تاثیر زیادی در كاهش آلودگی هوا دارد.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطر نشان كرد: آمارها نشان می دهند كه استفاده از متروی تهران و حومه تنها در شش ماه نخست سال 97 باعث شده است تا در مصرف 195 میلیون لیتر بنزین و 19 میلیون لیتر گازوئیل صرفه جویی شود و این میزان صرفه جویی در مجموع سفرهایی كه از ابتدای بهره برداری از متروی تهران و حومه تا پایان آذر ماه سال 1397 در این ناوگان انجام شده است به رقم 4هزار و 968 میلیون لیتر در مصرف بنزین و 497 میلیون لیتر در مصرف گازوئیل می رسد.
به گفته مهندس نوبخت انجام سفرهای شهری با متروی تهران و حومه در نه ماه نخست سال 1397 باعث شده تا 810 هزار تن گاز Co2 وارد هوای تهران نشود، ضمن آنكه سفرهای انجام شده با متروی تهران و حومه در این مدت مانع از انتشار 113 هزار تن گازهایCo ، NOX، So2، PM10و  HCشده است. وی در این خصوص افزود: شركت بهره برداری متروی تهران و حومه برای افزایش ظرفیت ناوگان در خطوط موجود به تجهیزات و به خصوص به واگن های بیشتری نیاز دارد كه مستلزم تامین بودجه از سوی نهادهای ذیربط است اما این شركت از آبان ماه 1396 علی رغم همه محدودیت ها و فشارها در خصوص كمبود بودجه و مشكلاتی كه براثر تحریم ها بر سرراهش قرار گرفته سعی كرد تا با بهره وری حداكثری از ظرفیت و امكانات موجود باز هم نسبت به ارتقا سطح خدمات به مردم گام بردارد كه كاهش فاصله حركت قطارها در خطوط یكی از این موارد است. 
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه ادامه داد: از آبان ماه 1396، حداقل فاصله حركت قطارها در خطوط 1 ، 2 و 4 متروی تهران از 5 دقیقه به 4 دقیقه كاهش یافت ضمن آنكه این زمان در خط 3 از 18 دقیقه به 9 دقیقه و سپس در دی ماه 97 از 9 دقیقه به 7 و نیم دقیقه رسید. در خط 5 هم به منظور رفاه بیشتر حال مسافران، در آذر ماه 1396 تعداد واگن‌های قطارهای خط پنج مترو از ۸ واگن به ۹ واگن افزایش یافت ضمن آنكه مسافران این خط در سال 1397 هم شاهد افزایش قطارهای تندرو از ایستگاه کرج به ایستگاه تهران بودند.

مهندس فرنوش نوبخت نائب رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه به مناسبت  ۲۹ دی، روز هوای پاک گفت: شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه براساس چشم انداز خود تلاش می كند تا به عنوان شركتی سرآمد در حمل و نقل شهری با رویكرد دقت، سلامت و سرعت فعالیت كند. در حال حاضر روزانه حدود دو میلیون و پانصد هزار سفر با متروی تهران و حومه انجام می شود كه این میزان باید براساس چشم اندازِ حمل و نقل و ترافیك شهر تهران تا سال ۱۴۰۴ به رقم هفت میلیون سفر در روز برسد. 

وی در خصوص سهم متروی تهران و حومه در كاهش مصرف سوخت های فسیلی گفت: امروزه بیش از سه چهارم نیاز انرژی دنیا از منابع سوخت های فسیلی شامل نفت، بنزین و گاز تامین می شود كه آلاینده های حاصل از آن سبب افزایش آلودگی هوا و گرم شدن زمین شده اند. اهمیت كاهش استفاده از سوخت های فسیلی یك دغدغه جهانی است چرا كه براساس گزارش رسمی سازمان بهداشت جهانی، از هر ١٠نفر در دنیا فقط یک نفر به هوای سالم دسترسی دارد وآلودگی هوا چهارمین عامل خطر برای سلامت انسان ها در کل دنیا به شمار می‌رود. در این میان استفاده از مترو به عنوان تنها وسیله حمل و نقل عمومی درون شهری پاك می تواند صرفه جویی بسیاری در مصرف سوخت های فسیلی داشته باشد كه این امر تاثیر زیادی در كاهش آلودگی هوا دارد.
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه خاطر نشان كرد: آمارها نشان می دهند كه استفاده از متروی تهران و حومه تنها در شش ماه نخست سال 97 باعث شده است تا در مصرف 195 میلیون لیتر بنزین و 19 میلیون لیتر گازوئیل صرفه جویی شود و این میزان صرفه جویی در مجموع سفرهایی كه از ابتدای بهره برداری از متروی تهران و حومه تا پایان آذر ماه سال 1397 در این ناوگان انجام شده است به رقم 4هزار و 968 میلیون لیتر در مصرف بنزین و 497 میلیون لیتر در مصرف گازوئیل می رسد.
به گفته مهندس نوبخت انجام سفرهای شهری با متروی تهران و حومه در نه ماه نخست سال 1397 باعث شده تا 810 هزار تن گاز Co2 وارد هوای تهران نشود، ضمن آنكه سفرهای انجام شده با متروی تهران و حومه در این مدت مانع از انتشار 113 هزار تن گازهایCo ، NOX، So2، PM10و  HCشده است. وی در این خصوص افزود: شركت بهره برداری متروی تهران و حومه برای افزایش ظرفیت ناوگان در خطوط موجود به تجهیزات و به خصوص به واگن های بیشتری نیاز دارد كه مستلزم تامین بودجه از سوی نهادهای ذیربط است اما این شركت از آبان ماه 1396 علی رغم همه محدودیت ها و فشارها در خصوص كمبود بودجه و مشكلاتی كه براثر تحریم ها بر سرراهش قرار گرفته سعی كرد تا با بهره وری حداكثری از ظرفیت و امكانات موجود باز هم نسبت به ارتقا سطح خدمات به مردم گام بردارد كه كاهش فاصله حركت قطارها در خطوط یكی از این موارد است. 
مدیرعامل شركت بهره برداری متروی تهران و حومه ادامه داد: از آبان ماه 1396، حداقل فاصله حركت قطارها در خطوط 1 ، 2 و 4 متروی تهران از 5 دقیقه به 4 دقیقه كاهش یافت ضمن آنكه این زمان در خط 3 از 18 دقیقه به 9 دقیقه و سپس در دی ماه 97 از 9 دقیقه به 7 و نیم دقیقه رسید. در خط 5 هم به منظور رفاه بیشتر حال مسافران، در آذر ماه 1396 تعداد واگن‌های قطارهای خط پنج مترو از ۸ واگن به ۹ واگن افزایش یافت ضمن آنكه مسافران این خط در سال 1397 هم شاهد افزایش قطارهای تندرو از ایستگاه کرج به ایستگاه تهران بودند.

شنبه 29/10/1397 - 18:19
ایرانگردی

 

نگاه ابزاری به کمیسیون های ماده صد نگاه درست و دقیقی نیست و پرونده های قابل رسیدگی در مناطق، نباید به ماده صد ارسال شوند.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک تورج فرهادی رییس اداره کل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد در نشست کنترل بر عملکرد و پالایش آراء اجرای حکام که در شهرداری منطقه یک برگزار شد با بیان مطلب فوق اظهار داشت : آراء کمیسیون های ماده صد در خصوص پرونده هایی است که مناطق از ما درخواست رسیدگی به آنها را می کنند و خود منطقه شاکی و مالک متخلف متشاکی و ماده صد هم یک مرجع شبه قضایی است که باید به آن شکایت رسیدگی کند حال آنکه مناطق اگر فکر می کنند پرونده ای که به ماده صد ارسال می کنند قابلیت اجرای رای ندارد نباید ارسال شود و باید در منطقه رسیدگی و مدیریت شود .
فرهادی خاطر نشان ساخت : بحث درآمدی بسیار مهم است ولی نباید این درآمد با تخلف بدست آید چون تخلف حواشی دارد باید بیش از وقوع تخلف پیشگیری کرد و اگر سلایق متفاوت است نیاز است مناطق به یک وحدت رویه دست پیدا کنند.
رییس اداره کل امور اجرایی کمیسیون های ماده صد افزود: منطقه یک بدلیل علاقمندی بیشتر مردم به سرمایه گذاری در آن، دارای دفاتر متعدد وکالت، مهندسی، پزشکی ، نشر و... است که این امر مزاحمت هایی را برای همسایگان و ساکنان مجاور ایجاد می کند و این مشکلات به ماده صد کشیده می شود در حالی که قابل طرح در ماده صد نیست و بنا به طرح موضوع باید در شورای حل اختلاف یا بند 20 ماده 55 و... طرح شود.
سرپرست شهرداری منطقه یک نیز با اشاره به وضعیت ساخت و سازها در پهنه های طر ح تفصیلی منطقه گفت: در پهنه 323 G (حریم) ساخت و ساز جدیدی نداریم و اگر موردی دیده می شود مربوط به قبل است و اکنون حریم با کمک دستگاه های امنیتی به شدت کنترل می شوند.
وی افزود: در پهنه 312G رودخانه ها نیز بدلیل امکان تملک پلاک ها نتوانستیم آراء را اجرا کنیم و در پهنه های G حفاظت نیز در صورت ارایه رای دیوان مطابق ضوابط پهنه بندی پروانه صادر می شود.
بدریان تخلفات مسکونی را دارای ضوابط متفاوت دانست و گفت: تفاوت در ضوابط باعث سردرگمی مردم و در برخی موارد سوء استفاده متخلفین می شود بر همین اساس نیاز است که ضوابط یکسان سازی و با همه متقاضیان به یک شکل برخورد شود.
این مقام مسئول تاکید کرد: آراء تخریب و قلع اگر قابلیت اجرا دارند باید به شکلی حل شوند که رضایت مردم را به همراه داشته باشد و منجر به ایجاد تنش نشود.
وی حل مغایرت های آماری بین مناطق و ماده صد، رفع مشکلات سیستمی و... را از ضرورت های پیشبرد اهداف شهرداری در خدمات رسانی به شهروندان دانست و افزود: با توجه به ماه های پایانی سال نیاز به یک خانه تکانی در پرونده داریم

شنبه 29/10/1397 - 18:4
ایرانگردی

 

 

 

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با همراهی شهردار و مدیران ارشد شهری منطقه21 از پروژه های مشارکتی در دست انجام در محدوده ورودی غربی پایتخت بازدید کرده و در نشستی مشترک با حضور شهردار منطقه22 به جمع بندی و بررسی مسائل مشترک فی مابین این دو منطقه همجوار در غرب شهر تهران پرداخت.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 21، در ابتدای نشست جمع بندی بازدید صبحگاهی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و مدیران ارشد شهری منطقه21 از پروژه های مشارکتی در دست انجام در محدوده ورودی غربی پایتخت، رحمانی شهردار این منطقه به ارائه گزارش عملکرد، امکان سنجی و توسعه خطوط حمل ونقل ریلی(LRT) و همچنین توضیحات اجمالی درخصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه های مشارکتی با صنایع مستقر در محدوده منطقه21 و سرمایه گذاران خواهان انجام فعالیت مشترک با شهرداری پرداخت.

رحمانی در ادامه افزود: یکی از فرصت های مطلوبی که در منطقه21 وجود دارد "راه آهن تهران-تبریز" در جنوب محدوده و "متروی تهران وحومه(کرج)" در شمال ورودی غربی پایتخت است که این قابلیت باعث تشکیل جلسات هم اندیشی متعددی با گروه مشاوران گنو، سیسرو و شرکت راه آهن جمهوری اسلامی شده و صحبت های اولیه نیز با معاون حمل ونقل وترافیک شهرداری تهران درخصوص تخلیه مسافر در "ایستگاه نیک پسندی" و همچنین اتصال راه آهن به فرودگاه مهرآباد صورت گرفته است.

گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در این نشست جمع بندی با تاکید بر اینکه مبحث "ایجاد دروازه ورودی غربی تهران" مستلزم انجام بررسی های دقیق علمی و همچنین تعیین ارتباط با اسناد بالادستی است، گفت: مهم ترین نکته در این مورد، "تعیین مکان" است و با توجه به این موضوع که "تعیین مرز" یکی از عناصر هویتی محسوب می شود، می بایست با تشکیل کمیته ای مشترک با حضور کارشناسان مناطق 21و22 ؛ اهمیت تعیین مرز و اینکه دقیقا کجا مرز انتخاب شود، مورد بررسی دقیق و کارشناسی قرار گیرد تا مفهوم مرز با "کارکرد نشانه ای" تقویت شود.

رحمانی شهردار منطقه21 در ادامه با تاکید بر اینکه انجام پروژه های عمرانی شهر به شیوه مشارکتی سرعت خواهد گرفت، یادآور شد: با توجه به منابع محدود مالی در شهرداری تهران و اینکه کار باید با مشارکت همه جانبه مردم صورت پذیرد، درهمین راستا انجام امور مدیریت شهر با شیوه مشارکتی تنها راه حل عبور از این بحران محسوب می شود.

وی با اشاره به اینکه منطقه 21 در ادامه غربی ترین منطقه پایتخت بوده و دارای بیشترین بافت صنعتی در میان مناطق 22گانه شهر تهران است، گفت: به لحاظ جغرافیایی این منطقه 20کیلومتر طول دارد و به لحاظ وسعت چهارمین منطقه شهر تهران محسوب می‌شود و جمعیت ساکن این منطقه بالغ بر 186هزار نفر است البته جمعیتی که روزانه وارد این منطقه می‌شود بسیار بیشتر از این آمار است و بنابراین در این منطقه تلفیق صنعت و سکونت امری بدیهی است؛ بر همین اساس سعی بر آن بوده تا در مدیریت جدید شهری پایتخت، با تسهیل گری در جهت تحقق مسئولیت اجتماعی كارخانجات صنعتی موجود در محدوده منطقه21 بتوان به تعامل هرچه بیشتر مابین فضاهای صنعتی و مسكونی كمك كرد تا از طریق این همکاری ها روز به روز شاهد بهبود وضعیت محیط زیست شهری در این منطقه باشیم.

 

شنبه 29/10/1397 - 18:3
ایرانگردی

 

 

فناوری هو‌ش‌ مصنوعی به طور مداوم رو به رشد است و شرکت هوآوی نه تنها با پیشرفت‌هایش به هوش‌مصنوعی کمک می‌کند، بلکه قابلیت‌هایش خودش را نیز توسعه می‌دهد. با شروع به کار Kirin 970، اولین تراشه‌ هو‌ش‌ مصنوعی جهان، این شرکت تلاش دارد تا پیشگام این حوزه از فناوری باشد. حرکت مبتکرانه‌ شرکت در زمینه‌ی هو‌ش‌ مصنوعی نشان داد که این فناوری به چیزی بیش از بازی با کلمات احتیاج دارد و در حقیقت باید کمک کند مشتریان زندگی بهتری داشته باشند. هنگامی که فناوری هو‌ش‌ مصنوعی مخصوصا از طریق گوشی‌های هوشمند، در زندگی روزمره‌ به کار گرفته شود، زندگی ساده‌تر و هوشمندانه‌تر خواهد بود زیرا همه از وجود دستیار و کمی کمک بیشتر در زندگی استقبال می‌کنند.

 

HUAWEI Mate 20  نمونه‌ پیشرفت‌ هوآوی

برای شرکت هوآوی، هو‌ش‌ مصنوعی گوشی، کلید ساخت زندگی بهتر برای مشتریانش است و هوشمندی، ادراک، امنیت و انرژی از مشخصه‌های عمده‌ آن هستند. در زمینه‌ هوشمندی، توانایی یک دستگاه برای حس کردن، در واقع پایه‌ و اساس هو‌ش‌ مصنوعی است و نقطه‌ی آغازین برای تعامل میان انسان و ماشین به شمار می‌رود. در حالی که حس کردن پایه‌ و اساس هو‌ش‌ مصنوعی است، ادراک چیزی است که به معنای حقیقی کلمه ظرفیت بالقوه‌ی هوشمندیِ هو‌ش‌ مصنوعی را به کمال می‌رساند. ما با بهره‌مندی از حجم بیشتر اطلاعات و داده، به هوشمندی بیشتر نیز دست خواهیم یافت. با این‌حال وجود تمام این داده‌ها به چالش‌های امنیتی و حریم شخصی جدیدی منتهی می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد. علاوه براین، درحالی که این دستگاه‌های هوشمند باید مسائل و کارها را در سناریوهای پیچیده پردازش کنند، همزمان باید دارای تراشه‌ای قدرتمند باشند که مصرف انرژی باتری را بهینه‌سازی کند و از پردازش پویای کارها پشتیبانی نماید.

سریHUAWEI Mate 20  نمونه‌ای عالی از پیشرفت‌های هوآوی در زمینه‌ دستاورد‌های هو‌ش‌ مصنوعی است. این دستگاه‌‌ها که با Kirin 980 کار می‌کنند، به قابلیت‌های پردازشی هو‌ش‌ مصنوعی Dual-NPU دسترسی دارند. هو‌ش‌ مصنوعی تعبیه شده در دستگاه فراتر از بحث دوربین عکاسی است و به ویدئو و امکانات واقعیتِ افزوده هم کمک می‌رساند. با ظهور EMUI 9.0، دستگاه‌های مبتنی بر Kirin 980 مانند سریHUAWEI P20  از قابلیت‌های تازه‌ای در زمینه‌ هو‌ش‌ مصنوعی برخوردار می‌شوند (که برخی از آن‌ها مبتنی بر رایانش ابری هستند).

 

کارها لذت‌بخش می‌شوند

به لطف فناوری پیچیده‌ی هوش مصنوعی، کارها لذت‌بخش‌تر و قابل مدیریت‌تر شده‌اند و کمتر وقت می‌گیرند. برای مثال، هنگامی که افراد در محیطی چندفرهنگه کار می‌کنند، امکان دارد مواقعی پیش بیاید که بخواهند با همدیگر ارتباط برقرار کنند اما به خاطر عدم درک زبان یکدیگر، از برقراری ارتباط صرف نظر کنند. برای کمک به کاربران و غلبه بر این چالش، شرکت هوآوی قابلیت ترجمه‌ هو‌ش‌ مصنوعی را از طریق HiVision در دسترس قرار داده است. این قابلیت با بهره‌مندی از رایانش ابری، از امکانات مختلف ترجمه مانند ترجمه‌ی چند زبانه و ترجمه به صورت واقعیت افزوده پشتیبانی می‌کند.

هوآوی همواره تلاش کرده به عنوان پیشگامی در این حوزه ظاهر شود و به رشد اکوسیستم توسعه‌ی هو‌ش‌ مصنوعی کمک کند. تنها یکی از توسعه‌گرهایی که قابلیت‌های هو‌ش‌ مصنوعی هوآوی استفاده می‌کند Kingsoft است. نرم‌افزار آفیس WPS این شرکت، از قابلیت‌های هو‌ش‌ مصنوعی هوآوی برای چندین عمل مثل تنظیمات جهت‌یابی تصویر، تشخیص نوری حروف و بهینه‌سازی رزولوشن بهره‌برداری می‌کند.

مردم از گوشی‌های هوشمند به شکل‌های مختلف استفاده می‌کنند و این دستگاه‌ها کار بسیاری را آسان‌تر کرده‌اند. حالا با پیشرفت تازه‌ی فناوری، می‌توان از صفحات نمایش خارجی بزرگ‌تری نیز بهره برد. EMUI 9.0 دارای ویژگی بروزرسانی‌شده‌ موسوم به پروژکشن است. با بهره‌مندی از این قابلیت، کاربران می‌توانند موبایل‌هایشان را به صفحات نمایش بزرگ‌تر متصل کنند. این قابلیت همچنین در محیط‌های کاری و برای کارمندان می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد. با به روزرسانی Wireless، قابلیتی به نام Wireless Easy Projection برای کاربران EMUI 9.0 وجود خواهد داشت که به آن‌ها این توانایی را می‌دهد که تنها با یک کلیک از قابلیت پروژکشن استفاده ببرند.

 

 

زندگی ساده‌تر می‌شود

زندگی می‌تواند بسیار پراسترس و درهم و برهم باشد؛ طوری‌که شاید برخی در طول روز حس کنند زمان کم می‌آورند. اما زندگی همراه با ماجراجویی و لذت هم هست، و از طریق فناوری هوش‌مصنوعی، بخصوص قابلیت‌هایی که هوآوی عرضه کرده، زندگی کردن لذت‌بخش‌تر خواهد بود.

HiVision هوآوی یک همدم ایده‌آل در سفر است. با اشاره‌ی دوربین به یک شی، کاربران به توصیفات و پس‌زمینه‌های اطلاعاتی مرتبط با پانزده کشور جهان به کمک رایانش ابری متصل می‌شوند. از HiVision همچنین می‌توان برای پیدا کردن لنگه‌ی موجود از ابزار و وسایل در خرده‌فروشی‌ها استفاده کرد. با استفاده از HiVision، کاربران می‌توانند از دوربین برای اسکن وسایل استفاده کنند و سپس آن‌ها را به صورت آنلاین پیدا کرده و خریداری کنند! این عملیات با همکاری HiTouch انجام می‌گیرد تا کاربران بتوانند با بهره‌مندی از هو‌ش‌ مصنوعی، آنلاین خرید کنند. در حال حاضر این دو قابلیت، به بیش از 200 پلتفرم تجارت الکترونیک و حدود 100 فروشگاه رسمی آنلاین برندهای گوناگون متصل شده و 120 میلیون آیتم مختلف را برای عرضه به کاربران ارائه می‌کند.

کاربرانی که در رژیم غذایی هستند و نمی‌خواهند چاغ شوند، مخصوصا وقتی که در سفر هستند و ناچار از غذاهای محلی مقصد استفاده می‌کنند، وقتی دوربین را به سمت یک غذای خاص بگیرند، هو‌ش‌ مصنوعی به صورت خودکار میزان کالری غذا را به آنها نشان خواهد داد. در حال حاضر، ویژگی تعیین کالری HiVision می‌تواند کالری موجود در 100 غذای مختلف را شناسایی کند.

هوآوی در کنار HiVision و HiTouch، از هو‌ش‌ مصنوعی در قابلیت‌های دوربین نیز استفاده می‌نماید. احتمالا قابل‌توجه‌ترین ویژگی، Master AI است که به عنوان بهینه‌گر خودکار مناظر در دستگاه‌های هوآوی شناخته می‌شود. به زبان ساده‌تر، کار این ویژگی این است که با استفاده از هو‌ش‌ مصنوعی، اشیا و مناظر را تشخیص دهد و تصاویر آماتور کاربران را بدون هیچ ورودی از سوی کاربر، تنها طی چند ثانیه به یک شاهکار هنری تبدیل کند. با استفاده از ویژگی Spotlight Reel، که مبتنی بر قابلیت‌های هو‌ش‌ مصنوعی زیباشناسانه و فناوری تشخیص اشیا است، کاربران می‌توانند ظرف چند ثانیه یک ویدئو مونتاژ کنند و شی دلخواه‌شان را از ویدئو خارج کنند. تمام کاری که کاربران لازم است انجام دهند این است که شی مورد نظرشان را در ویدئو انتخاب کنند و ادیت را به هو‌ش‌ مصنوعی در پس‌زمینه بسپارند.

درحالی که هوآوی تاکنون چندین قابلیت هو‌ش‌ مصنوعی را در موبایل‌هایش عرضه کرده، اما فناوری هو‌ش‌ مصنوعی در عرصه موبایل هنوز در دوران طفولیتش قرار دارد و بیشتر ظرفیت‌های آن هنوز دست نخورده باقی مانده است. هوآوی با سرمایه‌گذاری همزمان بر روی دستگاه‌ها و همچنین رایانش ابری، میزان سودمندی این ویژگی‌ها را ارتقا داده است.

 

 

 

 

 

 

شنبه 29/10/1397 - 17:56
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته