• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 771
تعداد نظرات : 84
زمان آخرین مطلب : 5042روز قبل
سياست

سید حسن نصرالله:

ایران بحران را پشت سر گذاشته است

 

من به صراحت می‌گویم ایران و جمهوری اسلامی آن، به رهبری شخصیتی ادامه می‌یابد که در شجاعت و مدیریت در جهان اسلام همتا ندارد... من به صهیونیست‌ها می‌گویم که ما از شما نترسیده‌ایم و نخواهیم ترسید. ما این توان را داریم که هر نقطه از کیان اسرائیل را در هم بکوبیم.

 

از این پس نخواهید توانست جنگ واقعی به منطقه تحمیل کنید، زیرا نیروهای مقاومت در لبنان و دیگر نقاط جهان به قدر کافی قوی شده‌اند که در لحظات اولیه جنگ تل آویو را نابود کنند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، دبیر کل حزب‌الله لبنان، در سخنانی که مستقیم از شبکه «المنار» پخش شد، با بیان جملات بالا خطاب به اسرائیل گفت: ما از شما نترسیده‌ایم و نخواهیم ترسید. ما این توان را داریم که هر نقطه از کیان اسرائیل را در هم بکوبیم.

نصرالله که در سالروز پیروزی حزب‌الله در سال 2006 سخن می‌گفت، افزود: اسرائیل هیچ گاه آرام نخواهد ماند و ما همواره تل‌آویو را تهدیدی علیه جهان می‌دانیم و در برابر تعرض به یک روستای لبنان، همه اسرائیل در خطر خواهد بود.

دبیر کل حزب‌الله به مسائل جاری ایران نیز پرداخت و افزود: در روزهای اخیر، برخی در ایران این تحلیل را ارایه دادند که انقلاب اسلامی پایان یافته است، اما من به صراحت می‌گویم ایران و جمهوری اسلامی آن، به رهبری شخصیتی ادامه می‌یابد که در شجاعت و مدیریت در جهان اسلام همتا ندارد.

نصرالله افزود: ایران بحران پدید آمده را به سلامت پشت سر نهاده و هم‌اکنون در قوی‌ترین وضعیت خود در سی سال گذشته است

سه شنبه 28/7/1388 - 1:53
سياست

کیهان: چون احمدی نژاد به او وزارت نداد اصلاح طلب شد

روزنامه کیهان با انتقاد از مواضع اخیر عماد افروغ نوشت خاستگاه اصلی او جریان اصلاح طلبی است

به گزارش بازتاب آنلاین کیهان نوشت:

دهه 1360، آقای افروغ از اعضاء «دفتر سیاسی سپاه پاسداران» در شیراز به شمار می رفت و در زمره منتقدان سیاست های «میرحسین موسوی» جای داشت، اما پایان این دهه، آغاز نقل مکان او به «اردوگاه موسوم به چپ» بود.

افروغ، شیفته تحلیل های «احمد اشرف» (نظریه پرداز مجله «ایران نامه» و بنیاد اشرف پهلوی» شد و به ترجمه و تبلیغ آراء سیاسی وی پرداخت، چنانچه واکنش انتقادی نشریه دفتر سیاسی سپاه را برانگیخت. در امتداد همین روند، به «سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی» نزدیک شد و در هفته نامه «عصر ما» آغاز به کار کرد. از رهگذر این ارتباط، سال 1372 با مدرک فوق لیسانس جامعه شناسی، به جایگاه مدیریت گروه اجتماعی «مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری» رسید! افروغ با حمایت «محمد موسوی خوئینی ها» در کنار «بهزاد نبوی»، «حسین بشیریه» و ... فعالیتش را روی پروژه اصلاحات و جامعه مدنی متمرکز ساخت و سپس، سر از روزنامه «سلام» درآورد. تا ابتدای دهه 1380 را در «اردوگاه اصلاحات» به سر برد، اما در بهمن 1382 نام «عماد افروغ» ناگهان در لیست نامزدهای اصول گرای مجلس هفتم ظاهر شد و به پارلمان راه یافت؛ در حالی که سیر گذار او از «اصلاح طلبی» به «اصول گرایی» آغشته به انواع ابهامات و اقسام سوالاتی بود که همواره بی جواب ماندند.

این روزنامه افزود:

با تشکیل دولت نهم، افروغ می پنداشت که باید او را بر صدر وزارت فرهنگ یا وزارت علوم بنشانند. وقتی «رویای وزارت» را بر باد رفته دید و هنگامی که اسمش از لیست اصول گرایان برای انتخابات مجلس هشتم خط خورد، هوس رجعت به همان «اردوگاه خودی»! را کرد؛ گرچه زمان حضورش در مجلس هفتم، به بهانه کار آکادمیک با اصلاح طلبانی مانند «هاشم آغاجری»، «حاتم قادری»، «علی محمد حاضری» و «غلامعباس توسلی» در تعامل بود. سرانجام سال 1387، افروغ با پیوستن به حامیان «میرحسین موسوی» برای سومین بار تغییر اردوگاه سیاسی اش را اعلام کرد.
این دگردیسی های پیوسته، از آقای افروغ آدمی تابع «هوس رانی های سیاسی» را ساخت. آنچه ایشان به عنوان آراء علمی به خورد مخاطبان می دهد، ناشی از همان هوس رانی ها است که نمونه اش را می توان در آراء اخیر او جست

سه شنبه 28/7/1388 - 1:52
شهدا و دفاع مقدس

شهید مرادی در 17 سالگی محافظ امام جمعه كرمانشاه بود

 

به گزارش خبرنگار ایثار و شهادت باشگاه خبری فارس «توانا»، شهید دانش‌آموز «حمید‌رضا مرادی نظر‌آبادی» در سال 1343 در شهر كرمانشاه دیده به جهان گشود؛ او دوران كودكی خود را در آغوش گرم و پرمهر خانواده‌ای مؤمن و مذهبی گذرانده و دوران تحصیلی را تا چهارم دبیرستان ادامه داد.
حمیدرضا پس از اخذ دیپلم به عضویت سپاه پاسداران درآمده و با پشت سر گذاشتن دوره‌های مختلف آموزشی ـ نظامی، داوطلبانه عازم جبهه‌های حق علیه باطل شد.
وی در جبهه، رشادت‌های فراوانی از خود نشان داد تا اینكه در تاریخ 30 بهمن 1362 در عملیات «والفجر 5 » در منطقه چنگوله هنگام نبرد با مزدوران بعثی عراقی بر اثر گرفتن موج انفجار به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
پیكر پاك این شهید پاسدار 19ساله به كرمانشاه منتقل شد و در گلزار شهدای باغ فردوس شهر كرمانشاه به خاك سپرده شده است.
این شهید دانش‌آموز بر خواندن سوره واقعه مداومت می‌كرد تا از قیامت غافل نشود؛ همچنین علاقه خاصی به خواندن كتاب‌های استاد مطهری داشت

سه شنبه 28/7/1388 - 1:51
سياست

صحبتهای حداد عادل در جمع دانشجویان

رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس :

برخی در مجلس هفتم و حتی در دوران ریاست جمهوری هاشمی به شدت از او انتقاد می‌كردند و عملكرد وی را زیر سوال می‌بردند، هاشمی را عالیجناب سرخ پوش نامیدند و مقاله خانواده هاشمی را منتشر كردند و تنها هدف آنها این بود كه افرادی را كه از ولایت‌فقیه فاصله نگرفته‌اند، تحت فشار قرار دهند و بر همین اساس در آن زمان هاشمی را كوبیدند اما اكنون همان افراد كاملا طرفدار هاشمی شده‌اند.
حدادعادل با اشاره به حمایت‌های كروبی از هاشمی در مناظره با احمدی‌نژاد افزود: بررسی سال‌های گذشته به خصوص انتخابات مجلس هشتم رابطه كروبی و هاشمی را روشن می‌كند كه كروبی در آن زمان نامه مفصل به هاشمی نوشت و مطبوعات نیز آن را چاپ كردند، از سوی دیگر در انتخابات دیدیم كه نویسنده مقاله خانواده هاشمی در حلقه اصلی حامیان كروبی حضور داشت، بنابراین ملاك انتقاد از افراد این است كه آنها را از ولی‌فقیه جدا كنند و تا زمانی كه آنها را همراه ولایت‌فقیه ببینند، از آنها انتقاد می‌كنند.

رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه با اشاره به انتخابات 22 خرداد اظهار داشت: سردمداران حوادث بعد از انتخابات به كرات از امام یاد می‌كنند و مدعی هستند كه انقلاب اسلامی بعد از امام منحرف شده كه این ظاهر قضیه است، اما در حقیقت چون نمی‌خواهند از امام حاضر تبعیت كنند به امام راحل اشاره می‌كنند.
حدادعادل با بیان اینكه ولایت‌فقیه میراث امام خمینی است و امروز در رهبری آیت‌الله خامنه‌ای متبلور شده است، ادامه داد: در مجلس ششم 4 سال از افرادی حمایت شد كه دشمنی آنها با امام بغرنج بود و یكی از این افراد اكبر گنجی بود اما همین نمایندگان مجلس ششم در اواخر دوره نمایندگی زمانی كه موقعیت خود را در خطر دیدند، به یاد امام افتادند تا توده‌های متدین را به سوی خود جذب كنند.
وی درباره حوادث پس از انتخابات اظهار داشت: عده‌ای به درخواست مقام معظم رهبری مبنی بر توقف اردو كشی‌های خیابانی توجه نكرده و خود نیز به خیابان آمدند اما از امام صحبت می‌كنند، دلیل عدم اطاعت این افراد باید مشخص شود.

وی افزود: این افراد در انتخابات نیز صحبت از تقلب كردند كه اگر اثبات می‌شد یقینا انتخابات را ابطال می‌كردیم، اما جالب است كه قانون برای رسیدگی به این تخلفات پیش‌بینی شده است، اما این افراد هیچ توجهی به این روش‌های قانونی نكردند.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس در ادامه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه جمهوری اسلامی اهل خیانت در آرای مردم نیست، تصریح كرد: مقام معظم رهبری با علم به صحت انتخابات برای دوره دوم، ریاست جمهوری را تنفیذ و نیز هشت سال دولت وی را تقویت كردند و اگر در انتخابات اخیر موسوی از سوی مردم انتخاب می‌شد نیز یقینا این روند ادامه پیدا می‌كرد، اما از صبح روز شنبه بعد از انتخابات برخی در ابطال انتخابات تاكید كردند، در حالی كه هیچ سند و مدركی مبنی بر تقلب در انتخابات نداشتند.
وی ادامه داد: اكنون بعد از 2 ماه از انتخابات ادعای تقلب كمرنگ شده و موضوع امروز به زندان‌ها و اتفاقات رخ داده در بازداشت‌های اخیر اختصاص دارد كه در این خصوص ضمن تاكید در اجرای قانون و انصاف در زندان و محكوم كردن برخی اشتباهات صورت گرفته باید به اصل ماجرا توجه داشت.
حدادعادل به حاشیه راندن اصل ماجرا و توجه به امور فرعی را شیوه جریان دوم خرداد خواند و گفت: این روش در ماجرای كنفرانس برلین نیز اتفاقات افتاد كه رسانه‌های اصلاح‌طلب به جای پرداختن به اصل ماجرا انتقاد از صدا و سیما را به دلیل پخش تصاویر زنان نیمه برهنه در دستور كار قرار دادند و این روش در انتخابات اخیر نیز تكرار شد.
وی با تاكید بر اینكه باید به اصل امور توجه كنیم، تصریح كرد: كسانی كه ادعای تقلب در انتخابات را مطرح كردند باید ادعای خود را ثابت كنند اما اگر ادعایشان ثابت نشد، باید پاسخگو باشند و نمی‌توان اتهام را با امور جزئی و فرعی به فراموشی سپرد.
رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینكه عضو هیئتی بودم كه در كنار شورای نگهبان در انتخابات نظارت می‌كرد، اظهار داشت: در این هیئت تصمیم گرفته شده بود كه اگر تقلبی مشاهده شد، آن‌را اعلام كنیم تا پاك بودن نظام اسلامی را ثابت كنیم و اگر تقلبی رخ نداده باشد نیز خود نشان از پاك بودن جمهوری اسلامی ایران است.
حدادعادل با اشاره به تلاش‌های ابوترابی برای برقراری ارتباط با موسوی و كروبی و دریافت نظرات آنها ادامه داد: در شورای نگهبان مقرر شده بود كه هر شبهه و ابهامی را بررسی كنند اما به شرطی كه نمایندگان كاندیداهای معترض در بررسی تخلفات حاضر شوند اما آقایان این درخواست را قبول نكردند كه معنی آن این است كه دلیل برای اثبات تقلب نداشتند.

وی در ادامه تاكید كرد: شورای نگهبان در بازشماری 10 درصد از صندوق‌ها هیچ تغییر محسوسی مشاهده نكرد و تقلب دروغ بزرگ انتخابات دهم ریاست جمهوری بود و در واقع القای تقلب خود تقلب اصلی برخی جریانات بود.
حداد عادل در ادامه در پاسخ به سوالی در خصوص سرنوشت جریانات اصلاح‌طلب سنتی كه در انتخابات اخیر بسیار تند و افراطی اقدام كرد، گفت: آینده خوبی برای این جریانات پیش‌بینی نمی‌كنم، چون توده مردم هوشیار بوده و اقدامات این جریانات را می‌بیند و اگر تغییر مسیر ندهند به پایان خط سیاسی خود رسیده‌اند.

رئیس كمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال دیگری در خصوص مدیریت دانشگاه آزاد و اصلاح اساسنامه آن اذعان كرد: اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در دستور كار شورایعالی انقلاب فرهنگی قرار گرفته و به زودی این موضوع را بررسی خواهیم كرد و قرار است هیئت امنای این دانشگاه تشكیل شود تا به شورایعالی انقلاب فرهنگی پاسخگو باشد.
حدادعادل در پاسخ به سوال دیگری در خصوص جایگاه هاشمی‌رفسنجانی در نظام بعد از انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان كرد: هاشمی یكی از پیشگامان انقلاب است كه در دوران مبارزه با پیروی از امام راحل با تحمل زندان و شكنجه در خط اول مبارزه بود و در پیروزی انقلاب و جنگ نیز سهیم بوده است، ایشان خدمات زیادی به انقلاب كرده و مورد احترام رهبری نیز بودند، اما اگر در ماه‌های اخیر مواردی بر خلاف انتظارات و توقعات موجود از ایشان مشاهده شده، همچنان امیدواریم كه مانند گذشته در كنار رهبری باشد و وحدت را حفظ كند و ما نیز در این میان نباید آتش بیار معركه جدایی باشیم و به كسانی كه می‌خواهند هاشمی را از اردوگاه انقلاب و رهبری جدا كنند، كمك كنیم.

وی در ادامه در پاسخ به سوال دیگری در خصوص كابینه دهم و تعامل مجلس یادآور شد: در مجلس یك اراده موثر و تعیین كننده برای مخالفت با دولت وجود ندارد بلكه نگاه عمومی این است كه باید به دولت كمك شود كه این نگاه مجلس و همچنین توصیه رهبری است، هر چند كه ممكن است بر سر برخی از مصادیق اختلاف‌نظر وجود داشته باشد.
رئیس كمیسیون فرهنگی در ادامه خاطرنشان كرد: پیش از اینكه دولت فهرست نهایی خود را اعلام كند، تلاش می‌كنیم این فهرست به صورتی چیده شود كه كمترین اختلاف نظر با مجلس در مورد آن وجود داشته باشد، چون مایلیم همه اعضای پیشنهادی رئیس‌جمهور از مجلس رای اعتماد بگیرند.
حدادعادل ادامه داد: در این راستا رئیس‌جمهور باید در نظر داشته باشد كه وزرایی را كه امتحان خوبی در دوره گذشته پس داده‌اند در جایگاه خود تثبیت شوند، چون تجربه‌ای كه این افراد به دست آورده‌اند برای كشور و انقلاب یك سرمایه است.
رئیس سابق مجلس در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص عملكرد سازمان صدا و سیما با بیان اینكه در مجموع به صدا و سیما نمره قبولی می‌دهم اما این قبولی به معنای نمره 20 نیست، اظهار داشت: صدا و سیما برنامه‌ها و شبكه‌های مختلفی دارد كه علیرغم محدودیت‌های موجود هركدام از این برنامه‌ها می‌تواند نقاط ضعف و قوتی داشته باشد اما به نظر بنده مشكل اصلی كمبود نیروهای مومن، متدین و فرهنگی صاحب فكر و فعال در عرصه رسانه‌ها است و صدا و سیما باید تا حدودی از پرداختن به ظواهر دینی كم كرده و به عمق اندیشه‌های دینی بپردازد.

سه شنبه 28/7/1388 - 1:51
سياست

اتهام کروبی به سید احمدخاتمی وعلم الهدی: اولی طرفدار منتظری بود و دوم حامی شریعتمداری

به گزارش سحام نیوز وی گفت:

«امام جمعه ای که در کنار حرم ثامن الحجج این حرف ها را می زند و بنده را تروریست می خواند گویی فراموش کرده در همان روزگار مبارزه که طیف روحانیون آواره و بی خانه و کاشانه بوده اند و همه تحت تعقیب قرار داشته یا تبعید بودند و بنده نیز به عنوان عضو کوچکی از این نظام در میان آنها حضور داشتم، ایشان به همراه جمع دیگری با پول هایی که در اختیار داشتند سفرهای متعددی به پاکستان داشت تا به تبلیغ برای مرحوم آیت الله شریعتمداری بپردازد. ما که به ایشان عیبی نگرفتیم ولی این روال طبیعی تاریخ است که اکنون او از تریبون نماز جمعه به دفاع از جمهوری اسلامی بپردازد و بنده را ضدانقلابی و تروریست بداند
کروبی با اشاره به سخنان امام جمعه تهران علیه خود گفت: « آقایی که در تهران از تریبون نماز جمعه چنین حرف هایی را می زند همان فردی است که هرچه من از دیگران سوال کردم سوابقی از ایشان نداشتند و همین اندازه از دوستانش شنیدم که در صف اول درس آیت الله منتظری می نشسته و در زمانی که برخی از دوستان نزدیک از مواضع ایشان گله مند بودند ایشان به شدت از مواضع او حمایت می کرده است و پس از امام جزء مخالفان درجه اول آیت الله منتظری تبدیل شد و از این طریق رشد جهشی و غیرمعقول پیدا کرد.»

سه شنبه 28/7/1388 - 1:50
سياست

سید احمد خاتمی:

هیچ اهانت کروبی را بی پاسخ نخواهم گذاشت

به گزارش ایسنا وی گفت:

شاکر خداوند هستم که گروه آقای کروبی تلاش کرده‌اند نقطه ضعفی از این جانب پیدا کنند که مرا از چشم مردم و دلدادگان به انقلاب بیندازند؛ ولی چیزی برای گفتن نیافتند و بنا بر مثل معروف « کفگیرشان به ته دیگ خورده است

سیداحمد خاتمی ادامه داد:

آقای کروبی گفته‌اند آن‌قدر می‌دانند که بنده در درس آقای منتظری شرکت می‌کردم. مثل این که آقای کروبی فراموش کرده‌اند آقای منتظری بعد از پیروزی انقلاب به عنوان قائم‌مقام رهبری معرفی شدند و شخص ایشان در تحکیم این جایگاه بیشترین تلاش را کردند. آقای کروبی در مصاحبه‌ای که درمهرماه 63 به عنوان سرپرست بنیاد شهید و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی داشته‌اند و در کتاب فقیه عالیقدر جلد دوم از صفحه 423 تا 429 آقای منتظری را با بیش از 20 وصف ستوده‌اند که بعضی از آن‌ها غلو نیز هست؛ مثلا ایشان گفته‌اند یکی از ویژگی‌های بی‌نظیر آقای منتظری تقوا و بی‌پالایشی ایشان است و با اظهارنظرهای این‌چنینی قائم‌مقامی آقای منتظری را تحکیم کرده‌اند. آقای کروبی در همان مصاحبه می‌گویند که از ویژگی‌های آقای منتظری این است که وی، فقیه ، فیلسوف، صاحب‌نظر ، دارای استعداد بی‌نظیر، حافظه و هوش بسیار خوبی است؛ اینها تعابیری است که آقای کروبی در مورد آقای منتظری به کار می‌گیرند. آقای کروبی هم‌چنین گفته‌اند آقای منتظری در پیروزی انقلاب بیشترین نقش را پس از امام داشتند و اگر بخواهیم جملات آقای کروبی در این ارتباط بگوییم، نقل به درازا می‌کشد.

وی افزود: آنچه آقای کروبی از آقای منتظری می‌گویند به عنوان قائم‌مقام رهبری است و امام نیز آقای منتظری را فقیه عالی قدر می‌نامیدند؛ پس در این دوره شرکت در درس ایشان همراهی با انقلاب محسوب می‌شود؛ پس آقای کروبی با این سخن‌شان می‌خواستند من را نقد کنند؛ در حالی که مرا ستوده‌اند.

عضو شورای مرکزی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم‌چنین گفت: آقای کروبی در نامه خود گفته‌اند من از آقای منتظری حمایت می‌کردم ، از ایشان باید پرسید این حمایت در چه زمانی بوده است، آیا در زمان قائم‌مقامی ایشان بوده یا بعد از آن. در زمان قائم‌مقامی نظام از ایشان دم می‌زد و من هم کوشیدم قطره‌ای از سیل خروشان مردم باشم. اگر منظور ایشان بعد از عزل آقای منتظری است که این یک دروغ آشکار است، بنده دقیقا از آغاز سال 67 ، یعنی شش ماه قبل از عزل آقای منتظری به علت این که می‌دانستم امام از ایشان ناراضی است دیگر در درسشان شرکت نکردم و بعد از عزل نیز جزو اولین استادانی بودم که در حمایت از امام(ره) در ارتباط با این اقدام صحبت کردم. همین قدر آقای کروبی بداند که از سال 67 که بنده درس آقای منتظری را ترک کرده‌ام دیگر حتی برای یک بار هم نزدیک بیت ایشان نشده‌ام.

سیداحمد خاتمی افزود: آقای کروبی گفته‌اند بنده بعد از ارتحال امام با آقای منتظری مخالف شدم؛ در حالی که این نیز دروغ است، ای کاش آقای کروبی از افراد مطلعی در این زمینه تحقیق می‌کردند تا به این خلاف‌گویی‌ها نیفتند. موضع‌گیری‌های بنده را درباره عزل آقای منتظری عموم طلاب حوزه می‌دانند؛ البته از کسی که این چنین با شایعات دروغین نظام را متهم می‌کند این گونه رفتار، غیرمنتظره نیست.

عضو ارشد جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم‌چنین گفت: در سال 67 آقای کروبی به همراه آقای سیدحمید روحانی و آقای امام جمارانی نامه سرگشاده‌ای برای آقای منتظری نوشتند و ایشان را مورد نقد قرار دادند که در آن مقطع کاری درست محسوب می‌شد و متاسفم بگویم امروز آقای کروبی در همان دامی قرار گرفته که آقای منتظری در آن قرار گرفت، اما گویا نمی‌خواهند به خود بقبولانند که امروز جریان‌هایی که آقای کروبی در آن هستند از مروجان و تاییدکنندگان آقای منتظری هستند. من به آقای کروبی می‌گویم برداشت بسیاری از دلسوزان از رفتار ایشان این است که در آستانه پیاده‌شدن از قطار خودی‌ها و سوار شدن بر قطار غیرخودی‌ها هستند که امیدوارم این اتفاق نیفتد و اگر این اتفاق بیفتد، ایشان دنیا و آخرت خود را تباه خواهند کرد؛ از این رو از خداوند می‌خواهم تا دیر نشده است ایشان را به صراط مستقیمی که مدت زیادی از عمرشان را در آن گذرانده‌اند، برگردانند.

وی هم‌چنین با بیان این که امیدوارم ایشان جزو ریزش‌های انقلاب نباشند، اظهار کرد: امیدوارم همه در راه ولایت و تحکیم مبانی انقلاب حرکت کنیم و جزو رویش‌ها باشیم.

امام جمعه موقت تهران هم‌چنین با بیان این که « اینجانب هیچ گاه دوست نداشته و ندارم مجبور شوم با آقای کروبی که سوابق و پیشینه افتخارآمیز مبارزاتی دارند این‌چنین سخن بگویم» اظهار کرد: ولی از امام آموخته‌ام که مصلحت نظام برترین مصالح است و این اشخاص هستند که باید فدای نظام شوند نه این که نظام خود را برای افراد هزینه کند. بنده خود را موظف می‌بینم از جایگاه نماز جمعه که جایگاه مقدسی است و مورد تهاجم قرار گرفته دفاع کنم. مبانی مستندبودن سخنانی که در نماز جمعه گفته شد نیز همانی است که سران دو قوه از سه قوه کشور می‌گویند و این که مطالب گفته‌شده از سوی آقای کروبی دروغ است؛ بنابراین وجدان و دین من اجازه سکوت به بنده نمی‌دهد و من به تکلیفم عمل کرده‌ام.

سیداحمد خاتمی اظهار کرد: آقای کروبی بدانند اگر بخواهند به اهانت‌ها چه در رابطه با نظام اسلامی و یا شخص بنده که قطره‌ای از این اقیانوس خروشان مردمی هستم که برای آنها خطبه می‌خواند ادامه بدهند این مسائل را بی‌جواب نخواهم گذاشت. امیدوارم آقای کروبی از التهاب‌آفرینی دست بردارند و در جهت جبران آسیب‌هایی که رسانده‌اند تلاش کنند

سه شنبه 28/7/1388 - 1:50
سياست

علم الهدی: احتمالا کروبی من را اشتباه گرفته است

فارس: عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اظهارات كروبی مبنی بر سفر وی به پاكستان قبل از پیروزی انقلاب گفت: بنده در تمام عمرم سفری به پاكستان نداشته‌ام.


آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی عضو مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه مشهد در خصوص ادعای كروبی در مورد وی كه قبل از انقلاب در ارتباط با فعالیتهای شریعتمداری به پاكستان سفر كرده گفت: بنده در تمام عمر هیچ سفری به پاكستان نداشتم و حتی رنگ پاكستان را هم ندیده‌ام.

وی افزود: انشاء الله كروبی دروغ نمی‌گوید و احتمالا بنده را با كسی دیگری اشتباه گرفته است.


عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینكه ترور شخصیت افرادی همچون بنده كه سرباز كوچكی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و مقام معظم رهبری هستیم مهم نیست، گفت: آنچه مهم است اینكه كروبی با تهمت و دروغ نظام را ترور شخصیت نكند.

علم‌الهدی با اشاره به ارتباط خود با حضرت امام راحل چه قبل از انقلاب و چه بعد از انقلاب تاكید كرد: بنده از دهه 50 كه ساكن مشهد بودم به تهران هجرت كردم و در یكی از محل های جنوب تهران ساكن شدم كه از آن زمان مروج فتاوای امام(ره) بودم.


وی ادامه داد: در دهه 50 كه حضرت امام در نجف به سر می‌برد بنده به عنوان رابط امام و مقلدین ایشان و در خدمت حضرت امام راحل بودم.

عضو مجلس خبرگان رهبری به فعالیت‌های انقلابی خود در مسجد امام صادق در مبارزه با نظام ستم شاهی اشاره و یادآور شد: نامه‌ها و مكاتباتی از امام راحل دارم كه بین ما ردوبدل شده و نشان از موقعیت بنده در دوران انقلاب دارد.


گفتنی است آیت‌الله علم الهدی چندی پیش از كروبی به دلیل اظهارات غیر مستندش درباره بازداشت شدگان انتقاد كرد كه كروبی نیز در پاسخ علم الهدی ادعاهای دیگری را مطرح كرد.

سه شنبه 28/7/1388 - 1:49
سياست

همسر عطریانفر کروبی و میر حسین را به منزل راه نداد

 

همسر محمد عطریانفر عضو بازداشت شده حزب کارگزاران سازندگی مهدی کروبی را به منزل راه نداد.



به گزارش جهان، مهدی کروبی و میرحسین موسوی که با دیدارهای تبلیغاتی با خانواده زندانیان قصد بهره برداری سیاسی از این موضوع را دارند باواکنش تند خانواده محمد عطریانفر مواجه شدند.

براساس این گزارش، همسر عطریانفر در پاسخ به رایزنی نزدیکان میرحسین برای حضور درمنزل، به آنها می گوید " برخی سیاسیون در پناهگاه خود نشسته و هزینه اش را دیگران می دهند" و به همین دلیل آنها را به خانه خود راه نمی دهد
.

همچنین، مهدی کروبی که قصد داشت به طور سرزده به خانه عطریانفر رفته و با خانواده اش دیدار کند به طور غیر منتظره ای با ممانعت همسر عطریانفر مواجه شده و عاقبت بدون هیچ نتیجه ای به خانه باز می گردد.

سه شنبه 28/7/1388 - 1:49
اخبار

تلفات پس از جنگ تحمیلی همچنان ادامه دارد‌

3 نفر دیگر در سومار براثر انفجارمین مجروح شدند

خبرگزاری فارس: سه نفر دیگر از هموطنان روز گذشته بر اثر حادثه ناشی از انفجار مین در منطقه عمومی قصرشیرین به شدت مجروح شدند

 

سه شنبه 28/7/1388 - 1:48
سياست

روحانی: اگر امام بود، با کروبی مثل منتظری برخورد می‌کرد

عضو دفتر امام خمینی(ره) تاکید کرد: اگر حضرت امام(ره) در قید حیات بودند، بی‌تردید امروز با آقای شیخ مهدی کروبی همان برخوردی را می‌کردند که دیروز با آقای شیخ حسینعلی منتظری کردند.

 

 

به گزارش ایرنا، سید حمید روحانی، مورخ برجسته تاریخ انقلاب که روزگاری همراه کروبی در مجمع روحانیون مبارز حضور داشت، سه ماه قبل و در گرماگرم تبلیغات انتخابات نامه ای به دبیرکل حزب اعتماد ملی می نویسد که امروز و بنا به اقتضای زمان آن را منتشر می کند. وی در مقدمه متن این نامه که مشروح آن به زودی از سوی ایرنا منتشر می شود، آورده است: آنچه اکنون در دسترس خوانندگان عزیز قرار می‌گیرد، نامه‌ای است که در تاریخ 29 اردیبهشت 1388 به این امید بودم که نامبرده به خود آید و از کژراهه برهد و به انتشار این نامه هیچ‌گاه نیازی نباشد، لیکن چه توان کرد که دست‌های مرموز عناصر پشت پرده، رخصت اندیشیدن را از او سلب کرده‌اند و او را به ورطه‌ای افکنده‌اند که راه بازگشت ندارد و هر روز بیش از پیش از اسلام و امام "سلام‌الله علیه" دور می‌گردد به گونه‌ای که امروز هرگونه دفاع از اسلام، انقلاب و رهبری را "دین‌فروشی"!! می‌خواند و همصدایی با آمریکا، صهیونیست‌ها و دیگر دشمنان اسلام را "دین‌مداری"!! می‌داند.

روحانی اضافه کرده است: اگر حضرت امام در قید حیات بودند، بی‌تردید امروز با آقای شیخ مهدی کروبی همان برخوردی را می‌کردند که دیروز با آقای شیخ حسینعلی منتظری کردند.

این مورخ تاکید کرده است: حضرت امام که آقای منتظری را "فاسد، فاسق و مفسد" خواندند برای این بود که می‌دیدند نامبرده با تاثیرپذیری از منافقان و جاسوسان حاکم بر بیت خود به نامه‌پراکنی دست می‌زند و دروغ‌پردازی‌ها و شایعه سازی‌های بی‌شرمانه اطرافی‌ها را به عنوان "وحی منزل" در نامه‌های خود منتشر می‌سازد، کاری که امروز جناب آقای کروبی به آن مبادرت می‌ورزد و خوراک چرب و نرمی برای رادیوهای استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی فراهم می‌سازد. "اعاذناالله من شرور انفسنا

سه شنبه 28/7/1388 - 1:48
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته