• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 6910
تعداد نظرات : 98
زمان آخرین مطلب : 3548روز قبل
ایرانگردی




 این آب انبار روبروی رباط میبد و بر سر راه قدیم، در سال ۱۰۷۰ هجری ساخته شده‌است. سنگ تاریخ آن بر جرز سمت چپ مدخل نصب است.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:18
ایرانگردی




 در کنار مجموعه کاروانسرای شاه عباسی، گنبد زرد رنگ مخروطی شکلی به چشم می‌آید که سابقاً یخچال بوده‌است. از نظر شناخت یکی از وسایل تمدن و زندگی آن منطقه قابل ملاحظه‌است و مخصوصاً که بنای آن نیز قدیمی است. یخچال میبد تماما از خشت خام بنا شده واز اجزا اصلی حوض یخ بند، دیوار سایه انداز، مخزن وگنبد خشتی تشکیل شده‌است.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:18
داستان و حکایت


شب که می‌شود حوصله‌ها مانند سایه ماه کوتاه است و کمرنگ. داستانک، قلقلکی کوتاه برای فکر و روحمان است تا در ساعات پایانی شب، لحظات کوتاه امروز را با خواندن جملاتی کوتاه بهتر و بیشتر قدر بدانیم.

مردی می گفت: روزی در بیابانی راه را گم کردم و توشه و غذای راهم تمام شد و خود را در خطر هلاک دیدم. ناگاه در مسیر راه، کیسه ای دیدم، اول تصور کردم که گندم برشته است، چنان خوشحال شدم که هرگز در عمرم بدان حد خوشحال نشده بودم. ولی وقتی فهمیدم گندم نیست و مروارید است، به اندازه ای غمگین شدم که در تمام عمرم این گونه ناراحت نشده بودم.»
مرد بی توشه کاو فتاد از پای     بر کمربند او چه زرچه خزف
           در بیابان خشک و ریگ روان     تشنه را در دهان چه دُر چه صدف
«گلستان سعدی»
سه شنبه 25/4/1392 - 0:18
لطیفه و پیامک


کاریکلماتور حاصل پیوند «کاریکاتور» و «کلمه» است. از این پس هرشب در بخش کشکول شبانه باشگاه شما را به چند کاریکلماتور مهمان می‌کنیم باشد که روزی ما مهمان کاریکلماتورهای شما باشیم.

*عقربه ساعت که تند می رود عمر کوتاه می شود.
*کاریکلماتور که دراز شد حوصله کوتاه می شود. 
*خبر کوتاه زلزله که آمد سجاده ها دراز شد. 

*چشمانش را با اشک هایش شست.
*تصمیم داشت غصه را تهدید کند و لبخند را تمدید.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:17
ریزه کاری های خانه داری
گفتگو با مهدی صبایی؛


بزرگ ترین آرزویم این است که تا لحظه مرگم، حالا نمی دانم خدا چه قدر به من عمر می دهد، به آن امنیت خاطر و آرامشی که می خواهم برسم. مهم تر از همه اینکه محبت مردم از من دریغ نشود و توانایی آن را داشته باشم که انگیزه و نیت مردم را در کارهایم برآورده کنم.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،مهدی صبایی سال 1345 در تهران متولد شد. وی فوق دیپلم اتومکانیک دارد. بازی در سینما را از سال 1375 با فیلم سلطان به کارگردانی مسعود کیمیایی شروع کرد. در شهرک ژاندارمری ساکن است. 

متأهل و دارای یک فرزند پسر به نام علی است. صبایی در فیلم قلاده های طلا در سال 1390 به کارگردانی ابوالقاسم طالبی نیز حضور داشت. آنچه در ادامه می خوانید گفتگوی ما با این هنرمند محبوب و تواناست؛

چه انگیزه ‌ای باعث شد که سراغ رشته‌ هنرهای نمایشی رفتید؟

اصولاً من آدم پر تحرکی هستم و بیشتر دنبال ورزش بودم. شاید از کودکی علاقه ام به هنر باعث شد که وارد حرفه بازیگری شوم.

دلیل استقبال شما از بازی در نقش های متفاوت چیست؟

بعد از اولین بازی ام در تلویزیون، تصمیم گرفتم در هر کاری که حضور پیدا می کنم نکته مهم و اساسی، کیفیت و جنس کاراکتری باشد که برای بازی به من پیشنهاد می شود. باید نقش، شخصیت جذابی داشته باشد که در من بازیگر ایجاد انگیزه کند تا نقش را جلوی دوربین به نمایش در بیاورم.

دوست داشتید چه نقشی را بازی کنید که بازی نکرده اید؟

همان نقشی را که تا به حال بازی نکرده ام.

آیا بوده بعد از سالها از نحوه بازی در فیلمی خجالت بکشید؟

نه، به هیچ عنوان. خوب یا بد، چیزی بوده که گذشته و تمام شده. نه خجالت داره نه غصه.

چند نمونه از کارهای تلویزیونی و سینمایی تان را برایمان نام ببرید؛

آثار تلویزیونی: پهلوانان نمی میرند،‌ در مسیر زاینده رود، در قلب من، در پناه تو، اغما، مدار. آثار سینمایی: تب، رئیس، مزاحم، شیفته، سلطان، شاید وقتی دیگر و...

کدام یک از این کارهایی را که بازی کردید، بیشتر دوست دارید و برایتان خاطره شده؟

همه به نحوی خاطره شدند. فرقی نمی کنند. برای هر کدامشان زحمت زیادی کشیدم. پس فرقی برایم نمی کنند.

دوست دارید با کدام کارگردانی کار کنید که تا به حال کار نکرده اید؟

کارگردانی را دوست دارم با من کار کند که تا به حال با من کار نکرده است.

چه کاری آماده پخش دارید؟

فعلاً در استراحت مطلقم.

به نظر شما رابطه مردم با سینما بهتر است یا تلویزیون؟

با تلویزیون و البته ماهواره!

به نظر شما بازیگران ما چه قدر به مبانی نظری بازیگری تسلط دارند؟


من فکر می‌ کنم تفاوت بازیگری که تحصیلات آکادمیک دارد با بازیگری که از در پشتی آمده شاید 12 جلد کتاب باشد! چون متأسفانه سیستم آموزشی بسیار ضعیف است و در نهایت محدودیت‌ها باعث می‌شود که ضعف آموزشی خودش را بروز دهد تا ما شاهد تکرار نقش‌ها و بازی‌ها باشیم!

در بازیگری الگوی خاصی داشتید؟


در رفتار، بله اما در بازی خیر.

چرا؟


به دلیل اینکه ظرفیت محدودیت‌ها زیادتر از توقعات مردم شده و فکر می‌کنم که این خطر، فرهنگ ما را تهدید می‌کند که یک سری سریال‌ها که ارزش فرهنگی ندارد جایگزین سریال‌های خوب ما مثل امام علی (ع)، هزاردستان، ابوعلی سینا و سربداران شده است. 

جای سریال‌های فاخری که در طول این سال‌ها ساخته شده بسیار کم است و متأسفانه سرعت ساخت سریال باعث شده که هویت اصلی سریال‌ها و داستان‌های ایرانی تحت الشعاع سریال‌های ماهواره‌ای قرار بگیرد.

سوپر استار از دید مهدی صبایی کیست و آیا او هم دغدغه سوپر استار شدن را دارد؟


در یک مقطع خاص علاقه شدید مردم به یک انسان، آن انسان را تبدیل به سوپر استار می کند که این لقب، بیشتر برای هنرمندان استفاده می شود و معمولاً تاریخ نشان داده است که یک طلوع دارد و یک غروب و در مورد خودم هم باید بگویم من سعی می کنم بعد از ده پانزده سال کار بازیگری، بیشتر کار خوب انجام بدهم و خیلی دغدغه ستاره شدن ندارم و فکر می کنم اکثر بازیگران همسن و سال من هم این گونه باشند.

نظرتان در مورد افزایش دستمزد بازیگران که این روزها به موضوع داغی هم تبدیل شده، چیست؟

موافقم. وقتی در این روزگار، همه چیز تجارت شده، به نظرم اگر به سینما هم به دید تجاری نگاه بشود مشکلی پیش نمی آید. البته تعداد بازیگران که دستمزدهای بالا می گیرند خیلی کم است و به نظرم این حق را باید به آنها داد که دستمزد بالا بخواهند، چرا که باعث می شوند مردم به سینما علاقه مند شوند.

آیا پول بازیگران از پارو بالا می رود؟


شاید الآن اندازه پاروها کوچک شده باشد.

برخی در باره دستمزد بازیگران جدید اعتراض دارند. این اعتراض ها چه قدر بجاست؟


به هر حال در همه جا اعتراض وجود دارد. اما در خصوص بازیگران باید تمیز قائل شد. بازیگر، دستمزدی که دریافت می ‌کند، دستمزد بازی کردن نیست، دستمزد زندگی نکردن است.

بزرگ ترین آرزوی شما چیست؟

بزرگ ترین آرزویم این است که تا لحظه مرگم، حالا نمی دانم خدا چه قدر به من عمر می دهد، به آن امنیت خاطر و آرامشی که می خواهم برسم. مهم تر از همه اینکه محبت مردم از من دریغ نشود و توانایی آن را داشته باشم که انگیزه و نیت مردم را در کارهایم برآورده کنم.

برخی عنوان می کننند که مانکن های خوش چهره، جای بازیگران واقعی را گرفته اند. نظر شما چیست؟

این هم یک بخش از نیاز سینماست. به هر حال سینما به تصویر خوب هم نیاز دارد، همچنان که به بازی خوب نیاز دارد. ورود چهره‌ های خوب و زیبا به قول بعضی ها اجتناب ناپذیر است اما می شود محدودیت‌ های آموزشی قائل شد که برای تداوم چهره ‌ها و اینکه نسل‌ های بعدی فکر نکنند که سینما فقط چهره است، چهره نامتعارف آنها باعث شده تا به عنوان بازیگر جلب توجه کنند.

از این اتفاق نمی ترسید که بگویند دارید تکرار می شوید؟

وقتی قرار است سریالی را بازی کنی، یعنی همان کارها در سریال ما چیزی برای تغییر دادن ندارد. مثلاً ما سریال های کمدی خاصی نداریم، باید بتوانی خیلی خوب بازی کنی تا مردم را بخندانی. من هم همه جا بازی کرده ام اما به اندازه توان خودم. اما کسی از من نخواسته متفاوت باشم.

الآن بیشتر از همه دلتان برای چه کسی تنگ شده؟

یه جورایی هیچ کس. دلتنگی اصلاً از وابستگی می آید. من هم سعی می کنم که وابسته نباشم که دلتنگ کسی نشوم.

حرف آخر؟

حرف آخرم اینکه یک خرده جوان ها با تربیت باشند. فرهنگ و ادب به بچه بالا یا پایین بودن نیست. خیلی از جوان ها بد جوری صحبت می کنند. از شما هم ممنونم.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:17
رمضان


در ایام ماه مبارک رمضان بر آن شدیم تا دعاهای این ایام پر برکت را پیشکش کاربران عزیز نماییم و امیدمان چشم به راه دعای خیر شماست.
مجله شبانه باشگاه خبرنگاران
اَللّهُمَّ لا تَخْذُلْنى فیهِ لِتَعَرُّضِ مَعْصِیَتِكَ وَلاتَضْرِبْنى بِسِیاطِ نَقِمَتِكَ
خدایا در این ماه به خاطر دست زدن به نافرمانیت خوارم مساز و تازیانه هاى عذابت را بر من مزن و از موجبات خشمت

وَزَحْزِحْنى فیهِ مِنْ مُوجِباتِ سَخَطِكَ بِمَنِّكَ وَاَیادیكَ یا مُنْتَهى رَغْبَةِ الرّاغِبینَ 
بدان نعمت بخشى و الطافى كه نسبت به بندگان دارى دورم بدار اى آخرین حد اشتیاق مشتاقان
سه شنبه 25/4/1392 - 0:16
ازدواج و همسرداری


به اعتقاد برخی از صاحب نظران مهم ترین احساسی که پس از طلاق در پدر و مادری که متارکه کرده اند پدید می آید ، احساس گناه و خیانت نسبت به خوشبختی فرزندان است. به علاوه بیم از آینده ای مبهم برای خود و فرزندان، واکنش های گوناگونی را در آنان پدید می آورد و این وضعیت، احساس گناه را شدت می بخشد.
به گزارش مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،پدیده شوم و سیاه طلاق که متأسفانه امروزه سایه سنگین خود را، بر سر بسیاری از خانواده ها و به خصوص جوانان گسترده است، همواره با آسیب های زیادی همراه بوده است که از ابعاد مختلف فردی، خانوادگی و اجتماعی قابل بررسی است. 

آن چه باعث تاسف است این  که گاه طلاق بر اساس دلایلی ساده و بی ارزش به وقوع می پیوندد. این امر جدا از این که فشارهای زیادی را به افراد، خانواده ها و اجتماع وارد می کند، از ناآگاهی و بی توجهی زیاد افراد نسبت به این موضوع و پیامدهای نامبارک آن حکایت دارد. در این میان همواره آسیب های طلاق دامن زنان را بیش از مردان می گیرد. 

به راستی زنان پس از تجربه طلاق با چه مسائلی گریبان گیرند؟ برای آن که اطلاعات و آگاهی بیشتری از آسیب های این واقعه تلخ به دست آوریم به سراغ یکی از روان شناسان و مشاوران خانواده رفتیم و نظر او را در این باره جویا شدیم.

ترس از آینده

دکتر علی بنی اسدی، روانشناس بالینی، استاد دانشگاه و مشاور خانواده در یک تقسیم بندی کلی آسیب های طلاق را به دو بعد فردی و خانوادگی تقسیم کرد و درباره آسیب های فردی به خراسان گفت: اولین مسئله، ترس از آینده است. تصمیم به پایان دادن به یک زندگی مشترک، کار ساده و بی اهمیتی نیست، این تصمیم با احساس تأسف و سرزنش خود همراه است.

ترس از تنهایی پس از طلاق، احساسی است که زنان بیش از مردان ابراز می کنند. این ترس بیشتر ناشی از این نگرانی است که آیا شریک زندگی دیگری خواهند داشت؟ ترس از این که نتوانند بدون یک مرد زندگی کنند و فرزندان خویش را به تنهایی اداره کنند و شغلی بیابند و از نظر مالی خود و فرزندانشان را اداره کنند.این ترس ها ناشی از نگاه واقع بینانه در زندگی فردی و اجتماعی است.

احساس گناه

این استاد دانشگاه دومین آسیب فردی را احساس گناه دانست و افزود: گاهی زنان مطلقه با احساس گناه زیادی درباره متلاشی شدن خانواده دست به گریبان هستند. به اعتقاد برخی از صاحب نظران مهم ترین احساسی که پس از طلاق در پدر و مادری که متارکه کرده اند پدید می آید ، احساس گناه و خیانت نسبت به خوشبختی فرزندان است. به علاوه بیم از آینده ای مبهم برای خود و فرزندان، واکنش های گوناگونی را در آنان پدید می آورد و این وضعیت، احساس گناه را شدت می بخشد.

مشکلات روحی و جسمی

روان شناس بالینی از مشکلات روحی و جسمی، به عنوان سومین آسیب فردی طلاق یاد کرد و گفت: نبود همسر و تنهایی پس از طلاق موجب می شود که بیشتر زنان پس از جدایی به ناراحتی های روحی و جسمی دچار شوند و همچنان نیازهای عاطفی خود را در شوهر سابق خود جست وجو کنند.

کمبود معاشرت و تفریح ها به علت مسائل شهرنشینی در کلانشهرها، بر مشکلات عاطفی زن می افزاید. البته مشکلات روحی پس از طلاق به مراتب بیش از صدمات جسمانی آن است. زن مطلقه به علت نداشتن استقلال اجتماعی از پایگاه اجتماعی معینی برخوردار نیست و به خانواده پدر یا برادر وابسته است.

مشکل دوگانگی نقش


مشاور خانواده در ادامه مشکل دوگانگی نقش را آسیب دیگری دانست که بر اثر طلاق به سراغ زنان می آید: زنان در ارتباط با فرزندان خود با دوگانگی نقش مواجه می شوند و حضور نداشتن پدر، فرزندان را دچار مشکل می کند. زن مطلقه برای فرزندانش هم باید پدر باشد هم مادر و مرد نیز در صورتی که کودک با او زندگی کند، باید هم نقش مادر و هم نقش پدر را بر عهده بگیرد.

مشکلات اقتصادی

وی پنجمین آسیب را مشکلات اقتصادی مطرح کرد و افزود: یکی از مهم ترین مشکلات زنان پس از طلاق مسئله اقتصادی است. این موضوع برای زنان کم سواد و فاقد مهارت به صورت حادتری جلوه می کند. واکنش اعضای خانواده نسبت به طلاق و جدایی مختلف است. 

در برخی موارد آنان نگرانند که فردی که متارکه کرده، از نظر اقتصادی و مالی به آن ها وابسته شود. طلاق می تواند وضعیت اقتصادی اجتماعی فرد مانند شغل او را نیز تحت تأثیر قرار دهد. از دیگر مسائل و مشکلات زنان مطلقه، تهیه مسکن و مکانی برای زندگی است.

انزوای اجتماعی

دایره آسیب های فردی طلاق برای زنان بسیار گسترده است، بنی اسدی به انزوا و اختلال در هویت اجتماعی به عنوان آسیب دیگری پرداخت و گفت: طلاق شرایطی ایجاد می کند که به کاهش نفوذ اجتماعی و حتی تضعیف برخی موقعیت ها و فرصت های اجتماعی فرد منجر می شود.

در برخی مواقع رفتار جامعه با زنان مطلقه به گونه ای است که آن ها احساس می کنند دیگر جایی در جامعه ندارند. فرد مطلقه نه در مقام یک مجرد است و نه در مقام یک متأهل. جامعه ما تعریف و جایگاه مناسبی را برای وی در نظر نمی گیرد و نگرش منفی نسبت به فرد مطلقه وجود دارد.

زنان مطلقه از گزند طعنه ها و نگاه های کنجکاوانه دوستان، اطرافیان و آشنایان در امان نیستند، به طور مثال بعضی معتقدند که حضور زن مطلقه در اتاق عقد دیگران خوش یمن نیست!

کاهش فرصت ها ی ازدواج

مشاور خانواده کاهش فرصت های ازدواج برای زنان مطلقه را هم به فهرست این آسیب ها اضافه کرد و در توضیح آن گفت: زنان مطلقه معمولاً نسبت به مردانی که متارکه کرده اند، کمتر ازدواج مجدد می کنند. از جمله علل اجتماعی این وضعیت، وجود فرزندان، سن زن و تمایل نداشتن مردان برای ازدواج با زن مطلقه است.

در فرهنگ ایرانی زنان مطلقه برای ازدواج، از اعتبار کمتری برخوردارند و مردی که ازدواج نکرده است کمتر به سراغ آن ها می رود و در اغلب موارد مردانی که زنان خود را از دست داده یا همسر خود را طلاق داده اند، به خواستگاری آن ها می روند، در این شرایط زن مطلقه دیگر نمی تواند آزادانه حق انتخاب داشته باشد و سطح توقعات او از طرف مقابل، بسیار تنزل می کند و بسیاری از شرایط ناگوار را به اجبار پذیرا می شود؛ زیرا در غیر این صورت برای همیشه تنها خواهد ماند.

کاهش رضایت از زندگی

وی آخرین آسیب فردی را کاهش رضایت از زندگی در زنان مطلقه دانست. به گفته وی پژوهشگران اثر متغیرهایی چون وضع ازدواج و سن را بر رضایت از زندگی مطالعه کرده اند. یکی از قوی ترین همبستگی های آماری، میان رضایت از زندگی و وضع ازدواج بوده است و افراد مطلقه، کمترین میزان رضایت را ابراز کرده اند.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:15
ایرانگردی


كاخ قلعه سرداراسعد درفاصله42 كیلومتری شهركرد ودرمركزشهرجونقان واقع شده است وفاقد هرگونه كتیبه تاریخ داراست. این قلعه توسط علی قلی خان سرداراسعد درزمانی كه وی زمامداری ایل بختیاری رابرعهده داشته، ساخته شده است واین براساس قدمت آن به بیش ازیكصدسال می رسد. مصالح به كاررفته دراین بنای دو طبقه خشت با تمامی آجرباملات گچ وخاك است وهنرهای حجاری، چوب بری، گچ بری، آیینه كاری ونقاشی درآن به كاررفته است.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:14
ایرانگردی




در 50 كیلومتری لردگان، گردشگاه زیبای پروز با طبیعت بهشتی خود در امتداد دره ای سرسبز قرار گرفته است. فضای دنج و خلوت، سایه سار درختان بلند و قد كشیده این پارك، چشمه های زلال متعدد، به علاوه شالیزارهای پراكنده و درختان جنگلی اطراف، تصویری زیبا از طبیعت خداوندی را جلو چشم هر بیننده ای به نمایش می گذارد.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:14
ایرانگردی



غارسراب در65كیلومتری جنوب غرب شهركرد وحدود7كیلومتری شهرباباحیدر(شهرستان فارسان) درمسیردره ای زیبا ومعتدل، درمجاورت روستای امید آباد قرارگرفته است. ازانتهای جاده آسفالته تا دهانه غارحدود15دقیقه پیاده روی لازم است.
سه شنبه 25/4/1392 - 0:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته