• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1009
تعداد نظرات : 155
زمان آخرین مطلب : 5394روز قبل
دانستنی های علمی
جواب آزمايش اعتياد 926 نفر از متكديان پذيرش شده مثبت بوده است و به عبارتي 63 درصد آنها طبق آخرين نتايج آزمايش‌ها، معتاد بوده‌اند و پول به دست آمده از گدايي را خرج اعتياد خود كرده‌اند.

مديركل امور اجتماعي استانداري تهران با اشاره به اين كه از ابتداي سال 86 تا پايان تير ماه، يكهزار و 765 متكدي، پس از دستگيري، پذيرش شده‌اند، ‌اظهار كرد: يكهزار و 437 نفر از اين متكديان، مرد ، 292 متكدي زن و مابقي دختر و پسربچه بوده‌اند.

ابراهيم رضواني اعلام كرد:12 درصد متكدياني كه از فروردين تا تير ماه سال جاري دستگير شده‌اند، تحصيلات ديپلم و بالاتر از ديپلم دارند. وي خاطرنشان كرد: بخش قابل توجهي از اين افراد، يعني حدود 23 درصد تحصيلات ابتدايي ، 20 درصد راهنمايي و بيش از 12 درصد نيز تحصيلات ديپلم و بالاتر داشته‌اند.

مديركل امور اجتماعي استانداري تهران افزود: بيش از 47 درصد متكديان متاهل بوده‌اند و بيش از 16 درصد از آنها يا متاركه كرده يا از همسرشان جدا شده‌اند و يا زندگي‌شان متلاشي شده است.

وي با بيان اين كه بيش از 67 درصد متكديان دستگير شده در مدت ياد شده، در سلامت جسمي به سر مي‌برند، افزود: بيش از 91 درصد آنها، از سلامت كامل رواني برخوردارند.

وي بيش از 67 درصد متكديان جمع‌آوري شده استان تهران را شهرستاني اعلام كرد و گفت: 67 نفر نيز از اتباع بيگانه بوده‌اند.

مديركل امور اجتماعي استانداري تهران، همچنين در خصوص سابقه كيفري اين متكديان گفت: تاكنون پاسخ استعلام سابقه كيفري براي 380 متكدي آمده است كه از اين تعداد 345 نفر يعني حدود 90 درصد آنها سابقه كيفري داشته‌اند.

رضواني تاكيد كرد: اين آمار گوياي اين مسئله است كه بخش عمده‌اي از متكدياني كه هر روز با شيوه‌هاي متفاوت از مردم پول مي‌گيرند، در سلامت كامل رواني و جسمي به سر مي‌برند و تحصيلكرده و البته مجرم و معتاد هستند.

دوشنبه 8/5/1386 - 20:28
اخبار

پروفسور يدالله فريد پدر جغرافياي ايران پس از نيم قرن تحقيق و تدريس در زمينه جغرافي روز دوشنبه بر اثر عارضه قلبي دارفاني را وداع گفت.

پروفسور فريد كه بعنوان يكي از چهره‌هاي ماندگار از سوي رييس جمهوري اسلامي ايران مورد تجليل قرار گرفته بود از مدتي پيش در آمريكا تحت مراقبت‌هاي پزشكي قرار داشت.

پروفسور يداله فريد در اسفند ‪ ۱۳۰۸‬در تبريز به دنيا آمد و تحصيلات ابتدايي ، متوسطه و دانشگاهي خود را با رتبه اول در اين شهر گذراند.

وي در رشته تاريخ ، جغرافيا و علوم تربيتي موفق به اخذ مدرك كارشناسي از دانشگاه تبريز شده و سپس جهت ادامه تحصيل به فرانسه عازم شد.

فريد در دانشگاه سوربن پاريس با درجه ممتاز (‪ (Tres Honorable‬موفق به اخذ درجه دكتري جغرافياي انساني با گرايش شهري شد.

استاد از سال ‪ ۱۳۴۲‬همكاري خود را با دانشگاه تبريز آغاز و تا اين اواخر در مجامع علمي و دانشگاه‌هاي مختلف كشور فعاليت‌هاي خود را ادامه داد.

پروفسور فريد داراي ‪ ۲۴‬مقاله علمي و پژوهشي چاپ شده در مجلات معتبر بين المللي و نيز ‪ ۱۳‬جلد كتاب مي‌باشند.

كتاب شناخت شناسي و مباني جغرافياي انساني استاد در سال ‪ ۱۳۸۰‬به عنوان كتاب سال ايران انتخاب شد.

وي خدمات گسترده‌اي را در ارتباط با دانش جغرافي در ايران ارائه كرده است .

دوشنبه 8/5/1386 - 19:18
کنکور

بدون هيچ‌گونه مقدمه‌چيني، يكراست مي‌روم سراغ اصل مطلب و تعدادي از سوالا‌ت كنكور سراسري 86 را كه به‌تازگي برگزار شده، عينا در اينجا مي‌آورم. فقط ذكر اين توضيح ضروري است كه هيچ‌گونه شوخي يا طنز در اين نقل مطلب وجود ندارد و سوالا‌ت عينا و بدون هيچ‌گونه تغيير آورده شده‌اند.

جاي خالي را با گزينه مناسب پر كنيد. (كنكور سراسري 86- گروه علوم رياضي)
<بهرام كه گور مي‌گرفتي همه عمر / ديدي كه چگونه گور... گرفت>
1) شهرام 2) مهرام 3) بهرام 4) آرام

جاي خالي را با گزينه مناسب پر كنيد. (كنكور سراسري 86- گروه علوم رياضي)
روِياهاي صادقانه: هركدام از ما هنگام... روِياهايي را مشاهده مي‌كنيم. اين روِياها انواع مختلف دارند.
1) دويدن 2) ايستادن 3) خواب 4) نشستن

جاي خالي را با گزينه مناسب پر كنيد. (كنكور سراسري 86- علوم تجربي)
<گل همين پنج روز و... باشد / وين گلستان هميشه خوش باشد>
1) هفت 2) چهار 3) شش 4) هشت

جاي خالي را با گزينه مناسب پر كنيد. (كنكور سراسري 86- علوم انساني)
...< پرده‌ي پندار دريدند / يعني همه جا غير ‌خدا هيچ نديدند>
1) مردان خدا 2) مردم همه جا 3) مردم هميشه 4) مردان و زنان

وقتي يكي از دوستانم اين سوالا‌ت را در دفترچه‌هاي سوالا‌ت كنكور سراسري به من نشان داد، در ابتدا فكر كردم حتما قصد شوخي با من را دارد و لا‌بد به اين منظور، دفترچه‌هايي شبيه دفترچه سوالا‌ت كنكور درست كرده و دارد به من نشان مي‌دهد ولي بعد كه متوجه شدم اينها حقيقتاً دفترچه سوالا‌ت كنكورند و اين سوالا‌ت واقعا سوالا‌ت كنكور سراسري ورود به دانشگاه‌هاي اين كشور در سال 1386 بوده‌اند، تا مدتي گيج و بهت‌زده بودم.

با توجه به اينكه سوالا‌تي از اين دست، غالبا به عنوان اولين سوال ماده درسي مربوطه‌شان طرح شده بوده‌اند، احتمالا‌ طراحان محترم در اجراي سياست خاصي آنها را طرح كرده‌اند و احتمالا‌ آن سياست چنين بوده كه اولين سوال هر ماده درسي بسيار آسان باشد تا پاسخگويي سريع به آن موجب روحيه گرفتن داوطلبان شود و بدين ترتيب داوطلبان طي آزمون دچار استرس و اضطراب ناشي از سختي احتمالي سوالا‌ت اوليه هر درس نشوند. اما آيا نمي‌شد با طرح سوالا‌تي كه در عين سادگي، اين‌قدر مضحك و غيرعلمي نباشند به همين هدف دست يافت؟

طرح سوالا‌تي در اين سطح از دانايي در تاريخ كنكور سراسري اين كشور سابقه نداشته است. در حقيقت اگر طراحان سوال به‌زعم خود از ايجاد اضطراب آغاز امتحان در داوطلبان كاسته‌اند، اما توجه نداشته‌اند كه در هر مجموعه 25 سوالي از دروس عمومي، يك سوال را فدا كرده‌اند و ارزش سوال در جداسازي داوطلبان را از آن گرفته‌اند. با توجه به آنكه سوال انتهايي هر درس در كنكور 86 نيز سوال نظرسنجي بوده است، در حقيقت اين اتفاق رخ داده كه داوطلبان برخلا‌ف سال‌هاي گذشته در هر درس عمومي به جاي 25 سوال، بر سر پاسخگويي به 23 سوال يا كمتر از آن رقابت كرده‌اند. اين بدان معناست كه عرصه رقابت تنگ‌تر شده، زيرا در چنين حالتي، گستره تفكيك‌پذيري داوطلبان توسط سوالا‌ت و نيز تنوع امتيازات قابل دستيابي كاهش يافته و نمرات مشابه يا نزديك افزايش مي‌يابند كه اين امر به معناي نفسگيرتر بودن حقيقي عرصه رقابت است؛ اگرچه داوطلب سر جلسه آزمون، آن را از يك بابت اندكي كمتر حس كند! ضمنا در چنين آزموني، بروز يك خطاي ساده توسط داوطلب در پاسخگويي به سوالا‌ت، به مراتب بيش از گذشته باعث كاهش امتياز و رتبه داوطلب و عقب افتادن از خيل رقيبان (به نحوي كمتر جبران‌پذير) مي‌شود. 

در اين نوشتار كوتاه صرفا مختصري از جنبه‌هاي تاثيرگذاري فني چنين سياستي، بر فشرده‌تر كردن صفوف رقابت داوطلبان مطرح شد اما تاثيرات منفي فرهنگي اين نوع طرح سوال و اثر آن بر كاستن از شأن آزمون ورودي دانشگاه‌ها و نيز ديدگاهي كه نسبت به ميزان آگاهي سياستگذاران و طراحان سوال از قواعد سياستگذاري و طرح سوال در خوانندگان ايجاد مي‌كند، مطالب ديگري هستند كه بايستي در نوشتاري ديگر به آنها پرداخته شود. 
دبير سابق مراكز استعدادهاي درخشان
روزنامه اعتماد ملی

دوشنبه 8/5/1386 - 19:16
دانستنی های علمی

آیت‌الله‌ علی‌ اکبر فیض‌، معروف‌ به‌ مشکینی‌ در سال‌ 1300 هجری‌ شمسی‌ در روستایی‌ از توابع‌ بلوک‌ مشکین‌ و در میان‌ خانواده‌ای‌ متدین‌ و اهل‌ علم‌ چشم‌ به‌ جهان‌ گشود. پدرش‌ از اهل‌ علم‌ بود و در کسوت‌ روحانیت‌ به‌ تحصیل‌ علم‌ و رتق‌ و فتق‌ امور مردم‌ می‌پرداخت‌.
به گزارش ایسکانیوز،آیت‌الله‌ مشکینی‌ هنگامی‌ که‌ همراه‌ با پدر در نجف‌ اشرف‌ مقیم‌ بود، به‌ مکتب‌خانه‌ رفت‌ و سپس‌ همراه‌ پدر به‌ وطن‌ بازگشت‌ و مقداری‌ از مقدمات‌ علوم‌ دینی‌ را نزد او فرا گرفت‌. با رحلت‌ پدر و به‌ سفارش‌ او، برای‌ تحصیل‌ علوم‌ دینی‌ به‌ شهرستان‌ اردبیل‌ سفر کرد و مقداری‌ از صرف‌ و نحو را در آنجا فرا گرفت‌. سپس‌ در معیّت‌ عالم‌ بزرگواری‌ که‌ از زخمیان‌ حادثه‌ مسجد گوهرشاد مشهد در زمان‌ رضاخان‌ بود، به‌ شهر قم‌ آمد و در آن‌ دیار عالم‌ خیز به‌ تحصیل‌ علوم‌ دینی‌ پرداخت‌.

در آن‌ زمان‌ سایه‌ منحوس‌ رژیم‌ پهلوی‌ بر کشور مستولی‌ بود و تحصیل‌ در حوزه‌های‌ علمیه‌ بسیار دشوار می‌نمود. با این‌ حال‌ آیت‌الله‌ مشکینی‌ دروس‌ دوره‌ سطح‌ را به‌ خوبی‌ به‌ پایان‌ برد و در درس‌ خارج‌ فقه‌ و اصول‌ استادان‌ مشهور دوره‌ خود حاضر شد. او نزدیک‌ به‌ هفت‌ ماه‌ نیز در نجف‌ اشرف‌ حضور داشت‌ و در درسهای‌ خارج‌ استادان‌ آن‌ دیار، بویژه‌ امام‌ خمینی‌(ره‌)، شرکت‌ می‌نمود اما به‌ دلیل‌ هوای‌ گرم‌ نجف‌ و ضعف‌ مزاجی‌ مجبور به‌ بازگشت‌ به‌ ایران‌ شد.
آیت‌الله‌ علی‌ اکبر مشکینی‌ در سالهای‌ تحصیل‌ خود، به‌ محضر عالمان‌ بسیاری‌ شرفیاب‌ شد. او در دروس‌ خارج‌ فقه‌ و اصول‌ آیت‌الله‌ العظمی‌ بروجردی‌(ره‌) و آیت‌الله‌ العظمی‌ محقق‌ داماد(ره‌) شرکت‌ می‌کرد. در نجف‌ نیز به‌ محضر عالمان‌ و استادان‌ آن‌ دیار شرفیاب‌ می‌شد و در درس‌ خارج‌ امام‌ خمینی‌(ره‌) شرکت‌ جدی‌ داشت‌.
او در سال‌های‌ تحصیل‌ و پس‌ از آن‌ با فضلا و استادان‌ بسیار رابطه‌ دوستی‌ داشت‌ که‌ از آن‌ جمله‌ می‌توان‌ آیت‌الله‌ جوادی‌ آملی‌ و آیت‌الله‌ امینی‌ را نام‌ برد.
‌آیت‌الله‌ مشکینی‌ در سالهای‌ عمر خود فعالیتهای‌ بسیاری‌ را به‌ انجام‌ رساند‌. بسیاری‌ از استادان‌ و علمای‌ امروز از شاگردان‌ معظم‌ له‌ به‌ شمار می‌آیند که‌ در درسهای‌ وی‌ شرکت‌ جدی‌ داشته‌اند. او کتب‌ دوره‌ مقدمات‌ و سطح‌ را بارها تدریس‌ کرد‌ و سالها به‌ تدریس‌ خارج‌ فقه‌ و اصول‌ اشتغال‌ داشت‌. همچنین‌ درس‌ تفسیر او از دروس‌ مشهور حوزه‌ علمیه‌ قم‌ بود‌.
از فعالیتهای‌ مهم‌ وی‌ در این‌ عرصه‌، تأسیس‌ مؤسسه‌ الهادی‌ است‌ که‌ به‌ چاپ‌ کتب‌ مفید و اسلامی‌ برای‌ سطوح‌ گوناگون‌ جامعه‌ می‌پردازد و مردم‌ را با حقایق‌ و معارف‌ اسلامی‌ آشنا می‌سازد. معظم‌له‌ خود نیز کتابهای‌ فراوانی‌ در زمینه‌های‌ گوناگون‌ علوم‌ اسلامی‌ تألیف‌ و منتشر ساخته‌ است‌. برخی‌ از آنها به‌ شرح‌ زیر است‌:
1ـ اصطلاح‌ الاصول‌
2ـ مصطلحات‌ الفقه‌
3ـ الفقه‌ الماثور (دوره‌ فقه‌ به‌ طرزی‌ نوین‌)
4ـ دروس‌ فی‌ الاخلاق‌ (یک‌ دوره‌ اخلاق‌ عربی‌)
5ـازدواج‌ در اسلام‌
6ـ المنافع‌ العامه‌ (شرح‌ کتاب‌ احیاالموات‌ شرایع‌)
7ـ مفتاح‌ الجنان‌ (کتاب‌ دعا تکمیل‌ مصباح‌ المنیر)
8ـ المواعظ‌ العددیه‌
9ـ واجب‌ و حرام‌ احکام‌ الزامی‌ (دوره‌ فقه‌)
10ـ قصار الجمل‌ (احادیث‌ کوتاه‌ تحت‌ عناوین‌ لغوی‌ دو جلد)
11ـ ترجمه‌ قرآن‌ کریم‌ به‌ زبان‌ فارسی‌
12ـ الهدی‌ الی‌ موضوعات‌ نهج‌ البلاغه‌
13ـ المبسوط‌ (تفسیر سوره‌ آل‌ عمران‌)
14ـ واجبات‌ و محرمات‌ (استقصاء آنچه‌ در شرع‌ واجب‌ و حرام‌ اعتقادی‌ و عملی‌ است‌)
15ـ تفسیر سوره‌ (ص‌)
16ـ بحث‌ تکامل‌ از نظر قرآن‌
17ـ مسلکنا فی‌ العقائد و الاخلاق‌ و العمل‌
18ـ زمین‌ و آنچه‌ در آن‌ است‌
19ـ تقلید چیست‌؟
20ـ رساله‌ خمس‌
21ـ حاشیه‌ توضیحی‌ بر کتاب‌ مضاربه‌، عروة‌الوثقی‌
22ـ نهج‌ البلاغه‌ موضوعی‌
23ـ تحریرالمواعظ‌
24ـ تحریرالمعالم‌
25ـ الرسائل‌ الجدیده‌
26ـ تلخیص‌ المکاسب‌ (در دست‌ چاپ‌)
27ـ تفسیر روان‌ برای‌ نسل‌ جوان‌ (در دست‌ چاپ‌)
28ـ ترجمه‌ و شرح‌ فارسی‌ سه‌ کتاب‌ مضاربه‌، مزارعه‌ و شرکت‌ در عروة‌ الوثقی‌ (در دست‌ چاپ‌)
همچنین‌ از وی‌ مقالات‌ بسیاری‌ در نشریات‌ نورعلم‌، پاسدار اسلام‌ و... و نیز در روزنامه‌ جمهوری‌ اسلامی‌ و... به‌ چاپ‌ رسیده‌ است‌.
زندگی‌ آیت‌الله‌ مشکینی‌ سرشار از مبارزات‌ و تلاشهای‌ سیاسی‌ برای‌ احقاق‌ حکومت‌ اسلامی‌ است‌. او از نخستین‌ افرادی‌ بود که‌ به‌ نهضت‌ امام‌ خمینی‌(ره‌) پیوست‌. او در جلسات‌ مخفی‌ مبارزان‌ شرکت‌ می‌کرد. از این‌ رو حدود چهار ماه‌ در تهران‌ متواری‌ شده‌ بود و سپس‌ ایران‌ را به‌ مقصد عراق‌ ترک‌ کرد. با بازگشت‌ به‌ قم‌ در همان‌ روز اول‌ دستگیر شد و ساواک‌ از او خواسته‌ بود تا 48 ساعت‌ بعد از قم‌ خارج‌ شود. از این‌ رو به‌ مشهد رفت‌ و 15 ماه‌ در آنجا مشغول‌ تدریس‌ شد و بار دیگر به‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ آمد و مبارزات‌ را پی‌ گرفت‌؛ اما پس‌ از مدتی‌ به‌ همراه‌ 27 نفر از استادان‌ و فضلای‌ حوزه‌ تبعید شد. از این‌ رو به‌ زادگاه‌ خود رفت‌ ولی‌ پس‌ از سه‌ ماه‌ ساواک‌ او را دستگیر و به‌ ماهان‌ کرمان‌ و گلپایگان‌ تبعید کرد. او پس‌ از دو سال‌ نیز به‌ کاشمر تبعید شد. او در طول‌ دوره‌ تبعید نیز دست‌ از مبارزه‌ برنمی‌داشت‌؛ این‌ گونه‌ بود که‌ ساواک‌ او را به‌ مکان‌ دیگری‌ منتقل‌ می‌کرد. او از اعضای‌ جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ بوده و زیر بسیاری‌ از اعلامیه‌های‌ آن‌ را امضاء کرده‌ است‌. با پیروزی‌ انقلاب‌ اسلامی‌ ایران‌، آیت‌الله‌ مشکینی‌ در مسؤولیتهای‌ گوناگونی‌ به‌ ایفای‌ نقش‌ پرداخت‌ که‌ برخی‌ از آنها به‌ شرح‌ زیر است‌:
ـ عضویت‌ در خبرگان‌ تدوین‌ قانون‌ اساسی
ـ مسئول‌ گزینش‌ و اعزام‌ قضات‌ با حکم‌ امام‌ (ره‌)
ـ ریاست‌ مجلس‌ خبرگان‌ رهبری
ـ امامت‌ جمعه‌ قم‌ با حکم‌ امام‌(ره‌) و رهبر انقلاب
ـ عضویت‌ در جامعه‌ مدرسین‌ حوزه‌ علمیه‌ قم
ـ ریاست‌ شورای‌ بازنگری‌ قانون‌ اساسی‌.
آیت الله مشکینی که در بیمارستان بقیه الله تهران بستری بود امروز 8 مرداد در سن 86 سالگی دار فانی را وداع گفت .
به دنبال وخامت حال آیت‌الله مشکینی ،آیت‌الله هاشمی رفسنجانی ،نایب رئیس مجلس خبرگان، رئیس جمهور، حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب به نمایندگی از ایشان، داوودی معاون اول رئیس جمهور و جمعی از مقامات و مسئولین نظام، از وی عیادت کردند.
تا امروز 8 مرداد بعد از نزدیک به دو هفته تلاش بی وقفه تیم پزشکی برای بهبود آیت الله مشکینی به نتیجه نرسید و ایشان دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت و به دیدار حق شتافت.
فقدان این عالم مجاهد و نستوه را به ملت ایران و مسلمانان جهان تسلیت می گوییم و از ایزد منان درخواست علو درجات را برای ایشان مسألت می کنیم.

دوشنبه 8/5/1386 - 18:5
اخبار
مشترکان‌ تلفن‌ همراه‌ شرکت‌ ارتباطات‌ سيار ، به‌ مناسبت‌ ميلاد امير المومنين‌ علي‌ عليه‌ السلام‌ و روز پدر، ‌67‌ ميليون‌ و ‌847‌ هزار و ‌130‌ پيام‌ کوتاه‌ ارسال کردند‌ .
به‌ گزارش‌ باشگاه خبرنگاران مشترکان‌ تلفن‌ همراه‌ کشور در نخستين روز امسال‌ بيش‌ از ‌136‌ ميليون‌ پيام‌ کوتاه‌ ارسال‌ کرده‌ بودند.
دوشنبه 8/5/1386 - 18:1
ازدواج و همسرداری
چهارمین پسر بن لادن (عمر 27 ساله) با بیوه 51 ساله انگلیسی به نام "جین فلیکس براون "ازدواج کرد.


به گزارش روز دوشنبه گروه حوادث ایسکانیوز:"عمربن لادن" که پسر همسر چهارم اسامه است از ازدواج پیشین خود یک فرزند دارد و می گوید از اینکه زن جدیدش 24 سال از او بزرگ تر است و نوه هم دارد، ناراحت نیست. این دو نفر یکدیگر را در شرم الشیخ دیدند و به هم دل باختند.
زمانی سووال این بود هزینه براون که بسیاری او را لیدی جین خطاب می کنند، از کجا تامین می شد؟ بعدها اما روشن شد شوهران پیشین او به خاطر داشتن فرزندان زیاد داوطلبانه هر ماه برایش پول حواله می کردند.
درباره "جین فلیکس براون" اطلاعات زیادی در دست نیست.او تا کنون پنج بار ازدواج کرده است. نخستین بار 16 سالگی در لندن به عقد یک دانشجوی عربستانی درآمد.او مدعی است آن زمان اسامه بن لادن در نخستین جشن ازدواجش حضور داشت.
نتیجه این ازدواج یک پسر به نام داوید است، اما نام خانوادگی اش محرمانه نگاه داشته شد.«جین» پنج سال بعد با ثروتمندی به نام فیلیپ توماس ازدواج کرد.گزارش ایسکانیوز می افزاید،سومین پیوند او با "جان مات کلف"مردی که عاشق موتوسیکلت های تندرو و بزرگ بود، از چند هفته تجاوز نکرد.
کمی پس از آن با مرد پولداری به نام جان وآکفیلد عقد کرد که این بار هم زندگی مشترکش چند ماهی بیش دوام نیاورد.چهارمین ازدواج «جین» با مردی به نام اندی در سال ۱۹۹۸ 10افزون بر سال دوام داشت.
کسانی که این زن را می شناسند می گویند خیلی دروغ می گوید وحتی عقیده دارند "جین فایکس براون" نام حقیقی اش نیست.برای نمونه هر بار که به مصر می رود او را "زینا موحا مداح الصباح "خطاب می کنند؛عنوانی از درباریان کویت که ادعای قوم وخویشی با آنان را هم دارد.
سرعت عشق و دلدادگی این زن به لحظه اندازه گیری می شود.
دوشنبه 8/5/1386 - 17:57
اخبار
يك زن كرد عراقي كودكي با دو سر و سه دست و سه پا به دنيا آورد.

به گزارش باشگاه خرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي الرايه؛ يك زن كرد عراقي كودكي با دو سر و سه دست و سه پا به دنيا آورد.
بنابراين گزارش؛ اين نوزاد كه جنسيت مشخصي ندارد و معلوم نيست پسر است يا دختر در شهر اربيل در شمال عراق به دنيا آمد.

گفتني است؛ يك منبع آگاه در بيمارستان اربيل گفت: نوزاد دو سر و سه پا و سه دست بلافاصله پس از تولد درگذشت.
دوشنبه 8/5/1386 - 17:49
اخبار
دقایقی پیش خبرنگار الف از بیمارستان بقیه الله خبر داد، آیت الله مشکینی که از روزهای گذشته در این بیمارستان بستری شده بود، درگذشت.
 
حال آیت الله مشکینی رئیس مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قم ، از بامداد 26 ام تیرماه گذشته، وخیم و نگران کننده اعلام شد و به دنبال آن وی در  بیمارستان بقیه الله تهران بستری و زیر نظر پزشکان قرار گرفت.
روحشان شاد و یادشان گرامی باد.
دوشنبه 8/5/1386 - 17:29
کنکور

رئیس سازمان سنجش از اعلام نتایج اولیه کنکور 86 در صبح فردا خبر داد و گفت : 850 هزار نفر در کنکور سراسری 86 مجاز به انتخاب رشته شده اند که باید در موعد مقرر برای انتخاب رشته اقدام کنند.
دکتر عبدالرسول پورعباس در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود : در آزمون سراسری سال 1386 که تیر ماه برگزار شد، 850 هزار نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.

وی اضافه کرد : اسامی پذیرفته شدگان از سوی سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org اعلام می شود.

به گزارش مهر،  آزمون سراسری سال 1386 با 311 هزار و 83 داوطلب در گروه علوم ریاضی و فنی، 434 هزار و 513 نفر در گروه علوم تجربی، 502 هزار و 344 نفر در علوم انسانی، 92 هزار و 395 داوطلب در هنر و 222 هزار و 68 داوطلب در گروه آزمایشی زبان های خارجی در صبح و بعد از ظهر روز های 7، 8 و 9 تیرماه در 382 شهرستان و بخش کشور و در 17 کشور خارجی با امنیت و آرامش کامل برگزار شد.

برگ ‌مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته داوطلبان شرکت‌کننده در جلسه آزمون سراسری سال 1386 هریک از گروههای آزمایشی علوم ریاضی وفنی ، علوم تجربی ، علوم انسانی ، هنر و زبانهای خارجی در صبح و بعداز ظهر روزهای چهارشنبه 10 مرداد و پنج ‌‌شنبه 11 مرداد در حوزه های سراسر کشور و براساس سال تولد آنان (به جز داوطلبانی که شهرستان توزیع کارت و برگزاری آزمون آنان شهرستان تهران بوده است که لازم است براساس جدول مندرج در زیر این اطلاعیه برای دریافت آن اقدام کنند) به شرح زیر توزیع می شود. لذا کلیه داوطلبان شرکت کننده در جلسه آزمون لازم است با توجه به سال تولد خود به محل تعیین شده قبلی (محل توزیع کارت ورود به جلسه آزمون) مراجعه و آن را دریافت دارند. نحوه توزیع برگ مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته برای کلیه داوطلبان شرکت کننده در جلسه آزمون سراسر کشور (به جز شهر تهران) به شرح زیر است:
کلیه خواهران و برادران متولد سال 1368 و سالهای بعداز آن از ساعت 7 الی 12 روز 10/5/86
کلیه خواهران و برادران متولد سال 1367 از ساعت 14 الی 19 روز 10/5/86
کلیه خواهران و برادران متولد سالهای 1365 و 1366 از ساعت 7 الی 12 روز 11/5/86
کلیه خواهران و برادران متولد سال 1364 و سالهای قبل از آن از ساعت 14 الی 19 روز 11/5/86
کلیه خواهران وبرادرانی‌که محل اقامت فعلی آنان براساس شهرستان محل اقامت مندرج در تقاضانامه ثبت نام یکی از شهرستانهای تهران (کد 11) و شمیرانات (کد 15) است و شهرستان توزیع کارت و برگزاری آزمون آنان شهرستان تهران بوده است، لازم است براساس سال تولد و شماره شناسنامه و باتوجه به جدول مندرج در ذیل این اطلاعیه برای دریافت برگ مخصوص و دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی و دستورالعمل ورود به سایت و انتخاب رشته به حوزه های مربوط مراجعه کنند.
هر داوطلب پس از دریافت برگ مخصوص که حاوی شماره پرونده ـ شماره کاربر و شماره رمز انحصاری داوطلب است، می‌تواند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به آدرس www.sanjesh.org مراجعه و بر اساس دستورالعمل مربوط قرارداده شده بر روی سایت و پس از وارد کردن شماره پرونده – شماره کاربر و شمارة رمز خود، نسبت به انتخاب رشته در صورت مجاز بودن اقدام کند. داوطلبانی که بر اساس مندرجات کارنامه مجاز به انتخاب رشته می‌باشند ضرورت دارد با مطالعه دقیق دفترچه راهنما و دستورالعمل نحوه انتخاب رشته اینترنتی و برحسب اینکه مجاز به انتخاب رشته درچه دوره ای هستند نسبت به انتخاب کد رشته محلهای تحصیلی دوره‌های روزانه، شبانه و نیمه حضوری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی (رشته‌های متمرکز و نیمه متمرکز) مورد علاقه از گروه آزمایشی مجاز یا گروههای آزمایشی مجاز و هم‌چنین دوره‌های مجاز (پیام‌‌نور، موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی، مراکز تربیت معلم وابسته به وزارت آموزش و پرورش) اقدام و کد رشته محلهای انتخابی خود را به ترتیب اولویت علاقه در فرم انتخاب رشته الکترونیکی درج کنند.

دوشنبه 8/5/1386 - 10:30
آموزش و تحقيقات

images/20070729/stars.jpg

 این ویژگی ستارگان از آن جهت است که نور آنها باید از جو زمین عبور کند که قسمت های مختلف آن دما و دانسیته متفاوتی داشته و بطور کلی وضعیت یکنواختی ندارد.
گاهی در شب های ابری بنظر می رسد یک ستاره دائما جابجا می شود بطوریکه ظاهرا جهت انکسار نور آن تغییر می کند. این پدیده مشابه تماشای حرکت موزون سکه ای است که کف استخر افتاده است.
ستاره شناسان معمولا برای رفع پدیده چشمک زدن ناشی از اختلالات جوی از دستگاههای انطباق بصری که در آنها آینه های کوچک زیادی درمیدان دید بکار رفته استفاده می کنند.

جام جم آنلاین

دوشنبه 8/5/1386 - 9:1
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته