• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 1009
تعداد نظرات : 155
زمان آخرین مطلب : 5305روز قبل
ورزش و تحرک

" ريكاردو تكسيرا " رئيس فدراسيون فوتبال برزيل فاش ساخت كه بازيكنان برزيل در جام جهاني آلمان ، جلسات شرب خمر در شب داشتند و علاوه بر اين رونالدو اضافه وزن بيش از حد داشت.

روزنامه " استادو دو سائوپائولو " روز چهارشنبه خلاصه‌اي از گفت وگوي انجام شده در زوريخ بين تكسيرا و يك نماينده شركتي كه مبلغ ميزباني جام جهاني ‪ ۲۰۱۴‬توسط برزيل است، چاپ كرد. برزيلي‌ها فعلا تنها نامزد ميزباني هستند .

برزيل مدعي قهرماني جام جهاني ‪ ۲۰۰۶‬بود ولي در نيمه نهايي يك بر صفر از فرانسه شكست خورد و از گردونه مسابقات خارج شد .

تكسيرا از رونالدو مهاجم آث ميلان كه در شروع رقابتهاي مسابقات نهايي جام جهاني در آلمان ‪ ۹۸‬كيلو وزن داشت ، انتقاد كرد .

به گزارش خبرگزاري فرانسه از سائوپائولو ، تكسيرا گفت :" چگونه در جريان مسابقات مهم ، ورزشكاري مي‌تواند ‪ ۹۸‬كيلو وزن داشته باشد . من ورزشكار نيستم ولي وزن آن چناني ندارم ."
وي افزود :" برخي از بازيكنان ( نامبرده نشده ) بين ساعات چهار تا شش صبح مست به هتل خود باز مي‌گشتند ."
ولي " ماركو پائولو دل نيه رو " سرپرست هيات اعزامي برزيل به آلمان در سال گذشته ميلادي در اظهاراتي كه در نشريه " او استادو دو سائوپائولو" چاپ شد گفت كه وي چنين صحنه‌هايي را نديده است .

وي افزود :" من چيزي نديدم و اگر هم چنين حوادثي رخ داد كادر فني كار بسيار خوبي كرد كه بر آن سرپوش گذاشت ."

پنج شنبه 11/5/1386 - 2:40
ورزش و تحرک

سلام بر همه فوتبال دوستان؛

شما می توانید با وارد کردن کد امنیتی و کلیک بر روی vote به تیم محبوبتان رأی دهید.

لینک  مربوطه

نکته مهم : هر یک ساعت می توانید یک رأی جدید در صندوق بیندازید.

چهارشنبه 10/5/1386 - 21:10
آموزش و تحقيقات
 تحقیقات نشان می دهد با وجود کاهش آلودگی هوا در دو دهه اخیر، آمار مرگ و میر در سنین جوانی روز به روز افزایش می یابد.
به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی خبرگزاری ایسکانیوز و به نقل از سایت اینترنتی بی بی سی، مطالعات انجام شده بر روی 5 هزار فرد جوان در انگلستان حاکی از این امر است که آمار مرگ جوانان بر اثر آلودگی هوا هر روز بیشتر از روز گذشته می شود.
این در حالی است که اعداد و ارقام از کاهش آلودگی جو در دو دهه گذشته حکایت می کند.
هنوز محققان نتوانستند علت این امر را کشف کنند.
تنها فرضیه ای که ذهن پژوهشگران را به خود مشغول ساخته این است که آلودگی هوا اگرچه کمتر از قبل شده اما میزان سم های موجود در جو روز به روز در حال افزایش بوده و این میزان آلودگی روز به روز کمتر اما سمی تر می شود.
اطلاعات گسترده تر در مجله Thorax به چاپ رسیده است.
چهارشنبه 10/5/1386 - 20:4
دانستنی های علمی

اين فكر شب و روز روي اعصاب ما راه مي‌رود و ما را از كار و زندگي مي‌اندازد و معلوم نيست عاقبتش چه بشود. اما چقدر از اين نگراني‌ها واقعاً به‌جاست؟

يك بررسي تازه در مركز بين‌المللي تحقيقات سرطان نشان داده كه اين نگراني‌ها فقط مشكل ما ايراني‌ها نيست، بلكه در كشورهاي ديگر، به خصوص وقتي سطح درآمد و بهداشت جامعه بالا مي‌رود، عين همين دل‌مشغولي‌ها وجود دارد.

نگراني و دل‌مشغولي‌هايي كه به گفته كارشناسان خيلي هم مورد ندارد و اكثر آنها بي‌جاست و يك محور مهم اين گونه نگراني‌ها، ارثي بودن انتقال بيماري است، اما نگراني‌هاي بي‌مورد ديگر هم در اين مورد وجود دارد.

به گزارش بي‌بي‌سي، اين مطالعه نشان مي‌دهد كه 91 درصد مردم نگراني‌هاي بي‌موردي در اين باره دارند. طوري كه يك‌چهارم از هزار نفر افراد مورد مطالعه، معتقد بوده‌اند كه بين 50 تا 100 درصد سرطان‌ها  ارثي است.

اين در حالي است كه بنا به اعلام مركز بين‌المللي تحقيقات سرطان،  از بيش از نيمي از سرطان‌ها، مي‌توان با انجام تغييراتي در شيوه زندگي پيشگيري كرد؛ تغييراتي مثل ورزش و فعاليت بدني، رژيم غذايي سالم، پرفيبر، سرخ‌نشده و تازه. نقش استعمال دخانيات هم در بالا بردن خطر برخي سرطان‌ها، مثل سرطان ريه يا حنجره، شناخته شده است.

با اين حال در اين نظرسنجي مشخص شده كه 60 درصد افراد عقيده دارند «وراثت»، مهم‌ترين و تأثيرگذارترين عامل در بروز سرطان است. كارشناسان مجري اين طرح تحقيقاتي مي‌گويند از هر 10 مورد سرطان، شايد تنها يكي از آنها را واقعاً بتوان به يك عامل شناخته شده منسوب كرد كه وراثت، در كنار تغذيه، استرس، ورزش و سيگار، يكي از اين عوامل است. اگر نمي‌توانيم عامل وراثت و فاميلي را تغيير بدهيم، شيوه زندگي‌مان كه دست خودمان است و مي‌توانيم خيلي راحت و بدون صرف هيچ‌گونه هزينه‌اي، تغييرش بدهيم.

يك نكته ديگر اين كه دوسوم سرطان‌ها در سنين بالاي 65 سال رخ مي‌دهند، در حالي كه تنها 15 درصد مردمي كه در اين باره از آنها سؤال شده بود، اين حقيقت را مي‌دانستند و بقيه آنها گمان مي‌كردند در هر سني به شدت در معرض خطر ابتلا به سرطان هستند.

اين افراد دقت نكرده بودند كه فهرست كردن عوامل خطر ابتلا به سرطان، از جمله وراثت، تنها براي پيگيري علائم مشكوك و  در حد چك‌آپ  توصيه شده است، نه براي نگران شدن بيش از حد. اين پيگيري‌ها كمك مي‌كند سرطان‌ها به موقع تشخيص داده شوند و اقدامات لازم براي درمان آنها انجام شود.

همچنين، اين فهرست براي يادآوري و تاكيد بيشتر بر اين نكته است كه اگر از سرطان مي‌ترسيد و نگران آن هستيد، بايد شيوه زندگي خود را اصلاح كنيد.

فرنوش صفوي‌فر

وقتي روي يكي از اقوام‌مان تشخيص سرطان گذاشته مي‌شود، اولين نكته‌اي كه بعد از ناراحتي اوليه براي خود فرد بيمار به ذهن خيلي از ما مي‌رسد، اين است كه «ما با هم فاميليم، نكند ارثي باشد، نكند من هم سرطان بگيرم؟ يا داشته باشم و خبر نداشته باشم؟»
چهارشنبه 10/5/1386 - 19:57
بیماری ها

 

نتایج پژوهشهای دانشمندان آمریکایی نشان می دهد که حتی دیدن شیرینی و شکلات موجب می شود که مغز مغشوش شود. محققان دانشگاه "نورث وسترن" در شیکاگو با استفاده از رزونانس مغناطیسی توانستند واکنش مغز به دیدن شیرینی و شکلات را مشاهده و کشف کنند که مغز تنها با دیدن شیرینی دچار آشفتگی می شود.

این محققان که نتایج تحقیات خود را در مجله Cerebral Cortex منتشر کرده اند در این خصوص توضیح دادند که واکنش مغز در مقابل شیرینی، بسیار زودتر از اینکه فرد شیرینی را بخورد آغاز می شود.

 

این تیم تحقیقاتی برای داوطلبان دو آزمایش را تجویز کردند. در آزمایش اول از داوطلبان خواسته شد که بلافاصله پس از خوردن میزان زیادی شرینی حلقه ای، یک کیک خامه ای بخورند و برای گروه دوم تجویز شد که کیک خامه ای را به فاصله 8 ساعت از شیرینی حلقه ای بخورند.

 

این درحالی بود که به هر دو گروه تصاویری از شیرینی و کیک خامه ای که با پرتغال تزئین شده بودند، نشان داده شد و به طور همزمان رزونانس مغناطیسی از مغز آنها تصویربرداری می کرد.

 

در این آزمایش مشخص شد که پس از خوردن شیرینی، مغز تنها یک واکنش ساده را نشان می داد و هیچ ویژگی جالبی در این واکنش وجود ندارد.

 

اما فعالیت مغزی در زمان مشاهده تصویر شیرینی پس از خوردن آن و در 8 ساعت فاصله بین خوردن دو نوع شیرینی، بسیار جالب توجه بود.

 

در حقیقت در مغز گروه دوم دو فضا روشن شد. فضای اول "مغز کناری" یا "اولیه" نام دارد که با نگاه به غذا در داوطلبان فعال شد و بلافاصله پس از آن مکانیزمهای منطقه "توجه فضایی" عمل کردند که نشان دهنده میزان دقت و توجه شرکت کنندگان به شیرینیها بود.

 

در این خصوص این محققان اظهار داشتند: "در مغز ما سیستم پیچیده ای وجود دارد که می تواند از بین هزاران شیء که در محیط پیرامون ما قرار دارند، تنها روی بعضی از آنها توجه کند و به نیازهای ما پاسخ رضایت بخشی بدهد. برای مثال، توجه به غذا اگر ما احساس گرسنگی داشته باشیم، اما نکته قابل توجه در این مورد این است که پیروزی شیرینیها در رقابت با سایر غذاها بیشتر است و در واقع شیرینی توانایی افزایش فعالیت شدید مغز را دارد."

 

چهارشنبه 10/5/1386 - 19:55
دانستنی های علمی

 

اریک واینر نویسنده مشهور آمریکایی کشور انگلیس را یکی از غمبارترین کشورهای روی زمین توصیف کرده است.

به نقل از روزنامه دیلی میل، اریک واینر نویسنده کتاب پرفروش "جغرافیای شادمانی" گفت : هیچ چیز انگلیسی ها را به اندازه بدبختی شاد نمی کند.

 

او افزود : افرادی که در انگلیس احساس خوشبختی بکنند، بسیار معدود هستند و آنهایی هم که احساس خوشبختی می کنند از دید سایرین افرادی مشکوک تلقی می شوند.

 

او همچنین گفت: انگلیس کشور افراد غرغرو و عبوس است و ظاهرا بیشتر انگلیسی ها از ترشرویی خود لذت می برند.

 

این نویسنده، بوتان، ایسلند، تایلند، هند و سوئیس را پنج کشور اول جهان از لحاظ احساس خوشبختی مردم طبقه بندی می کند.

چهارشنبه 10/5/1386 - 17:23
کامپیوتر و اینترنت

دانشمندان دریافته اند خطر مرگ آوری چاپگرهای لیزری دست کمی از دود خطرناک سیگار ندارد!

به گزارش خبرگزاری مهر، دانشمندان در گزارشی ویژه اعلام کردند مدل های خاصی از چاپگرهای لیزری که در ادارات و منازل مورد استفاده قرار می گیرند ذرات ریز جوهر شکلی را درهوا منتشر می کنند که می تواند همراه هوای تنفسی وارد شش ها شده و موجب بروز خطرات مرگ باری شوند.
بر اساس گزارش ساینس دیلی، دکتر لیدیا موراواسکا و تیم همراهش در استرالیا 62 چاپگر لیزری را در مطالعه ای موسوم به «منتشر کننده ذرات عالی» مورد بررسی قرار دادند و به نتایج خیره کننده ای درخصوص مرگ بار بودن عملکرد برخی از آنها پی بردند.

این بررسی نشان داد که برخی از این چاپگرهای لیزری با سرعتی برابر فرآیندی که در سیگار در حال سوختن روی می دهد، ذرات مرگبار را وارد هوای محیط اطراف می کنند.

مطالعه این دانشمندان همچنین نشان داد که مرگ بار بودن این چاپگرهای لیزری به هنگامی که جوهر آنها تعویض می شود بیشتر از هر زمان دیگر است.

چهارشنبه 10/5/1386 - 17:20
بیماری ها
محققان اسپانيايي دريافتند؛ شير بز براي سلامت بدن از شير گاو مفيدتر است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري يونايتدپرس از گرانادا؛ طبق يافته‌هاي جديد شير بز به دستگاه گوارش و سوخت و ساز مواد معدني مانند آهن، كلسيم، فسفر و منيزيم كمك مي‌كند.
بنابراين گزارش؛ اين يافته‌ها نشان مي‌دهد مصرف منظم شير بز تاثير مثبتي بر سوخت و ساز مواد معدني دارد و موجب بهبودي كم خوني ناشي از فقر آهن و سخت شدن مواد معدني در استخوان موش مي‌شود.
اين گزارش مي دافزايد؛ علاوه بر اين برخلاف مشاهداتي كه در شير گاو شده است، اين مطالعه نشان داد كلسيم غني شده موجود در شير بز در جذب مواد معدني مورد مطالعه اختلال ايجاد نمي‌كند.
گفتني است؛ شير بز و شير گاو هر دو حاوي كلسيم و كلسيم غني شده طبيعي هستند.
چهارشنبه 10/5/1386 - 17:15
ادبی هنری
 ايزيدور ايزو، نويسنده فرانسوي رومانيايي‌الاصل، در سن 82 سالگي درگذشت؛ از وي به عنوان پايه‌گذار مكتب «حروفي»(lettriste) در ادبيات نام برده مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، به نقل از خبرگزاري فرانسه، ايزيدور ايزو (Isidore Isou)، بيست و نه ژانويه 1925 در بوتوساني در روماني به دنيا آمد و در سال 1946 به فرانسه مهاجرت كرد و در اين كشور بنيان مكتب ادبي «حروفي» را بنا نهاد.
وي كه برآمده از سنت دادائيسم بود، پايان شعر كلمات(la poésie des mots) را اعلام كرد.
ايزو بيش از ده‌ها كتاب نوشت، اما كتابي كه او در آن تئوري‌هاي مكتب «حروفي» را شرح و بسط داد، «ديكتاتور حروفي» نام دارد. كه در سال 1946 منتشر شد.
از اين نويسنده هيچ اثري به فارسي ترجمه نشده است.
چهارشنبه 10/5/1386 - 17:11
سينمای ایران و جهان
محسن مخملباف به همراه خانواده‌اش تبعه كشور فرانسه شده و در حال حاضر شهروند اين كشور محسوب مي‌شود.
به گزارش فارس و به نقل از يك منبع آگاه، محسن مخملباف چندي پيش به همراه همسر و فرزندانش (مرضيه مشكيني، سميرا، حنا و ميثم مخملباف) تبعه كشور فرانسه شده و به عنوان شهروند فرانسوي در اين كشور زندگي مي‌كند.
مخملباف پس از ساخت و اكران فيلم «سفر قندهار» از ايران خارج شده و به همراه خانواده‌اش در افغانستان زندگي مي‌كرد.
آخرين آثار او كه خارج از ايران تهيه شده «فرياد مورچه‌ها» و «جنسيت و فلسفه» نام دارد.
چهارشنبه 10/5/1386 - 17:0
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته