• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 868
تعداد نظرات : 316
زمان آخرین مطلب : 3869روز قبل
تغذیه و تناسب اندام

 توصیه‌های تغذیه‌ای دوران بارداری

توصیه‌های تغذیه‌ای دوران بارداری

دكتر ربابه شیخ‌الاسلام، رییس انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران، با توصیه به مصرف منظم مكمل آهن از شروع هفته...



رییس انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با توصیه به مصرف منظم مكمل آهن از شروع هفته شانزدهم بارداری به منظور جلوگیری از كم خونی فقرآهن در زنان باردار گفت: مصرف آب لیمو و آب نارنج تازه همراه
غذا، میزان جذب آهن را افزایش می‌دهد.

دكتر ربابه شیخ‌الاسلام اظهار داشت: برای پیشگیری از كم خونی فقر آهن در دوران بارداری، مصرف منظم و روزانه مکمل آهن از شروع هفته شانزدهم بارداری تا سه ماه پس از زایمان توصیه می‌شود.

وی افزود: همچنین در دوران بارداری به منظور جلوگیری از كم خونی، منابع
غذایی حاوی آهن مثل گوشت، مرغ، ماهی، جگر، حبوبات و سبزی‌های سبز تیره مثل جعفری در برنامه غذایی روزانه استفاده شود.

در دوران بارداری مصرف انواع مغزها و خشكبار به عنوان میان وعده توصیه می‌شود

به گفته دكتر شیخ‌الاسلام، در دوران بارداری بهتر است انواع مغزها مانند گردو، بادام، پسته و انواع خشكبار از جمله برگه‌ها، توت خشك، كشمش و خرما كه منابع خوبی از آهن هستند به عنوان میان وعده مورد
استفاده قرار گیرند.

مصرف سبزیجات تازه و سالاد به همراه غذا میزان جذب آهن را افزایش می‌دهد

رییس انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت
ایران، مصرف منابع غذایی ویتامین C مانند سبزی‌های تازه و سالاد شامل گوجه فرنگی، كلم، گل كلم و فــلــفل دلمه‌ای را در دوران بارداری توصیه كرد و ادامه داد: همچنین چاشنی‌هایی مانند آب لیمو و آب نارنج تازه كه جذب آهن را افزایش می‌دهند به همراه غذا توصیه می‌شود.

بهترین زمان مصرف قرص آهن پس از غذا و یا شب قبل از خواب
است

از مصرف چای و قهوه یك ساعت قبل از غذا و دو ساعت پس از غذا خودداری شود

وی گفت: برای جذب بهتر آهن
غذا، باید از مصرف چای، قهوه و دم كرده‌های گیاهی یك ساعت قبل از غذا و حداقل دو ساعت پس از غذا و نیز از مصرف چای پررنگ خودداری شود. همچنین به منظور كاهش اختلالات گوارشی و جذب بهتر آهن، بهترین زمان مصرف قرص آهن پس از غذا و یا شب قبل از خواب است

بارداری‌های مكرر از علل كم خونی دوران بارداری است

وی گفت: رقیق شدن خون كه به تدریج طی دوران بارداری ایجاد می‌شود سطح هموگلوبین را به محدوده کم خونی می‌رساند كه این امر طبیعی است

وی علل کم خونی در دوران بارداری را مصرف نكردن منابع غذایی آهن، از دست دادن خون طی دوران قاعدگی (قبل از بارداری) و بارداری‌های مكرر به ویژه بارداری‌های با فاصله كم عنوان كرد و افزود: كمبود فولیك اسید یا كمبود ویتامین B12 (آنمی مگالوبلاستیك) به ندرت می‌تواند علت کم خونی در دوران بارداری باشد. در صورتی كه علت کم خونی، كمبود فولیك اسید تشخیص داده شود مصرف منابع غذایی غنی از این ویتامین و عمل به توصیه‌های تغذیه‌ای ارائه شده در مبحث مكمل اسید فولیك برای مادران پیشنهاد می‌شود.

رییس انجمن غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت: در صورتی كه کم خونی با تجویز مکمل آهن اصلاح نشد باید كمبود فولیك اسید و كمبود ویتامین B12 را به عنوان علت کم خونی در نظر گرفت. در درمان کم خونی فقر آهن علاوه بر توصیه‌های تغذیه‌ای باید در مورد مصرف روزانه و منظم مكمل آهن از مادر باردار سوال و بر مصرف آن تاكید كرد.


منبع: خبرگزاری دانشجویان
ایران

يکشنبه 21/9/1389 - 15:32
اخلاق

امام حسن(سلام الله علیه):


خوشرفتارى با مردم، رأس خرد است.

میزان الحكمة: ح 13703

يکشنبه 21/9/1389 - 15:30
اخلاق

حقوق برادری


 رسول خدا(ص):مسلمان بر برادر مسلمانش حقوقی دارد که باید آن حقوق ادا گردد، از جمله آنها: 1-عفو و مهربانی، 2- پنهان کردن اسرار، 3- جبران اشتباهات، 4- قبول عذر، 5- دفاع در برابر بدخواهان، 6- خیرخواهی، 7- عمل به وعده ها، 8- عیادت به هنگام بیماری، 9- تشییع جنازه، 10- پذیرفتن دعوت و هدیه او، 11- تشکّر از نعمت هایی که از جانب او می رسد، 12- کوشش در یاری به او، 13- حفظ ناموس او، 14- برآوردن حاجتش، 15- واسطه گری برای حلّ مشکلاتش، 16- پاسخ سلامش، 17- احترام به سخن و گفته اش، 18- پذیرش سوگندش، 19- دوست داشتن دوستش و دشمنی نکردن با او، 20- تنها نگذاشتن او در حوادث، 21- خواستن برای او هر چه را برای خود می خواهد و .... (1)


بهترین برادر در روایات


بهترین برادران کسی است که دلسوز و خیرخواه تو باشد و حتّی با تند خوئی،تو را به سوی اطاعت خدا سوق دهد، مشکل تو را حل نماید و برای خدا با تو دوست باشد، رفتارش تو را رشد دهد، گفتارش به دانش تو بیفزاید،سراغ لغزش های تو نرود و نگذارد در دام هوس افتی و اگر عیبی دید تذکّر دهد، به نماز توجّه داشته و اهل حیا و امانت و صداقت باشد و در تنگدستی و توسعه تو را فراموش نکند. (2)


1-بحار،ج74،ص236
2-میزان الحکمه


شنبه 20/9/1389 - 20:14
اخلاق

  گفتاری کوتاه از استاد برجسته اخلاق آیت الله مجتبی تهرانی در مورد 18 ساله ها :

آیه ای در سوره فاطر است که دارد : «وَهُمْ یَصْطَرِخُونَ فِیهَا رَبَّنَا .... ». این نقل سخنان گروهی از جهنّمی‏ها است که در جهنم فریاد می‏کنند ای پروردگار ما، ما را از این جهنم بیرون بیاور!
چرا؟ تا کرداری غیر از آنچه که کردیم انجام دهیم؛ تا کردار شایسته و صالح انجام دهیم. "أَخْرِجْنا نَعْمَلْ صالِحاً .... ". یعنی خدایا، ما را از جهنّم نجات بده تا کارِ خوب کنیم.
به آنها خطاب می‏شود: آیا ما به شما آن‏قدر عمر ندادیم که در آن پند بگیرید که هر کس می‏خواست پند بگیرد، می‏گرفت؟
سؤال این است که منظور از این عمری که در آیه آمده کدام مقطع زمانی است؟

ذیل آیه روایتی از امام صادق (ع) است که فرمود: "تَوْبِیخٌ لِابْنِ ثَمَانَ عَشْرَةَ سَنَةً ". این آیه خطاب به هجده ساله‏ها است. یعنی خطاب خدای متعال در این آیه، توبیخ هجده ساله‌هایی است که به جهنّم رفته‏اند؛ مُراد، 70 ساله و 80 ساله‏ها نیست؛ چهل سال به بالا نیست؛ منظور، هجده ساله‏ها است! هجده‏ساله‏هایی که روش رفتاری غلط گرفتند و سراغ معصیت رفتند و جهنّمی شدند.
امّا چرا خدا هجده ساله‏های جهنّمی را این‏طور توبیخ می‏کند؟
جهت این است که انسان از نظر رشد روحی به این مقطع که رسید، دیگر عذری ندارد و می‏تواند کاملاً تمییز بدهد؛ در این سن، دریافت و فهم بهترین دریافت و بالاترین فهم است.

خوب، بگو ببینم چه کسی تو را جهنّمی کرد؟ این روش رفتاری غلط را از چه کسی یاد گرفتی؟ تو که نونهال بودی و در مقطعی بودی که می‏شد تو را به هر سو کشاند؛ پس تحت سرپرستی چه کسی قرار گرفتی؟ این اعوجاج از کجا پدید آمد؟ این مطلب به این مربوط است که حضرت فرمودند از نظر عمر حسّاس‏ترین مقطع زمانی، این مقطع است. ای جوان‏ها! حواستان را جمع کنید. وقتی به این مقطع برسی دیگر خوب می‏توانی زشت را از زیبا تشخیص دهی. تو دیگر انسانی و می‏فهمی! دیگر در بُعد اعتقادی‏ات هم خوب می‏توانی بفهمی. امّا بگو ببینم چه کسی تو را خراب‏ کرد؟ در محیط آموزشی، به تو رفتار غلط دادند، تو هم تأثیر گرفتی و جهنّمی شدی.

مربّی باید تربیت شده الهی باشد

لذا من روایتی را آخر جلسه گذشته خواندم و گذشتم که شخصی که خود را در اختیار غیر قرار می‏دهد و غیر می‏خواهد او را سرپرستی کند و بسازد، باید خودش ساخته شده باشد. اوّل ببین این‏طور هست یانه؛ یعنی ببین عالم ربّانی است، یا شیطانی به صورتی انسان است؟ کدام یکی است؟ روایت از علی(ع) بود، که حضرت فرمود: "إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ أَدَّبَهُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ "؛ خدا پیغمبر را تربیت کرد؛ "وَ هُوَ أَدَّبَنِی "؛ او هم من را تربیت کرد؛ "وَ أَنَا أُؤَدِّبُ الْمُؤْمِنِینَ وَ أُوَرِّثُ الْأَدَبَ الْمُکَرَّمِین ". یعنی حالا که من به واسطه پیغمبر تربیت شده‏ای الهی هستم، سرپرستی دیگران را می‏پذیرم.
لذا من خطابم به اساتید است که اگر خودتان تربیت الهی ندارید، نباید وارد عرصه تربیت دیگران شوید. از آن طرف هم جوان و دانش‏آموز نباید خودش را در اختیار هر کسی قرار دهد و سرپرستی هر کسی را نباید بپذیرد. این است که من عرض کردم باید در محیط‏های آموزشی دقّت شود. حتّی در بهترین محیط‏های آموزشی هم انسان نباید خیال راحت هم داشته باشد.


 

 


 

جهنم

برگرفته از:

http://reshadat.parsiblog.com/1833355.htm

شنبه 20/9/1389 - 20:11
داستان و حکایت

مردی باید تحت عمل جراحی قرار میگرفت.گرچه داروی مسکنی به او تزریق کرده بودند،اما باز هم بی قرار و آشفته بود.

پرستاری مهربان به او گفت:"آیا پریشان و ناراحت هستید؟"

مرد دستهایش را به نشانه ی تشویش به هم مالید و پاسخ داد:"بسیار بیشتر از این!"

پرستار گفت:"اما شما نباید مضطرب باشید ، چون قرار است به زودی حالتان از همیشه بهتر شود."

لبخندی کم رنگ بر لبان بیمار نشست.

پرستار افزود:"میدانید که دو راه برای برخورد با عمل جراحی وجود دارد؛ میتوانید خود را تا سر حد مرگ نگران کنید،یا میتوانید به ما اعتماد کنید.تیم جراحی ما از بهترینهاست.شما اصلا نباید بترسید."سپس چشمکی زد،دستهای بیمار را فشرد و با لحنی توطئه آمیز اشاره کرد:"به خصوص که من در اتاق عمل کنار شما خواهم بود و مراقب هستم که همه چیز درست پیش برود!"

هنگامیکه بیمار این حرفها را شنید،احساس آرامش کرد...
عمل جراحی با موفقیت برگزار شد و بیمار کاملا بهبود
یافت.
آن مرد از این ماجرا درس مهمی برای سراسر زندگی آموخت
:

ما میتوانیم با یک موقعیت دو گونه برخورد متفاوت داشته باشیم ؛ میتوانیم خود را تا سر حد مرگ نگران کنیم ، یا میتوانیم به نیرویی برتر اعتماد کنیم.
اگر فقط میتوانستیم به همان شدت نگرانی خود به خدا توکل کنیم،هرگز
نگران نمیشدیم

شنبه 20/9/1389 - 19:42
سلامت و بهداشت جامعه
    مغز چیست؟

مغز انسان یکی از جالب ترین چیزهایی است که بر روی این سیاره یافت می شود.

این ماده گرم و نرم گوشتی به شما اجازه فکر کردن، راه رفتن، صحبت کردن، یاد گرفتن، دوست یابی، درک احساسات، و درک معنای زنده بودن را می دهد.

▪ کدام حیوان بزرگترین مغز را دارد؟

وال برگترین مغز را دارد به طوریکه وزن مغز این حیوان چیزی نزدیک به ۶ کیلوگرم می باشد.

با در نظر گرفتن نسبت وزن کلی بدن به وزن مغز، انسان ها بزرگترین مغز را نسبت به وزن بدن خود دارند.

▪ سلول های مغزی چه کاری انجام می دهند؟

هر یک از سلول ها با هزاران سلول دیگر مغزی در ارتباط هستند. هر بخش از مغز مسئول انجام کار مخصوص به خود می باشد (بوییدن، دیدن، صحبت کردن و غیره). ارتباط سلول های مغزی به گونه ای است که در کنار هم یک شبکه عظیم متصل را تشکیل می دهند. اگر شما بتوانید کل ثانیه هایی را که از زمان دایناسورها تا کنون گذشته است را بشمارید، آنوقت می توانید ارتباطاتی را که میان سلول های عصبی مغز وجود دارد را بشمارید.

▪ آیا مغز هنگامیکه چیزی را یاد می گیریم تغییر می کند؟

دانشمندان بر این باورند که هر بار که یک فکر جدید به ذهنتان خطور می کند و یا چیزی را در ذهن خود حفظ می کنید، یک پیوند عصبی جدید در مغز ایجاد می شود.

▪ آیا می توانم حافظه خود را تقویت کنم؟

البته؛ حافظه شما هم مانند یک ماهیچه ها، شبیه به ماهیچه های دیگر بدن است. هرچقدر بیشتر از آن استفاده کنید، بهتر می شود. بنابراین می توانید برای آن تمرینات روزانه ای در نظر بگیرید. به عنوان مثال در مورد ریزترین جزئیات کارهایی که در طول امروز انجام داده اید، فکر کنید: زمانیکه در حال قدم زدن به طرف محل کار یا مدرسه بودید، زمانی که با کسی صحبت می کردید یا سعی کنید تمام چهره های جدید، نام ها، بوها، و یا مکان هایی که را که امروز با آنها آنها شدید را به خاطر بیاورید.

▪ آیا می توانم یادبگیرم که سریع تر فکر کنم؟

بله، مانند سایر چیزهای دیگر، زمانیکه تمرین کنید، مطمئناً می توانید از عهده آن بر بیایید. مثلاً در مورد تمام لغاتی که با حرف ;پ; شروع می شوند، و یا به یاد آوردن نام تمام حیوانات، شروع کنید. حل جداول حروف متقاطع، پازل، و معما نیز انعطاف پذیری مغز را بیشتر کرده و به شما اجازه می دهند تا روند تفکر خود را تسریع بخشید.

▪ آیا مغز اینشتین بزرگتر از افراد عادی بوده؟

نه، حتی می توان گفت که مغز او از حالت طبیعی هم کوچک تر بوده. هوش بالای او به واسطه پیوند های ایجاد شده میان سلول های عصبی مغزش ایجاد شده بود. هر زمان که شما چیز جدیدی یاد می گیرید، یک ارتباط جدید میان سلول های مغزتان ایجاد میشود.

شنبه 20/9/1389 - 19:36
بهداشت روانی
  
چگونه به دیگران اعتماد کنیم؟

اعتماد چیست؟

قابل اعتماد بودن عبارت است از :
عدم تضعیف پذیرش، جبران متقابل، پشتیبانی و تقویت رابطه.
بنابراین تعریف، ما در عین حال که به دیگران اعتماد می کنیم خود نیز باید فردی قابل اعتماد باشیم. چرا که اعتماد، از مورد اعتماد بودن برمی خیزد، اگر شما فردی قابل اعتماد باشید اما طرف مقابل تان فاقد این ویژگی باشد، به راحتی آن رابطه اعتماد آمیز از بین می رود. در نتیجه به طور کلی می توان گفت که اعتماد یعنی اطمینان از اینکه طرف مقابل در روابطش با شما، قصد ضربه زدن ندارد. اطمینان از اینکه او نیز شما را دوست دارد. اعتماد شامل دستیابی به شناختی معمول و معقول درباره افراد، و همچنین تعیین حد و مرزهای مشخص برای برقراری و حفظ روابط موفقیت آمیز است.

رفتارهایی که اعتماد را از بین می برد


تمسخر کردن
یا به عبارت دیگر دست انداختن باعث می شود طرف مقابل فکر کند شما فرد قابل اعتمادی نیستید و رابطه ی خوبی را با شما نمی تواند برقرار کند. البته لازم به ذکر است که تمسخر کردن کاملا متفاوت از شوخی کردن است. در تمسخر کردن فرد قصد تحقیر و پایین آوردن شان و منزلت طرف مقابل را دارد در حالی که در مزاح یا شوخی هدف شما این نیست که موقعیت یا کلیت فرد مقابل تان را زیر سوال ببرید.

بیان انتقاد آمیز از رفتار دیگران
تا حد امکان از سرزنش دیگران خودداری کنید چون انتقاد ممکن است اعتماد طرف مقابل را از بین ببرد و دلیل عمده ی دیگر این است که امکان دارد احساس فرد دیگر نزد شما پذیرفته نشود.
اگر انتقاد در جهتی باشد که تغییر ممکن نباشد جنبه ی مخرب خواهد داشت ولی در صورتی که از روش درست انتقاد استفاده کنید و همچنین طرف مقابلتان انتقاد پذیر باشد، با این اقدام برای تفهیم احساسات یک قدم جلوتر گذاشته اید.
اعتماد یعنی اطمینان از اینکه طرف مقابل در روابطش با شما، قصد ضربه زدن ندارد و اطمینان از اینکه او نیز شما را دوست دارد


سکوت به حالت بی تفاوتی و یا کنش های طرد کنندگی
فرض کنیم اتفاقی افتاده. شخصی روبه روی ما می نشیند و مساله را برای ما بازگو می کند. اگر کاملا بی تفاوت بوده و نگاه چشم در چشم نداشته باشیم و عکس العمل کلامی در برابر حرفهای وی نشان ندهیم، تمامی اینها دال بر عدم توجه است.
حرکات صورت، تکان دادن سر، کج خلقی کردن، ابرو بالا انداختن و .. همه از علایم بی تفاوتی وکنش های طرد کننده ای هستند که موجب شکست خوردن رابطه شما با اطرافیان می گردد.

ارزیابی دیگران در پاسخ
ارزیابی دیگران در پاسخ، شامل مورد ارزیابی قرار دادن بازخورد دیگری است. در واقع پاسخی که ما به طرف مقابل می دهیم به نوعی شخصیت فرد را ارزیابی می کنیم و در پاسخ دادن دیگران را ارزیابی می کنیم در حالی که به موقعیت توجه نمی کنیم و به شرایطی که به وجود آمده است توجهی نداریم.

شما تا زمانی می توانید اعتماد کنید که بازخورد طرف مقابل تایید کننده اعتماد باشد. ولی اگر شما اعتماد کنید و طرف مقابل بی اعتماد باشد، این طرز تلقی موجب می شود که اعتماد از بین برود.
شنبه 20/9/1389 - 19:31
سخنان ماندگار
  
  • «آدمهای آرمانگرا هنگامیکه به نادرست بودن آرزویی پی می برند بر ادامه آن پافشاری نمی کنند .»
  • «آرزو کردن چه قدر شعف‌انگیز است، اما وقتی به‌آرزوی خود رسیدیم شعف از درون ما رخت برمی‌بندد.»
  • «آرزو ریشه حیات ما است، اگرچه این ریشه حیات، ما را به‌تدریج می‌سوزاند ولی همین ریشه مایه زندگی است.»
  • «آرزوی تجدید حیات آدمی یک آرزوی ابلهانه‌است زیرا بوجودآمدن انسان یک اشتباه و یک حادثه غم‌انگیز است و بهتر آن‌که تجدید نشود.»
  • «آرزوی هر شخصی هدایت او را به عهده دارد.»
  • «آماده شدن برای دستگیری از پیران، و وفاداری نسبت به‌دوستان و مهر ورزیدن به‌مردم، آرزوی من است.»
  • «آینده متعلق به کسانی است که در آرزوی آن هستند و بدان ایمان دارند.»
  • «آن توقع و آرزو عاقلانه است که از دست خودمان برآید.»
  • «آینده جوانان را از روی خواسته ها ، و گفتار ساده اشان ، می توان پی برد . نپنداریم که میزان دارایی و یا امکانات ، دلیلی بر پیروزی و یا شکست آنهاست ، مهم خواسته و آرزوی آنهاست .»
  • «آینده‌ها بنظر بزرگ جلوه میکنند اما وقتی که گذشتند می‌فهمیم که ناچیز بوده‌اند.»
  • «آنکه امید از دست می‌دهد، خیلی چیزها را از دست می‌دهد.»
  • شنبه 20/9/1389 - 19:30
    داستان و حکایت
       به دنبال خدا نگردبه دنبال خدا نگرد خدا در بیابان های خالی از انسان نیست خدا در جاده های تنهای بی انتها نیست به دنبالش نگرد  خدا در نگاه منتظر کسی است که به دنبال خبری از توست خدا در قلبی است که برای تو می تپد خدا در لبخندی است که با نگاه مهربان تو جانی دوباره می گیرد  خدا آن جاست در جمع عزیزترین هایت خدا در دستی است که به یاری می گیری در قلبی است که شاد می کنی در لبخندی است که به لب می نشانی خدا در بتکده و مسجد نیست گشتنت زمان را هدر می دهد خدا در عطر خوش نان است خدا در جشن و سروری است که به پا می کنی خدا را در کوچه پس کوچه های درویشی و دور از انسان ها جست و جو مکن خدا آن جا نیست  او جایی است که همه شادند و جایی است که قلب شکسته ای نمانده در نگاه پرافتخار مادری است به فرزندش در نگاه عاشقانه زنی است به همسرش باید از فرصت های کوتاه زندگی جاودانگی را جست زندگی چالشی بزرگ است مخاطره ای عظیم فرصت یکه و یکتای زندگی را نباید صرف چیزهای کم بها کرد چیزهای اندک که مرگ آن ها را از ما می گیرد زندگی را باید صرف اموری کرد که مرگ نمی تواند آن ها را از ما بگیرد زندگی کاروان سرایی است که شب هنگام در آن اتراق می کنیم و سپیده دمان از آن بیرون می رویم فقط چیزهایی اهمیت دارند چیزهایی که وقت کوچ ما از خانه بدن با ما همراه باشند  دنیا چیزی نیست که آن را واگذاریم دنیا چیزی است که باید آن را برداریم و با خود همراه کنیم سالکان حقیقی می دانند که همه آن زندگی باشکوه هدیه ای از طرف خداوند و بهره خود را از دنیا فراموش نمی کنند کسانی که از دنیا روی برمی گردانند نگاهی تیره و یأس آلود دارند آن ها دشمن زندگی و شادمانی اند  خداوند زندگی را به ما نبخشیده است تا از آن روی برگردانیم

    سرانجام خداوند از من و تو خواهد پرسید: آیا «زندگی» را «زندگی کرده ای»؟  

    شنبه 20/9/1389 - 19:26
    سخنان ماندگار
      
    راست و دروغ !!!   . کسی که سخنانش نه راست است و نه دروغ ، فیلسوف است.   . کسی که راست و دروغ برای او یکی است متملق و چاپلوس است.   . کسی که پول میگیرد تا دروغ بگوید دلال است.   . کسی که دروغ می گوید تا پول بگیرد گداست.   . کسی که پول می گیرد تا راست و دروغ را تشخیص دهد قاضی است.   . کسی که پول می گیرد تا گاهی راست را دروغ و دروغ را راست جلوه دهد وکیل است.   . کسی که جز راست چیزی نمی گوید بچه است.   . کسی که به خودش هم دروغ می گوید متکبر و خود پسند است.   . کسی که دروغ خودش را باور می کند ابله است.   . کسی که سخنان دروغش شیرین است شاعر است.     . کسی که اصلا دروغ نمی گوید مرده است.   . کسی که دروغ می گوید و قسم هم می خورد بازاری است.   . کسی که دروغ می گوید و خودش هم نمی فهمد پر حرف است.   . کسی که مردم سخنان دروغ او را راست می پندارند سیاستمدار است.   . کسی که مردم سخنان راست او را دروغ می پندارند و به او می خندند دیوانه است.   کشتن گنجشکها ، کرکس ها را ادب نمی کند . آبراهام لینکلن
    شنبه 20/9/1389 - 19:25
    مورد توجه ترین های هفته اخیر
    فعالترین ها در ماه گذشته
    (0)فعالان 24 ساعت گذشته