• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 3839
تعداد نظرات : 784
زمان آخرین مطلب : 4443روز قبل
آلبوم تصاویر

تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !

تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !

شنبه 21/8/1390 - 18:55
آلبوم تصاویر
یک عکاس بریتانیایی به نام الکس موستارد دور دنیا را سفر می کند تا از کشتی های غرق شده و به گل نشسته در اعماق دریاها عکس بگیرد. عکسهای زیر بخشی از آثار اوست.
تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !
تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !
تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !
تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !
تصاویری از یک گورستان اعماق دریا !
شنبه 21/8/1390 - 18:54
ورزش و تحرک

عادل در آزمون شبکه جوان به عنوان یکی از گزارشگران ورزشی انتخاب شد. اواسط دهه هفتاد گزارش‌های فردوسی‌پور با همان لحن و ادبیات خاص مورد استقبال قرار گرفت. شهرت و محبوبیت او تا جایی پیش رفت که خیلی‌ها از روش‌ و سبک گزارش فردوسی‌پور حتی از کلمات خاص او تقلید می‌کردند. فردوسی‌پور حالا مجری موفق شبکه سوم سیما بود. چندی بعد میزان استقبال مخاطبان و موفقیت‌های فردوسی‌پور موجب شد که مجری جوان شبکه سه با اعتماد به‌نفس در قامت تهیه‌کننده یک برنامه جنجالی و پرمخاطب وارد دفتر مدیر وقت شبکه شود.

محمد جعفر صافی، موسس و مدیر سابق شبکه سوم سیما به فردوسی‌پور و طرح برنامه ۹۰ اعتماد کرد و پرمخاطب‌ترین برنامه تاریخ صداوسیمای ایران در سال ۷۸ آغاز شد. این به معنای ورود چالش و نقد صریح به صداوسیمای ایران بود، برنامه‌ای که هنوز در هیچ رشته و بخش دیگری نظیر و هم‌آوردی نیافته است.

با گذشت بیش از ۱۲ سال محمد جعفر صافی که امروز رئیس فرهنگسرای نیاوران تهران است تأکید می‌کند که وجود چنین برنامه‌ای در همه بخش‌های جامعه ایران ضروری است. صافی معتقد است که صداقت و صراحت، اصلی‌ترین دلایل موفقیت فردوسی‌‌پور و این برنامه بوده.

-آقای صافی، عادل فردوسی‌‌پور در سال‌های ابتدایی فعالیت شبکه سه به عنوان یک گزارش‌گر جوان ظهور کرد. پروسه جذب و انتخاب گزارشگران جوان که منجر به ورود فردوسی‌پور، میرزایی و چند مجری دیگر به تلویزیون شد چگونه اتفاق افتاد؟
آغاز فعالیت شبکه سه سیما زمینه مناسبی برای استفاده از استعداد‌ها و توانمندی‌های جوانان علاقه‌مند به ورزش در این عرصه بود. به همین جهت این فرصت برای جوانان مستعد ایجاد شو آقای فردوسی‌پور که در آن زمان دانشجوی علاقه‌مند، با تحصیلات و اطلاعات خوب، همچنین اهل تحقیق و مطالعه بودند خیلی زود جایگاه خودشان را در این بین پیدا کردند و به عنوان یکی از گزارشگران شبکه انتخاب شدند.

-در حقیقت شما با ورود گزارشگران جوان به دنبال ایجاد تحول در گزارش رقابت‌های ورزشی بودید، اینطور نیست؟
طبیعتاً آغاز فعالیت یک شبکه جدید می‌بایست با جذب نیرو‌های جدید همراه می‌شد. در این راستا گزارشگرانی مثل آقای فردوسی‌پور، مزدک میرزایی، جاودانی، آقای خیابانی و یوسفی جذب شدند و فعالیت خودشان را آغاز کردند. البته ما به دنبال یک شرایط کاری متفاوت و اصولی بودیم. به همین جهت دوره‌هایی ترتیب داده شد. خصوصا در بخش گزارشگری، کار تحقیقاتی در زمینه اشتباهات رایج و متداول گزارشگران انجام گرفت که حاصل آن منجر به رفع بسیاری از نواقص و اشکالات شد. این اتفاقات طبیعتاً پیشرفت گزارشگری و بالا رفتن کیفیت گزارش‌های ورزشی را در پی‌داشت. ما حتی دوره‌های مخصوص پوشش رقابت‌های خارجی را با حضور مدرسین خارجی برگزار کردیم که عوامل شبکه با اصول پوشش یک رقابت ورزشی به درستی آشنا شوند.

-فردوسی‌پور با شیب متفاوتی مسیر رشد و پیشرفت را در ورزش کشور طی کرد؛ شما عامل این تفاوت را چه می‌بینید؟
عوامل مختلفی در موفقیت فردوسی‌پور تأثیر‌گذار بود. اولین عامل صداقت او در کار بود که باور‌پذیری مردم را نسبت به او تقویت می‌کرد. فردوسی‌پور صادقانه با مردم و مسئولان روبه‌رو می‌شو که این مسئله اهمیت زیادی دارد. صراحت او در بیان اهمیت زیادی دارد. همیشه حرف را بدون پیچیدگی‌های خاص و به راحتی بیان می‌کند. مردم صداقت و صراحت او را دوست دارند. فردوسی‌پور همچنین اهل مطالعه و به دنبال اطلاعات جدید است. برخورد و اخلاق مناسب هم از دیگر عوامل تأثیر‌گذار بوده که مجموعه این عوامل موفقیت او را در پی داشته است.

-طرح شکل‌گیری برنامه ۹۰ چگونه مطرح شد و واکنش شما نسبت به این طرح چه بود؟
آقای فردوسی‌پور طرح برنامه را ارائه داد،‌البته فکر می‌کنم نمونه‌هایی از این برنامه در دیگر کشور‌ها وجود داشت و ایشان می‌خواستند همان برنامه‌ را اصطلاحاً ایرانیزه کنند و در شبکه سوم به اجرا بگذارند. از ابتدا قرار بود برنامه ۹۰ به مشکلات فوتبال ایران و خصوصا مسائل داوری بپردازد که ما هم از اجرای برنامه استقبال کردیم و زمینه‌های مناسب برای آغاز ۹۰ در سال ۷۸ فراهم شد.

-چگونه به یک گزارشگر جوان برای راه‌اندازی چنین برنامه‌ای اعتماد کردید؟
مبنای کار ما در شبکه سه به همین شکل و بر اساس اعتماد به جوانان بود. در بسیاری از موارد هم پاسخ خوبی از این اعتماد دریافت کردیم و به نتیجه‌‌های خوبی رسیدیم. اصل موضوع این بود که وجود برنامه‌ای مثل برنامه ۹۰ کاملاً ضروری بود. من اعتقاد دارم برنامه‌های این‌چنینی باید در بخش‌های دیگر جامعه هم وجود داشته باشد و تنها محدود به فوتبال و ورزش نباشد. هر تلویزیونی به چنین برنامه‌ای نیاز داردر، در بخش‌های مختلف مثل مسائل اجتماعی و بخش‌های دیگر، شفاف‌سازی در این زمینه‌ها ضروری است و برنامه ۹۰ این کار ا به خوبی انجام می‌دهد. مجری برنامه به صورت چالسی به دنبال پاسخ مناسب و شفاف‌سازی است که انتظار مردم همین است و مردم چنین توقعی دارند.
البته فردوسی‌پور در گزارش‌ها و اجرای برنام‌نشان داده بود که مورد توجه و استقبال مخاطب قرار دارد، به همین جهت پیش‌بینی می‌شد که آغاز برنامه ۹۰ با حضور او می‌تواند موفق باشد.

-ارزیابی کلی شما از رویکرد برنامه ۹۰ در این سال‌ها چیست؟
من فکر می‌کنم این برنامه روند کاملاً موفقی داشته، سوژه‌های مناسبی داشته و موفق عمل کرده است. انتظار از ۹۰ این است که صادقانه، عادلانه و بی‌طرفانه به مسائل بپردازد که فردوسی‌پور در راستای تحقق این امر و در همین جهت تلاش کرده است طبیعتاً در این بین اشتباهات و لغزش‌هایی هم بوده که قابل انکار نیست اما آنقدر عمده نبوده که بخواهیم ۹۰ را منفی ارزیابی کنیم و به طور کلی باید گفت این برنامه حرکت مثبتی داشته است. برنامه‌های چالشی و روشن‌گر مورد توجه مردم قرار می‌گیرند. این برنامه یکنواخت نبوده و بخش‌های جدیدی به آن اضافه شده که مخاطب را جذب کرده است. حضور خود فردوسی‌پور و شخصیت او هم در موفقیت و جذب مخاطبان ۹۰ تأثیر زیادی داشته است.

-به عنوان آخرین سؤال با اینکه روند حرکتی ۹۰ را مثبت ارزیابی می‌کنید چه انتقادی نسبت به عملکرد این برنامه‌ دارید؟
من عقیده دارم در یک جاهایی باید حرمت‌ها حفظ شود. در گفت‌وگو‌ها باید در استفاده از برخی کلمات و ادبیات دقت شود. باید به حریم افراد توجه کرد و از برخی مرز‌ها عبور نکرد.

 

به نقل از میهن استار

شنبه 21/8/1390 - 18:53
اخبار

15 شهید در انفجار پادگان‌ سپاه/ دلیل انفجار "جابجایی مهمات" بوده است

فارس: سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به وقوع انفجار مهیب در یکی از پادگانهای سپاه در اطراف تهران گفت: این انفجار به دلیل جا به جایی مهمات رخ داده که در اثر این حادثه ۱۵ نفر شهید و عده‌ای نیز مجروح شده‌اند  که حال برخی از مجروحان وخیم است.

وی افزود: در حال حاضر تیمی در حال بررسی حادثه است که اطلاعات آن متعاقبا به افکار عمومی اعلام می‌شود.

شنبه 21/8/1390 - 18:49
آموزش و تحقيقات

یک شرکت ژاپنی تولیدکننده محصولات الکترونیکی مصرفی دستگاه جدیدی را روانه بازار کرد که ترکیبی از یک هدست و یک عینک است و می تواند با قرار گرفتن بر روی صورت تصاویر سه بعدی تولید کند.

دستگاهی که بر روی صورت تصاویر سه بعدی تولید می کند

فناوری سه بعدی، قابل حمل می شود. به طوریکه دیگر نیازی نیست برای تماشای فیلمهایی چون “آواتار” به یک سینمای فوق فناورانه بروید کافی است که از “هدست- عینک” جدید سونی استفاده کنید.

 

این شرکت ژاپنی که سالها قبل با عرضه “واکمن” و ارائه مفهوم “موسیقی قابل حمل” تحولی در دنیای صدا ایجاد کرد اکنون نگاه خود را به سینما و تلویزیون معطوف کرده است.

 

سونی به تازگی محصولی به نام “بیننده سه بعدی شخصی” (Personal 3D Viewer) را عرضه کرده است. این دستگاه شبیه به یک هدست ساده به نظر می رسد اما در حقیقت یک عینک بزرگ تک لنزی است که در نمایشگاه برلین رونمایی شد و از پایان ماه وارد بازار آمریکا می شود.

 

این دستگاه در حدود نیم کیلوگرم وزن دارد و بنابراین برای قرار گرفتن بر روی سر چندان سبک به نظر نمی رسد، اما زمانی که دستگاه پوشیده می شود وزن بالا نسبت به لذت تماشای تصاویر سه بعدی با وضوح تصویر بالا ناچیز به نظر می رسد.

 

براساس گزارش نیویورک تایمز، “هدست- عینک” سونی برپایه فرایندهای مغزی عمل می کند. به طوریکه هر چشم دو تصویر متفاوت را می بیند که سپس در مغز برای رسیدن به یک اثر سه بعدی با هم یکی می شوند.

 

Personal 3D Viewer در کل دو “میکروتلویزیون” است که به یک عینک- هدست سه بعدی تبدیل شده است. این دستگاه برای کسانی که در خانه تلویزیون سه بعدی ندارند یک مزیت به شمار می رود. هرچند قیمت آن بسیار بالا و برابر با ۷۳۰ دلار است.

 

سونی استفاده از این محصول را برای کودکان و افراد زیر ۱۵ سال ممنوع کرده است. “دیوید هانتر” از بیمارستان کودکان بوستون در این خصوص توضیح داد که حدود ۷ و ۸ سالگی برای تشکیل یک دید کامل دوره بحرانی به شمار می رود و بنابراین استفاده از عینکهای سه بعدی برای کودکان این سن می تواند بر روی قدرت بینایی تاثیرات منفی برجای بگذارد.

 

همچنین بزرگسالان نیز به محض درک اولین علائم خستگی باید این دستگاه و در کل تمام عینکهای سه بعدی را از روی چشم بردارند.

جمعه 20/8/1390 - 13:5
آموزش و تحقيقات

مسئولان یک ایستگاه تصفیه فاضلاب در آلمان با پخش موسیقی موتزارت توانسته اند به صرفه جویی در هزینه های کارخانه بپردازند.

تصفیه فاضلاب با موسیقی موتزارت!

به گزارش مهر، پایگاه خبری the local online ، اخیرا در گزارشی از صرفه جویی مالی یک کارخانه تصفیه فاضلاب در اثر استفاده از موسیقی موتزارت خبر داد.

بر این اساس، مسئولان این ایستگاه تصفیه آب در براندنبورگ (جنوب شرقی) برلین از موسیقی موتزارت برای فعالیت یک باکتری مخصوص به کار می برند که در تصفیه فاضلاب فعال عمل می کند و باعث کاهش میزان رسوبات نیز می شود.

بنابر این گزارش این مسئله باعث کاهش یک هزار متر مکعبی میزان رسوبات طی یک سال اخیر نسبت به سالهای گذشته شده است.

جمعه 20/8/1390 - 13:4
اخبار

جهان نیوز : رئیس جمهور روز سه شنبه برای دومین بار با انتقاد از دستگاه قضائی، نسبت به بازداشت قائم مقام بانک مرکزی اعتراض کرد. پنجشنبه هفته گذشته نیز در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود،  حرفهای تندی علیه دستگاه قضائی زد و نسبت به دستگیری برخی از اعضای دولت واکنش نشان داد.

احمدی نژاد و گناهی بزرگتر از اختلاس تاریخی
وی  بدون اینکه مخاطب خود را مشخص کند اظهار داشت که چرا انتقام از ملت می‌گیرید آنها که رشوه داده و تخلف کرده‌اند و پشتیبانی نفوذی داشتند را دستگیر و محاکمه کنید، چرا قائم مقام بانک مرکزی را دستگیر کردید.و نهایتا رئیس جمهور تیر خلاص را می زند و در جای دیگری می گوید که نفرات اصلی این اختلاس آزاد هستند.

سخنان رئیس جمهور از زوایای مختلف قابل ارزیابی است و آنچه مربوط به دستگاه قضائی است بماند تا آنها توضیح دهند.

اما مساله اصلی در مجرم بودن یا نبودن یک فرد نیست. ماجرا مهمتر از عملکرد دستگاه قضائی است.نگرانی اخیر بیش از خود اختلاس است. آنچه اهمیت دارد موضوعی است به نام سرمایه اجتماعی که در قیل وقال های سیاسی در حال ذبح شدن است. سالها طول می کشد و هزینه ها صرف می شود و عمرها می گذرد و تجربه ها کسب می شود و خونها ریخته می شود تا ذره ذره اعتماد عمومی جلب و سرمایه اجتماعی فراهم شود و پشتوانه ای مردمی برای حاکمیت شکل گیرد.

برای هر کشوری این مساله جز اصول اولیه و مهمترین موضوعات و نهایتا خط قرمز جامعه است و حاکمان عاقل و مدبر و دلسوز حاضرند برای حفظ آن خود را نیز هزینه کنند. مسوولی را اخراج و یا وزیری را برکنار کنند. نخست وزیزی استعفا دهد یا رئیس جمهوری در مقابل مردم زانو بزند و عذرخواهی کند. این اعتماد مردمی است که پشتوانه اصلی حاکمیت و سیاست های اقتصادی و سیاسی و فرهنگی است. طبیعی است که بهترین و انقلابی ترین سیاست ها بدون پستوانه مردم محکوم به شکست است.

در اقتصاد بحث دقیقی در این رابطه وجود دارد. در آنجا گفته می شود که سیاستی موثر و کارا است که در زمان اجرا، انتظارات تطبیقی افراد با انتظارات عقلائی سیاستگذاران را همراه کند و این مهم صورت نمی گیرد جز آنکه مردم به دولت اعتماد داشته باشند.

اختلاسی شکل گرفته و هر چند عدد و رقم آن تاریخی و بی سابقه است اما همین پرونده می تواند تبدیل به فرصتی برای نظام شود تا ضمن برخرود قاطع با عاملان آن، مردم را نسبت به مبارزه با فساد اقتصادی دلگرم کند.

آنچه که در این پرونده نگران کننده است عدد ۳ هزار میلیارد تومان نیست که بدون شک نه این عدد و نه دهها برابر آن جبران، کَنده شدن و بی اعتماد شدن یک نفر از انقلاب را نمی کند. آنچه اهمیت دارد و متاسفانه از سوی رئیس جمهور بدان اهمیت داده نمی شود همین اعتماد عمومی است.

اساسا کارکرد اصلی مبارزه با فساد اقتصادی نیز همین جلب اعتماد عمومی است. امنیت و ثبات در سایه اعتماد به حاکمیت شکل می گیرد.مبارزه با فساد اقتصادی اگر منتهی به افزایش اعتماد در جامعه نشود ناقص اجرا شده است. به همین دلیل است که مردم به مبارزه با فساد اقتصادی که در ایام انتخابات و مواردی از این دست مطرح می شوند وقعی نمی نهند.

در بسیاری از کشور ها به محض بروز چنین تخلفاتی حتی با ابعاد پائین تر،  اولین کاری که می شود فورا مسوول ارشد استعفا می دهد و مقام بالاتر صراحتا از مردم عذر خواهی می کند. این موضوع فارغ از مجرم بودن یا نبودن مسوول است.

اگر تخلفی داشته باشد که حتما مجرم است و دادگاهی می شود ولی اگر نقشی هم مستقیما نداشته باشد، از حیث احترام به شعور مردمی و حرمت های اجتماعی و اینکه نشان دهد چه میزان از آنچه در زیر مجموعه خود اتفاق افتاده نارحت است، از مسئولیت کنار می کشد. این استعفا به معنای مجرم بودن نیست؛ بلکه جلب اعتماد مردمی است. آنچه برخی از استیضاح کنندگان وزیر اقتصاد بدرستی در مجلس می گفتند این بود که اینجا دادگاه نیست و قرار نیست برای کسی حکم قضائی صادر شود اما آنچه مهم است اینکه مردم متوجه شوند که حاکمیت نسبت به فساد اقتصادی حساسیت دارد و تقصیر که بجای خود، حتی قصور را هم تحمل نمی کند.

اما سخنان اخیر رئیس جمهور بنزین بر زبانه های آتش است. اینکه نفرات اصلی این اختلاس بیرون هستند و دستگاه قضائی افراد بی گناه را دستگیر کرده است و برخورد عدلیه، سیاسی و به تعبیر رئیس جمهور نامردی است تنها یک پیام دارد و آن اینکه عزمی برای برخورد با این پرونده وجود ندارد و یا خدای نکرده همه این بگیرو ببند ها دعوای زرگری و جنگ قدرت است.

گناه چنین القائی در جامعه به مراتب بیش از خود اختلاس است. این همان خط قرمزی است که رئیس جمهور باید نسبت به آن بیش از بقیه حساسیت داشته باشد.

واقعیت این است که همه نظام از دولت گرفته تا دستگاه قضائی و مجلس تلاش دارند تا این پرونده در نهایت صحت و سلامت پیش رود و مجرمین و مقصرین مطابق قانون محاکمه شوند. انجام این مهم حتما تبدیل آسیب به فرصت است و می تواند برگی درخشان در کارنامه مبارزه با فساد اقتصادی و عدالتخواهی در تاریخ انقلاب شود.

انتظار مردم این است که رئیس جمهور برای دفاع از جایگاه مدیران ارشد و معاونین و مسئولین پاک دولتی حداکثر همکاری و همراهی را داشته باشد وبیش از این اجازه ندهد که اعتماد جامعه بر سر منازعات سیاسی هزینه شود.

 

 

میهن استار

جمعه 20/8/1390 - 13:3
اخبار

ایسنا: میانگین قیمت خودروی سواری صادراتی در هفت ماهه نخست امسال، پنج هزار و ۲۶۷ دلار بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش ۱۷٫۰۹ درصدی مواجه بوده است.

عمده‌ترین کشورهای واردکننده خودرو ایران
در حالی که میزان صادرات خودروی سواری از کشور در هفت ماهه سال گذشته، ۲۱ هزار و ۳۳ دستگاه به ارزش ۱۳۴ میلیون دلار بوده است این میزان طی هفت ماهه امسال به هشت هزار و ۸۱۶ دستگاه به ارزش ۴۶ میلیون دلار رسیده که نشان می دهد در این مدت با کاهش صادرات خودروی سواری مواجه بوده‌ایم؛ به نحوی که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته، ۶۰٫۹۹ درصد به لحاظ وزنی و ۶۵٫۲۵ درصد به لحاظ ارزشی کاهش یافته است.

عراق، بنین و آلمان سه کشور عمده مقصد صادرات خودروی سواری در هفت ماهه سال بوده‌اند که برابر آمارها، میزان صادرات به عراق در این مدت، هشت هزار و ۶۲۵ دستگاه به ارزش ۴۴ میلیون و ۲۳۳ هزار دلار بوده و این کشور به لحاظ تعداد، ۹۷٫۸۳ درصد و به لحاظ ارزش ۹۵٫۲۶ درصد از سهم کل صادرات خودرو را به خود اختصاص داده است.

همچنین در هفت ماهه امسال، ۴۰ دستگاه خودرو به ارزش ۶۰۰ هزار دلار به بنین در غرب آفریقا صادر شده است که این کشور به لحاظ تعداد ۰٫۴۵ درصد و به لحاظ ارزش ۱٫۲۹ درصد از سهم کل صادرات خودروی ایران را به خود اختصاص داده است.

آلمان نیز طی هفت ماهه نخست سال جاری، ۳۵ دستگاه خودرو به ارزش ۳۳۷ هزار دلار از ایران خریداری کرده است و به این ترتیب از نظر تعداد ۰٫۴۰ درصد و از نظر ارزش ۰٫۷۳ درصد از سهم کل صادرات خودروی کشور را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، میزان صادرات خودروی سواری از ایران به سایر کشورها نیز در این مدت، ۱۱۶ دستگاه به ارزش یک هزار و ۲۶۳ هزار دلار بوده که بر این اساس از نظر تعداد ۱٫۳۲ درصد و از نظر ارزش ۲٫۷۲ درصد از سهم کل صادرات خودرو را نشان می دهد.

جمعه 20/8/1390 - 13:2
اخبار

تابناک: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز در مراسم تحلیف و دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه افسری امام علی (ع) در سخنان مهمی، نیروهای مسلح را مایه عزت ملت و کشور ایران و نوک پیکان استوار دفاع ملی دانستند و تأکید کردند: دشمنان به ویژه آمریکا و دست‌نشاندگانش و رژیم صهیونیستی بدانند، ملت ایران اهل تجاوز به هیچ کشور و ملتی نیست، ولی هر گونه تجاوز و حتی تهدید را با قدرت کامل و به گونه ای پاسخ خواهد داد که متعرضان و متجاوزان را از درون متلاشی کند.

فرمانده کل قوا افزودند: ملت استوار ایران، ملتی نیست که فقط بنشیند و نظارگر تهدیدهای قدرت‌های پوشالی مادی باشد که از درون کرم خورده هستند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: هر کس که فکر تجاوز به جمهوری اسلامی ایران، در مخیله اش راه یابد، باید خود را آماده دریافت سیلی‌های محکم و مشت‌های پولادین ارتش، سپاه و بسیج و در یک کلام، ملت بزرگ ایران کند.

 

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همه ملت ایران به ویژه نیروهای مسلح را به حفظ آمادگی برای تداوم مسیر عزت ملی و اقتدار بین المللی فراخواندند و تأکید کردند: ساخت مستحکم نظام جمهوری اسلامی و اتحاد ملی و نزدیکی دل‌های آحاد ملت ایران، مهمترین قدرت بازدارنده است و همه موظف هستند، این ساخت استوار و مستحکم نظام را حفظ کرده و به آن استحکام بیشتری ببخشند.

ایشان نیروهای مسلح را از لحاظ حضور در میدان علم و جهاد و همراه با معنویت و ایمان، مایه عزت خواندند و افزودند: آن کشور و ملتی که بتواند ثابت کند آماده ایستادگی و دفاع جانانه برای استقلال، حفظ هویت، آرمان‌ها و موجودیت خود است، همواره عزیز است.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: در دنیایی که متأسفانه هنوز ارتباط میان ملت‌ها و کشورها بنا بر تکیه بر قدرت سرنیزه و اسلحه تعیین می‌شود و قلدران تلاش دارند با مشت‌های پولادین سرنوشت ملت‌ها را در دست بگیرند، آن ملتی از آسیب در امان خواهد بود که آمادگی دفاعی خود را ثابت کند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به آمادگی دفاعی نیروهای مسلح از جمله ارتش، افزودند: این آمادگی دفاعی نیروهای مسلح در کنار دیانت و ایمان و تقوا، برای کشور و ملت ایران عزت آفرین است و باید آن را حفظ و تقویت کرد.

فرمانده کل قوا، دانشگاه‌های ارتش را کانون علم و جهاد خواندند و خاطرنشان کردند: نیروهای مسلح کشور که دارای دانش و علم، و آمادگی مجاهدت مؤمنانه هستند، در منطقه و دنیا بی نظیر است و چنین نیروهای مسلحی، نتیجه همت بلند ملتی است که عزم راسخ خود را برای برافراشتن پرچم ایمان، اسلام و دیانت به کار گرفته است.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، امیرسرلشکر صالحی، فرمانده کل ارتش ضمن خیرمقدم به فرمانده کل قوا، بر آمادگی یگان‌های مختلف ارتش جمهوری اسلامی ایران برای پاسخگویی مقتدرانه و بهنگام به هر گونه تهدید فرامنطقه ای، تأکید کرد.

امیرسرتیپ دوم رشیدزاده، فرمانده دانشگاه افسری امام علی (ع) نیز با ارایه گزارشی تحصیلی گفت: تعمیق شناخت دینی و معنویت، بالا بردن کیفیت آموزش و کارآمدی، آموزش نظامی و رزم در کنار تولید علم، تجهیز و توسعه کتابخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها و توسعه همکاری‌های دانشگاه‌های افسری ارتش از جمله اقدامات انجام گرفته است.

فرمانده کل قوا در آغاز این مراسم با حضور در محل مزار شهیدان گمنام، ضمن قرائت فاتحه، یاد و خاطره شهدای گرانقدر دفاع مقدس را گرامی داشتند.

حضرت آیت الله خامنه ای سپس از یگان‌های حاضر در میدان سان دیدند.

در این مراسم شماری از خانواده‌های شهدا، فرماندهان، اساتید و دانش آموختگان منتخب و نمونه دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران، هدایا و درجه‌های خود را از دست رهبر انقلاب اسلامی دریافت کردند. فرمانده کل قوا سردوشی نماینده دانشجویان جدید دانشگاه‌های افسری ارتش را نیز اهدا کردند.

در ادامه این مراسم، برنامه رزمایش میدانی اجرا شد و در پایان مراسم نیز، یگان‌های حاضر در میدان از مقابل فرمانده کل قوا رژه رفتند.

جمعه 20/8/1390 - 13:2
اخبار

براساس گزارش رسانه‌های رسمی روسیه، این زن ۴۹ ساله که در پی شوک ناشی از برخاستن از خواب سکته کرده بود حین برگزاری مراسم تدفینش به یکباره زنده شد و حاضران را شگفت زده کرد.

همسر ۵۱ ساله این زن که از زنده شدن دوباره زنش خوشحال شده بود، در این باره به شبکه خبری سی‌ان‌ان، یادآور شد: در حال آماده سازی مراسم تدفین برای به خاکسپاری همسرم بودیم که ناگهان تابوت تکان شدیدی خورد و همسرم بلند شد و پس از آن که خود را داخل تابوت تدفین دید به شدت جیغ کشید.

زنی در مراسم‌ تدفین‌اش زنده‌ شد و مجدد مُرد!

این مرد ۵۱ ساله در ادامه خاطرنشان کرد: پس از آن که او دوباره زنده شد با یک خودرو وی را به نزدیکترین بیمارستان در «کازان» منتقل کردیم. البته متاسفانه او تنها ۱۲ دقیقه زنده‌ ماند و در نهایت درگذشت. هنوز علت مرگ همسرم مشخص نشده است و یک گروه تحقیقاتی در حال بررسی این موضوع هستند.

جمعه 20/8/1390 - 12:59
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته