• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 920
تعداد نظرات : 244
زمان آخرین مطلب : 4752روز قبل
اخبار

بر اساس این مطالعه فقط هشت درصد از هر 1000 دانشجوی هندی كه در این تحقیق شركت داشته‌اند تاكید كردند كه پس از اتمام تحصیلات دانشگاهی خود در آمریكا خواهند ماند و در همین كشور مشغول به كار خواهند شد.

 

بنابراین گزارش، مابقی این دانشجویان اظهار داشتند كه در نظر دارند به وطن خود بازگردند و یا اینكه هنوز تصمیم قطعی در این زمینه نگرفته‌اند.

 

این مطالعه آماری حاصل تلاش مشترك كارشناسان دانشگاه‌های روتگرز، پنسیلوانیا و انستیتو علوم اجتماعی تاتا است.

 

به گزارش پایگاه خبری اكسپرس بوز، تقریبا 74 درصد از شركت كنندگان در این تحقیق در نظر دارند به هند بازگردند و یا تا كنون به كشور خود بازگشته‌اند.

 

بعلاوه 53 درصد از دانشجویان نیز ترجیح می دهند ابتدا چند سالی را در آمریكا به كار مشغول شوند و پس از كسب مهارتهای بیشتر شغلی، به كشور خود بازگردند. حدود 16 درصد از این دانشجویان نیز اظهار داشتند كه پس از فارغ‌التحصیلی بدون توجه به موقعیت مكانی ترجیح می دهند به دنبال بهترین فرصت شغلی باشند.

 

دیوید فینگلد رییس دانشكده مدیریت و روابط شغلی دانشگاه روتگرز در این مطالعه خاطرنشان كرد: این نتایج موجب شگفتی و تشویق دانشگاه‌های هندی شده است. در حالیكه ما انتظار داشتیم دانشجویان بیشتری ترجیح بدهند كه در آمریكا بمانند؛ اما مطالعات خلاف این مطلب را نشان داد.

 

بر اساس این گزارش، این مطالعه روی 100 هزار دانشجوی هندی انجام گرفته كه هم اكنون در دانشگاه های مختلف آمریكایی ثبت نام كرده و یا فارغ التحصیل شده‌اند.

 

این كارشناسان همچنین تاكید كردند: هر چند مطالعات فوق روی بخش كوچكی از دانشجویان هندی در آمریكا صورت گرفته، اما با این حال نتایج غیرمنتظره‌ای داشته است.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:29
آموزش و تحقيقات

این روبات توسط مدرسه‌ی علوم تجهیزات و مهندسی تحت نظارت دانشگاه سوت است طراحی و ساخته شده و به انسان كمك می‌كند تا در ماموریتهای مقابله با آلودگیهای رادیواكتیو و شیمیایی عملكرد بهتری داشته باشد.

وزن این روبات 30 كیلوگرم بوده و ارتفاع آن حدود 85 سانتیمتر است. این روبات می‌تواند وظایف متعددی مانند نمونه‌برداری، اندازه‌گیری و حركت در محیط‌ های آلوده به مواد رادیواكتیو و شیمیایی را بر عهده بگیرد. مكانهایی كه انسان قادر نیست در آنها فعالیت كند.

دوربین نصب شده روی این روبات به آن كمك می‌كند تا مواد سمی و رادیواكتیو را در محیط شناسایی كند. همچنین سیستمی روی آن نصب شده تا به اندازه‌گیری سطح مواد رادیواكتیو در هوا بپردازد.

به دنبال وقوع زلزله و سونامی در ژاپن و پس از آن نشت مواد رادیواكتیو از نیروگاه هسته‌ای فوكوشیما بسیاری از كشورهای جهان درصدد بازنگری در رویكردهای خود برای مقابله با آلودگی هسته‌ای برآمدند.

برخی كشورها دستور بازسازی نیروگاه‌های هسته‌ای قدیمی خود را صادر كردند. كار ساخت روبات ضدآلودگیهای هسته‌ای و شیمیایی در چین از سال 2004 آغاز شده و از نسل پنجم این روبات اوایل سال جاری میلادی رونمایی شد.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:28
آموزش و تحقيقات

دانشمندان دانشگاه لندن و دانشگاه یوتای آمریكا دریافتند كه رسوبات زیرزمین بلورهای سنگ در محل گسل‌ها به وفور یافت شده و نشانگر ضعف پوسته زمین هستند كه ممكن است منجر به رویدادهای زمین‌شناسی شود.

دانشمندان در تحقیقات خود كه می‌تواند به نجات جان بسیاری از افراد در حوادث آینده بینجامد معتقدند كه مواد معدنی نشان‌دهنده حركت صفحات قاره‌ای است كه از جمله می‌توان به حركت صفحه آسیایی در زیر صفحه آمریكا اشاره كرد كه منجر به وقوع زمین‌لرزه ژاپن شد.

این یافته‌ها زمانی به دست آمدند كه محققان به طور مكرر ارتباط بین رسوبات كوارتز و رویدادهای زمین‌شناسی را مشاهده كردند.

آنها از برنامه رایانه‌یی ارث‌اسكوپ (Earthscope) و روش‌های زمین‌شناسی و ژئوفیزیكی برای مشاهده ساختار صفحه قاره‌ای آمریكای شمالی استفاده كردند. براساس اطلاعات به دست آمده، ماده معدنی كوارتز یك نشانگر خوب از ضعف پوسته زمین به شمار می‌رود.

این تیم تحقیقاتی، ویژگی‌های این سنگ‌ها را با حركات زمین مرتبط كردند. كوارتز حاوی مقداری آب درون خود است كه در اثر حرارت فشار آزاد می‌شود. این مسأله موجب لغزش سنگها روی یكدیگر و حركت آنها می‌شود كه دانشمندان آن را در اصطلاح «چرخه چسبناك» می‌نامند.

درحالی‌كه به اعتقاد زمین‌شناسان مناطقی مانند ژاپن، كالیفرنیای جنوبی و پارك ملی یلواستون در بخش فعال این چرخه چسبناك قرار دارند، مناطق دیگر مانند رشته كوه آپالشین در شرق آمریكا در مرحله غیرفعال محسوب می‌شوند.

این نظریه می‌تواند به دانشمندان در دستیابی به احتمال و قدرت زلزله در مناطقی كه زمانی از لحاظ زمین‌شناسی غیرفعال به نظر می‌رسیدند، كمك كند.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:26
اخبار

به نوشته روزنامه البیان - چاپ امارات - وزارت كشور تونس با صدور بیانیه‌ای اعلام كرد: تسهیلاتی در زمینه عكس‌هایی كه باید در كارت‌های شناسایی از جمله شناسنامه‌ها استفاده شود، اتخاذ شده است و زنان از این پس می‌توانند به شكل محجبه عكس‌های خود را در شناسنامه و كارت‌های شناسایی‌شان داشته باشند .

در این بیانیه آمده است: این گونه اقدامات در چارچوب اصلاحات انجام گرفته جهت حمایت از اصول و ارزشهای انقلاب و احترام به آزادی‌های عمومی و فردی در تونس است.

در سابق نیروهای پلیس تونس مانع فعالیت زنان محجبه در مدارس، دانشگاه‌ها و سازمان‌های دولتی می‌شدند و دولت‌ اعلام كرده بود كه حجاب یك لباس و یا یك پوشش طایفه‌ای است كه زنان نباید در اماكن دولتی و رسمی داشته باشند.

از سوی دیگر نیروهای امنیتی تونس مانع از تجمع دهها تن از جوانان انقلابی كه قصد تحصن در میدان الغصبه را داشتند، شدند. نیروهای امنیتی تمام ورودی‌های این میدان را بستند و با استفاده از گاز اشك آور و باتوم مانع ورود جوانان به این میدان شدند.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:26
نجوم

خورشید منبع اصلی نور و گرما برای زندگی انسان بر روی کره زمین است. در حدود 99 درصد وزن خورشید را گازهای هیدروژن و هلیوم تشکیل می‌دهد، در خورشید در هر ثانیه بیش از 500 میلیون تن هیدروژن طی فرآیندی هسته ای به هلیوم تبدیل می شود.

 

درون خورشید میدان‌های مغناطیسی وجود دارد که این میدان‌های عظیم به صورت حفره‌هایی در خورشید پدیدار می‌شوند.

 

محققان در این تحقیقات خود حفره‌ای خورشیدی را کشف کردند که اندازه آن از انگلستان نیز بزرگتر است. میدان مغناطیسی موجود در این حفره چندین برابر قدرتمند تر از میدان‌های مغناطیسی موجود بر روی کره زمین است.

 

به گفته این محققان کشف این حفره خورشیدی می‌تواند به کشف بعضی از اسرار خورشید کمک کند.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:25
آموزش و تحقيقات

موسسه استاندارد LGC کشور انگلیس به ‌تازگی اولین مرجع جهانی تایید شده نانومواد را ارائه کرده است.

این مرجع جدید مواد که توسط مرکز تحقیقات مشترک کمیسیون اروپا (JRC) تدوین شده است، به تضمین مقایسه‌پذیری اندازه‌گیری‌های جهانی نانوذرات کمک کرده و به نوبه خود تجارت این حوزه را تسهیل و انطباق با قوانین و مقررات را تضمین می‌كند.

در حالی که فناوری‌نانو دربرگیرنده مزایای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای است، افزایش استفاده از نانومواد در محصولات مصرفی، مواد غذایی، کشاورزی و کاربردهای پزشکی منجر به افزایش ملاحظات مربوط به ایمنی آنها شده است.

اندازه‌گیری‌های با کیفیت بالا، مبنای ارزیابی‌های ایمنی قابل اتکا، بهبود فرایندها، کنترل کیفیت و توسعه کاربردهای جدید فناوری‌نانو هستند.

این مرجع جدید مواد (ERM-FD100)، دربرگیرنده نانوذرات سیلیس با اندازه 20 نانومتر هستند. نانوذرات سیلیس از جمله گسترده‌ترین نانوذرات مورد استفاده بوده و دارای کاربردهای گسترده‌ای هستند.

این مرجع، نخستین معیار تایید شده‌ حاوی نانوذرات صنعتی است که با توجه به اینکه توسط سازمان استاندارد جهانی (ISO) تایید شده، مبنای قابل اتکایی برای ارزیابی مخاطرات محصولات حاوی نانومواد است.

ERM-FD100 تولیدکنندگان نانوذرات را قادر می‌كند تا کیفیت تولید خود را در طی زمان و بر اساس یک مرجع ثابت بررسی کرده و اثرات بهبودهای فرایند را ارزیابی كنند. به‌علاوه این مرجع تایید شده، بر اساس این اصل که محصولات مبتنی بر نانومواد ویژگی‌های فنی مورد نظر مشتریان را برآورده كرده‌اند، به اعتمادسازی در بازار کمک خواهد کرد.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:22
نجوم

سازمان فضایی آمریكا (ناسا) قصد دارد با استفاده از لیزر، زباله‌های فضایی اطراف زمین را منحرف كرده و از برخورد آنها با ماهواره‌ها جلوگیری كند.

 این لیزرها كه مشابه لیزرهای جوشكاری كارخانه‌های خودروسازی هستند برای ضربه زدن به زباله‌ها از طریق تلسكوپ‌ها به فضا پرتاب می‌شوند.

این جابجایی آرام باعث جلوگیری از برخورد آنها با ماهواره‌های زمین و ایجاد اختلالات ارتباطی شده و همچنین آنها را از ایستگاه فضایی بین‌المللی دور خواهد كرد.

این فرآیند همچنین از پدیده موسوم به «سندروم كسلر» جلوگیری خواهد كرد كه در آن به دلیل وجود مقادیر زیاد زباله فضایی، پرتاب موشك‌ها به صورت ایمن میسر نمی‌شود.

اكنون یك تیم به سرپرستی جیمز میسون، دانشمند فضایی ناسا مدعی شده‌ كه جابجایی آرام زباله‌های فضایی می‌تواند پاسخی برای این مشكل باشد.

نظریه آنها بر این اساس است كه فوتون‌های موجود در لیزر از میزان كمی انرژی جنبشی در خود برخوردار بوده كه تحت شرایط خاص می‌تواند یك جسم را در فضا حركت داده و سرعت آن را تا 0.04 اینچ در ثانیه كاهش دهد.

بر این اساس با پرتاب لیزر به یك زباله فضایی برای چند ساعت، خط سیر آن زباله باید تا 198 متر در روز تغییر كند.

با اینكه این كار برای خارج كردن زباله‌ها از مدار كافی نیست، اما می‌تواند از از برخورد آنها با ماهواره‌ها یا ایستگاه فضایی جلوگیری كند.

این نظریه نشانگر یك تغییر در رویكرد پیشین یك تیم پژوهشی است كه در آن استفاده از لیزرهای نظامی پرهزینه نظامی برای انهدام زباله‌های نظامی شیوه‌ای مناسب ارزیابی شده‌بود.

در تحقیقات جدید می‌توان از نوعی تجهیزات استفاده كرد كه هزینه‌ای معادل 800 هزار دلار داشته و هزینه كلی نهایی آن تنها ده‌ها میلیون دلار خواهد بود.

با این شیوه حتی می‌توان تلسكوپ‌های موجود را اصلاح كرده و هزینه‌ها را پایین‌تر آورد.

این جابجایی همچنین راهی دقیق‌تر محسوب شده و دانشمندان بر این گمان هستند كه این فرآیند می‌تواند تا نیمی از زباله‌های فضایی را منحرف كند.

درحال حاضرحدود 20 هزار تكه زباله فضایی در مدار پایین زمین مشاهده شده كه بیشتر آن از تكه‌های فضاپیماها یا ماهواره‌هایی كه با این زباله‌ها برخورد داشته‌اند تشكیل شده‌اند.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:21
آموزش و تحقيقات

دکتر شان وانگ، عضو هیئت علمی دانشگاه استنفورد به همراه دو دانشجوی دکتری به نام‌های ریچارد گاستر و درو هال نشان دادند که می‌توان از همان حسگرهای فوق حساس مغناطیسی که مبنای درایوهای دیسک فشرده و با ظرفیت بالای امروزی را تشکیل می‌دهند، به‌همراه نانوبرچسب‌های مغناطیسی که به‌صورت انبوه تولید می‌شوند، در تشخیص مقادیر کمی از پروتئین‌های مرتبط با بیماری سرطان بهره برد.

حال این سه پژوهشگر در مقاله‌ای که در مجله Lab on a Chip منتشر کرده‌اند، نشان داده‌اند که چگونه می‌توان این فناوری را کوچک‌تر کرده و از آن برای ساخت یک ابزار دستی تشخیص بیماری بهره برد.

این ابزار به‌نحوی طراحی شده است که هر کسی می‌تواند در منزل یکی از آنها را داشته و برای تشخیص بیماری و یا حتی بررسی اثر درمان‌های ضدسرطان از آن استفاده کند.

دکتر وانگ یکی از محققان اصلی مرکز Cancer Nanotechnology Excellence and Translation است که یکی از 9 مرکز مرتبط با سرطان است که هزینه آن توسط موسسه ملی سرطان تأمین شده است.

این ابزار دستی که محققان آن را nanoLAB نامیده‌اند، از یک نوار باریک یکبار مصرف شبیه تست‌های بارداری خانگی و یک ابزار مغناطیسی تشکیل شده است که می‌تواند پروتئین‌های مختص بیماری‌ها را در ادرار، خون یا بزاق بیمار شناسایی کند. دستگاهی که در حال حاضر وجود دارد، توانایی شناسایی پروتئین‌های مربوط به هشت بیماری را به‌طور همزمان داراست. هزینه تولید این حسگر دستی کمتر از 200 دلار و هر یک از نوارهایی که می‌توانند هشت اندازه‌گیری را انجام دهند، کمتر از 3.5 دلار است.

با پیشرفت‌های صورت گرفته انتظار می‌رود هزینه این نوارها به کمتر از 1 دلار کاهش یابد. نسخه اولیه این ابزار که توسط دانشجویان دکتر وانگ تولید شد، یک اتاق را اشغال کرده بود. تنها یک بخش این ابزار که الکترومگنت بود، وزنی حدود 100 کیلوگرم داشت و باید درون یک دیوار جاسازی می‌شد.

برای انجام آزمایش توسط nanoLAB باید قطره‌ای از یک نمونه زیستی (مثل خون یا ادرار) را روی نوار قرار داد. سپس محتویات دو محلولِ از پیش تهیه شده به این نوار اضافه شده و 15 دقیقه بعد، نتیجه آزمایش به شکل روشن شدن لامپ‌های LED روی حسگر مشخص می‌شود. یک میکروپردازنده که از قبل برنامه‌ریزی شده است، تمام آنالیزها را انجام داده و جواب بلی-خیر دستگاه به شکل روشن شدن لامپ LED به رنگ سبز یا قرمز آشکار می‌شود.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:19
اخبار

احمد فاتحی در این زمینه اظهار كرد: در پی شکایت تعدادی از ساکنان منطقه «کیان‌شهر» اهواز مبنی بر سرقت سیم‌های برق، موضوع از سوی مجتمع ویژه مبارزه با سرقت و کلانتری 36 اهواز مورد پیگیری قرار گرفت.

وی ادامه داد: پس از بررسی موضوع و انجام تحقیقات، دو متهم با هویت «س.م» و «الف.الف» که از سارقان سابقه‌دار این منطقه هستند، دستگیر و به دستگاه قضایی تحویل شدند.

معاون دادستان اهواز خاطرنشان كرد: متهمان پس از دستگیری و اعتراف به ارتکاب سرقت، با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند.

رییس مجتمع ویژه مبارزه با سرقت اهواز همچنین از دستگیری دو کیف‌قاپ، یک سارق چک، دو متهم به زورگیری، چند سارق تلفن همراه و دو متهم به سرقت خودرو و لوازم جانبی در اهواز طی روزهای گذشته خبر داد.

فاتحی تصریح كرد: دو متهم نیز که در اهواز به سرقت موتورسیکلت اقدام می‌کردند، در عملیاتی غافلگیرانه توسط ماموران نیروی انتظامی دستگیر شدند. همه افراد دستگیر شده با صدور قرار بازداشت روانه زندان شده‌اند.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:17
اخبار

دیمیتری مدودف در نشست شورای امنیت ریاست جمهوری روسیه گفت:گفت: متاسفانه حتی درباره‌ی جدیدترین هواپیماهای ساخت روسیه نیز حرف و حدیثهایی وجود داشته و گفته می‌شود این هواپیماها هم دچار مشكل و نقص هستند.

رئیس‌جمهوری روسیه گفت كه شخصا تجربه‌ای دارد که ثابت می‌کند کیفیت هواپیماهای روسیه چندان خوب نیستند. البته مدودف درباره‌ی این تجربه‌ی شخصی سخنی به میان نیاورد.

در همین حال رئیس‌جمهوری روسیه به شرکتهای سازنده هواپیما در این كشور توصیه کرده كه به جای چشم دوختن به یارانه‌های دولتی به فکر ارتقای کیفیت تولیدات خود باشند.

پیشتر رسانه‌های روسی گزارش داده بودند كه هواپیمای توپولف 214 رئیس‌جمهوری روسیه بارها به هنگام فرود دچار نقص فنی شده بود. از این رو نهاد ریاست جمهوری روسیه آن‌را به فروشنده پس داده است.

از سوی دیگر خبرگزاری اینترفکس اعلام کرد كه کرملین به تازگی یک فروند هواپیمای مسافری جت فالکون فرانسوی را برای پروازهای رئیس‌جمهوری روسیه در مسیرهای کوتاه خریداری کرده است.

يکشنبه 14/1/1390 - 1:16
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته