• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 14564
تعداد نظرات : 49
زمان آخرین مطلب : 1310روز قبل
ایرانگردی

 

 

معاون فنی و عمرانی منطقه 19 از تکمیل 100 درصدی تعدادی از پروژه های پایلوت مناسب سازی سال جاری خبرداد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محمد مهدی گندمی در پنجمین نشست کمیته مناسب سازی که با حضور و اعضای کمیته برگزار شد با اشاره به اتمام عملیات مناسب سازی در چهار پروژه پایلوت گفت: معابر شهرداری جنوبی، بلوار شقایق و شکوفه و فاز یک بوستان 22 بهمن با پیشرفت فیزیکی 100 درصد، آماده افتتاح هستند.

وی ادامه داد: اقدامات مناسب سازی ساختمان سرای محله شهید کاظمی و ساختمان شهرداری ناحیه 5 نیز با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در مرحله آماده سازی جهت افتتاح در روز جهانی معلولان است.

گندمی درخصوص اقدامات انجام شده در فاز یک عملیات مناسب سازی بوستان 22 بهمن به عنوان یکی از
پروژه های پایلوت در سال 98 اعلام کرد: نصب تجهیزات ورزشی معلولین، احداث کف پوش نابینایان، نصب مبلمان معلولین، تجهیز سرویس های بهداشتی، نصب زنگ خطر و میله های حمایتی در سرویس ها و نیز نصب تجهیزات بازی کودکان معلول و احداث محل پارک معلولین از جمله اقدامات مناسب سازی در این بوستان است.

همچنین به منظور سهولت تردد و دسترسی افراد کم توان، ایستگاه اتوبوس واقع در خیابان شکوفه مناسب سازی شد.

به گفته معاون شهردار منطقه، به منظور مناسب سازی ساختمان شهرداری ناحیه 5 نیز اقداماتی از جمله احداث کف پوش نابینایان، تجهیز سرویس های بهداشتی و احداث رمپ ورودی، تجهیز و راه اندازی آسانسور صورت گرفت.

همچنین مناسب سازی سرای محله شهید کاظمی در قالب احداث رمپ ورودی این ساختمان، مناسب سازی سرویس بهداشتی ساختمان و رفع اختلاف سطح درب ورودی و راه اندازی و تجهیز آسانسور اجرا شد.

همزمان با افتتاح پروژه های طرح مناسب سازی در "روز جهانی معلولان"، مراسمی نیز جهت گرامیداشت معلولان، جانبازان و نابینایان منطقه برگزار خواهد شد.

يکشنبه 3/9/1398 - 14:1
ایرانگردی



گرمخانه سیار در شمال تهران به منظور ساماندهی افراد کارتن خواب و بی خانمان با استقرار یک دستگاه اتوبوس در میدان تجریش راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک مجتبی توسلی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری این منطقه با بیان مطلب فوق اظهار داشت : مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه یک با همکاری نواحی دهگانه این منطقه و معاونت حمایت های اجتماعی سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با سرد شدن هوا و آغاز بارش ها اقدام به جذب و ساماندهی شبانه افراد بی خانمان و کارتن خواب نمود
وی گفت: برای خدمات رسانی بهینه به این افراد علاوه بر انتقال آنها به گرمخانه، از ساعت 23 الی 4 بامداد نیز اتوبوس گرمخانه سیار نیز در میدان تجریش تا پایان فصل سرما مستقر و خدماتی از قبیل اسکان موقت شبانه ، ارائه غذای گرم و ... را به بی خانمان ها و کارتن خواب ها ارایه می کند.
توسلی تصریح کرد: با توجه به برودت و کاهش دمای هوا ، مرکز خدمات اجتماعی شهرداری منطقه یک همچنین اقدام به توزیع لباس گرم بین کودکان کار و خیابان مرکز پرتو نمود

يکشنبه 3/9/1398 - 13:58
ایرانگردی

 

 

14 هزار و 720دانش آموز منطقه 15طی مهر و آبان سالجاری در کمپین آموزشی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه تحت آموزش قرار گرفتند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، علی اکبرکریمی پور معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اعلام مطلب فوق افزود: این کمپین به ابتکار منطقه و از سوی اداره ساماندهی به منظور مقابله با جانوران موذی از سال گذشته در محله ها برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته تمرکز  اصلی آموزش در این کمپین آموزش در مساجد بود، افزود: در این راستا نمازگزاران 115  باب  مسجد منطقه تحت آموزش قرار گرفتند.

کریمی پور اضافه کرد: سال جاری نیز اولویت آموزشی برای دانش آموزان مقطع دبستان و مهدکودکهاست و هر دوهفته یک بار یک مدرسه از نواحی هفتگانه میزبان این کمپین هستند.

به گفته وی، در این دوره های آموزشی روشهای مبارزه با جانوران موذی و سگهای ولگرد، اقدامات بهسازی و بهداشتی محافظت ساختمان‌ها از ورود موش، بهداشتی نگه داشتن محیط زیست شامل جمع‌آوری، حمل و دفع زباله  به صورت  بهداشتی به دانش آموزان  ارائه شد.

معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه با اشاره به برگزاری مسابقه متنوع برای کودکان افزود: مسابقه نقاشی نیز با هدف آموزش غیر مستقیم کودکان دبستانی برگزار و به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.

يکشنبه 3/9/1398 - 13:55
ایرانگردی

 

 

در راستای دستور شهردار تهران و مصوبه شورای شهرداران و معاونان، رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران صبح امروز در نشست با شهردار منطقه 11 از شکل گیری " خانه های همدم" برای اجرای طرح ازدواج آسان جوانان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 11، صبح امروز حجت الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در دیدار با نصراله آبادیان شهردار منطقه 11 و جمعی از معاونین و مدیران که همزمان با هفته بسیج در منطقه 11تشکیل شد؛ ضمن تأکید بر اهمیت مدیریت یکپارچه مجموعه های شهرداری با توجه به وجود پردیس حکومتی و بافت تاریخی در بخش مرکزی شهر تهران، شهرداری منطقه 11 را به عنوان منطقه پایلوت و مسئول یکپارچه سازی فرهنگ و هنر در محدوده این منطقه اعلام کرد.

رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران با اشاره به ظرفیت های محدوده تالار وحدت و تئاتر شهر و نامگذاری پهنه رودکی به عنوان پهنه " فرهنگ و هنر" گفت: این کار یک اقدام ملی است که قصد داریم در حوزه نرم افزاری و فرهنگ و هنر  همکاری داشته باشیم.

امرودی افزود: پارک دانشجو به عنوان پاتوق فرهنگی برای اجرای نمایش و اقدامات فرهنگی، ویترین برنامه های ما خواهد بود و با توجه به اهمیت گذر خیابان مظفر و چهارراه ولی عصر (عج) پیشنهاد می کنم شورای فرهنگی با حضور مدیران سازمان فرهنگی هنری  و شهرداری منطقه 11 برگزار شود تا برای مجموعه پارک دانشجو برنامه ریزی فرهنگی انجام شود.

وی با اشاره به تفاهم گفتمانی و اجرایی با این منطقه اظهار داشت: در منطقه 11 ظرفیت فرهنگسرای آی تی را به عنوان ایجاد کننده استارت آپ های کاری داریم که می توانیم از آن طریق به شهروندان خدمت رسانی کنیم و قصد داریم که در تفاهم نامه با مراکز رشد در همکاری با شهرداری منطقه، فناوری استارت آپ ها را در این منطقه و پهنه رودکی راه اندازی کرده و علاوه بر کار تخصصی، سرویس دهی متفاوتی داشته باشیم.

در ادامه حجت الاسلام امرودی از راه اندازی مسیر گردشگری انقلاب و معرفی آن به شهروندان به عنوان دیگر برنامه های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در منطقه 11 خبر داد.

امرودی با اشاره به برنامه ریزی های انجام شده در خصوص فراهم آوری شرایط ازدواج آسان جوانان گفت: بر اساس دستور شهردار تهران در شورای شهرداران و معاونین مبنی بر استفاده از ظرفیت های موجود شهرداری  برای کمک به ازدواج جوانان و راه اندازی باشگاه ازدواج آسان، شکل گیری "خانه های همدم " به صورت پایلوت و برای اولین بار در منطقه 11 را اقدام ارزشمندی دانست که می تواند برای اجرای طرح ازدواج آسان مورد استفاده قرار بگیرد.

امرودی خاطر نشان کرد: اشکالاتی که قبلا در تالارهای یاس برای طرح ازدواج آسان وجود داشته رفع کردیم و مقرر شده است که در "خانه های همدم " یکسان سازی انجام شود وبا هماهنگی معاونت هنری ظرفیت های خوبی در اختیار شهروندان کم بضاعت، نیازمندان و اقشار ضعیف جامعه از جمله پاکبانان و کارگران شهرداری قرار خواهیم داد.

در همین راستا صبح امروز حجت الاسلام امرودی به همراه شهردار و جمعی از معاونین منطقه 11 از مجموعه تالار پذیرایی "یاد یاران " و " بام طلائیه" با هدف بهره برداری از این مجموعه ها برای برگزاری مراسم ازدواج جوانان در راستای اجرای طرح "ازدواج آسان" بازدید کردند.

بر اساس این گزارش باشگاه ازدواج آسان با هدف تسهیل در ازدواج جوانان به صورت پایلوت توسط شهرداری منطقه 11 دایر شده است که سامانه ای نیز به همین منظور جهت ثبت نام داوطلبین توسط سازمان فرهنگی و هنری در حال راه اندازی است که به زودی به شهروندان معرفی خواهد شد.

شنبه 2/9/1398 - 13:30
ایرانگردی



ناظرعالی سازمان بوستان ها و فضای سبز تهران همزمان با نیمه دوم سالجاری، از "ادوات هرس و تجهیزات به زراعی پیمانکاران فضای سبز نواحی سه گانه" بازدید کرد.
به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه21، با عنایت به شروع فصل سرما و اهمیت حفظ و نگهداری فضای سبز شهری، با حضور ناظرعالی سازمان بوستان ها و فضای سبز تهران، رئیس اداره فضای سبز و مسئول مرکز تحقیقات، آموزش و مشاوره فضای سبز منطقه21 "ادوات و تجهیزات پیمانکاران مربوط به عملیات هرس و به زراعی فضای سبز نواحی سه گانه این منطقه" مورد بازدید دقیق قرار گرفت.
سیاوش زابلی معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه21 ضمن اعلام خبر فوق گفت: با آغاز فصل سرما و لزوم بررسی ادوات هرس و تجهیزات به زراعی پیمانکاران فضای سبز نواحی سه گانه، کارشناسان گیاه پزشک مرکز تام منطقه21 در پی بازدیدهای مکرر از نحوه فعالیت های اجرایی پیمانکاران، موارد ناقص مربوط به تجهیزات لازم جهت حفظ و نگهداری فضای سبز را به پیمانکاران اعلام کرده تا در اسرع وقت نسبت به رفع موارد نقصی اقدامات لازم انجام شود.
شایان ذکر است؛ معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه21، هدف از انجام این بازدیدها را پیش آمادگی پیمانکاران فضای سبز نواحی سه گانه منطقه21 درخصوص انجام امور مربوط به امر به زراعی و هرس و همچنین مواجه با شرایط بحرانی به هنگام بارش برف و باران عنوان کرد.

شنبه 2/9/1398 - 12:21
ایرانگردی

 شهردار تهران با اشاره به حوادث اخیر در کشور گفت: در مورد حوادثی که در راستای برنامه‌ریزی گروه‌های سازمان‌یافته خرابکار اتفاق افتاد، فرمایشات مقام معظم رهبری به واقع فصل‌الخطاب و بسیار راه‌گشا بود. در این شرایط است که نقش رهبری بیش از هر زمانی حس می‌شود. بدانیم اگر نعمت وجود بی بدیل ایشان نبود، اتفاقات دیگری می‌افتاد.




به گزارش شهرنوشت، پیروز حناچی روز چهارشنبه در جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران مناطق که در ساختمان اصلی شهرداری تهران برگزار شد، با بیان اینکه به واسطه بارش برف و اتفاقات حاصل از افزایش قیمت بنزین، هفته سختی را در تهران پشت سر گذاشتیم، گفت: بنزین از جمله موضوعاتی بود که در گذر زمان به تناسب برای آن تصمیم گرفته نشد درحالی‌که همه می‌دانستند در این شرایط و با این میزان تقاضا به‌هرحال یک روز باید قیمت بنزین اصلاح شود؛ در عین حال، فاصله میان قیمت عرضه و قیمت تمام‌شده بنزین نیز همواره بیشتر و بیشتر شد. البته شاید اگر مشکلات اقتصادی تا این اندازه نبود، این فاصله بیشتر هم می‌شد.

وی تاکید کرد: موضوع افزایش قیمت و سهمیه بندی بنزین یک جراحی بزرگ در اقتصاد کشور است و ارتباط مستقیم با کلانشهرهای ما و البته معیشت خانواده ها دارد. مصرف روزانه‌ بنزین بیش از ١٠٠ میلیون لیتر است که طبعا هر چه بیشتر صرفه‌جویی کنیم بهتر خواهد بود. حناچی ادامه داد: ما به‌عنوان مسئولین این شهر نباید چشمانمان را حتی لحظه‌ای آرام روی هم بگذاریم و این یک خصیصه مهم و یکی از شروط اصلی اداره و مدیریت کلانشهرهاست. یادمان باشد یک بخاری برقی حادثه پلاسکو را رقم زد. پس گاهی به‌سادگی و با هم‌افزایی دو آیتم کم اهمیت، یک موضوع ساده به بحران شهری تبدیل می‌شود؛ تاب‌آوری هم چیزی جز آمادگی، مانور و پیش‌بینی نیست. 

حناچی در ادامه اظهارات خود به بیانات مقام معظم رهبری در مورد اتفاقات اخیر اشاره کرد و گفت: در مورد حوادثی که در راستای برنامه‌ریزی گروه‌های سازمان‌یافته خرابکار اتفاق افتاد، فرمایشات مقام معظم رهبری به واقع فصل‌الخطاب و بسیار راه‌گشا بود. در این شرایط است که نقش رهبری بیش از هر زمانی حس می‌شود. بدانیم اگر نعمت وجود بی بدیل ایشان نبود، اتفاقات دیگری می‌افتاد.

وی در این جلسه ضمن اشاره به تلاش‌های شهرداری‌های مناطق در زمان بارش برف و ضرورت برنامه ریزی برای پرداخت طلب پیمانکاران عنوان کرد: از شهرداران مناطق انتظار داریم تا جایی که امکان دارد مشکل پیمانکاران را مدیریت و حل و فصل کنند؛ از طرف دیگر حوزه مالی هم به دنبال روش‌هایی برای رفع مشکلات این عزیزان است.

حناچی همچنین با اشاره به مشارکت شهرداری تهران در کنگره جهانی شهر هوشمند در بارسلون اسپانیا تصریح کرد: اقدامات شهرداری تهران در این کنگره معرفی می شود و شهرداری تهران نیز به‌عنوان یکی از ۶ شهر اصلی انتخاب شده است. واقعیت این است که مسیر دستیابی به شهر هوشمند را باید با هم تعقیب کنیم. در این راستا ضروری است به اقداماتی که در شهر انجام می‌شود به‌درستی جهت دهیم و در قالبی صحیح آن‌ها را در اختیار سازمان‌های بین‌المللی فعال در حوزه‌های شهری بگذاریم؛ حضور موثر شهرداری تهران در رخدادهای جهانی از موضوعات کلیدی و مهمی است که نباید از آن غافل شویم.

پیروز حناچی شهردار تهران در پایان این جلسه از شهرداران مناطق و معاونان خود خواست تا برنامه‌ریزی‌های قابل‌توجه و مثبتی برای روز جهانی معلولان در ١٢ آذرماه داشته باشند.

شنبه 2/9/1398 - 12:17
ایرانگردی

 

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند از تاکید شهردار تهران در خصوص طرح کاپ(کاهش پسماند) خبر داد و گفت: كاهش پسماند (کاپ) به عنوان نخستین گزینه ی سیستم های مدیریت مواد زاید جامد شهری مطرح بوده که فناوری های مربوط به جداسازی و تفكیك در آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است.


به گزارش شهرنوشت و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان مدیریت پسماند، دکتر صدرالدین علی پور که در جلسه شورای شهردارن حضور داشته، اظهار کرد: در حاشیه این جلسه، شهردار تهران ضمن ابراز خشنودی از تلاش های نوین و تاثیرگذار سازمان مدیریت پسماند، تاکید کرد که طرح کاپ (کاهش پسماند) نقطه عطف عملکرد این سازمان در شهر تهران بوده و دارای برنامه اجرایی و لگوی مشخص است که باید از سوی شهرداران مناطق 22 گانه به طور جدی مورد پیگیری و حمایت قرار گیرد تا در این خصوص به نتایج مطلوب و مثبتی دست پیدا کنیم.

علی پور در ادامه اظهار کرد: سلسله مراتب مدیریت مواد زائد ابزاری است که مدیران شهری از آن به منظور اولویت بندی گزینه های مدیریت با توجه به منافع زیست محیطی و در راستای بازگشت هر چه بیشتر آن به چرخه تولید استفاده می کنند.

او با تاکید بر آثار سوء پسماندهای جامد و روند افزایشی آن به خصوص در کشور های توسعه یافته، خاطر نشان کرد: یکی از منابع مهم تولید گازهای گلخانه ای، پسماند جامد است که با ساماندهی آن علاوه بر ایجاد اشتغال زایی در شهرها، بسیاری از هزینه های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی را کاهش می دهد.

او اضافه کرد: تولید پسماند تلفیقی از عوامل مختلف شامل فرهنگ مصرفی، افزایش جمعیت جهان، رشد شهرها و جمعیت شهری و سطح درآمد مردم بوده که همین موضوع سبب می شود نحوه ساماندهی پسماند و موفقیت کشورها در مدیریت آن بسیار متفاوت باشد.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند تصریح کرد: اجتناب از تولیدپسماند، کاهش، استفاده مجدد، بازیافت و استحصال انرژی گزینه‌های مناسب بوده که بیشترین ارجحیت را دارد در حالی که دفن در مراکز زباله استراتژی‌های کنترلی بوده و کمترین ارجحیت را دارند.

علی پور با اشاره به اینکه این طرح از اولویت های سازمان است و شهردار تهران نیز با جدیت تاکید بر اجرایی شدن آن دارد، عنوان کرد: كاهش مواد زاید در مبدأ، آثار اقتصادی بسیاری در سیستم های جمع آوری و دفع موادزاید جامد دارد که اصلاح الگوی مصرف و خرید سنجیده و به مقدار لازم در کنار استفاده مفید و حداکثری از کالا از جمله راهکارهای کاهش پسماند است.

صدرالدین علی پور، مدیر عامل سازمان با اشاره به اینکه نزدیک به دو دهه است که  اجرای طرح تفکیک پسماندها از مبداء در اولویت های کاری سازمان قرار دارد، بیان کرد: در این زمینه فعالیت، برنامه ها و پروژه های متعددی را در سطح مناطق 22 گانه  انجام داده ایم که استقرار بیش از 450 غرفه بازیافت در مناطق مختلف شهر، فعالیت 30 ایستگاه تفکیک در مناطق 22 گانه، ارائه مخازن مخصوص پسماند خشک 120 و 240 لیتری مکانیزه در (شهرک های محصور) جهت جمع آوری پسماندهای خشک در محلات توسط وانت های ملودی دار و...  از جمله اقدامات این مجموعه است. 

او افزود: تفکیک پسماندها و کم حجم سازی آنها در مبداء به عنوان یکی از مهم ترین مراحل مدیریت پسماندها در شهر تهران مطرح است که مزایای فراوانی به لحاظ زیست محیطی و بهداشتی به همراه دارد.

علی پور با اشاره به عنصر بازیافت و پردازش مواد به عنوان اولویت بعدی در سلسله مراتب مدیریت مواد زاید جامد شهری اظهار کرد: ذخیره و نگهداری در محل و نظافت شهری درحفظ بهداشت و محیط زیست از اهمیت زیادی برخوردار است بنابراین فناوری های مربوط به نگهداری، اداره و ذخیره در محل از اقدامات مدیریت پسماند به منظور حفظ بهداشت و محیط زیست یکی از اجزای مورد نظر این سازمان است. 

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند در انتها با تاکید بر کاهش پسماند(کاپ) و اهمیت رعایت آن تصریح کرد: عدم کاربرد بسته بندی های غیرضروری، استفاده از  ظروف بادوام و چند بار مصرف به جای ظروف یکبار مصرف و... از جمله موارد اصلاح الگوی مصرف و کاهش پسماند (کاپ) در جامعه است که  می تواند در بین خانواده ها به یک باور تبدیل شود.

 

شنبه 2/9/1398 - 12:14
ایرانگردی




شهردار منطقه 3 در نشست با شهرداران منتخب مدارس این منطقه تاکید کرد: مدیریت آبگرفتگی در شهر تهران نیازمند مشارکت آحاد شهروندان است.
به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 3، مصطفی سلیمی ضمن تبریک به شهرداران منتخب مدارس که اکثریت آرای دانش آموزان را کسب نموده اند گفت: در طول یکسالی که وظیفه شهردار را در مدرسه تان برعهده دارید باید با سعی، تلاش و کوشش بتوانید در راستای پیشرفت محل تحصیل تان گام های موثری را بردارید.
سلیمی افزود: برای دستیابی به نقطه مطلوب باید مشکلات، گرفتاری هایی که در طول چندین سال به وجود آمده است را قدم به قدم احصاء نمود.
وی پیشنهاد داد که شهرداران منتخب مدارس موضوعات و درخواست مهم شان را بنویسید تا این مطالبات پس از بررسی، به ترتیب اولویت شان با مشارکت خودتان، خانواده و اولیاء مدارس مرتفع شوند.
پیشنهاد دوم شهردار منطقه 3 به دانش آموزان، حضور در اردوهای یک روزه به مراکز خدمات عمومی، بهزیستی، سرای محلات، درمانگاه ها، پرورشگاه ها، بیمارستان ها، خطوط متروهای در دست احداث، پروژه های عمرانی و ... بود تا شهرداران مدارس با بخش های دیگر جامعه نیز آشنا شوند.
شهردار منطقه 3 اذعان داشت: شما با رای مستقیم دانش آموزان انتخاب شده اید به همین علت باید در قبال این رای ها پای بند و مسئول باشید و اعتماد آن ها را جلب کنید و امور مدرسه را با مشارکت سایر آن ها به پیش ببرید.
به گفته سلیمی، فرهنگ نگهداشت شهر و استفاده بهینه باید در میان شهروندان ارتقاء یابد به گونه ای که شهر را برای خودمان دانسته و نسبت به تمییز نگه داشتن آن اقدام کنیم.
مهمترین عامل آبگرفتگی در شهر تهران، زباله هایی است که توسط شهروندان در جوی ها و کانال ها ریخته می شود که تجمیع آن ها باعث می شود مسیر ورود و خروج آب ناشی از بارندگی ها بسته شود. این امر نیازمند مشارکت و همکاری تمامی آحاد جامعه است.
وی در پایان به مطالعه کتاب های مفید توسط دانش آموزان تاکید کرد.
در ادامه کاظم کمالی نسب معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 ابراز امیدواری کرد که شهرداران منتخب مدارس، کارنامه درخشانی را در طول یک سال تصدی مسئوولیت شان داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: بطور حتم استفاده از ظرفیت های مدرسه، پرونده موفقیت شما در پذیرش مسئولیت های اجتماعی در آینده است.
کمالی نسب اذعان داشت: تلاش ما در زمینه مدیریت مدرسه تان به عنوان شهردار مدرسه، سرمایه شما محسوب می شود بطوری که باید این باور را در میان افراد مجموعه تان بارور کنید که مطالبه گر باشند.
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 افزود: تلاش کنید تا جایگاه تان به عنوان شهردار مدرسه تثبیت شود و با موضوعات پیرامون تان با دقت نگاه کنید تا بدین وسیله مسئولیت پذیری اجتماعی را بیاموزید.

 

شنبه 2/9/1398 - 12:11
ایرانگردی

 

 

 

معاون فنی وعمرانی منطقه19 از تجهیز سرویس های بهداشتی بوستان 22 بهمن به زنگ هشدار ویژه افراد کم توان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 19، محمدمهدی گندمی با اشاره به مناسب سازی فضاهای شهری به منظور تسهیل در رفت و آمد افراد كم توان  از جمله كهنسالان، كودكان، نابینایان و معلولین گفت: در همین راستا سرویس های بهداشتی بوستان 22 بهمن به زنگ هشدار ویژه معلولین مجهز شد.

وی افزود: این زنگ ها در ارتفاع 120سانتیمتری به منظور استفاده افراد کم توان در مواقع اضطراری نصب شده است. همچنین کلیه پروژه های مناسب سازی شامل سرویس های بهداشتی در بوستان ها و ساختمان های عمومی به زنگ هشدار مجهز می شود.

معاون شهردار منطقه در ادامه از تکمیل فعالیت های مناسب سازی بوستان 22 بهمن به عنوان یکی ازبوستان های پایلوت در سال 98 خبر داد و گفت: مناسب سازی معابر اطراف بوستان، رفع اختلاف سطوح، ایجاد مسیر هدایت کفپوش نابینایان در معابر بوستان، نصب تجهیزات ورزشی معلولین، نصب وسایل بازی کودکان معلول، احداث محل پارک خودروی معلولین در معابر منتهی به بوستان و مناسب سازی سرویس های بهداشتی از جمله این فعالیتها است.

به گفته وی اقدامات عمرانی در معابر پایلوت از جمله خیابان شهرداری جنوبی حدفاصل خیابان قناری تا بلوار شقایق، بلوار شقایق حد فاصل خیابان شهرداری تا خیابان صمدی، بلوار شكوفه حد فاصل زلفی تا خیابان مطهری با پیشرفت فیزیکی 100 درصد تکمیل شده و سرای محله شهید کاظمی و ساختمان شهرداری ناحیه پنج نیز به طور کامل مناسب سازی شده و آماده بهره برداری در روز جهانی معلول (12 آذر) است.

شنبه 2/9/1398 - 12:9
ایرانگردی

 

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهرداری منطقه از برپایی ویژه برنامه های هفته بسیج و همایش تجلیل از بسیجیان نمونه منطقه 15 همزمان با هفته بسیج خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 15، حجت الاسلام رسولی با تبریک فرارسیدن هفته بسیج گفت: این همایش با حضور 870 پرسنل بسیجی منطقه، پنج آذر همزمان با سالروز تشکیل بسیج مستضعفان به فرمان حضرت امام خمینی (ره) برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه بیش از 90درصد پرسنل شهرداری منطقه 15 حوزه پایگاه مقاومت بسیج هستند، بیان کرد: نتیجه این امر گسترش وفاق و همدلی در بین پرسنل و ایجاد روحیه کارِ گروهی است.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج شهرداری منطقه با اشاره به اینکه بسیج افتخار امروز و دیروز نظام مقدس جمهوری اسلامی است افزود: دیروز بسیج در عرصه نبرد حق علیه باطل و امروز در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، علمی و جهاد سازندگی خوش درخشیده و مایه مباهات است.

حجت الاسلام رسولی اضافه کرد در این هفته ویژه برنامه هایی در راستای تبیین نقش و جایگاه بسیج در تقویت اقتدار ملی، جلوگیری از نفوذ دشمن، تقویت روحیه استکبار ستیزی و ایستادگی ملی برگزار می شود.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج منطقه به تشریح این ویژه برنامه ها پرداخت و افزود:  برپایی ایستگاه صلواتی همراه با اهدای گل، شیرینی و شکلات و قرائت زیارت عاشورا با حضور خواهران بسیجی در پردیس بانوان، مراسم عطرافشانی گلزار مطهر شهدای گمنام منطقه و حضور بسیجیان  منطقه در اجتماع عظیم بسیجیان شهرداری تهران از جمله این برنامه است.

وی ادامه داد: بسیجیان منطقه روز پنج شنبه در همایش پیاده روی خانوادگی بسیجیان که به صورت سراسری در بوستان چیتگر برگزار شد؛ شرکت کردند و روز جمعه نیز در نماز جمعه حضور پرشوری داشتند.

 

شنبه 2/9/1398 - 12:8
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته