• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 480
تعداد نظرات : 424
زمان آخرین مطلب : 4952روز قبل
شعر و قطعات ادبی

 مطرب عشق

مطرب عشق عجب ساز و نوایی دارد.

   نقش هر نغمه که زد راه به جایی دارد.

          عالم از ناله ی عشاق مبادا خالی.

              که خوش آهنگ و فرح بخش صفایی دارد.

                    اشک خونیین بنمودم به طبیبان گفتند:

                            درد عشق است و جگر سوز دوایی دارد...

پنج شنبه 7/6/1387 - 14:43
شعر و قطعات ادبی

 من و تو باز هر دو شدیم دچار درد...نگاه سرد...به رنگ پاییزه زرد...

اگه بهت گفتم برو چون که بریدم...ذره ذره آب شدم به آخر رسیدم...

مجبورم نکن بگم که به تو هیچ حسی ندارم.آره این دروغه اما!دیگه چاره ای ندارم...

تو بدون تا آخر عمر از دلم نمیری هرگز...نمیخواد که سخت بگیری...خیلی ساده...خداحافظ!

...

گاهی وقت ها حس میکنم تلاش پاداشی نداره.عشق وفایی نداره.زندگی ارزشی نداره...

پنج شنبه 7/6/1387 - 14:42
طنز و سرگرمی
تا حالا دید یه نفر واستون لاف بیاد بگه من اینقدر ... و شما هم از شدت تعجب و در اثنای در آوردن یک شاخ بگید واقعا "اینقدر "؟ طرف هم برگرده بگه"اینقدر که نه! یه ذره کم تر!!!
حالا با این مقدمه این لطیفه را بخونید...
میگن 3تا دوست بودن از کشور مختلف.خفا لاف تو لاف! یه روز 3نفری کنار هم نشسته بودند و واسه هم لاف میومدند...
اولیه  میگه: ما تو کشورمون به تازگی یه زیر دریایی  ساختیم که توی قر دریا میتونه حرکت کنه. اون 2تا رفیقش همزمان میگن: قعر قعر؟؟!! میگه: قعر قعر که نه! یه ذره بالا تر!!!
اون یکی رفیقه  برمیگرده میگه: این که سهله! ما تو کشورمون یه هواپیما ساختیم که میتونه توی اوج آسمون پرواز کنه! 2 تا رفیقش میگن: اوج اوج؟؟!! میگه: البته اوج اوج که نه! یه ذره پایین تر!!!!
اون یکی که  هیچ لافی هم دم دستش نبوده واسه کم نیاوردن میگه: برین بابا!!!
ما تو کشورمون با بینی غذا میخوریم!!! 2 تا رفیقش کف میکنن. میگن: با بینی؟؟!! میگه البته با بینی که نه! یه ذره پایین تر!!!!!!
پنج شنبه 7/6/1387 - 14:35
محبت و عاطفه
زندگی قصه ی یخ فروشی است که از او پرسیدند:

فروختی؟

گفت:

نخریدند! تمام شد...

پنج شنبه 7/6/1387 - 14:34
شعر و قطعات ادبی

 گاهی وقتها توی رویا یاد اون روزا میافتم...

که بودیم همیشه باهم.توی قلبم تو بودی هم خونه ی من...

گاهی وقتها توی خلوت میزدیم حرفها را تک تک.

تو میگفتی با عطوفت بسه دیگه یکی اومد...

یادته! همیشه میگفتم:تو فرشته ای...میدونم.

تو میگفتی در جوابم:مگه میشه یه فرشته باشه یاری واسه آدم!

آرزوت همیشه این بود.یه روزی توی بیابون ما بشیم هم قدم هم!

من میگفتم:نه! توی جنگل...

عاقبت حرف حرف من شد.رد پامون یکی میشد توی دریا.توی جنگل...

توی یک جاده ی خاکی.میون جنگل واهی.تو واسم شعری میخوندی...

(چشم من خیره به جاده...جاده اما بی قراره...انگاری بغض نفسهام گله از زمونه داره...)

یادمه همیشه میگفتی:عاقبت میرم یه روزی.تو میمونی تک و تنها!

زود میگفتم تو جوابت...نگو دیگه!کو تا فردا...

فردا اومد.تازه پاییز توی راه بود.

یکی اومد...               اون کسی که من نبودم...       حرف تو درست دراومد...

من موندم تنهای تنها...

                                     دل من شکسته! اما...

پنج شنبه 7/6/1387 - 14:31
آموزش و تحقيقات
پیمان منع گسترش سلاح های هسته ای
پیمان نفی یا منع گسترش هسته ای یا Nuclear Non-Proliferation Treaty که به اختصار NPT یا NNPT گفته می شود، پیمانی است که در اول جولای 1968 به امضا رسید تا دسترسی کشورها به سلاحهای هسته ای را محدود سازد، در حال حاضر اکثر کشورها و دولتهای بزرگ جهان در این پیمان عضویت دارند.

این پیمان در اصل توسط ایرلند و فنلاند پیشنهاد شد و این دو کشور اولین کشورهایی بودند که آنرا امضا کردند. در سال 1995، اکثر کشورهای عضو این پیمان که عدد آنها به 170 رسیده بود، تصمیم بر این گرفتند تا این پیمان را با محدودیت و شرایط کمتر گسترش دهند. این پیمان از سه رکن و پایه اصلی تشکیل شده است.

رکن اول: منع تکثیر
پنج کشور اجازه دارند تا تحت این پیمان سلاح هسته ای داشته باشند : فرانسه، چین، روسیه، بریتانیای کبیر و ایالات متحده آمریکا. اینها کشورهایی بودند که در زمان عقد این پیمان به سلاح هسته ای دست یافته بودند. این پنج دولت همچنین جزو اعضای ثابت شورای امنیت سازمان ملل متحد هم هستند.

دولتهای مجاز داشتن سلاح هسته ای (Nuclear Weapons States) با توجه به این رکن، موافق ارائه سلاحهایشان به کشورهای دیگر نیستند و کشورهای غیر مجاز نیز نباید به این سلاحها دسترسی پیدا کنند.

هرچند به طور کاملآ شفاف در پیمان آورده است اما این رکن همچنین مشخص می کند که کشورهای مجاز یا NWS اجازه استفاده این سلاح ها را در برابر کشورهای دیگر ندارند، مگر اینکه کشوری که به آنها حمله کرده است از سلاح هسته ای استفاده کرده باشد.

رکن دوم: خلع سلاح
در بند شش و سرآغاز این پیمان نوشته شده است که انبارهای نظامی - هسته ای و سلاحهای کشورهای NWS مورد بازرسی قرار می گیرند تا مبادا آنها تکثیر غیر مجاز داشته باشند. همچنین کشورهای غیر مجاز نیز مورد بازرسی قرار می گیرند تا بطور مخفیانه به تولید سلاح هسته ای اقدام نکنند.

رکن سوم: حق دسترسی و استفاده از تکنولوژی صلح آمیز هسته ای
رکن سوم این پیمان این حق را به کشورهای غیر مجاز می دهد تا به تکنولوژی صلح آمیز هسته ای که کسب انرژی و تولید سوخت است، تحت نظارت و شرایط NPT، دسترسی پیدا کنند، این رکن هیچ کشوری را مستثنا نمی کند.

رکن سوم پیمان منع سلاحهای هسته ای به تمامی کشورهایی که این پیمان را امضا کرده اند و موردی از خطا و زیر پا گذاردن اصول آن در پرونده آنها وجود نداشته باشد و به بیان دیگر فقط هدف آنها استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای باشد، حق غنی سازی برای تولید سوخت هسته را نیز می دهد.

تاریخچه
NPT در سال 1968 توسط ایرلند پیشنهاد شد و برای امضا دولتهای دیگر ارائه شد و فنلاند اولین کشوری بود که آنرا امضا کرده به عضویت آن درآمد. پس آن در سال 1992 تمام پنج کشوری که دارای سلاح هسته ای بودند آنرا امضا کردند.

در سال 1995 در مفاد این پیمان بازنگری و تجدید نظر شد، بعد از آن بسیاری از کشورهای عضو این پیمان، برنامه های هسته ای خود را تغییر دادند و برخی از کشورها که در حال ساخت یا تحقیق برای دسترسی به سلاح هسته ای بودند از دسترسی به سلاح هسته ای صرفه نظر کردند.

مشارکت هسته ای ایالات متحده و NATO
در حالی که مفاد این پیمان مورد بازنگری و وضع بود، پیمانی سری بین NATO و ایالات متحده امضا شد که امکان آن باشد تا سلاحهای هسته ای ساخته شده توسط آمریکا در اختیار کشورهای عضو NATO نیز قرار گیرد.

این پیمان در واقع یک اقدام غیرقانونی بود چرا که در بند 1 و 2 پیمان NPT چنین اقدامهایی منع شده است. بدنبال این ماجرا برخی از کشورها از جمله روسیه با افشاگری و مداخله قانونی مانع از وضع این قرار داد شدند.

اما با این وجود از سال 2005 به بعد آمریکا با استفاده از این قرار داد، 180 بمب هسته ای مدل B61 را به برخی از کشورهای عضو NATO (مثل بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه) ارائه کرد، هرچند با مخالفت شدید کشورهای دیگر مواجه شد.

هند، پاکستان و اسراییل
سه کشور هند، پاکستان و اسراییل از امضای NPT صرفه نظر کردند. هند و پاکستان رسما تایید کردند که دارای سلاح هستند، اسراییل نیز گرچه تایید نکرد اما تا کنون آزمایشهای متعددی را انجام داده است و به احتمال زیاد دارای بمب های هسته ای است، این سه کشور پیمان NPT را منصفانه نمی دانند.

کره شمالی
عضویت کره شمالی در NPT مورد تایید قرار گرفته بود اما این کشور در سال 2003 به دلیل سیاست های یکطرفه آمریکا و غرب از این پیمان کنار کشید. این کناره گیری به سبب آن بود که ایالات متحده ادعا می کرد کره شمالی اقدام به غنی سازی سری اورانیوم کرده، پس از آن در سال 2005، کره شمالی رسما اعلام کرد که به سلاح هسته ای دست یافته است.

چند ماه پس از این ماجرا یعنی در 19 سپتامبر همان سال، دولت کره شمالی اظهار داشت که مایل به از بین بردن سلاح ها و تسلیحات غیر صلح آمیز هسته ای خود است و می خواهد مجددآ به NPT بازگردد. کره شمالی همچنین اعلام کرد که برای اینکار حاضر است تا تمام تاسیسات خود را برای بازرسی در اختیار ماموران آژانس بین المللی انرژی اتمی (International Atomic Energy Agency) قرار دهد.

ایران
جمهوری اسلامی ایران NPT را در سال 2004 امضا کرد. ورود به NPT از زمانی آغاز شد که ایالات متحده ادعا کرد که جمهوری اسلامی ایران در حال ساخت سلاحهای اتمی است. پس از ورود ایران به NPT، ماموران آژانس بین المللی انرژی اتمی (IAEA) شروع به بازرسی تاسیسات هسته ای ایران کردند.

با وجود آنکه جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده است که فعالیتهایش صرفا جنبه صلح آمیز دارد، فشار دولت آمریکا بر آژانس و سایر کشورها همواره محدودیت هایی را در عرصه دسترسی و استفاده از این تکنولوژی برای ایران داشته است.

ترک پیمان
بند 10 این پیمان مشخص می کند که کشور امضا کننده می تواند به هنگام بروز شرایط غیرعادی و به خطر افتادن مصالح ملی کشور از پیمان کناره گیری کند. برای اینکار لازم است از سه ماه قبل با ارائه دلایل قانع کننده مدیریت IAEA رسمآ توجیه شوند.
چهارشنبه 6/6/1387 - 13:50
آموزش و تحقيقات
دانش و تکنولوژی هسته ای علاوه بر آنکه می تواند در یک کشور بعنوان جایگزین سوختهای فسیلی برای تولید انرژی محسوب شود، می تواند در بسیاری از بخشهای صنایع تولیدی و خدماتی نیز کاربردهای مفید داشته باشد. در این نوشته قصد داریم تا به معرفی برخی از کاربردهای غیر نیروگاهی انرژی هسته ای بپردازیم.

سالهای سال است که استفاده از ایزوتوپهای مواد رادیواکتیو در بدست آوردن اطلاعات از گذشته، اندازه گیری های صنعتی، کنترل کیفی محصولات، تغییر ویژگیهای محصولات و ... کاربرد دارد. خصیصه اصلی که باعث استفاده از این نوع مواد در صنعت می شود ویژگی پرتو افکنی مواد رادیو اکتیو است که در اینجا به برخی از این کاربردها اشاره می کنیم. لازم به ذکر است که مواد رادیو اکتیوی که در این گونه از موارد استفاده می شود، بسیار ضعیف و با طول عمر بسیار کم است، بگونه ای که هیچگونه خطری را متوجه انسان نمی کند.

اندازه گیری ضخامت
از آنجایی عبور پرتوهای رادیو اکتیو از مواد بتدریج باعث کاهش انرژی آنها می شود، با ساخت دستگاه های اندازه گیری دقیق انرژی می توان ضخامت اجسامی را که این پرتوها به آن تابیده می شود را اندازه گیری کرد. از همین خاصیت می توان برای مشخص کردن کیفیت برخی از مواد یا اجناس تولیدی که آیا ترک و شکستگی دارند یا خیر نیز استفاده کرد.

اندازه گیری سرعت
استفاده از مقادیر بسیار کم و ضعیف از مواد رادیو اکتیو در کنترل پروسس های تولید محصولات تقریبآ کاری عادی در تمامی کشورهای صنعتی جهان است. برای مثال افزودن مقدار کمی از این مواد به مایعی که از درون شبکه لوله ای به هم پیچیده عبور می کند، اجازه می دهد تا بسادگی بتوان با اندازه گیری تشعشعات از بیرون لوله، پی به سرعت مایع درون لوله و از آنجا دبی مایع پی برد.

کنترل کیفی
کاربرد بسیار جالب دیگر هنگامی است که می خواهیم محلولهای کاملآ همگن تهیه کنیم. فرض کنید می خواهید دو مایع که از لحاظ فیزیکی کاملآ مشابه هم هستند را با یکدیگر بصورت کاملآ یکنواخت - با هر نسبتی - مخلوط کنید. برای حصول اطمینان از اینکه این دو ماده خوب با یکدیگر مخلوط شده اند کافی است به یکی از آنها مقدار کمی ماده رادیو اکتیو اضافه کنید و در انتهای مسیر تولید نمونه گیری کنید. بدیهی است اگر میزان مواد رادیو اکتیو در نمونه ها یکی باشد این دو ماده بصورت یکنواخت با یکدیگر مخلوط شده اند.

استفاده بعنوان حساسه (Sensor)
در بسیاری از موارد که امکان تماس مستقیم سنسور (حساسه) با موادی که قرار است اندازه گیری شوند وجود ندارد و یا سنسور لازم بسیار گرانقیمت است - مانند فلزات مذاب، شیشه مذاب و ... - ساده ترین روش، برای اندازه گیری استفاده از مواد رادیواکتیو است. کافی است همانند مثالهای قبل مقدار بسیار کمی از مواد رادیو اکتیو را با فلز مخلوط کنید و میزان - یا در واقع سطح مایع - آنرا بدون تماس مستقیم اندازه گیری کنید.

تغییر در ویژگیهای مواد
تاباندن اشعه رادیو اکتیو به ماده می تواند باعث بالارفتن کیفیت یا میزان برخی ویژگیهای مواد شود. بعنوان مثال خصوصیاتی چون سختی، مقاومت و چگالی از جمله شاخص هایی هستند که اشعه رادیو اکتیو می تواند روی آن تاثیر بگذارد.

چند مثال کاربردی در صنعت
• در صنعت اتومبیل سازی از مواد رادیواکتیو برای کنترل کیفیت ورق استیل استفاده می شود.
• در صنعت ساخت و نگهداری هواپیما برای کنترل وجود شکاف یا نشتی در موتورهای جت از مواد رادیو اکتیو استفاده می کنند.
• برای برآورد میزان سنگهای معدنی در معادن یا مواد نفتی در چاه های نفت یا حفاری ها از این مواد استفاده می کنند.
• برای مشخص کردن کیفت جوشکاری در لوله های که در زیر زمینی کار گذاری شده اند نیز مواد رادیو اکتیو راه حل مناسبی است.
• ببسیاری از دستگاههای فتوکپی برای جلوگیری از به هم چسبیدن کاغذها بر اثر الکتریسیته ساکن و در نهایت جمع شدن در دستگاه از مقادیر بسیار کمی مواد رادیو اکتیو استفاده می کنند.
• استفاده از مواد رادیو اکتیو برای تمیز کردن و زدودن آلودگی در بسیاری از لوازم مانند لنزهای چشم یا برخی مواد آرایشی.
• و ....

در کشاورزی
استفاده از میزان بسیار کم مواد رادیو اکتیو یکی از ساده ترین روشها برای از بین بردن آفت های مختلف است. جالب اینجاست که بدانید این روش برخلاف استفاده از سموم شیمایی اثرات منفی بر محصولات نخواهد داشت. بخصوص در مواردی که حشرات و آفت ها در مقابل سموم مقاوم شده باشند با استفاده از مواد رادیو اکتیو بسادگی می توان آنها را از بین برد.

همچنین با استفاده از مواد رادیو اکتیو می توان خاصیتی در گیاهان ایجاد کرد که آنها از حد اکثر آب موجود در خاک استفاده کنند. به این ترتیب علاوه بر کاهش میزان آب مصرفی و هزینه های تولید؛ مانع از به هدر رفتن آب خواهیم شد.

استفاده در صنایع غذایی
استفاده از مواد رادیو اکتیو در صنایع غذایی در کشورهای پیشرفته بسیار متداول است. باید دقت کرد که نوع مواد و نحوه استفاده از آنها در این روشهای کاربردی به گونه ای است که به هیچ وجه خطری مواد غذایی را تهدید نمی کند. در ادامه به نمونه هایی از این موارد اشاره می شود.

از بین بردن میکروب و طولانی تر کردن عمر مواد غذایی
تشعشع مواد رادیو اکتیو ضعیف بر روی مواد غذایی باعث از بین بردن باکتری های خطرناک شده و طول عمر بیشتر غذا را موجب می شوند. استفاده از این روش برای کشتن میکروب وبا سالهاست که کاربرد دارد و نیز حمل و نقل در مسیرهای طولانی یا نگهداری دراز مدت مواد غذایی بدون استفاده از این مواد کاری بسیار دشوار است.

استرلیزه کردن بدون ایجاد تغییر فیزیکی
پرتو افکنی بر روی مواد غذایی بدون آنکه حالت فیزیکی یا مزه ماده خوراکی را تغییر دهد می تواند آنرا بطور کامل استرلیزه کند. یادآور در روشهای قدیمی با گرم کردن ماده سعی در کشتن میکروبهای آن می کردند. بدیهی است که این روش تنها برای برخی از مواد غذایی می تواند کاربرد داشته باشد ضمن اینکه می تواند کیفیت فیزیکی مواد را تحت تاثیر خود قرار دهد.

مثالهای کاربردی در صنایع غذایی
• کشتن حشرات کوچک یا میکرو ارگانیزم ها در مواد غذایی.
• طولانی تر کردن عمر گوشت.
• کند کردن پروسه رشد انواع قارچ در مواد غذایی.
• کند تر کردن زمان رسیدن انواع میوه ها.
• جلوگیری از زاد و ولد حشرات در گندم و جو.
• جلوگیری از جوانه زدن سبزیجاتی مانند پیاز یا سیب زمینی.
و...
چهارشنبه 6/6/1387 - 13:49
دانستنی های علمی

عجایب هفتگانه، به هفت اثر برترمعماری و مجسمه سازی دوران باستان اطلاق می‌شود. این هفت اثر ظاهراً اولین بار توسط یکفنیقیایی یونانی الاصل به نام آنتیپاتروس در قرن دوم پیش از میلاد در یک کتاب ثبت شده‌است. مشخص نیست که این فرد خودش این آثار را دیده‌است یا نه. به هر حال آنچه مسلم است این است که وی در زمانی می‌زیسته که تمام این شاهکارهای هنری سالم و موجود بوده‌اند و او نمی‌خواست ویرانه‌ها را به همعصران خود معرفی کند.

عجایب هفتگانه از چپ به راست بالا به پایین:هرم بزرگ جیزه، باغهای معلق بابل، نیایشگاه آرتمیس، تندیس زئوس، آرامگاه هالیکارناسوس، تندیس غول‌پیکر رودس و فانوس دریایی اسکندریه
عجایب هفتگانه از چپ به راست بالا به پایین:هرم بزرگ جیزه، باغهای معلق بابل، نیایشگاه آرتمیس، تندیس زئوس، آرامگاه هالیکارناسوس، تندیس غول‌پیکر رودس و فانوس دریایی اسکندریه

نکته دیگر در مورد این آثار انتخاب عدد هفت برای تعداد آنهاست. دلیل این امر هم مقدس بودن این عدد است. عدد هفت چه در گذشته و چه در حال، برای انسان محترم و مقدس بوده بطوریکه تقریباً در هر گونه تقسیم بندی به این عدد توجه شده‌است. مانند هفت روز هفته، هفت هنر، هفت خدای یونان باستان و...


تهیه فهرست کامل عجایب هفت گانه در اصل حدود سده دوم پیش از میلاد کامل شده‌است و اولین اشاره به تهیه این مجموعه مکتوب در کتاب تاریخ هرودوت آمده‌است که به سده ۵ پیش از میلاد مربوط برمی‌گردد.

چندین دهه بعد از آن، تاریخ نگاران یونانی درباره بزرگ‌ترین بناهای تاریخی دوران خود شروع به نوشتن کردند. از جمله کالیماکوس  (Callimachus) - که در ۳۰۵ تا ۲۴۰ قبل از میلاد می‌زیست - سر کتابدار کتابخانه اسکندریه، «مجموعه‌ای از عجایب جهان» را تهیه کرد. امروزه، تنها چیزی که درباره این مجموعه می‌دانیم، همین عنوان آن است و بس، به این دلیل که این کتاب نیز در آتش‌سوزی بزرگ کتابخانه اسکندریه  از بین رفت.

فهرست نهایی عجایب هفت گانه در قرون وسطا تکمیل شد. این فهرست شامل چشمگیرترین بناهای تاریخی جهان باستان بود که از بعضی، شواهد بسیار اندکی در دست بود و تعدادی نیز اصلاً باقی نمانده بودند. آثار کنده کاری هنرمند هلندی مارتن ون هیمسکرک (Marten Van Heemskerck) و کتاب تاریخ معماری یوهان فیشر ارلاخ (Johann Fischer von Erlach) از قدیمی‌ترین منابعی هستند که در آن به این فهرست عجایب هفت گانه اشاره شده‌است.

شواهد باستان‌شناسی از بسیاری از اسرار تاریخی که قرنها عجایب هفت گانه را احاطه کرده بودند، پرده برداشته‌است. عجایب هفت گانه برای سازندگانشان نمادهایی از مذهب، اسطوره شناسی، هنر، قدرت و علم بودند و برای ما، آنها شواهدی از توانایی انسان هستند.

از زمانهای بسیار قدیم تا کنون، فهرست‌های متعدد و متفاوتی از عجایب هفتگانه به نگارش درآمده‌است. فهرست اروپا-محور مذکور بدین قرار است:

  • فانوس دریایی اسکندریه
  • هرم بزرگ چیزه
  • تندس غول پیکر رودس
  • نیایشگاه آرتمیس
  • تندیس زئوس
  • باغهای معلق بابل
  • آرامگاه هالیکارناسوس
چهارشنبه 6/6/1387 - 13:48
شعر و قطعات ادبی

با هر نگاه
بر آسمان این خاک هزار بوسه میزنم
نفسم را از رود سپید و آسمان خزر و خلیج همیشگی فارس میگیرم
من نگاهم از تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی نور میگیرد
من عشقم را در کوه گواتر در سرخس و خرمشهر به زبان مادری
فریاد خواهم زد
فریاد خواهم زد

تفنگم در دست سرودم بر لب
همه ی ایران را میبوسم
من خورشید هزار پاره ی عشق را بر خاک وطن می آویزم
من خورشید هزار پاره ی عشق را بر خاک وطن می آویزم

ای وارثان پاکی من آخرین نگاهم
بر آسمان آبی این خاک و خلیج همیشگی فارس
فارس فارس خواهد بود

چهارشنبه 6/6/1387 - 13:47
خواستگاری و نامزدی
زخمهای عشق مادر


چند سال پیش در یک روز گرم تابستان پسر کوچکی با عجله لباسهایش را درآورد و خنده کنان داخل دریاچه شیرجه رفت . مادرش از پنجره نگاهش میکرد و از شادی کودکش لذت میبرد. مادر ناگهان تمساحی را دید که به سوی فرزندش شنا میکند. مادر وحشت زده به سمت دریاچه دوید و با فریاد پسرش را صدا زد. پسر سرش را برگرداند ولی دیگر دیر شده بود ...
تمساح با یک چرخش پاهای کودک را گرفت تا زیر آب بکشد. مادر از راه رسید و از روی اسکله بازوی پسرش را گرفت. تمساح پسر را با قدرت میکشید ولی عشق مادر به کودکش آنقدر زیاد بود که نمیگذاشت آن پسر در كام تمساح رها شود .کشاورزی که در حال عبور از آن حوالی بود، صدای فریاد مادر را شنید ، به طرف آنها دوید و با چنگک محکم بر سر تمساح زد و او را کشت. پسر را سریع به بیمارستان رساندند. دو ماه گذشت تا پسر بهبودی مناسب بیابد. پاهایش با آرواره های تمساح سوراخ سوراخ شده بود و روی بازوهایش جای زخم ناخنهای مادرش مانده بود.
خبرنگاری که با کودک مصاحبه میکرد از او خواست تا جای زخمهایش را به او نشان دهد. پسر شلوارش را کنار زد و با ناراحتی زخم ها را نشان داد، سپس با غرور بازوهایش را نشان داد و گفت: این زخم ها را دوست دارم، اینها خراش های عشق مادرم هستند ...

 

چهارشنبه 6/6/1387 - 10:14
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته