• مشکی
  • سفید
  • سبز
  • آبی
  • قرمز
  • نارنجی
  • بنفش
  • طلایی
تعداد مطالب : 5528
تعداد نظرات : 628
زمان آخرین مطلب : 4208روز قبل
تغذیه و تناسب اندام
نتایج تحقیقات دانشمندان آمریکایی حاکی از آن است که شیر همانند "بنزین" مغز نقش مهمی در پیشگیری یا آهسته کردن فرایند زوال نورولوژیکی ایفا می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نوشیدن حداقل یک لیوان شیر در روز ذهن و عملکرد حافظه را بهبود می بخشد و می تواند از زوال نورولوژیکی پیشگیری کرده یا فرایند آن را آهسته کند.

دانشمندان دانشگاه "ماین" به منظور دستیابی به این نتایج، کارایی مغزی بیش از 900 مرد و زن بین 23 تا 98 سال را با تجویز تستی که در آن 8 پارامتر کلیدی مختلف را ارزیابی می کرد اندازه گیری کردند.

این محققان دریافتند کسانی که شیر یا فراورده های لبنی بیشتری مصرف می کردند به طور قابل توجهی نتایج بهتری به دست آوردند.

به خصوص، نسبت به کسانی که شیر نمی نوشیدند، افرادی که این نوشیدنی را مصرف می کردند 5 برابر با خطر کمتری در انجام اشتباه تستها مواجه بودند.

براساس گزارش eMaxHealth، نتایج این یافته ها به بیانی ساده نشان می دهد که یک تغییر ساده در سبک زندگی و روش تغذیه می تواند به یک فرصت بزرگ برای به تاخیر انداختن یا پیشگیری از اختلال در عملکرد نورونها تبدیل شود.

چهارشنبه 12/11/1390 - 15:8
نجوم
روزانه بیش از 50 میلیون سیارک از نزدیکی زمین عبور می کنند، اما تقریبا تمامی آنها بی خطر به شمار می روند، زیرا در صورت ورود به اتمسفر سوخته و نابود می شوند، تنها تعداد محدودی وجود دارند که از فاصله ای بسیار نزدیک از کنار زمین عبور می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، نمودارها نشان می دهند 50 میلیون از اجرام نزدیک به زمین یا NEO هر روز از کنار زمین می گذرند بدون اینکه اکثر جمعیت ساکن بر روی سیاره زمین کوچکترین آگاهی از این رویداد داشته باشند.

درست مانند سیارکی 11 متری که جمعه شب گذشته از کنار زمین عبور کرد. این سیارک که با شناسه 2012 Bx34 نامگذاری شده است از فاصله "تنها" 60 هزار کیلومتری با سیاره زمین عبور کرد.

در ادامه لیستی از گذرهای نزدیک سیارکها از کنار زمین و سیارکهایی که قرار است در آینده از نزدیکی زمین عبور کنند، برشمرده می شوند:
سیارکهایی که عبور کردند:
- 2011 CQ1 در ماه فوریه سال 2011 با عبوری بسیار نزدیک از کنار زمین رکورد شکنی کرد. این سیارک یک متری توسط دانشمندان ناسا در حالی رصد شد که با سرعتی برابر پنج هزار و 480 کیلومتر بر ساعت از بالای منطقه ای در اقیانوس اطلس عبور می کرد. رکورد دار پیش از این سیارک، جرمی به نام FU162 بود که در سال 2004 از فاصله ای برابر 6 هزار و 400 کیلومتری زمین عبور کرد.
- در ماه ژوئن سال گذشته سیارکی نه چندان بزرگ از فاصله ای 23 بار نزدیکتر از ماه به زمین عبور کرد، سیارک 2011 MD به فاصله 17 هزار و 600 متری از اتمسفر زمین رسید و نوری از خود به جا گذاشت که از روی زمین قابل رصد بود.
این سیارک اولین بار توسط تلسکوپی در نیومکزیکو رصد شد. پس از مشاهده آن زنگ خطری توسط مرکز خردسیاره های اتحادیه بین المللی نجوم در ماساچوست به صدا درآمد تا محققان را از خطر احتمالی عبور این سیارک از نزدیکی زمین آگاه کند.
- در سپتامبر سال 2010 دانشمندان ناسا دو سیارک که از نزدیکی زمین عبور کردند را رصد کردند، این دو سیارک از کنار ماه و از میان مدار زمین عبور کردند. این دو جرم توسط رصدخانه آسمان کاتالینا در نزدیکی آریزونا رصد شده اند. سیارک اول با نام RX30 2010 وسعتی برابر 20 متر برخوردار بوده و از فاصله 246 هزار و 400 کیلومتری زمین عبور کرد.
سیارک دوم که 2010 RF12 نام داشت در حدود دو سوم سیارک دیگر بود و از فاصله 78 هزار و 540 کیلومتری از زمین گذشت. با وجود اینکه این دو سیارک برای بسیاری از اخترشناسان آماتور قابل رصد بودند، متخصصان ناسا آنها را برای زمین بی خطر اعلام کردند.
بر اساس تخمینهای ناسا سیارکهای کوچکتر از 25 متر در هنگام ورود به اتمسفر زمین سوخته و نابود می شوند و نمی توانند هیچ آسیبی به زمین وارد کنند.
خطرهای در پیش رو:
- در ماه جولای سال 2010 متخصصان ناسا جزئیاتی درباره سیارکی به وسعت 548 متر ارائه کردند که شانس برخورد آن با زمین در سال 2182 یک در هزار است. در صورتی که این سیارک با زمین برخورد کند قدرت تخریب آن از تخریب بمب اتمی که هیروشیما را نابود کرد بسیار بیشتر خواهد بود.
پیش از عبور این سیارک نیز سیارک آپوفیس، جرمی کیهانی که وزنی 25 میلیون تن از فاصله ای بسیار نزدیک زمین عبور خواهد کرد. اولین عبور بسیار نزدیکی که می تواند برای زمین خبرساز باشد در سال 2029، یعنی در حدود 17 سال دیگر رخ خواهد داد.
چهارشنبه 12/11/1390 - 15:8
كودك
مطالعه ای جدید نشان می دهد کودکان بریتانیایی کوچکتر از 12 سال سن، بدون دسترسی به اینترنت احساس ناراحتی و اندوه می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، 49 درصد از کودکان بریتانیایی 12 ساله و کوچکتر بدون دسترسی به اینترنت احساس اندوه خواهند کرد در حالی که یک نفر از هر پنج کودک بدون اینترنت احساس تنهایی را تجربه خواهند کرد. محققان در پروژه "آینده دیجیتال" بر روی هزار نوجوان بریتانیایی هشت تا 16 ساله مطالعه کردند تا درباره تاثیر اینترنت بر روی زندگی این نوجوانان اطلاعاتی به دست آورند. نتایج این بررسی ها نشان داد ارتباط عاطفی به اینترنت در میان نوجوانان قدرت بسیار بالایی دارد.

60 درصد داوطلبان 12 تا 16 ساله اعلام کردند که بدون اینترنت احساس اندوه خواهند کرد در حالی که 48 درصد از آنها اعلام کردند بدون دسترسی به اینترنت احساس تنهایی می کنند. این نظرسنجی همچنین نشان می دهد کودکان دوساله آی-پد خانواده را در تسلط خود در آورده اند و نوجوانان پرمصرفترین کاربران ابزارهای الکترونیکی قابل حمل به شمار می روند.

مدیر شرکت Intersperience، شرکتی که این نظرسنجی را برگزار کرده است می گوید: این حقیقت که کودکان چنین ارتباط قدرتمند عاطفی با اینترنت دارند معمولا به عنوان رویدادی منفی در نظر گرفته می شود، اما در اصل این حقیقت برای نسلی که زندگی اجتماعی اش قالبی آنلاین به خود گرفته امری کاملا طبیعی به شمار می رود. مانند این است که تلفن را از نسلهای قدیمی تر دور کنیم، به این شکل این افراد نیز احساس تنهایی و اندوه خواهند کرد.

بر اساس گزارش تلگراف، کودکان کوچکتر از 12 سال در این نظر سنجی به عنوان کاربران خبره اینترنت معرفی شدند زیرا 74 درصد از آنها به بازی های آنلاین مشغولند، 65 درصد از آنها از اینترنت برای انجام تکالیف مدرسه استفاده می کنند، و بیش از یک سوم از آنها در اینترنت به خرید و فروش کالاهای مختلف می پردازند. نوجوانان همچنین برای کنترل قیمت انواع لباسها و دیگر اقلام مرتبط با مد روز به اینترنت مراجعه می کنند.

چهارشنبه 12/11/1390 - 15:6
کامپیوتر و اینترنت
یک شرکت تایوانی دو نمونه آزمایشی نوت بوک برپایه سیستم عامل ویندوز 8 را ساخته است که با فناوری "کینتک" که درحال حاضر در کنسول بازیهای ویدیویی مایکروسافت به کار می رود ادغام شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، پروژه Kinect که امکان انجام و کنترل بازیهای ویدیویی ارائه شده در کنسول Xbox 360 بدون نیاز به دسته فرمانها را فراهم می کند همچنان به گسترش خود ادامه می دهد. به طوریکه دو نمونه آزمایشی نوت بوکهای جدید محصول شرکت "ایسوس" که برپایه ویندوز 8 قرار گرفته اند مجهز به این فناوری هستند.

به نظر می رسد که گام بعدی مایکروسافت در پیشبرد Kinect علاوه بر کنسول بازی، وارد کردن این حسگر به رایانه های شخصی، تلویزیونها و نوت بوکها است.

انتخاب "ایسوس" به عنوان یک شریک تجاری در تحقق این پروژه تصادفی نیست. درحقیقت، شرکت تایوانی ایسوس پیش از این سیستم مشابهی را عرضه کرده بود که از فناوری PrimeSense که برای Kinect استفاده می شود بهره می گیرد.

 

 

روی قاب این دو نوت بوک نمونه آزمایشی در قسمت بالای نمایشگر در کنار وبکم، حسگرهای Kinect قرار گرفته اند.

در قسمت پایین این دستگاه، چند لامپ LED قرار گرفته اند که احتمالاً براساس نوع عملکردها روشن و خاموش می شوند.

براساس گزارش دیلی، هرچند مایکروسافت وجود این نمونه های آزمایشی را تکذیب نکرده اما این خبر را تائید هم نکرده است.

این نمونه های آزمایشی می توانند نشان دهند که مایکروسافت فناوری Kinect را مستقیماً در سکوی ویندوز 8 اجرا می کند.

چهارشنبه 12/11/1390 - 15:5
آموزش و تحقيقات
"شاخص اختراع لملسون- ام. آی. تی" در تازه ترین طبقه بندی خود استیو جابز را پس از توماس ادیسون به عنوان دومین نوآور بزرگ در تمام دورانها برگزید.

به گزارش خبرگزاری مهر، اطلاعات "شاخص اختراع لملسون- ام. آی. تی 2012" نتیجه یک نظرسنجی است که از جوانان آمریکایی در سنین 16 تا 25 سال برای شناسایی بزرگترین نوآور تمام دورانها گرفته شد.

در این نظرسنجی، 52 درصد از مصاحبه شوندگان "توماس ادیسون" را به عنوان بزرگترین نوآور تمام دورانها برگزیدند.

"استیو جابز" با 24 درصد در رتبه دوم این طبقه بندی قرار گرفت و پس از وی، الکساندر گراهام بل با کسب 10 درصد از آراء در سکوی سوم ایستاد.

"ماری کوری" با 5 درصد و "مارک زاکربرگ" با 3 درصد به ترتیب به رتبه های چهارم و پنجم رضایت دادند.

رتبه ششم را "آملیا ایرهارت" با کسب 3 درصد از آراء به خود اختصاص داد. وی خلبان پیشگام آمریکایی و اولین زنی است که در یک پرواز تک نفره از اقیانوس اطلس عبور کرد.

"تمپل گراندین" با 2 درصد در رده هفتم قرار گرفت. وی استاد دانشگاه ایالتی کلورادو در علوم جانوری، نویسنده کتابهای پرفروش و مشاور صنایع دام درباره رفتار حیوانات است.

 

 

به عنوان فردی متاثر از اوتیسم عملکرد بالا، گراندین همچنین به خاطر کارهایی که در دفاع از این سندروم انجام داد شناخته می شود. علاوه بر این، وی دستگاهی را برای آرام کردن افراد فوق حساس اختراع کرد.

براساس گزارش تایم، اینکه بسیاری از جوانان آمریکایی نام ادیسون، جابز و بل را به عنوان نوآورترین افراد تمام دورانها برگزیدند سطح علاقه مندی جوانان به کسانی را نشان می دهد که فناوریهایی را توسعه داده اند که در اجتماع و زندگی روزمره انسانها تحول ایجاد کردند.

برای مثال، 40 درصد از مصاحبه شوندگان اظهار داشتند که نمی توانند زندگی بدون تلفن همراه هوشمند و تبلت را تصور کنند.

باوجود این، مصاحبه شوندگان این نظرسنجی چندان به آینده اختراعات خوش بین نیستند. به طوریکه 45 درصد از آنها خاطر نشان کردند که در مدارس به اندازه کافی به اختراع توجه نمی شود.

چهارشنبه 12/11/1390 - 15:3
هوا و فضا
آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که دو ماموریت بازگشت فضانوردان از ایستگاه فضایی با کپسولهای سایوز را به دلیل مشاهده یک ترک در یکی از دیواره های این فضاپیما به تاخیر می اندازد تا به این ترتیب در سال 2012 هم به بد اقبالی های فضایی خود ادامه دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که دو ماموریت بازگشت فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی را به دلیل برخی مشکلات فنی یکماه به تاخیر می اندازد.

خبرگزاری اینترفاکس خبر داد که بازگشت تیم سرنشین ایستگاه فضایی بین المللی به سبب کشف یک ترک در یکی از دیواره های کپسول سایوز Tma-04 M حداقل یکماه (تا پایان آوریل یا اواسط ماه می) به تاخیر خواهد افتاد. این کپسول سایوز قرار بود 30 مارس همراه با سه فضانورد ساکن ISS به زمین بازگردد.

به همین دلیل سایوز Tma-05جایگزین سایوز Tma-04 M خواهد شد اما قبل از این تعویض، تستهای لازم باید انجام شوند و به همین دلیل ماموریت اول با 30 تا 45 روز تاخیر انجام خواهد شد.

ماموریت دوم نیز که برای 30 می پیش بینی شده بود برای اواسط یا پایان ماه ژوئن دوباره برنامه ریزی خواهد شد.

درحال حاضر در ایستگاه فضایی بین المللی، "اولگ کونوننکو"، "آنتون چکلاپروف" و "آناتولی ایوانیچین" از روسیه و "دان پتیت" و "دن باربانک" از آمریکا و "آندره کویپرز" از هلند اقامت دارند.

بازگشت " چکلاپروف"، " ایوانیچین" و " باربانک" برای ماه مارس و " کونوننکو"، " پتیت" و " کویپرز" برای ماه می پیش بینی شده بود.

درحقیقت، در مدت یکسال اخیر، روسیه با یک سری مشکلات حاد فنی روبه رو شده است که علاوه بر وارد آمدن خسارتهای مالی به آژانس فضایی روسیه موجب شده اند که ماموریتهای بسیاری را از دست بدهد.

آغاز بدشناسی های فضایی روسیه از ماه فوریه

 در فوریه 2011 ماهواره نظامی Geo-Ik2 به دلیل نقص فنی نتوانست خود را به مدار زمین برساند و در مدار منهدم شد.
آگوست پر حادثه برای برنامه های فضایی روسیه
در ماه آگوست دو ماموریت فضایی روسیه دچار حادثه شدند. اولین حادثه برای فضاپیمای باری M-12M در برنامه  Progress رخ داد.
این فضاپیما در حال حمل چندین تن ملزومات به ایستگاه فضایی بین المللی بود که در ثانیه 350 از آغاز پرتاب دچار نقص فنی در سیستم احتراقی شد. این مشکل منجر به خاموش شدن اضطراری فضاپیما شد تا جاییکه هرگز نتوانست خود را به مدار مورد نظر برساند و در نهایت در سیبری فرود آمد.
حادثه دوم ماه آگوست مربوط به سقوط ماهواره مخابراتی Express-Am4 بود.
سپتامبر بدشگون برای سایوز
در سپتامبر 2011 آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که در پی حادثه اخیر انفجار فضاپیمای باری، پرتاب ماموریت با سرنشین کپسول سایوز را به سوی ایستگاه فضایی بین المللی به تعویق می اندازد. به طوریکه این ماموریت با سرنشین که قرار بود 22 سپتامبر پرتاب شود به نوامبر موکول شد.
همچنین سه فضانورد روسی که قرار بود 8 سپتامبر به زمین بازگردند با 8 روز تاخیر در 16 سپتامبر بازگشتند.

کپسول سایوز در آخرین ماموریت بازگشت به زمین در 21 نوامبر سه فضانورد ایستگاه فضایی را به خانه بازگرداند

 اعلام این خبر با واکنشهایی از سوی کارشناسان فضایی روبه رو شد. برای مثال، سیمونتا دی پیپو" افسر ارشد اسا (آژانس فضایی اروپا) در آن زمان اظهار داشت: "فعالیتهای فضایی، بسیار پیچیده و با درصد خطر بالایی هستند. به هرحال تا اینجا چهار شکست را در مدت چند ماه داشته ایم و بنابراین می توان گفت که این اتفاقات نشانه ای از یک مشکل هستند. از آنجا که این شکستها در مورد سیستمهای مختلفی اتفاق افتاده اند احتمالاً تنها یک مسئله فناورانه در بین نیست."
وی افزود: "به نظر می رسد که محکم ترین فرضیه مربوط به بودجه باشد. یک بودجه محدود که نمی توان تحت آن حرکت کرد. حتی اگر بودجه آژانس فضایی روسیه به طور اندکی افزایش یافته باشد اما باید پذیرفت که در کنار آن تعداد پروژه هایی که باید اجرا شوند نیز رشد داشته است. کمبود منابع مالی می تواند کیفیت را کاهش دهد. از سویی دیگر، این مشکل می تواند مربوط به افزایش تعداد ماموریتهایی باشد که آژانس فضایی روسیه هرسال انجام می دهد. اما تمام این موارد در حد فرضیه هستند. درحقیقت باید فهمید که چه حد انتخابهای سیاسی دستگاه فضایی روسیه بر انتخابهای فنی آنها ارجحیت دارد."
همچنین "جووانی بینیامی"، رئیس کمیته بین المللی تحقیقات فضایی (COSPAR) به خبرنگار مهر گفت: "اینکه کپسولهای مدارگرد روسی با مشکل مواجه شوند قابل پیش بینی بود. حتی اگر این کپسولها از نظر کارآزمودگی در حد بالایی باشند هیچ چیز در موقعیت فعلی مطلوب نیست. مشکل اصلی، فقدان یک سیستم جایگزین و یا همان سیستم پشتیبانی است که آمریکاییها پس از پایان عصر شاتلها آن را در اختیار ندارند."
فضاپیمایی که هرگز به مریخ نرسید
در نوامبر 2011 روسیه فضاپیمای Phobos-Grunt را به سمت قمر فوبوس مریخ پرتاب کرد تا پس از 20سال بار دیگر به عرصه تحقیقات فضایی بازگردد اما این ماموریت لحظاتی پس از پرتاب دچار مشکل شد.
در نهایت، فضاپیمای بدون سرنشین و 13 تنی فوبوس-گرانت روسها که در 9 نوامبر از پایگاه بایکنور به فضا پرتاب شده بود سرانجام پس از ماهها سرگردانی در مدار زمین در اتمسفر زمین سوخت و بخشهای دیگری از آن در میان اقیانوس سقوط کرد.
مقامات روسی خبر سقوط این فضاپیما را 15 ژانویه 2012 اعلام کردند و اظهار داشتند که این فضاپیما طی ورودی خارج از کنترل به اتمسفر زمین در هزار و 250 کیلومتری غرب شیلی در درون اقیانوس آرام سقوط کرد.
این اولین ماموریت بین سیاره ای مسکو از سال 1988 بود. آخرین موفقیت روسیه در این عرضه در سال 1986 و با پرتاب کاوشگر "وگا" برای تحقیق درباره سیاره زهره (ونوس) و ستاره دنباله هالی انجام شد.
از آن پس، آژانس فضایی اتحاد جماهیر شوروی سابق و پس از آن روسیه با یک سری طولانی از حوادث و شکستها مواجه شد که مهمترین آنها در سال 1996 و زمانی رخ داد که کاوشگر "مارس 96" به دلیل نقص موشک حامل در اقیانوس آرام سقوط کرد.
این درحالی بود که از آن زمان آمریکا، اروپا، چین و هند موفق شدند کاوشگرهای متعددی را به سمت مریخ روانه کنند.
فضاپیمای فوبوس- گرانت
سقوط ماهواره مخابراتی  در دسامبر
روسها در ماه دسامبر در برنامه فضایی خود با بدشانسی جدیدی مواجه شدند زیرا ماهواره ارتباطاتی آنها درست پس از پرتاب دچار نقص فنی شد و سقوط کرد.
این شکست به دلیل بروز نقص فنی در راکت ماهواره بر رخ داده است. قرار بود راکت سایوز 2 ماهواره ارتباطی نظامی "مِریدیان" را از پایگاه نظامی Plesetsk در شمال روسیه به فضا حمل کند. اما این راکت نتوانست به مدار زمین برسد و منجر به شکل گیری پنجمین شکست در ماموریتهای فضایی روسیه در سال 2011 شد. راکت سایوز 2 در نزدیکی شهر "توبولسک" در سیبری سقوط کرد.
اکنون با به تعویق افتادن برنامه های بازگشت فضانوردان ایستگاه فضایی به زمین توسط کپسولهای سایوز به نظر می رسد که بد شانسی هایی که آژانس فضایی روسیه در سال 2011 با آنها روبه رو بود در سال 2012 نیز ادامه خواهند داشت.
چهارشنبه 12/11/1390 - 15:1
نجوم
یک خلبان آمریکایی در حال پرواز از آسمان گریلند توانست تصویری تماشایی از مقارنه دو سیاره و ماه بر فراز یک شفق قطبی تهیه کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، 28 ژانویه، برایان وایتاکر، خلبان آمریکایی در حال پرواز در ارتفاع 34 هزار پایی در سطح گریلند متوجه مقارنه میان ماه، مشتری و زهره (ونوس) شد که با پوششی لرزان از شفقهای قطبی احاطه شده بودند.

 

 

براساس گزارش Space Weather ، وی در این خصوص اظهار داشت: "نور سبز شفق قطبی با چشم اندازی از مقارنه میان مشتری، ماه و زهره منظره ای واقعاً دلنشین بود."
 

چهارشنبه 12/11/1390 - 14:59
بهداشت روانی
پژوهشگران انگلیسی و فنلاندی در بررسیهای خود دریافتند در کارمندانی که هر روز بیش از 11 ساعت در اداره می مانند خطر ابتلا به افسردگی افزایش می یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان موسسه کار و سلامت فنلاند و دانشگاه کالج لندن با زیر نظر گرفتن رفتار بیش از 2 هزار و 100 کارمند ادارات دولتی که در مدت 6 سال اخیر سابقه افسردگی یا فاکتورهای خطرات روحی نداشتند دریافتند کسانی که هر روز بیش از 11 ساعت در اداره می مانند بین 2.3 تا 2.5 برابر بیشتر از کسانی که 7 تا 8 ساعت در روز کار می کنند با خطر رنج بردن از افسردگی مواجهند.

براساس گزارش گایانیوز، این تحقیق نشان داد کارمندانی که اضافه کاری می مانند از احتمال بالاتری برای مرد بودن، متاهل بودن و با تواناییهایی بالاتری نسبت به کارمندانی که تنها در ساعات عادی کار می کنند برخوردارند.

این محققان در این خصوص توضیح دادند: "هرچند به دفعات اضافه کاری می تواند برای فرد یا برای جامعه فوایدی به همراه داشته باشد اما این مهم است که بدانیم اضافه کاری خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می دهد."

چهارشنبه 12/11/1390 - 14:54
سياست
از سایبر کامند (Cyber Command) چه می دانیم؟ در دوران پس از جنگ سرد و در آغاز عصر جنگ‌های سایبری آرایش رزمی نیروهای آمریکا چگونه شکل گرفته است؟ آمریکا چگونه جنگجویان سایبری خود را پرورش می‌دهد؟ تهاجم سایبری به سایر ملت‌های دنیا چگونه آغاز شد؟

هم‌‌اکنون بخش اعظمی از جنگ‌هایی که به صورت روزمره شاهدیم شامل یک نیروی نظامی پیشرفته و نیروهای شبه‌نظامی بوده و بیشتر جنبه جنگ سخت را دارند، یعنی در آنها اغلب نیروهای متعارف طرف پیشرفته سعی می‌کنند که با عملیات‌های ایذایی، انتحاری و چریکی شبه‌نظامی‌ها مقابله کنند.

در عراق، افغانستان، فلسطین اشغالی و یا در کلمبیا شاهد چنین جنگ‌هایی هستیم. اما آیا این امر بدین معناست که دیگر جنگ بین نیروهای متعارف ملی به اتمام رسیده یا اینکه به دلیل قدرت زیاد و مخرب ارتش‌های پیشرفته دیگر هیچ جنگی بین آنها رخ نخوهد داد؟ آیا بازداندگی متعارف یا هسته‌ای باعث گشته بین کشورهای بزرگ صلحی دائمی پدید آید؟ اگرچه دیگر شاهد بروز جنگ‌های جنبشی بین کشورها نیستیم اما در حقیقت می‌توان گفت که میدان جنگ بین این قدرت‌ها ماهیت خود را تغییر داده و به صورت فزاینده‌ای وارد فضای قدرت نرم و مجازی شده است. به گزارش وزارت دفاع آمریکا روزانه چندین هزار حمله به شبکه‌های مجازی وابسته به این وزارت صورت می‌پذیرد.

غیر‌منطقی نخواهد بود اگر بگوییم که یقینا در ورای بخش اعظمی از این حملات دولت‌هایی نهفته‌اند که می‌خواهند به زیرساخت‌های سایبری رقیب برای آسیب‌زدن یا جمع‌آوری اطلاعات نفوذ نمایند. البته در چند دهه اخیر این آمریکا بوده که سردمداری معرفی جنگ‌های نوین را بر عهده داشته و قطعا این کشور حملات بی‌شماری را علیه زیرساخت‌های مجازی کشورهای رقیب به مانند چین، روسیه و ایران طراحی و اجرا می‌کند.

حملات سایبری می‌توانند زیر ساخت‌های اقتصادی، مدیریتی و نظامی کشورها را هدف قرار دهند
یکی از مهمترین سازمان‌های جنگ سایبری آمریکا قرارگاه فرماندهی سایبری است که به منظور طراحی، هماهنگی و اجرای برنامه‌های دفاعی و تهاجمی ارتش آمریکا در حوزه سایبری تأسیس شده است. در گزارش حاضر سعی گردیده تا به صورت اجمالی ساختار و اهداف این سازمان مورد بررسی قرار گیرند.

قرارگاه فرماندهی سایبری چگونه بوجود آمد
"قرارگاه فرماندهای سایبری آمریکا" (USCYBERCOM) یکی از قرارگاه‌های فرعی نیروهای نظامی آمریکا است که زیر نظر "قرارگاه فرماندهی استراتژیک آمریکا" (USSCOM) فعالیت می‌کند. در 23 ژوئن 2009، رابرت گیتس (Robert Gates)، وزیر دفاع وقت، به فرمانده قرارگاه استراتژیک آمریکا دستور تأسیس قرارگاه سایبری را داد .

این قرارگاه در مجموعه "فورت‌مید" (Fort Meade) مریلند واقع شده و فرماندهی آن بر عهده ژنرال کیث بی. الکساندر (Keith B. Alexander) است. قابل ذکر است که این قرارگاه در ساختمان "آژانس امنیت ملی آمریکا" (NSA) قرار داشته و فرمانده آن به طور همزمان ریاست آژانس امنیت ملی را نیز برعهده دارد. ژنرال الکساندر از سال 2005 ریاست آژانس و از سال 2010 نیز به عنوان فرمانده قرارگاه سایبری منصوب گشت. قرارگاه سایبری فرماندهی عملیات‌های فضای مجازی را متمرکز کرده، منابع سایبری موجود را سازماندهی نموده، دفاع از شبکه‌های نظامی آمریکا و نیز تهاجم به شبکه‌ها کشورهای دیگر را هماهنگ می‌کند.

بودجه و پرسنل قرارگاه فرماندهی سایبری
بنا بر گزارشات منتشره، این سازمان در زمان تأسیس دارای 1000 نفر نیروی متخصص و بودجه‌ای بالغ بر 120 میلیون دلار برای سال 2010 بود. بودجه این سازمان در سال 2011، 150 میلیون دلار برآورد گردید.

وزارت دفاع آمریکا در بودجه درخواستی خود برای سال 2012، 2/3 میلیارد دلار را به بهبود توانمندی‌های سایبری اختصاص داده است. این مبالغ قرار است صرف تقویت قرارگاه فرماندهی سایبری، شامل بودجه لازم برای طراحی و ایجاد "مرکز عملیات‌های مشترک" (Joint Operations Center) برای قرارگاه فرماندهی در فورت‌مید است.
مبلغ 500 میلیون دلار برای تکنولوژی‌های سایبری اختصاص خواهد یافت و نیز مبالغی نیز صرف آموزش و بهبود آگاهی‌های موضعی خواهد شد.

مأموریت قرارگاه
بر اساس بیانیه مطبوعاتی وزارت دفاع آمریکا "قرارگاه سایبری فعالیت‌ها را برنامه‌ریزی، هماهنگ، ادغام و اجراء می‌کند تا عملیات‌ها و دفاع از شبکه‌های اطلاعاتی وزارت دفاع را هدایت نموده؛ عملیات‌های نظامی فضای سایبری را تهیه کرده و در صورت درخواست آنها را اجرائ نماید تا توان اجرای اقدامات را در تمام حوزه‌ها فراهم آورده و آزادی عمل نیروهای آمریکایی/ائتلاف را در فضای سایبری تضمین نموده و همین آزادی عمل را از دشمنان بگیرد."
عبارت "9ec4c12949a4f31474f299058ce2b22a" که در حلقه طلایی موجود بر آرم این سازمان نقش بسته است، ترجمه این مأموریت به زبان رمز است.

در ادامه بیانیه مطبوعاتی وزارت دفاعی می‌خوانیم: "این قرارگاه وظیفه دارد که منابع موجود فضای سایبری را گرد هم آورد، اقدامات هماهنگ و جمعی را به منظور دفاع از محیط امنیتی اطلاعاتی، پدید آورد. قرارگاه مأموریت دارد فرماندهی عملیات‌های فضای سایبری را متمرکز ساخته، توانمندی‌های فضای سایبری وزارت دفاع را تقویت کرده و تخصص سایبری وزارت دفاع را یکپارچه ساخته و ارتقاء بخشد."

سازمان‌های زیر نظر قرارگاه فرماندهی سایبری
قرارگاه فرماندهی سایبری آمریکا متشکل از چندین سازمان و واحد نظامی است که خدمات مشترکی را به قرارگاه ارائه می‌کنند. این سازمان‌ها عبارتند از:

· قرارگاه فرماندهی سایبری نیروی زمینی / سپاه دوم (نیروی زمینی)
· قرارگاه فرماندهی تکنولوژی تأسیسات شبکه‌ای نیروی زمینی (NETCOM) / فرماندهی نهم سیگنال نیروی زمینی
· بخش‌هایی از فرماندهی یکم عملیات‌های اطلاعاتی (زمینی) (LIWA/IDC)
· قرارگاه فرماندهی اطلاعات و امنیت ارتش آمریکا (INSCOM)
· فرماندهی سایبری ناوگان / ناوگان دهم (نیروی دریایی)
· فرماندهی جنگ شبکه‌ای نیروی دریایی (NETWARCOM)
· فرماندهی عملیات‌های دفاع سایبری یروی دریایی
· نیروهای ویژه مرکب
· فرماندهی فضایی نیروی هوایی / بیست و چهارم نیروی هوایی (نیروی هوایی) (AFCYBER)
· تیپ هوایی 68 جنگ شبکه‌ای (67 NWW)
· تیپ هوایی 688 عملیات‌های اطلاعاتی
· تیپ هوایی 689 ارتباطات جنگ (AFCYBER)
· فرماندهی فضای سایبری تفنگداران دریایی (تفنگداران دریایی)
قرارگاه فرماندهی سایبری نیروی زمینی آمریکا

قرارگاه فرماندهی سایبری نیروی زمینی یکی از قرارگاه‌هایی است که از قرارگاه فرماندهی سایبری پشتیبانی می‌کند. این قرارگاه در 1 اکتبر 2010 تأسیس شده و فرماندهی آن بر عهده ژنرال رت ای. هرناندز (Rhett A. Hernandez) است. این قرارگاه زیر نظر سپاه دوم نیروی زمینی ارتش آمریکا فعالیت می‌کند. این قرارگاه مسؤول برقراری ارتباط با دیگر سازمان‌ها در حوزه عملیات‌های فضای سایبری و اطلاعات است.این قرارگاه وظیفه دارد که عملیات‌های نیروی زمینی را در فضای سایبری برنامه‌ریزی، هماهنگی، هدایت و اجراء نماید.

ناوگان فرماندهی سایبری / ناوگان دهم (نیروی دریایی)
ناوگان دهم مسؤول برنامه‌های جنگ سایبری نیروی دریایی آمریکا است. ناوگان مذکور ابتدا در جنگ جهانی دوم و طی نبرد آتلانتیک برای نبرد علیه زیردریایی‌ها تأسیس گردید و هم‌اکنون به عنوان قرارگاه فرماندهی سایبری ناوگان نیروی دریایی آمریکا تجدید سازمان شده است. ناوگان دهم در 29 ژانویه 2010 به عنوان ناوگان فرماندهی سایبری بار دیگر فعال گردید. اولین فرمانده این قرارگاه، دریادار برنارد جی مک‌کولاو (Bernard J. McCullough) بود. ناوگان فرماندهی سایبری، بازوی دریایی قرارگاه فرماندهی سایبری آمریکا است. این ناوگان پشتیبانی عملیاتی از قرارگاه‌های دریایی آمریکا در سراسر جهان را بر عهده داشته و از جنگ‌های اطلاعاتی، کامپیوتری و الکترونیکی و نیز عملیات‌های فضایی پشتیبانی می‌نماید. این ناوگان کنترل عملیاتی نیروهای اطلاعاتی، کامپیوتری، رمز‌نگاری و فضایی نیروی دریایی را بر عهده دارد.

فرماندهی فضایی نیروی هوایی / بیست و چهارم نیروی هوایی (نیروی هوایی) (AFCYBER)
فرماندهی فضایی نیروی هوایی / بیست و چهارم نیروی هوایی (نیروی هوایی) یکی از بخش‌های نیروی‌هوایی آمریکا است. نیروی هوایی نیروهای پشتیبانی و نبرد فضای سایبری را در بیست و چهارم نیروی هوایی یکپارچه نمود. بیست و چهارم نیروی هوایی بخش هوایی قرارگاه فرماندهی سایبری را تشکیل می‌دهد. فرماندهی این سازمان بر عهده ژنرال سوزانی ام. واترینات (Suzanne M. Vautrinot) است که در 29 آوریل 2011 به این سمت برگزیده شد.

این سازمان که مقر آن در پایگاه لاکلند (Lackland Air Force Base) تگزاس قرار دارد، فعالیت رسمی خود را از 18 آگوست 2009 آغاز نمود. بیست و چهارم نیروی هوایی دارای 14/000 نیرو است که بسیاری از انها در دیگر سازمان‌ها مشغول به خدمت هستند و البته واحد‌های نیروی هوایی نیز پذیرای متخصصین سایبری از سایر سازمان‌ها می‌‌باشند.

قرارگاه فرماندهی تفنگداران دریایی آمریکا
قرارگاه فرماندهی تفنگداران دریایی آمریکا یکی از سازمان‌های تفنگداران دریایی آمریکا است که وظیفه آن حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی در جنگ‌های سایبری است. این سازمان از یک بخش فرماندهی و کنترل با عنوان "مرکز امنیت عملیات‌‌های شبکه‌ای تفنگداران دریایی" (Marine Corps Network Operations Security Center) و گروهانی از هنگ پشتیبانی رمزنگاری تفنگداران دریایی است و در حدود 800 نظامی در این قرارگاه مشغول به خدمت هستند.

تفنگداران دریایی آمریکا اینبار به جای تسلیحات مرگبار خود پشت میزهای کامپیوتر به جنگ خواهند رفت
درخواست رسمی قرارگاه سایبری برای انجام عملیات‌های تهاجمی ژنرال کیث الکساندر (Keith Alexander) فرمانده قرارگاه سایبری آمریکا در حضور بیش از 1000 نفر شرکت کننده در کنفرانس فضا و سایبر فرماندهی راهبردی گفت: "ما باید برای دفاع از خودمان در فضای سایبری اختیارات و قدرت بیشتری داشته باشیم."

این اظهارات نشان می‌دهند که پنتاگون قصد دارد به صورت رسمی حق اجرای عملیات‌های سایبری تهاجمی را داشته باشد. دولت آمریکا تاکنون قرارگاه سایبری را مرکزی دفاعی و جنگ سایبری را نیز جنگی دفاعی معرفی می‌کرد که برای دفاع از زیرساخت‌های اقتصادی و نظامی آمریکا در فضای سایبری پدید آمده‌اند اما هم‌اکنون به صورت علنی اعلام کرده که قصد دارد اینترنت را تبدیل به پایگاهی برای حمله به دیگر ملت‌ها گرداند.

الکساندر خواهان کسب مجوز رسمی برای انجام حملات سایبری
ژنرال مایکل باسلا (Michael Basla)، قائم مقام فرمانده قرارگاه فضایی نیروی هوایی، پس از سخنرانی الکساندر در کنفرانس گفت: "ما همچنین تصمیم به ایجاد توانمندی تهاجمی سایبری داریم." قرارگاه فضایی مسؤول جنگ سایبری نیروی هوایی است.

این نوع اظهارات در بیانیه رجینا دوگان (Regina Dugan)، رئیس "آژانس پروژه‌های پیشرفته تحقیقاتی دفاعی" (DARPA) – افرادی که اینترنت را اختراع کردند – نیز مورد اشاره قرار گرفته بود مبنی بر اینکه آنها توانمندی‌های سایبری تهاجمی ایجاد خواهند نمود و اینکه آمریکا تهاجمات سایبری را با اقدامات به اصطلاح جنبشی در هم خواهد آمیخت. اقدامات تهاجمی در ادبیات نظامی به معنای استفاده از تجهیزات انفجاری، گلوله‌ها یا کلاهک برای انهدام چیزی است.

تربیت جنگجویان سایبری آمریکا با آموزش علوم پایه و ریاضی
با توجه به ضعف آمریکایی ها در ریاضیات و علوم مهندسی، فرماندهی قرارگاه سایبری آمریکا نگران تربیت جنگجویان سایبری خود از نسل بعد است و برنامه ای را برای آموزش علوم پایه برای آنها تدوین نموده است. وب‌سایت وزارت دفاع آمریکا در این باره نوشت: از جنگجوی بزرگ سایبری آمریکا بپرسید چگونه می‌توان تضمین نمود که نسل آتی آمریکایی‌ها قادر است با چالش‌های آتی امنیتی مواجه شود و وی به شما خواهد گفت: در حوزه‌ ریاضی، علوم و تکنولوژی‌ آموزش‌های بیشتری به آنها بدهید.

ژنرال الکساندر، دستور داد برنامه‌ای برای افزایش آموزش علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضیات در سطح کشور آمریکا آغاز گردد. وی آمار درصد کسانی را که در کشورهای مختلف جهان دارای مدرک "علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی" هستند چنین اعلام نمود: چین، 47 درصد؛ کره جنوبی، 38 درصد؛ و آلمان 28 درصد. در آمریکا تنها 4 درصد از فارغ‌التحصیلان دارای مدرک "علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی" هستند. وی در کنفرانس "مجمع امنیتی سیستم‌های بین‌المللی" (International Systems Security Association) چنین گفت: "آمریکا در ایجاد این قابلیت‌ها در سطح پایین‌تری نسبت به بسیاری کشورهای دیگر قرار دارد. این توانمندی‌ها در چهارچوب امنیت ملی آتی نقش برجسته‌ای دارند.

آمریکا در تلاش است تا هر کودک را تبدیل به یک جنگجوی سایبری نماید
الکساندر در ادامه سخنان خود گفت: "ما باید این فرآیند را اصلاح نماییمم. با توجه به اینکه فارغ‌التحصیلان امروز و فردا، نیروی امنیت ملی آتی آمریکا را تشکیل خواهند داد، آژانس امنیت ملی نیز در برنامه ملی آموزش علوم، تکنولوژی، مهندسی و ریاضی شرکت دارد."

در سال 1998، آژانش امنیت ملی مراکزی را تأسیس نمود تا دانشگاه‌هایی که برنامه‌های برجسته‌ای در حوزه بیمه اطلاعاتی ارائه می‌کنند، شناسایی شوند. امروزه، آژانس امنیت ملی و وزارت امنیت میهنی به صورت مشترک حمایت مالی از "مراکز ملی برتر در آموزش بیمه اطلاعات" و برنامه‌های "تحقیقات مهندسی با کمک کامپیوتر" را بر عهده دارند.

به گفته الکساندر، این برنامه، که در آن 18 دانشکده و دانشگاه فعالیت دارند، قصد دارد تا آموزش‌های عالی و تحقیقات را در این حوزه‌ها ارتقاء داده و افرادی خبره با تخصص بیمه اطلاعاتی پرورش دهد.

هدف نهایی این برنامه کاهش آسیب‌پذیری زیرساخت اطلاعات ملی آمریکا است. الکساندر در ادامه افزود که اگرچه اجرای این نوع برنامه‌ها گامی بزرگ در مسیری درست است اما کافی نیستند. وی در ادامه افزود، ما نیاز به برنامه‌های علمی اصلی و بنیادینی داریم که در مدارس ابتدایی اعمال گردند تا در نهایت اطمینان حاصل شود که امنیت بلند مدت کشور تضمین می‌گردد. هدف قرارگاه سایبری دستیابی به ارتشی است که سلاحش صفحه کلید رایانه است.

چه باید کرد؟
کشور ما نیز به مانند سایر کشورهای جهان به صورت فزاینده‌ای به شبکه‌های مجازی وابسته می‌شود. با توجه به سرعت بسیار شتابان پیشرفت‌های تکنولوژیکی می‌توان پیش‌بینی نمود که طی سال‌ها و دهه‌های آتی کارکرد زیرساخت‌های مجازی در نهادهای اقتصادی و نظامی ما نیز افزایش چشمگیری خواهد یافت، افزایشی که با توجه به روندهای تکنولوژیکی اجتناب‌ناپذیر است. بهره‌وری از فضای سایبری در عین اینکه می‌تواند باعث افزایش ظرفیت‌های قدرت ملی شوند اما در عین حال آسیب‌پذیری‌های زیرساختی کشور را افزایش خواهند داد و در آینده یقینا تبدیل به یکی از مسائل عمده امنیت ملی خواهند شد، فرآیندی که از قبل آغاز شده است.

با توجه بدین امر جای دارد که سیاستگذاران ایران مسأله جنگ سایبری را جزو اولویت‌های کاری خود قرار داده و کشور را برای ورود به میدان‌های جنگی مجازی آماده سازند. پرورش متخصصین نخبه، ارائه آموزش‌های همگانی، تقویت نرم‌افزاری و سخت‌افزاری زیرساخت‌های سایبری و رصد دائمی نیروهای سایبری سایر کشورها می‌توانند از اهمیتی کلیدی در رویکرد سایبری کشور برخوردار باشند.
 
منبع : پایگاه عملیات روانی
سه شنبه 11/11/1390 - 16:54
بهداشت روانی
چند روز پیش جمله‌ای از یک بزرگ که پشت شیشه یک اتوبوس نوشته شده بود نظرم را جلب کرد: «خداوندا آرامشی به من عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمی‌توانم تغییر دهم و شجاعتی که تغییر دهم آنچه را که می‌توانم و دانایی که این دو را از هم تشخیص دهم.»

اما واقعا چه چیزهایی را در زندگی باید بپذیریم و چه مسایلی را باید تغییر دهیم تا بتوانیم عمری طولانی داشته و از زندگی لذت ببریم؟چه مسایلی را می‌توان تغییر داد؟
 
از جمله بیماری‌های شایع به ویژه در دوران سالمندی، ناراحتی‌های قلبی عروقی، سکته قلبی، مغزی، پوکی‌استخوان، شکستگی، زوال عقل، افسردگی و برخی سرطان‌‌هاست. مهم‌ترین عوامل فردی دخیل در سلامت و طول عمر، وراثت است.
 
ما از ژن‌های خود نمی‌توانیم فرار کنیم اما با تغییر دادن روش زندگی می‌توانیم احتمال بروز برخی از آنها را کاهش دهیم. تحقیقاتی که روی مردم ساکن در جزیره اوکیناوا صورت گرفته نشان می‌دهد، احتمال رسیدن سالمندان این منطقه به 100 سالگی بالا و احتمال بروز ناراحتی‌هایی نظیر بیماری‌هایی قلبی عروقی، انواع سرطان‌ها و ناراحتی‌های روحی روانی بسیار پایین است و دلیل آن هم رژیم غذایی متعادل و کم‌چرب، ورزش، کاهش استرس به کمک مدیتیشن و دعاست که می‌تواند روند پیری را به تعویق بیندازد.
 
انسان‌ها موجوداتی «بیو-روانی- اجتماعی»‌اند. نیازهای ما تنها در مسایل فیزیکی، بیوشیمیایی و تغذیه‌ای خلاصه نشده است. ما جنبه اجتماعی و معنوی هم داریم. اگر نیازهای اجتماعی معنوی یا روحی‌مان را نادیده بگیریم به سلامت جسمی ما هم آسیب می‌رسد.
 
ما با تغییر دادن نوع تفکر و مسایلی که به آنها فکر می‌کنیم می‌توانیم تغییرات عظیمی در بیوشیمی مغزمان ایجاد کنیم و میزان سروتونین را افزایش داده و افسردگی را کاهش دهیم. به کمک فعالیت‌های فیزیکی می‌توانیم از بروز ناراحتی‌های قلبی عروقی جلوگیری کنیم و با توجه به میزان کلسترول خون جلوی سکته‌های مغزی را بگیریم.
 
هر چه از مغز بیشتر استفاده کنیم از این ارگان حیاتی بهتر محافظت کرده‌ایم. کسانی که از مغرشان کار بیشتری می‌کشند، کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند و در نهایت تحقیقات بی‌شماری نشان داده، دعا می‌تواند سلامت را به بیماران بازگرداند.6
 
 ابزار مهم برای رسیدن به خوشبختی
 
1) ورزش: 30 دقیقه ورزش 3 یا 4 مرتبه در هفته می‌تواند در سلامت جسمی بسیار نقش مهمی ایفا کند. تحقیقات اخیر نشان داده است احتمال ابتلا به ناراحتی‌های قلبی در زنانی که کمتر از یک ساعت در هفته پیاده‌روی می‌کنند، پایین‌تر از احتمال بروز آن در زنانی است که اصلا ورزش نمی‌کنند. انجام فعالیت‌های بدنی می‌تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری کرده و حتی به بهبود آن کمک کند و در عین حال که از شکستگی استخوان‌ها در سالمندی پیشگیری می‌کند، احساس سلامت را به فرد بازمی‌گرداند.
 
2) تغذیه و وزن :تنها راه سالم ماندن انسان دانه بر چیدن است نه پرخوری کردن. مصرف وعده‌های غذایی کم به همراه میوه و سبزی زیاد می‌تواند به سالم بودن‌مان کمک کند. اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی و روغن آن وجود دارد و فلاونوییدها که در میوه و سبزی موجود است، می‌تواند از بروز ناراحتی‌های قلبی و انواع سرطان‌ها بکاهد. نیازهای متابولیک انسان با افزایش سن کاهش می‌یابد، پس ضروری است که در دوران سالمندی میزان کالری دریافتی را کاهش ‌دهیم. با مصرف بیشتر سوپ و کمتر دسر می‌توانیم وزن خود را کاهش دهیم و با کمک عادات خوب غذایی از چاق شدن پیشگیری کنیم.
 
3) روابط اجتماعی: بهترین راه برای سالم بودن تلاش برای داشتن یک رابطه صمیمی است. پس برای برقراری یک رابطه با فردی که به او علاقه دارید، تلاش کنید.فردی که به او اعتماد دارید و می‌توانید غم و شادی خود را با او شریک شوید.مطالب زیبا و جالب بخوانید و بشنوید. برای هم داستان‌های خنده‌دار تعریف کنید و حداقل یک بار در روز با هم بخندید.4
 
) دعا و مدیتیشن: به محیطی آرام و دوست‌داشتنی بروید. نفس عمیق بکشید و به هیچ‌چیز فکر نکنید.از خودتان راضی باشید.اگر هنوز موفق نشده‌اید بفهمید چرا متولد شده‌اید و روی زمین چه می‌کنید، با افراد دانا صحبت کنید یا قرآن بخوانید. به گروهی از افراد بپیوندید که در رابطه با اعتقاداتشان صحبت می‌کنند. به این ترتیب به اهمیت دعا ونیایش پی خواهید برد.
 
5) رهایی از استرس :گرچه داشتن مقداری استرس در زندگی ضروری است اما استرس زیاد و دایمی می‌تواند نابود کننده باشد.همیشه باید حد تعادل را نگه داشت.زندگی مثل یک کیک بزرگ است که حتی اگر چهره‌ای جدید داشته باشد یا مزه‌ای تازه به هر حال شیرین است و می‌توانید از آن لذت ببرید.
 
 6) ترک سیگاراگر دارید سعی می‌کنید تمامی این موارد را رعایت کنید تا در کمال سلامت عمری طولانی داشته باشید، سیگار را هم کنار بگذارید. 24ساعت پس از ترک سیگار، احتمال بروز ناراحتی‌های قلبی عروقی کاهش شدید پیدا می‌کند و بار دیگر که به پزشک مراجعه کنید، متوجه می‌شوید فشارخون، میزان کلسترول و تری‌گلیسیرید در وضعیت طبیعی است. اگر الکل مصرف می‌کنید آن را کنار بگذارید تا انواع سرطان‌ها از شما فاصله بگیرند.وقتی استرس، سیگار و الکل را از خود دور کرده و به ورزش، تغذیه درست ونیایش و روابط اجتماعی روی آورید، مملو از انرژی شده و از زندگی و ساعات عمرتان لذت خواهید برد.

منبع : سلامت ایران
سه شنبه 11/11/1390 - 16:53
مورد توجه ترین های هفته اخیر
فعالترین ها در ماه گذشته
(0)فعالان 24 ساعت گذشته